Orijinalini görmek için tıklayınız : Android 5.0 Güncelleme Sonrası Yavaşlama.
HondatugraL
20-02-2015, 23:05
HTC One M8 kullanıyorum. Bikaç hafta önce 5.0 a güncelledim, güncellemez olaydım. Facebook messenger kullanırken kasma yapıyor bı mesajı gonderdıkten sonra o mesaj ıletılene kadar 2. mesajı yazamıyorum aslında yazıyorsunuz da yazdıgınız kastıgı için gorunmuyor yazmaya devam edıp mesajınızı bıtırdıkten sonra klavyeyı ıster bırakın ıster devam edın mesaj ıletıldıkten sonra yazdıklarınızı sonradan yazıyor, arasıra düzeliyor ama gına geldi seri yazışamıyorsunuz. Ayrıca telefon uyku modundayken mesaj geldıgınde zil sesinin son melodisi çalabiliyor. Hiçbiri yetmez gibi bide galerime facede ki bu ifadeler yükleniyor 1-2 tanede değil en az 50-60 tane birden album şeklinde çıkıyorlar. Defalarca sildim ama gene geliyorlar. Varmı bu sorunların çözümünü bilen.
http://i.hizliresim.com/07Bay9.png (http://hizliresim.com/07Bay9)
ben de 2 gün önce Galaxy S5 cihazımı güncelledim. Bariz yavaşlama mevcut, fakat diğer yaşadığın sorun olmadı bende.
Ozgu_Akcan
20-02-2015, 23:19
Bende de ekran kilitliyken cevapsiz arama msj filan gorunmuyo telefonu ya sessiz yada sadece titresime alabiliyosun sacmalamislar resmen
onursumer
20-02-2015, 23:22
S5 de fena degil de bu dedigin galeri problemini yasamadim ben m8 arayuzu guncellemesi kaynakli bir durum gibi duruyor
HondatugraL
20-02-2015, 23:26
Format
düzeltmiyomu
formata hemen gıtmek ıstemıyorum başka yollu varsa o yolu denemek önceliğim keşke güncellemeseydım ya.
S5 de fena degil de bu dedigin galeri problemini yasamadim ben m8 arayuzu guncellemesi kaynakli bir durum gibi duruyor
bu galeri sorunu 5.0 dan öncede vardı bunu neden yapar bılmıyorum bı arkadaşım sony xperia arc s kullanıyordu ondada olduydu sıldı sonra noldu bılmıyorum. Sildikçe çıkıyorlar ıllet oldum klasorlerı gızleyebılıyorum ozaman sorun olmuyor ama boşa hafıza tutuyorlar. Eşitlemeleri vs. kapatıyorum işlemiyor nette de bir açıklama bulamadım
gurkanerkan
20-02-2015, 23:30
s5 cihazımı güncelledim bende de yavaşlama var. Telefonla konuştuktan sonra ekranın açılmasını beklerken 2 saniye kadar geçiyor. Kullanmadığım uygulamaları kaldırıp galeriyi temizledim biraz toparladı cihaz.
telefonu ota'dan mı güncelledin ?
meLaNchoLic
21-02-2015, 00:45
bunları görünce iyi ki apple a dönmüşüm diyorum... Satılık iphone 5 garanti devam 1000TL :D
silwerhooks53
21-02-2015, 00:48
aynı sorun benım s 5 ımde de var demekkı sıf benım telefonumda degılmıs en azından ıcım bıraz rahatladı hızlandırmak ıcın bısey yapabılıyormuyuz yoksa boyle devammı edıcez
HondatugraL
21-02-2015, 01:06
telefonu ota'dan mı güncelledin ?
nasıl yani ??
http://www.htc.com/tr/contact/phone/ burayı ararsan sana gerekli yonlendirmeleri yaparlar. yüksek ihtimal soft reset
By CrAzY
21-02-2015, 10:07
Her ne güncelleme olursa olsen her telefonda güncelleme sonrası yedekler alınıp hard reset atılır ! Sonuc büyük ihtimalle olumlu olur.
Aynı sorun bende de var . telefonda ciddi bi yavaşlama var . Ayrıca galaxy s5 için sessiz modu da tamamen gitmiş titreşim ve ses mevcut sadece buna bir çözüm bulabilen var mı ?
asmisinsan
21-02-2015, 13:18
lg g3 kullanıyorum 3 gb lisini android 5.0 güncellemeyi alınca donma kasma hatta kitlenme sorunları 5.0 birlikte hızlandı daha sonra yama ile birlikte mükemmel oldu bence bi yama yayınlarlar yakında
meLaNchoLic
21-02-2015, 13:18
androidlere en iyi çözüm genelde custom Rom dur bence deneyin
Sessiz mod var bu arada lollipopta
Sesler bildirimler
Kesintilere girin 3 secenek cikio + belerden uyari alabilcgnix oncelik diye de bir yer mevcut.
Ust bildirim penceresini 2parmkla cekin assa uzatilmis sekilde
Oraya da kisa yol ekleniyo.
Ota degil odin ile yukledim 5.0 ben ilk bi kasti
Res attim vecti hard res vs ugrasmadim hic,ama sarj cok hizli bitiyo bunu frkettim.
ben gayet memnunum sarj olayı iyiyken cokdaha iyi oldu s5 için konusursam benim için. tek yavaslık galeriyi acarken 1 saniye bekleyince resimler geliyor onun dısında hiç birşey yok
sessiz ve kısıtlama modu cok iyi olmuş . ufak tefek güncellemelerle herşeyi oturturlar yerine yakında.
buarada n4 , n3 e falan gelmedimi 5,0 arkadaslarım yok ole bişey diyip duruyor :D
bide içinden çıkan flappy bird tarz oyunu cok ayar edici sinir bozucu telefonu kırdırıcı :D
Ota dan alamadim ben berkan cikmadi odinle yukledim sammobile dan indirip
1. skntim sarj
2. Skntim arama bitince ekran isigi gec yanio kapat a basmak icin.
güncellemeden sonra hard reset atın duzelecektır bende de g3 vardı 5.0 yukeldıkten sonra hard reset attım problem yok iphone akıcılığında maş.
