Orijinalini görmek için tıklayınız : camping yeri bilgi...
Ozgu_Akcan
22-05-2014, 09:55
arkadaşlar ***** yaz geldı artık tatıl planlarını bır cok kişi yapmıştır. bende dun yıllık ıznımı aldım temmuz 21 den agustas 3 kadar ve bu surede gecen sene yaptıgım gıbı valıde hanımla beraber kamp hayatı yasayarak bır gun burda ıkı gun baska yerde seklınde gerceklestırıcem.
gecen sene gemlık (kumla) ızmır cesme alacatı kusadası (mahmutlar) bodrum (gumbet) seklınde gecırdım 10 gunumu busene daha farklı bır bölge akdenıze ınmeyı planlıyorum
rotamda marmarıs fethıye öludenız antalya kaş var buralarda cadırımla arabamın yanımda durabılcegı bildiğiniz tavsiye edeceğiniz yerler varmıdır? tabi campıng alanında wc dus muftak elektırık su olması da önemli bi unsur...
:soru: :soru: :soru:
bir çok böyle alan mevcut. çadırla ugraşmam diyorsanız otellerden daha uygun rakamlara bungalowlarda var hatta.
kaş camping kesinlikle tavsiye ederim.ahşap evlerde var klimalı.fakat önceden rezervasyon yapmanız gerekecek.
ulasoztas1
22-05-2014, 12:42
Özgü abi Muğla Akyaka'ya uğramadan rotanı çizme birçok kamp yeri de var zaten marmarisede 1 saat mesafede.
Ozgu_Akcan
22-05-2014, 12:59
gecen sene böyle hıc arastırmadan cıktık yola neidü belirsiz yerlerde kaldık cadır kurduk
hele bıyerde sabah uyandıgımızda cadırın 4 bıtarafı kopekler tarafından cevrılmıstı baya bı sure mahsur kalmıstık cadırda :D
Ozgu_Akcan
22-05-2014, 13:00
kaş camping kesinlikle tavsiye ederim.ahşap evlerde var klimalı.fakat önceden rezervasyon yapmanız gerekecek.
yazıyorum listeye burasını :D
Ozgu_Akcan
22-05-2014, 13:02
Özgü abi Muğla Akyaka'ya uğramadan rotanı çizme birçok kamp yeri de var zaten marmarisede 1 saat mesafede.
listeye alınmıştır yakısıklı kardesım benım :D
Risendark
22-05-2014, 13:30
Ölüdeniz mevkisi kelebekler vadisinde onur Motel tek geçerim Bungalov evler de mis gibi kalirsiniz kafa dinlemek için ve doğal güzellik için birebir bi yer
darkmoon
22-05-2014, 13:40
bu haritada türkiyedeki bütün kamping yerleri detaylı açıklamalı fotolu falan var yardımcı olur belki..
Türkiye kamp alanları (http://tr.camping.info/t%C3%BCrkiye/kamp-alanlari)
Kaş camping'i bende tavsiye ediyorum, çok beğendiğim bir yer.Rezarvasyon şart, bungalov filanda var.Mutfak alanı, buz dolabı filan da var ancak tırt, merkeze yürüyerek 10 dakika uzaklıkta.Sağlık ocağı filan var yakınında, içinde cafe&bar da mevcut, 6-7 masalık. Bir de akdeniz bölgesinde çadır kuracaksanız, çadırınızı bol pencereli seçin geceleri uyutmuyor sıcaklar, sabahları da erkenden kalkıyorsun güneş içine doğuyor çünkü :D
Rotanın dışında kalabilir belki ama Cunda(Alibey) adasında Ada Camping var internetten bir bak istersen.Kalmadım içeriğini bilmiyorum ama her geçişimde ilgimi çeker.
Slipshod
22-05-2014, 14:49
dalyana gitmenizi tavsiye ederim. çadır kampları ve ahşap evler kiralanabiliyor bir çok yerde. doğası güzel tekne turları yapılabiliyor. caretta carettalar zaten meşhur. gitmişken mavi yengeç denememek olmaz :D
aslanneron
22-05-2014, 14:51
abi muglaya kadar gitmişken akbük'e de ugramanı tavsiye ederim tamamen çadılarla dolu bir koy ve çok sessiz sakindir ordan deniz kenarından akyakaya geçersin ;)
:icon_wave:icon_tup:
zOnstyLe
22-05-2014, 17:45
Dalyan +1 Akyaka +1 Dalaman'a Dalyan haricinde ugramayın :D
ResuscitateR
22-05-2014, 18:03
Karavan ve çadır kamp alanları o bölgelerde oldukça fazla.. Onun dışında kalacağınız yerlerde huzursuz olur ve rahat edemezsiniz bence.. Daha vakit varmış, bende o bölgelere ait kamp yerlerinin bir listesi olucaktı bulur p.m. atarım..
