PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2003 Model Renault Laguna2 3.0 // Yorumlarınız

to1ga
03-07-2014, 15:06
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-hatasiz-2003-model-lpg-li-laguna-muayne-var-servis-bakimli-168928404/detay)

Merhaba,
İlandaki aracı almayı düşünüyorum ama hem 2003 model olması hemde 3.0 motor olması beni biraz huylandırıyor.. acaba motor bana sıkıntı yaratırmı hızlı gitmeyi seviyorum da :)

Teşekkürler..

PULAT
03-07-2014, 15:09
bir tanıdıkta vardı bunlardan. benzini yakmıyor içiyor demişti yıllar önce 1 tl ya yakın tüketimlerden bahsediliyordu. birde renonun bu yıllardaki otomatiklerinden uzak durun buda şahsi tecrübem. hiçbiri beş para etmez. servis çalışanı yakın bir arkadaşım o dönemlerde laguna şanzımanı sökmekten bıktıklarını anlatmıştı.

mr.korhan
03-07-2014, 15:12
eski bir laguna 2 , 2.0 privilege kullanıcısı olarak şöyle söyliyim, ilk defa bu modeli, yani 3.0 v6 sına arkadaştan evlilik zamanımda alarak kısa süre bindim, sonra kendi lagunamı almıştım. çok keyfli araçtır, motordan zerre kadar korkma. lagunanın kasası haşat olsun ama elektroniği oynanmamışını almalısın, şanzımanda ara ara selenoid bakımı ister , bu faz 1 lerde 4 ileri mevcut bu arada. 3.0 larda koltuk hafızada olması lazım, eğer sol koltukta (resimden görünmüyor) mem tuşuda varsa mutlaka 3 tuşlu kartını da iste, kullanıcıya (karta) göre hafıza alma moduda oluyor böylelikle, hangi kart araca binerse koltuk ve aynalar o pozisyona geliyor. eğer yoksa fiyattan düşür, zaten bu fiyatada alma sakın mümkün değil satamaz çünki bu fiyata. sesi çok keyflidir neticede v6 motor. yakıtı dert etmiyorsan bu araçtaki teknolojik doluluğu yaşıtındaki e serilerinden daha fazladır. sormak istediğin başka şeyler varsa sorabilirsin.

Mutlu Değerli
03-07-2014, 15:18
Bundan arkadaşımda var, ilanıda mevcut

Bakımını düzenli yaptır hiçbişeycik olmaz... Performans olarakta başarılı bi araçtır, ivmelenmesi filan güzel

to1ga
03-07-2014, 15:20
Teşekkür ederim ben 13 yaşındayken babam almıştı 1.6 Privellege modelini tanıyorum aracı zaten çok zevkli olduğunu babamda sürekli söyler.. Laguna2 nin genel yorumlarıda bu yönde.. 21 teklif edicem zaten.. Ki bu aracı alırsamda tahminimce kolay kolay satamam.. LPG takılı olduğu için pek fazla yakıt sorunum olacağını düşünmüyorum.. İlan sahibini aramadan önce sizlere sormak istedim.. Biraz yüksek devirli kullanıyorum arabaları babamda sende eşşek şansı var bu arabalar sana nasıl dayanıyor anlamıyorum diyip durur :D Renaultlarda biraz ince arabalar sanırım alırsam motordan dolayı sürekli servise girermiyim, sonuçta 3.0 V6 büyük bir motor ve masrafıda o denli büyük olur diye düşünüp korkuyorum açıkçası :)

Berkan
03-07-2014, 15:36
o senelerde arkadasımda vardı filtresini cıkarınca kükrüyor resmen :D

mr.korhan
03-07-2014, 15:38
masraf çıkardıktan sonra lagunaların hepsi masraf çıkartır, neticede D segment bir araç parçaları pahalı olacaktır, lakin bazı parçalarıda komik ucuzdur yürüyende filan özellikle, dediğim gibi şanzımanı ilk baktıracağın yer olsun elektrovana , selenoid değişimi yapıldıysa 30 binde yağını değiş hiçbişey olmaz o şanzımana. kullanmayanların söylediklerine kulaklarını tıka, gerçekten altına alıp birkaç sene binmiş adamdan öğüt al,, mesela kimse bilmez o korkulan şanzıman bakımı en fazla 600-700 liaya biter yağı dahil..ama işte piyasada kulaktan dolma bilgiler o kadar çokki , herkes korkar bu arabalardan, bi yerdede iyiki böyle saçma sapan dedikodular ürüyorda , uygun fiyata böyle güzel arabalara binilebiliyor. 3.0 motor da öyle ahım şahım yakmaz, lakin ses hoşuna gidecek ve daha çok kükreteceksin , muhtemelende fazla yaktıracaksın bir süre. senin yerinde olsam 21 den de uyguna almaya bakarım ,ben 2.0 larda olabilecek en dolu privilege donanımı 18.500 e almıştımki benim aracımın içi ilandakinden baya düzgündü 128 bindeydi. 20 ye ikna olurmu bilmem , ama 20 ye alırsan satarkende zarar etmezsin ufak tefek sorun çıkartsada.

Berkan
03-07-2014, 16:04
deminden beri bakıyrmda zırt pırt değişitren baska markada yoktur donanım adını heralde reno gibi :D

Initiale ve Privilege hangisi ne bunların yada en üst :)

abdullahduymaz
04-07-2014, 16:49
intiale en üstü en özeli,bizde var kullanıyoruz memnunuz,tüplü kullanımı 25-30 kurus arası yakıyor cok sasırtıcı ve garip bizde anlayamadık :D türkiyede 40 küsür tane girdi v6 laguna,her bindiğimde araba daha cok hoşuma gidiyor ki sesi falan cok güzel,performansıda gayet yerinde,donanım olarakda su an bir cok arabada bulunmayan ozellikler bulunuyor aracta,kronik bir sıkıntısı sorunu yok,başka bir sorun varsa sorabilirsin,eğer istersen bizdeki içinde görüştürebilirim seni.

Mutlu Değerli
04-07-2014, 23:30
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-servis-bakimli-masrafsiz-extrali-155501079/detay)

düşünürseniz bizde yardımcı oluruz :) gümbür gümbür ses sistemi var araçta :D