Orijinalini görmek için tıklayınız : Profsyonel folyo kaplama...
Arkadaşalar Renaultun anlaşmalı olduğu reklam ajansı bır renault reklam fılmı ıcın arabayı ıstıyor fakat arabanın sıyah olmasını taleb edıyorlar bunla ılgılı aklıma ılk folyo kaplama geldı bıldığınız bır yer varmı, vede boya sonradan olduğu ıcın bır sıkıntı olabılırmı...Acıl cevap verıcem yardımcı olabılcek varsa sevınırım...
benim tavan folyo kaplı 1-1.5 saat içinde kapladılar sadece tavanı 80ytl verdim :) komple araç için 200-250 istiyorlardı ama senin tamponlarını falan kaplamak zor olur baya uğraştırır.
haliyle de fiyat artacaktır.
zaten hemen sökeceksin çekimden sonra büyük ihtimal boyaya herhangi bir zarar vermez bence.
Maslak Sanayide var.
Taksileri vs kaplayan arkadaslarin tavani falan kaplattigi biryer, isciligi de cok iyi...
Normalde fabrikasyon boyalarda sokuldugunda sorun yaratmiyor ama aracinin boya durumu nedir bilmiyorum.
onurdemir
27-09-2008, 15:51
Maslak sanayidekini bende öneririm. Daha önce defalarca sticker yaptırmıştım. Okul servisleri ve taksileri kaplıyorlar. Yer tarifi de şöyle...
http://xs231.xs.to/xs231/08396/folyo318.jpg
Folyocu pasaj içinde. Chip Tuning yapan bir firmanın yanında...
Muvaffak
27-09-2008, 16:03
ozel mesaj atilmistir :) calistigim yerde profesyonel olarak folyo kaplama yapiliyor (tir ve diger tüm tasitlar kaplaniyor) ilgilenenler mesaj atabilir yardimci olurum:icon_tup:
Ben onu soylememistim.
Namistein yakininda alt veya ust sokaginda mi neydi tam sokagini hatirlamiyorum.
23 veya 24 sokak olabilir.
Senin tavsiye ettigin yer daha pahali ve isciligi oteki taraf kadar iyi degil...
Adama gore fiyat veriyor vs acikcasi tavsiye etmem.
Benim soyledigim direk pro hergun taksiler vs sirket araclari kaplaniyor.
WALLA bize gelen ticari araçların çoğu dış giydirmeli 3-4 sene üzerinde giydirme kalanlar var giydirme sökülünce boyada herhangi bir problem olmuyor. ama sökenlerin profesyonel olması gerekiyor. firmamızda çalışan elemanlar ısı tabancası ile ısıtarak söküyorlar detaylı dış temizlikten sonra sorunsuzca boyaya birşey olmadan satışa hazır olmuş oluyor.
cabriolet
27-09-2008, 19:59
protac diye bi yer yapıyo maslakta http://www.protackaplama.net/ siteleride :)
yusufbatırel
27-09-2008, 20:10
benim tavan folyo kaplı 1-1.5 saat içinde kapladılar sadece tavanı 80ytl verdim :) komple araç için 200-250 istiyorlardı ama senin tamponlarını falan kaplamak zor olur baya uğraştırır.
haliyle de fiyat artacaktır.
zaten hemen sökeceksin çekimden sonra büyük ihtimal boyaya herhangi bir zarar vermez bence.
nasıl boyaya nazar vermez berk anasını aglatır.arac kaplamada kullanılar kast folyo ısıtıp yapısıtıyor.ole basıt degıl sokmesı kankam benım:D
nasıl boyaya nazar vermez berk anasını aglatır.arac kaplamada kullanılar kast folyo ısıtıp yapısıtıyor.ole basıt degıl sokmesı kankam benım:D
Abi yapılanıda gördüm sökülenide boya üzerinde herhangi bir zarar yoktu ...
http://www.protackaplama.net/
yavuzun dediği yer burası.boyaya herhangi bir zararı olmuyor,olsa zaten ferrariyi kaplamazlar:) siteyi inceleyebilirsin.
folyo normal reklamcılardaki folyo değil yapısı biraz farklı.boyaya herhangi bir zarar vermeyeceği garanti ediliyor.
nasıl boyaya nazar vermez berk anasını aglatır.arac kaplamada kullanılar kast folyo ısıtıp yapısıtıyor.ole basıt degıl sokmesı kankam benım:Ddiğer aracımda kapılarda vardı, söktükten sonra hiçbir sorun olmadı.
kaputunu kaplatıp söken arkadaşlarım bir sürü, onlar da sıkıntı yaşamadı :D
inşalla benimkinde sorun olur kaskodan komple boyatırım arabayı başka renge :D
Tayfun-E30
27-09-2008, 21:02
su bazlı bir boya ile boyanabilir..
