Orijinalini görmek için tıklayınız : Replika warex kullanan varmı ?
Eski konuları arattım fakat orjınal warex hakkında konu açılmış genellikle.
Firma ismi yazmak reklama girer mi bilmiyorum o yüzden isim yazmadım. Sahibinden.com'dan biraz araştırdım 450 ile 600 TL arasında fiyatlar. Her zaman denenmiş ürün iyidir diye düşünerek replika warex kullananların önerilerine göre hareket etmek istedim. 1 ay sonra yaptırmayı düşünüyorum tavsiye edeceğiniz firmaları konuya veya özelden yazarsanız şimdiden bilgilenmiş olurum.
İyi günler...
hks adı altında satılan replika varexler vana kapandığında sesi tam kesmiyor diye biliyorum.
LnchCntrl
05-03-2015, 10:25
Replica varex kullanmadım, ama sıradan vanalı tabir edilenlerden farkı olacağını sanmıyorum açıkçası, benim en sık yaşadağım sıkıntı vananın gaza basarken on/off yapınca arıza verişiydi elektriksel olarak. Custom bişeler yapmak daha mantıklı bence
hks adı altında satılan replika varexler vana kapandığında sesi tam kesmiyor diye biliyorum.
Aynen bende öyle biliyorum.
Replica varex kullanmadım, ama sıradan vanalı tabir edilenlerden farkı olacağını sanmıyorum açıkçası, benim en sık yaşadağım sıkıntı vananın gaza basarken on/off yapınca arıza verişiydi elektriksel olarak. Custom bişeler yapmak daha mantıklı bence
Benim araştırdığım kadarıyla açıp/kapatırken araba rolentide çalışıyorken komut vermek gerekiyormuş. Aç kapa yapan dışardaki beyin zaten alarm beyni gibi birşey ve 50 tl civarında. O bozulsada çok problem değil ama egzosun içindeki sistem bozulursa kazanı kesip tamir edip tekrar kaynatıyorlarmış.
Ben oem uçlu ve siyah kazanlı istiyorum , hem polis çevirmesinde hemde muayenede anlaşılmaması için.
Araştırmaya devam :)
Ahmetfikri
05-03-2015, 14:43
arkadaş leon frda kullanıyor vanadan cırlama sesi geliyor arada onun dışında sorun yaşamadı hiç
Replica kullanmayan varmı asıl alayı replica 1-2 sene öncekiler hariç :D
Matchless
05-03-2015, 15:06
yunus abiyle görüş kanka
ben kullandım hıcbır sıkıntı yasamadım arkadasta orj varex vardı benım replıka sesı daha cok kesıyordu ve cevremde kullanan sayısız arkadasım arasında hıc şikayetcı duymadım
ferhatcam
05-03-2015, 21:35
bende bi soru soraym kirlilik etmeden :) sahibindendeki replica hks leri kullanan varmı peki 330-350 fiyatı var
huse_inn
05-03-2015, 22:11
Bu gune kadar hem orjınal , hem replica warex kullandım herhangı bır sıkıntı yasamadım.
Bendede replika varex vardı, hiç bir problem yaşamadım. üzerindeki motor silecek motoru zaten 35 lira :) Aç kapat sıkıntı olmuyor. Sadece kapalı iken düşük devirde gaza bastıgında birazcık cırlama yapıyor onun dışında problem olmuyor. Yanılmıyorsam Adana'da 350-380 arası gibi bi rakamdan satıyordu. Sahibindende ilanı olacaktı. Pişman olacağını zannetmiyorum
Absyrtos
05-03-2015, 22:33
HT power var rocco da kullanıyoruz kapalıyken ses yok açıkken de gayat tatmin edici, kendimde custom vanalı susturucu var memnunum bende ama yaza doğru varex veya ht powera geçmeyi düşünüyorum.
benimde araştırdığım 2 sene garantili 700 garantisiz 350 tl. bende replika varex almayı düşünüyorum acaba orjinal ile arasında ses farkı varmıdır ?