ulasoztas1
22-05-2014, 20:58
abi muglaya kadar gitmişken akbük'e de ugramanı tavsiye ederim tamamen çadılarla dolu bir koy ve çok sessiz sakindir ordan deniz kenarından akyakaya geçersin ;)
:icon_wave:icon_tup:
+1000 Muğla Akbükte çok güzel kamp alanı var abi ister kendi çadırınla ister oradan kiralıyorsun geçen sene günlük 40tl idi sanırım çadır dahil. resimleri var istersen facebooktan atarım :heyoo:
Ozgu_Akcan
23-05-2014, 09:23
valla supersınız arkadaslar ıyıkı konu acmısım rotayı muhtemelen kaydırıcam :D bıryere sabıt kalmakdansa adrenalın dolu kamp hayatını tercıh edıyorum artık :D zevkı bambaksa
ulaşım atarsan sevınırım
Ozgu_Akcan
23-05-2014, 09:24
Karavan ve çadır kamp alanları o bölgelerde oldukça fazla.. Onun dışında kalacağınız yerlerde huzursuz olur ve rahat edemezsiniz bence.. Daha vakit varmış, bende o bölgelere ait kamp yerlerinin bir listesi olucaktı bulur p.m. atarım..
zahmet olmassa sevinirim.
birde dun gece hep benı vurdun denk mı geldı yoksa dungecenın kurbanı benmıydım :D :D :D :D :D
Fırtına_siR
25-06-2016, 01:14
izninizle konuyu güzelce bir hortlatayım :D yeni konu kirliliği yapmadan bilgisi olanlara sorum olucak 2 arkadaş 13-17 temmuz arasında 4 günlük bir tatil düşünüyoruz düşüncemiz çadır tatilinden yana ve ilk kamp deneyimi olucak :) internette akyaka'yı gördüm biraz inceledim, kafamız karışık biraz açıkcası yer bulmak denizi nasıl ortam nasıl konu 2 sene öncenin konusu yakınlarda veya geçen sene gidip yorum yapabilecek olan varsa sevinirim teşekkürler.
Ozellikle bu sene yer bulmak dert oldu atalay filiz teror vs. Arttigi icin kamp sahipleriyle telefondan gorusunce guzelce bir sorguya cekiliyorsunuz.tum malzemelerim hazir bagajda duruyor karadenize çikicam ama nereyi aradiysam gelin bi goruselim diyorlar
yucelebeci
25-06-2016, 08:54
izninizle konuyu güzelce bir hortlatayım :D yeni konu kirliliği yapmadan bilgisi olanlara sorum olucak 2 arkadaş 13-17 temmuz arasında 4 günlük bir tatil düşünüyoruz düşüncemiz çadır tatilinden yana ve ilk kamp deneyimi olucak :) internette akyaka'yı gördüm biraz inceledim, kafamız karışık biraz açıkcası yer bulmak denizi nasıl ortam nasıl konu 2 sene öncenin konusu yakınlarda veya geçen sene gidip yorum yapabilecek olan varsa sevinirim teşekkürler.
Akyaka da orman kampı var gayet güzel ve temiz bir alan, çadır günlük 35 tl, yanlız internet sitesinde başvuru formu diye birşey gördüm açıkcası saçmalamışlar altı üstü çadır kurucaz neyin başvurusu :) akyaka genel olarak çok güzel biryer, sakindir, çok fazla eğlence ortamı bulamazsınız, ufak bir kumsalı mevcut ordan hiç denize girmedim fakat orman önünden denize girdiğiniz zaman denizi derin ve oldukça soğuktur, kumsalın biraz daha sıcak olduğunu söylerler
yucelebeci
25-06-2016, 08:57
Bu arada bende 15 temmuzda gökçeada ya gidicdm kamp için geçen sene çok güzel bir koy görmüştüm sadece büyük arazi araçlarının inebileceği bir yolu var orda 4 kişi kafa dinliycez, zıpkınlar, oltalar, mangal herşey hazır zaman geçmiyor :)
prodorian
25-06-2016, 10:23
datça çubucak
bördübet palamutbükü
kızılcabük
hepsi datçada memleket işte özledik :)