Orijinalini görmek için tıklayınız : Kurtlar Vadisi
bu akşam varmı? polat reyiz özletti kendini.
kifanhom
22-09-2011, 16:39
tnt de kendi saatinde :)
bu akşam varmı? polat reyiz özletti kendini.
Polat reyiz :D ahahah
Jön Türk
22-09-2011, 19:17
Yine patlatmalı bir sahne ile başladı :D
Yigit S.
22-09-2011, 21:08
en sonda inci ne dedi kaçırdık yahu
opium_robust
22-09-2011, 21:09
hayyyde polat 2. doldurmus masallah :D
gsi_club
22-09-2011, 21:16
bu polat ne yere bakan ne yürek yakanmis öyle.demekki inci kapiyi kapatinca mercimegi firina vermisler...
en sonda inci ne dedi kaçırdık yahu
yav bende kacırdım ?
Yigit S.
22-09-2011, 21:27
yav bende kacırdım ?
İnci hamileyim demiş :)
Thracian
22-09-2011, 22:35
polat ne zaman düdükledi, inci yi
ovvvv bombaya bak :D artık savcıyıda elden gecırsın 3 olsun sonlasın :D:D:D:D
valla bende inci ne dedi dicektim ama hem yazılanalr hemde polatın o yüz ifadesinden hamileyim dediği belli :D
ovvvv bombaya bak :D artık savcıyıda elden gecırsın 3 olsun sonlasın :D:D:D:D
savcıyıda birlesin başbakanın isteğini yerine getirmiş olur hem :D
nerde o eski kurtlar vadisi dedirtmeye devam ediyor.
aşkı memnuya doğru gidiyo dizi hayırlısı :D
white light
29-09-2011, 19:11
ozet basladı
glockevo
29-09-2011, 19:59
İnciye Hangi ara çakmış..
İnci hamile 2. Cocuk geliyor :D
İnci hamileymiş:D Normalde pek sevmiyorumda bugünki bölüm güzel sanki..
Thracian
29-09-2011, 21:17
önce iş sonra dikiş
nan epeydir seyretmiyordum neler olmuş burda yaw :D
GokhanRS
29-09-2011, 21:44
anca dizilerde zaten babası gelir zehiri içmeye kalkar kızda durun onlar zehirli der :D
neyseki sonra farkettim zaten dizi izliyoruz :D
nan epeydir seyretmiyordum neler olmuş burda yaw :D
Amca oluyorsun :)
Savcıdan ne zaman gelicek cocuk onu bekliyorum :D
burak35-
29-09-2011, 21:52
Dört gözle bekliyorum :)
Mehmet Gazihan
09-10-2011, 21:40
Dizi yasaklanmış..
Kurtlar Vadisi Teror - Bolum 2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Cpw1jNhuOig)
Dizi yasaklanmış..
Kurtlar Vadisi Teror - Bolum 2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Cpw1jNhuOig)
hocam bu eski haber... :)
kurtlar vadisi terör mü kaldı :)
beyler dünkü bölümde bir şey dikkatinizi çekmedi mi? süleyman demirel'i illegal kişilerle işbirliği içinde gösterdiler. bu suç dğeil midir?
beyler dünkü bölümde bir şey dikkatinizi çekmedi mi? süleyman demirel'i illegal kişilerle işbirliği içinde gösterdiler. bu suç dğeil midir?
dizinin başında bu programdaki herşey hayal ürünüdür zart zurt derdi sanki eskiden o mevzudan dolayı bişi olmuodur heralde
dizinin başında bu programdaki herşey hayal ürünüdür zart zurt derdi sanki eskiden o mevzudan dolayı bişi olmuodur heralde
resmen suç örgütleriyle içli dışlı muamelesi yaptılar adama. ha demirel sempatizanı değilim ama ortada delil falan olmadan çamur at izi kalsın olayı yanlış.. yüklü bir tazminat davası yiyebilir pana film.. :)
mhmtsrtp
29-10-2011, 01:20
resmen suç örgütleriyle içli dışlı muamelesi yaptılar adama. ha demirel sempatizanı değilim ama ortada delil falan olmadan çamur at izi kalsın olayı yanlış.. yüklü bir tazminat davası yiyebilir pana film.. :)
binaenaleyh :D abartmışlar bencede
MaNiSaLı
30-10-2011, 15:42
resmen suç örgütleriyle içli dışlı muamelesi yaptılar adama. ha demirel sempatizanı değilim ama ortada delil falan olmadan çamur at izi kalsın olayı yanlış.. yüklü bir tazminat davası yiyebilir pana film.. :),
:D bu delil değilmi ??? yeterli değilmi ? bi düşünsenize adamlar bişey bilmese bukadar rahat kullanabilirlermi demirel karakterini ;)
google da bile demirelin MASON KİMLİĞİ ÇIKAR ... yazın ve bakın :(
kimlere inanmışız ...
http://img.blogcu.com/uploads/muzafferdeligoz_demirel_2.jpg
İbrahim33
30-10-2011, 15:54
son 3 senedir izlemiyorum vadiyi , ama eski vadinin çok sıkı takipçisiydim.
Ayrton Senna
30-10-2011, 16:53
eskiden Hondam da böyle bir konumuz vardı, izlemeyen bu diziden nefret edenler olarak, izleyen arkadaşlarla güzel diyolaglar yaşardık onu hatırladım şimdi :) ama kendi adıma sevindirici olan şu ki sanırım artık eski sıcaklığı yok dizinin, çünkü artık sağda solda vadi memati vs muhabbetlerini duymuyorum, oh bee :)
kifanhom
30-10-2011, 19:57
bu arada dizide ölümcül deneyin müziğine benzer bir melodi var dikkat ettiniz mi
Bülent76
11-11-2011, 14:33
Laz Ziya lakaplı İstemi Betil vefat etmiş, Allah rahmet eylesin.
Bad-Fast
11-11-2011, 14:47
,
:D bu delil değilmi ??? yeterli değilmi ? bi düşünsenize adamlar bişey bilmese bukadar rahat kullanabilirlermi demirel karakterini ;)
kimlere inanmışız ...
zaten oldu bitti geçmiştede olsun gunumüzde de olsun , böle şeylerden bahsedip neler olduğunu gösteriyorlar ama işimize gelirse doğru işimize gelmezse hayal ürünü oluyor :)
laz zıya sızlere omur gencler...
kifanhom
11-11-2011, 15:12
allah rahmet eylesin
severdim laz ziya karakterini
gsi_club
11-11-2011, 15:19
Allah rahmet eylesin laz ziya oynadigi karakterin hakkini veriyordu.
laz ziya gerçekten müthiş bir oyuncuydu.allah rahmet eylesin
Bad-Fast
11-11-2011, 15:28
ALLAH rahmet eylesin , son zamanlarda durumu kötüydü haberler göstermişti
Thracian
11-11-2011, 15:48
,
kimlere inanmışız ...