yusufbatırel
27-09-2008, 21:12
benım bıldıgım kaplama sokulurken zarar verır boya folyo bu donuyo adamlar cok kuvvetlı yapıskan o yapanda sokende aynı yerse belkı baska bır formulu vardır ısın
atilatilgan
27-09-2008, 21:37
diğer aracımda kapılarda vardı, söktükten sonra hiçbir sorun olmadı.
kaputunu kaplatıp söken arkadaşlarım bir sürü, onlar da sıkıntı yaşamadı :D
inşalla benimkinde sorun olur kaskodan komple boyatırım arabayı başka renge :D
Kaliteli folyo olduktan sonra ve sökme işlemini de ısıtarak yaptıktan sonra hiçbir sorun olmaz ;)
Protaç bu konuda oldukça tecrübeli, bizim Drift Academy Istanbul eğitimlerinde kullanılan 200SX'in mavi rengi de onların eseridir ve uzun süredir kullanılmasına rağmen hiç bir sorun yaşamadık...
yavuzun dediği yer burası.boyaya herhangi bir zararı olmuyor,olsa zaten ferrariyi kaplamazlar:) siteyi inceleyebilirsin.
folyo normal reklamcılardaki folyo değil yapısı biraz farklı.boyaya herhangi bir zarar vermeyeceği garanti ediliyor.
Aynen üstüne tanımam :)
draggerin dediği gibi yerka nın karşısındakini tavsiye etmem. adamına göre fiat çekiyolar. ben bir iki sticker bastırdım, uçuk bi fiat çekti, kızınca 3te 1ni ödedim söylene söylene çekip gittim. bu diğer yeride biliyorum bu adamların kullandığı folyo, daha doğrusu yapıştırıcısı folyonun kaliteli, boyaya zarar vermiyor.
Yavuz abı dediğin yerde bu kadar ısrarcı olduysan muhakkak vardır bı bıldığın sıtesını acamadım fakat bu ısı hemen yapmamız gerek ve su an netede gıremıorum eğerkı ulaşmam ıcın numarasını mesaj atabılırsen (cep) sevınırım abı cunku dukkanını aradım acmadılar yarında kapalıdır muhtemeln....barı cepten ulaşıyım...
Herkeze tek tek tesekkurler cok sağolun fıkır ve yardımlarınız ıcın....
Yavuz abı dediğin yerde bu kadar ısrarcı olduysan muhakkak vardır bı bıldığın sıtesını acamadım fakat bu ısı hemen yapmamız gerek ve su an netede gıremıorum eğerkı ulaşmam ıcın numarasını mesaj atabılırsen (cep) sevınırım abı cunku dukkanını aradım acmadılar yarında kapalıdır muhtemeln....barı cepten ulaşıyım...
Herkeze tek tek tesekkurler cok sağolun fıkır ve yardımlarınız ıcın....
serkan bayrak: 0533 625 41 02
metin gökçe: 0543 424 68 05
sürüngen
27-09-2008, 22:33
aşağı yukarı maliyet nedir bilen varmı?
Ben onu soylememistim.
Namistein yakininda alt veya ust sokaginda mi neydi tam sokagini hatirlamiyorum.
23 veya 24 sokak olabilir.
Senin tavsiye ettigin yer daha pahali ve isciligi oteki taraf kadar iyi degil...
Adama gore fiyat veriyor vs acikcasi tavsiye etmem.
Benim soyledigim direk pro hergun taksiler vs sirket araclari kaplaniyor.
31 inci sokak Namistain ve CarGlass'ın olduğu sokağın köşesinde. Ancak renk değiştirme işlemi için bana 1200 ytl fiyat verip 1000 ytl ye inmişti. Kaliteli olan folyodan dı sanırım ama bence aşırı pahalı.
