PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir Doğum günü mekanı önerisi

Erdem K.
23-05-2014, 09:43
Arkadaşlar,

Kız arkadaşımın doğum günü için başbaşa olunabilecek, manzarası ve ortamı güzel, yemek vs. de olabilir, mekan önerileri / yer tarifi alabilirsem memnun olurum.

Forumdan çok güzel fikirler çıkıyor :) Kısır döngüde bildiğim yerlere gitmektense, sizin önerileriniz olan yeni yerleri değerlendirmeyi tercih ederim ...

İzmir içi, çeşme, karaburun, urla, kuşadası ve civarları olabilir.

İlginize şimdiden teşekkürler, keyifli forumlar ...

zOnstyLe
23-05-2014, 09:51
Yemek tarzı istersen Yeni Foça'da salaş ama cok guzel balık restorantlar var. Değerlendirilebilir.

Erdem K.
23-05-2014, 10:04
Yemek tarzı istersen Yeni Foça'da salaş ama cok guzel balık restorantlar var. Değerlendirilebilir.

Eski - Yeni foça'da benim de gittiğim mekanlar var ama özellikle tavsiye ettiğiniz yer/ler varsa ismen belirtirseniz sevinirim :)

Gko
23-05-2014, 10:08
skyfire restoran'a bi bakın isterseniz. 1 ay sonra yıldonumumuz var bizimde oraya gitmeyi düşünüyorum

orcuns
23-05-2014, 10:13
Arkadaşlar,

Kız arkadaşımın doğum günü için başbaşa olunabilecek, manzarası ve ortamı güzel, yemek vs. de olabilir, mekan önerileri / yer tarifi alabilirsem memnun olurum.

Forumdan çok güzel fikirler çıkıyor :) Kısır döngüde bildiğim yerlere gitmektense, sizin önerileriniz olan yeni yerleri değerlendirmeyi tercih ederim ...

İzmir içi, çeşme, karaburun, urla, kuşadası ve civarları olabilir.

İlginize şimdiden teşekkürler, keyifli forumlar ...

Kalmalı dusunuryosan Selimiyede hidayetin yeri.

Erdem K.
23-05-2014, 10:57
skyfire restoran'a bi bakın isterseniz. 1 ay sonra yıldonumumuz var bizimde oraya gitmeyi düşünüyorum

teşekkürler öncelikle, şehir merkezinden biraz uzaklaşmak istiyorum. olmazsa burayı değerlendireceğim ;)

Kalmalı dusunuryosan Selimiyede hidayetin yeri.

maalesef günü birlik olacak bu yüzden marmaris biraz uzak kaçar aslında, ama fotolardan mekani beğendim kalmalı bir dahaki seferde değerlendireceğim, teşekkürler ...

Erdem K.
23-05-2014, 16:31
İzmir'liler tatile mi çıktı ? :)

aybarsdnr
23-05-2014, 16:39
alaçatı da place diye bir yer var. gerçi sen izmirli olduğun için benden daha iyi biliyorsundur:) aradığın tarzı bilemiyorum ama yemekleri çok iyi ve ortam sıcak. ama lüks değil

Erdem K.
23-05-2014, 16:51
alaçatı da place diye bir yer var. gerçi sen izmirli olduğun için benden daha iyi biliyorsundur:) aradığın tarzı bilemiyorum ama yemekleri çok iyi ve ortam sıcak. ama lüks değil

evet biliyorum :) çok teşekkürler ama normal akşamlarda da oraya gitmişliğimiz var, bilmediğim yerler olsun istiyorum, ben de gidince şaşırıyım :)

cabrioleter
23-05-2014, 17:54
Fransız Kültürde La Cigale var,
Asansör manzarası ve akşamıyla güzel ortam sunar,
Tavacı Recep'in üst katında kordon manzarasıyla harika bir yemek yiyebilirsiniz,
Aksak Lounge'da jazz gecelerine denk gelirseniz şarap eşliğinde mükemmel bir doğumgünü kutlanır.
Seferihisar/Sığacık Limanda adını hatırlayamadım oldukça güzel bir restoran var deniz ayaklarınızın dibinde.

aybarsdnr
23-05-2014, 19:08
Fransız Kültürde La Cigale var,
Asansör manzarası ve akşamıyla güzel ortam sunar,
Tavacı Recep'in üst katında kordon manzarasıyla harika bir yemek yiyebilirsiniz,
Aksak Lounge'da jazz gecelerine denk gelirseniz şarap eşliğinde mükemmel bir doğumgünü kutlanır.
Seferihisar/Sığacık Limanda adını hatırlayamadım oldukça güzel bir restoran var deniz ayaklarınızın dibinde.