El yapimi kullaniyorum gayet memnunum :) orjinalde kullandim bence el yapimi daha basarili :D
Arkadasimizin tarifiyle acik kapali hali :D
http://youtu.be/gq_Esekdddg
Cevaplar için teşekkürler bende facebooktan HT power sayfasını baya takip ediyorum genelde herkes Bursa'ya gidip o firmaya yaptırıyor. Adana işi olanları araştırdım genelde tofaş gibi zırıltı yapıyormuş onlara bulaşılmaz. Sanırım yine 600 700 TL civarı verip bursaya gitmek gerekecek :)
Orjinal varex daha cok zirildar.her turlu o zirilti cıkacak.sehirle alakası yok:) 800 e de yapilani gorduk bosuna fazla para.siz bilirsiniz :)
Orjinal varex daha cok zirildar.her turlu o zirilti cıkacak.sehirle alakası yok:) 800 e de yapilani gorduk bosuna fazla para.siz bilirsiniz :)
Orjinal warexin sesini bende arkadasimin arabasinda dinledim, biliyorum. Ziriltidan kastim adanada 250 300 liraya satilan egzosun kazani (genellikle) dandik malzemeden üretildigi icin egzos acikken de egzos sesi yerine metal sesi gibi çıktığıymis. Sonucta 250 liralik ürünle 700 liralik urunden ayni sesi almayi kimse beklemez. Umarim derdimi anlamışsinizdir.
bu üründen kullanan var mı? sahibindende 350 liraya satıyorlar
http://image5.sahibinden.com/photos/68/01/84/199680184u73.jpg
4-5 arabaya yaptık arkadasın yaptığı yeni sistemi. Kesinlikle ne zirilti ne cızırtı duymazsınız. Kapalıyken Orjinal hali kadar sessiz açıkken de ortalığı yıkacak kadar sesli warex yapıyoruz. Kullanıldığımız arabalar da vti gti VTS gibi Araçları test edildi
ilker AKTAŞ
06-03-2015, 08:26
0534 016 20 10 musa kulak ara kardeşim numarayı benden aldığını söyle bütün sorularına cevap al bide numarayı ilkerden aldım dost işi bi fiyat ver de :)
ilker AKTAŞ
06-03-2015, 08:34
0534 016 2010Musa ara kardeşim numarayı ilkerden aldım de bütün sorularına cevap al hatta ilkerden aldım numarayı dost işi fiyat versin sana oem cıkıs cift cıkıs hks tip hepsi var
CooLeqenD
06-03-2015, 08:35
Ahanda benim de merak ettiğim ve karar verme arifesinde olduğum konu :)
Orjinal warexin sesini bende arkadasimin arabasinda dinledim, biliyorum. Ziriltidan kastim adanada 250 300 liraya satilan egzosun kazani (genellikle) dandik malzemeden üretildigi icin egzos acikken de egzos sesi yerine metal sesi gibi çıktığıymis. Sonucta 250 liralik ürünle 700 liralik urunden ayni sesi almayi kimse beklemez. Umarim derdimi anlamışsinizdir.
Anladim tabiki 250liralik egzostan hayir gelmez.demek istedigim ben 500 liraya komple ici disi krom yaptirdim gayet memnunum.800 ler falan cok abarti yani
Replika varex bende kullandım 1.6 t aracta.Kapaliyken cızırtı vs yapmıyodu hic ses yoktu.Actıgım zamanda gayet tatmin edici bi ses cıkartıyodu.
Cevaplar için tek tek teşekkür ederim :)
İlker kardeşim teşekkür ederim yarın arayıp konuşucam :)
replika varex eski aracımda kullandım şimdiki aracımada taktım kullanıyorum..hiçbir sorun yaşamadım..
replika varex eski aracımda kullandım şimdiki aracımada taktım kullanıyorum..hiçbir sorun yaşamadım..