Sessiz mod var bu arada lollipopta
Sesler bildirimler
Kesintilere girin 3 secenek cikio + belerden uyari alabilcgnix oncelik diye de bir yer mevcut.
Ust bildirim penceresini 2parmkla cekin assa uzatilmis sekilde
Oraya da kisa yol ekleniyo.
Ota degil odin ile yukledim 5.0 ben ilk bi kasti
Res attim vecti hard res vs ugrasmadim hic,ama sarj cok hizli bitiyo bunu frkettim.
Abi dediğin yerde tümü diyor ve düz çizgili bi logosu var . Dediğin secenek o mu acaba ? Yoksa ben gene bulamadım sessiz i :D
nasıl yani ??
Telefonu bilgisayardan mı güncelledin Android 5 e yoksa telefon üzerine düşen güncelleme ile mi güncelledin?
Shadow_Dancer
21-02-2015, 17:16
Yav tam android bi cihaz alayım diyorum şunları okuyup vazgeçiyorum
Abi dediğin yerde tümü diyor ve düz çizgili bi logosu var . Dediğin secenek o mu acaba ? Yoksa ben gene bulamadım sessiz i :D
Tumu diyince alayi acik ses
Oncelikli diyince sen sinirliyosun
Hicbiri diyince alayi sessiz.
S4 için gelecek mi bu güncelleme ?
S5 de aynı yavaşlık bende de mevcut..Albümler 1-2 sn geç açılıyor, sessiz mod yok,bulamıyorum.. Birisiyle konuştuktan sonra teli kapatamıyorum 2-3 sn boyunca..Tel kendi kendine güncelleme yaptı bu arada..
bu hard reset nasıl yapılıyor?
İyi oldu bu konunun açıldığı.. Sorunsuz güncelleme gelene kadar yüklememek lazımmış.
HTC m8 kullanıyorum.Tecrübe ettiğim kadarıyla HTCler güncelleme sonrası bazı uygulamalarda sıkıntı yaşıyorlar ve genelde bir temizilk istiyorlar bu da reset oluyor ama yedek almak ve geri yoklemek kolay olduğu için fazla sıkıntı çıkarmıyor.
Facebook messenger'ın takılması problemi bende de vardı, messenger'ı silip tekrar yüklemek geçici çözüm tekrar takılıyor. Messenger'ı sildim direkt facebook uygulaması üzerinden mesajlaşıyorum.
Güncelleme sonrası şarj sorunu yaşıyordum ve bunun nedense whatsapp yüzünden kaynaklandığını keşfettim. Ayarlar - uygulamaları yönet - whatsapp - tüm verileri sil- çözüm oluyor bu soruna ancak, yedekleme yapmazsanız tüm konuşma geçmişiniz silinir dikkat edin
onursumer
21-02-2015, 19:27
Yav tam android bi cihaz alayım diyorum şunları okuyup vazgeçiyorum
note4 dene vazgeçemiceksin :)
Tumu diyince alayi acik ses
Oncelikli diyince sen sinirliyosun
Hicbiri diyince alayi sessiz.
Ya ben bulamıyorum abi ya da bende öyle seçenekler yok . Titreşim e mod on artık . :D
Birde whatsappta " kişiler durduruldu " diye sürekli hata alan var mı ?
Lg G3 16gb kullanıyorum lolipop ile bazen kasıntılar olabılıyor ınstagramda cok dolasınca komple atıyor uygulama kapanmıyor bir de nette aynısını yapıyor onun dısında pek bırsey yok
S5 icin konusuyorum ben
Enkotu ihtimalle google da arama yapin
Tel ismi lollipop 5.0 silent mode
Bulursunuz :)
İbrahim Erdem
21-02-2015, 21:00
Ben de Xperia Z için bekliyorum güncelleme. Sony geleceğini söylüyor ama 3-4 ay bekleyecekmişiz.
Genelde söylenen tamamen formatlayın telefonu öyle kullanın.
Uygulamalar içi ise kitkat güncellemesinden sonra uygulamalara güncelleme gelince sorun çözülmüştü.Bunda da öyle olabilir.
S5 icin konusuyorum ben
Enkotu ihtimalle google da arama yapin
Tel ismi lollipop 5.0 silent mode
Bulursunuz :)
S5 kullanıyorum abi dediğin gibi google ye bakacagım.
Format işine sıcak bakmıyorum çünkü telefonu ilk aldigimda ücretli bi kaç programı ( 150 TL lik navigasyon felan ) ücretsiz olarak aldigim yer hediye olarak yüklemişti. Bu yüzden silinirse çok üzülürüm :D
ugurcan52
21-02-2015, 21:25
bende m8 ı guncelledım telefonun aklını aldı aynı sorunlar bendede var ; yenı guncelleme ye kadar cozulmucek gıbı
HondatugraL
21-02-2015, 22:16
Telefonu bilgisayardan mı güncelledin Android 5 e yoksa telefon üzerine düşen güncelleme ile mi güncelledin?
yok pc ye takmadım direk telefonun kendınden guncelledim.
