PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara'da Yol Üzeri Dolandırıcılık

Chatin
03-06-2014, 23:58
Konya Yolu, Eskişehir Yolu, Samsun Yolu ve özellikle İncek Yolu üzerinde aracını saçma sapan bir şekilde yolun kenarına çekmiş ve sizden can havliyle yardım isteyenler olursa özellikle kırmızı hyundai ve gri body kitli hyundai i20 (Mertcan denk gelmiş sanırım)sakın aldırış etmeyin.

Öyle görünüyor ki bir çete Ankara'ya dadanmış. Yolda kaldıklarını bahane edip benzin almak için sizi yolun ortasına geçerek zorla durduran ve sizden kaç koparabilirse koparan dolandırıcılar türemiş durumda. Eş-dost herkesi uyarmakta fayda var.

Gördüğünüz anda 155

Mikrop_Ali
04-06-2014, 00:02
bu aralar çok duymaya başladım bunu gerçekten yardıma ihtiyacı olanada yardım edemicek millet bu nedir arkadaş ya

Tahir
04-06-2014, 00:04
Bunlar tam dayaklık:ofk:

H4ro06
04-06-2014, 00:05
İncekteyim akşamlarıda dışarıdayım ama hiç denk gelmedim.Biraz daha dolaşalım bakalım belki denk gelirlerde icablarına bakılır

aodabasi
04-06-2014, 00:13
İncekteyim akşamlarıda dışarıdayım ama hiç denk gelmedim.Biraz daha dolaşalım bakalım belki denk gelirlerde icablarına bakılır

:bravo: kanka alışıksın sen zaten hırsız kovalama,otoban polisliği vs. :D

H4ro06
04-06-2014, 00:14
Aynen hacı ekşın olur mahkemeye çağırıyolar zaten :D

Sert@ç
04-06-2014, 00:16
Cumartesi gecesi incekte 4 gibi denk geldim eziyodum az kalsin
Ama kadinda vardi

Chatin
04-06-2014, 00:20
Cumartesi gecesi incekte 4 gibi denk geldim eziyodum az aksin
Ama kadinda vardi

Zaten bir yöntem de arabanın yanında ağlayan zırlayan kadın veya çocuk. Mükemmel bir kamuflaj. Bir arkadaşıma denk gelmiş dün gece İncek'te ve 10 TL ile o da bu kervana katılmış. :)

Bu arada

http://i.imgur.com/M5fBhOs.png

http://i.imgur.com/qPjkFkN.png

By_emre
04-06-2014, 00:39
Yüzünü tanınmayacak hale getirmek lazım hem biraz gerçekci olur

cgty06
04-06-2014, 00:41
Keçiören shell'de ben verdim bi 5 lira cabrio bi bmwyi gösterdi yolda kaldım benzin alamadım kimlik kabul etmiyolar vs :mad: vay şerefsizler

TigeR
04-06-2014, 00:53
artık kimsenin kimseye güveni kalmayacak ya bu nasıl iştir biz yolda kalsak millet dolandırıcı diye durmayıp gidecek haklı olarak

c@n
04-06-2014, 00:56
nişanlım la eskişehir yolundan bilkente döndükten sonra sağda kırmızı hyundai olması lazım genç bi delikanlı durdurdu bizi. arabada kız arkadaşım var yolda kaldım abi dedi. baktık arabanın içinde de bi bayan var.Yazıktır diye bi 20 lira verdim.Meğer şimdi yazılanları okudum dolandırılmışız:D Gerçi başımızın gözümüzün sadakası olsun

Kutluhan
04-06-2014, 00:58
Kardeşim atılımda okuyor, incek migrosa gelmeden görmüş bi kaç kez saat 08:00-14:00 ara ara denk geldiği vakitlermiş.

erkin006
04-06-2014, 01:18
Çok ağır sövdüm buraya fazla bişey yazmayım...inşallah denkgelir...

pashaboy
04-06-2014, 01:57
Aynen Eskişehir yolu kenara vicdanında iki kere denk geldim açınca haldeki gibi hareket edip durdurmaya çalıyor dikkat

ege_c
04-06-2014, 03:11
Adama bak ya yürek yemiş :D Ben Ankara ekibinin bir araya herkese teşekkürler konu kaldırılabilir demesini bekliyorum :D:D

Zero
04-06-2014, 04:10
Adama bak ya yürek yemiş :D Ben Ankara ekibinin bir araya herkese teşekkürler konu kaldırılabilir demesini bekliyorum :D:D

Denemeler dostça yapılmıştır ama arkadaş konunun silinmesini istedi diyerek :D yarın bir gün biz ya da eşimiz dostumuz zorda kalsa bunlar yüzünden rezillik çekecekler..Bu kadar duyulduysa yakında bir müdahale gelir umarım.

timucintt
04-06-2014, 04:12
hahahaha abi bu ne ya arabalı dilenci yeni modamı bide saatleri ve durduğu yerleride belli hahaha ne insanlar var arkadaş... adamın hayat hikayesini duymak isterdim :D

Nightfish
04-06-2014, 06:02
Bilkent'te defalarca denk geldim. Özellikle Atatürk Hastanesi çevresinde sıklıkla dolanıyor.

FeVıDun
04-06-2014, 06:24
Gecen sene benim is yerindeki elemana denk gelmis etlik ayvali da. Sabah 10 tl vermis ama ne var ne yok posete doldurmus almis uc bes tane parfum vs vs :D

Vts_Power
04-06-2014, 07:21
Birde havaalanı personeliyim. Zor durumda kaldım çok ucuz parfümlerim var die yanınıza yanaşan gri clio var. Aynı eleman farklı 2 arabamla denk geldi. 35 plakaydı sanırım clio. Aynı acıtasyon, çakma parfümleri orj die ayak üstü itelemeye çalışıor arabadan inmeden. Konya yolu.

Nightfish
04-06-2014, 07:29
Birde havaalanı personeliyim. Zor durumda kaldım çok ucuz parfümlerim var die yanınıza yanaşan gri clio var. Aynı eleman farklı 2 arabamla denk geldi. 35 plakaydı sanırım clio. Aynı acıtasyon, çakma parfümleri orj die ayak üstü itelemeye çalışıor arabadan inmeden. Konya yolu.

Bu ayağı çeken bi de beyaz Scirocco var, Eskişehir yolunda sıkça denk geliyor.

1.8 turbo
04-06-2014, 07:29

bu eleman bana gecenın 3 unde susurlukta denk geldı. 2 lokma yedırtmedı oturdu masaya anlattı anlattı ıyı tamam alalım dedık parfumlerı cıkarttı poset bende kalabılır mı dıyınce uyandım ıse :o duty free posetıydı.

aynı eleman ıstanbuldan donerken ferıbotta denk geldı. gencecık adamlar ıs guc kosturcagına ıtlık pesındelere

Berkan
04-06-2014, 07:39

istanbulda havaalanına girmeden kenarda köşede bekleyenlere salca oluyorlar.

bitanesi yürüyerek geldi tıkladı camı azcık actım geldi anlattı anlattı abi gümrükte calısıyorm kartım kılım yünüm, olm dedim git baska arabaya bnde gümrükte calısıyorm yok aprondan aldım geri sokamam bunlar falan 3-4 dk anlattı o arada traffic race oynurum :D bende almıcam napsan nefesini tüketiosn bosuna dedim kızdı gitti :).
2 dakika sonra telefonla konusurken soluma siyah grande puntoyla geldi camı ac diyo telefnu gosterdim 2-3 kerede acmayınca eeh dedi gitti buda :D. kodumun salakları hepside eli yüzü düzgün tiplerdi kolay yoldan itlik pesindeler hep

Tunacan
04-06-2014, 07:47
Yeni aldığım elektroşok cihazını denemek lazım...

PD130
04-06-2014, 07:57
yaratıcılıkta ve ibnelikte sınır tanımıyor itler.dikkatli olmakta fayda var.

orhan_guney
04-06-2014, 08:00
arabayla yanından gecerken yüzüne kezzap atın yansın ipne.

SekoLive
04-06-2014, 08:01
bu işin en tehlikelisi yol kenarında bekleyen 3 kadın 1i yaşlı.

hastayız v.s. ayağına insanları dolandırıp gasp ediyorlar

ve hastane yakınlarında yer alıyorlar bi anda yola atlayıp annem cok hasta şuraya götürelm v.s. diyerekden olaya giriyorlar. insanlık hali bi cok kişi düşüyor.

ibozum
04-06-2014, 08:15
Zaten azıcık güven vardı insanlara karşı, artık onu da alacaklar..
Bundan sonra kimseye durmamak lazım..
Hani geçtim hepsini böyle kanı bozuklar, vermedik diye canımıza, malımıza bile kast eder.. :S

ghibli06
04-06-2014, 08:19
1 ay kadar önce AŞTİ yolunda denk geldim, hatun 'bunu dün de gördüm' deyince 155 i aradım hemen ihbar ettim...

Chatin
04-06-2014, 08:33
O parfum satmaya çalışanlar sanırım yazının icadından beri var. Artık salak diye bakıyorlar kendilerine :)

Ama bu yeni yöntem yolun ortasında sizi can havliyle durdurmaya calışması tam bir serefsizlik. Cidden yardıma ihtiyacı olan birisi olsa imkanı yok yardım alamaz.

Umarım polisler ihbarları degerlendirip gereğini yapar.

