Orijinalini görmek için tıklayınız : Al fakher nargile tutunu arıyorum
Selam arkadaşlar.Yurtdışından bir arkadaşım benden nargile tütünü istedi bende almışken en iyisini alayım istedim..
Araştırmalarıma göre Al fakher en iyisiymiş.
Varsa elinde orjinali olan çift elma ve gold uzum almak isterim 250 gr lık..
Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
_driver_
01-04-2014, 09:02
Al Fakher 250 gr (http://www.nargiletutun.com/nargile-tutunleri/al-fakher-nargile-tutunu/al-fakher-nargile-tutunu-250gr)
böyle bir site var ama stokta yok görünüyor en altta iletişim numarası var bilgi alabilirsinniz
Alfakheer en iyisi degil. En iyisi nakla. Alfakheer bir dusugu.
Nakla cift elma(anason) icerim hep, cidden tavsiye ederim.
beyler ben her aromayı nakla alıyorum evımde yapıyorum hıc baymadan ıcıyorum alfakheer bıraz agır her aromada olmasada genelı agır oldugu ıcın cok tercıh sebebı degıl en son ıctıgımde alfakheer ıkıncı koze gecmeden arka oda da uyumaya gıtmıstım o derece bıtkınlık yaptı :D sızede onerım nakla kullanın :icon_tup:
Selam arkadaşlar.Yurtdışından bir arkadaşım benden nargile tütünü istedi bende almışken en iyisini alayım istedim..
Araştırmalarıma göre Al fakher en iyisiymiş.
Varsa elinde orjinali olan çift elma ve gold uzum almak isterim 250 gr lık..
Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
eger aldırabılırsen starbuzz aldır kı bır kafalık bana da yollarsın bende tadını merak edıyorum dıger markaları burdan da alırız sıkıntı yok
En son ist. Al Fakher anason içtim . Manyak bir zevkti fakat çok yakıcıydı da , o anason kokusu bitiriyordu olayı :D İlk defa öyle sert bir nargile içmiştim. Hatta 5.dk sonra içememiştimde denilebilir :D
Risendark
01-04-2014, 11:07
Ben hep açık tutun alıyorum adam poşete koyuyor o şekilde alıyorum bi süre sonra bayiyor içesim gelmiyor nakla iyi midir bu konuda ??
Ben hep açık tutun alıyorum adam poşete koyuyor o şekilde alıyorum bi süre sonra bayiyor içesim gelmiyor nakla iyi midir bu konuda ??
aynen nakla dene farkı anlarsın.Alfakher bayıyor 5 dk sonra sıkılıyorsun vs ama nakla oyle degıl benım hıc nargıle ıcmeyen arkadaslarım bıle ıcerken cok keyıf alıyor nakladan aynı kısılerle kafeye nargıle ıcmeye gıttıgımızde alfakheer soyluyorum o zamanda buranın nargılesı cok kotu deyip içmiyorlar :D
Tutunde nakla daha iyidir lise zamanlarında kaikoy rexx in karisinda bir tutuncu vardı onda cok kaliteli tutunler olurdu.
Risendark
01-04-2014, 11:53
aynen nakla dene farkı anlarsın.Alfakher bayıyor 5 dk sonra sıkılıyorsun vs ama nakla oyle degıl benım hıc nargıle ıcmeyen arkadaslarım bıle ıcerken cok keyıf alıyor nakladan aynı kısılerle kafeye nargıle ıcmeye gıttıgımızde alfakheer soyluyorum o zamanda buranın nargılesı cok kotu deyip içmiyorlar :D
Hangi aroması güzel bu tütünün:)
Hangi aroması güzel bu tütünün:)
naklanınkını soruyorsan zevkıne gore herkezın degısır ama ben cappuccino ıcerım genelde buda hep nakla olur dıger tutunlerı alfakheer ıcerım en son cafeye cıktıgımda damla sakızı ıcmıstım oda baya agır geldı ama ıyıydı cok baymadı, bana hafıf gelır nakla dıyen arkadaslar alfakheer de agır gelır dıyorsanız aynı 2 marka tutunu karıstırın ortayı bulun bunu zaten cogu cafeler yapıyor ben 10 senedır net hergun ıcıyorum tecrubelerle sabıttır kı bunu burdan cogu arkadasta bılır :)
Cift elma nakla(anason). Dinleyin beni.
muzurasd
01-04-2014, 14:16
dubai dönüşü kendime al fakher getirdim üzüm karpuz gayet güzel bende naklayı sevmiyorum oradaki fiyatları tr ile aynıydı
Orçun Dikayak
01-04-2014, 14:42
Arkadaşlar her tütünde farklı bence cappuccino'da bahreyn tütünü derim ama üzümde al fakher üstüne tanımam gram düşünmem 1 kilo aldım hala içiyorum.Al fahker çift elmada var evde oda baymıyor gayet güzel tavsiye ederim.Kemeraltında Önkol Nargileden (855sk. No:2/1 P.16 Hacilar Pasajii (Kemeralti Camisi Arka Sokagi)) alıyorum ben tütünü fiyatlarda 250 GR 20 TL 1 kg alırsan 60 TL v.s gibi.Her çeşit tütünde mevcut.
