PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Karga saldırması

zıpzıp
07-06-2014, 21:43
Aslında komik görünsede peder bey ne zaman yazlıga gitse bir karga dadanmış belki 2 3 senedir.. Babayı ne zaman görse bagıra bagıra üzerine dogru saldırıyor. Evimizin çatısını yapan bir usta vardı oda hafif kel onada aynı şekilde buna ne yapılarak kurtulmak gerekir.. Burası geniş bir forum oldugundan illaki bilen anlayan vardır diye soruyorum. Artık korkutucu bir hal almaya başladı. Çok enteresan ilk defa bu tarz bişeyle karşılaşıyoruz.

Shadow_Dancer
07-06-2014, 21:46
http://www.hilalav.com.tr/img/urun/Karl_super_poze_Hilal_av.jpg

Onur Fatih
07-06-2014, 21:48

Hahahah +1 :D

fthdrn
07-06-2014, 21:48
Kargalar çok sağlam kin tutan hayvanlar abi bilirsin belki. Bizimde basimiza gelmisti kafamızın üzerinden pike yaparak uçuyordu namussuz.
Sonra ne oldu bilmiyorum bırakmıştı yakamızı.
:D

Bulut Y.
07-06-2014, 21:56
gelişini oryuken cek harun :D

MCN21
07-06-2014, 22:00
Bende tufek dicektim :D ama isin sakasi tabiki dogaya zarar vermemek lazim , kus kovucu sistemler var ama kargada ise yarar mi bilmeme ***** biraz atarli hayvan :)

Mutu
07-06-2014, 22:01
Geçiçi çözüm şapka olabilir mi acaba? 2 saldırdığı da hafif kelmiş, kafadan ayırt ediyor demek ki. :D

zıpzıp
07-06-2014, 22:02
Çok enteresan beyler yaw ev sattırır yuva yıkar amk :D

bkaraca
07-06-2014, 22:02
Zarar veriyorsa kuş savarlar var olmadı orman bakanlığına bildirin günah sizden çıksın, en kötü vurun yapacak başka birşey kalmıyor çünkü.

Blackbird
07-06-2014, 22:06
İki tarafıda dinlemek lazım aslında belki karga haklı ?

:)

rekord2000
07-06-2014, 22:06

Cevap verilmiş sanırım :) superpoze yoksa tek kırma da olur, otomatik de olur :)

Sh4rk
07-06-2014, 22:07
Tas at :D sapanla vur :D

coastguard
07-06-2014, 22:10
Pazar sabahı işten eve dönüyorum sokaklar filan bom boş 30-40 metre önüme pat diye yukarıdan cevizi attı , artık o an nasıl bir işsizlikse tam inip alacaktı koştum cevizi aldım yerden:)

Anam ortalığı birbirine kattı üzerime pike yapmalar ciyak ciyak bağırmalar etrafımda 360 çizmeler zannedersin savaşan şahin ipne:), attım cevizi göreceği yere yok yüzüne bakmadı, taş filan salladım korksun kaçsın diye daha da kızdı, yaklaşık 5-10 dk takip etti en son ciddi tırstım yol üzerinde camiye sığındım :)

Demem o ki ya öldürün yada gözükmeyin çünkü bu hayvanlar ciddi işsiz :D

zıpzıp
07-06-2014, 22:10
Bu akşam bu konu patlar :D

Seven7
07-06-2014, 22:11
Kargalar çok kinci hayvanlar, bulunduğu yerde kin tuttuğu birini gördüğünde diğer kargalara da haber veriyor tüm kargalar kin tutar duruma geliyor bir anda. Yani siz bir kargayı vurursunuz, hepsi birden kin tutmaya başlayabilir. O yüzden vurmak pek etkili çözüm gibi durmuyor.
Eğer babanız bir şey yapmadıysa kargaya belki gerçekten benzettiği için saldırıyordur, şapka vs. çözüm olabilir.

zıpzıp
07-06-2014, 22:11
Pazar sabahı işten eve dönüyorum sokaklar filan bom boş 30-40 metre önüme pat diye yukarıdan cevizi attı , artık o an nasıl bir işsizlikse tam inip alacaktı koştum cevizi aldım yerden:)

Anam ortalığı birbirine kattı üzerime pike yapmalar ciyak ciyak bağırmalar etrafımda 360 çizmeler zannedersin savaşan şahin ipne:), attım cevizi göreceği yere yok yüzüne bakmadı, taş filan salladım korksun kaçsın diye daha da kızdı, yaklaşık 5-10 dk takip etti en son ciddi tırstım yol üzerinde camiye sığındım :)

Demem o ki ya öldürün yada gözükmeyin çünkü bu hayvanlar ciddi işsiz :D

Ahahahaha :D adama 3.5 attırıyor vay :D neler yapıyor

AdemAr
07-06-2014, 22:12
ona küçük süprizler yap :D

aligoldenstone
07-06-2014, 22:13
Tekse belki vursanız olur (yazık gerçi) ama birkaç tane varsa onlar dadanır yavrusuna yanlışlıkla bişey yaptıysanız. Kan davası gibi sürer. :))

zıpzıp
07-06-2014, 22:14
Kargalar çok kinci hayvanlar, bulunduğu yerde kin tuttuğu birini gördüğünde diğer kargalara da haber veriyor tüm kargalar kin tutar duruma geliyor bir anda. Yani siz bir kargayı vurursunuz, hepsi birden kin tutmaya başlayabilir. O yüzden vurmak pek etkili çözüm gibi durmuyor.
Eğer babanız bir şey yapmadıysa kargaya belki gerçekten benzettiği için saldırıyordur, şapka vs. çözüm olabilir.

Demek istedigim bu aslında nettede şimdi okudum herifler çete kuruyormuş yaw :D

Risendark
07-06-2014, 22:30
Onu yakala ve kafasını egsoza sok launch kontrol yap bak bi daha saldırıyo mu piç :D

srknkr
07-06-2014, 22:34
200 yıl filan yaşıyorlarmış diye biliyorum. O zaman ohhoo dededen toruna kadar kin tutar bu hayvanlar :D.

LnchCntrl
07-06-2014, 22:38
Huyuna gitmek lazım :D

http://i.hizliresim.com/nPdMVV.jpg (http://hizliresim.com/nPdMVV)

oğuz
07-06-2014, 22:46
Kan çıkması lazım son çare bu gibi :)
ya onun kan ya sizin :D

SekoLive
07-06-2014, 22:48
Harun çare sac ekimi bence

aykutsafakyaman
07-06-2014, 23:02
Bunlar hep 106 Maxi yi sattin diye oluyo :)

BuRaK_eFe
07-06-2014, 23:04
Çekirdek kola tamam bekliyorum :D bu konu tutar :)

i-vtec07
07-06-2014, 23:06
çok kinci oluyo bunlar a.q . vur gitsin abi birinin gözüne falan zarar verir bellimi olur.

