Orijinalini görmek için tıklayınız : 225/45 R17 Lastik Tavsiyeler
Mesut-RR
23-12-2014, 21:49
Yazlık lastik alacağım, 225/45 R17 Ambition Sportback A3 için.Şu an üzerinde P zero Rosso'lar var, ne alacağıma karar veremedim.
Pirelli ve Michelin az çok bildiğim markalar ama diğer markalarla ilgili bilgim yok, önerileriniz dinlerim.
Continental SportContact5 veya GoodYear Eagle F1 harici bişey takmam o ebatlarda.
bilalasmali
23-12-2014, 21:54
Conti Contact 5 veya michelin pilot sport 3 öneririm.Conti'nin tek dez avantajı biraz daha çabuk bitiyor.
Goodyear eagle asy 2 modeli var bende.en kisa zamanda takas icin lastigi degistiricem ben.he tutus vs iyi skintisi yok ama bana gore sesli ve sert lastik aracim 2010 passat yalitimimi kotu anlamadim ama benim hosuma gitmedi. He dersenki olsun alirim benim ihtiyacimi gorur benim lastikler 2014 uretimi 10 bin kmlik lastik uyarsa gorusuruz faturasida var.
Mesut-RR
23-12-2014, 22:23
Goodyear eagle asy 2 modeli var bende.en kisa zamanda takas icin lastigi degistiricem ben.he tutus vs iyi skintisi yok ama bana gore sesli ve sert lastik aracim 2010 passat yalitimimi kotu anlamadim ama benim hosuma gitmedi. He dersenki olsun alirim benim ihtiyacimi gorur benim lastikler 2014 uretimi 10 bin kmlik lastik uyarsa gorusuruz faturasida var.
2
Sıfır lastikler için fiyat alayım, olmadı haberleşiriz.Bu arada Passat B7'de P7 Cinturato kullanıyoruz yazlık, fabrikadan gelmişti üzerinde gayet sessiz bir lastik.
abdullahduymaz
23-12-2014, 23:07
Kesinlikle conti csc5 i gözüm kapalı tavsiye ederim. Yurtdışı testler ve kullanıcı yorumları herşeyi gerçekten güzel bir lastik bu ebatta tek geçerim bu lastiği.
Ahmetfikri
24-12-2014, 00:18
bende çok araştırdım aklımda conti sc5 ve goodyear f1 asym 2 vardı dün hesaplı goodyear denk geldi takdırdım önceden starmaxx die dandirik bi lastik vardı onlardan sonra bildiğin devrim oldu arabada yol sesi gitti frenler iyileşti direksiyon tepkisi virajdaki tepkileri çok değişti kesinlikle tavsiye ederim
2
Sıfır lastikler için fiyat alayım, olmadı haberleşiriz.Bu arada Passat B7'de P7 Cinturato kullanıyoruz yazlık, fabrikadan gelmişti üzerinde gayet sessiz bir lastik.
P7 yi arastirdim baya iyi imis.sen dusun tasin kafana yatarsa ulasirsin bana.bu hafta yada haftaya takas icin yapicam bisiler sordum ettim ama pek temiz lastik bulamadim.
Bende aynı ebatta Bridg. Potenza Re002 kullanıyorum tavsiye ederim ; ıslak zemin performansı mükemmel,yol sesi de cokk az , bakılabilir bence
Agrasif kullanıyosan potenzayı tek geçerim ısındıktan sonraki performansı müthiştir onun dışında sayılan bütün lastikler iyi hiç birinde pişman olmazsın benim sıralamam bridgestone conti michelin pirelli şeklinde olurdu
R21TURBO 41
24-12-2014, 09:19
Continental SportContact5
goodyear assy 2 kullanıyorum. yol sesı olarak pek bısey anlamadım ama yol tutus mukemmel;)
evolution_9
24-12-2014, 09:28
birdston alma kesinlikle prelliyide tavsiye etmem ben olsam mizhelinden şaşmam şu an kullanıyorum çok memnunum
P7 Zero, Vw'nin yuksek performans araçlarına fabrika çıkışı getirdiği benimde hali hazırda 19' olcusunde kullandıgım lastık.