Asansör kadar manzarası güzel olup, işletmesi berbat bir mekan yoktur herhalde. Geçen yaz akşam yemeği için gitmiştim. Fix menü uygulamışlar, yemekler berbat. Masalar, sandalyeler sanki düğün salonu gibiydi. Kesinlikle güzel bir işletmeyle çok kaliteli bir mekan olabilir. yanılmıyorsam belediye işletiyordu. şaşırmamak lazım aslında

Erdem K.
23-05-2014, 21:16
Aslinda karaburun taraflarinda mekan olsa super olur.

bahsettikleriniz guzel ama gittigim mekanlar, tesekkurler...

Gko
24-05-2014, 09:14
Asansör kadar manzarası güzel olup, işletmesi berbat bir mekan yoktur herhalde. Geçen yaz akşam yemeği için gitmiştim. Fix menü uygulamışlar, yemekler berbat. Masalar, sandalyeler sanki düğün salonu gibiydi. Kesinlikle güzel bir işletmeyle çok kaliteli bir mekan olabilir. yanılmıyorsam belediye işletiyordu. şaşırmamak lazım aslında

o asansore verdigim paraya acıdıgım kadar baska bişeye acımıyorum ben. aynen fix menu berbat ve kesinlikle pahalı. köşeye oturmak istedik rezerve dediler adamlar sonra kimse oturmadı baska oturmak isteyeni oturttular saçma saçma işler

B.Koçer
24-05-2014, 10:57
Abi dogum gunu Haziran mı :D
Bende konuna salça olmak istiyorum müsadenle tehlike yaklaşıyor

ibozum
24-05-2014, 11:40
Bakalım nereler varmış güzel gidilip görülecek.. Biz de yararlanalım bu konudan.. :)

Ers
24-05-2014, 11:52
edit..........

sercanavcı
24-05-2014, 12:31
urlada deniz kenarında 10 numara balık restaurantlar var

twstr
24-05-2014, 13:30
İsabey bağevi (sevilen şarapevi) cok guzel sakin romantik bir mekan. Şarap severler için süper. Etlerinın lezzeti manyak. Biraz fiyat oalrak yemekler fazla ama şaraplar çok uygun fiyatlı.
Kendileri yapıyorlar zaten

http://www.surprizim.net/wp-content/uploads/%C4%B0sabey-ba%C4%9Fevi.jpg

tesisi komple gezebiliyorsunuz

serkan_2120
24-05-2014, 13:42
urlada deniz manzarı istersen güvendikte messt var doğa içinde bi yer istersen eski çeşme yolunda seyrü sefa var ikiside kaliteli mekanlardır

B.Koçer
24-05-2014, 13:46
İsabey bağevi (sevilen şarapevi) cok guzel sakin romantik bir mekan. Şarap severler için süper. Etlerinın lezzeti manyak. Biraz fiyat oalrak yemekler fazla ama şaraplar çok uygun fiyatlı.

Yemekler gerçekten fazla mı :D Ben yedim kuş kadar bişi geldi alayı soğan :(

aybarsdnr
24-05-2014, 16:25
Konu çok güzel oldu aslında. yazları mutlaka çeşmeye gidip geliyorum, o arada 1 günümü de izmir e ayırıyorum. Yaşanılacak şehir vallahi :)

B.Koçer
24-05-2014, 16:27
Konu çok güzel oldu aslında. yazları mutlaka çeşmeye gidip geliyorum, o arada 1 günümü de izmir e ayırıyorum. Yaşanılacak şehir vallahi :)

Denizaltı restorana gittin mi ?
Çeşme altında denize sıfır , on numara sıcak tabağı alkol vs var .

Denizaltı Cafe & Restaurant Urla | Urla İskele'de Tanju Okan Parkında sıcak samimi bir ortam bulabileceğiniz benzersiz bir restoran. (http://denizalticafe.com.tr/)

Menüleri fiyat listesine kadar internette mevcut, ben her gittiğimde memnun kaldım :)

gökh@n_gr
24-05-2014, 16:28
Levent marina cicogna yada cece. Cece cluba dönüyor belli saatten sonra. La cigale de iyidir bahçesi çok keyifli.

ibozum
24-05-2014, 16:38

Denizaltı Cafe & Restaurant Urla | Urla İskele'de Tanju Okan Parkında sıcak samimi bir ortam bulabileceğiniz benzersiz bir restoran. (http://denizalticafe.com.tr/)

Menüleri fiyat listesine kadar internette mevcut, ben her gittiğimde memnun kaldım :)

Geçtiğimiz ay Urla'dayken arkadaşlar götürelim dedi.. Hava iyi olmamasına rağmen restaurant full çekiyordu.. Yeri çok güzel, yemek yiyenlerin yediklerine baktım çok lezzetliye benziyordu artı kocaman kocamandı..