beyler yukarda cıkmıyorsa cift parmak bildirim ekranını çekin asagı. orda tümü yazıp girilmez tabelası olan birşey var ona bastıgnızda ilk başta oncelik belirdeginiz seylere izin verir digerleri sittin sene calmaz bildirimi gelmez. ekranın en üstünde sebeke simgesinin yanında yıldız işareti cıkar ve bildirim panelinde girilmez işareti yerine yıldız simgesi alır.
yıldızada bikere daha basarsanız telefon kökünden sessize gelir ve "hiçbiri" yazar ekranda yine sebeke simgenin yanındaki yıldız girilmez tabelası isaretine doner.
erişebilirlik ayarlarından, arama yanıtlama ve sonlandırma menüsünden. "Güç tuşuna basma" secenegini açarsanızda telefonu kulagınızdan cekip ekran acılmasına bile gerek kalmadan aramayı sonlandırabilirsiniz. hatta ilk defa duydum o ekranın geç acıldıgını demi kontrol ettim benim o konudada sorunum yok. yandan güç tusuyla kapatıyorm :D
mhuratboz
22-02-2015, 02:12
Aynı Sorunu Yaşıyorum Telefonla Konuşma Bittikten Sonra 3 Saniyeye Yakın Ekran Geri Gelmiyor.Şarj Dayanmıyor.Arada Bi Kişiler Durduruldu Diyor.Messengerda Olsun Başka Uygulamada Olsun Mesaj Yazarken Klavyenin Bazı Tuşları Basmıyo,Yada Klavye Gelmiyo Yazmak İçin,Durduk Yere Donuyo,Kasılıyo,Yani Kısaca Mala Bağladı Telefon, Bundan Önce S3 Vardı, Ömrünü Yitirdiği İçin Değiştirdim,
Samsunuda Sırf Arabadaki Air Sistemi Android Olduğu İçin Aldım.Bi Daha Tövbeee
Arkadaşlar bir iki gündür telefonum geç şarj olmaya başladı . 10 dakika boyunca şarj oranına bakıyorum ya yüzde 1 artmış ya yüzde 2. önceden daha hızlıydı. S5 kullanıyorum. Bu güncelleme ile mi alakalı ? Güncellemeden olsa 1-2 hafta önce başlaması gerekmez miydi bu sorunun ? Prizden diyen arkadaşlarım da var ? Ama tam çözümünü bilmiyorum. Bu sorunu bir tek ben mi yaşıyorum ? Lanet olsun şu android güncellemesine.
Arkadaşlar bir iki gündür telefonum geç şarj olmaya başladı . 10 dakika boyunca şarj oranına bakıyorum ya yüzde 1 artmış ya yüzde 2. önceden daha hızlıydı. S5 kullanıyorum. Bu güncelleme ile mi alakalı ? Güncellemeden olsa 1-2 hafta önce başlaması gerekmez miydi bu sorunun ? Prizden diyen arkadaşlarım da var ? Ama tam çözümünü bilmiyorum. Bu sorunu bir tek ben mi yaşıyorum ? Lanet olsun şu android güncellemesine.
Ayni sorunu Note2'de yasadim, eger sarj aletin 2 parca olanlardansa yani kablo adaptor ayrilabilen tiptense kabloyu kaliteli biseyle degistir. Bizim telefonlarda nedense bi muddet sonra kablo ayni hizda sarj etmiyor. Ama ayni kabloyu baska telefonla denediginde bir sorun olmadigini goreceksin :D
Yada en guzeli samsungun tek parca olan sarj cihazindan al. travel adapter diye gecer. Cok hizli sarj ediyor. Bende daha dun turkcelleden 40 liraya aldim.
Ayni sorunu Note2'de yasadim, eger sarj aletin 2 parca olanlardansa yani kablo adaptor ayrilabilen tiptense kabloyu kaliteli biseyle degistir. Bizim telefonlarda nedense bi muddet sonra kablo ayni hizda sarj etmiyor. Ama ayni kabloyu baska telefonla denediginde bir sorun olmadigini goreceksin :D
Yada en guzeli samsungun tek parca olan sarj cihazindan al. travel adapter diye gecer. Cok hizli sarj ediyor. Bende daha dun turkcelleden 40 liraya aldim.
Aynen ilk orjinal kablosu usb yerinden hafif kopunca başka bir kablo ile değiştirdim. 1.5 aydır bir sorun yaşamıyordum ama nedense bugün ara ara yavaş şarj etmeye başladı yeri geldi tekrar hızlandı sonra gene yavaşlayınca iyice lanet ettim Samsung'a :D . Eve gidince dediğin gibi tek parça olandan alayım . Yoksa beni deli edecek android S5 :D
Son durum wipe/data reset yapmaadan odin ile guncellemistim 1gun zor dayaniyo sarjim : ))
Wipe edip tekrr yukleme yapicam detaylari yazarim.
Hazır konusu açılmışken birşey sormak istiyorum.
Samsung Galaxy Note 3 cihazımın Android sürümü halâ 4.4.2 sürümünde.
Android 5.0 Lollipop güncellemesi ne zaman gelecek veya gelir? Bilen, duyan arkadaşlar varmı? :beuj:
Hazır konusu açılmışken birşey sormak istiyorum.
Samsung Galaxy Note 3 cihazımın Android sürümü halâ 4.4.2 sürümünde.