Yada Potenza S001. Sınıfının en guclu ve dayanıklı lastıgı.
birdston alma kesinlikle prelliyide tavsiye etmem ben olsam mizhelinden şaşmam şu an kullanıyorum çok memnunum
bridgestone neden kesinlikle almasın nedeninize yazarsanız daha açıklayıcı olur
Sport contact iyi hos lastik lakin standart binek bi arac icin muazzam yanlis secim olacagini dusunuyorum
1.4 insignia da 20k km de nerdeyse kabak oldugunu ve paramparca olmaya basladigini gozumle gordum ki tin tin kullanilan bi arac bu
Omru kisa kelimesi az kalir omru yok supersport araclar icin harika secim olabilir o kadar
Good year veya pirelli p zero dan devam edin bence
Mesut-RR
24-12-2014, 12:41
Araca günlük biniyorum, genelde sakin ara ara sert kullanıyorum.CSC5 bu kadar önerilince aklıma yatmıştı ancak 20k km de kabak oldu yazılınca tekrar düşünmeye başladım.
Mesut-RR
24-12-2014, 14:34
Eagle f1 asym 2 için 1000 lira fiyat aldım.
Pirelli p7 -cinturato mu değil mi bilmiyorum- 1100 lira.
Sökme-takma, istersen nitrojen benden diyor her iki lastik içinde.
CSC5 i M3 te kullanıyoruz biz yeri geldi yanladık ettik 3k km dir üzerinde de öyle gözle görülür bir aşınma söz konusu olmadı henüz. tamam bu sınıfta hepsi çabuk bitiyor mantıklı olan da bence o ki 35-40k km üzeri ben normal lastik kullanmıyorum yıl doluyor zaten, nasıl öyle insignia ile parçalanıyor ben merak ettim. Yanlış basınç, rot/balans ayarsızlığı vs durumları da söz konusu olmasın?
Ahmetfikri
24-12-2014, 16:15
Eagle f1 asym 2 için 1000 lira fiyat aldım.
Pirelli p7 -cinturato mu değil mi bilmiyorum- 1100 lira.
Sökme-takma, istersen nitrojen benden diyor her iki lastik içinde.
215/45/17 asym2 1050 liraya taktırdım güzel fiyat almışsın
Mesut-RR
24-12-2014, 20:05
215/45/17 asym2 1050 liraya taktırdım güzel fiyat almışsın
Tanıdık işi oldu fiyat, ondandır.
mesut nerde oturuyosun pekı tanıdıgın lastıkcı nerededır
Mesut-RR
24-12-2014, 20:27
mesut nerde oturuyosun pekı tanıdıgın lastıkcı nerededır
Kadir, Hadımköy yolunda, lastikçi.Şirketin kamyonlarına, tırlarına lastik oradan alınıyormuş.Benden de kar etmeyiver deyip aldığım fiyatlar.
anladım uzakmıs. yakın olsaydı dedıgım ebatta cıkma sorardım ondan sordum
evolution_9
24-12-2014, 20:56
bridgestone neden kesinlikle almasın nedeninize yazarsanız daha açıklayıcı olur
evo 9 aracıma aldımaldığım günden itibaren düşük hızlarda bile en uzak frende kayıyordu ısındıktan sonra tutmaya başlıyordu ama çokta iyi değildi arabaya binen arkdaşlarım bile lastiklerin eskimiş yenisini al diyorlardı s002ydi sanırım net hatırlamıyprum ama bi daha asla almam arabayla beraber verdim gitti.evo 10da şu an michelin süper sport kullanıyorum çok çok memnunum eskisin yine aynından alırım kesnlikle tavsiye ederim
Mehmetmert
19-08-2015, 09:28
Arkadaslar merhaba konu biraz hort olacak ama biraz fikirlerinize ihtiyacim var
-Aracin ustunde fabrikadan gelen pirelli p7 ler var,38k ve 2 yil oldu lastikciye kalsa abi en az 10k daha goturur diyor ama ben degistirmek istiyorum.
Gelelim istediklerime
*Yumusak lastik sevmiyorum hatta mumkunse en serti olsun.(eski aracimda michelinler 10k da paramparca olmustu)
*Anlasildigi uzere sert kullaniyorum,cs5 veya ps3un bendeki omrunun 15kyi gecebilecehini dusunmuyorum
*Fiyat cok onemli degil
*Bircok test ve arastirmadan sonra iki secenege indirdim.Mantik pirelli pzere olarak ortaya cikiyor ama nedense kalbim bridgestone s001 al diyor.
Sizin oneriniz ne olur,sert ve olabildigince performasli
Lassa Impetus Revo 2+ kullanıyorum yumuşak - orta sertlikte diyebilirim.