MrtYILDIZ
07-06-2014, 23:09
Şimdi anlamadığım şu bu hayvan kin tuttuğu kişiyi unutmuyorsa şapka taktığını anlamazmı :) sadece merak ettiğim için sordum dalga geçmek icin değil yanlış anlaşılmasın :)

TigeR
07-06-2014, 23:15
Şimdi anlamadığım şu bu hayvan kin tuttuğu kişiyi unutmuyorsa şapka taktığını anlamazmı :) sadece merak ettiğim için sordum dalga geçmek icin değil yanlış anlaşılmasın :)

:hahaha::hahaha: istemsizce güldüm valla abi yanlış anlama :D lanet olası pis kargalar geçen sene yurttayken peynirimi,sucuğumu çalmışlardı poşetteki elmayı da delik deşik etmiş sanki yiyecek akü :D

timucintt
07-06-2014, 23:19
Kargalar muhteşem akıllı hayvanlar.. bizim yazlıkta 30 40tane var her sabah sitenin içindkei kedileri taciz ediyorlar hahaha kedi kavgalarında kedileri gaza getirip dürtmeler vs... en kralı ise havuz başında çıkan kedi kavgasında kedileri havuza düşürüp 10 15 tane karga gülüyormuş gibi arkalarından bağırdılar falan çok piç hayvanlar her eve lazım kısacası :D

senin durumuna gelirsek hacı sen evden çıkma :D göze vs saldırmıyorlar ama kafaya veya esneye şaplak atma huyları var ibnelerin :D

rebeloghy
07-06-2014, 23:23

Abi gece gece nasıl güldüm ya :D :D :D

konuyu bi açtım ilk cevap bu :D

Volkann
07-06-2014, 23:36
kargalar kin besleyen hayvanlardır ve ömürleri çok uzun. belki farkında olmadan yuvasına yada yavrusuna filan zarar vermiş olabilirsiniz.tüfekle vurmayı düşünüyorsanız bence dikkatli olun 1 taneyi öldürcem derken belki 20 tanesi size düşman oalbilir.tenhada tek başınayken sıkıştırmanız lazım :D

lacticacid
07-06-2014, 23:40
şemsiye her türlü işe yarar hocam açık kapalı farketmez :D arkadaşın bağ evinde başımıza gelmişti böyle bi olay. kıyamamıştık tabi vurmaya. şemsiye açıkken bazen saldırmıyordu saldırdığında şemsiyeyim off moduna alıp bizde saldırıyorduk :D ama çok pis ses çıkartıyor yaaa karga cırak cırak dönüyor etrafımızda. sonra zamanla kayboldu.

Yigit-Y
07-06-2014, 23:45
Genellikle yuvasını bozan ve yavrusuna zarar vermeye çalışan kişilere bunu yapar.

Geçmişte kesin.birşey olmuş peder senden saklıyor :)

Aşiret gibiler sakın oldurmeyin istiklal savasi gibi 1 ölür 1000 doğarız kafaları yaşıyor bu kargalar :)

Eyüp
07-06-2014, 23:46
Bizim bahçedede bir tane var,ara ara kuzenime saldırıyor...

Sürü halindeler ama gidiyor içlerinden biri kuzeni buluyor :) Tehlikeli hayvanlar :D

ayhanas
07-06-2014, 23:50
Şaka, bir yana kimse ciddi degildir ,öldürmek için .Beslenmesi için yardimci olursaniz bu iyi niyet gosterisi karsisinda konu kapanir gibi geliyor .Muhtemelen yuva veya benzeri bir konuda sizden zarar görmüs .Sahsen yasadigim karga olayinda Kadiköy de yürurken 1 kac adim onume oyle bir kemik dusurduler ki aylarca hastanede kalabilir ve ölebilirdim .Amaci ise kirabilmek tabi yukardan atarak .Dedigim gibi kolay beslenmesini saglarsaniz çozulur .

sweap07
07-06-2014, 23:51

ahahhaha haykırdım serefsızım ya ahahhahahahhaha :D :D

Onamdar
07-06-2014, 23:52
Öldürmek yapacağınız en kötü şey olur derdiniz birken 20 olabilir. Çok pislik hayvanlar evinizi sattırırlar. Bu kadar sardıysa senin peder istemeden de olsa canını yakmıştır. En iyisi peder kargaya göstererek ceviz fındık fıstık yiyebileceği şeyler versin belki gönlünü alır :D:D
Allah kolaylık versin bizim arkadaşda taşlamış yaralamış birtanesini çocuk evden çıkamaz olmuştu en son üniversiteyi kazandı gitti kurtuldu hala tatillerde falan arada denk geldimi pislik yapıyorlar. Eve gitmek istemiyo adam. Yanlız saç ekimi filan kurtarmıyabilir. Bizim eleman lise zamanı kısa saç tüysüz bişeydi şimdi saç uzattı sakal bıraktı yinede tanıyo hayvanlar ki bu mevzu 5-6 senelik.

Mehmetmert
07-06-2014, 23:54
Bunun birebir aynısını sanırım ::)
BU HAYATTAN ÇEKMEDİ KARGALARDAN ÇEKTİĞİ KADAR - HürriyetTV Haber (http://webtv.hurriyet.com.tr/2/50347/0/bu-hayattan-cekmedi-kargalardan-cektigi-kadar)

lacticacid
07-06-2014, 23:58
Şaka, bir yana kimse ciddi degildir ,öldürmek için .Beslenmesi için yardimci olursaniz bu iyi niyet gosterisi karsisinda konu kapanir gibi geliyor .Muhtemelen yuva veya benzeri bir konuda sizden zarar görmüs .Sahsen yasadigim karga olayinda Kadiköy de yürurken 1 kac adim onume oyle bir kemik dusurduler ki aylarca hastanede kalabilir ve ölebilirdim .Amaci ise kirabilmek tabi yukardan atarak .Dedigim gibi kolay beslenmesini saglarsaniz çozulur .

hocam bizde o zaman neler neler yaptık hayvana olayı tatlıya bağlayabilmek için ama taktımı takıyo pzvnk.tamam yuvası vardı ama bi zararımız olmamıştı hayvana kesinlikle vurmadık bile.zaten bağ evinde en azından 11 tane köpeğimiz var. artık sadece köpekleri beslemek için gider olduk o zamanda bile kara kara düşünüyorduk nasıl giricez eve diye. kimse hayvanlara zarar vermek istemez ama karga bu hayattan soğutuyo.neler yapılabilinir kolay beslenmesi için bildiğiniz bir yöntem var mı ?

ayhanas
08-06-2014, 00:08
hocam bizde o zaman neler neler yaptık hayvana olayı tatlıya bağlayabilmek için ama taktımı takıyo pzvnk.tamam yuvası vardı ama bi zararımız olmamıştı hayvana kesinlikle vurmadık bile.zaten bağ evinde en azından 11 tane köpeğimiz var. artık sadece köpekleri beslemek için gider olduk o zamanda bile kara kara düşünüyorduk nasıl giricez eve diye. kimse hayvanlara zarar vermek istemez ama karga bu hayattan soğutuyo.neler yapılabilinir kolay beslenmesi için bildiğiniz bir yöntem var mı ?