Android 5.0 Lollipop güncellemesi ne zaman gelecek veya gelir? Bilen, duyan arkadaşlar varmı? :beuj:
note 2 için beklemedeyım bende
Ya bu yenı surum kacsa Allah onun belasını versın,m8kullanıyorum ınanılmaz memnundum telden, takı bu sabah o guncellemeyı yapana kadar.telefonun ırzına gectı ya bunu nasıl gerı alırım.suan resmen cop telefon bı yardım edın beyler
Delırttı resmen, chrome acıyorum google cıkıyo arama motoruna bısı yazıyorum enterlıyorum tık yok mal mal duruyo,hazır sekmelere basıyorum yıne hareket yok.... Offf
Lollıpopmus bu yukledıgım durum,edkıye dondurmem lazım bı yardım pls
m8'de tek yaşadığım sıkıntı facebook messenger'da kasılıyor. Onuda kullanmıyorum zaten :D
Her gün kontrol ediyorum update geldimi diye ama hala düzeltmediler.
Bana lolipop 1 ay kadar önce geldi güncelleme, şarj süresinde gözle görülür iyileşme var. Telefonda 1 tık hızlandı gibi
Kanka aman eksik kalsin eski androidime nasil donerim
Kanka aman eksik kalsin eski androidime nasil donerim
Hiç anlamıyorum kankacım malesef :(
Gece rüyamda gördüm beraber R sipariş ediyorduk Honda Türkiye'den yalnız :D Haftasonu bi sayısal oyniyim :)
Vay canini yiyim senin :) walla hayatimda hic bi arabayi okadar istemedim :) oynada alalim :)
Vay canini yiyim senin :) walla hayatimda hic bi arabayi okadar istemedim :) oynada alalim :)
Konu sahibinden özür dilerim :D
Moruk bu işe Hondayla başlayan ben 2008'de Honda'dan ayrıldım, üzerinden yıllar geçmiş hiç canım çekmediki senin arabalar vardı Cem abinin hondalar vardır vs vs lakin bu namussuzu görüğümden beri götüm başım ayrı oynamaya başladı :D enteresan bir istek bvar içimde hayırlısı diyelim :) Yani mübalasız söylüyorum plakalara kadar gördüm :D
3,5 senedir Samsung S3 kullanıyorum cudi mahallesinde kız kovalar gibi maşallah :) , Korayda rüyalanmış oda güzel
Silence45
06-03-2015, 10:19
m8'de tek yaşadığım sıkıntı facebook messenger'da kasılıyor. Onuda kullanmıyorum zaten :D
Her gün kontrol ediyorum update geldimi diye ama hala düzeltmediler.
Bana lolipop 1 ay kadar önce geldi güncelleme, şarj süresinde gözle görülür iyileşme var. Telefonda 1 tık hızlandı gibi
Koray abi, M8'de lolipop ile şarjın ne kadar gidiyor? Nasıl kullanıyorsun telefonu yani parlaklık, 3g,oyun vs durumlarına göre şarjını söyleyebilir misin?
bende s5 var kesinlike uzadı sarj olayı
Koray abi, M8'de lolipop ile şarjın ne kadar gidiyor? Nasıl kullanıyorsun telefonu yani parlaklık, 3g,oyun vs durumlarına göre şarjını söyleyebilir misin?
Net 36 saat. Sürekli whatsapp instagram ama sürekli yani :) gps açık 3g nerden kapanır bilmem bile o yüzden hep açık. Parlaklık orta seviye oyun oynamam.
bende s5 var kesinlike uzadı sarj olayı
Ne kadar uzadı :D
Silence45
06-03-2015, 10:29
Net 36 saat. Sürekli whatsapp instagram ama sürekli yani :) gps açık 3g nerden kapanır bilmem bile o yüzden hep açık. Parlaklık orta seviye oyun oynamam.
Abi şarjın baya iyi gidiyormuş.Cihaz kaç aylık?
Silence45
06-03-2015, 10:30
Düzenleme falan yok tekrar yazayım, tasarruf modu falan yok dimi?
Shadow_Dancer
06-03-2015, 10:31
Huzur Apple'da beyler :) (tamam lan vurmayın)
Huzur Apple'da beyler :) (tamam lan vurmayın)
Pili dayansa dk. durmam 5S alırım ama günde iki defa şarja takarsın diyorlar.
Ne kadar uzadı :D
tüm gün rahat rahat yetiyordu simdi artıyor bile sabah 8den gece 1e kadar anca20 30 oluyor. iiçnde oyun swarm whatsapp instagram hepsi var :D
Berkan full wipe ettin mi ? Ulan bi bana yaramadi su 5.0 wipe sart yaa vakitsizlikten yapamadim
Berkan full wipe ettin mi ? Ulan bi bana yaramadi su 5.0 wipe sart yaa vakitsizlikten yapamadim
wipe falan yok pampiş direk menüden güncelleme kontrol et dedim buldu yükledim :D
HondatugraL
06-03-2015, 10:52
Ya bu yenı surum kacsa Allah onun belasını versın,m8kullanıyorum ınanılmaz memnundum telden, takı bu sabah o guncellemeyı yapana kadar.telefonun ırzına gectı ya bunu nasıl gerı alırım.suan resmen cop telefon bı yardım edın beyler
Al benden de okadar abi eski sürümü geriye yüklemek içim rom atmak lazım oda garantiyi bozuyor tekrar eski şekline çevirince anlaşılmaz diyorlar ama yinede servis dışında dokunasım yok açıkcası. Benım telefonda oldu bi eşşek arabası. Arasıra dokunduğum yerde klavye açılmıyor yazı yazmak için teli reslemek zorunda kalıyorum. 2.3 ghz 2 gb ramlık tel ana menu açılırken kasarmı anasını satım adamı telden soğutur ya. Bunun şuanlık tek çözümü HTC nin hata düzeltme raporuyla telefonlara göndereceği ufak iyileştirme güncelleştirmeleri anca ozaman adam olur garantısı bıtene kadar yenı sürüm androidde çıkmasa atar romu çeviririm kitkata.
wipe falan yok pampiş direk menüden güncelleme kontrol et dedim buldu yükledim :D
1-2 kere sapıttı ama tabi onuda ekliyim. hata düzeltme güncellemerinde kendine gelir onlarda
mesela aksam %100 le yatıp sabah kalktıgımda sarj % 97-96 aralıgında oluyor bir iki kere kalkıtıgımda 77-75 lere düştügnü gördüm kapatıp actım görünce hemen düzeldi. yani %75 sarjla bile tüm günü gecirtiyor üstte dediklerimi tüm uygulamaları kullanarak
Ben ota uzerinden alamadim sam den indirip odinle kurdum bosvaktimde ins bi fullwipe kurulum yapim ya.