Bence değil, Çünkü masonluğun kimliği falan olmaz, mantıken hatalı, gerçekten resmiyeti olmayan bir şeyin kimliğini bastırdığında kime gösterebilirsin. ' Ahha bak ben masonum' yapacak halleri yok. Haaa Demirel masonu mudur değilmidir bilemem. Ama ellerinde delil varsa dizide Süleyman Demirel ismini kullanır, yoksa ve ünlü bir figür diziyede renk katacak diye benzer karakteri diziye sokuyorlar ve aslını ispat edemedikleri imalarda bulunuyorlar.
Diğer bir taraftan MASONULUK denilen şeyin korkulacak veya öcü bir tarafı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü masonluk, cematçılık ticaret odaları, minibüscüler odaları v.b. gibi bir yapı. (uzun bir yazı yazacaktım ama konu KV olunca vazgeçtim.) :icon_tup:
<<buğra>>
15-12-2011, 22:05
uzun bir aradan sonra fena bölüm değildi...
zzzzzzzzzzz :)
hadı burdan yak,guzel bolumdu valla :)
deli hikmeti de öldürdüler.. zaten uzun zamandır görünmüyordu...
edit: Zaza öldürdü ha...
<<buğra>>
15-12-2011, 22:16
hikmet ile tuncay kayıp, zaza ne zaman öldürdü?
Kurtlar Vadisi Pusu 141. bölüm fragmanı en son haber (http://www.ensonhaber.com/kurtlar-vadisi-pusu-141-bolum-fragmani-2011-12-20.html)
zazaya bye bye....
çok kaldı zaten bu zaza.ersoy karakteri çok iyiydi o da hemen gitti.neyse kara da fena değil :D
Bad-Fast
20-12-2011, 15:39
çok iyi devam ediyor dizi , güzel topladılar :) zaza nın tip fena oldu ,güzel bölüm olcak gibi :)
Ve arkn dediini yapyor - Hrriyet Gndem (http://www.hurriyet.com.tr/gundem/19520751.asp)
bu haberi okuyunca kaşifoğlunun gömülen cesetlerin yerini göstermesi geldi aklıma...
Thracian
22-12-2011, 10:37
Ve arkn dediini yapyor - Hrriyet Gndem (http://www.hurriyet.com.tr/gundem/19520751.asp)
bu haberi okuyunca kaşifoğlunun gömülen cesetlerin yerini göstermesi geldi aklıma...
Silivriliyim, cezaeviyle yer gösterimine gittiği yar 15-20dk lık mesafe
Kurtlar Vadisi Pusu 143. Bölüm Fragmanı - Eğlence Videoları - Habertürk Video (http://video.haberturk.com/eglence/video/kurtlar-vadisi-pusu-143-bolum-fragmani/56928?cstwit=1)
polat gene kesin ölmez
İbrahim33
03-01-2012, 17:20
Yeter , ölsünde bitsin şu saçma dizi artık.2003 teki ilk vadinin tadı son 2-3 senedir yok...
kifanhom
03-01-2012, 21:02
12 ocak mı , 5 ocak diyor yahu
Bad-Fast
03-01-2012, 21:28
Kurtlar Vadisi Pusu 143. Bölüm Fragmanı - Eğlence Videoları - Habertürk Video (http://video.haberturk.com/eglence/video/kurtlar-vadisi-pusu-143-bolum-fragmani/56928?cstwit=1)
polat gene kesin ölmez
nikita dizisinde nikita'nın ölmesini beklemek gibi bişey olurdu :) fragman iyi , bence son haftalarda güzel bi çıkış yakaladılar ...
12 ocak mı , 5 ocak diyor yahu
Vadi'den açıklama
Türkiye’nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu’nun yeni bölümünde erteleme...
Foto Galeri için tıklayınız
Etiketler
Kurtlar Vadisi Pusu , TNT 03.01.2012 Salı - 17:25 « Önceki Haber
Kurtlar Vadisi Pusu, 143. Bölümüyle 12 Ocak 2012'de TNT'de izleyiciyle buluşacak.
Kurtlar Vadisi Pusu (http://www.kurtlarvadisi.com/)
Bad-Fast
03-01-2012, 21:31
kötü oldu zaten izliycek bişey yoktu , tşkler bilgi için ;)
Yeter , ölsünde bitsin şu saçma dizi artık.2003 teki ilk vadinin tadı son 2-3 senedir yok...
saçma geliyorsa izleme, kimse izlemezse zaten biter, izleyen var ki bitmiyor. ayrıca superman sahneleri dışında şu an yayında olan en düzgün dizi..
saçma geliyorsa izleme, kimse izlemezse zaten biter, izleyen var ki bitmiyor. ayrıca superman sahneleri dışında şu an yayında olan en düzgün dizi..
aynen... güzel mesajlar veriyor. anlayabilene;)
Vadi'den açıklama
Türkiye’nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu’nun yeni bölümünde erteleme...
Foto Galeri için tıklayınız
Etiketler
Kurtlar Vadisi Pusu , TNT 03.01.2012 Salı - 17:25 « Önceki Haber
Kurtlar Vadisi Pusu, 143. Bölümüyle 12 Ocak 2012'de TNT'de izleyiciyle buluşacak.
Kurtlar Vadisi Pusu (http://www.kurtlarvadisi.com/)
eşşek osursa 1 hafta takıyorlar hep senelerdir aynı
Bad-Fast
03-01-2012, 22:12
ya ülkede arka sokaklar diye bi dizi var onu izliyen var , bırak fatmagülü falan :D kurtların action sahneleri bi yana devletin işleri vs. olayları çok güzel irdeliyorlar
kesın yıne ruyasında denıze dusuyordur :D
içinde çelik yelek var belliki :D oakdar durup kan akıtmadıklarına göre:D o anki şok bayılması falan çıkar :D
cabrioleter
04-01-2012, 02:05
o değilde gerçekten son zamanlar toparladılar. bi de tarafsızlıklarını kaybetmeselerdi 10 numara olacaktı..
GokhanRS
04-01-2012, 02:23
totoşlar vadisi oldu artık. bide iktdr yalakası bi dizi oldu. seviyordum izliyordum bi kaç bölümdür bıraktım daha bakmayı düşünmüyorum.
İbrahim33
08-01-2012, 20:37
zaten izlemiyorum son 2-3 senedir , konusu tesadüfen gördüm burada
Adamın kafasına sıksaydınız :) Ne dedi ki arkadaş?
