Orijinalini görmek için tıklayınız : K24 Accord 0-100/0-180
http://youtu.be/r7RBGWFHCrc
Siteden bi arkadasimiz modlardan sonra ne kadar hizlandigini merak etmis 0-100 u kac diye sordu, bende firsat bulup cektim.
Custom Garage Cai
PLM TSX race headers
Mugen Catback
225 45 17 Mugen NR jant
İyi seyirler
Ayrica LPG de denedim ve de otomatik atiyor vitesi :)
bayramoglu
24-10-2014, 10:57
hay maşşallah canavara hele o kasayla :)
k24 için çok yavaş kalmış
-Günalp-
24-10-2014, 11:01
bu araba manuel olmalıymış.. şanzuman cok törpülüyor performansı.
maşallah kanka
duz vıtes olsa tadından yenmez :)
k24 için çok yavaş kalmış
Sen araci k24 typer saniyosun galiba :)
Ahmet Saraçoğlu
24-10-2014, 11:18
Maşallah çok iyi abi
dr.mechanic
24-10-2014, 11:57
bizim arkadaşta stock 2.0 accord var onlar dahamı seri banamı öyle geldi bilmiyorum biraz zorlanıyor araç devir çevirmekte k24 ten daha iyisini beklerdim
alper1001
24-10-2014, 12:08
Maşallah, ağırlığına ve gücüne göre, gayet güzel çeviriyor, specler işe yaramış bence, stocklarının bu tarz yürüyebileceğini düşünmüyorum.
guwen_ar
24-10-2014, 12:34
Masallah.
Cth ibiza cupra ile denermisin komple stock ?
MertSerhanÖ.
24-10-2014, 12:35
normal bir k24 accorddan çok çok fazla hızlı.Maşallah
Onur Fatih
24-10-2014, 12:41
K24 accord u 30 km tecrube etmis biri olarak bu cok cok hizli masallah o sanziman ve o kupaya gore cok iyi gitmis
i-vtec07
24-10-2014, 12:41
maşallah o vites oranlarına göre güzel çeviriyo bence :)
2.0 accord un şanzımanı daha kısadır muhtelemen bence.
maşallah abi gayet keyifli çeviriyor bence :)
Tesekkurler arkadaslar yorumlar icin, kadrana gore 0-100 6,5 6,7 araliginda gorunuyor. 2.0 accord dahami hizli sanki diyen arkadasa 2.0 accordumuz var sirkette aradaki hizlanma farkina inanamazsin diyebilirim :) standart olarak at nin 0-100 u 8.3. Baya bir hizlanmis bence makine :) 1470 kilo oldugunuda unutmayalim :)
Masallah.
Cth ibiza cupra ile denermisin komple stock ?
Denerim denemesinede gereksiz olur cok gecer :)
maşallah abi güzel gidiyormuş..:) üstlerde haykıran ciğerine kurban k24ün :D
Ayrica ustune basarak yazayim bazi arkadaslar icin ;deneme Lpg de ve otomatik modta , 200 devir erken atiyor seri modtan :) bagajimda ekstra olarak bir dolu malzeme var :) hafifletme yaparakmi denesem napsam birdaha yakitli felan :D
Tayfun.O
24-10-2014, 14:03
Otomatik vites için hiç fena değil düz vites olmalıymış birde 170 den sonra biraz hantallıyor yinede iyi
Gayet güzel gitti beklemezdim bu kadar accord dan ah bide manueli olsaydı bunların
nerdesin sen knka masallahh şunun formülünü bul manuelle geçiş yap :D
nerdesin sen knka masallahh şunun formülünü bul manuelle geçiş yap :D
İste gucteyiz kankam :) manuele gecersem turbolarim cok masraf olur :D
İste gucteyiz kankam :) manuele gecersem turbolarim cok masraf olur :D
kanka sen işini bilirsinnn ama k24 turbo bu kasada hiçte fena olmazz :D
Arac 1400 kilo stock 0-100 hizlanmasi 9.2 sn bu yapilan islemler ile 0-100 de ``duz yolda`` 2-2,5 sn hizlanmasi bana pek mantikli gelmedi
müsait olunca en iyi durumda extra ağırlık olmadan benzinde ve manuel modda denermisin abi gerçekten merak ettim :)
Aracin stock hizlanmasi 8.3 9.2 degil oncelikle. K makineler bolton uygulamalarla guzel sonuclar aliyor herkes bilir.