Sabah 6da sarjdan cektim 11suan %66 forum,ig,fb,wapp.
Silence45
06-03-2015, 11:11
Al benden de okadar abi eski sürümü geriye yüklemek içim rom atmak lazım oda garantiyi bozuyor tekrar eski şekline çevirince anlaşılmaz diyorlar ama yinede servis dışında dokunasım yok açıkcası. Benım telefonda oldu bi eşşek arabası. Arasıra dokunduğum yerde klavye açılmıyor yazı yazmak için teli reslemek zorunda kalıyorum. 2.3 ghz 2 gb ramlık tel ana menu açılırken kasarmı anasını satım adamı telden soğutur ya. Bunun şuanlık tek çözümü HTC nin hata düzeltme raporuyla telefonlara göndereceği ufak iyileştirme güncelleştirmeleri anca ozaman adam olur garantısı bıtene kadar yenı sürüm androidde çıkmasa atar romu çeviririm kitkata.
M8 aldım 5 yüklenmiş şarj dayanmıyor arkadaş.Garantiye vericem 8 aylık telefon kendi kendine şarj yiyor boştayken wifi,hat bile yok düşün.Düzelmezse rom atıp 4'e dönmeyi düşünüyorum.
Abi şarjın baya iyi gidiyormuş.Cihaz kaç aylık?
28 Haziran 2014'de aldım.
Güç tasarrufu modu açık kardeşim. Onu kapatınca çok hızlanıyor cihaz kullanamıyorum aşırı hızından dolayı :D
M8 aldım 5 yüklenmiş şarj dayanmıyor arkadaş.Garantiye vericem 8 aylık telefon kendi kendine şarj yiyor boştayken wifi,hat bile yok düşün.Düzelmezse rom atıp 4'e dönmeyi düşünüyorum.
Telefonda sıkıntı var bence. Telefon %10'da iken üstün güç tasarruf moduna al 12-13 saat açık kalmazsa kesin sıkıntı var demektir.
Ben %5'de üstün güç'de 8-9 saat geçirdim
Silence45
06-03-2015, 11:29
Abi bence kesinlikle sıkıntı var.Tasarruf modunu açık tutmuyorum gerçi ben normal şekilde kullanıyorum ama sırf sen söylediğin için diyorum bak, bu akşam telefon kapanana kadar kullanacağım.Sabaha kadar şarjda bırakıp sabah 9'da çıkartıp, güç tasarrufunu açıp,3G açık şekilde yine söylediğin gibi facebook,instagram deneyip kullanıcam bu şekilde ne kadar dayanacak ona göre haftaya garantiye vericem.Sonucu yazarım.
Silence45
06-03-2015, 11:30
Alınma tarihide 16.07.2014 abi çok fark yok yani.Bence problem var ama denemeden de göndermeyeyim nasıl olsa Cuma işlem göremeyecek.Pazartesi veririm en kötü.
Bende M8 kullanıyorum lolipop tan sonra ynı sizdeki gibi facebook Messenger problemi ve yine galerideki Messenger icon problemim oldu,facebook Messenger uygulamasını kaldırdım rahat ettim. Eskiden face in kendi içinden mesaj atabiliyordum güncelleme yaptıkça mesenger uygulaması zorunlu hale geldi ama hiç kullanısşlı değil ,sildim rahatladım.Belki yeni update te düzeltirler...
HondatugraL
06-03-2015, 11:32
Valla benım telde güç tasarrufu açık wifi ful açık 3g yı ellemem bile ona rağmen kamil koçta gezinirken 2 film bitiriyorum şarj daha %45 lerde geziyo şarjdan sorunum yokta bu 5.0 bitirdi beni
Abi bence kesinlikle sıkıntı var.Tasarruf modunu açık tutmuyorum gerçi ben normal şekilde kullanıyorum ama sırf sen söylediğin için diyorum bak, bu akşam telefon kapanana kadar kullanacağım.Sabaha kadar şarjda bırakıp sabah 9'da çıkartıp, güç tasarrufunu açıp,3G açık şekilde yine söylediğin gibi facebook,instagram deneyip kullanıcam bu şekilde ne kadar dayanacak ona göre haftaya garantiye vericem.Sonucu yazarım.
Güç tasarruf modunun inanılmaz etkisi olduğunu düşünmüyorum. Yanlışlıkla kapatıp kullandığım günlerde oldu %15-20 fark etti en fazla aama gece eve telefonum kapalı hiç girmedim :)
He unuttum tüm gün maç takip edip iddaa'da oynuyorum.
Örnek veriyorum ben sabah 05:30 telefonu şarjdan aldım bu saate kadar elimden düşmedi şarjım %80 şuanda
Silence45
06-03-2015, 11:35
3G full açık, parlaklık full açık,Tasarruf modu full açık, uygulamalar FB,ins,twitter olarak bir, iki gün kullanıcam.Sonucu yazarım bende merakla bekliyorum.İnşallah sıkıntı olmaz ama bakalım artık.Sizinde böyle mi kullanım ona göre karşılaştırmak için?