Ben TNT kanalına geçtiğinden beri izlemedim.Dediğin gibi superman sahneleri fazla abartılı.Birde böyle bir prodüksiyonun böyle aksiyon sahneleri olsun? Gerçekten komikler.Son bölüm fragmanını izledim.Bakalım Polat bu sefer nasıl yırtacak :D
bence dizinin iyi kötü olması, beklentin ile alakalı, herşeye rağmen, takip ettiğim tek yerli dizi
yeni bölüm fragmanı işler karışıyor bee :D:D:D:D:D
Kurtlar Vadisi Pusu 144. Bölüm Fragmanı | Facebook (http://www.facebook.com/photo.php?v=132490573537118)
tşk
Rıdvan.
Bad-Fast
17-01-2012, 14:32
gerçekten işler karışmış gibi görünüyor :D
Ahmet Saraçoğlu
17-01-2012, 15:10
Arkadaşlar , geçen muhabbeti geçti arkadaşla da , unuttum ben , ilk bölümden buyana kaç sene geçti?Kaç yılında başladı?
emresener
17-01-2012, 15:10
8.sezon oynuo olması lazım >D
güzel bölüm ama dingonun ahırımı la bu memleket gelip adam alıp gidiyosunuz ameke
ProdriveSTI
17-01-2012, 15:16
yeni sezonda daha 1 bölüm izleyemedim :(
by serçe
17-01-2012, 15:18
Arkadaşlar , geçen muhabbeti geçti arkadaşla da , unuttum ben , ilk bölümden buyana kaç sene geçti?Kaç yılında başladı?
geçen pazar günü 9 senesini doldurdu dizinini başlama tarihi de 15 Ocak 2003
kifanhom
17-01-2012, 15:25
haydaa hakkaten bir ilginç bölüm
videoyu izleyenler nedir yaw yazın.. iş yerinde video yasak açılmıyor.. merak ettim :D :D
videoyu izleyenler nedir yaw yazın.. iş yerinde video yasak açılmıyor.. merak ettim :D :D
memati,abdul,güllü,inci anası babası herkesi kaldırıyorlar :D
kimliği belirsiz bi kişi dağda sırtında birisini taşıyor kesin polatı kurtardı biri ama kim kesin kara'dır ( ama ben fantezi yapıyorum kesin aslan bey ölmedi yıllar sonra ortaya çıktı ahahahaha ) alengirli bi bölüm
iyi bölümmüş.. :)
sanırım abd'li josef'in ölümünü polat'a yıktılar..
memati,abdul,güllü,inci anası babası herkesi kaldırıyorlar :D
kimliği belirsiz bi kişi dağda sırtında birisini taşıyor kesin polatı kurtardı biri ama kim kesin kara'dır ( ama ben fantezi yapıyorum kesin aslan bey ölmedi yıllar sonra ortaya çıktı ahahahaha ) alengirli bi bölüm
auhuahuauhauuha oha abi nabtın ya :D
bi de gerçek çıkıyormuş :hehe:
yeni bölüm fragman
Kurtlar Vadisi Pusu 145.Bölüm Fragmanı İzle - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Ev8JhJTGhjI)
en yerinde yorum fragmanın altındaki :D
opium_robust
24-01-2012, 07:07
ohaa izzet polatı vermiş galiba şamire ortalık yine karışık hayırlısı :D
kurtlar vadisi'nde kim kim diye aratırken böyle bir yazı gördüm.yenilerle ilgili bilgi yok ama ne kadarı doğrudur acaba.
Süleyman Çakır:Alaaddin Çakıçı
Memati: Muradi Güler Alaaddin Çakıçı’nın yardımcısı
Süleyman Çakır’ın Kumarhane Müdürü: Korkmaz Yiğit
Nesrin Çakır: Alaaddin Çakıçı’nın eşi Dündar Kılıç’ın kızı Uğur Çakıçı Bursa Uludağ’da 25 Ocak 1995 de Alaaddin Çakıçı’nın tetikçisi Davut Yıldız tarafından öldürüldü
Şevko: İbrahim Teleman (dizide olduğu gibi İbrahim Teleman’da otel odasının penceresinden intihar etti)
Şevko’nun ölmeden önce konuşmak istediği gazeteci Uğur: Uğur Mumcu
Cerrahpaşalı kardeşler: Karagümrük Çetesi Nuri ve Vedat Ergin kardeşler
Barış Bulmaz: Savaş Buldan ( Hakkarili silah kaçakçısı 10 Haziran 1994 de suikast sonucu öldürüldü )
Önder Zülfü Koşal: Ömer Lütfü Topal (Kumarhaneler kralı 28 Temmuz 1996 da suikast sonucu öldürüldü)
Behiç Türkcan : Behced Cantürk (Liceli uyuşturucu kaçakçısı 15 Ocak 1994 de suikast sonucu öldürüldü)
Avukat Elif Eylül :Şeyda Yıldırım
Süleyman Çakırı Sorgulayan Savcılar:
Öldürülen Başsavcı: Cengiz Engin ( İtalya’da ki gibi bir temiz eller operasyonu başlattılar Alaaddin Çakıçı Sedat Emin Bucak’ı sorguladılar
Diğer Savcı: Engin Baltacı
Şahin Ağa: İbrahim Şahin Özel Harekat Daire Başkanı
Doğu Bey: Mehmet Fuat Doğu ( 31 Mayıs 2004 de vefat etti)
Mito:Miktad Alpay
Abbas Ustaoğlu: Öldürülmesine bakarsak Hiram Abbas suikastı gibi Hiram Abbas’da görgü tanıklarına göre evinden çıkınca belediye işçileri tarafından 26 Eylül 1990 öldürüldü Başında olduğu teşkilat kgt JİTEM gibi bağımsız olması nedeniyle Cem Ersever de olabilir 24 Ekim 1993 de kayboldu 4 Kasım 1993 de cesedi bulundu Cem Ersever’in lakabına Testere denir
Polat Alemdar: Abdullah Çatlı’nın faaliyetlerini işliyor ama tam olarak gerçek bir karakter değil dizi için yaratılmış bir karakter
Abdülhey Çoban :Mahmut Yıldırım(Yeşil) Mahmut Yıldırım’da Abdulhey’in Aslan Beyin not defterini ararken söylediği gibi aşiretler içerisinde görev yapmıştı en son Van Tatvan Mit Bölge Müdürlüğü yaptı
Pala : Korkut Eken
Polat Alemdar Palayı sorgularken adı geçen Apo ya kaç haberini uçuran devlet görevlisi : Çevik Bir
Aslan Akbey’in sorguladığı Amerika’ya bilgi satan devlet görevlisi: bunu yazacaktım ama başım kesin belaya girer bu görevli ve Çevik Bir hakkında bir kitap yazıldı ve toplandı hatırlarsanız bu görevlini adı da geçiyor