Burak Mehmet
04-06-2014, 08:41
Keçiören shell'de ben verdim bi 5 lira cabrio bi bmwyi gösterdi yolda kaldım benzin alamadım kimlik kabul etmiyolar vs :mad: vay şerefsizler

aynen k.ören shellde ve FTZ nin yanındaki opette rastladım bende...

tuzemen
04-06-2014, 08:57
vay be ankara da herkes rastlamış herhalde :D bi ben görmedim :D

aslan
04-06-2014, 09:00
Ankaralılar olarak toplanın incek yoluna doğru gidin abaklım önünüze böyle birşey çıkıyormu
Çıkarsa eğer sizede gün doğmuş olur bütün hırsınızı alırsınız

Frid
04-06-2014, 09:10
ne kadar kazanıyorlar acaba :D

Ozan Özer
04-06-2014, 09:34
Böyle insanlar yüzünden gerçekten yardıma ihtiyacı olan insanlara içimizden gelse de yardım edemiyoruz ya,en çok bu koyuyor işte..

Risendark
04-06-2014, 10:21
Dün bana keciorende bi dallama yaptı aynı şeyi yolun ortasında değişik degisik hareketler yapıyordu frene asıldım durdum napıyorsun kardeşim sen dedim araba bozuk yardım etsene dedi tipinde meymenet yoktu çocuğun arabada gri passattı on plakası yoktu bi sktr git ben tamircimiyim lan dedim ve uzaklaştım arkamdan el kol yaptı ama sıradaki arabaya denedi aynadan gördüğüme göre. Bence bunlarda onlardan olabilir

atituti
04-06-2014, 10:29
Istanbuldada cok uzun suredir hamile kadin numarasi yapiyolar. Kadinin biri yola firliyo acil yardim hastaneye gitmemiz gerek diye ( yardim istedikleri yerde hastanelere yurume 1.5 2 dakka surecek yer) arka taraftada sozde hamile kadinla ona yardim eden yamakçısı. Inanmayin he he diyin el sallayarak gecin

Emre Ekrem
04-06-2014, 10:31
Yaratıcılıkta son nokta. :D

yusufcan_k
04-06-2014, 10:43
o para dilenenler simdide hundayi beyaz getz ile anadolu bulvarini eskisehiryoluna baglayan altgecitte kaza susu ile arac durdurmaya calisiyor cocugun tipi tam at hirsizi

oğuz
04-06-2014, 10:45
yolda kaldım para ver mantığı zaten saçma,gel götüreyim benzin almaya vs de yani.parayla mı yürüyor bu araba

Dou
04-06-2014, 10:56
Bir ara istanbulda da vardı bunlar ama çok hasılat yapamadılar anlaşılan..

BU®AK
04-06-2014, 10:59
Konya yolu incek tarafında inşallah denk gelirim şerefsizlere ;)

cgnozdmr
04-06-2014, 11:19
Dün bilkent dönüşünde denk geldim aracın rengini hatırlamıyorm ama aracın yanında oturan bir kadın vardı ne oluyor diye yavaşladığımı görünce bahsettiğiniz arkadaş arabanın üstüne üstüne geldi pezevenk ezdirecek nerdeyse kendini.İyi ki durmamışım gerçekten yardıma ihtiyacı var sanar verirdim.

exca-
04-06-2014, 11:21
Bahsi geçen yerlerde hep yolumun üstü ama hiç denk gelmedim daha, gelirsem güzel bi ayar veririm :)

İstanbul
04-06-2014, 11:49
Daha iğrenç bir şeklini anlatayım arkadaşımın başına gelen,bebek te tek başına giderken yolun sağında 2 tane düzgün giyimli 25-30 yaşlarında kadın ve yanlarında da yaslı bir kadın var,kadınlar el kol hareketleriyle durdurmaya çalışıyorlar araçları,bu garipte duruyor..kadınlar diyor ki halamız birden rahatsızlandı,bizi acil hastaneye götür Allah rızası için..buraya kadar klasik hikaye zaten..bu da almış bunları arabaya sevaptır diye,biraz gittikten sonra kadınlar diyor ki eğer bize 1000 lira vermezsen camı açıp imdat diye bağırırız,polise de bizi taciz etti,kaçırmaya kalktı deriz,hayatın kayar diyorlar..araba da 525 xdrive,lüks araç görünce rakamı da yüksek tuttular muhtemelen,arkadaşımda yeni nişanlanmış,korkuyor başım derde girecek diye,al takke ver külah 300 lira vermişte inip gitmişler yeni avlar aramak için..dikkat edin arkadaşlar,şerefsiz çok gerçekten de

Anu
04-06-2014, 11:51
En iyisi aslında toplanıp tek tek avlamak bunları. Yada gel birader al sana para deyip yüzüne gözüne biber gazını sıkıp bulaşmadan devam etmek. Konuyu okumasam benide dolandırırlardı şerefsizler. Gel de şimdi yardıma ihtiyacı olana güvenip dur.

Mivec_4G63
04-06-2014, 11:59
Maltepe sahile dadanmış farklı bir türü, elinde bi şeffaf dosya var dosyanın içi para dolu valilik izniyle görme engelliler için yardım topluyoruz falan gevelemeye başladı. Polisi arayacağımı söyleyince söylene söylene terk etti alanı.

SekoLive
04-06-2014, 12:01
Daha iğrenç bir şeklini anlatayım arkadaşımın başına gelen,bebek te tek başına giderken yolun sağında 2 tane düzgün giyimli 25-30 yaşlarında kadın ve yanlarında da yaslı bir kadın var,kadınlar el kol hareketleriyle durdurmaya çalışıyorlar araçları,bu garipte duruyor..kadınlar diyor ki halamız birden rahatsızlandı,bizi acil hastaneye götür Allah rızası için..buraya kadar klasik hikaye zaten..bu da almış bunları arabaya sevaptır diye,biraz gittikten sonra kadınlar diyor ki eğer bize 1000 lira vermezsen camı açıp imdat diye bağırırız,polise de bizi taciz etti,kaçırmaya kalktı deriz,hayatın kayar diyorlar..araba da 525 xdrive,lüks araç görünce rakamı da yüksek tuttular muhtemelen,arkadaşımda yeni nişanlanmış,korkuyor başım derde girecek diye,al takke ver külah 300 lira vermişte inip gitmişler yeni avlar aramak için..dikkat edin arkadaşlar,şerefsiz çok gerçekten de

yüksek ihtimalle bi önceki sayfada benim yazdıgım kişiler bunlar 3 kişiler semte göre kılık değiştiriyorlar sadece.

Chatin
04-06-2014, 12:30
http://i.imgur.com/9Lblszm.jpg

Nightfish
04-06-2014, 12:32
Ya facedeki arkadaş techi iyi takip edip direkt kopyala yapıştır yapıyor ya da grubun sahibi bu sayfanın başına birebir aynı yorumu yazan yusufcan_k

mimarsertac
04-06-2014, 12:41
Ya facedeki arkadaş techi iyi takip edip direkt kopyala yapıştır yapıyor ya da grubun sahibi bu sayfanın başına birebir aynı yorumu yazan yusufcan_k

o sayfalar onlara yazanların yazılarını kopyalıyor. Yani sen bir şey gördüğünde onlara yazıyorsun oda paylaşıyor.

Sezgin
04-06-2014, 12:49
Maltepe sahile dadanmış farklı bir türü, elinde bi şeffaf dosya var dosyanın içi para dolu valilik izniyle görme engelliler için yardım topluyoruz falan gevelemeye başladı. Polisi arayacağımı söyleyince söylene söylene terk etti alanı.

Bahcesehir ve florya' da gecilmiyor o itlerden. Ben bilmiyordum verecektim, elindeki dosyaya baktim calisma suresi izni falan gecmis hersey sahte. Sakin aldanipta para vermeyin bunlara da.

Berkan
04-06-2014, 13:08
Bahcesehir ve florya' da gecilmiyor o itlerden. Ben bilmiyordum verecektim, elindeki dosyaya baktim calisma suresi izni falan gecmis hersey sahte. Sakin aldanipta para vermeyin bunlara da.

hergün yenisi türüyor bahçeşehirde bıktım vallahi.

şimdi yeni modaları bahçeşehirde cumartesi pazar gölete fotograf cektirmek için gelen gelin arabalarının önüne atlamak .doğurup dogurup buraya atıyolar heralde piçlerini. ufak ufak 6-7 tane velet üşüsüyolar arabaya ezilme pahasına zarfda zarf diye. zarfı atıyolar boş görürse ana avrat dümdüz gidiyo bide piçler.

okadar salaklar ki bide arabayla gecerken ucuyo lan düşürdün cimlere zarfı dedim daha zarf lafını duydu alayı kosmaya kalktı olmayan zarfın pesine cimlere :D

Kubilay
04-06-2014, 13:18
Ben de geçenlerde etilerden gayrettepeye çıkarken bi dayıya denk geldim, yolun ortasında köpük saçıyodu ağzından yardım istiyodu. Durdum, yanımdaki arkadaş bas oğlum dolandırıcı bunlar dedi. Adamda da aklım kaldı ama büyük ihtimal o da dolandırıcıydı. Şerefsiz olmuş millet, belli olmuyo ki kim yardıma muhtaç kim değil.

ukku
04-06-2014, 13:26
Bana bir kere değişik bi versiyonu denk geldi, yanımdaki arkadaş benzer bir tipi daha önce de görmüş. Şöyle ki;
Fransız olduğunu iddia eden ve kolay bir aksanla İngilizce konuşan, orta yaşlı, tarz bi amca çantasının çalındığını, pasaportu vs. her şeyinin gittiğini iddia ediyor. Para dileniyor.
Bay bay diyip geçmiştim. :)

ÖmerF.Bayar
04-06-2014, 13:42
Muhtemelen ayni kisilerle bebek te bende karsilastim, annemi hastaneden cikarttik eve gotururmusun muhabbeti yaptilar, Allah dan oralarda buyudum bebekte yakinlarda hastane olmadigini biliyorum, yakinlarda hastane yok kimi kandiriyosunuz sikayet edicem sizi dedim, birden iyilesti hasta annesi uzaklastilar, ardindan 155 i aradim ama bi ise yaramismidir bilemem.