Silence45
06-03-2015, 11:36
Güç tasarruf modunun inanılmaz etkisi olduğunu düşünmüyorum. Yanlışlıkla kapatıp kullandığım günlerde oldu %15-20 fark etti en fazla aama gece eve telefonum kapalı hiç girmedim :)
He unuttum tüm gün maç takip edip iddaa'da oynuyorum.
Örnek veriyorum ben sabah 05:30 telefonu şarjdan aldım bu saate kadar elimden düşmedi şarjım %80 şuanda
Aynı anda yazmışız Koray abi, eğer yukarıda söylediğim kriterlerde kullanıyorsan aynı şekilde kullanıp deniyeceğim.Ona göre garantiye vereceğim pazartesi.
3G full açık, parlaklık full açık,Tasarruf modu full açık, uygulamalar FB,ins,twitter olarak bir, iki gün kullanıcam.Sonucu yazarım bende merakla bekliyorum.İnşallah sıkıntı olmaz ama bakalım artık.Sizinde böyle mi kullanım ona göre karşılaştırmak için?
Parlaklık ve twitter hariç aynı kullanım
Silence45
06-03-2015, 11:44
Parlaklık ve twitter hariç aynı kullanım
Parlaklık tasarruf modu açıkken kaçıncı seviyede kullanıyorsun abi?
Parlaklık tasarruf modu açıkken kaçıncı seviyede kullanıyorsun abi?
Parlaklık seviyesi yazısında bold yazdığım yerde :)
bugün sabah güncelleme geldi s5 ime ve bi nebze donma ve hatalar kalktı gibi . Ayrıca sabahtan bu yana şarjımda oldukça yavaş bi düşme var. Hayırlısı bakalım. 2-3 gün daha geçsin bakalım ne olacak.
HondatugraL
06-04-2015, 16:46
Yok aga htc one da nefret ettirdi kvk ya gotursem kitkat yuklerlermiki garanti bozacak bise yapmak istemiorum
Yok aga htc one da nefret ettirdi kvk ya gotursem kitkat yuklerlermiki garanti bozacak bise yapmak istemiorum
sabah güncelleme ile uyandım kanka yükledim ama ciddi derecede bi gelişme var sanki.
eğer istersen KVK 'ya gidip kitkat yükletebiliyorsun garantiyi bozmaz.
bugün sabah güncelleme geldi s5 ime ve bi nebze donma ve hatalar kalktı gibi . Ayrıca sabahtan bu yana şarjımda oldukça yavaş bi düşme var. Hayırlısı bakalım. 2-3 gün daha geçsin bakalım ne olacak.
dostum bende s5 kullanıyorum güncelleme gelmedi bugün? donma hata vs. var. Ne yapmak lazım?
sıkıntı hala FB messenger da mesaj attıktan sonra yaşanan 2sn'lik donma ise FB messenger seslerini kapatın sorun çözülüyor. bende M8'de aynı şeyi yaşıyordum çözümü buymuş
dostum bende s5 kullanıyorum güncelleme gelmedi bugün? donma hata vs. var. Ne yapmak lazım?
Abi ''ayarlar-sistem-cihaz hakkında -yazılım güncellemeleri -şimdi güncelle '' deneyebilir misin ?
sıkıntı hala FB messenger da mesaj attıktan sonra yaşanan 2sn'lik donma ise FB messenger seslerini kapatın sorun çözülüyor. bende M8'de aynı şeyi yaşıyordum çözümü buymuş
Bu FB Messenger'de fotoğraf gönderdiğim direk atıyor. Bunun bi çözümü var mı ?
Sony Z3 e yükledim. Pili çabuk bitmeye başladı.
dün S5'e 5.0 yüklü olana bir 397mb'lık bir güncelleme daha geldi bakalım şu durdurk yere çıkan durduruldu hatalarını gidermişlermi
Allahın belası Samsung Note3'e de 5.0 lolipopu yayınlasa da artık biz de baksak neymiş ne değilmiş, illa rom attıracaklar adama.
dün S5'e 5.0 yüklü olana bir 397mb'lık bir güncelleme daha geldi bakalım şu durdurk yere çıkan durduruldu hatalarını gidermişlermi
şuana kadar öyle bir hata almadım abi fakat FB Messenger'da toplu fotoğraf gönderdikten sonra hemen atıyor programdan. Girmeyi denedikçe atıyor. Silip yükledim ama hala aynı.
Allahın belası Samsung Note3'e de 5.0 lolipopu yayınlasa da artık biz de baksak neymiş ne değilmiş, illa rom attıracaklar adama.
aynen bende note 2 ıcın beklemedeyım ygulama guncellerken donmalardan bıktım serefsızım
şuana kadar öyle bir hata almadım abi fakat FB Messenger'da toplu fotoğraf gönderdikten sonra hemen atıyor programdan. Girmeyi denedikçe atıyor. Silip yükledim ama hala aynı.
valla güncelleme bekle illa vardır birşeyi diye düşünüyorm
eskisi kadar sık hata almasamda yine instagram durduruldu hatası aldım.hadi hayırlısı bakalım
instagram durduruldu hatasının yeni gelen android sürümü ile ilgili olduğunu düşünmüyorum.. Muhtemelen, instagramın sürümüyle alakalıdır.
S5 üzerinde 4.4.2 kullanıyorum ve ben de aynı "instagram durduruldu" hatasını alıyorum..
HondatugraL
07-04-2015, 14:35
Yok usta bende duzelmedı ıllet ettım lolıpopuna ya
HondatugraL
07-04-2015, 14:37
Yok usta bende duzelmedı ıllet ettım lolıpopuna ya
Edit: hee düzeldi evet :D
instagram durduruldu hatasının yeni gelen android sürümü ile ilgili olduğunu düşünmüyorum.. Muhtemelen, instagramın sürümüyle alakalıdır.