Uygun ve onun rahat görebilecegi bir yere açilmiş ceviz , yazin daha kolay misir ve misir koçani ,benzeri vesaire taneli besin koyun .Bir iki yese ve koyarken sizi görse olay biter .Kargaya rüşvetci olmak lazim .:)

Cans1993
08-06-2014, 00:13
Bi sabah duşa girdim girmeden öncede odanın camını açık bırakmıstım catı katında yasıyorum.Dustan cıktım odaya bi girdim benim yatagın üstünde 7-8 tane karga.Hemen cıkardım bornozu pat pat vurmaya başladım yataga dogru hepsi cıktı 1 tane ...... hariç :D Köşe kapmaca oynadık en son bornozla onuda yakaladım.Attım terastan asagıya (Bornoz hariç) :D O gün bu gündür her sabah ezanı ile birlikte camı tıklatıp sanki kalk o...... der gibi beni taciz ediyor :D Camı açınca kacıp pis pis bana bakıyor. Çözümünü bulana karganın basına ödül koyucam belediye seferber oldu bizim kargayla ile ilgili :D

edemirbas
08-06-2014, 00:26
Bi sabah duşa girdim girmeden öncede odanın camını açık bırakmıstım catı katında yasıyorum.Dustan cıktım odaya bi girdim benim yatagın üstünde 7-8 tane karga.Hemen cıkardım bornozu pat pat vurmaya başladım yataga dogru hepsi cıktı 1 tane ...... hariç :D Köşe kapmaca oynadık en son bornozla onuda yakaladım.Attım terastan asagıya (Bornoz hariç) :D O gün bu gündür her sabah ezanı ile birlikte camı tıklatıp sanki kalk o...... der gibi beni taciz ediyor :D Camı açınca kacıp pis pis bana bakıyor. Çözümünü bulana karganın basına ödül koyucam belediye seferber oldu bizim kargayla ile ilgili :D

Allah kolaylık versin diycemde sabah alarmı işte ne güzel, en doğalından hemde ömür boyu ücretsiz :D :D

fthdrn
08-06-2014, 00:31
Yorumlar çok fena :D

Yekta
08-06-2014, 00:43

bornozu çıkardın, kargayı bornozla yakaladın, sonra terasa çıktın? valla dua et dadanan sadece karga olsun :)

E.ORANLI
08-06-2014, 00:49
bornozu çıkardın, kargayı bornozla yakaladın, sonra terasa çıktın? valla dua et dadanan sadece karga olsun :)

kahkaha attım resmen :D :D :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Akın Sarıkaya
08-06-2014, 00:50

hahahahahaha :D

Dookan
08-06-2014, 00:57
Sonik Kuş Karga Güvercin Martı Kovucu - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=rpoAsqFdfIU)

-ER-
08-06-2014, 01:04
Geçenlerde bizim köpekle birlikte bizde gittik ama 1 tane değil bariz 20 tane falan vardı ipneler benim kpeğin etrafında üstünde uçmaya başlamışlar bahçede tırstım aldım içeri açmı kalmışlar napmışllar bayada yakınındalardı.

Not: karga diyince paylaşmak istedim :D

emre55
08-06-2014, 01:06
bi arkadaşımı hastanelik etmişlerdi kargalar, sahilde bir anda 6 7 tane karga saldırmış çocuğa, yere düşmüş kafasını yüzünü falan baya bi yaralamışlardı, harbi sıkıntılı hayvanlar bunlar :D

İbrahim Erdem
08-06-2014, 01:14
Bu meretlerin baykuşla derdi varmış.Baykuş bunları avlayabiliyor. Baykuş besleyelim diyeceğim de bir tanesi işe yaramaz.

bir de yavruları tatlı oluyormuş bunların. :)

http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/f1/14/80/f114801566c701334d5bba91e976b42b.jpg

EserBodrum
08-06-2014, 01:57
Yavru kediyi parcaladiklarini ogrendiimden beri kargalara bakisim degisti

suk3b3
08-06-2014, 02:51
yorumlara yarıldım ama :D
harbiden hayvandaki de nasıl bi işsizlik ki seni takp ediyo kin tutuyo.

suk3b3
08-06-2014, 02:53
Bu meretlerin baykuşla derdi varmış.Baykuş bunları avlayabiliyor. Baykuş besleyelim diyeceğim de bir tanesi işe yaramaz.

bir de yavruları tatlı oluyormuş bunların. :)

http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/f1/14/80/f114801566c701334d5bba91e976b42b.jpg

106 gibi duruyo olum bu :) küçük ama tehlikeli

gurcell
08-06-2014, 04:20
Bunun birebir aynısını sanırım ::)
BU HAYATTAN ÇEKMEDİ KARGALARDAN ÇEKTİĞİ KADAR - HürriyetTV Haber (http://webtv.hurriyet.com.tr/2/50347/0/bu-hayattan-cekmedi-kargalardan-cektigi-kadar)

Puhqhahaahahah.

Absyrtos
08-06-2014, 04:26
Benimde başıma gelmişti. Küçükken çocuk aklı yavru karga yakalamıştım sonra kutuda beslemeye çalışıp seviyordum. Neyse baktım olmuyor bıraktım sokağa bu salak kuş gidip kapalı bodrum katın demirinin içinden aşağıya düştü gece gündüz mahalleyi kargalar bastı sokağa inip sokakta bir yukarı bir aşağı yürüyüp çatıdan gözcülük yapıyorlardı neyse ki bir kaç güne kendisi çıktı galiba ve gittiler.

01ASU
08-06-2014, 07:02
aynı problem benim bahçedede oluyordu 9 lu otomatikle temizlik yaptım artık değil karga bahçeye serçe bile gelmiyor

zıpzıp
08-06-2014, 07:32
Gözümden yaş geldi agladım bazı yorumlarda :D :D

tolga_55
08-06-2014, 07:43
Bu kargalarda bi uğursuzluk var bunlara zarar veren adamın başına kesin bir iş geliyor haberin olsun :D

Gry
08-06-2014, 07:51
Bence de yemek falan ver suyuna git biraz :D

Fazla atar huzura zarar :D

3rk4n
08-06-2014, 08:51
http://gungorav.com.tr/uploads/productsimages/b93f3101-1878-45f2-8da6-e56be7ce84b1.png

Bende var süper etkili bi teksaçma 5.5 luk tavsiye ederim balkona kur bekle :)

M U R A T
08-06-2014, 08:52

nick ve yorum manidar :D

crazydog
08-06-2014, 08:55
Allah kolaylık versin ben olsam uzlaşma yoluna giderim savaşmak sakıncalı yada tenhada kıstırıcan şanslıysan diğerleri görmeden halledersin :D:D

LnchCntrl
08-06-2014, 09:42

:D:D:D

krktr

rahatsız
08-06-2014, 09:57
Umut ne diyor bu duruma? koparım. yine fantastik önerileri vardır.

rahmi
08-06-2014, 10:09
Martılarla kapışmalarıda fena bunların.

cgnozdmr
08-06-2014, 10:30
nick ve yorum manidar :D

kargalar tarafında olanlar da var aramızdaaa :)

dasemert
08-06-2014, 12:02
geçen gün atakoyde iki karga kediye saldırmıstı kuyruğunu gagaladılar araba altına kactı kedi onlarda girdi zıplaya zıplaya sakat hayvanlar kurtulus zor gibi :D

Frid
08-06-2014, 12:04
küçükken yaralı bir karga beslemişliğim var ama nasıl kurtulmak lazım bilmiyorum :D

diğer hikayelerde efsane :D

erdemköksal
08-06-2014, 12:12
yanlış hatırlamıyorsam 100 yıl falan yaşıyor bu hayvan belkide yaştan dolayı kafa gidip geliyodur köylerde huzursuz dedeler varya onun gibi bence zıtlaşmayın :D

Berkan
08-06-2014, 12:26

artı olarak iyi bornozu cıkarıncada dalga metreyi solucan vari bişey sanıp saldırmamış :hahaha::hahaha:

aliburma
08-06-2014, 12:41
yorumlar on numara. neredeyse hepsini okudum. benim de karga dadanmışlığım var :D ama uzun sürmedi. işyerindeki millet "hayırdır! bu kadar uzun süre neye gülüyorsun?" diye soruyor. o derece kafa gitti yani :D

