PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Seat Leon copa plus tdi vagcom yardım

Berke
01-05-2014, 13:40
Merhaba,

Forumda konuyla ilgili başlıklara baktım ancak tam bir bilgi bulamadım. Bu araca vagcom ile hangi özellikler açılabilir? Benim aklımda olanlar:

-kadran selamlama
-kapıları açınca xenonların değil sislerin yanması
-teybim r310. Bu teybin ekranında park sensörünün görseli olabiliyor mu?
-sert kalkışlarda direksiyonun stabilitesi
-virajlarda aracın stabilitesini sağlayan özellik
Kapıları kilitlendiğimde kumandaya basılı tutunca camlar ve aynalar kapanıyor. Bunu basılı tutarak değilde tek basışta yapması

Benim aklıma gelenler bunlar. Bunlar olabilir mi? Veya yararlı başka özellikler varsa fikir verebilir misiniz?

Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

EmrahERKAN
01-05-2014, 13:52
-kadran selamlama ---2013 Model ise olabilir
-kapıları açınca xenonların değil sislerin yanması --- Central Elektrik Long coding kısmından Yapılabiliyor.
-teybim r310. Bu teybin ekranında park sensörünün görseli olabiliyor mu? RCD 310 da gösterilebiliyor diye biliyorum. Ancak OPS var mı aracınızda.
-sert kalkışlarda direksiyonun stabilitesi -- Bu Konuda Bilgim yok
-virajlarda aracın stabilitesini sağlayan özellik ---- XDS özelliğini Tam olarak bilmiyorum ancak yapılabiliyor diye tahmin ediyorum.
Kapıları kilitlendiğimde kumandaya basılı tutunca camlar ve aynalar kapanıyor. Bunu basılı tutarak değilde tek basışta yapması ---- Yine basılı tutuyorsunuz ancak Kalkmaya basladıgı anda bırakıosunuz yapılabiliyor.

Sert@ç
01-05-2014, 13:56
Sert kalkista direksiyon stabilitesi derken ?
Yani yolda cukur tas vs olmadikca duz gitmesi lazim zaten

Virajlarda stabilite icin esp var zaten ama gaza oturunca kopmasin diyorsaniz uzgunum xds 1.6 tdi motorda yok

Diger hersey yapilabilir

Berke
01-05-2014, 14:03
@EmrahErkan

Aracımda standart arka park sensörü var. Önlerde sensör yok.
Aracım 2012 model.

@sertac

Aslında bana bunu bir elektronikçi söyledi bence de düz gitmeli haklısınız :) ama duyunca bir danışmak istedim foruma
Aracım düz vites esp yok o yüzden

Peki başka sizlerin aklına gelen güzel özellikler var mıdır açılabilen?

Sert@ç
01-05-2014, 14:19
Esp olmasa bile asr yani patinaj engelleme var yani yine duz sekilde kalkmasi lazim
Benim 2.0 tfsi sag teker islak sol kuru asfaltta olsun yine direksiyonu biraksan bile duz gidiyor
Aracinizin caster ve rot ayarlarina baktirin derim

Benim aklima gelen pek birsey yok ama yapilabilirse amerikan park ve donuse duyarli sis farlarini actirabilirsiniz

Berke
01-05-2014, 15:28
Esp olmasa bile asr yani patinaj engelleme var yani yine duz sekilde kalkmasi lazim
Benim 2.0 tfsi sag teker islak sol kuru asfaltta olsun yine direksiyonu biraksan bile duz gidiyor
Aracinizin caster ve rot ayarlarina baktirin derim

Benim aklima gelen pek birsey yok ama yapilabilirse amerikan park ve donuse duyarli sis farlarini actirabilirsiniz

Yanlış anlaşılma oldu sanırım :) bana bunu bir elektrikçi söyledi yoksa bu şekilde bir problemim yok:) aracım düz bir şekilde kalkıyor.

Evet Amerikan park olabilir haklısınız onu da listeye ekleyeyim. Dönüşe duyarlı sis farları şu an aktif aracımda