PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Citroen DS3 1.6THP

kelalper
22-11-2014, 16:02
Arkadaşlar araba bulana kadar böyle konular açıp arabaları öğrenmeye çalışıcam kusura bakmayın.
Gezinirken DS3 lerin fiyatlarının uygun olduğunu gördüm. Yakıt tüketimi gidişi nasıldır. Sorunlu mudur? Her Fransızdan ayrılırken bi daha Fransız alırsam diyorum ama karşıma bi yenisi çıkıyor cezbediyor. Tipide bence kötü değil. Ne dersiniz bunlar için. Dizeli de olabilir performansı kötü değilse.

Ogedov
22-11-2014, 16:19
Thp olacaksa 2011 ortasından sonra üretilenlerden olmalı... herhangibir yetkili serviste aracın şase numarasından sordurarak arabanın güncellenmiş model olup olmamasına baktırın… Öncekilerde kesin sorun çıkacak dye birşey yok ancak motor içi birçok parçası güncellenmiş modellerde sorun yaşamıyorsunş.
Dizeller yıllardır kullanılan hdi 90 hp olanlar az yakar güzel gider yazılımla 120 filan olur çiçek gibi gezilir...

canozgur106
22-11-2014, 22:19
Alper abi DS3 senin elinde ne olur biliyo musun mermi:)

Low-Rider
22-11-2014, 22:30
Konuştuğumuz gibi, sıkıntı yaşamazsın keyifle binersin. ds3 207ye göre güzel alternatif olabilir

Antalyalogy
22-11-2014, 23:13
208 thp lere de bakın daha guncel..

kelalper
23-11-2014, 11:44
Alper abi DS3 senin elinde ne olur biliyo musun mermi:)

yok buna dokunmayacağım. Şehir içinde trafikte çok yakmasın uzun yolda sollamaya çıktığım zaman bastığımda kaçsın gitsin. Genelde hanım kullanıcak şehiriçi işe gidip gelirken. Dizeller yakıt konusunda tabii ki daha başarılı. Ama uzun yolda sollamaya çıktığın zaman evde kimse yok genelde. Megane da konvoyun en arkasından çıkıp daha öndekiler ne olduğunu anlamadan konvoyu geçebiliodum. Audi ile hiç bir zaman onu yapamadım çünkü araba büyük olduğu için ya 4 kişi ve tepeleme bagajla çıktım araba çok ağırlaştı ya da annem teyzem arkadaşlar ya da biz koca araba yaw boş mu gidecek diye bütün evi arabaya taşıtıyoruz. Küçük araba oldumu araba ufak biz zor sığıyoruz diorum kimse gelmiyor ya da fazla bagaj vermiyor kimse. En son yazlıktan dönerken audi o kadar ağırdı ki CLA 200 ü zor yakalıyordum, E200 komp önümde solluyordu bende tapa gaz gidiyordum arkasında adamla fark kapanmıyordu.

guwen_ar
23-11-2014, 12:15
Ozelliklerinden once bi direksiyona otur bi bak rahat edebilcekmisn.
Aldiktan sonra on koltugu söküp kullanmak zorunda kalmayasin abi :)

Performans olarak ornek verilcek olursa yazilim dp ile vti in onunde yurursun.
Stock mrs ile alakasi olmaz.rol falan kosturmicam diyosun tabide hani bilgin olsun abi .

ondertopcu
23-11-2014, 17:29
Dizelini bilmiyorum ama thp cok guzel bir araba

OrcunInce
23-11-2014, 17:41
Alper abi DS3'ü tip olarak beğenenlerdenim. Benim için tek sıkıntısı mezardan hallice süspansiyon.
Çok sert ve yapay, seni rahatsız edebilir. 156'lık için söylüyorum, önce bir binmeni tavsiye ederim.

canozgur106
23-11-2014, 18:45
yok buna dokunmayacağım. Şehir içinde trafikte çok yakmasın uzun yolda sollamaya çıktığım zaman bastığımda kaçsın gitsin. Genelde hanım kullanıcak şehiriçi işe gidip gelirken. Dizeller yakıt konusunda tabii ki daha başarılı. Ama uzun yolda sollamaya çıktığın zaman evde kimse yok genelde. Megane da konvoyun en arkasından çıkıp daha öndekiler ne olduğunu anlamadan konvoyu geçebiliodum. Audi ile hiç bir zaman onu yapamadım çünkü araba büyük olduğu için ya 4 kişi ve tepeleme bagajla çıktım araba çok ağırlaştı ya da annem teyzem arkadaşlar ya da biz koca araba yaw boş mu gidecek diye bütün evi arabaya taşıtıyoruz. Küçük araba oldumu araba ufak biz zor sığıyoruz diorum kimse gelmiyor ya da fazla bagaj vermiyor kimse. En son yazlıktan dönerken audi o kadar ağırdı ki CLA 200 ü zor yakalıyordum, E200 komp önümde solluyordu bende tapa gaz gidiyordum arkasında adamla fark kapanmıyordu.
Alper abi ben bu tarz bi kullanım için aradığını düşünmemiştim ama Ds3 lere çok baktım keyifli araba inceledimde ufak dokunuşlarla seni mutlu eder:)