BAR22
08-06-2014, 12:45

:icon_tup::icon_tup::icon_tup: :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

ÖmerF.Bayar
08-06-2014, 13:01
Benim biraderinde boyle bi hikayesi var;
Ufakken bir kargayi korkutmak istiyor ama baya bi zarar veriyor hayvana, alip veterinere goturmek istiyo ama etrafa dolusan kargalardan korkusuna evden cikamiyor, camlari vs kapatmislar o kadar karga dolusmus, komsular deprem mi olucak vs yorumlar bile yapmislar hatta o kadar bagirip cagiran karga gorunce :D

rebel
08-06-2014, 13:33
karga rüşvet sever. savaşmayın sevişin gönlünü alın :D bide karga deyip geçmeyin ortalama 200 yıl yaşam süresi var dede bunlar dede :D

EM1R
08-06-2014, 13:52
Arkadaşımın babasına Adapazarındaki yazlık evlerinde bir karga dadanmıştı. Sürekli saldırıyordu ne yapsalar olmadı en sonunda amcanın canına tak etti ve malesef hayvanı vurdu. O andan sonra sadece amcaya değil eve gelip giden herkese karga sürüleri saldırmaya başladı. Amcanın her yeri gaga ve pençe izi oldu çıldırmak üzereydi. Sonra biryerle irtibata geçtiler, yetkili kişiler geldi çitlere ilaç koydu falan ama pek bir faydası olmadı. Evde öyle kaldı artık kimse gitmiyor.

Bu hayvanlar çok kindar ve gerçekten yeryüzünün en işsiz canlıları. Çektiğiniz sıkıntıyı çok iyi biliyorum ama şeytana uyup sakın bu hayvanları vurmayın. Bu işin çözümü kesinlikle bu şekilde değil.

PROMINENT
08-06-2014, 14:33
10 11 yaşındayım.bugün suadiye cafe olan yer eskiden uğurböceği çocuk eviydi. onun tam karşsıında ursa villa da oturuyoruz en üst kat terastayım.. çocukluk hevesi, sirkeci den gazlı tabanca almışız kuzenle beraber. kabzasına gaz tüpünü koyup sıkıştırıyorsun saçma atan saçma bir alet.

ozamanlar büyük çanak antenler vardı mecbur. tersadayken kafayı çevirmem le çanağın tepesinde kargayı görmem bir oldu. gördüğüm gibide bir rambo tripleri bir artistikler sıktım ben buna pat dedi düştü terasa ölmüş ..

işte kıyamet alameti o an koptu. heryerden kargalar geliyor ama nasıl geliyor elim ayağım zangır zangır titriyor..
baya bir süre eve girip çıkarken taciz yemiştik..
kafayı gözü deldirmeden zor yırttık..
deli kinci deli inatçı hayvanlar.. hemen önümüzde metin aşığın villası vardı korumalara söylemiştim aman bize bulaştırma onları girip çıkarken dikkat et demişlerdi kapıcı da keza öyle duyan geri vites yapıyordu..
öldürücekseniz de bunu göze alarak öldürün.

Gürhan
08-06-2014, 14:50
Bu adamlar ne yapsın ? Biri yavruyu ezmiş tüm sokağa dadanmışlar :D
Kargalar vatandaşlara saldırdı, adeta kabus yaşandı video izle,video seyret (http://www.samanyoluhaber.com/web-tv/kargalar-vatandaslara-saldirdi-adeta-kabus-yasandi-9295-video-haberi/)

Ko®ay
08-06-2014, 14:54
Vurmakta çözüm değil onu vururken diğerleride görecek sonuçta bu hayvanlar uzun yıllar yaşayan cinsten bu sefer diğerleri kin besleyecek :D

Onur Fatih
08-06-2014, 15:04
Gecen aksam bu kargalarda bi hareketlilik sezdim bizim burda. Noluyo diye bakinirken cami actim meger yukardaki tahliye borusuna iki karga dolanmis kalmis orda. Ucan kargalar oyle bagiriyor ki kiyamet geldi sandim. Neyse elime eldiven giyip bi sekilde cikardim balkona koydum uctular. Bela olmasalar bari :D

TigeR
08-06-2014, 15:09
Gecen aksam bu kargalarda bi hareketlilik sezdim bizim burda. Noluyo diye bakinirken cami actim meger yukardaki tahliye borusuna iki karga dolanmis kalmis orda. Ucan kargalar oyle bagiriyor ki kiyamet geldi sandim. Neyse elime eldiven giyip bi sekilde cikardim balkona koydum uctular. Bela olmasalar bari :D

senden bilmesinler şimdi :D

Alper_
08-06-2014, 15:12
bizim kafesteki kekliklere dadanmıştı gerekeni yaptık sorun çözüldü :)

Kutluhan
08-06-2014, 15:22
Bizimde şantiyeye bulaştı bi tane karga, her sabah kümesten yumurtalarımızı çalıyor şerefli karga :) bizim tavukta kuluçkada şuan, civcivlerimiz olacak bu karga kesin onları kaçırır yer düşüncesiyle bu sabah tüfekle vuracaktım denk gelemedik, şimdide yorumları okuyunca iyikide vurmamışım dedim :) ben ne yapmam lazım heryeri tel örgüyle çevirsem çözüm olurmu acaba..

TigeR
08-06-2014, 15:25
Bizimde şantiyeye bulaştı bi tane karga, her sabah kümesten yumurtalarımızı çalıyor şerefli karga :) bizim tavukta kuluçkada şuan, civcivlerimiz olacak bu karga kesin onları kaçırır yer düşüncesiyle bu sabah tüfekle vuracaktım denk gelemedik, şimdide yorumları okuyunca iyikide vurmamışım dedim :) ben ne yapmam lazım heryeri tel örgüyle çevirsem çözüm olurmu acaba..

üstü kapalı etrafı telle çevrili giremez de tekse vurun kimse görmeden vurunca sıkıntı yokmuş sanırım :D

ErK_aY
08-06-2014, 15:27
Kanka bekir baba kesin o karga saglam sövmüştür karga yediremiyordur 1 kg tereyaglı fıstıklı baklava alıversin özür mayetinde :D

Met
08-06-2014, 15:48
yorumlar bomba ya :D ahahah

gokcell13
08-06-2014, 15:56
Kan davasından beter ortalık.Huahah ne guldum yaa.