Bilal kardesim onuda yapicam musait olunca :)
Bu arabalar harbiden gidiyor. Yokuş yukarıda şaşırtıcı şekilde sanki 2.5 dizel gibi çekiyor.
Ben memnunum arabamdan su speclerinde manuel olsa zaten cok farkli yurur kerata :)
Aracin stock hizlanmasi 8.3 9.2 degil oncelikle. K makineler bolton uygulamalarla guzel sonuclar aliyor herkes bilir.
Bilal kardesim onuda yapicam musait olunca :)
Aracinizin kitapcigini acip bakarsaniz 0-100 un 8.3 degil 9.2 oldugunu görürsünüz..
masallah guzel hizlaniyor o kiloya ve şanzıman a ragmen :) burda olsaydin atar yapardım sana :D
Peki senin dedigin olsun. Video bu olculen zaman bu elden bu kadar geldi :)
masallah guzel hizlaniyor o kiloya ve şanzıman a ragmen :) burda olsaydin atar yapardım sana :D
Atar olursa ona gore geliriz Kamer bey :D
derin 2012
24-10-2014, 20:42
Maşallah maşallah . Aynı araç bende de var. Dediğiniz gibi 0-100 hızı 8.3 sn civarı.
alpbodrum
24-10-2014, 20:50
Daha iyi tutunsa neredeyse 6 Saniyede çıkacakmış 100 ' e daha ne olsun maşallah.
Şu yazılım işini Türkiye'de henüz çözen yok sanırım. Birde yazılım olsa daha da fena olur.
yoshimura
24-10-2014, 21:00
daha ne olsun masallah :)
alpbodrum
24-10-2014, 21:23
Şu yazılım işini Türkiye'de henüz çözen yok sanırım. Birde yazılım olsa daha da fena olur.
Ben çözdüm kardeşim , Yakında paylaşımlar yapacağım bodrumdan.
masallah iyi hizlaniyor tam gti ayarinda gidiyor gti ile denenir bence
neyseki otomatik araba... bununda topuzu eline alırdın yoksa :D bi tur versene :)
Boost Up
25-10-2014, 08:22
Selçuk abi pek bilgim olmadığından soruyorum, 180 den sonra nasıl? Sanki isteksizleşiyor gibi
Boost Up
25-10-2014, 08:24
Ayriyetten maşallah:) O hantallıkla 100 e gayet güzel çıkıyor
volkan23
25-10-2014, 10:04
maşallah dıyelım abı normal k24 e göre cok cok iyi bence
Selçuk abi pek bilgim olmadığından soruyorum, 180 den sonra nasıl? Sanki isteksizleşiyor gibi
Kardesim guzel hizlanmasi, panamera dizelle gazladik bi kere 250 ye kadar gecilmedim top speedte dahi. Yeni kasa s350 benzinliyle denk geldik temde edirneye giderken onunlada guzeldi sonuc :)
Adam 18 n de 180km hız yapmış. Sanki gitmiyormu? diye soranlar varya.... siz aractan anlıyormusunuz peki??
valla bende aynı aractan kullandım gecende ona gore bu cok cok ıyı gıdıyor masallah aracına :)
Suan saticam araci daha hizli birsey almak icin ama eger satilmazsa ozgunle onceden konustuk kpro uygulanabiliyor bir sekilde :) bu hali ustune kpro olursa tadindan yenmez ayrica balans mili iptal edilip 8200 dondurulebiliyor ozaman cok keyifli hale gelicek :)
arnawood omer
25-10-2014, 13:07
Aracın "otomobillerimiz" kısmında konusu var mı? Veya sahibinden linki ? Maşallah gözüm kaldı :)
Masallah selcuk :) tarzini seviyorum
Orçun Dikayak
25-10-2014, 13:28
Maşallah bence bu kiloda bi araç için çok çok güzel sonuç vermiş.