Sezgin
04-06-2014, 14:12
Ben de geçenlerde etilerden gayrettepeye çıkarken bi dayıya denk geldim, yolun ortasında köpük saçıyodu ağzından yardım istiyodu. Durdum, yanımdaki arkadaş bas oğlum dolandırıcı bunlar dedi. Adamda da aklım kaldı ama büyük ihtimal o da dolandırıcıydı. Şerefsiz olmuş millet, belli olmuyo ki kim yardıma muhtaç kim değil.

Yahu ben buna da denk geldim bende yardim etmedim. Bu isin tam asli astari nedir cok gercekci duruyordu ? Yani kopuk olayi ile nasil bir dolandiricilik olabilirki ?

Gry
04-06-2014, 14:37
arabayla yanından gecerken yüzüne kezzap atın yansın ipne.

bu nasıl bir fantazidir :D

burak_2885
04-06-2014, 14:38

Bebeğe çok sık giderim. Şu anlattığın başıma gelse yanımda da güvenilir biri olsa karıya diyeceğim tek şey "bağırmazsan amk" olacaktır :D

barakuda26
04-06-2014, 14:47
millet bulmuş geçinmenin yolunu biz boşuna okucaz diye uğraşıyoruz :D:D

şaka bi yana umarım cezalandırılırlar en kısa sürede

Kubilay
04-06-2014, 15:00
Yahu ben buna da denk geldim bende yardim etmedim. Bu isin tam asli astari nedir cok gercekci duruyordu ? Yani kopuk olayi ile nasil bir dolandiricilik olabilirki ?

Valla arkadaş durunca ya gasp edecekler ya para isteyecek hep burda bu adam dedi. Kendi de hiç durmamış, aslını astarını ben de bilmiyorum. Arkadaş bi çok kere görmüş ama yine de aklı kalıyo işte insanın vicdan yapsak dursak belki dötü kurtaramıcaz.

oğuz
04-06-2014, 15:08
Valla arkadaş durunca ya gasp edecekler ya para isteyecek hep burda bu adam dedi. Kendi de hiç durmamış, aslını astarını ben de bilmiyorum. Arkadaş bi çok kere görmüş ama yine de aklı kalıyo işte insanın vicdan yapsak dursak belki dötü kurtaramıcaz.

ambulansı ara geç abi sen ne yapabilirsin ki zaten ? ya da polisi ararsın.

Melih-Ö
04-06-2014, 15:27
Yok artık ya ağzım açık okudum resmen, kimin ihtiyacı var kim zor durumda hiçbirşey yapamıcaz bu şerefsizler yüzünden. Ankara ekibi bir polisiye filmi çekse ya bunlara. Kamera kydı suçüstü vs falan.

Mrt88
04-06-2014, 16:46
Geçen akşam benimde başıma geldi yalnız antares alt yolda ki BP benzinlikteydim, tam benzin aldım ilerliyodum ki gençten bir arkadaş "-arabamızın benzini bitti allah rızası için yardım edermisin yolda kaldık" felan yaptı bende son paramla benzin aldım hayırlı akşamlar diyip devam etmiştim.

canozyavuz
04-06-2014, 17:30
Eğer bu bahsedilen kişinin üstünde gri bişeyler varsa bugün sabah trafik vakti incek yolu Ahlatlıbel civarında gördüm. Geçtikten sonra dank etti ama yolun kenarında milleti durdurmaya çalışıyodu.

gurcell
04-06-2014, 17:49
La 2 gün önce Posta işleme merkezinden keçiören'e giden yolda, solda GATAyı gördüğünüzde gördüm bu kırmızı arabayla tipi. Bana da el etti, acelem vardı durmamıştım.

ArMy
04-06-2014, 17:53
Valla bu işi yapanlar çok son 1-2 aydır..Etlik Bp'de bu elemanlardan bolca var.Abi kaldık yardım et falan gaz bitti para yok vs.. Şahin, eski mercedeslerle para istiyorlar.Arabaları benzinlik dışına çekiyolar. Birine 2-3 lira vermiştim bozuk bu kadar diye sonra baktım peşinden başkası..Diğer gün başkası.Bir de gelip arabanın kapısını falan açıyo hani cama falan tıklatmak da yok.Özgüvenleri yüksek..Meslek edinmişler..Elemanlar da hep at hırsızı tipli..

ALPhan japan
04-06-2014, 19:39
inş o araç ile beraber denk gelir gerçekten madur olanları ayırt edemiyoruz şerefsizler

mayday
04-06-2014, 20:58
Aynı mevzu bugün Akköprü migrosun koçtaş tarafındaki açık otoparkında başıma geldi. 2 tane düzgün giyimli 25-30 yaşlarında 2 kişi yanıma yaklaştı. Ellerinde bir anahtar üstünde bozuk 4-5 tl bana gösteriyorlar. Dedikleri de şu " arabamızın benzini bitti karşıda petrolün orda duruyor paramız çıkışmadı 3-5 tl yardım edebilirmisiniz? İsterseniz arabanın yanına gidebiliriz falan dediler" benimde sinirli günüme denk geldiler. Bu numaralar bayatladı artık yemiyor insanlar dedim. Adamın verdiği cevap valla yiyen var. Bunlar bu kadar yüzsüz şerefsiz olmuşlar. Herkes dikkatli olsun.

snan1910
04-06-2014, 21:18
bir kaç ay önce akşam saatlerinde meşrutiyetin girişinin biraz üstünde caddede 4lü yanık 20dk felan bekledim, ayrı ayrı 3 kişi geldi doğuluyum otobüs param yok açım diye. resmen çete olarak çalışıyorlar

cess
04-06-2014, 21:19
Kırmızı hyundaiyi görmeyen kalmamış.. bende anadolu bulvarında gördüm, durdurmak istedi durmadım

oğuz
04-06-2014, 21:21
bu kadar millet denk gelmişte,hiç mi polis denk gelmemiş.bunlar devamlı burda hayırdır diye

Chatin
04-06-2014, 21:22
Bu numaralar bayatladı artık yemiyor insanlar dedim. Adamın verdiği cevap valla yiyen var. Bunlar bu kadar yüzsüz şerefsiz olmuşlar. Herkes dikkatli olsun.

Tamam bunlara yedirmek farz oldu artık

H4ro06
04-06-2014, 21:26
Bugün baya sağlam çevirme vardı incek çayyolu civarları.ama polisten uyanık oldukları için bugün mesai yapmamışlardır

Doğa977
04-06-2014, 21:49
Bugün baya sağlam çevirme vardı incek çayyolu civarları.ama polisten uyanık oldukları için bugün mesai yapmamışlardır

Egzozdan patlatıyorlardı beni de az daha :(

Atılım'da okuyorum, hergün incek'teyim. Bakalım ne zaman denk gelecek

Risendark
04-06-2014, 22:41
Beyler bugün sanırım Etlik BP de piç beni kandirdi kardes reno arabam yolda kaldı 2 3 lira varsa verir misin gaz alacam Dedi acıdım verdim burda okuyunca hasss dedim :D boşa gitti para :)

H4ro06
04-06-2014, 22:47
Egzozdan patlatıyorlardı beni de az daha :(

Atılım'da okuyorum, hergün incek'teyim. Bakalım ne zaman denk gelecek

Aman diyim valla zaten sizin için kuruyolar o çevirmeleri :D ben askeriyeye gelmeden taşpınara dönüyorum shellin ordan çıkıyorum biliyosun o arada çevirme çok oluyo oraya dikkat et.başka yerlerede koyuyolar gerçi ama oda şansına :)

taylaner
04-06-2014, 22:59
Valla o parfüm numarasını banada gündüz vakti Balçova 5M in yanında çekmeye çalıştı. Tam spordan çıktım, girdi hemen dibime, işte abi ben THY çalışanıyım da parasız kaldım Karşıyaka'ya kızların yanına gidecem de ... Çıkarıyor işte fatura falan göstermeye çalışıyor, Bu parfüm normalde 350 euro yani 700 TL falan diyor, kurdan haberi yok kerizin :D

Mikrop_Ali
04-06-2014, 23:03
bugun ıst yolu muayene ıstasyonundan donerken sasmaza gelmeden radarın ordakı ust gecıtın altında adamın bırı anıden kendını attı yere tereddutte kaldım durmadımda kımsede durmadı gercek mı degılmı anlıyamıyor ınsan aynadan baktım arabalar gecınce kalkacakmı dıye kalkmadı araclar uzaklasana kadar

darkmoon
04-06-2014, 23:05
bunlar bu bahaneleri bilerek yapıyor çünkü dilense suç senden zorla bir şekilde para alsa gaspa girer cezası çok ağır..

bunuda çok iyi biliyorlar..

ama abi benzinim bitti dedimi yada memlekette dönücem yol parası dedimi yada buna benzer alternatif bahaneler ürettilermi dilenciliğe girmiyor sende para verirsen zaten suçada girmiyor herhangi zorlama olmadan gönlünle isteyerek veriyorsun çünkü..

bu yüzden poliside arasan polisin pek bu tip insanlara yapabiliceği bir şey yok en fazla alırlar akşamıda çıkarlar gene yola dönerler..