BaDCaT
08-06-2014, 17:23
Kargalar inanılmaz bir zekaya,problem çözmeye ve alet kullanma yeteğeneğine de sahip..

http://www.trthaber.com/videolar/karganin-muhtesem-zekasi-20734.html

Barış çubuğu için kargayla derim siz tüfekle gidersiniz o abileriyle gelir kafanızı hindistan cevizi gibi açarlar valla :D

markuc
08-06-2014, 17:42
Torpil at ustune belki ise yarar :D

edemirbas
08-06-2014, 17:47
Torpil at ustune belki ise yarar :D

Havada kapar geri fırlatır yemin ediyorum şu son videoyu izledikten sonra :D

emirarslan34
08-06-2014, 18:01
la durun bende bişey anladım. :D

2 gün önce çanagı ayarlamak için çatıya çıktım. 2 garga basladı bagırmaya bana. dedim bana bagırmıyorlardır. devam ettım ayarlamaya. 3, 5 , 7, 9, 12 , 56 falan derken sürü oldular. lan dedim bunlar bana bagırıyor ya. baska çatıdan :D birde kafaları aşşagı indirip bagırıyorlar sinirli sinirli. 360 dönüylar üstümde. hareketler falan yapıyorum kıst lan kısst yok abi daha cok sinirlendiler. çanagı kabloyu takım aleti kaldı öyle kaçtım eve eşim sen nasıl adamsın gargadan korkulurmu diyor. dedim STV de izledigin belgesellere inanma piskopat bu gargalar zombi şehirnden kaçmışlar bunlar dedim :D TV yi şuan internetten izliyoruz. :D erkeklikte biryere kadar. konu iyi oldu şu takım sandıgına bakım bari duruyormu çatıda unuttuydum :D

darkmoon
08-06-2014, 18:41
karga durup dururken asla saldırmaz tam aksine yumuşak huylu hayvandır insanlarla gayet uyumlu yaşarlar.. sadece yuvasına bilhassa yavrusuna falan bir şey yaparsan o zaman yakanı bırakmazlar.. birde yavrusunun olduğu bölgenin çok çok yakınındaysan yavrusuna zarar gelmesin diye çevreci korumaya geçer seni yavrusundan uzak tutmaya çalışır.

cenkr1
08-06-2014, 19:16
Kargalar inanılmaz bir zekaya,problem çözmeye ve alet kullanma yeteğeneğine de sahip..

http://www.trthaber.com/videolar/karganin-muhtesem-zekasi-20734.html

Barış çubuğu için kargayla derim siz tüfekle gidersiniz o abileriyle gelir kafanızı hindistan cevizi gibi açarlar valla :D
Valla bu videoyu seyredip hala vurmayı düşünen varmidir merak ettim
Suikast bile düzenler bu hayvan duyuyordum kargalar ile alakalı seyler hakikaten sıkıntılı hayvan

Muharrem C.80
08-06-2014, 19:26
Ataköy de bunların martılarla savaşını izledim mahşer gibiydi 100lerce karga 10larca martıya saldırdı. Pearl harbour gibi havada dedim bukadar karga noluyo diye demeye kalmadan saldırıya geçtiler kıyamet gibiydi ortalık tam bir saat savaştılar havada birbirlerine girip aşağı düşene kadar bırakmıyolar düşüp ölüyorlar kamikaze gibi sonunda ortalık durulduğunda heryer martı ve karga ölüsü doluydu martılar iyi direndiler ama cidden yüzlerce hayvan ölüsü oldu ortalık film gibiydi yeminle :scared:

hakotech
08-06-2014, 19:31
Yazlık kumburgaz tarafındaysa ben indiririm sıkıntı olmaz :))

TigeR
08-06-2014, 20:11
Ataköy de bunların martılarla savaşını izledim mahşer gibiydi 100lerce karga 10larca martıya saldırdı. Pearl harbour gibi havada dedim bukadar karga noluyo diye demeye kalmadan saldırıya geçtiler kıyamet gibiydi ortalık tam bir saat savaştılar havada birbirlerine girip aşağı düşene kadar bırakmıyolar düşüp ölüyorlar kamikaze gibi sonunda ortalık durulduğunda heryer martı ve karga ölüsü doluydu martılar iyi direndiler ama cidden yüzlerce hayvan ölüsü oldu ortalık film gibiydi yeminle :scared:

:hahaha: abi bu nedir ya savaş filmi gibi :D

ibozum
08-06-2014, 20:13
Vay anam vay neymiş bu kargalar yaa..
Ben de tırstım bir daha yolda neyim denk gelirse bir saygısızlık yapmayayım :)

GTCihad
08-06-2014, 20:57
Kargayla anlaşma yoluna gitmek en mantıklısı gibi gözüküyor Harun kardesim yazılanları okuyunca :D

Onur Fatih
08-06-2014, 20:58
senden bilmesinler şimdi :D

Allah korusun yilandan ayidan vs korkmam da bu kanatlilardan korkuyorum harbiden :D

zıpzıp
08-06-2014, 21:43
Beyler tüm yorumları :D baya güldüm ama söyle bişey var kesinlikle ne kendisine ne yawrusuna hiçbir zarar vermedik :) kendisini öldürmek istemiyoruz hiç kimseye zarar vermek vs aklımızdan geçmedi :)

edemirbas
08-06-2014, 21:50
Bak aklıma geldi, geçen akşam (geçen akşamdan kastım 1,5 ay falan) benim muhabbeti saldım odada dolaşsın diye, gündüz çıkaramamıştım kapılar açık olduğu için. Neyse bu her zamanki gibi cama kondu ötüyo falan, birden çaaat diye bi ses geldi bizim kuş salağa döndü odada bağıra bağıra turlayıp kafese kondu. Dedim noluyo ulan, camdan baktım hava kararmaya başlamış, ortalıkta birşey yok. Neyse bu yine çıktı cama 2 dk sonra yine çaaat diye bi ses bizimki yine mala bağladı zar zor kondu kafese, bu sefer o refleksle kafayı son anda çevirdim kaçarken gördüm siyah birşeydi. Havada hafif çiseliyordu, camı silmedim o günden beri, hayvanın izi duruyor camda, kargaydı sanırım :D

Hasan Köksal
08-06-2014, 21:58
Yorumlar efsane ahahhahaha :D :D

MeJo
08-06-2014, 22:03

ahahhaha cok iyi yaa

zıpzıp
08-06-2014, 22:11
Artık herkes kargalara yarı yusufcuk :D hahahahaha :D gördügü yerde önünü ilikleyen olur aga :D

Gko
08-06-2014, 22:15
abi bi yere pus kafaya maske tak sniperla uzaktan avla görmesin hiçbiri :D

edemirbas
08-06-2014, 22:28
UCq8yQPAPfJgq0KIFPTDFXpg

Çözüm atmacada :D

Link (http://www.youtube.com/watch?v=aIBJo4b4ou8&channel=UCq8yQPAPfJgq0KIFPTDFXpg)

bugratemel
08-06-2014, 22:30

hahaha :) süpersin yaaa

AdemAr
08-06-2014, 22:36
UCq8yQPAPfJgq0KIFPTDFXpg

Çözüm atmacada :D

Link (http://www.youtube.com/watch?v=aIBJo4b4ou8&channel=UCq8yQPAPfJgq0KIFPTDFXpg)

atmacayı mahfetti ne atmacası :D kartal veya şahin anca paklar bu hayvanı

TigeR
08-06-2014, 22:39
GosHawk Vs Crow - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=iPtsOd0kMHA) çözüm burda :D

dc_crx
08-06-2014, 22:45
Belki komik gelebilir ama bence bir kapanla yakalamaya calisin ve bir kac gun besleyin sonra uzak biryerde kalabaligin icerisinde onu salin en iyi cozum budur