Mehmet Karahanlı’ya Suikast girişimini buluna Feraya : Özdemir Sabanacı Suikastındaki Fehriye Erdal
Laz Ziya : Dündar Kılıç ( 1 Ağustos 1999 da kalp krizi sonucu öldü )
Laz Ziya’nın Yardımcısı Orhan : Tarık Ümit
Hüsrev Ağa . Abuzer Uğurlu
Hüsver Ağa’nın Yardımcısı Şeyhmuz : Nejat Daş (25 Aralık 1992 de suikast sonucu öldürüldü)
Yakalanan gemiler Dizideki Nasibim -1 gerçekte Kısmetim-1 Şanslı-S gerçekte Lucky-S gemilerinin sahipleri Nejat Daş olarak gözüküyor ama arkasında Türk Escobarları Hüseyin Baybaşin, Urfi Çetinkaya,Hurşit Han,Sami Yıldırım,Abuzer Uğurlu,Sami Yıldırım,Mehmet Kasar olduğu söyleniyor
İbrahim Ahıskalı:Şarık Tara
Tilki Andrei: Sarı Avni'nin lideri olduğu Pizza Connection uyuşturucu şebekesinde adı geçti CHP İçel Milletvekili Fikri Sağlar'ın sorgu önergesinde Andrei TykinTürkiye'de olduğunu ve Hüseyin Sümbül'e ait bir cep telefonu kullandığını ve Hüseyin Sümbül'ün de Antalya Kemer Beldibi'in de otel kiraladığı ve otelin sahibinin Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller'e ait olduğunu açıkladı.Andrei Tykin'in 33 yaşında ve bütün doğu blok ülkelerinde Çakal Carlos'un görevlerini üstlenmiş durumda
Kirkor Terzioğlu: Hayam Garipoğlu
Kürt Bedo:Kürt İdris
Kılıç : Nihat Akgün (25 Kasım 1999 da suikast sonucu öldürüldü)
Testere Nemci : Yaşar Avni Musullulu (Sarı Avni)
Nizamettin Güvenç : Aydoğan Semizer
Tuncay Mataracı: Tuncay Kantarcı
İplikçi Nedim : Nesim Malki ( 28 Ağustos 1995 de suikast sonucu öldürüldü)
Samuel Vanunu : Üzeyir Garih ( 25 Aralık 2001 de suikast sonucu öldürüldü)
Halo: Halil Havar, dizide Halo polis helikopteri ile cezaevinden kaçırıldı gerçekte ise Halil Havar Hollanda dan cezaevinden İtalyan mafyası cia helikopteri ile kaçırdı
Tombalacı Mehmet : Ali Fevzi Bir dizide Önder Zülfü Koşal ölünce bütün kumarhanelere o Tombalacı Mehmet sahiplendi gerçekte Ömer Tüftü Topal ölünce bütün kumarhanelerine ortağı Ali Fevzi bir sahiplendi
Kirve : Sedat Emin Bucak
Mehmet Karahanlı: Birçok karakter işleniyor Tuncay Özilhan bir açıklamasında Türkiye totaliter rejimden yana olamaz dedi aynısı dizide işlendi Aydın Doğan.”kaybolan silahlar kadek te olabilir açıklamasında yer aldı Rahmi Koç’un KKTC de ki paylaşılamayan Karpaz hakında yorumları aynen işlendi Selahattin Beyazıt, Muharrem Kayhan,Mehemet Emin Karamehmet.... Ama en gerçekçi olan Mehmet Ağar
Mehmet Karahanlı’nın gittiği Loca: İstanbul Merkezli Masonik Büyük Kulüp
Mağbet te olan Ankara'dan gelen üye: Mesut Yılmaz yada İsmail Cem
Mağbet te olan Büyükada'dan gelen üye : Altemur Kılıç kim olduğu daha tam bilinmiyor Büyükada da doğmuş ve halen orada yaşıyor Türkiye Yahudilerinin gazetesi Şalom'un da sahibi Alman Hükümeti tarafından Grosse Verdient Kreuz,İngiltere Kraliyet ailesi de Commander of the Victorian Order nişanları verilmiş 13 yıl Amerika da yaşamış.
bide böyle bişey var.
gFmYRlI3ab4
Bu dizi yaşıyomu hala :D ?
Bu dizi yaşıyomu hala :D ?
=)))) bizi gömer bence :beuj:
HondatugraL
24-01-2012, 19:40
bıktırdı artık saçma sapan bişe oldu benden uzak allaha yakın olsun izlememde sevmemde.
=)))) bizi gömer bence :beuj:
Yalan Rüzgarı 1987'de başladı ben 6 yaşındaydım :D 30 yaşındayım hala devam ediyor diziden bol cenaze kalktı :hehe:
Bad-Fast
24-01-2012, 19:51
gayet güzel ilerliyordu bu 2 bölümde ya yukselticekler yada eskisi gibi dağıtacaklar konuyu , kim kimdir olayıda zaten belli tutulmasının sebebi bu bence ;)
vGCnrWL1OLM
kara : Yeşil Kod Adlı Mahmut Yıldırım mı?
Mahmut Yıldırım (Kod adı: Yeşil) Ahmet Demir adıyla bilinen Kontrgerilla elemanı Yeşil’in gerçek adı[1]. Bingöl, Solhan ilçesi Dicnik Köyü’nde 1951 yılında doğdu. MHP kökenli, 1973′te Bingöl Genç İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından kullanıldı ve ilişki aynı yıl MİT Tatvan Bölge Müdürlüğü’ne devredildi.
Kasım 1975′te askerden geldikten sonra Millî Görüş hareketi içinde MİT adına çalıştı. Yıldırım, Elazığ’da 1977′de Etibank Ferro Krom tesislerinde puantör olarak göreve başladı. İşlemleri 20938 sicil numarası üzerinden yapılıyordu.
Tam dört yıl sonra farklı bir göreve soyunup, farklı bir isimle anılmaya başladı. Yeni adını gözlerinin rengi olan “Yeşil”den almadı. Yeşil denmesinin nedeni, gözlerinin rengi değildi. Çünkü o kahverengi gözlere sahipti. Operasyonlarda PKK’li gibi giyinen Mahmut Yıldırım, güvenlik görevlilerince ayırt edilebilmek için ‘yeşil fular’ takıyordu.Susurluk kazasından sonra ortaya dökülen ilişkiler, pek çok cinayetin tetikçisi olduğunu ortaya koydu. Herkes Yeşil’den söz etti ancak bulunamadı. Dönemin Başbakanı Mesut Yılmaz, aldığı bilgileri aktarırken Yeşil’in öldürüldüğünü söyledi.
Ancak kısa bir süre sonra Yeşil, İHD Başkanı Akın Birdal’ı vuranların arkasındaki isim olarak ortaya çıktı. Daha sonraki bilgiler Yeşil’in hâlâ hayatta olduğunu ortaya koydu. Susurluk Raporu’nda da Yeşil’e 12 sayfalık özel bir yer ayrıldı.
