Orijinalini görmek için tıklayınız : C4 1.6 VTR Coupe
bayramoglu
07-12-2014, 11:29
Merhabalar araba çok hoşumuza gitti modeli yüksek km'si düşük fiyatı uygun kaza boya vs yok tramerden de kontrol ettirdik.
araç alınır mı sorunsuzluk problemsizlik yakıt tüketimi vs konusunda yardımcı olursanız sevinirim tam alma eşiğindeyim çünkü. teşekkürler şimdiden.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-modifiye-araclar-otomobil-citroen-c4-1.6-vtr-coupe-mod.iii-190798851/detay
serkan_2120
07-12-2014, 11:40
Bilmediğimden soruyorum, şoför koltuğunda yama mı var, orjinali mi öyle? Orjinalse niye o kadar kırışık, değilse neden yama var? 113 bin km'de aracın koltuğunda yama, direksiyonunda kaplama varsa ben şüphelenirim şahsen km.den. Bu tarz araçların incik cincik süsleyip üstü örtülü şekilde satışını çok gördüğüm için şüpheyle yaklaşıyorum hep.
bayramoglu
07-12-2014, 11:45
km'si orjinal aracın muayene bilgilerine baktık doğruladı. evet koltuktaki kırışıklık benim de ilk baktığımda dikkatimi çekti ama fazla önemsemedim hatta direksiyon simiti de sonradan kaplama ama aile aracımızda 2006 model güneş deformasyonundan dolayı direksiyonu 140 binde kaplandı o yüzden fazla üzerinde durmadım onların
307 ve C4'lerde genellikle sürücü koltuğu minderinin sırtlığa yakın kısımının süngeri kırılır ve koltuğun metal kısmı döşemeyi yırtar ya da deforme eder, bu da sanırım öyle bir durum. Araba spor gibi görünse de ben olsam 1.6'sını almam çünkü gitmiyor. Ezbere konuşmuyorum; aynı motorlu 307'im de oldu C4'ümde.