AdoneuS
08-06-2014, 22:50
Yorumları okudukca kendimden geçtim resmen akşam akşam iyi güldüm resmen :DDDD heleki ilk 1.yorumu görünce yarıldım resmen çok şükür başıma gelmedi şuana kadar inşallah gelmez akşam akşam iyi güldüm allahda sizi güldürsün :DDD

zıpzıp
08-06-2014, 22:58
O degilde atmacanın gözünü mözünü çıkarttı karga harbiden :D

gurcell
08-06-2014, 22:59
Arkadas evinde sahin besliyor. Istersen yollayayim suikast yapsin. Ha bana gore cozum su:

http://www.capsomat.com/media/created/babnjw.jpg

n.gezen
08-06-2014, 23:00
33NrLF4S6QY
adamlar baykuşla ta*ak geçiyolar.vallaha korkulur bunlardan:)

zıpzıp
08-06-2014, 23:02
Hayatımda gördügüm en işsiz hayvan bunlar :D orta okul terk köşe başı spec gibiler ak :D

edemirbas
08-06-2014, 23:13
atmacayı mahfetti ne atmacası :D kartal veya şahin anca paklar bu hayvanı

Atmaca besleyen çok gördüm o yüzden bunu attım, yoksa atmaca mahvoldu zaten feleği şaştı ama o karga tekrar gelmez oraya :D

fa'R'uk
08-06-2014, 23:15
https://m.youtube.com/watch?v=GI3JqYRQM9g

Arkadaşım 1aylıkken yuvadan düşen kargayı yaklaşık 6ay bakıp saldı, eliyle muhabbet gibi besliyordu acıkınca çağırırdı omzuna gelir yemek yerdi, bir seferinde gittim karga yukarıda floresanın üzerinde duruyor hiç bakmıyor çağırıyorsun tınlamıyor, sordum neden böyle diye dün bağırdım trip atıyor demişti :)

zıpzıp
08-06-2014, 23:22
https://m.youtube.com/watch?v=GI3JqYRQM9g

Arkadaşım 1aylıkken yuvadan düşen kargayı yaklaşık 6ay bakıp saldı, eliyle muhabbet gibi besliyordu acıkınca çağırırdı omzuna gelir yemek yerdi, bir seferinde gittim karga yukarıda floresanın üzerinde duruyor hiç bakmıyor çağırıyorsun tınlamıyor, sordum neden böyle diye dün bağırdım trip atıyor demişti :)

:D Harbiden çok çirkin :hahaha:

zıpzıp
08-06-2014, 23:25
https://www.youtube.com/watch?v=YjgZ2Z7X-Zk

Mesela burda ilkokul 3e kadar gitmiş bi karga var :D harbiden küçük bi cocuk konuşuyor sandım :D

mert_can 41
08-06-2014, 23:28
8qTj3NKBrIY
çözüm şahinmiş saçını başını yoldu karganın :hahaha:

zıpzıp
08-06-2014, 23:29
https://www.youtube.com/watch?v=2dT7jZXrAxM

Herif burda 2 bardak votka içirdi :D cips mips yedi hiçbişey yok devam :D ben içsem sarhoş olurum :D

fa'R'uk
08-06-2014, 23:33
:D Harbiden çok çirkin :hahaha:

Kızımın fotoğrafları var başının üstünde bu haliyle daha yavruydu ilk bıraktığında geri yanına gelmiş ayrılamadılar ikinci denemede zor ayrıldılar ben kızım seviyor diye çok gittim yanına çok enteresan akıllı hayvanlar

DEJ
08-06-2014, 23:36

Mesela burda ilkokul 3e kadar gitmiş bi karga var :D harbiden küçük bi cocuk konuşuyor sandım :D

bu şrfszlerin taklit yeteneği de iyiymiş zaten :D kedi köpekleri çok kandırırlarmış böyle garip sesler çıkararak :D

zıpzıp
08-06-2014, 23:37
Kızımın fotoğrafları var başının üstünde bu haliyle daha yavruydu ilk bıraktığında geri yanına gelmiş ayrılamadılar ikinci denemede zor ayrıldılar ben kızım seviyor diye çok gittim yanına çok enteresan akıllı hayvanlar

O degilde ben balık tutmayı beceremem hayvan balık tutup yiyor :D

https://www.youtube.com/watch?v=5Cgs4tExPGE

:hahaha::hahaha:

Dctrlprn
08-06-2014, 23:39

hahahahah bu ne ya böyle al karşına tavla at :D

zıpzıp
08-06-2014, 23:41
hahahahah bu ne ya böyle al karşına tavla at :D

Sen tavladan bahsediyorsun :D:D :hahaha::hahaha:

Adamlar kayak bile yapıyor :D

https://www.youtube.com/watch?v=w90jSKM66tg

freelife
08-06-2014, 23:44
yorumları okumadığımdan tavsie eden varmıydı bilmiyorum ama ben olsam kurtulacağıma onu kazanmaya çalışırım :D, beslemeye başlayın ben besleyip sokak sokak sahibini takip eden karga biliyorum .
Besledikçe size bir koruma olur gibi bence :)

ygtrn
08-06-2014, 23:45
yorumları okumadığımdan tavsie eden varmıydı bilmiyorum ama ben olsam kurtulacağıma onu kazanmaya çalışırım :D, beslemeye başlayın ben besleyip sokak sokak sahibini takip eden karga biliyorum .
Besledikçe size bir koruma olur gibi bence :)

besle kargayı oysun gözünü :D

zıpzıp
08-06-2014, 23:48
besle kargayı oysun gözünü :D

Bu ne lanet bi hayvandır :D beslesen beslenmez sövsen sövülmez başına bela olur dövsen dövülmez :D öldürsen aşireti var amk :D oluruna bıraksan birisi 400 sene yaşıyor dedi :D bu herkesi gömer tech mech kalmaz :D

c@n
08-06-2014, 23:59
Sen tavladan bahsediyorsun :D:D :hahaha::hahaha:

Adamlar kayak bile yapıyor :D

https://www.youtube.com/watch?v=w90jSKM66tg

hahahahhaha ben böyle bişey görmedim.:D:D:D

SerkanYazgan.
09-06-2014, 00:07
2 gündür uykusuzluk ve sınav yorgunluğu var, bu konuyu açıldığından beri takip ediyorum. Şuan hem gülüyorum hemde yusuf sesleri gelmeye başladı :D

Mutu
09-06-2014, 00:15
Son sayfaki videolardan sonra tek önerim, oturun konuşun olurdu. Bu nasıl bi hayvan ulan. :D :D :D

turbo&quattro
09-06-2014, 00:24
Oha neymis bu kargalar boyle :D

doncarlo
09-06-2014, 00:34
Kargaları yemleyin beyler evinizin 10 kilometre etrafında ücretsiz eskortluk ve korumalık yapıyolar :D

eren_rc
09-06-2014, 00:43
Onu vurun birde yola atın ötekiler başına toplanıp cenaze merasimi yapıyorlar biz vurup atıyoruz sonra geleni indiriyoruz :))

Sebring
09-06-2014, 00:59
Karga hakikaten çok ilginç bir hayvan.Askerdeyken kışlaya kargalar doluşmuştu.Karga imha timi kurulmuştu.5 asker,başlarında Astsubay sabahtan akşama kadar havalı tüfeklerle karga vuruyorlardı.Atıyorum 10 karga vurdularsa ertesi gün 100 tane daha geliyordu.
Çok zaman sonra rütbelilerden birinin tayini çıktı,o günün öğlenine kargalar da kaybolmuştu.Basit bir araştırmadan sonra tayini çıkan rütbelinin,atış taliminde hedef tahtası yerine kasten dala konmuş kargaya ateş ettiğini bulmuşlardı.
Uzun lafın kısası,deve kini derler ya,boş.Asıl karga kini var.