S5 üzerinde 4.4.2 kullanıyorum ve ben de aynı "instagram durduruldu" hatasını alıyorum..
o zaman yeni instagram güncellemesini beklemek lazım abi. :) gelir 2-3 güne oda sanırım. Sonra sorun kalacağını sanmıyorum :) Şarj gitme süresinde de gözle görülür bir artış mevcut 2 gündür gözlemlediğim kadarıyla.
ugurcan52
07-04-2015, 19:23
androıd 5.0 geldıgınden berı telefonum rezıl oldu
m8 kullanıcısıyım geldıgınden berı messenger kullanamadıgımamı yanayım sarjımı ıctıgınemı yanayım
arkadasların yanıdna rezıl oluyorum m8 ım oldugu halde messenger kullanmadıgım ıcın halada duzeltme yok
HondatugraL
07-04-2015, 20:31
m8 kullanıcısıyım geldıgınden berı messenger kullanamadıgımamı yanayım sarjımı ıctıgınemı yanayım
arkadasların yanıdna rezıl oluyorum m8 ım oldugu halde messenger kullanmadıgım ıcın halada duzeltme yok
yukarda cagkan ın yazdıgını yap duzelıyor. Tİk işaretını kaldır sorun kalmıyor
Adı üstünde lollipop daha ne beklenirki. :cool:
M8 de çözümü bu. Bir çözümü de menüde "Geliştirici ayarları" açıksa "Nu player" seçeneğini iptal etmek ancak başka uygulamaları etkileyebilir diye de uyarı yapmışlar.Ben bir süre böyle kullandım etkilenen uygulama göremdim ancak etraflıca test etmediğimi de belirtmem lazım
veliazak
12-04-2015, 22:26
Adı üstünde lollipop daha ne beklenirki. :cool:
Gece gece sağlam güldürdün, teşekkürler... Yazılanları tek tek okudum ve şu kanıya vardım... İnsan o kadar para verip neden bu rezilliğe katlanır?? Enteresan, ama gerçek... Oysa; daha uygun fiyatlara, daha stabil ve donmayan, yavaşlamayan işletim sistemleri de var piyasada...
onursumer
12-04-2015, 22:28
s5 de duzeltme güncellemesi yayınlanmış olması gerek
s5 de duzeltme güncellemesi yayınlanmış olması gerek
çoktan geldi(enazından bana) Onur nerdeyse 1 hafta olucak 297 mblık bir perf. düzeltme adı altında
HondatugraL
13-04-2015, 01:32
çoktan geldi(enazından bana) Onur nerdeyse 1 hafta olucak 297 mblık bir perf. düzeltme adı altında
Biseye yaradimi
Valla benim S5 hızlıydı yavaşlamamıştı 5.0 ile ama şarj azalmıştı. Güncelleme ile şarj düzeldi.
Biseye yaradimi
olm benim telefonda tek sıkıntı yoktu halada yok daha stabil olmuş hatta sarj zaten efsane. (sadece bazen şu bu durduruldu diye uyarı cıkıyordu şimdilik onlarda gözükmüyor)
5 Güncellemesini yaptım. Yaptıktan sonra da wipe / factory reset yaptım..
Sorunsuz kullanıyorum şu an..
Tek derdim titreşim seçeneğinin kaybolmuş olması. Bunun geri geldiği söyleniyordu, var mı doğruluğu?
Evet titreşim/sessiz/ses açık olark tekrar eskisi gibi kullanabiliyoruz bende dün güncelledim
5 Güncellemesini yaptım. Yaptıktan sonra da wipe / factory reset yaptım..
Sorunsuz kullanıyorum şu an..
Tek derdim titreşim seçeneğinin kaybolmuş olması. Bunun geri geldiği söyleniyordu, var mı doğruluğu?
sesli sessiz vardı onun yanında engelleme/rahatsız etme modu iyiydi valla şimdi biraz daha degiştirmişler. mkt ın dedigi gibi titresim kısmıda geldi simdi. rahatsız etmeyin modunu tavsiye ederim sadece aramaları bildir kısmını işaretledim isterse dünya yansın yine ötmüyor yada titremiyor ama arama gelirse normalde nasılsa öyle devam ediyor.
1 hafta önce geldi güncelleme fakat daha yeni farkediyorum sessiz in geldiğini :D
Evet titreşim/sessiz/ses açık olark tekrar eskisi gibi kullanabiliyoruz bende dün güncelledim
C.tesi yaptım ben de güncellemeyi, nereden geliyor eskisi gibi olma imkanı? Bulamadım ben
Güncellemeleri kontrol ettim, en yeni güncelleme mevcut diyor
sesli sessiz vardı onun yanında engelleme/rahatsız etme modu iyiydi valla şimdi biraz daha degiştirmişler. mkt ın dedigi gibi titresim kısmıda geldi simdi. rahatsız etmeyin modunu tavsiye ederim sadece aramaları bildir kısmını işaretledim isterse dünya yansın yine ötmüyor yada titremiyor ama arama gelirse normalde nasılsa öyle devam ediyor.
Rahatsız etmeyin modunu sevmedim, eskisi gibi olma imkanı yok mu?