Ahmet Demir, Mehmet Kırmızı sahte kimliklerini kullanan, Güneydoğu’da “Sakallı” adıyla bilinen Solhanlı Mahmut Yıldırım’ın geçmişi bir ölçüde deşifre edilebildi. Bir dönem MİT’te, bir dönem JİTEM’de görev aldığı anlaşıldı.
JİTEM subayı Ahmet Cem Ersever’in öldürülmesinden, Güneydoğu’daki pek çok fail-i meçhul cinayete kadar sayısız olayda tetikçilik yaptığı belirlendi. Hatta Abdullah Öcalan’ın Suriye’de öldürülmesi için görevlendirilen ekipte de yer aldığı öne sürüldü. [kaynak belirtilmeli]Afyon Cezaevi’nde Sabancı suikastı sanıklarından DHKP-C’li Mustafa Duyar’ı Türkiye’nin Şam Büyükelçiliği’nden alıp getiren ekipte onun da adı sayıldı. Ancak istihbarat birimlerinin kamuoyuyla pek de paylaşmadığı kanıya göre, aslında “Yeşil” tek bir kişinin değil, birden fazla görevlinin kullandığı ortak kod adı.
Yeşil kodunu kullananlardan biri üst düzey görevlerde bulunuyor. Bir dönem Güneydoğu’da PKK’ya karşı yürütülen mücadelede özel operasyonlar, karşı gerilla eylemleri ve taktikleri onun yönetiminde yürütüldü.
Mahmut Yıldırım ise Yeşil kod adıyla dolaşan bir tetikçi. Ankara’da bir pavyonda eğlenirken olay çıkarttığı için gözaltına alınan, götürüldüğü Emniyet Müdürlüğü binasında Orhan Taşanlar ve ekibi tarafından kaburgaları kırılana kadar dövülen Yeşil’i polisin elinden alan ve MİT’te tedavi ettiren kişinin Mehmet Eymür olduğu öne sürüldü.
Üzerinde taşıdığı telefonla aradığı yerler arasında resmî kurumların yanı sıra Abdullah Çatlı, Sami Hoştan, Sedat Peker gibi isimler de bulunuyor. Mesut Yılmaz’a Budapeşte’te yumruk atanlar da Yeşil’in telefonundan arananlar arasında yer alıyor.
Yeşil adının korkuyla anılması Susurluk çetesi tarafından tahsilat amacıyla kullanıldı. Susurluk çetesinin tehditle para topladığı kişileri arayan hep Yeşil idi. Ömer Lütfü Topal’ın öldürülmeden önce para yatırdığı Ziraat Bankası Ankara Heykel Şubesi’ndeki hesabın sahibinin de Ahmet Demir kimliğini kullanan Yeşil olduğu ortaya çıktı.
Musa Anter, Cem Ersever, Tarık Ümit ve Behcet Cantürk olmak üzere birçok faili meçhul cinayette “zanlı” olarak isminden söz edilmektedir.
Mahmut Yıldırım’ın izi uzun süredir bulunamadı. Yaşayıp yaşamadığı konusunda da net bir bilgi henüz yok.
diziyi , bunları bilerek izlemek daha zevkli olur :)
ALPER-VNS
24-01-2012, 23:16
eskiden çok severdim isimlerin benzetilişi de süperdi ama b.ku çıktı artık.. leyla zana ya lale zara demşler galiba.. eskiden topal soyadını koşal olarak değiştiriyolardı bi yaratıcılık kırıntısı vardı enazından :)
BaybuRtlu69
26-01-2012, 20:24
Memati'den Savcı Hanıma '' Arabaya Kadar Geçiriyim '' :D
volkan_gs
26-01-2012, 21:36
keşke pusatla selvi hiç girmeseydi diziye, koca Çakır'ın evlatları Laz Ziya'nın torunları itin çakalın elinde oyuncak oldu ya
sportinger
26-01-2012, 21:56
pusat da onur mu ya.
bi yatak yayı nelere kadir yarabbim
ya artık o kadar geliştirdilerki kendilerini yumruk attıkları adamlar bile ölüyo :D
ya artık o kadar geliştirdilerki kendilerini yumruk attıkları adamlar bile ölüyo :D
ahuahauhauhauha
bi özet geçsene ne oldu polat çıktımı ortaya ?
lan akşam üstü aradım 5-6 gibi neden açmadın mk
kanka polat izzetin eline geçti izzette yahudilerle pazarlığa oturdu polat için polat yatağın yayı ile kelepçeleri çözdü :D kara da mematileri kaçırdı saçma sapalak işler :D
başka bi numaradan mı aradın nan
kanka polat izzetin eline geçti izzette yahudilerle pazarlığa oturdu polat için polat yatağın yayı ile kelepçeleri çözdü :D kara da mematileri kaçırdı saçma sapalak işler :D
başka bi numaradan mı aradın nan
evet 4905 EM-RE nin numaradan kaydet onu
izliyim mi netten değermi
kifanhom
26-01-2012, 22:33
bu arada geçen haftaki bölümdeydi yanlış hatırlamıyorsam
erhan ile abdülhey i dağ başında yakaladıklarında , erhan ın araba ile ilgilenirmiş gibi yaptığı kaputu açık gri renkli honda vti kimindi acaba
evet 4905 EM-RE nin numaradan kaydet onu
izliyim mi netten değermi
kanka takip ediyosan izle ben yokluktan seyrettim :D
Dizi fanatikliğinde son nokta! - Sabah (http://www.sabah.com.tr/Yasam/2012/01/29/dizi-fanatikliginde-son-nokta)
kurtlar vadisi izlerken sinirlenip tv ye saydıran insan :D
barakuda26
29-01-2012, 20:45
Dizi fanatikliğinde son nokta! - Sabah (http://www.sabah.com.tr/Yasam/2012/01/29/dizi-fanatikliginde-son-nokta)
kurtlar vadisi izlerken sinirlenip tv ye saydıran insan :D
bu dizi gençlere kötü örnek ispatı ortada ahaha :D
Bad-Fast
29-01-2012, 21:18
onun sıkası vardır bahane etmiştir kendine :D
Kurtlar Vadisi Pusu 146.Bölüm Fragmanı - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=XWidCegmpuQ)
yuru bee bolumu kes :D:D:D:D:D
harbiden bu sefer guzel bolüm :D:D
tşk
Rıdvan.
aynen bu bölüm güzele benziyoda şu çakırın oğlu tam bi yavşak yaa
çakırın kızı süzme gevşek olunca abisi ne yapsın :)
oyşh fragmanı kest.
