Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbulda BMW servisi?
Absinthé
07-10-2008, 11:55
Arkadaslar,
İstanbul'da bmw sorunlarından iyi anlayan, extradan gereksiz parça geçirmeyen, fiyatları uygun ve işçiliği iyi olan servis olarak nereyi tavsiye edersiniz ?
Tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi alabilirmiyim ? Bakım yaptırmam gerekiyor ve baskı balata okeye dönüyor...Sanırım extra şeylerde çıkabilir. :)
Maslak'ta Özgenç otomotiv var güzel yer titiz çalışıyorlar tavsiye ederim...
Maslak MiniAuto Yusuf her konuda yardımcı olacaktır.
Aynı zamanda Şişli de Askar serviste var.
Bahcesehir tarafındaysan Aydınlar oto da var :)
cabriolet
07-10-2008, 12:13
maslakta mini auto bmw özel servisi var orayı tavsiye ederim telefon numarasını bulamadım ama forumda bilenler vardır :)
mechanıcer
07-10-2008, 12:26
ıstınye borusan bence butun ıyı elemanları orası acılınca oraya verıldı avcıların. ve servısın yarısını tanırım ıyı ustalardır.. durumun varsa oraya gotur derım..
Absinthé
07-10-2008, 13:41
Hmm teşekkürler arkadaşlar :) Başka önerileri olan var mı ?
Ve baskı-balata tahmininizce kaç ytl civarı değişirtirirler ?
Eray Yümsel
07-10-2008, 13:42
535 254 61 49 ---- 2dk ara kontürüne kıy herşeyi öğren :)
Absinthé
07-10-2008, 13:53
535 254 61 49 ---- 2dk ara kontürüne kıy herşeyi öğren :)
auhzua harbiden ben onu aramayı unuttum :D
arıyorum hemen.
Bostancı Batı oto,güvenilirdir fiyat ve bilgi tecrube konusunda.
topkapı sanayide özel avcı servis ve nasa var.
umitozuer
01-12-2009, 13:24
Tabiki mecidiyeköy Askar başka bir yer tanımam.
emre yeşil
01-12-2009, 14:30
Maslak'ta Özgenç otomotiv var güzel yer titiz çalışıyorlar tavsiye ederim...
Özgenç oto iyidir.
8.000rpm
01-12-2009, 15:05
maslak özgenç veya mini auto
Bostancı Sanayi erdal usta
Bostancı sanayii nin giriişinde bostancı oto bmw mını servisi var..Fiyatları uygun
ataşehir mavi servis bmw konusunda iyiler..
Maslak sanayii TEKNIK BMW servisi. Forumdan JaSoN nickli zaatin servisi. Tecrubeli ve ilgili insanlardir. fiyatlari da ideal.
tandogan
01-12-2009, 17:12
abarth service camii altında çok iyi bir esnaftır
anıl turan
01-12-2009, 17:22
aynen ataşehir mavi servis, Ali Abi hem ilgilidir müşterisine karşı hem uygun fiyatla en iyisini yapar...
ahmetdrift
01-12-2009, 22:08
özgenç otoyu tavsıye ederim
aynen ataşehir mavi servis, Ali Abi hem ilgilidir müşterisine karşı hem uygun fiyatla en iyisini yapar...
kesinlikle ali usta ilgili uygun fiyat güzel işçilik yardımcı olucaktırlar..
Serkan.S
01-12-2009, 23:11
+1 ...................
ermanozzy
16-05-2016, 23:35
arkadaslar baya bir hortlatmis olacam konuyu ama BMW ozel servisleri ile ilgili guncel yorumlarinizi alabilir miyim? Borusan fren hidroligi degisimi, motor yagi ve filtresi degisimi icin 1,200 TL istedi de :( Askar Mecidiyekoyden tasindi sanirim. Minauto en cok onerilen yerlerden biri diye anladim. Fiyat ve guvenilirlik konusunda hangilerini onerebilirsiniz?
askar maslak sanayıde 2. kısım 4 yada 5. sokakta. veysel usta harıc kımseye elletmem bmw mı
arkadaslar baya bir hortlatmis olacam konuyu ama BMW ozel servisleri ile ilgili guncel yorumlarinizi alabilir miyim? Borusan fren hidroligi degisimi, motor yagi ve filtresi degisimi icin 1,200 TL istedi de :( Askar Mecidiyekoyden tasindi sanirim. Minauto en cok onerilen yerlerden biri diye anladim. Fiyat ve guvenilirlik konusunda hangilerini onerebilirsiniz?
http://www.otomolservis.com/ - http://www.istanbuloto.com.tr/
Yukardakilerin ikiside Borusan'ın yetkili servisi. Garanti falan devam ediyorsa bozmaz etmez ve kabaca yarı yarıya ucuz fiyatları var.
Otomole götürmüştüm babamın 25.k daki rutin bakıma ortalama 1100-1300 arası tutar diyen Borusandan sonra keşfetim :), Otomol'de 600 lira tuttuydu o bakım
Araç almak için İstanbul'a gittiğimizde ekspertize Maslak Sanayi Sitesi'nde BMW Maslak Servisini önermişlerdi. Gittiğimizde çok memnun kalmıştık. Ayrıca birkaç arkadaşım da bakımları için oraya götürüyorlar.
ermanozzy
17-05-2016, 22:45
http://www.otomolservis.com/ - İstanbul Oto | Anasayfa (http://www.istanbuloto.com.tr/)
Yukardakilerin ikiside Borusan'ın yetkili servisi. Garanti falan devam ediyorsa bozmaz etmez ve kabaca yarı yarıya ucuz fiyatları var.
Otomole götürmüştüm babamın 25.k daki rutin bakıma ortalama 1100-1300 arası tutar diyen Borusandan sonra keşfetim :), Otomol'de 600 lira tuttuydu o bakım
arkadaslar oneriler icin cok tesekkurler. Borusan'in Istinye Avcilar haricinde bu tur yetkili servislerinin oldgunu hic bilmiyordum. Hele ki fiyatlarin bu kadar farkedecegini bilsem bunca zaman hic beklemezdim heralde :) en kisa zamanda gitmem lazim. cok tesekkurler