erdem325
09-06-2014, 01:47
ugrasmamak lazim kargalarla..
ciddi anlamda zeki hayvanlar.
adami madam ederler :)

aslanneron
09-06-2014, 01:54
konunun ilk günden beri takipçisiyim. yolda karga görsem önceden hani tekme atar kovalar moddayken, bundan sonra karga olmayan yoldan gidicek hale getirdi beni bu konu sonumuz hayır olsun :D :D

berkay_aydin
09-06-2014, 02:00
[YOUTUBE]33NrLF4S6QY
adamlar baykuşla ta*ak geçiyolar.vallaha korkulur bunlardan:)

ne kadar üzüldüm anlatamam ne şerefsiz hayvanmış be

blade_berkay
09-06-2014, 06:47
Onu vurun birde yola atın ötekiler başına toplanıp cenaze merasimi yapıyorlar biz vurup atıyoruz sonra geleni indiriyoruz :))

Bu iyimiş :D

twin
09-06-2014, 07:00
Akşam haberlerede çıktı 2 karga bi kedi biri kediyi oyalıyor diğeri kafasına saldırıyor :D

Emre Ekrem
09-06-2014, 08:14
O değilde sülaleye kin tutarsa fena, ***** uzun yaşıyorlarmış :D

HellRot06
09-06-2014, 08:19
Memlekette uyguladığımız çözüm yolunu söylüyorum. Karga'yı vurun ve görünen bir yere asın diğerleri onu görünce gelmekten vazgeçiyorlar. Yoksa diğer türlü kurtulmanız imkansız gibi birşey.

tunerviper
09-06-2014, 08:22
En iyisi geleni indireceksin.

https://www.youtube.com/watch?v=Emz_-bbTpb4

Emz_-bbTpb4

Gko
09-06-2014, 08:27
Oha neymis bu kargalar boyle :D

Abi sen dua et senin eve yarasa girmis..:D

VTEC®
09-06-2014, 08:50
Hiç şansınızı zorlamayın öldürmek gibi.
Tavuk etine aşırı hassaslar. haşlanmış tavuğu önceden onun görebileceği gibi dolaştığı yerlere büyük parçalar halinde 2-3 yere koyun, alıp gittiğinde yemek için uğraşsın yani. 2-3 gün böyle idare edin. Sonra babaya pike attığındada baba tavuk etini yine ona göstererek ki emin olun çok iyi gözleri var karganın daha önce yediği yere koysun. max 1 haftada işiniz çözülür sizede max 1 kg tavuk etine mal olur sizde Allah'ın yarattığı bi canlınında canını almamış olursunuz. Çünkü arkadaşların dediği doğru kesinlikle ekip olarak dolaşırlar birini öldürmeniz ekibi tetikler başınızdan hiç ayrılmazlar.

SekoLive
09-06-2014, 08:55
kazayla teröristler kargaya bulaşsa kargalar terörü cozucek güçteler konudan cıkardıgımız :D

crazydog
09-06-2014, 09:04
Beyler dikkat :D

Ümraniye'de karga işgali: Herkese saldırıyorlar - Türkiye Haberleri - Radikal (http://www.radikal.com.tr/turkiye/umraniyede_karga_isgali_herkese_saldiriyorlar-1196211)

tayreep_john
09-06-2014, 11:03
ilk önce kargayla bi konuşun belki ufak bi problemdir çözülür kendi aranızda :D

Mivec_4G63
09-06-2014, 11:18
Ölen bi kargayı yolun ortasından alıp kaldırımın diğer tarafına attım... Sen misin kargaya dokunan insanlık ölmüş resmen tepemde 5 tane karga nası bağırıyorlar ulan taş atıyorum yok kaçıyorum yok. Çamlıca tepesine kadar koştum bi tanesi cesaretlenip kafama pençe atmayı çalıştı. Baktım çamlıcaya doğru iyice açığa çıktım döndüm geri. Çamlıcanın aşağısında hemen nissan servisi vardı kaçtım onun içine adamlara durumu anlattım. Nasıl gülüyor adamlar yerlere yattı ben kalmışım nefes nefese. Neyse taksi çağırdık bi tane, servisin içine girdi arka kapıdan binip paspaslara yattım da öyle kurtuldum. Mahallem oraya uzaktı yoksa benim de hayatım zehir olacaktı :D Şimdi evin orada 3 tane karga besliyorum, bahçemizin içindeki ağaca yuva yaptı yavruları da var akşama foto atarım :D

aliburma
09-06-2014, 12:18
Ölen bi kargayı yolun ortasından alıp kaldırımın diğer tarafına attım... Sen misin kargaya dokunan insanlık ölmüş resmen tepemde 5 tane karga nası bağırıyorlar ulan taş atıyorum yok kaçıyorum yok. Çamlıca tepesine kadar koştum bi tanesi cesaretlenip kafama pençe atmayı çalıştı. Baktım çamlıcaya doğru iyice açığa çıktım döndüm geri. Çamlıcanın aşağısında hemen nissan servisi vardı kaçtım onun içine adamlara durumu anlattım. Nasıl gülüyor adamlar yerlere yattı ben kalmışım nefes nefese. Neyse taksi çağırdık bi tane, servisin içine girdi arka kapıdan binip paspaslara yattım da öyle kurtuldum. Mahallem oraya uzaktı yoksa benim de hayatım zehir olacaktı :D Şimdi evin orada 3 tane karga besliyorum, bahçemizin içindeki ağaca yuva yaptı yavruları da var akşama foto atarım :D

Bu çılgın hayvanlarla iyi geçinmek gerekiyor. Hakikaten işsiz diye yazmışlar ya; aynen öyleler...

zıpzıp
09-06-2014, 12:20

off :D :hahaha::hahaha: Gülgül öldüm ya :D mafya olur bunlardan amk :D bunları besliyip egiticeksin borçlu alıcaklı olduğun adama göndericeksin alıcagın 15000 se 30 verir :D

eren_rc
09-06-2014, 12:31
Bu iyimiş :D

Bulunduğum bölgede kargaların nesli tükendi neredeyse :D

adilhcl
09-06-2014, 13:07
Hahahah +1 :D

kesınlıkle :D

Mivec_4G63
09-06-2014, 13:13

off :D :hahaha::hahaha: Gülgül öldüm ya :D mafya olur bunlardan amk :D bunları besliyip egiticeksin borçlu alıcaklı olduğun adama göndericeksin alıcagın 15000 se 30 verir :D

20 tane eğitsen kendi mafyanı kurarsın :D

Mivec_4G63
09-06-2014, 13:15
Bu çılgın hayvanlarla iyi geçinmek gerekiyor. Hakikaten işsiz diye yazmışlar ya; aynen öyleler...

Allah düşman başına vermesin psikolojimi bozdular :D

BTU38
09-06-2014, 15:00
Memlekette uyguladığımız çözüm yolunu söylüyorum. Karga'yı vurun ve görünen bir yere asın diğerleri onu görünce gelmekten vazgeçiyorlar. Yoksa diğer türlü kurtulmanız imkansız gibi birşey.