Hangi firmadan , ne kadara aldınız öğrenebilirmiyim ?
Leader01
06-03-2015, 23:11
Anladim tabiki 250liralik egzostan hayir gelmez.demek istedigim ben 500 liraya komple ici disi krom yaptirdim gayet memnunum.800 ler falan cok abarti yani
Adana'da nerede yaptırdınız önerebileceğiniz bir yer varmı aracım fd6 civic, meşhur bi eksozcuya sormuştum adana da el yapımı varex e 1000 TL civarında bi rakam söylemişti de.
Beyler Adana'da egzoz konusunda yardımcı olabiliriz. Ici Dişi tamamen krom ve 51-55-70-63-70-76-90 olmak üzere her ebatta cızırtı falan olmayan kapalı hali orijinalden ayırt edilmeyecek gibi egzoz yollarız. Aracın markasını modelini ve Egzozun kaçlık olacağını söylemeniz yeterli :icon_tup:
05467177779 nolu telefondan bana ulaşabilirsiniz.
Ayrıca marka model fark etmeden her araç icin turbo araçlar için downpipe ve komple düz boru, atmosferik araçlar için de catback düz boru Kaynaksız ve kivrimsiz olarak tek Parça üretilebilir. Isteyen arkadaşlar icin yardımcı olmaya çalışırız elimizden geldiği kadar.
ben kendi aracımda kullanıyorum replica varex çokta kaliteli kapattığın zaman gerçekten sıfır ses düz boru headrslı bi araba.Mekanizma olsun içi olsun gayet başarılı ve 2 yıl garantili özelden yazıyorum istersen video'da yollarım.
El yapimi kullaniyorum gayet memnunum :) orjinalde kullandim bence el yapimi daha basarili :D
Arkadasimizin tarifiyle acik kapali hali :D
http://youtu.be/gq_Esekdddg
Sabah sabah sesli guldurdu yigit :D
ben kendi aracımda kullanıyorum replica varex çokta kaliteli kapattığın zaman gerçekten sıfır ses düz boru headrslı bi araba.Mekanizma olsun içi olsun gayet başarılı ve 2 yıl garantili özelden yazıyorum istersen video'da yollarım.
Özelden mesaj gelmemiş tekrar kontrol ederseniz çok sevinirim istanbul içi sanırım.. benim için daha iyi olur :)
Ayrıca cevap yazan herkese teşekkür ederim :)
Aldığımız bi arabanı üzerinde vardı replika yassı kazan marka yazmıyırdu.Onu söküp orj varexe geçtik ses olarak çok fark oldu orj daha iyiydi kesinlikle
arkadaşlar orj varex kac kg gelıyor net bılen varmı? bende daha önce replıka varex kullandım tartmak aklıma gelmedı sımdı yıne replıka yaptırdım tarttım 10.1 kg tamı tamına.orj ıle arasında kg farkını merak edıyorum bırde dıger marka herhangı bır performans egzoz asagı yukarı kac kg onuda merak edıyorum acıkcası ?
Egzozlu halinin videosu örnek olsun yaptırmak isteyenlere :)
49LqQVeKHlc
orkuteren
07-03-2015, 16:48
buda aracı ilk aldığımda ki video 70'lik idi satmak zorunda kaldım. Berkinin aracındaki egzozdandır .
https://www.youtube.com/watch?v=RJWtZWKGHWg
Adana'da nerede yaptırdınız önerebileceğiniz bir yer varmı aracım fd6 civic, meşhur bi eksozcuya sormuştum adana da el yapımı varex e 1000 TL civarında bi rakam söylemişti de.