Yol sesi anlamında desibel rekoru sahibi olduğunu düşünüyorum zira zerre kadar ses gelmiyor :) ıslakta henüz test etme imkanım olmadı ama yol tutuşundan aşırı memnunum. İzlediğim test videolarında özellikle aqua planning özelliği çok iyiydi bakalım yağmurlar başlayınca görecez :)
Mehmetmert
01-09-2015, 21:52
Arkadaşlar aklınızda bulunsun en azından almak isteyenlere fiyat gerçekten çok ama çok uygun daha uygununu goodyear bayisi lise arkadaşım bile veremedi malesef...
Goodyear 225/45 R17 91Y Eagle F1 Asymmetric 2 (Üretim Tarihi: 2015)
239,89 TL Peşin Fiyatına 6 x 39,98 TL
Totalde kargo dahik 4 lastik:969 liraya geliyor
http://www.hepsiburada.com/goodyear-225-45-r17-91y-eagle-f1-asymmetric-2-uretim-tarihi-2015-p-OTYSF778767
volkan_gs
01-09-2015, 22:16
Arkadaşlar aklınızda bulunsun en azından almak isteyenlere fiyat gerçekten çok ama çok uygun daha uygununu goodyear bayisi lise arkadaşım bile veremedi malesef...
http://www.hepsiburada.com/goodyear-225-45-r17-91y-eagle-f1-asymmetric-2-uretim-tarihi-2015-p-OTYSF778767
Bostancı' dan almıştım iki ay kadar önce 1050TL+50TL yakıt kartı ile 1000TLye gelmişti. Üretim tarihi 2 hafta öncesi falandı, yalnız ben Toyo T1R larımı arıyorum valla, arabaya binen herkes memnun eskilere göre sadece sürücü olarak ben mutsuzum bu lastiklerden :)
Mehmetmert
01-09-2015, 22:48
Lastik olayı çok farklı,mesela bir lastik size tutmuyormuş gibi gelebiliyor yada bir anda kopabiliyor lakin süresi çok daha iyi olabiliyor.
Kabaca sürüş hassasiyeti,kavrama ve denge olayları çok farklı.Lastikler çok farklı tepki verebiliyor.
Aracımın üstünde fabrikasyon gelen pirelli p7'ler var,ultra performans lastikleri değil beni mutlu edecek diye düşünüyorum Goodyear f1...
-Benim için önemli olan koşullardan birisi uzun ömürlü olması idi,ben malesef lastikleri parçalıyorum.Ne kadar düzgün havayla kullansam bile iç kısımlardan lastik kopup gidiyor.
-Contisportcontac5 ise kendi arasında değişiyor,adı contisport5 ama sonundaki eklentilerle lastik çok farklı oluyor.Ayrıca ömür olarak çok düşükler malesef.
-Bunları göz önüne bulunup karşılaştırdığımda iki lastiğe indirebildim,Pirelli PZero ve Goodyear F1... Fiyat/performans olarak Goodyear daha ağır bastı şu anki indirimle,normalde f1 daha pahalıydı pzerodan
-Bakalım lastikler geldiğinde buraya yazarım düşüncelerimi :)
volkan_gs
01-09-2015, 23:12
Doğru ben de lastik testlerine sadece genel fikir vermesi amacıyla göz atıyorum, beklentilere göre çok değişiyor memnuniyet düzeyi.
Ben conti sport contact 3 kullanmıştım toyolardan önce şu an f1 var, üçü arasında toyo benim sürüş stilime çok daha yatkındı mesela.
contileri hatırlamıyorum, toyolar 94y ve xl tı, f1 91y şu an elbette yanaklar biraz daha yumuşak onun da etkisi var ama çook fazla esnediğini düşünüyorum ben, hiç güven vermiyor bana virajlarda yada ani şerit değiştirmelerde.
Ama yol sesi vs çok daha düşük tabi, darbeleri daha iyi emiyor..
Bilemiyorum herhalde alışmışım t1r kullanırken at arabası gibi gitmeye bunlar yumuşak geldi :D
hazır konu açılmışkene aynı ölçülerde yokohama ve michelin primacy hp var michelin yokohomadan baya baya agır yokohoma çok hafif agır olan mı iydir malzeme açısından, yoksa hafif olanmı
o ebatta en iyi lastik csc5
Erdem K.