Adam 18 n de 180km hız yapmış. Sanki gitmiyormu? diye soranlar varya.... siz aractan anlıyormusunuz peki??
Kesinlikle doğru. Valla benim vtidan falan bariz hızlı. Maaşallah abi.
millet k24 duydumu typer'daki 1,2,3 de saracak sanıyor bu arabanın kullanım amacına aykırı bir kere stock 2.4'den 3 kat hızlı gidiyor maşallah çok güzel ivmelendi..Kazasız,belasız...:)
Tesekkurler arkadaslar :) yeteri kadar hizli lpgde birde sehirici 100 liraya 320 km civari yapiyorya tadindan yenmiyor :)
180820548 Soran arkadas icin ilan nosu budur :)
çok iyi gidiyor maşallah, arıza ışığı neden yanıyor kat iptalinden dolayımı?
Tesekkurler:) Evet, yanilticiyi takamadik sensor boslugu tabana dogru oldugu icin, kesip yana kaynatmak gerekli ama ugrasacak zamanim yok malesef :)
i-vtec07
25-10-2014, 17:59
abi vtec i kaç binde devirde açıyo ?
6000 de aciyor 1000-1200 devir olarak vtecli gidiyor
i-vtec07
25-10-2014, 18:04
6000 de aciyor 1000-1200 devir olarak vtecli gidiyor
tamamdır abi :) maşallah tekrar.
Otomatik type-s olmuş abi Maşallah. 200'e kadar vti'da ne olur durum?
Ayrıca süspansiyon olarak araçta bir şey var mı? Bu araçlar çok yatıyor maalesef stock jant-lastik ile, 17'lerle bir ebze olsun tatmin ediyor mu yol tutuşu? 19'larla nasıldı bu durum?
Vtecle ne olur bakmak lazim :) cok yatiyor derken cok iyi yol tutuyor sadece yay var aracta okadar. Yatma olarak yatmiyor desem yeridir yol tutusunu gormek icin ciddi kasmalarim oldu benden tam not aldi diyebilirim. 17 ile cok konforlu 19 ile sert oluyor malesef. 19 larlada tutus bence cok iyi guzel virajlar denedim musait yerlerde basarili benim acimdan
Shadow_Dancer
25-10-2014, 18:50
Vay be, Selçugun otomatik vites arabayla kadran çektigi günleri de mi görecektik ? :) Yaşlandık valla
Maşallah güzel gidiyo kanka..
Kankam napacaksin yas geciyor 33 u deviriyoruz :) ama inan duramiyorum ya bunu sattigimda ibiza cupra alacam hem otomatik hemde 250 hp lere kolayca geldigi icin yada ikinci bi otomatik kucuk alip bi typera devam kismetse :)
alper1001
25-10-2014, 21:36
benim volvo sağ olaydı, tam onun kalemiymiş, 4 ileri otomatik , d segmenti, çok keyifli bir deneme olurdu
http://www.youtube.com/watch?v=ooWfeRVNLX4&list=UU10oGndNVhQtP1wbuppmAjA
80-180 araliginiz 15 16 gibi gorunuyor. Yavas kalirdi bence :)
alper1001
26-10-2014, 00:33
80-180 araliginiz 15 16 gibi gorunuyor. Yavas kalirdi bence :)
olabilir :), ama 3 kişi ve, 0 eğimde çektiğim bir video, çok geride kalmazdım diye umuyorum. ***** volvo kadranındaki sapma oranıda hondaya göre biraz daha az.
alper1001
26-10-2014, 00:37
tabi şu an o halde değil volvo çok daha soft bir durumda, elimde olmayan bir gücünde iddaasında bulunmak çok farazi olur, :) , herşey bir yana, aracınız yabana atılacak bir araç değil, inşallah planladığınız gibi, yazılım sonrasında çok daha iyi hızlanacaktır. Kazasız belasız sürüşler dilerim, tekerinize taş değmesin.
