PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara'da piknik alani tavsiyesi.

Gimifayf
20-04-2014, 00:11
Selamlar abilerim kardeslerim,
Havalar isiniyo yavas yavas dolayisiyla piknik sezonu aciliyor.
Biz de arkadaslarla hem vizeler bitti bi toplanalim diye hem de 23 Nisan'da Anitkabir ziyaretinden sonra gunu dolduralim diye piknik yapalim dedik.
Ankara'da daha once hic piknik olayina girismedigim icin bilmiyorum, sadece aklimda 3-4 alternatif var;
Golbasi - Mogan Parki
Temelli - Goletin etrafi
Etimesgut - Goksu Parki
Mamak - Mavi Gol
Bunlar internetten edindigim bilgiler, Temelli'deki parki Afyon'a gidip gelirken goruyorum guzel duruyor, simdi bizim istedigimiz mumkunse kamelyasi falan olan, Ankara'ya uzakligi 50 km'yi gecmeyen, otopark konusunda sikinti yasamayacagimiz guzel sakin bi alan.
23 Nisan'da her yerin dolu olmasi ihtimaline karsi 24 Nisan'da da yapabiliriz erteleme konusunda sikinti yok.
Sizlerden tavsiyelerinizi bekliyorum.
Edit: Ulan bu forumda bunun da konusu acildi ya spor gazetesi dicek forum uyeleri icin, 7-8 kisi gidicez gunumuz rezil olcagina bi fikir aliyim ona gore gidelim dedim. :)

GÖKTÜRK
20-04-2014, 00:58
mavi göl iyidir ama şu sıralar çok kalabalık bizde perşembe günü ordaydık hafta içi olmasına rağmen tıklım tıklım ama bu tercihler arasında gene ilk mavi göl derim

Risendark
Bunda bişey yok kardes çıkıp piknikte ne giyebilirim dememişsin :hehe: valla o saydığın yerler güzel Mogan ı tavsiye ederim cardak var göl var temiz cakal cukal yeri değil en azından ;)

Gimifayf
Yanlis post.

Gimifayf
20-04-2014, 00:59
mavi göl iyidir ama şu sıralar çok kalabalık bizde perşembe günü ordaydık hafta içi olmasına rağmen tıklım tıklım ama bu tercihler arasında gene ilk mavi göl derim
+1 yazdim Mavi gole erken gitmek gerek demek ki.

Bunda bişey yok kardes çıkıp piknikte ne giyebilirim dememişsin :hehe: valla o saydığın yerler güzel Mogan ı tavsiye ederim cardak var göl var temiz cakal cukal yeri değil en azından ;)
Hah iste ben de cakal cukal olmasin istiyorum derdim o bayanlar falan da olucak yanimizda, aksam karakolda bitmesin istiyorum biraz hassasiz. :D

GÖKTÜRK
20-04-2014, 01:00
ankarada zaten gidecek başka mangallık yer yok sanırım :D varsada şehir merkezine uzak yerler olur. mavi göl duruma göre biraz çakal çukal olabiliyo eğer rahatsız olurum diyosanız mogan veya göksü iyidir mogan mı göksü mu dersen göksu derim :D

Risendark
20-04-2014, 01:04
Hah iste ben de cakal cukal olmasin istiyorum derdim o bayanlar falan da olucak yanimizda, aksam karakolda bitmesin istiyorum biraz hassasiz. :D
Dostum o zaman Mogan daha uygun mavi gol de güzeldir ama hani aşağılamak için değil bu söylediğim yanlis anlasilnasin altına sahini alan 3 5 de bira alan adamlar doluyor bazen tartışma çıkar dallamalık yaparlar kendini tutmazsın başına bela olur Mogan daha çok düzgün, ailelerin geldiği taşkınlık olmayacak bi yer tavsiyem bu yönde :)

Gimifayf
20-04-2014, 01:05
ankarada zaten gidecek başka mangallık yer yok sanırım :D varsada şehir merkezine uzak yerler olur. mavi göl duruma göre biraz çakal çukal olabiliyo eğer rahatsız olurum diyosanız mogan veya göksü iyidir mogan mı göksü mu dersen göksu derim :D

Cakal cukal oluyosa kotu iste, tadimiz kacar, o zaman rota Goksu'ya cevrildi hadi bakalim en son nereye karar vericez. :D