En güzeli büyük şehirlerden kaçmak.. artık iyicene suç yumağı oldu her yer.. yolda yürüsen biri koluna yapışıyor abi memleketten yeni geldim bir çorba parası yada memlekete dönücem bir otobüs parası.. yolda arabayla gitsen her yer mendilci şimdi birde suriyeliler dadanmış her yerde dilenen cama yapışan salya sümük çocuklar.. yaşatmakdan soğutuyorlar insanı..

Tahir
04-06-2014, 23:11
Bir arada ellerinde hızarla gezen tipler vardı memleketten geldim çalışmaya buraları bilmiyorum ayağına güya elinde hızar olunca insanlar tedirgin olacak:D

H4ro06
04-06-2014, 23:17
Bir arada ellerinde hızarla gezen tipler vardı memleketten geldim çalışmaya buraları bilmiyorum ayağına güya elinde hızar olunca insanlar tedirgin olacak:D

Odun varsa üç beş kuruşada keser onlar :D

eren53
04-06-2014, 23:17
banada leventte denk geldi ara sokaktan giderken birden önüme atladı durdum hemen ellerinde de market poşeti vardı yattı yere ağzından köpük çıkarıp titremeye başladı müllet soğan falan koklatmaya çalışırken polis geldi çarpan oldu mu buna dedi yok abi dedim kalk lan kalk dedi tuttu kolundan kaldırdı yolun ortasından dolandırıcı bunlar dedi sonra ne oldu bilmiyorum ben devam ettim

darkmoon
04-06-2014, 23:26
o numarayı leventte sık sık yapan bir ekip var zaten..

birde 5-6 kişilik bir ekip var dönüşümlü birinci levent ile dördüncü levent arası takılırlar memleketten yeni geldik diye.. bazen ikili bazen tekli.. rahat 5 yıldır aynı tipler..

bu insanlara kimsenin bir şey yapabiliceğini sanmıyorum.. yasadaki boşluğu bulmuşlar çok güzelde oynuyorlar..

Doğa977
05-06-2014, 14:32
Aman diyim valla zaten sizin için kuruyolar o çevirmeleri :D ben askeriyeye gelmeden taşpınara dönüyorum shellin ordan çıkıyorum biliyosun o arada çevirme çok oluyo oraya dikkat et.başka yerlerede koyuyolar gerçi ama oda şansına :)
aynen öyle valla :) sabahları anayasa mahkemesini geçince buluyorum bi kamyon otobüs, perdeliyo beni tırıs tırıs geçiyorum :D

MPower's
05-06-2014, 15:05
Bende ufukta okuyorum, e30 cabrioyla gidip geliyorum otoban tarafından gelince hiç sıkıntı olmuyo bizim okula kadar :) şans mı bilmiyorum ama şimdiye kadar ekip arabası bile görmedim :D

MBuğra
05-06-2014, 15:47
Basaksehirde cuma namazi cikisinda cevirdi bi tanesi, insaat iscisiyiz, geldik is bulamadik, aciz 3-5 kurus verirmisin vs dedi. Ilk defa boyle bi seyle karsilastim ama gercektir belki diye dusunmustum. Kardesim sana para vermem ama istersen biseyler ismarlarim dedim, herife durum cigkofte ismarlamistim. :) dilenciligin diger turlerini bilmem ama aciz demeleri bana her zaman dokunmustur. O yuzden hic bi zaman para vermem, durum vs. biseyler ismarlamisimdir.

H4ro06
05-06-2014, 17:03
aynen öyle valla :) sabahları anayasa mahkemesini geçince buluyorum bi kamyon otobüs, perdeliyo beni tırıs tırıs geçiyorum :D

Mantıklı :D

darkmoon
05-06-2014, 17:45
Basaksehirde cuma namazi cikisinda cevirdi bi tanesi, insaat iscisiyiz, geldik is bulamadik, aciz 3-5 kurus verirmisin vs dedi. Ilk defa boyle bi seyle karsilastim ama gercektir belki diye dusunmustum. Kardesim sana para vermem ama istersen biseyler ismarlarim dedim, herife durum cigkofte ismarlamistim. :) dilenciligin diger turlerini bilmem ama aciz demeleri bana her zaman dokunmustur. O yuzden hic bi zaman para vermem, durum vs. biseyler ismarlamisimdir.

oda başka bir yöntem zaten... 2 hafta önce sapphire giricem tam önünde abi memlekete dönücem ne var lan dedim yol parasımı istiyorsun tersleyince lanlı lunlu konuşunca atar yapsa dalıcam yok abi bir çorba ısmarlaya döndü.. alttan alsam para istiycek.. o kadar çok sık oluyorki artık gündelik hayatın bir parçası oldu bunlar.
yolda yürüyemiyorsun resmen vicdanen haraç kesiyorlar..

Doğu
05-06-2014, 18:19
az önce eymire giden yolda gölbaşında gördüm

polis akdemesi yolu da üzeri. aradım 155'i tarif ettim taam biz hallediyoz dedi. bir şey olacağı yok ama insan arıyor işte

http://i.hizliresim.com/8nrmpd.jpg
http://i.hizliresim.com/DXAony.jpg
http://i.hizliresim.com/YP93zD.jpg

plakada
06 uzn 05
06 zun 05 gibi birşeydi. aklıma gelen kombinleri denedim edevletten ama bulamadım

Eyüp
05-06-2014, 18:31
banada leventte denk geldi ara sokaktan giderken birden önüme atladı durdum hemen ellerinde de market poşeti vardı yattı yere ağzından köpük çıkarıp titremeye başladı müllet soğan falan koklatmaya çalışırken polis geldi çarpan oldu mu buna dedi yok abi dedim kalk lan kalk dedi tuttu kolundan kaldırdı yolun ortasından dolandırıcı bunlar dedi sonra ne oldu bilmiyorum ben devam ettim

Aynı versiyonu Florya'da yaşadım :)

kelalper
05-06-2014, 19:09
istanbul da da sirkeci harem feribotunda aynı şey var. Abi buraya gezmeye geldik Gebzede üniversitede öğrenciyiz yurt a dönücez ama gebze harem minibüsüne verecek paramız kalmadı dediler. Baktım üstleri başları düzgün. Benimde başıma gelmişti Bursadan okuldan dönerken 5000 lira eksiğim vardı idoya bilet vermediler. Birinden istemiştim 20000 lira vermişti. Olm dedim zamanında sana da yardım ettiler yardım et çocuklara bende çıkardım 20 lira verdim minibüs 4 liraymış. 2 kişi 8 lira diye verdim. İstersen para üstünü getirelim dediler. Yok sizde kalsın dedim. Geçen haftada bacanağa aynı şeyi yapmışlar onda da bozuk yokmuş o 50 vermiş yemek yersiniz diye. Anlatınca sövmeye başladım. Nooldu lan dedi. Ulan bende 20 çarpıldım aynı veletlere dedim. İstanbulda da var yani. Eskiden ekmek parasıydı. Şimdi minibüs parası oldu.

Ome_RS
05-06-2014, 19:30
bu hafta iş için şehir şehir geziyordum ptesi salı ankarada dolastık ama bu araca denk gelmedim.
eskişehire dönerken beyaz bi aveo gördük 4 lu yanmıs emnıyette bekliyordu durduk sordum geçmiş olsun bi ihtiyacınız varmı yapabiliceğimiz birşey die
lastik patladı stepne yok yol yardım aradık gelicekler dediler
sonra diğer arkadasın dedi arkadas seker hastası varsa suyunuz makbule gecer diye
vardı verdik Allah razı olsun dedi gittik
insan bunları gördükce durup sormaya korkar oldu

Tayfun.O
05-06-2014, 19:34
Geçen gün bana burda bi adam denk geldi abi açım falan bi çorba parası dedi Bende Para yok dedim götürdüm bi dönerciye bir bütün ver abiye dedim çıktım parasını dönerciye ben peşin verdim

akn06
05-06-2014, 21:29
Dolmus la işe gidiyordum bi güna adamın birisi basladı telefonla konusmaya ankarada kaldım abla biliyosun cok zor durumdayım yardım et nolur sara hastasıyım gibisinden konusyodu yanımdada yaslı bi amca vardı birazdan sara nobeti tutar dedim amcaya ve 15 dk sonra sara nobeti basladı pat kut bi ses kendini yere attı biz gulduk cunku en ufak agızda kopurme titreme vs yok idi sonra herkes 3-5 sıkıstırdı adam a ;) neden yalan olur cunku ankaralı degil ve cocugunu tedaviye getirdigini soyluyo sanayi dolmusunda işi ne ???