02-09-2015, 09:40
bende pzero rosso var ancak sanırı goodyear eagle F1 Asym 2 alıcam.
linkteki bilgiler pzero rosso'dan iyi gözüküyor ...
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Goodyear/Eagle-F1-Asymmetric-2.htm
sti da pirelli p7 var fena değil tavsiye edilir
conti sp 5 veya goodyear eagle F1 Asym 2
çokiyi lastikler.
Michelin crossclimate hakkında fikir sahibi olan var mı? yazın yaz lastiği performansı kışın da kış lastiği performansı var diyorlar.
wiesmann
14-09-2015, 10:52
goodyear eagle F1 Asym 2 kullandım gerçekten sert ve sağlam bir lastik. yanakları taş gibi kaldırıma sürtsen için yanmaz. kriterlerine göre bridgestone yada goodyear senin için ideal gibi.
+takipteyim benimde bu ebatta almam gerekecek.
volkan_gs
14-12-2017, 10:09
Sport Contact 3 ve Eagle F1 beni memnun etmedi ya, premimum markalara iyice gıcık olmaya başladım.
T1R la çok mutluydum ama o da piyasada kalmamış.
Falken Ze 914 tavsiye edilmiş sürekli, bulabileceğimiz yer var mıdır?
ermanozzy
18-12-2017, 08:45
Sport Contact 3 ve Eagle F1 beni memnun etmedi ya, premimum markalara iyice gıcık olmaya başladım.
T1R la çok mutluydum ama o da piyasada kalmamış.
Falken Ze 914 tavsiye edilmiş sürekli, bulabileceğimiz yer var mıdır?
Falken lastigi ben de uzun sure aramistim. Antalya`da Aktas Lastik diye distributorleri var. Ordan siparis edip Istanbul`a gondermislerdi. Ama burada da bayileri olabilir. Aktas ile bir gorusmekte fayda var bence.
Sifir modunda 225/45/17 lassalar var, cok ovdukleri icin birlastan muane icin alindi, ihtiyac halinde yarisina veririm. 4 adet
volkan_gs
18-12-2017, 12:36
Falken lastigi ben de uzun sure aramistim. Antalya`da Aktas Lastik diye distributorleri var. Ordan siparis edip Istanbul`a gondermislerdi. Ama burada da bayileri olabilir. Aktas ile bir gorusmekte fayda var bence.
İstanbul' daki bayileri aradım, Küçükçekmece tarafında buldum 4 tane sadece, n11' den aldım ben de.
Dün taktırdım, 2017 üretimi lastikler, konforlu geldi baya, yol tutuşu deneyemedim henüz.
Sifir modunda 225/45/17 lassalar var, cok ovdukleri icin birlastan muane icin alindi, ihtiyac halinde yarisina veririm. 4 adet
Merhaba
Hocam yazlık mı kışlık mı? Bi fiyat bilgisi alabilir miyim ?
Merhaba
Hocam yazlık mı kışlık mı? Bi fiyat bilgisi alabilir miyim ?
Phenoma modeli
Mehmetmert
04-03-2018, 02:20
Arkadaslar merhaba konu biraz hort olacak ama biraz fikirlerinize ihtiyacim var
-Aracin ustunde fabrikadan gelen pirelli p7 ler var,38k ve 2 yil oldu lastikciye kalsa abi en az 10k daha goturur diyor ama ben degistirmek istiyorum.
Gelelim istediklerime
*Yumusak lastik sevmiyorum hatta mumkunse en serti olsun.(eski aracimda michelinler 10k da paramparca olmustu)
*Anlasildigi uzere sert kullaniyorum,cs5 veya ps3un bendeki omrunun 15kyi gecebilecehini dusunmuyorum
*Fiyat cok onemli degil
*Bircok test ve arastirmadan sonra iki secenege indirdim.Mantik pirelli pzere olarak ortaya cikiyor ama nedense kalbim bridgestone s001 al diyor.
Sizin oneriniz ne olur,sert ve olabildigince performasli
Goodyear 225/45 R17 91Y Eagle F1 Asymmetric 2 (Uretim Fiyatı (http://www.hepsiburada.com/goodyear-225-45-r17-91y-eagle-f1-asymmetric-2-uretim-tarihi-2015-p-OTYSF778767)
*Ben tekrar bir hort yapayım buraya :)
*Pirelli p7 (fabrikadan onlarla gelmişti) güzel idare eder bir lastikti...