Gimifayf
20-04-2014, 01:07
Dostum o zaman Mogan daha uygun mavi gol de güzeldir ama hani aşağılamak için değil bu söylediğim yanlis anlasilnasin altına sahini alan 3 5 de bira alan adamlar doluyor bazen tartışma çıkar dallamalık yaparlar kendini tutmazsın başına bela olur Mogan daha çok düzgün, ailelerin geldiği taşkınlık olmayacak bi yer tavsiyem bu yönde :)

Ben mesaji aldim, sehre uzak tenha yerler sikinti olur cunku benim ve panpalarin sartellerde de sikinti var direk trafoyuz yani tadimiz kacar. :D
Mogan, Goksu ve Temelli kaldi bi tek aklimda su an.

GÖKTÜRK
20-04-2014, 01:07
eğer içki icecekseniz göksuda içki yasaktı bıldıgım kadarıyla. saat kaç gibi gideceksiniz ? risendarkın dediği gibi mavi gölde biracı tayfa olur ama onlar genelde iş çıkış saatinden sonra damlar oraya 7-8 gibi. siz öglen saatlerinde giderseniz aileler oluyo güvenlikler falanda yeterince var sıkıntı çıkmaz gibi. bayan olacak mı aranızda

Risendark
20-04-2014, 01:10
Ben mesaji aldim, sehre uzak tenha yerler sikinti olur cunku benim ve panpalarin sartellerde de sikinti var direk trafoyuz yani tadimiz kacar. :D
Mogan, Goksu ve Temelli kaldi bi tek aklimda su an.

Temelliyi salla uzak yerde napcan git Mogan a göksu da 1 tane yer bulamazsın sanarsın eti bedava dağıtıyorlar :D

Gimifayf
20-04-2014, 01:13
eğer içki icecekseniz göksuda içki yasaktı bıldıgım kadarıyla. saat kaç gibi gideceksiniz ? risendarkın dediği gibi mavi gölde biracı tayfa olur ama onlar genelde iş çıkış saatinden sonra damlar oraya 7-8 gibi. siz öglen saatlerinde giderseniz aileler oluyo güvenlikler falanda yeterince var sıkıntı çıkmaz gibi. bayan olacak mı aranızda
Bayan olacak yanimizda evet, alkolle ilgili bi problem soz konusu degil, biz sabah 11 gibi varip aksam 5-6 gibi donus planliyoruz o saatler uygun olur o zaman?

Temelliyi salla uzak yerde napcan git Mogan a göksu da 1 tane yer bulamazsın sanarsın eti bedava dağıtıyorlar :D
Valla ne biliyim gelip gecerken goruyom bi deneyelim dediydim. :D
Yer bulamamak sikinti olur ama piknige yenge adayinin katilmasi muhtemel o yuzden orda sap gibi kalmayalim. :D

Risendark
20-04-2014, 01:15
Sen ankarada piknik yapmadin sanırım bro :D en gec 9 da gidecen ki yer bulasın yoksa kaldırımda mangal yakar arabada yersin :hehe: :D

GÖKTÜRK
20-04-2014, 01:15
o saatler size uygun çünkü bizde bahsettiğiniz saatlerde gidip geldik. bide bi uyarı olsun köpek falan getirecek arkadaşınız varsa içeride acayip köpek var ve yabancı köpeklere havlıyolar duruma göre saldırabilirlerde , köpekle gittiğimiz her sefer pişman oluyoruz içerdeki köpekler yüzünden

Gimifayf
20-04-2014, 01:18
Sen ankarada piknik yapmadin sanırım bro :D en gec 9 da gidecen ki yer bulasın yoksa kaldırımda mangal yakar arabada yersin :hehe: :D
Ya biliyorum da, Ata'yi ziyaret etmeden olmaz, ordan da en erken 11'de cikariz yoksa her turlu sabah namazini kilar cikarim. :D

o saatler size uygun çünkü bizde bahsettiğiniz saatlerde gidip geldik. bide bi uyarı olsun köpek falan getirecek arkadaşınız varsa içeride acayip köpek var ve yabancı köpeklere havlıyolar duruma göre saldırabilirlerde , köpekle gittiğimiz her sefer pişman oluyoruz içerdeki köpekler yüzünden
Eyvallah bilgiler icin biraderim sagolasin.