+200 aynısını önerecektim . burda da uyguladılar . önce toplanıyolar grup halinde saldıracak yer arıyolar falan . Bi kaç gün içinde de bi daha gelmemek üzere gidiyolar

aliburma
09-06-2014, 15:03
Allah düşman başına vermesin psikolojimi bozdular :D

200 yıl yaşadıkları için feleğin çemberinden bilmem kaç kere geçiyordurlar. sana bana mı pabuç bırakacaklar :D maymunun kanatlıları bunlar :D

cgnozdmr
09-06-2014, 15:53
Beyler dikkat :D

Ümraniye'de karga işgali: Herkese saldırıyorlar - Türkiye Haberleri - Radikal (http://www.radikal.com.tr/turkiye/umraniyede_karga_isgali_herkese_saldiriyorlar-1196211)

sabah ızledım dırekt konu aklıma geldı :D yahu ne pıslık hayvanlarmıs :D

HaKo
09-06-2014, 15:54

şu posta baktıkca kopuyorum :)

serkanOC
09-06-2014, 16:12
konu süper olmuş konu biraz ti 'ye alınmış gibi ama tabi babaya umarım zarar veremezler..

valla konu orantısız espriye malzeme çıkarmış yorumlardan yorum beğen :D bende bilmiyodum bu abileri böyle öğrendiğimiz iyi oldu nihayetinde yaşına hürmeten saygı duymak lazım bizim kültürde böle.. benim çıkardığım sonuç eyvallah çekeceksin atar yapmayacaksın..

Valla yorumlardan film senaryosu çıkar.. bildiğim biz onların dünyasında yaşıyomuşuz :D

HONDAHAN
09-06-2014, 17:10
Abiler bırakın yazıkı falan, gelir kafasını deler, gözünü çıkarır vallaa. Diğerlerine çaktırmadan vurun gitsin, yapacak bişey yok. Sabah beri bizim güvenlikçi kulübesine gidemedi. :) İki tanesi musallat olmuş adama, reis kamelyada esir. Var bu günlerde bir şey ama çözemedim.

Al; hem ucuz, hem köy yerinde can sıkıntısına bire bir, hem sessiz, hem yasağı yok, hem de 25-30 metrede nokta atış ;)

http://www.hepsiburada.com/liste/smith-wesson-mp-45mm-havali-tabanca/productDetails.aspx?productId=outpr492057&categoryId=1306915

edemirbas
09-06-2014, 18:58
Abiler bırakın yazıkı falan, gelir kafasını deler, gözünü çıkarır vallaa. Diğerlerine çaktırmadan vurun gitsin, yapacak bişey yok. Sabah beri bizim güvenlikçi kulübesine gidemedi. :) İki tanesi musallat olmuş adama, reis kamelyada esir. Var bu günlerde bir şey ama çözemedim.

Al; hem ucuz, hem köy yerinde can sıkıntısına bire bir, hem sessiz, hem yasağı yok, hem de 25-30 metrede nokta atış ;)

Smıth & Wesson M&P 4.5Mm Havalı Tabanca Fiyatı - Taksit Seçenekleri (http://www.hepsiburada.com/liste/smith-wesson-mp-45mm-havali-tabanca/productDetails.aspx?productId=outpr492057&categoryId=1306915)

Köyde yaban domuzu oluyor, karşıma domuz çıkacak diye karşı köye gidemiyorum, onlara işlemez dimi bu? Kurusıkı spec devam etmek mi lazım :D

http://www.hepsiburada.com/liste/beretta-m-92-fs-airsoft-tabanca/productDetails.aspx?productId=outpr424545&categoryId=1306915

Bu 70 liralık airsoft güvenlimidir, itici güç olarak CO2 yerine yay kullanıyor, kargalarda falan etkili olmaz sanırım bu?

AdemAr
09-06-2014, 19:52
Köyde yaban domuzu oluyor, karşıma domuz çıkacak diye karşı köye gidemiyorum, onlara işlemez dimi bu? Kurusıkı spec devam etmek mi lazım :D

Beretta M 92 Fs Airsoft Tabanca Fiyatı - Taksit Seçenekleri (http://www.hepsiburada.com/liste/beretta-m-92-fs-airsoft-tabanca/productDetails.aspx?productId=outpr424545&categoryId=1306915)

Bu 70 liralık airsoft güvenlimidir, itici güç olarak CO2 yerine yay kullanıyor, kargalarda falan etkili olmaz sanırım bu?

yaban domuzuna saçma kullanacaksın

zıpzıp
09-06-2014, 20:25

Smıth & Wesson M&P 4.5Mm Havalı Tabanca Fiyatı - Taksit Seçenekleri (http://www.hepsiburada.com/liste/smith-wesson-mp-45mm-havali-tabanca/productDetails.aspx?productId=outpr492057&categoryId=1306915)

Bu aklıma cok yattı alıp koyacagım kenara :)

deniz
09-06-2014, 20:47

len soner ahahahahahahhaha :D ilk mesajdan net :D:D:D
bu arada bızımde bır tanıdığada aynısı oldu. beledıye keskın nısancı yollamıştı ve o gun bugun yok oldu karga acayıp akıllıldırlar : )

TigeR
09-06-2014, 21:04
Şimdi evin orada 3 tane karga besliyorum, bahçemizin içindeki ağaca yuva yaptı yavruları da var akşama foto atarım :D

aman abi yanlış anlarlar filan foto çekim derken düşman kazanma :D

kargaya kumruya etkili diye duydum güzel silah ömür boyu garantisi de varmış ama hayvanlarda kullanmak yasak :D domuza da işlemez zaten
Hilal Av_Veli Katrancı, Havalı Silahlar, Havalı Tüfekler, HATSAN, Hatsan, Hatsan Mod 99 Limited Edition Havalı Tüfek (http://www.hilalav.com.tr/default.asp?git=9&urun=2608)

murat86
10-06-2014, 11:29
İstanbul'da karga kabusu! - HürriyetTV Haber (http://webtv.hurriyet.com.tr/2/65201/0/istanbul-da-karga-kabusu)

Manidar.

Mivec_4G63
10-06-2014, 12:52
aman abi yanlış anlarlar filan foto çekim derken düşman kazanma :D

euehehe :D yok yav yemek veriyorum ya saygı duyuyorlar bana :)

MehmeT.
20-02-2015, 16:20
Şu anda gökyüzünde yüzlercesi uçuşuyor.. Göç falan mı ediyolar acaba anlamadım ki..

MehmeT.
20-02-2015, 16:33
Ayrıyeten bir ekleme daha yapayım yüzlerce derken abartma yapmadım emin olun harbiden de üçyüz-dörtyüz den fazla var sayıları etrafta dolanıp duruyorlar bağırıyorlar ele geçirdiğer gökyüzünü.. :)

CooLeqenD
20-02-2015, 16:34
Oha bu nasıl bir konu hort şeklidir böyle ya ahuahuauhua :D

MehmeT.
20-02-2015, 16:38
Oha bu nasıl bir konu hort şeklidir böyle ya ahuahuauhua :D

Yaralı kumru konusunu okurken atmaca yı araştırmaya geçtim ordan karga konusu aklıma geldi okurken ( baya bi güldüm ama efsane konu olmuş ) karga sesleri geldi dışarıdan sonrası ***** yazdım :)

Runo
20-02-2015, 16:38
Göç etmek için doğdular

exclusive
20-02-2015, 16:45
bunlar çok serseri hayvan bulaşmayın üzerler :D:D namussuzlar unutmuyormuş hiç

jr1905
20-02-2015, 16:50
Göç etmek için doğdular

https://www.youtube.com/watch?v=6IzJsEyC-YQ