*Yukarıda yazdığım Zaman Goodyear Eagle F1'leri almıştım.Lastiğin dişleri cidden ama cidden erimiyor ve parçalanmıyor ama lastik neredeyse 1 yıl sonra tüm özelliğini kaybetti...Ben böyle bir sarma , duramama gördüğümü hatırlamıyorum.20.000km falan kullandım dişleri falan yerinde ama çıkardım.
*Vee az gitsin , öz gitsin diyerek Continental Sportcontact5'e geçmişim.Yukarıda 10-15k dayanmaz demişim ama tam 43.000km oldu b ve artık değiştirme vakti geldi çoktan geçiyor CS5'leri...Adana asfaltı pürüzsüz olduğu için ömrü çok ama çok uzun oluyor ki çok sert kullanmama rağmen.Burda kullanılan yol çok önemli bence çünkü Babamın ki 15.000kmde olmasına rağmen ve babam asla gazlamaz kenarlarından kopmaya başlamış hafiften continentaller.Nevşehirde zift üstüne mıcırlı yollar.
*CS5 ile geçen birlitkeliiğimzde çook ama çok memnun kaldım , öyle böyle değil.Şu anda hala yasal sınıra var ama continin kendi koyduğu sınırdayım.İlk günkü kadar değil ama hala kendi performasında sadece ben sürekli ayı gibi kırmaktan yanakları bitirdim :D Bu güncellemeleri yaptıktan sonra lastiğin şu an ki halini atayım.Özellikle sağ ön lastik , sürekli dönmekten yanağı dümdüz :D
https://i.hizliresim.com/EPAyvZ.jpg (https://hizliresim.com/EPAyvZ)
Neyse ben çok memnundum , tekrar alırsam bundan almayı düşünüyorum ama bir sorum olacak bizim ahaliye :) Biliyorsunuz CS5 uzun zamandır var , Continental onun yerine geçecek olarak premium Contact 6 çıkardı.
CS5-CP6 karşılaştırmasına bakarsak CS5'den daha güzel bir lastik yapmışlar gibi duruyor continin kendi sitesinde ki
https://i.hizliresim.com/W7p7rQ.jpg (https://hizliresim.com/W7p7rQ)
*Düşüncelerimde Premium Contact 6 veya Sportcontact5 almak var.Premium contact daha çok aklıma yatıyor şu an için . Kullananımız varmı acaba ?
*Birde Son Sorum Michelin Pilot Sport 4S 17" de yok diye biliyordum satılık bulamamıştım en azından.Fakat araştırmalarım doğrultusunda " 68968 " kod ile michlein 225-45-17 pilot 4S üretmiş.Eğer olurda getirtebilirsem 4S'de mantıklı geliyor.Ne dersiniz :)
Mehmetmert , Eski mesajında yazmışsın sende zaten, S001 de düşünebilirsin tutuşundan çok memnundum ben. yeterki az birşey ısınsın lastik..
Ancak Adana asfaltına rağmen biraz çabuk eriyor gibi geldi bana. 5000deki lastiklerin görsel durumu sanki 1 yıllık lastik gibi görünüyordu. :D
rain man
04-03-2018, 14:56
*Ben tekrar bir hort yapayım buraya :)
*Pirelli p7 (fabrikadan onlarla gelmişti) güzel idare eder bir lastikti...
*Yukarıda yazdığım Zaman Goodyear Eagle F1'leri almıştım.Lastiğin dişleri cidden ama cidden erimiyor ve parçalanmıyor ama lastik neredeyse 1 yıl sonra tüm özelliğini kaybetti...Ben böyle bir sarma , duramama gördüğümü hatırlamıyorum.20.000km falan kullandım dişleri falan yerinde ama çıkardım.
*Vee az gitsin , öz gitsin diyerek Continental Sportcontact5'e geçmişim.Yukarıda 10-15k dayanmaz demişim ama tam 43.000km oldu b ve artık değiştirme vakti geldi çoktan geçiyor CS5'leri...Adana asfaltı pürüzsüz olduğu için ömrü çok ama çok uzun oluyor ki çok sert kullanmama rağmen.Burda kullanılan yol çok önemli bence çünkü Babamın ki 15.000kmde olmasına rağmen ve babam asla gazlamaz kenarlarından kopmaya başlamış hafiften continentaller.Nevşehirde zift üstüne mıcırlı yollar.