CasabLanca
20-04-2014, 02:56
Belediyenin hicbir parkinda alkol alamiyorsunuz, her birinde guvenlik oldukca sıkı. Mogan, mavi gol veya goksudan birine gidebilirsiniz gonul rahatligi ile

Mikrop_Ali
20-04-2014, 06:30
Belediyenin hicbir parkinda alkol alamiyorsunuz, her birinde guvenlik oldukca sıkı. Mogan, mavi gol veya goksudan birine gidebilirsiniz gonul rahatligi ile

sen alkole başla yeter hangi parkta içmek istiyosun ayarlarız :D

wiesmann
20-04-2014, 07:33
is yerim mogan karsisinda gordugum kadariyla goksu bayanla daha rahat gibi geliyor..

maxpower
20-04-2014, 10:31
saydıkların içinde bence en güzeli mavi göl

ben eşimle arkadaşlarımla birkaç kez mavi göle gittim, rahatsız olduğum bir şey olmadı. gelenlerin çoğu aile

ArMy
20-04-2014, 10:48
Az biraz uzak ama Çubuk-Karagöl gayet güzel..Ayrıca Beynam Ormanları da tavsiyem arasında..

Doğu
20-04-2014, 12:02
çayyolu uludağ kebapın ordan türkkonuta giderken sağda kavaklı piknik alanı var, orayı tavsiye ederim. çok kalabalık olmaz, karışan bulaşan olmaz, hanzo olmaz. boş çimenlik alana piknik masası ve mangal atılmış çok organize bir yer değil. ha birde kuytuda tenha yerlerde var içerde.

mogan, etimesgut falan belediyenin işlettiği yerler bana piknik havası vermiyor nedense

CanSim
20-04-2014, 12:33
Güdül - Sorgun Yaylası

Hem sakin, hem rahat, hem kalabalık olmuyor.

Redfish16V
20-04-2014, 18:14
Güdül - Sorgun Yaylası

Hem sakin, hem rahat, hem kalabalık olmuyor.
Sorgun iyidir aynen :) Sorgun dışında diğer seçeneğimde Göksu olurdu.

ham
20-04-2014, 20:35
kesinlikle çayyolu alacaatlı diyorum kömürünü alıp gidiyosun mangal orda var adam 5dk da yakıp bırakıyor yanlış hatırlamıyosam 5 tl gibi bi ücreti vardı pişman olmazsınız

Onurkk06
20-04-2014, 20:38
kkızılcahamam soğuksu derim ben ama aşırı kalabalık

blumenberg
21-04-2014, 07:35
içki yasak sevişmek de yasak arkadaşlar :)

Orhan
21-04-2014, 08:54
Toplu taşıma araçları ile gidilen heryerde çakal çukal olur

ErenDurmus
21-04-2014, 09:29
Alacaatlı +1 :icon_tup:

Emre Ekrem
21-04-2014, 09:32
mesire alanı var, yenimahalle diye geçiyor, karşıyaka tarafılarına yakın.

efef
21-04-2014, 10:06
moganın arka tarafı var otellerin felan olduğu taraf orda güzel yerler var kendin pişir kendin ye hesabı mangalı yakıp getiriyorlar semaver felan hepsi var ekstaradan biraz para ödüyosunuz ama sakin oluyor hem yakın hem en mantıklısı,mavi göle felan gitmeyin benim evim 20 dakka yakınlığında ben 2-3 senedir gitmiyorum oraya nerde çakalı var orda :D

highpower
21-04-2014, 11:13
haymana yolu üzeri belediyenin biknik alanını geçer geçmez mogan piknik alanı var şahane yer çok huzurlu ortam atv parkuru falanda var içinde tavsiye ederim kiralık masa sandalye mangal hepsi var

Gimifayf
21-04-2014, 13:35
Tum tavsiyeler icin tesekkurler, gruptan bazilari Mogan'a bazilari Goksu'ya gitmis herkes kendi istedigi yere gitmek istiyo piknik sabahi cogunluk ne derse onu yapmaya karar verdik.
Bazi abilerim alternatifler vermis Beynam gibi Karagol gibi, oralari da aklima yazdim baska bir organizasyonda 2 araba olursak oralara gitmeye karar verdik, tek araba 8 kisi olucaz dolayisiyla uzun mesafe konfor olarak sikinti oluyo, ben sofor koltugunda rahatim da arkada kucak kucaga oturacaklar ariza yapiyo. :D