Amin cumlemiz icin olsun dilekleriniz tesekkurler
Canselmo
26-10-2014, 08:52
Stock olarak kullanmıs bırı olarak baya baya bu speclerle yurumus. Masallah
Suan saticam araci daha hizli birsey almak icin ama eger satilmazsa ozgunle onceden konustuk kpro uygulanabiliyor bir sekilde :) bu hali ustune kpro olursa tadindan yenmez ayrica balans mili iptal edilip 8200 dondurulebiliyor ozaman cok keyifli hale gelicek :)
aracınıza maşallah gayet güzel yürüyor.ülkemizdeki k24 makınaları swap için evraklı bulmak kolay.bende hep stok kol piston(oem k24 için 10.5:1 cr) ile k20a2 kapak ile ne devir dönebilir diye merak etmiştim.balans mili iptal edilip k20a2 kapak ve yağ pompası ile 8200 dönülürse gayet güzel olur.k20 ye göre daha iyi bir tork bandı olacağı için istekli devirlenir diye düşündüm hep.sizin bu kombinasyon için öneriniz ne olur?amaç hard bir güç değil.evraklı,kolay bulanabilir bir motoru k20 nin karakterine en yakın şekilde eg-ek kasaya swaplamak:)tabiki manuel şanzıman ile:)k-pro vs zaten olacak olmalı:))
Balans mili iptali ile k20 typer yag pompasi ve zincir setiyle uygulama yapilabiliyor orjinal accordun kapagina.Kpro ile 8200 8300 donulebilir. Benim setupim + bu yazdiklarim+ port polish ve ince contayla hatta abartip kapaktan biraz alarak birde drop in cams takarak sanirimki 250 hp ler yakalanir sorunsuzca.
Balans mili iptali ile k20 typer yag pompasi ve zincir setiyle uygulama yapilabiliyor orjinal accordun kapagina.Kpro ile 8200 8300 donulebilir. Benim setupim + bu yazdiklarim+ port polish ve ince contayla hatta abartip kapaktan biraz alarak birde drop in cams takarak sanirimki 250 hp ler yakalanir sorunsuzca.
Bu aracı düz vites'e çevirip, hatrı sayılır bir ROLL makinesi haline gelme olasılığı fiyat/performans açısından ne olur?
Olasilik diye birsey yok yaparsan olur :) manuele donmek ve tam anlamiyla roll makinesi haline getirmek icin minimum 20 bin yer
STP,
Bizim araçlara 2008 Acura TSX ecusu takıp OBD üzerinden Flashpro ile yazılım yapılabiliyormuş. Bilgin var mı ?
Aynen dogrudur ayrica orjinal ecusundaki seri noya gore kpro uygulanma ihtimali var
valla Tek umudumuz sensin, sen bu işi bir yapta peşinden gelelim.
Bir rus sitesinde direk yazılımla 190hp'den 226hp'ye çıktığını iddia ediyor vatandaşlar.
Yazilimla guzel sonuclar alir orasi kesin :) bakalim satmazsam yaparim buyuk ihtimalle
bilgilendirme için teşekkürler.güzel bir konu oldu.tekrardan maşallah..
maasallah kardesım. orjınalden cok ıyı oldugu gozukuyor.
0-100 6.5 sn ıse fn2 type-r dan bıle hızlı mı (6.7 yanlıs gormedıysem) kalkıyor sımdı bu arac :):) bence muadıl bır arac ıle deneyıp bu soru ısaretlerını ortadan kaldırmak lazım ;)
Vıdeodan gorunen o sanıyeler ıste, zır stock typer varsa denerım :)
alper1001
26-10-2014, 23:19
Yine insanlar bana kızacak ama, bence 100-200 dbn alsanız, aracınız hakkında, çok daha belirleyici bir süre elinizde olur.
berkecelik
27-10-2014, 00:10
Maşallah accordun çocukluğumdan beri en sevdiğim kasasıdır bu.
Dikkatimi çeken bir şey var öncelikle aracın bu derece iyi yürümesi beni şok etti ve hızlanma değerlerine bakarsak bir cupradan bir tık üstte yürüdüğünüz ortada. Bu durumda neden stock cupranın sizi çok geçiceğinizi iddaa ettiniz bunu anlayamadım? Ayrıca bu deneme düz yolda mı yapıldı
Yine insanlar bana kızacak ama, bence 100-200 dbn alsanız, aracınız hakkında, çok daha belirleyici bir süre elinizde olur.