*CS5 ile geçen birlitkeliiğimzde çook ama çok memnun kaldım , öyle böyle değil.Şu anda hala yasal sınıra var ama continin kendi koyduğu sınırdayım.İlk günkü kadar değil ama hala kendi performasında sadece ben sürekli ayı gibi kırmaktan yanakları bitirdim :D Bu güncellemeleri yaptıktan sonra lastiğin şu an ki halini atayım.Özellikle sağ ön lastik , sürekli dönmekten yanağı dümdüz :D
https://i.hizliresim.com/EPAyvZ.jpg (https://hizliresim.com/EPAyvZ)
Neyse ben çok memnundum , tekrar alırsam bundan almayı düşünüyorum ama bir sorum olacak bizim ahaliye :) Biliyorsunuz CS5 uzun zamandır var , Continental onun yerine geçecek olarak premium Contact 6 çıkardı.
CS5-CP6 karşılaştırmasına bakarsak CS5'den daha güzel bir lastik yapmışlar gibi duruyor continin kendi sitesinde ki
https://i.hizliresim.com/W7p7rQ.jpg (https://hizliresim.com/W7p7rQ)
*Düşüncelerimde Premium Contact 6 veya Sportcontact5 almak var.Premium contact daha çok aklıma yatıyor şu an için . Kullananımız varmı acaba ?
*Birde Son Sorum Michelin Pilot Sport 4S 17" de yok diye biliyordum satılık bulamamıştım en azından.Fakat araştırmalarım doğrultusunda " 68968 " kod ile michlein 225-45-17 pilot 4S üretmiş.Eğer olurda getirtebilirsem 4S'de mantıklı geliyor.Ne dersiniz :)
Takipteyim. Eagle f1 asymmetricler ilk seri miydi? Premium contact ile sport contact arasında genel farklılıklar nedir?
Michelim Primacy 3'lerde de 2. sezonun sonuna gelmeden belki 20k km sonrasında sizin asymmetric'te yaşadığınız sorunu yaşamıştım. Şu an için araba satılıkta olduğu için 18 inç jant alma planım yok o yüzden alırsam 17 için csc6 almayı düşünüyorum ben de takipteyim...
Mehmetmert
04-03-2018, 15:07
Mehmetmert , Eski mesajında yazmışsın sende zaten, S001 de düşünebilirsin tutuşundan çok memnundum ben. yeterki az birşey ısınsın lastik..
Ancak Adana asfaltına rağmen biraz çabuk eriyor gibi geldi bana. 5000deki lastiklerin görsel durumu sanki 1 yıllık lastik gibi görünüyordu. :D
S001 kalkti sanirim piyasadan , birde testlerde falanda cok geride kaliyor o yuzden dusunmuyorum.
Takipteyim. Eagle f1 asymmetricler ilk seri miydi? Premium contact ile sport contact arasında genel farklılıklar nedir?
Michelim Primacy 3'lerde de 2. sezonun sonuna gelmeden belki 20k km sonrasında sizin asymmetric'te yaşadığınız sorunu yaşamıştım. Şu an için araba satılıkta olduğu için 18 inç jant alma planım yok o yüzden alırsam 17 için csc6 almayı düşünüyorum ben de takipteyim...
Asymetric 3 yoktu o zaman asymetric2 idi lastiklerim.Birebir ayni sorun, dis var ama lastiin ilk gun ile 20.000km 1 yil sonrasi ile alakasi yoktu.
Yukarida ki tabloyu continin kendi sitesinden aldim ,PremiumContact 6nin artilari
*%3 handling artirilmis
*Kuru frenleme ayni kalmis
*%15 omru uzatilmis
*%5 surtunmesi azaltilmis(yakit tuketimi)
*%10 dis ses azaltilmis
*%2 ic ses azaltilmis
*İslak frenleme ayni kalmis
*Sadece hydroplanning -%5 gerilemis.
Yani ben cs5 den cok memnundum pc6 kagit ustunde ondan daha iyi gorunuyor.
Testlere baktigimda michelin pilot sport 4 cs5 ve pc6 danda ustun gorunuyor
Birde yazdigim gibi pilot sport 4s in benim olcume gore uretilmiside var(tr sitelerde yok) . Eger getirtebilirsen 4s almayi dusunuyorum.pilot 4 de guzel gorunuyor bilmiyorum kafam cok karisik :D