Chatin
05-06-2014, 22:06
Şu da olabilir gördüğünüz yerde siz ondan para isteyin. 5 saniye boş boş bakacaktır kesin. :)

SmT
05-06-2014, 22:08
Bilkent'te de benim başıma benzer bi olay geldi iki hafta önce..Simitçi kaldırımın dibine yığılmış yatıyordu..Simitler yolun ortasına dağılmıştı epey gerçekçi yani..Arabayı durdurup gittim yanına kriz geçiriyorum dedi..Ambulansı arıyorum hemen deyince birden kalkmaya çalıştı falan..Şans eseri sitenin güvenliği geldi o arada,kriz falan geçirdiği yok siz gidin biz hallederiz, para tuzağı bunlar dediler :)

blumenberg
06-06-2014, 02:18
Ben genelde pos makinen varsa çekelim diyorum

Sert@ç
06-06-2014, 02:46
Bugün konya yolundan orana giderken orman yolunun ortasında gördük bilerek arkasında durup çakar+siren yapınca launch yapıp uzaklaştı :D
Fluance dı gazlayınca bizde gazladık makas ata ata kaçtı gitti iyi yusuf çektirmişizdir umarım
Bu arada aracımız sahte değil gerçekten makam otosu mondeo idi

Olaydan sonra megafon almaya karar verdim satan eden varsa alırım :D sırf böyleleri için eğlence olur

34btr1907
06-06-2014, 02:50

bunlar haftanın 2 gunu cevizlibağ yan yolda citroen in orda takılıyor,denk gelirseniz yaşlı olana dıkkat edın flash tv yaşlandırma taktıgı yapmıslar karıya gulmekten butun günün yorgunlugu gecer gıder ,zaten hıc duranıda görmedim debelenıp duruyolar ordan oraya tavuk gıbı koduklarım

tylan
06-06-2014, 04:23
Arkadaşlar çanakkale-eceabat ya da lapseki- gelibolu arabalı vapurların da dıkkat edın özellıkle ıkı bayan yok sakatlar derneğı yok turkıye otızm dernegı falan adın da sahte makbuzla bağış topluyorlar,İnanmayın. Makbuzun mühürlü olup olmadıgına dıkkat edın. Ayrıca vapurlar da soz de orjınal parfum adın da cakma parfum ya da 1 tl e anahtarlık satan romanlar var. onlar gariban 3-5 kuruş bişey verin hepsi çeşitli suclardan ceza evıne girmiş ailesıne bakmaya calısan ınsanlar. Tekrar ceza evıne girmemek için bu işi yapıyorlar. Parfume 3 lıradan fazla vermeyın sonra da atın denıze sakın sıkmayın :)

srknzfr
06-06-2014, 05:13
kim ne derse desin kim ne düşünürse düşünsün ihtiyacı var ya da yok zerre umrumda değil yoldan geçen adama para vermem arkadaş.. mendil satıyodur su satıyodur eyvallah ihtiyacım da varsa alırım başka türlü mümkün değil..

Zero
06-06-2014, 05:59
Eskihisar-topcular feribotunda 2 tane tip ama at hirsizi bile denmez o kadar bozuk tipler.Yegen gamyoncuyak gamyonumuz insaatta kaldi vapurla gectik sictik geri donecez bilmemne gevelediler arabaya binmeye calisiyorlar resmen.Kufur kafir uzaklastilar ama cinayet olacakti.Bildigin gasp modeliydi bunlar ama ya beni keseceklerdi yada ben onlari oldurup cezaevinde olacaktim su an.Bu saatten sonra devlet baksin kimseye yardim falan etmeyin ne de olsa yeterince vergiden surdan burdan onlara gidecek yardim cikiyor cepten.Her koyun kendi bacagindan.

exca-
06-06-2014, 13:39
kimse kusura bakmasın ama acımıyorum ben %99, en son bilkentten eskişehir yoluna çıkarken ki son ışıkta denk geldi biri arabayı da yeni yıkatmıştım. cama yapıştı iki eli yüzüne dayayıp. aklı sıra içeriyi görecek önce ileri geri yaptım gitmedi kapıyı açtım kovaladım :D acınacak da bi tarafları yok zaten çalışacak durumdasın elin kolun tutuyo dileniceğine git çalış diye yüzlerine söylüyorum.

Bugün konya yolundan orana giderken orman yolunun ortasında gördük bilerek arkasında durup çakar+siren yapınca launch yapıp uzaklaştı :D
Fluance dı gazlayınca bizde gazladık makas ata ata kaçtı gitti iyi yusuf çektirmişizdir umarım
Bu arada aracımız sahte değil gerçekten makam otosu mondeo idi

Olaydan sonra megafon almaya karar verdim satan eden varsa alırım :D sırf böyleleri için eğlence olur

leona mı takacan la :D ben de istiyom da araba kurtarmıyo :D

Sert@ç
06-06-2014, 15:58
leona mı takacan la :D ben de istiyom da araba kurtarmıyo :D

Başbakanlık kartım akar :D

Mikrop_Ali
06-06-2014, 16:10
valla tüplü arabası olan ve işsiz olan varsa çıkalım özellikle arayalım bulup patronun kim oldugunu gösterelim onlara ben her türlü gelirim gündüzleri boşum zaten :)

zekky
06-06-2014, 18:43
O apaçi modifiyeli kırmızı i20 15 dakka önce şaşmazdan ümitköye giden yolda arabayı itiyolardı :D
Yine aynı numara heralde hemde 4-5 kişilerdi.

secomeco
06-06-2014, 23:08
Valla Ankara'dakini bilemem ama İstanbul Maslak e-6 girişinde cami hocası kılığında siyah cübbeli beyaz sarıklı bi eleman el etti,boş bulundum durdum.Camı hafif araladım "Müslüman kardeşim yolda kaldım beni şuraya atarmısın" dedi.Dayı dedim cübbe sarık ne iş falan?
"Ya yatsıyı kıldırdım acele çıktım yetişmem gereken bir yer var "dedi.Hocam hangi cami dedim,afalladı.Alamam deyince de 5-10 at ta bi taksi tutayım deyince camı kapatıp devam ettim.
Aklı sıra hacı hoca ayağına dolandırıcılık yapacak aradım hemen 155'i sonra ne oldu bilemem ama kime güveneceğimizi,kime iyilik yapacağımızı şaşırdık.Dikkatli olmak lazım,bunlar yüzünden gerçek ihtiyacı olanlar mağdur olarak kalmaya devam ediyor,yazık.

ErenDurmus
07-06-2014, 13:39
Keçiören-Fatih köprüsünden denk geldim 1 aydan fazla oldu demek ki semt değiştirmişler . Denk gelmez inşallah birdaha

MBuğra
07-06-2014, 13:53
Kibritsta ilk 3 sene arabam yoktu ve toplu tasima diye birsey olmadigindan cok otostop cektim. Beni tanimamalarina ragmen cok insan durdu, yardim etti sabah 7de de, aksam 11de de. Simdi ben de ne zaman bir yolda kalmis, otosopcu veya okul guzergahinda giderken otobus bekleyenlere bile goturmeyi teklif ederim. Ama boyleleri yuzunden kendi vatanimin sehri istanbulda mi, asla.

TigeR
07-06-2014, 14:18
Şu da olabilir gördüğünüz yerde siz ondan para isteyin. 5 saniye boş boş bakacaktır kesin. :)
iyi taktik :hahaha::hahaha:

EmrGti
07-06-2014, 14:25
aynı olay İstanbul-Büyükçekmece ve Mimaroba kavşağındada var 4 bayan araların da yaşlı teyze tekirdağda oturduklarını ve bütün paralarını hastaneye verdiklerini söyledi bende gelin götüreyim dedim yok yavrum otobüs taksi ne olursa bineceklerini söylediler ama hepsi ayaklarda adidas lacoste ayakkabı kollarda altın bilezik yüzük falan biri zaten genç 25 yaşlarında bi karış etek ayağında o durduruyo ama ben yaşlı teyzeye acıdım 20 lira verdim 10 metre gittim oturdum 1 saat izledim sonra bi araba onları aldı götürdü vay şerefsizler dedim 1 hafta sonrada mimaroba kavşağında görüp polisi arayıp konuyu bildirdim...

Dolandırıcılar yaaa ne hale geldı ınsanlarımız artık

Dookan
07-06-2014, 22:32
bende geçenlerde bilkente dogru gıdıyordum sagda bı cocuk arabayı cekmıs ıcınde de kız arkadaşı vardı araç durduruyordu.durduk neyse yolda kaldım kız arkadaşım yanımda param yok abi dedi çıkardım verdim yarım saat sonra bilkentten geri dönüyordum ki hala orda araç durduruyor

ibozum
08-06-2014, 20:33
bende geçenlerde bilkente dogru gıdıyordum sagda bı cocuk arabayı cekmıs ıcınde de kız arkadaşı vardı araç durduruyordu.durduk neyse yolda kaldım kız arkadaşım yanımda param yok abi dedi çıkardım verdim yarım saat sonra bilkentten geri dönüyordum ki hala orda araç durduruyor

Deseydin kardeş, kız arkadaşını çıkarırken bana mı sordun diye..
Uzunca bir süredir ne yaya olarak karşılaştığım, ne de araç kullanırken gördüğüm para isteyen, dilenen çoluk çocuk kadın erkek yaşlı genç kimsenin yüzüne bakmadan devam ediyorum..
Herkes kısa yolu bulmuş kestirmeden yol bulma derdinde.. Bence herkes duygularını bir köşeye bırakmalı hiç bir şekilde acımamalı dilenenlere/para isteyenlere..

Hatta şu sözü çok severim; acıma acınacak hale düşersin diye..