Beyler Adana'da egzoz konusunda yardımcı olabiliriz. Ici Dişi tamamen krom ve 51-55-70-63-70-76-90 olmak üzere her ebatta cızırtı falan olmayan kapalı hali orijinalden ayırt edilmeyecek gibi egzoz yollarız. Aracın markasını modelini ve Egzozun kaçlık olacağını söylemeniz yeterli :icon_tup:
05467177779 nolu telefondan bana ulaşabilirsiniz.
arkadaş cevabını vermiş bak.arayabılırsın memnun kalırsın emınım.
buda gazlarken cekılmıs vıdeo
https://www.youtube.com/watch?v=1UZlBa13Nrc&spfreload=10
https://www.youtube.com/watch?v=1UZlBa13Nrc&spfreload=10
bende hem orjnal varex hemde egzozcu birol yapımı varex var. birol yapımı varex i komple krom düz boruyla kullandım, orj varex i yine düz boru fakat krom olmayan ile kullandım. el yapımı kesinlikle sesi daha iyi kesiyor... ha egzozcu biroldan birşey alır mıyım birdaha almam. adam elektrik tesisatı gondermedi, orj varex in tesisatını kullandım birol yapımı olanda. umarım yardımcı olmuşumdur...
Bugun arkadasim ald 300liraya tavsiye etmem arabada orta susturucuyu cikarmadan ses alamadik ayrica kapatmiyor kapaliykende ses ayni acikkende tavsiye etmem bende alicaktim replika ama vazgectik orjinal icin biraz daha beklicem
serkosyan
07-03-2015, 22:50
Ben vti da kullandım 850 tl lık lerden gayet memnunum hatta satıyorum şuan aracımı sattım ses birebir aynı kapatmasında sıkıntı yok bı kaç arkadaşım başka yerden aldılar 350 ye soğuklarda dondu hepsinin beyni :D
Benım kullandığımda sıkıntı yoktu tavsiye ederım ozelden ulaşırsan yardımcı olurum
Denso marka motor koyuyoruz üzerine :) Bide Egzozun Bi sistemi çok önemli. Sadece son susturucu ile ciddi ses alabilmek çok zor degil :)
replika var replika var. Tavsiye etmiyorum demişsin de kaçıncı sınıf replika egzost kullandın ki tavsiye etmiyorsun. Çok ilginç ya..
Bakın Herşeyden once Egzozun ici ve özellikle dışının krom olması Lazım. Icinin sistemi çok önemli. Dümdüz egzoza Bi vana koyup egzoz yaptık diyenler Yüzünden boyle Düşünceler oluşuyor heralde. Arabayı geri düşürmeyecek, her turlu hava koşulunda açılıp kapanacak, kapalı hali kesinlikle sessiz olacak.
300 lirallik varexten hayir gelmez normal begenmemeniz.o
dou sizin sattığınız nekadar ?
05467177779 Numaram. Whatsapp üzerinden konuşabiliriz.
Slipshod
08-03-2015, 12:44
http://www.eliftuning.com/ELiFTUNiNG-Super-icat-Abart-Eksoz-Aparati_2205.html#0 bi de şöyle bir ürün varmış bu ne ola ki :D benim aklımda bir fikir var da olur mu bilmiyorum. orta iptali var aracımda. son susturucuya girmeden önce dar bir boruyla çıkış versek ucuna da döndürmeli tıpa taksak demir. manuel olcak yani.. tıpayı açınca son susturucudan önce çıkış olacak. aynı zamanda havanın bir kısmı normal susturucudan çıkacak. tıpa yapılan boru dar olacak mesela 25lik falan. back pressure düşmesin diye. takınca susturucudan devam. ne dersiniz mantıklı mı :D
bu üründen kullanan var mı? sahibindende 350 liraya satıyorlar
http://image5.sahibinden.com/photos/68/01/84/199680184u73.jpg
Tavsiye etmedigim replika bundandi
emre_277
10-03-2015, 08:38
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-varex-style-uzaktan-kumandali-egzoz-power-garage-192008514/detay/
bunu kullanan varmı aramızda ?