Vts_Power
27-09-2008, 23:41
benim arabam komple kırmızı folyo kaplı 1-2 yerinde söküp denedim herhangi vir zarar vermiyor folyo kaliteli ise.biz folyoyu yurtdışından getirdik kaliteli olması için.işçilik çok önemli özenli yapılırsa gayet başırılı olabilir
bi adet civic sport u beyaz'a kaplamışlar, varmı gören duyan bilen HHH plaka diye duydum ama:beuj:
doğrudur ben tavanı kaplatırken o civic sportta kaplanıyordu ,beyaz folyo ile gayet güzel oldu:)
ALPER-VNS
28-09-2008, 03:59
ferrari TR de mi :eek: millet cesur walla
doğrudur ben tavanı kaplatırken o civic sportta kaplanıyordu ,beyaz folyo ile gayet güzel oldu:)
o zaman ruhsatında değişmesi gerekir sanırım :beuj:
yusufbatırel
28-09-2008, 05:59
uygulayan arkadaslar 250 mılyona yaptırmadı galıba bu ısı protech 1200 fıyat verıyor aracı kaplamaya pekı zaten araclarımızda ufak tefekde olsa kaportada ufak tefek seyler oluyor tas gelmıs nokta ezıkler folyoyu kaplayınca armut gıbı cıkıcak ortaya zaten reklamcılıkta en buyuk parayı bu kaplama ısınde kazanıyorlar zamanında e5 uzerınde hks reklamda calısmıstım bı donem yurtdısından koca topun metre karesı 5 dolara gelıyor uygulamada 100 mıslı fark oduyoruz.oda kullanılan malzemenın kalıtesıne gore bu dedıgım 5 dolar metre karesı en ıyı olanı.
cok kalıtelı yaparlar sıtedede yapan ve memnun kalan arkadaşlarda var..
gecen bır a3 geldı bıze arastırdım hata bulamadım araba boyansa hata bulursun cok guzel yapmıslar gercekten..
alper,ferrari TR de ama kullanılan folyo şeffaf,yani boyaya zarar gelmesin diye komple şeffaf folyoyla kaplatmış sahibi.
ali,renk değişikliklerinin ruhsata işlenmesi gerekir,yoksa polisle sorun yaşanabilir.
Oradaki A3 fotosundaki araç bir kaç kere renk değiştirmiş. Firma sahibi söylemişti. Hiçte ruhsata işletmemiş. Polis durdurunca telsiz ile plaka sorup bıraıyormuş. Renge bakmamışlar hiç. Ama bir baksalar :D Direk bağlama sebebi :D
Eray Yümsel
28-09-2008, 14:10
serkan bayrak: 0533 625 41 02
metin gökçe: 0543 424 68 05
telefonlar için teşekkürler. yarın inş kaplanacak araç görüştük konuştuk. bayram tatiline çıkıcakmış ama saolsun geç cıkıcak 800ytl ye anlaştık. mat siyah oluyor araç reklam çekimleri için. hepinize teşekkürler
mehzent
MUGENPOWE®
28-09-2008, 15:01
alper,ferrari TR de ama kullanılan folyo şeffaf,yani boyaya zarar gelmesin diye komple şeffaf folyoyla kaplatmış sahibi.
ali,renk değişikliklerinin ruhsata işlenmesi gerekir,yoksa polisle sorun yaşanabilir.
cok mantyıklı aslında heerkesın on tamponu we kaputu kaplatsa ne gzl olr tas ızı olmas s
telefonlar için teşekkürler. yarın inş kaplanacak araç görüştük konuştuk. bayram tatiline çıkıcakmış ama saolsun geç cıkıcak 800ytl ye anlaştık. mat siyah oluyor araç reklam çekimleri için. hepinize teşekkürler
mehzent
rica ederim.
cok mantyıklı aslında heerkesın on tamponu we kaputu kaplatsa ne gzl olr tas ızı olmas s
Yakından bakınca belli oluyo ama kaplama olduğu.
bencede şart :icon_tup:
Buğra A.
18-11-2008, 00:46
Ne oldu reklam çekimi Mehmet?
Banada sanki kaplanınca boyaya zarar veriyormuş gibi geliyor ama en iyi kullananlar bilir.Bu arada şeffaf kaplama ile ilgili kimden bilgi alabiliriz kullanışlımıdır nasıl bişeydir?
MUGENPOWE®
18-11-2008, 13:25
Oradaki A3 fotosundaki araç bir kaç kere renk değiştirmiş. Firma sahibi söylemişti. Hiçte ruhsata işletmemiş. Polis durdurunca telsiz ile plaka sorup bıraıyormuş. Renge bakmamışlar hiç. Ama bir baksalar :D Direk bağlama sebebi :D
olsn ya taş izinden iyidr =)
şeffaf çoook zor belli oluyo...Benimde kaplatan çok arkadaşım war hepsi memnun hatta hafif yamulma olan noktalardadasorun yok olduğu gibi belli oluyo ne eksik ne fazla=)
Ne oldu reklam çekimi Mehmet?