C.tesi yaptım ben de güncellemeyi, nereden geliyor eskisi gibi olma imkanı? Bulamadım ben
Güncellemeleri kontrol ettim, en yeni güncelleme mevcut diyor
Rahatsız etmeyin modunu sevmedim, eskisi gibi olma imkanı yok mu?
eskisinden kastın ne abi ? komple sessize aldınmı titresim dahil kapanması yada titresimin aldıgında sadece titremesi ise eskisi gibi geri geldi evet . bildirm panelinde hem ses sessiz kısmını değişmiş titresimi koydular hemde rahatsız etmeyi daha az kullanmaya yoneltmişler muhtemelen istedigin gibi olmus
eskisinden kastın ne abi ? komple sessize aldınmı titresim dahil kapanması yada titresimin aldıgında sadece titremesi ise eskisi gibi geri geldi evet . bildirm panelinde hem ses sessiz kısmını değişmiş titresimi koydular hemde rahatsız etmeyi daha az kullanmaya yoneltmişler muhtemelen istedigin gibi olmus
Sağ tuşa bastığımızda;
sessiz - titreşim - sesli çıkıyordu ya; o yok mu?
Bildirim paneline ikon olarak mı geldi bunlar? Dur bakayım bi
edit: gördüm bildirime gelmiş, ben eskiden sağ tuşa basılı tutarak yapardım bu zımbırtıyı...
ayrıca knox da geri gelmiş, çok sevindim buna
Sağ tuşa bastığımızda;
sessiz - titreşim - sesli çıkıyordu ya; o yok mu?
Bildirim paneline ikon olarak mı geldi bunlar? Dur bakayım bi
edit: gördüm bildirime gelmiş, ben eskiden sağ tuşa basılı tutarak yapardım bu zımbırtıyı...
ayrıca knox da geri gelmiş, çok sevindim buna
valla ben sag tusa basarak hiç yapmıyordum unutmusum orda oldugnu hatta ama yukarda var :D
knox dedigin neymiş abi onu ayıkamadm bende :D
Telefon içinde ayrı bir sanal telefon
kişisel mailim, kişisel contactlarım, kişisel dosyalarım, fotoğraflarım, applicationlarım şu an kullandığın telefon içerisinde..
Ancak knox butonuna bastığında, ayrı bir şifre ile girdiğin ikinci bir desktop çıkıyor. Şirket mailin, contactların, dosyaların, applicationlarını da buraya tanımlayabiliyorsun. Şifre ile girilip çıkılan bir yer.. Kişisel taraf ve şirket tarafı birbirinden her anlamda bağımsız olarak kullanılabiliyor. Telefon PC'ye usb ile bağlansa dahi encrypted olduğundan knox içine ( maillere, dosyalara vs ) ulaşım yapılamıyor..
Telefon içinde ayrı bir sanal telefon
kişisel mailim, kişisel contactlarım, kişisel dosyalarım, fotoğraflarım, applicationlarım şu an kullandığın telefon içerisinde..
Ancak knox butonuna bastığında, ayrı bir şifre ile girdiğin ikinci bir desktop çıkıyor. Şirket mailin, contactların, dosyaların, applicationlarını da buraya tanımlayabiliyorsun. Şifre ile girilip çıkılan bir yer.. Kişisel taraf ve şirket tarafı birbirinden her anlamda bağımsız olarak kullanılabiliyor. Telefon PC'ye usb ile bağlansa dahi encrypted olduğundan knox içine ( maillere, dosyalara vs ) ulaşım yapılamıyor..
ilk defa ögrendim bunu güzele benziyor kurcalıyım araştırıym biraz bunu
HondatugraL
13-04-2015, 13:58
ilk defa ögrendim bunu güzele benziyor kurcalıyım araştırıym biraz bunu
Milyarlar verion bi b*kunu bilmion telefonun kurcala az alo diyip Watsupp dan yazmak icinmi aldin :D
ulan telefonun normal 1 tane ozelligini bırakmadım romdan roma atlıyorm hala tutmuş ne diosn :hehe:
Arkadaşlar s5 de int kota sorunu yaşayan varmı telefondan fazla int kullanamıyorum evde işte internet var dışarda kullanmak için 1 gb yeterli oluyordu ama tlf değiştirdikten sonra nerdeyse 2 günde bitiyor kullanımım aynı daha önceki tlf s3dü bunun için başka bir ayar gerekiyormu
HondatugraL
13-04-2015, 20:58
ulan telefonun normal 1 tane ozelligini bırakmadım romdan roma atlıyorm hala tutmuş ne diosn :hehe:
Ondan sonra vay efendım telefon neden bozuldu yazık gunah mılyalar verıp hertarafını kurcalıyonuz :D auhsahuashu
Ondan sonra vay efendım telefon neden bozuldu yazık gunah mılyalar verıp hertarafını kurcalıyonuz :D auhsahuashu
HTC ye değil NTC ye bakarım reyiz :D
HTC ye değil NTC ye bakarım reyiz :D
leader_T
14-05-2015, 15:26
note 4 'e bugün uzun bekleyişim sonrasında güncellemeyi kurdum. bakalım nasıl olacak? :)
onursumer
14-05-2015, 15:35
S6 edge de 5.0.2 guncellemesinden sonra isinma ile ilgili sikayetlerim buyuk olcude Yok oldu
Benchmark puanindada iyilesme var
http://i.hizliresim.com/5dYm0j.jpg
oha bendeki s5 45-50binlerde geziyo bu direk 70 e dayanmış :D
onursumer
14-05-2015, 15:39
S6 cikmadan oncede demistim gormeden kullanmadan yorumlamayin bambaska diye :)
leader_T
14-05-2015, 17:02
note 4 'de halen 5.0.1 var. yenisini de bekleriz daha.
westalim
14-05-2015, 21:46
s4 ü sakn en son güncelleme yapmayn hatta gerekirse 5.0 da yapmayn çok lanet bi şeyler oluyo telefona