bu bölüm kaçırılmaz harbi fena :)
Bad-Fast
31-01-2012, 13:35
bu çakırın oğlu renk katıcak diyordum ama fena uçmuş gibi :) sağlam bölüm olucak kesinlikle :)
kifanhom
31-01-2012, 14:29
vay güzel bir bölüm
Ö.öztüRk
31-01-2012, 14:45
çarşı karışacak fena bölüm geliyor:)
eskiden bu kadar ayrıntı vermezlerdi izlemiş kadar olduk ya neyse :)
opium_robust
31-01-2012, 18:12
vay iyi bölüm geliyor :) ulan bu pusatında g... kaşınıyo ya :D
Ö.öztüRk
31-01-2012, 23:18
polat alacak aklını öyle görünüyorr:)
CasabLanca
01-02-2012, 00:38
ben uzun zamandır izlemiyorum :D en son feller polatın kızını kaçırıp vaftiz etmişti orda kaldım :D ondan sonra olanları kim kısa özet geçer kim öldü kim kaldı kim geldi :hehe:
abi çok geride kalmışsın yaw . :D işte polatın kızının adı ely oluyor .sonra bunu amerikalı yetkili bir abi ye veriyor feller yetiştirsin diye.bu ely de adamı benimsiyor tabi polat'ın babası olduğuna inanmıyor.yok be abi ben özet geçemicem her konuyu aynanda götüremiyorum :D
darkmoon
01-02-2012, 11:32
bende izlemeyeli çok oldu atv de kopuk kopuk izliyordum tnt de hiç izlemedim çevremdede zaten izleyen kalmadı eskiden kurtlar vadisi günümüz vardı her perşembe bir evde toplanırdık :D ne günlerdi .
Kurtlar Vadisi Pusu 147.Bölüm Fragmanı - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=07q7P6KPMgY)
bol silahlı bir bolum olmus.. o ona sıkıyor bu buna sıkıyor,, pusat gene racon kesiyor...
karayı indirdiler mi acaba? en son bi silah dogrultmuslar?
tşk
Rıdvan.
şu pusatın yanındaki şak şakçı sarıya çok acayip ayar oldum ya sinir bi tipi var
geçen bölümde mematiyi dövmeye gidiyolar yukardaydı o polatı görünce kaçtı heralde ortalarda görünmedi millet dayak yerken:D:D:D:D
HONDABOY
08-02-2012, 21:24
arkadaşlar bırakım şu konuları arabalara donelim abiyeler yaa:):D
ilk mesajın yeri burası değil bence
Bad-Fast
08-02-2012, 22:05
pusatın eskiyi canlandırma çabaları iyi çıkış yaparsa çok güzel olucak :)
yeni bolum cıktı..
fena değil,,, ama selvinin kendini ucurumdan atması harbi bomba olmus :D:D:D:D
Kurtlar Vadisi Pusu 148. Bölüm Fragmanı (16 Şubat Perşembe) | izle Sinetif.com (http://www.sinetif.com/kurtlar-vadisi-pusu-148-bolum-fragmani-16-subat-persembe/)
saygılar
Rıdvan :icon_tup:
Bad-Fast
14-02-2012, 13:34
pusat bi yandan selvi bi yandan dizi çoştu gidiyor :D
selviye bak ya. merdivenin son iki basamağından atlayacak olsam bile bi duraksardım bu ne böyle.
kifanhom
14-02-2012, 14:00
yuh selvi harbiden bodozlama atıyor kendini
Bad-Fast
14-02-2012, 14:16
sahne güzel olmuş gibi ,memati napcak bakalım :)
MaNiSaLı
14-02-2012, 15:43
youtube linki varmı fragman ? Cepten griyorumda :D
Kurtlar Vadisi Pusu 148.Bölüm Fragmanı - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bEb2fqwdfXA)
selvi koşa koşa atlıyor insan bi atlıyorum der hah :D
Ö.öztüRk
15-02-2012, 13:04
şafak sezerin atladığı gibi, hiçde sormuyorsunuz nere diye :) atladı selvi, memati'yi yormayın böyle işlerle yaa
B.Aktepe
15-02-2012, 13:22
Turkish Cliff Diving - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=nJwx_5LxhW0)
nJwx_5LxhW0
memati de selvinin peşinden :))
selviyle pusat ölmeli ikisine de gıcığım :)
şafak sezerin atladığı gibi, hiçde sormuyorsunuz nere diye :) atladı selvi, memati'yi yormayın böyle işlerle yaa
:hehe: aynen aynen
ojSku2U-tc0
kıyı kıyı yüze yüze asım,geze geze göre göre asım :D
kurtlar vadisi bi ara iiice cıvıtmıştı maliyeti kısmak için ma eski şaşasına döndü diye düşünüyorum yanlız pusata ve nesrin e gıcığım :D
kurtlar vadisi nin artık beğenilmeme sebebini şeye bağlıyorum ben.aşağıdan yukarıya doğru gidiyor olması.mesela önceleri kahve köşeleri kabadayılar falan daha yaygındı dizide yukarı çıka çıka şimdi daha üst düzeyde ve derin şeyleri gösteriyorlar.siyonist bağlantıları medya falan.şimdi daha çok hoşuma gidiyor.
GokhanRS
16-02-2012, 22:17
bu bölümün sonunda ne dedi kaçırdım orayı?
kifanhom
16-02-2012, 22:18
ulan bu polatın tüm çocuklarıda kaçırılıyor be
volkan_gs
16-02-2012, 22:31
pusat esmeye başladı ciddi ciddi :D
Bad-Fast
16-02-2012, 23:15
bu bölümün sonunda ne dedi kaçırdım orayı?
çoçuğumu aldılar dedi polata bitti orda ..
pusat çok iyi gidiyor yükselirse baya zevkli olucak :) ilk zamanlarda çakırında böle pusu ya yatırma çabaları vardı :)
http://i.imgur.com/ynOyZ.jpg
bugün yok galiba yeni bölüm :(
Bad-Fast
23-02-2012, 20:58
tekrarı var maçlar var diye vermediler galiba :)
eşşek osursa yayınlamıyolar ezelden beri böyle kar kardır
valla ezel çıkardı bu olayı moda oldu.
Kurtlar Vadisi Pusu - 149.Bölüm Fragman (http://diziizle.yazete.com/dizi.php?catID=5&videoID=745)
Bad-Fast
27-02-2012, 21:31
bakalım bu hafta'da action var gibi :)
Kurtlar Vadisi Pusu - 150. Bölüm Fragman (http://diziizle.yazete.com/dizi.php?catID=5&videoID=764)
Ö.öztüRk
06-03-2012, 13:57
heyy allahm adamı kanser ederler çocuklar ölüp ölüp duruyor yazıktır yaa başka bişeyler bulsunlar artık , bölüm fenaa:(
Bad-Fast
07-03-2012, 13:38
geçen hafta son reklamdan sonra kaçırdım çoçuğu öldürmüşler , dizinin gidişi baya değişcek ..
yeni bolum cıkmıs millet,, ortalık karışacak gene :D:D:D:D
Kurtlar Vadisi Pusu 151.Bölüm Fragmanı - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=kLnM-O5l2Lk)
tşk
Rıdvan..
