Orijinalini görmek için tıklayınız : deri koltuga gömlek pantalon boyası işlemiş
arkadaslar baslıktada belirttigim gibi müşterimin aracının deri koltuguna pantalonunun gömleginin vs. boyası resmen yapısmıs envaye cesit ürün denedim yinede cıkaramadım... aşınma falan degil .. bariz kumas boyası ...bu konu hakkında yardım isticektim... etkili bir detailing ürünü bilen yada bu lekeyi cıkarabilecegim ürün önerebilecek olan varmıdır.. şimdiden ilgiliniz için tsk ederim..ayrıca önerilen ürünü internet uzerinden temin edebilecegim link vs. yardımcı olursanız cok sevinirimm...arac 2012 model bmw koltuklar bej rengi... ayrıca aynı sorun 2014 mercedes e250 bu aracın koltuklarıda krem renk aynı sorun bu aractadada var ... ayrıca mercedes daha 3 aylık arac ....
Nightfish
17-03-2015, 20:29
Benim arabanın bej deri koltukları da kot sağolsun lacivert oldu :) Sürücü koltuğu bildiğin lacivert. Ürün tavsiyesi benim için de harika olur.
bu işi yılardır yapıyorum ama hala cok sasırtıcı olaylar ile karsılasıyorum...maksolenin detaylı temizlik ürünü 1/3 ile deriden kalem ve murekkep izi haric cıkaramayacagı kir yok..fakat turkiye distiributorlugunun detay ürünü hakkında sanırım bi sorunu varki artık detaylı temizlik ürünününü getirmiyor...meguiars ın detay ürününü 1/2 ye kadar denedim fakat sonuc yine hüsran :(
emrah-58
17-03-2015, 21:07
çok emin olmamakla birlikte oto yıkamada calısan bir arkadaş Aspirin adlı temizlik ürününü nemli beze sıkıp koltuklarımı silmişti koltuklarım hem parlak hemde lekesiz olmuştu , fakat her deri koltuk aynı memnuniyeti verirmi bilmiyorum.
burakgunay
17-03-2015, 21:18
bence bu konuda annelere danışılmalı
immortalboss
17-03-2015, 23:08
Bimde satılan asprinn diye bir ürün var.1-5 falan sulandırıp kullandığım oldu.Hatta ilk aldığımda koltuğa direk sıktım.Bir denemekte fayda var.Çok ucuz zaten.Fiyatına göre güzel işler çıkarır.
Hocam Bi çare daha var aslında da :) bej rengi koltuğu en ciddi temizleyen kesinlikle Arap sabunu :) Sıvı Arap sabunu Alıp çok az sulandırıp kullanın Bi. Hafif fircalayarak çıkarması Lazım :)
apc kurtarmazmı yaw benim kapı icleri deri, oraya surunce bezle hemen sürdügüm yerin rengi kendine geliyor :)
M U R A T
18-03-2015, 08:55
herhangi bir marka apc ile fırçalamayı denedin mi?
Boyanın işlediği yeri limonla ovala, biraz uğraştırır fakat çıkar..
Atas vinet çıkartıyor. Benim arabanında bej rengi deri koltuklarında oluştu aynısı Vinet ile çıkartıp üzerine besleyici/ koruyucu sürdüm sıkıntı yok.
Vinet'i önce koltuğun görünmeyen bir yerinde deneyin çok güçlü bir madde olduğundan derinizin tipine göre rengi bozabilir.