naklanınkını soruyorsan zevkıne gore herkezın degısır ama ben cappuccino ıcerım genelde buda hep nakla olur dıger tutunlerı alfakheer ıcerım en son cafeye cıktıgımda damla sakızı ıcmıstım oda baya agır geldı ama ıyıydı cok baymadı, bana hafıf gelır nakla dıyen arkadaslar alfakheer de agır gelır dıyorsanız aynı 2 marka tutunu karıstırın ortayı bulun bunu zaten cogu cafeler yapıyor ben 10 senedır net hergun ıcıyorum tecrubelerle sabıttır kı bunu burdan cogu arkadasta bılır :)
15inde nargileye mi başladın ?
15inde nargileye mi başladın ?
14 yasinda lisebirde oluyosun bence normal 7. 8. sinifta sigaraya basliyo millet
14 yasinda lisebirde oluyosun bence normal 7. 8. sinifta sigaraya basliyo millet
Maşallah gençlik giderek iyiye gidiyor bravo :bravo:
Sonra doktor abimiz uğraşıyor genç yaşta başlayanlarla
Herkese tavsiyelerinden dolayı teşekkurler :) arkadas yabancı bi arkadas ozaman al fakher yollarsam adama baya agır gelecek. kemeraltında bulabiliriz anladıgım kadarıyla. Umarım cakmalarına denk gelmem
çok alakasız olacak ama merak ediyorum gerçekten nargilenin zararı nedir ne kadardır kime sorsam sigara işte diyor kimi la olm su buharı bu diyor bilen araştıran arkadaşlara bir sorayım dedim nargile gönül rahatlığı ile tüketilebilir mi ?
Al fakher üzümden başka bişey içemiyorum.
Anadolu yakasında Göztepe,Maltepe ve Ümraniye'de istediğin marka tütünü istediğiniz kadar alabilirsiniz bolca var.
Avrupa yakasında Ali Paşa Medresesinde tütün satan bi bölme var,ordan da istediğiniz kadar elde edebilirsiniz.
Orçun Dikayak
02-04-2014, 17:10
Al Fakher üzüm + çilek veya vişnede deneyin oda hoşunuza gider az biraz hafifletir;)
al fakher karpuz-çilek ve çok hafif içine nane koyun ama çok hafif böle azcık koku vercek kadar mesela 500 gram karpuz çilek karışımına 70 gram felan nane koyun deneyin diyorum sadece...yıllar önce iskenderundan almıştık şuan yarım kavanoz kaldı içmeye kıyamıyoruz:))
nargile sigaradan cok daha zararlı arkadaslar napıyosunuz hergun 10 senedir 5 senedir içmek nedir gidin bi cigerleri kontrol ettirin Allah muhafaza ilerde buyuk sıkıntılara neden olur
keyif için hafta sonları tamam derim ama hergun bayagı abartı olmus
Orçun Dikayak
02-04-2014, 18:41
nargile sigaradan cok daha zararlı arkadaslar napıyosunuz hergun 10 senedir 5 senedir içmek nedir gidin bi cigerleri kontrol ettirin Allah muhafaza ilerde buyuk sıkıntılara neden olur
keyif için hafta sonları tamam derim ama hergun bayagı abartı olmus
Dediğin doğru ne olursa olsun dumanlı olan herşey zararlı tömbeki içenlere daha kötü gerçekten meyveliler onlar kadar değil.Ama meyveliyede resmen kimyasal giriyor sanki bulamaç şuruplu bişey.
Ama yemekten sonra başına oturup çayla kahveyle önünde tavla muhabbet sohbet iyi oluyor be :D:D
Dediğin doğru ne olursa olsun dumanlı olan herşey zararlı tömbeki içenlere daha kötü gerçekten meyveliler onlar kadar değil.Ama meyveliyede resmen kimyasal giriyor sanki bulamaç şuruplu bişey.
Ama yemekten sonra başına oturup çayla kahveyle önünde tavla muhabbet sohbet iyi oluyor be :D:D
Aynen öyle :) siyaset,spor,araba konuşmaya bayılıyorum nargile içerken,bide yanında çok soğuk şişede soda olduğu zaman kolay kolay kalkmam :)
Bu arada büyük lülede içmenizi öneririm kesinlikle çok fark var.
Küçük lüle 10 dakikada dumanlanmaya başlıyor ama büyükler çok daha uzun süre tadını koruyor.