Yaw sanki ortada cok iddali bi araba varda amma onemsendi hizlanmasi. Arkadasin biri merak etti diye cektim yayinladim, cok fazla etkili olmasini isteseydim bagajimdaki tum fazlaliklari , sofor haric diger koltuklari ve sokebildigim herseyi soker, hafif 16 jant takar denerdim :)
Maşallah accordun çocukluğumdan beri en sevdiğim kasasıdır bu.
Dikkatimi çeken bir şey var öncelikle aracın bu derece iyi yürümesi beni şok etti ve hızlanma değerlerine bakarsak bir cupradan bir tık üstte yürüdüğünüz ortada. Bu durumda neden stock cupranın sizi çok geçiceğinizi iddaa ettiniz bunu anlayamadım? Ayrıca bu deneme düz yolda mı yapıldı
Kilo hp oranina bakarsan neden oyle dedigimi anlarsin cuprayla alakali. Bu aracin en buyuk dezavantaji 6 binden once vtec olmadigi icin isteksiz. Vtec acinca cok farkli ivmeleniyor. İbiza twincharge ara hizlanmada benden iyi gidecegi kesin. Benim dusuncem bu yonde o yuZden oyle soyledim. Deneme pboxtan okey alir ;)
berkecelik
27-10-2014, 00:55
Bende cupranın önde olacağını düşünüyorum ama video düz yolda çekildiyse keyifli bir deneme olur :) veya stock roccoylada denenebilir cupra çok aşırı kalır diyosan. Bizde bilgi edinmiş oluruz araçlar hakkında
Stock 184 luk 320d den hizliyim net sekilde onu biliyorum ordan bi matematik yapabilirsin
alper1001
27-10-2014, 01:01
Yaw sanki ortada cok iddali bi araba varda amma onemsendi hizlanmasi. Arkadasin biri merak etti diye cektim yayinladim, cok fazla etkili olmasini isteseydim bagajimdaki tum fazlaliklari , sofor haric diger koltuklari ve sokebildigim herseyi soker, hafif 16 jant takar denerdim :)
Aracınız, d segmenti ve diğer araçlara göre daha derli toplu bir araç, hem konforlu bir araç kullanıp , hemde güzel performans almak , bence gayet önemsenmesi gereken bir durum. İddaalı bir denemeye gerek yok, normal kondisyonlardaki durum ile genel bir fikir almak açısından uygun olacaktır diye düşündüm, yanlış anlamayın beni.
Stock cupra, dediğiniz gibi ağırlık ve şanzıman konusunda çok ciddi avantajlı, ama sizin için uygun hızda yapıldığında deneme, ben 60-200 de, cupradan geri kalacağınızı düşünmüyorum.
alper1001
27-10-2014, 01:03
Bende cupranın önde olacağını düşünüyorum ama video düz yolda çekildiyse keyifli bir deneme olur :) veya stock roccoylada denenebilir cupra çok aşırı kalır diyosan. Bizde bilgi edinmiş oluruz araçlar hakkında
stock rocco üzerine, kadran üzerinden ve dbn ile çok ölçüm yaptım, bence stock rocconun bu araç karşısında şansı yok, ki f30 320d nin 2-3 boy kadar gerisinde kalıyor stock rocco. Ha benim aracım stockken belki çok iyi yürümüyor olabilir, ona bişey diyemem.
bayramoglu
27-10-2014, 01:47
abi fotografları yok mu canavarın :)
Aracınız, d segmenti ve diğer araçlara göre daha derli toplu bir araç, hem konforlu bir araç kullanıp , hemde güzel performans almak , bence gayet önemsenmesi gereken bir durum. İddaalı bir denemeye gerek yok, normal kondisyonlardaki durum ile genel bir fikir almak açısından uygun olacaktır diye düşündüm, yanlış anlamayın beni.
Stock cupra, dediğiniz gibi ağırlık ve şanzıman konusunda çok ciddi avantajlı, ama sizin için uygun hızda yapıldığında deneme, ben 60-200 de, cupradan geri kalacağınızı düşünmüyorum.