http://images.ticiz.com/624625_w640_h640_vinet750.jpg
mannerboy
18-03-2015, 09:21
peki bu vinetle s2k nın brandısını temizlesem nolur rengi bozarmı tente çok kirli fakat fırçaladığım zaman rengi düzeliyor ama etkili bişey denemedim daha
peki bu vinetle s2k nın brandısını temizlesem nolur rengi bozarmı tente çok kirli fakat fırçaladığım zaman rengi düzeliyor ama etkili bişey denemedim daha
Ben kotumdaki yağ lekesini bununla çıkardım ama tenteye ne yapar bilemiyorum :)
mannerboy
18-03-2015, 10:06
bimden aspirine devam ediyim ozaman ben :D
i-vtec07
18-03-2015, 10:29
bende vineti tavsiye edicektim yazılmış bile :) önce sulandırarak deneyin vineti . baya güçlü bi madde çünkü zarar verme ihtimali var :)
aspirin vinetten cok daha agir,ben aspirinle tampndaki surtme izini cikarmıstım.Bam gum kullanmaya gelmez yani aspirin mutlaka gorunmeyen bir yerde deneyin
verdiginiz ürün bilgileri için çok tşk ederim .. fakat bi sorum olucak ...bü ürünler insan eli temasında herhangi bir sıkıntı yaratırmı ... kaşıntı vs. gibi herhangi bir yan etki gördügünüz oldumu.örnegin kostikleri ürünlerin el ile temasında deriyi soyması gibi....müşterinin aracını temizleyerek memnun edicez derken kendimizi magdur durumda bırakmak istemem.. bu soruyu yönlendirme sebebim vinet ve asprin gibi ürünleri bizim gibi kullanmayan arkadaslarında kiri cıkardıgı gibi deri temasındada olusabilecek saglık probleri ile ilgili bilgi almalarıdır.... şimdiden cok tesekkur ederim...
By CrAzY
18-03-2015, 12:42
Hiçbirşey yapmaz aspirineden daha zararsızdır vinet nemli bezle durumalayı unutmayın.Uygulama yaptığım bir çok aracın tentesinde kullandım.
erdem boyayı arıyarak konu hakkında detaylı bilgi istedim ve bana sensei apc yi önerdi ve meguiars apc ile aşşagı yukarı aynı oldugunu söyledi.... fakat ben bu problemimde meguiars apc plus ı denedim fakat sonuc yine hüsran.... sensei marka apc yi önceden kullanan varmı ?
hangi ürün dersen cevap veremem. fakat alacağın ürünün kostik (Na O H) ve sodyum hidrosülfit (Na2 S2 O4) içerikli olması işe yarayabilir.
Kot pantalondan geldiğini düşünüyorum o boyaların ve vat(indanthren) boyama tamamen sökmek imkansız gibi diyebilirim(en azından iplikte böyle). Dediğim malzemeleri içereren bir ürün işini görebilir. Deriye zarar verir mi bilmiyorum. Önce ufak bir bölgede denemekte fayda var.
hangi ürün dersen cevap veremem. fakat alacağın ürünün kostik (Na O H) ve sodyum hidrosülfit (Na2 S2 O4) içerikli olması işe yarayabilir.
Kot pantalondan geldiğini düşünüyorum o boyaların ve vat(indanthren) boyama tamamen sökmek imkansız gibi diyebilirim(en azından iplikte böyle). Dediğim malzemeleri içereren bir ürün işini görebilir. Deriye zarar verir mi bilmiyorum. Önce ufak bir bölgede denemekte fayda var.
kamyon temizleme ürünü olan agır kostikli bir malzeme var cift bazlı ürün....bu ürün kamyonların yaglı bölgelerindeki en agır yagları dahil kolayca sökmekte...bu ürünü denedim fakat bu ürün bile kumaş boyasını sökmedi...ciddi anlamda cok sasırtıcı bi olay....lekeyi sökmedigi gibi aynı zamanda deriye zararda vermedi... kostikli bir ürünün hatta bu tarzda agır kostikli bir ürünün deriye zarar vermemeside cok sasırtıcı bi olay ...şimdilik müşteri aracını bu sekilde teslim etmek zorunda kaldım...kargodan vineti sabırsızlıkla bekliyorum...kumas boyasını o deriden sökmek farz oldu :)
kurtlukaya
20-03-2015, 00:43
bu vineti f\p oranı iyii olan ürünler arasında yazmışlardı ben 1\20 sulandırıyorum ona rağmen daha çözemediği kir olmadı , umarım çözümünü bulursunuz , bulursanızda buraya yazarsanız öğrenmiş oluruz , hayırlı işler