CooLeqenD
10-03-2015, 08:47
Bu konuyu bende merak ediyorum ama pek bir cevap gelemiyor tabi konuya, orijnal varex candır diyen fazla olduğu için.. :)
Bu konuyu bende merak ediyorum ama pek bir cevap gelemiyor tabi konuya, orijnal varex candır diyen fazla olduğu için.. :)
Kanka sl yi aldık replika varex vardı yassı kazan, ferhat orj hks tip varex aldı taktı, muazzam fark oldu duyman lazım. Replika nedir ne markadır bilmiyorum ama yazmıyor
giriş boyutlarına göre 400-450-500 tl arası fiyatları değişiyor bizim yaptığımız egzozların. açık halinde orjinal bi warex gibi ses var. kapalı halinde de orjinalden daha sessiz. yazan bi kaç arkadaş oldu. telefon numaramı yazdım bi kaç post yukarıda. whatsapp üzerinden ulaşırsanız eğer atabilirim detaylı foto ve video.
orhan_guney
10-03-2015, 09:45
ben kullanıyorum susturuculu, moturunu 2 kademeli aldım sport ve hart şeklinde kumandaya bır kez basarsam hafif acılıyor, 2 defa basarsam hard seklınde acılıyor, süreyya usta aynısını 800 TL yapıyor ben uygun aldım temızdı 2 el aldım ustune bırde kafa rahat olsun dıye sıfır motor taktım mis oldu, ama yakında cıkaracam aracımın setup yuzunden son susturucuya gecicem.76 lık.
CooLeqenD
10-03-2015, 10:56
Kanka sl yi aldık replika varex vardı yassı kazan, ferhat orj hks tip varex aldı taktı, muazzam fark oldu duyman lazım. Replika nedir ne markadır bilmiyorum ama yazmıyor
Kanka dolar olmuş 2.50+ neyin orjinal Varex' i ya :) Yassı OEM' i oem varex de kim kaybetmiş ki biz bulalım. :)
Kanka dolar olmuş 2.50+ neyin orjinal Varex' i ya :) Yassı OEM' i oem varex de kim kaybetmiş ki biz bulalım. :)
fiyat artmadı diye biliyorum ama tabi çokda pahalı orj varex
Yeni konu açmayayım dedim.. Aramızda hiç buradan alıp kullanan var mı? Veya tavsiye eder misiniz.. e36 318is aracıma takmayı düşünüyorum..
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-varex-warex-egsoz-60-mm-76-mm-90-mm-100-mm-kumandali-egsoz-254235912/detay
Yeni konu açmayayım dedim.. Aramızda hiç buradan alıp kullanan var mı? Veya tavsiye eder misiniz.. e36 318is aracıma takmayı düşünüyorum..
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-varex-warex-egsoz-60-mm-76-mm-90-mm-100-mm-kumandali-egsoz-254235912/detay)
Bunlar dandik. fiyat olarak uygun ve kaliteli gördüğüm egzoz garajı serkan'ın varexlerine bak el yapımı ve garantili kaliteli mal 350 tl civarı istiyor yine site üzerinden bak adanada olmayan kaliteli ürünler vardı tam hatırlayamadıım ilan no atarım ben
MuratCan07
18-12-2015, 11:04
bende arıyorum bu aralar replika warex ama 3 kademeli olanlardan .orjinalini almaya para yetmiyor malesef.. antalyada oturuyorum ama kargoyla gönderirler heralde referansı düzgün bi yer varmı ki
tlgylmz106
18-12-2015, 21:48
Ben de arıyorum replikalardan. Bi arkadaşım 208 ine Egzozcu Murat diye Ispartadan birinden aldı. Orta vs iptal etmediği için pek ses alamadı. Daha önce alan kullanan var mı faceye yazarsanız çıkıyor. Konuyu takipteyim güncel olsun