Berkan
09-06-2014, 08:53
Deseydin kardeş, kız arkadaşını çıkarırken bana mı sordun diye..
Uzunca bir süredir ne yaya olarak karşılaştığım, ne de araç kullanırken gördüğüm para isteyen, dilenen çoluk çocuk kadın erkek yaşlı genç kimsenin yüzüne bakmadan devam ediyorum..
Herkes kısa yolu bulmuş kestirmeden yol bulma derdinde.. Bence herkes duygularını bir köşeye bırakmalı hiç bir şekilde acımamalı dilenenlere/para isteyenlere..

Hatta şu sözü çok severim; acıma acınacak hale düşersin diye..

bende illet oluyorum özelliklede cama yapışanlara.

yine oturdugm yerdeki acık parkta degnekci kıvamda bir dayı var e dünyayı kazandı.dilene dilene broadwayı vardı fluence aldı onu sattı quaqai dizel aldı en dolu paketten onla gelio bide degnekcilik yapmaya 4 katlı evimi apartmanımı ne var ( kendi agzıyla anlattı kız arkadasımzla konusmus) arkadasın c180 ini almaya bakmaya biri geldi oda aradan cıktı nekadar vermem lazım bunu almak istesem diye dayı dedim yürü git allaskına kışın acıyo sıcagını icinde oturuyo üsüdüm diyo

kafasına göre (herzaman degil esince) namaz falan kılıyor arabaların arasında acısın millet diye bana her gördügünde para ver diye yapısıo inatla alamasada :D elimde kola görürse kola alsana diyo falan.yer kalmassa kendi aracını cıkartıyo hemen parktan caktırmadan. bide böyle bir adama millet anahtarını teslim ediyor bide yer kalmayınca gerizeklaı halkım benim adam malın sporgazetesi

Melih-Ö
09-06-2014, 11:34
Ankara tayfası bir iş yapsa ya şunlara :)

darkmoon
09-06-2014, 13:43
beşiktaşda merkezde yaşlı bir teyze vardı yıllardır dilenirdi.. beşiktaşlılar iyi bilir yada hatırlar uzun yıllar oradaydı.. bazen caminin orda durur bazen çaşı girişinde dururdu.

benimde haline acıyıp çok 1tl 2 tl vermişliğim vardır.. üstünde yırtık pırtık eski kıyafetler yağmur yağdımı kışın nerde kalıyor Allah yardımcısı olsun derdim içimden..
Bu dilencilere büyük bir operasyon düzenlendi gazete tv lere falanda çıkdı bizde okuduğumuzda şok olmuşduk teyze bu işden evler apartmanlar bir sürü mal varlığı yapmış trilyonluk serveti çıktı..

mmtrıza
09-06-2014, 14:27
bu karaktersizler yüzünden yolda kalanada yardım edemez olduk

Orhan
09-06-2014, 15:21
bu karaktersizler yüzünden yolda kalanada yardım edemez olduk

Aynen bende bunu yazacaktım.
Basımıza bişey gelse bu puştlar yüzünden kimse yardımcı olmayacak:mad:

Alpero
09-06-2014, 15:50
Benzer bir olay benim basıma geldi ama biraz daha değişiği

Ankaradan ayvalık a gidiyordum beyaz bi bmw F10 durdurdu yolda kardesm sende ankara plakasın cenazeye gidiyorum mazotum yok vs dedi telefon numaramı aldı bende 50 tl verdim adama ama emin olamadım yalan mı gercek mı. Yani o f10 nerden baksan 160-170 bin lira

mayday
09-06-2014, 19:17
Arkadaşlar bu elemanlardan birini bugün aydınlıkevlerde gördüm. Hemen polisi aradım durumu anlattım arkadaşları yönlendiriyoruz dediler. Bankada yarım saat işim vardı bu süre boyunca ne gelen oldu ne de giden. Anlıyacağınız bu şerefsizler bizlerin canını sıkmaktan başka hiçbir işe yaramıyor.

burakcan
09-06-2014, 19:18
varya burdan okuya okuya öyle bi gaza geldim ki yolda gerçekten kalan birini görsem sopayla kovalıcam :)

to1ga
10-06-2014, 11:40
avcılarda falan çok çeviriyorlar.. abi köye gidicem otobus param yok verirmisin falan diye.. 20 lira veriyorum tırsıyorum açıkçası çıkarıp bıçağı saplasa 20 lira için canımızdan olucaz belkide..

Ahmet 1971
10-06-2014, 15:15
Mrb. Arkadaşlar İst. yolu üzerinde bulunan Giyim Dünyası (aynı yer de Akçaabat Köfte ve TAYMEK de var) açık oto parkında 34 BG 9949 plakalı Füme Fiat Linea Multijet dolanıyor. Sürücüsü Ali isminde bir dolandırıcı (sonradan öğrendim). Abi bakar mısın diye araçla yanaşıyor, sürücü camı açık araçtan inmiyor. THY Atatürk Havalimanı Duty Free de çalışıyorum, Ankara dan İst.'a döneceğim, mazot param kalmadı, elimde 4 şişe bayan ve erkek parfüm var, sen bunları alırsan dönebilirim fiyatı çok uygun yalanıyla yanaşıyor. Poşet Duty free poşeti ancak o da parfümler gibi sahte yani çakma. Ben 10 gün önce acıma duygusuyla 140 TL kaptırdım. Sakın inanmayın yalanlarına polise ihbar edin. Geçen gittim yine milleti çarpıyor. Bunlar TOKATÇI inanmayın şerefsize. Adını bildiğim için araştırdım. Azılı dolandırıcı çıktı. Sabıkalı yani.

Chatin
10-06-2014, 22:37
Beyler biraz önce denk geldim elemanlara. Plaka;

06 RZU 95

Kırmızı renkte ve camları koyu siyah filmli. Farlari 10k K xenon Icinde tam anlamıyla bir at hırsızı var. Galeria nin arkasında kayboldular. Ben de takip ettim. Sonra onları doğru yola çektim. Benim bildigimi anlayıp beni takip ettiler. Hemen polisi aradım. Eskisehir yoluna çıktılar. Ve tahminim oradan bilkent veya Konya Yolu'na çıkacaklar.

Resmen yakalanmamak icin gece saatlerini seciyorlar. Sanırım 22.30 dan sonra Sasmaz köprü üzerinden başlayıp Cayyolu oradan Bilkent ve sonra İncek.

Texsin
11-06-2014, 08:22
Mrb. Arkadaşlar İst. yolu üzerinde bulunan Giyim Dünyası (aynı yer de Akçaabat Köfte ve TAYMEK de var) açık oto parkında 34 BG 9949 plakalı Füme Fiat Linea Multijet dolanıyor. Sürücüsü Ali isminde bir dolandırıcı (sonradan öğrendim). Abi bakar mısın diye araçla yanaşıyor, sürücü camı açık araçtan inmiyor. THY Atatürk Havalimanı Duty Free de çalışıyorum, Ankara dan İst.'a döneceğim, mazot param kalmadı, elimde 4 şişe bayan ve erkek parfüm var, sen bunları alırsan dönebilirim fiyatı çok uygun yalanıyla yanaşıyor. Poşet Duty free poşeti ancak o da parfümler gibi sahte yani çakma. Ben 10 gün önce acıma duygusuyla 140 TL kaptırdım. Sakın inanmayın yalanlarına polise ihbar edin. Geçen gittim yine milleti çarpıyor. Bunlar TOKATÇI inanmayın şerefsize. Adını bildiğim için araştırdım. Azılı dolandırıcı çıktı. Sabıkalı yani.

Bende aynı yerde yaklaşık bir ay önce denk geldim araba değişikti ama 34 plakalı beyaz scirocco ydu aynı ayağı bana da çektiler ben hemen ayıktım paran yok ama scirocco ya biniyorsun ne ayak dedim pazarlık yapmaya başladım 50 Tl ye kadar indi biraz daha üzerine gitsem 20-30 tl ye falan verecekti saol ihtiyacım yok deyince gitti

zOnstyLe
11-06-2014, 08:51

Bende aynı yerde yaklaşık bir ay önce denk geldim araba değişikti ama 34 plakalı beyaz scirocco ydu aynı ayağı bana da çektiler ben hemen ayıktım paran yok ama scirocco ya biniyorsun ne ayak dedim pazarlık yapmaya başladım 50 Tl ye kadar indi biraz daha üzerine gitsem 20-30 tl ye falan verecekti saol ihtiyacım yok deyince gitti

İzmir'de Forum Bornovada genç 2 tane çocuk mavi Rocco'yla aynı ayağı bana yaptılar Duty Free kartı filan gösterderdiler çalışıyoruz falan parfum var dediler yok kardesim saol diyorum sonra orjinal Armani saat var dediler saati alırsan parfumleri hediye ederim falan filan saatlere biraz merakım var bakayım dedim saate bildiğin emitasyon kac para dedim 700 liraya vericemde işte 600 olur sana dedim hadi kardeşim Allah çarsınıza pazar versin. Aman dikkat azıttı rezevengler:ofk:

onursumer
11-06-2014, 08:58
duty free ayağı istanbulda yemediği için artık başka şehirlere dadandılar demekki

bir donem doluydu buralar ozellikle ataturk havalimanının orda dışarda arabada beklerken bile geliyorlardı