İçimde kaldı muhakkak gideceğim, gidilmesini öneririm :icon_tup:

aybarsdnr
24-05-2014, 16:39

Ekledim listeye :)

Erdem K.
24-05-2014, 17:41
Abi dogum gunu Haziran mı :D
Bende konuna salça olmak istiyorum müsadenle tehlike yaklaşıyor
Yok yarin bariscim :) herkes faydalanabilir konudan, salca olmak gibi dusunme ;)

arastiricam, anlattiklariniza gore tam benlik, tesekkurler :)

urlada deniz manzarı istersen güvendikte messt var doğa içinde bi yer istersen eski çeşme yolunda seyrü sefa var ikiside kaliteli mekanlardır
Olabilir, listeye ekledim tesekkurler...

Bu da cazip geldi, secim yapmak zorlasti :) yarin sabaha kadar biryerlerde karar kilmaliyim, neden bu kadar geciktiysem :confused:

Erdem K.
26-05-2014, 07:25
forumdaki arkadaşların tavsiyeleri üzerine;

sabah mordoğan/gülbahçe civarlarındaki Taş evde salaş ama güzel bir kahvaltı (manzara ve fiyatlar çok iyi)

Öğlen balıklıova partal kardeşlerde bira, kalamar ...

Akşam İsabey bağevinde güzel bir yemek

Şiddetle tavsiye ederim :)

Yorumlarından dolayı tüm arkadaşlara tekrar teşekkürler, keyifli forumlar, bir başka özel gün konusuyla görüşmek üzere :) ...

B.Koçer
27-05-2014, 22:15
Abi Berkay bu arada :)

sanırım bi 500 lük oldun :D

geçmiş olsun darısı başımıza

Erdem K.
29-05-2014, 09:28
Abi Berkay bu arada :)

sanırım bi 500 lük oldun :D

geçmiş olsun darısı başımıza

kusura bakma :) isim yanlış telafuz etmekten hoşlanmam ama yaptık bir hata :)

urla bağ evini de tavsiye ettiler, ilk fırsatta onu da deneyeceğim ...

B.Koçer
05-06-2014, 09:47
kusura bakma :) isim yanlış telafuz etmekten hoşlanmam ama yaptık bir hata :)

urla bağ evini de tavsiye ettiler, ilk fırsatta onu da deneyeceğim ...

Estafurullah ne demek :)

Su anda konu benım ıcınde bir önem taşımakta :D

Met
05-06-2014, 09:53
Estafurullah ne demek :)

Su anda konu benım ıcınde bir önem taşımakta :D

geçmiş olsun kardeşim :D kredi çekmeyi düşünürsen tanıdık bankacı var bizim kiracı :D

B.Koçer
05-06-2014, 09:55
geçmiş olsun kardeşim :D kredi çekmeyi düşünürsen tanıdık bankacı var bizim kiracı :D

Hay senın ben hahahahah olm ne güldüm lan :D

Şaka bi yana fikir üretelim fikir fikir meto :D

Met
05-06-2014, 09:56
Hay senın ben hahahahah olm ne güldüm lan :D

Şaka bi yana fikir üretelim fikir fikir meto :D

dükkana gel de olduğu kadarıyla bi beyin fırtınası yapalım :D ahah

B.Koçer
05-06-2014, 10:01
dükkana gel de olduğu kadarıyla bi beyin fırtınası yapalım :D ahah

Bende calısıyorum met met met met met :D

Evvet abiler

izmirde dogum gunluk onerı varmıdır :)

Gko
05-06-2014, 10:27
Bende calısıyorum met met met met met :D

Evvet abiler

izmirde dogum gunluk onerı varmıdır :)

Skyfire diyorum takmiyonuz beni

B.Koçer
05-06-2014, 10:29
Skyfire diyorum takmiyonuz beni

Bi link görsel

fiyat vs bişiler varmı tsi power kardeşim :D

Gko
05-06-2014, 10:49
Bi link görsel

fiyat vs bişiler varmı tsi power kardeşim :D

Kanka sadece foursquaredeki fotolar var :D yemekler asiri pahali olcagini sanmiyorm.brunch falan ucuz. Yildonumundr.otele gitmeseydim oraya gidicektimbende :D