Yanlis anlamadim sorun yok :) iste 60-200 bana uymaz neden uymaz arabada oyle bi sanziman varki 2 de 80 de daha 5 binde olmuyor :) yani tamamen olu yerde oluyor arac, iki araba sahibi anlasip basmak lazim , misal ben 2 de 6 binimde dolu yerimdeyken diger araba 3 tr uygun yere denk gelirse denenebilir gibi. Ona gore bakmak lazim kisacasi
abi fotografları yok mu canavarın :)
Sahibindende var kardesim
lowfamilia
19-12-2014, 03:49
K24 F/H/E Accord 0-100/0-180 - YouTube (http://youtu.be/r7RBGWFHCrc)
Siteden bi arkadasimiz modlardan sonra ne kadar hizlandigini merak etmis 0-100 u kac diye sordu, bende firsat bulup cektim.
Custom Garage Cai
PLM TSX race headers
Mugen Catback
225 45 17 Mugen NR jant
İyi seyirler
araç hiç dynoya girdi mi veriyi merak ettim otomatikte bu kadar hızlı devirlemesi bence müthiş.
lowfamilia
19-12-2014, 04:05
:icon_tup:
Ek olarak;
k20 kapak güzel olur aslında oem beyinden Aem ems gen2 'ye geçseniz fena olmaz.
Typer manuel şanzuman kullanılabilir ama biraz uydurma gibi oluyor asıl oem type-s şanzımanını bulsanız araça efsane olur :)
Ön koltuklarda konfordan ödün vererek hafifletmeye gidilebilir. :) Önemli olan bu hızlanmaları yakaladıktan sonra birazda yol tutuşuna önem vermek sertlik ayarlı coiloverda fena olmaz :) Ondan sonra Amiral TYPE-R :)
serkanAYB
20-12-2014, 14:16
aracın kilosuna şanzumanına heybetine göre vede lpg ye göre iyi bir kadran
rebeloghy
20-12-2014, 15:03
Stock halinde 0-180 28 saniye civarı diye biliyorum. Sizin 20 saniye gibi. Baya baya ilerlemiş araç işlemlerle:)
Peki araç manuel modda kesiciye girmeden kendi atıyor mu vitesi ? Kısa sureli kesiciye girip mi yükseltiyor ? Yoksa viteste tutuyor mu ? :D
Stock halinde 0-180 28 saniye civarı diye biliyorum. Sizin 20 saniye gibi. Baya baya ilerlemiş araç işlemlerle:)
Peki araç manuel modda kesiciye girmeden kendi atıyor mu vitesi ? Kısa sureli kesiciye girip mi yükseltiyor ? Yoksa viteste tutuyor mu ? :D
Manuel modda kendisi vites atmıyor. Kesicide kalıyor.
Merak edenler icin yazayim,
dun aksam dp ve komple egzozlu cth ibizayla denedik.benim 1.vitesimde o 2de oluyor o sekilde basinca 220lerde 5 boy kadar,ben 2de olunca onun 3une uyuyor.o sekildede basinca ayni suratlere kadar 4 boy geciyor.full stock cupra herhalde 2boy gecer diye tahmin ediyorum
lowfamilia
20-05-2016, 21:18
Abi araçta sadece cai headers komple eksozla 7 saniyenin altında mı? Abi kafama yattıda araç. Üzerini atmosferik yüklesek k20 kapak falan şanzıman sıkıntı yaratırmı?
Merak edenler icin yazayim,
dun aksam dp ve komple egzozlu cth ibizayla denedik.benim 1.vitesimde o 2de oluyor o sekilde basinca 220lerde 5 boy kadar,ben 2de olunca onun 3une uyuyor.o sekildede basinca ayni suratlere kadar 4 boy geciyor.full stock cupra herhalde 2boy gecer diye tahmin ediyorum
Accorda saygı duydum... Düz vites olsa yazılımlı cupralara pipi kaldıracak :)
skaratas2
21-05-2016, 09:59
Aracını çok beğeniyorum... çok güzel ve çok hızlı... ABD kasa 3.0 vtec var bende de, aracının hızını anlamamak için emek sarfetmek gerekli :) maşallah....