Thracian
14-03-2012, 09:41
Zaten Leyla Zara yala bir altlı üstlü olmadıkları kalmıştı polatın,
Adamın hası Kara, önce sıkıyor sonra konuşuyor. Mem.atide tırtladı
hareketli bölümmüş,izleyelim bakalım :)
Thracian
14-03-2012, 09:48
kurtlar vadisi nin artık beğenilmeme sebebini şeye bağlıyorum ben.aşağıdan yukarıya doğru gidiyor olması.mesela önceleri kahve köşeleri kabadayılar falan daha yaygındı dizide yukarı çıka çıka şimdi daha üst düzeyde ve derin şeyleri gösteriyorlar.siyonist bağlantıları medya falan.şimdi daha çok hoşuma gidiyor.
Bence bu değil. Ben hala Vadi'nin ilk serisini açıp izlerim ve çok ta keyif alırım. Nereye kadar Baron öldürülene kadar. Bul o bölümleri izle eğlenceliydi, bir insan ne yapabilirse vardı. Şimdi Polat 'god mode' da 100 kişilik eve gögsünü gere gere giriyor, digerleride keza öyle. Adamlarda AK-47, M16 var, sıkıyorlar adam o ateş altında kurşun almıyor. Karşısındaki normal insan olsa, startejili çatışssa eyvallah, adam ajanlarla, özel kuvvvetlerle çatışıyor. Polatın sıktında 2 gün öncenin bıçak yarası var 6 kattan kamyon üstüne atlıyor.
Bad-Fast
14-03-2012, 13:32
güzel bi bölüm çıkar gene , izlenebilcek bir kaç diziden biri ne olursa olsun detaya girsek zaten hiç bir dizi filmden zevk alamayız ;)
PanaDizi | Kurtlar Vadisi ve Pana Dizi ve Filmleri Resmi Kanalıdır diziizle.yazete.com (http://diziizle.yazete.com/dizi.php?catID=5&videoID=776)
polat dağlarda gene
güzel bölüm olacak ve hareket gelicek gibi..:)
Bad-Fast
19-03-2012, 22:32
fragmanın sonuna çok sağlam bi laf koymuşlar ;)
Thracian
20-03-2012, 20:32
Ömer baba da doğru yolu bulmuş
http://img851.imageshack.us/img851/1120/2132u.jpg
Bad-Fast
20-03-2012, 20:35
dizide yanlış yolda tabi sana göre ....
Ömer baba da doğru yolu bulmuş
http://img851.imageshack.us/img851/1120/2132u.jpg
ayrandır o ayran :D
verilmişti bu fotoğraf diziyi öyle benimsemişizki çok şaşırmıştım görünce :D
emresener
27-03-2012, 20:15
PanaDizi | Kurtlar Vadisi ve Pana Dizi ve Filmleri Resmi Kanalıdır diziizle.yazete.com (http://diziizle.yazete.com/dizi.php?catID=5&videoID=781)
facede denk geldim.. zaza yı kafadan vuruyorlar..
çakırın oğluna yardım eden kım :S
iyice hareketlendi dizi..
memati evlendi ya , artık elime ihtiyacım yok hesabı bastı kızgın demiri :D
tabi yaa asalım ..neyi :)
PanaDizi | Kurtlar Vadisi ve Pana Dizi ve Filmleri Resmi Kanalıdır diziizle.yazete.com (http://diziizle.yazete.com/dizi.php?catID=5&videoID=791)
Bad-Fast
03-04-2012, 18:38
güzel bi bölüm daha olucak gibi son bölümlerde tansiyon düşmüyor :)
by serçe
10-04-2012, 12:33
PanaDizi | Kurtlar Vadisi ve Pana Dizi ve Filmleri Resmi Kanalıdır diziizle.yazete.com (http://diziizle.yazete.com/dizi.php?catID=5&videoID=798)
memati gidici herhalde ..
hiç bişey olmaz mematiyee :)
by serçe
10-04-2012, 12:45
hiç bişey olmaz mematiyee :)
inşallah abi dizinin en iyi karakteri :)
en iyilerinden:)
bölümde gayet iyi olmaya başladı herkez birbirine atarda..:)
Bad-Fast
10-04-2012, 15:26
memati ölmez dizinin gidişatı büyük yara alır :) pusat bakalım napacak alayına gidiyor bu ara :)
ölsün artık kim ölecekse.. sakız gibi uzadı dizi..
MR.TurboALİ
10-04-2012, 15:41
hala mematiler falanlar filanlar ölmedimi ya :D ne diziymiş ölümsüzlük yazmışlar :D
overblack
12-04-2012, 22:17
bu sefer memati öldü galiba :D
Alicanrs
12-04-2012, 22:20
aynen bu sefer öldü gibi :D
By_HaNNibaLL
12-04-2012, 22:21
oHAAAAA memati öldü mü şimdi ?
MR.TurboALİ
12-04-2012, 22:22
ölsün artık :D
iyi kötü güzel diziydi be:D
yarın namazı kılınır artık mematinin:)
melihyilmaz
12-04-2012, 22:29
ölmez mematisiz yürümez bu dizi
şok verirler hiçbişeyi kalmaz :D
MaNiSaLı
12-04-2012, 22:43
en son reklamdan sonra ne oldu ? Kısa bir anlatan olmazmı :) işe gidiyorum servisteyim :)
GokhanRS
12-04-2012, 23:16
mematiler ölmez vatan bölünmez diye yarın slogan atmasın millet :D
ankara06
13-04-2012, 00:29
ölmese iyi :)
2de vurdurunca çalışır bişey olmaz :)
PanaDizi | Kurtlar Vadisi ve Pana Dizi ve Filmleri Resmi Kanalıdır diziizle.yazete.com (http://diziizle.yazete.com/dizi.php?catID=5&videoID=807)
memati ölmüyor :)
bölüm fenalarda yine.
Bad-Fast
18-04-2012, 14:15
ölse yerine pusatı koyarlar piskopat hesabı :)
dizinin ratinginin düştüğünü gören senaristler nos basmaya karar verdi.. :D :D
yeni bölüm fragmanı..
PanaDizi | Kurtlar Vadisi ve Pana Dizi ve Filmleri Resmi Kanalıdır diziizle.yazete.com (http://diziizle.yazete.com/dizi.php?catID=5&videoID=815)
GokhanRS
26-04-2012, 21:31
dizi tam yalaka bi diziye dönüşmüş. kimin yalakası anladınız siz.
M_PROJECT
26-04-2012, 21:32
dizi tam yalaka bi diziye dönüşmüş. kimin yalakası anladınız siz.
izlemeyi birakali kac sene oldu bilmiyorum bile , hala hukumet yalakasi tripler devam mi ?
GokhanRS
26-04-2012, 21:40
tamamı öyle nerdeyse şuan.