Berkan
11-06-2014, 09:10
duty free ayağı istanbulda yemediği için artık başka şehirlere dadandılar demekki

bir donem doluydu buralar ozellikle ataturk havalimanının orda dışarda arabada beklerken bile geliyorlardı

geçen annemleri beklerken duruyodm dediğin muhitte :)

hala tam gaz devam Onur o kimi arabayla yanaşıyor kimi yürüyerek geliyor :D

eanday
11-06-2014, 10:11
Bu şerefsizler yüzünden kimsenin kimseye güveni kalmadı memlekette

r3dkit
11-06-2014, 17:22
Simdi denk geldim istanbul yolundan gimata donen yolda. Atladi onume yavasladim actim cami. Ayni hikaye kiz arkadasim var param yok. Ayaginizi denk alin kac oldu bu herkes sizi konusuyo dedim. Yuzsuzce dediki reklamin iyisi kotusu olmaz

halili
11-06-2014, 19:39
şirketin güvenlik kamerasında dün akşam 19 30 sıralarında altunizade iskinin önünde bi yaşlı kadın 2 kadın var arabaların önünü kesiyor.bir iki araba durmadı birini durdurdu bir 207 güvenliğin önüne yanaştı amir sormuş ne verdiniz hırsız bunlar falan 20 lira verdik diye beyaz bi linea yı zorla durdurup binip gittiler .tam kameredan görünen bu geri ışıklardan dogru kimbilir kaç lira almışlardır.

efef
11-06-2014, 19:55
Simdi denk geldim istanbul yolundan gimata donen yolda. Atladi onume yavasladim actim cami. Ayni hikaye kiz arkadasim var param yok. Ayaginizi denk alin kac oldu bu herkes sizi konusuyo dedim. Yuzsuzce dediki reklamin iyisi kotusu olmaz

Gevşekliğinde bu kadarı,birinin elinde kalır sonra 3 kuruşluk adamlar değere biner birşeyde yapmaya gelmiyor bu nasıl adalet anlamadım gitti

Chatin
12-06-2014, 11:23
Su pişkinliğe bak yahu. Neyse paketlenmesi yakındır.

DenizKaan
20-06-2014, 15:14
bugün şeker mahallesini etimesguta bağlayan alt köprüde görüldü :D
sanki arabası bozuk gibi arabaya vurup duruyodu :D

Sert@ç
20-06-2014, 15:57
Dun gece minesera onunde arkadasi yol kenarinda beklerken polis geldi bunlardan sandi gbtye bakana kadar arkadas geldide birakti bizi :D
Lastik patlasa cekemiz yol kenarina...

Sezgin
20-06-2014, 17:07
bende illet oluyorum özelliklede cama yapışanlara.

yine oturdugm yerdeki acık parkta degnekci kıvamda bir dayı var e dünyayı kazandı.dilene dilene broadwayı vardı fluence aldı onu sattı quaqai dizel aldı en dolu paketten onla gelio bide degnekcilik yapmaya 4 katlı evimi apartmanımı ne var ( kendi agzıyla anlattı kız arkadasımzla konusmus) arkadasın c180 ini almaya bakmaya biri geldi oda aradan cıktı nekadar vermem lazım bunu almak istesem diye dayı dedim yürü git allaskına kışın acıyo sıcagını icinde oturuyo üsüdüm diyo

kafasına göre (herzaman degil esince) namaz falan kılıyor arabaların arasında acısın millet diye bana her gördügünde para ver diye yapısıo inatla alamasada :D elimde kola görürse kola alsana diyo falan.yer kalmassa kendi aracını cıkartıyo hemen parktan caktırmadan. bide böyle bir adama millet anahtarını teslim ediyor bide yer kalmayınca gerizeklaı halkım benim adam malın sporgazetesi
Dogru dayiyi mi tahmin ediyorum acaba :D hahaha

dersu_06
01-07-2014, 08:31
bu kırmızı i20 hala cirit atıyo dün öğlen taurusun ordaki ışıklardan sola öveçler tarafına dönünce denk geldi aradm 155 i ama bi yaptırımı olmuyo heralde

Chatin
01-07-2014, 10:56
Yahu aylardır şu herifi yakalayamadilar ya sonra gel de polise guven. Zaten ariyorsun sürekli su an tüm hatlarımız mesguldur lütfen hattan ayrılmayın anonsu geliyor otomatik olarak. Lan belki su an hırsız evime girdi ve polis telefonu açana kadar ısını bitirip gidecek. Bu nasıl cagri merkezi anlamadım.

Su ülkede hiçbir şey mı adam akıllı olmaz arkadas. Al iste adam aylardır milleti dolandırıyor. Yahu bimer e bile şikayet eden oldu biliyorum plakasına kadar ama adam hala milleti dolandırıyor. Vallahi helal olsun. Ama Twitter dan hükumete iki sektirsen bırak 1 gun geçmesini saatler icinde gelip seni bir guzel paketlerler. Ve bu olay Ankara'nın icinde fink ata ata oluyor. Yüzbin kere yazıklar olsun.

ahmet_xy
01-07-2014, 11:11
millet olarak hırsızı düzenbazı severiz. huyumuz batsın.

Berkan
01-07-2014, 12:03
Dogru dayiyi mi tahmin ediyorum acaba :D hahaha

yaşlıca olan bahşiş bahşiş diye acık otoparkta gezen lacivert security formali dayı :D , isparkla onunda ipini çektiler :hahaha:

Sezgin
01-07-2014, 13:47
yaşlıca olan bahşiş bahşiş diye acık otoparkta gezen lacivert security formali dayı :D , isparkla onunda ipini çektiler :hahaha:

Dogru tahmin, belediyeyi kutlarim ilk defa dogru bi karar almislar :D

ArMy
04-11-2015, 19:43
Konuyu bi hortlakmak lazım. Gene düşmüşler piyasaya. Geçenlerde Ankaparktan İst yoluna dönüşte gördüm. Bugün de İst yolu Yenimahalle dönüşünde. Gri Hyundai 1dak diyerek milletten durmasını istiyodu. Yanında da sarışın bi hatunla inmişler. Mevzuyu bilmeyenler kanmasın..

eticet06
04-11-2015, 20:40
' hafta önce işe giderken keçiören fatih köprüsünden konya yoluna inerken tam viraj içinde bekliyolar biri kadın biri adam,3-4 gere denk geldim ben yola atlıyor aynayla vurdum bilerek birkeresinde :) hep aynı arabalar hep aynı sahışlar ama bu dediğim yerin 20 metre ötesinde polis ekibi var ses bile çıkarmıyolaar görmemeleri imkansız

H22Power
04-11-2015, 21:11
Bu şerefsizler yüzünden gerçekten sıkıntıda olani ayird edemiyoruz sene 2007 2008 filan oto yikama isletiyorum kapinin onunde karsi kaldirimda bir kiz bayildi 17-19arasi yasi
Yaninda da 3 tane kolu façali tip ofsayt tipler cirpinio ayilio bayilio kiz cocuklarda taksi yokmu arasana durak nerde filan dedim bunlar dumenci abi dedi burda durak yok mu dedim var kardes taksi lazim kiz oluyor filan neyse millette bakio kimsede ses seda yok yardim edeyim filan diyen yok dedim atiyim bunlari arabaya gotureyim arabanin kasko yok gasp etseler gitti araba vicdanimda el vermiyor dedim oglum al ordan bicagi gotur arabada gik diyeni kes at yola kac napiyim olay gercekse vicdan azabi var Ya Allah dedim aldim anahtari bindirdim façalı pokemonlari ve kizi korna basa basa gidiyorum seri sekilde arkadaki abi kiz nefes almiyor degince dedim oglum bu kiz arabada olurse polise ne anlatcan onuda gectim her aksam roll yapioruz millete ne dicen bi kizi yetistiremedin dicekler (kizmayin bana o an kafa bin tane sey sacmaliyor) :) ben şalteri indirdim bir yurumeye basladim yanimdaki cocuk aklini kaybetti girdigim ciktigim yerler fizik kurallarina aykiri neyse yetistirdik kardes dedim para mara bisi lazimsa veriyim benim ise donmem lazim abi saol filan neyse aradan 1 hafta gecti bende mevzuyu ogrendim bunlar alkol un ustune saat 2 3 gibi hapi cakiyorlar kiz iptal geldiler cocuklar abi dedi hayatimi sen kurtar missin saol vs benzin parasi filan istersen vermek isterim filan dedim kardes ne halt yediginizi ogrendim bana tesekkur etmek istiyorsan birdaha ayni seyi yapma abi bana ders oldu asla yapmam dedi gittiler simdi bu cocuklarin yaptigi hata ama bu serefsizlerin yuzunden almasaydim dolandirici die arabaya oraya ne taksi gelirdi ne taksi gecerdi gelsede almazdi alsada yolda giderdi kiz ucu ucuna yetismisiz cunku hadi buyur kim odicek bu cocugun vebalini? Bunlar mi? O yavsak parfumculer yuzunden de dershaneden kovulmustum 2.750tl cope gitmisti sene 2005 Hahaha abi dedi sevil parfumeride calisiyorum carrefour un az gerisinde oluyor olay yaka karti var picin :) tezgaha bak acil havaalanina gitmem lazim yakit yok (benzin isigi yanio) carrefour a parfum getirdim siparis yanlismis odeme alamadim dusunurseniz uygun fiyattan veriyim acil nakit lazim anlar gibi oldum dumen oldugunu ama dedim ver kaca vercen abi dedi o zamanin fiyati 120tl sana 60 a veriyim dedim 40 lira ver gio parfum sahte ciksada dedim 40 lira kolonya niyetine sıkarız bir arkadasim dersanede gordu hediye et dedi dedim kopegin olsun ama bole bole aldim sora cakma cikarsa bana laf etme ok dedi nasil ogrenebiliriz liseyi kolejde okudum parfum hastasi arkadasim vardi sosyete zenginlerden dedi az bisi sık yanmazsa atesle orjin hemen yanarsa alkolu dayamislar sahte derken pat! Arkadas parfumu dusurdu masaya boca etti dedim olan oldu bari bakak sahtemi degilmi cakmagi koydugum gibi kantin yanmaya basladi hahaha neyse yangin sondurme tupuyle kantinci bayat tostlarini ve esek eti sosislerini kurtardi ama biz kovulduk vahşi batinin en pahali sahte parfumunu almis olduk :)

-Murat Özcan-
04-11-2015, 21:31
Benim biraderde ankarada okuyor onu uyarayımda durmasın böyle adamların yüzünden oyuna gelmesin.İyi oldu bu konunun açılması..