Buğracım olmadı malesef o iş...Fazla kastılar kendılerını dıyebılırım bende hıc ustelemedım sonra kaynadı oyle, folya kaplatılmasını karşı taraf ustlenecektı işlerıne gelmedı belkıde oylesı..Bu yenı cılıo symbol ıcın olucaktı reklam fılmı onla yola cıkan arabaların mazotu bıtıp yolda kalıcaktı, yolda kalan arabaların markalarının bellı olmaması gerektığı ıcın bu tarz arabalar arıyorlardı.Senaryo denılebılecekse buna senaryo bu sekıldeydı :)
Yardımcı olan arkadaşlara tekrar tesekkurler....
ogunozcan
29-07-2009, 21:19
ankarada bıldıgınız folyo kaplama nerde yapılıyor?
mgnPower
29-07-2009, 21:30
bir sene olmus konuyu hortlatmaktansa bu konula ilgili bi dunya guncel konu vardi....
bir sene olmus konuyu hortlatmaktansa bu konula ilgili bi dunya guncel konu vardi....
Ahaha bende sen hortlattın sandım :D
mgnPower
29-07-2009, 22:24
Ahaha bende sen hortlattın sandım :D
ehuehuehuee yok yok ben geciyordum ugradim :D
Bu sıralar bu hortlak konular çoğaldı korkuyorum artık :D
ogunozcan
30-07-2009, 21:15
guncellerden pm atın ozman
tr tuning dergisinde her ay cıkan bi folyocu vardı adını unuttum onlar prof. yapıolar bu işi sıfır siyah bmw 3.20 coupe yi beyaza çevirmişlerdi orj den farkı yoktu valla
Bu konu gecen seneden kalmaymıs:D
aabbbooooo :D :D patlak :D
turbo&quattro
05-08-2009, 03:51
Protaca mail atmistim yaklasik 2 hafta sonra anca cevap verdiler....
yi günler istediğiniz gibi turuncuda var beyazda iki renkte çok güzel olur maliyette 1400 tl dir photoshop malesef yok iyi günler....
Daha neler....
aksarayda tavanımı kaplattım taksilerin kağlandığı bir yerde 100 TL , komple arabayı 500 tl ye kaplıyorlarmış, orayla görüş bide istersen
http://img190.imageshack.us/img190/643/fotoraf0185.jpg
komple 500 bedava valla ıyı fıyat
emre yeşil
06-08-2009, 00:36
aksarayda tavanımı kaplattım taksilerin kağlandığı bir yerde 100 TL , komple arabayı 500 tl ye kaplıyorlarmış, orayla görüş bide istersen
Buranın telefonu adresi falan varmı bende citroen picasso var siyah vardı mecbur siyah aldım onu beyaza kaplatıcam komple yardımcı olursan sevinirim.
mgnPower
06-08-2009, 00:41
tavan guzel olmus yakindan resmi varmi canli duruyor
Buranın telefonu adresi falan varmı bende citroen picasso var siyah vardı mecbur siyah aldım onu beyaza kaplatıcam komple yardımcı olursan sevinirim.
kartını almayı unutmuşum ama tarif edeyim,
aksaraydan topkapı istikametine geldiğini düşün , aksaray otobüs durağını geçiyorsun, ilerde ışıklar var , ışıklara gelmeden önceki son sokaktan sağa giriyorsun 100 metre aşağıda soldaki dükkan , zaten içinde araba vardır kaplıyorlardır anlarsın , cast folyo kullanıyor onuda belirteyim
tavan guzel olmus yakindan resmi varmi canli duruyor
saol, bunu bulabildim
http://img36.imageshack.us/img36/2643/fotoraf0183.jpg
kartını almayı unutmuşum ama tarif edeyim,
aksaraydan topkapı istikametine geldiğini düşün , aksaray otobüs durağını geçiyorsun, ilerde ışıklar var , ışıklara gelmeden önceki son sokaktan sağa giriyorsun 100 metre aşağıda soldaki dükkan , zaten içinde araba vardır kaplıyorlardır anlarsın , cast folyo kullanıyor onuda belirteyim
hatırlar gibiyim burayı karşısında bi düğün salonu olması lazım hatta ana caddede yani sağa dönmeden yolun karşı tarafındada bi hastane olması lazım falan.
tam karşısında dürümcü var :) ama çaprazında vardı bişey düğün salonu olabilir
yi günler istediğiniz gibi turuncuda var beyazda iki renkte çok güzel olur maliyette 1400 tl dir photoshop malesef yok iyi günler....
Daha neler....
Bahsettin yer Protac resmen boyaymış gibi duruyor bu yuzden verdıklerı fıyat normal bence cuku malzemelerı oldukça kaliteli..;)
Daha neler....
Protac'ın işçiliği ve malzemesi çok kaliteli aynı zmaanda işçilik ve malzemede garantili benim aracım protac tarfından beyaza kaplandı görenler boya sanıyo inanmıyor kimse kaplama olduğuna eğer yaptırmayı kafana koyduysa benide söylersen ismim saro ufak bir indirim daha yapacaklarını düşünmekteyim