Yanlış adamın doğru yerini yalarsan rahat edersin. Bu ülkede düzen bu malesef. Ben mi? Hiç rahat edemedim:)
Yeni bolum varmi yokmu bilen varmi arkadaslar
Bad-Fast
03-05-2012, 21:36
10 mayısda bu hafta yok ...
kafalarına göre bunlar yatış yapıyor yıllardan beri böle
maç var diye vermediler yine
Bad-Fast
03-05-2012, 21:50
maç varken riske atmıyorlar reytingi :)
Kurtlar Vadisi Pusu 158 Bölüm Fragmanı İzle 10.05.2012 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=DMs0BCfQM8Q)
yuru bee bolumu kes :D:D::D:D
bol aksiyon,, helikopterle adam kacırma D:D:D::D
hikmet gidici sanırsam..
tşk
Rıdvan
orhan_guney
09-05-2012, 14:16
ben artık 2 aydır izlemıyorum suskunlar daha güzel.
obaaaaa güzel bölüm..
2 bira eşliginde iyi gider:)
cabrioleter
09-05-2012, 14:21
aksiyon yönünden bu aralar acayip coştular izlemesi zevkli oluyor ama konu saptı ne bileyim yalakalıkta had safhada. alışkanlık oldu terkedemiyorum =)
Polat abi yine range rover a geçmiş:D
artık iyice bka sarmaya başladı dizi yazacak bir şey bulamıyorlar. bu senede sezon finali vericek sanırım. ne zmn bitiriceklerse artık....
GokhanRS
10-05-2012, 20:42
beyler makinayı gördünüzmü :D
beyler makinayı gördünüzmü :D
ufak tefek yanlama da vardı.. :)
BaybuRtlu69
10-05-2012, 20:46
Kız fena kaydııı :D
asi kız :) lsd işi bozmuş :)
Bad-Fast
10-05-2012, 23:04
öle makinalayla şekil yapıyorlar sırf bize yağ olsun :D
E_RtugrulJAP10
11-05-2012, 00:22
mustangle götürdü ortalıgı hatun . :D
Kurtlar Vadisi Pusu 159.Bölüm Fragmanı - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=rC8qJYxJ_LM)
way,,, ortalık iyice kızışıyor...
bıçak,, silah polatı durduramadı,, bakalım bu sefer FUZE işe yarıcakmı :D:D:D:D:D::D
tşk
Rıdvan..
yaz tatiline giricek yaa bölüm iyiden iyiye güzelleşti..
ProdriveSTI
16-05-2012, 14:19
bu sezon hiç izlemedim yahu,baya bir bölüm kaçırdım.
İbrahim33
16-05-2012, 16:08
pek birşey kaçırmamışsın bence , geçen 5-10 dk izliyeyim dedim o kadar bile tahammül edemedim bu diziye...nerde o eski vadii , nerde bu saçma vadiii.polat inciyle evlenmiş ondan çocuğu olmuş , memati çakır abisinin kızıyla birlikte , çakırın oğlu güya çakırın yerine geçicek ama fasa fiso , polat bi savcı bulmuş , kekolar kol geziyor , eskisi gibi iyi karakterler yok vs vs...ne lan bu uzattıkça uzattınız saçmaladıkça saçmaladınız , yeter artık bitirin şu diziyi...
anıl turan
16-05-2012, 16:52
vay ayı vay rokete füze diyor! izlenmez bu dizi :)
Bad-Fast
16-05-2012, 17:10
sezon finaline kadar daha da işler karışcak gibi .. güzel :)
pek birşey kaçırmamışsın bence , geçen 5-10 dk izliyeyim dedim o kadar bile tahammül edemedim bu diziye...nerde o eski vadii , nerde bu saçma vadiii.polat inciyle evlenmiş ondan çocuğu olmuş , memati çakır abisinin kızıyla birlikte , çakırın oğlu güya çakırın yerine geçicek ama fasa fiso , polat bi savcı bulmuş , kekolar kol geziyor , eskisi gibi iyi karakterler yok vs vs...ne lan bu uzattıkça uzattınız saçmaladıkça saçmaladınız , yeter artık bitirin şu diziyi...
izlenmediği için bitirmeye karar vermişler zaten .
vee sonunda mematiyi indirirler :D:D:D:D
sezon finali beyler bakalım ne olcak
http://sebastiyan.mynet.com/kurtlar-vadisi-pusu-izle-161-bolum-1-parca-vid-1790382/
tşk
Rıdvan.
Bad-Fast
05-06-2012, 12:56
daha kurtuluşu yok dizi devam etsede mematisiz gider artık :)
erayakar
05-06-2012, 13:40
Sezonun finali..bence polat memati için istanbulu yakar en az 500 kişi ölür..
Painkiller
05-06-2012, 13:45
Dizi eski tadında değil ama Memati için üzüldüm. Umarım ölmez. Gerçi bilgisayar oyununda bile bu kadar vurulsan ölürsün. ama olsun, Türk Dizisi işte, ölmesin.:)
Bad-Fast
05-06-2012, 14:04
misket oynıycak kadar bozmadılar :D
GokhanRS
07-06-2012, 21:20
sezon finalinden bile keyif alamıyorum. mundar ettiler güzelim diziyi. içine ettiler. bildiğin yalaka oldular.
Bence gazi mematiyi vuracak!
SekoLive
07-06-2012, 21:24
beyler dün karşıya geçiyordum bi ambulans geliyo arkadan sessizce bende uzunçayır civarında geçtim sağa yol vermek için,stada doğru gidiyoz öndede bi s500 var yeni kasa adam diyorm neden yol vermiyo plakaya takıldı gözum 06 ab xxx diye plakası var ambulans özel bi hastaneye aitti geçti peşine bitanede 7 serisi yeni kasa bmw ve öndeki mersoyla plaka birebir aynı dedm kurtlar vadisi bu olsa gerek :D ilgincdi onlar stada doğru ben kadıköyün içine doğru ayrıldım bilmiyorm nere gittiler :)
Vtec-SEDAN
07-06-2012, 21:36
efsane zaza :D :D
güzel de oynuyor :D
Kolvastı oynarlarsa tv yi kapatırım.
SEÇKİN172
07-06-2012, 21:44
reklamlar yüzünden TV seyretmiyorum ya sinir oluyorum :)
pusat salağı vurdu heralde kafayı bulup
gelde yenı sezonu bekle : ) mematıyle anlasamadılarsa gıttı :D:D:D
mematide kemik yokmuş onu anladık
RCTErhan
07-06-2012, 22:17
172 Kurşundan sonra ölsün artık :)
Metin Bilen
07-06-2012, 22:19
pusat vurmadı garson vurdu..ve memati öldüüüüü
sanırım mete'nin adamı vurdu
İcki siseleri icinde silah vardi bence.memati oldu gibi artik