Grimlord
04-11-2015, 22:19
Geçen akköprünün orda denk geldi,adam bildigin oskarlık oyun sergiliyor,dövünüyor,ağlıyor,arabayı tekmeliyor falan.(araba tempra)
Bir kez daha bunun gibi bi tiple karşılaştım,5 lira gaz parası versene dedi,dedim ağa gel gidelim benzinliğe vereyim 5 lira,ona da yok diyor.(araba accent)
Bi kerede çiftlikte free shopcu geldi(araba 34 plaka golf 7 hayyylaynnn bu arada) benzin paramız yok geri dönemiyoruz diyor.

Risendark
05-11-2015, 09:41
Gordion un orda arabayla geçiyorum geçen gün şu arkasında sepet gibi biisiyle karton toplayan elemanlardan bi tanesi tak dedi bayıldı yerde kivraniyor Hemen durdum 112 yi aradım dedim böyle böyle adam bayıldı direk üzerinde ne kıyafet var diye sordu söyledim bugün onun yüzden en az 20 kez telefon geldi beyfendi inanmayin para almak için açım diyormus dedi kapattı... aynaya bi baktım adam ayağa kalktı üstünü düzeltti yürümeye devam etti istemsiz vay amk dedim herkes yolunu bulmuş valla :D

Eyüp
05-11-2015, 14:02
Bu hikayeyi istanbulda floryada yaşadık :) Ama biz durupta hikayeyi yiyen taraftık :D

blow07
05-11-2015, 14:09
Bana da antalya otogarında yeşil SLX ' ci denk geldi freeshop elemanı ( allahtan bu konuya hakimdim ) :D

by.gkn
05-11-2015, 14:25
üsküdar, altunizade, koşuyolu, numune hastanesi civarlarına dolaşan 4 5 kadından oluşan bu tarz durdurup dolandırıcılık yapan kadınlara da kanmayın. Ya içlerinden biri hamile rolü yapıyor. Yada yaşlı olan hasta rolü yapıyor. Araca gelip gitmek istemiyorlar taksi parası verin biz gideriz modundalar hep. Dikkatli olun iyi niyeti suistimal için herşeyi yapıyorlar.

Şu parfüm işi de tam komedi ya. Birtanesi geldi abi gemiciyim gemiden şimdi indim yanımda da bu parfümler var cebimde nakit yok hatun arabada bekliyor şunu alda kızı gezdireyim diye girdi lafa. 200 tlden başladı en son o kadar konuştuk bari bozuk filan birşeyler verde sigara alayım diyordu :D

HellRot06
05-11-2015, 14:31
Protokol yolundan otobana dönen kavşakta denk geldim kırmızı Focus I HB arka camı kırık yanında sarışın bi tane afet. Tam dönüşte durmuşlar kazaya sebebiyet. Mevzuyuda biliyorum zaten daha önce sosyal medya'da felan görmüştüm. Geldi kardeşim yolda kaldık cart curt bişeyler ateşlesende eve kadar gitsek bari dedi. Hayhay abi dedim koltugun altından 357 Magnum'un heybetli tasarımını gösterince arkadaş koşarak uzaklaştı :D :D :D
Bu arada 357 Magnum'un ne olduğunu bilmeyen arkadaşlar için;

https://i.ytimg.com/vi/mN2HzS6PgEM/maxresdefault.jpg

KÖROĞLU
05-11-2015, 14:43
......... anlar gibi oldum dumen oldugunu ama dedim ver kaca vercen abi dedi o zamanin fiyati 120tl sana 60 a veriyim dedim 40 lira ver gio parfum sahte ciksada dedim 40 lira kolonya niyetine sıkarız bir arkadasim dersanede gordu hediye et dedi dedim kopegin olsun ama bole bole aldim sora cakma cikarsa bana laf etme ok dedi nasil ogrenebiliriz liseyi kolejde okudum parfum hastasi arkadasim vardi sosyete zenginlerden dedi az bisi sık yanmazsa atesle orjin hemen yanarsa alkolu dayamislar sahte derken pat! Arkadas parfumu dusurdu masaya boca etti dedim olan oldu bari bakak sahtemi degilmi cakmagi koydugum gibi kantin yanmaya basladi hahaha neyse yangin sondurme tupuyle kantinci bayat tostlarini ve esek eti sosislerini kurtardi ama biz kovulduk vahşi batinin en pahali sahte parfumunu almis olduk :)

Son kısma çok güldüm valla. AMa konuşur gibi yazma arada nokta virgül kullan :) Okurken çok sor oluyor :)

TolgaUs
05-11-2015, 15:14
1- Esenkent te arabayı park etmişim telefonda uğraşıyorum
Cam tık tık etti 1 dakka işareti yaptı camı indirdim. abi hava alanında freeshopda çalışıyorum
kimliğimi gösterim istersen dedi göster lan dedim hakkaten gösterdi ben şok ben vefat..
orjinal parfümler kaldı elimde bugun kotam dolması için satmam gerekiyor bi yardım et dedi.
en az yarım saat kafamı şişirdi, kaçparaya satıyon dedim Hugo Boss kapalı jelatin sarılı kutuda 230 TL dedi.
Başımdan gitsin diye 30 Lira vereyim git dedim tamam abi dedi parayı verdim yüzünde tebessüm oluştu i*nenin :D

2- Bizimkent Esenyurt yolundaki Benzin Cafe'nin aşağı rampasında duran 1 i hamile 3 kadın vardı.
hamile kadının karnı burnunda çılgınlar gibin bağrınıyor. Aldım arabaya hastaneye diye. yolun yarısında sustu kadın
diğeri dedi ordan cebindeki paranı ver yoksa bizi kaçırıyorlar diye bağrırım tarzında tehdit etti.
Özgecan haberleri tvde sürekli korktum bende. Ordanda kaçtı bi 125 TL

3- Avcılar meydan da metrobüse doğru yürürken 3 kopil kesti yolumu belli çekmişler kafa iyi.
Van'a gidicez yol parası lazım. cebimde parayı iç içe koymam hepsi ayrı gayrı takılırlar. Tamam kardeşim dedim
Attım elimi cebime allah rızası için 10 TL çıksın nolur dedim. 100 TL çıktı anasını satim. bunlar direk dadandı paraya. Tabi yine ben şok ben vefat.
Ama takdir ettim bunları yalan yok en azından direk gasp edicez dedi gasp etti ciddi ciddi.

KÖROĞLU
05-11-2015, 16:26
1- Esenkent te arabayı park etmişim telefonda uğraşıyorum
Cam tık tık etti 1 dakka işareti yaptı camı indirdim. abi hava alanında freeshopda çalışıyorum
kimliğimi gösterim istersen dedi göster lan dedim hakkaten gösterdi ben şok ben vefat..
orjinal parfümler kaldı elimde bugun kotam dolması için satmam gerekiyor bi yardım et dedi.
en az yarım saat kafamı şişirdi, kaçparaya satıyon dedim Hugo Boss kapalı jelatin sarılı kutuda 230 TL dedi.
Başımdan gitsin diye 30 Lira vereyim git dedim tamam abi dedi parayı verdim yüzünde tebessüm oluştu i*nenin :D

2- Bizimkent Esenyurt yolundaki Benzin Cafe'nin aşağı rampasında duran 1 i hamile 3 kadın vardı.
hamile kadının karnı burnunda çılgınlar gibin bağrınıyor. Aldım arabaya hastaneye diye. yolun yarısında sustu kadın
diğeri dedi ordan cebindeki paranı ver yoksa bizi kaçırıyorlar diye bağrırım tarzında tehdit etti.
Özgecan haberleri tvde sürekli korktum bende. Ordanda kaçtı bi 125 TL

3- Avcılar meydan da metrobüse doğru yürürken 3 kopil kesti yolumu belli çekmişler kafa iyi.
Van'a gidicez yol parası lazım. cebimde parayı iç içe koymam hepsi ayrı gayrı takılırlar. Tamam kardeşim dedim
Attım elimi cebime allah rızası için 10 TL çıksın nolur dedim. 100 TL çıktı anasını satim. bunlar direk dadandı paraya. Tabi yine ben şok ben vefat.
Ama takdir ettim bunları yalan yok en azından direk gasp edicez dedi gasp etti ciddi ciddi.

Vay arkadaş neler olmuş ya. İlk 2 sine üzüldüm de 3. den iyi yırtmışsın, lavuk çeker saplar bıçağı üç beş kuruş için değmez. Paraya gelsin.

Bir gün ben de böyle bi lavuğa 20 lik kaptırdım. Nasıl ağlandı belli değil, hoş ben niyetindeyim işin yalan söylüyorsa ondan bi şekilde çıkar zaten.

Sen paraları 20 10 olarka böl :) 200 falan yapma sakın.