PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Counter Strike : Global Offensive (CS:GO)

Sayfa : 1 2 3 [4]

fthdrn
07-12-2021, 19:41
aağğğğppppır taaannnnnıl
ağğğpırrr tannnıl

ııııııııııhhhhhhhhhhhh ıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

https://www.youtube.com/watch?v=7rE_FG2xauA&ab_channel=VideosFunnyAnimals

CloudGrey
31-03-2022, 12:14
benimde elimde skin kaldı , satarım .
hatta kelebek katliam FN var.
güncel değeri 1350$ , alıcısı cıkarsa yardımcı olurum.

CloudGrey
20-04-2022, 23:19
elimde uniqe bir karambit marble fade var. float : 0.008 , clean corner , playside 55-60 blue dominant.
ilginenen olursa pm atsın

weST.27
25-04-2022, 16:10
https://www.youtube.com/watch?v=7rE_FG2xauA&ab_channel=VideosFunnyAnimals

hala oynuyon mu la fati

.::EmrE::.
25-04-2022, 20:54
Merhabalar benim bir sorum var yeni nesil bir pc topladım her oyunu oynayabiliyorum ama cs oynadığımda belli bir süre sonra oyun oynarken atıyor ve vac hatası alıyorum sonra tekrar girmeye çalıştığımda oyuna giremiyorum youtubedan çok video izledim klasörden dosya silme steam kapat aç vs bir sürü şey denedim ama çözüm bulamadım hiç hack kullanmadım arada eth kazımı yapıyordum pc de ama şimdi onu da yapmıyorum csyi ne engelliyor olabilir bu sorunu yaşayıp çözüm bulan birisi var mı oyunu silip farklı klasöre bile kurdum olmadı

VAC Hatası varsa geçmiş olsun.

yigit06
26-04-2022, 09:39
Merhabalar benim bir sorum var yeni nesil bir pc topladım her oyunu oynayabiliyorum ama cs oynadığımda belli bir süre sonra oyun oynarken atıyor ve vac hatası alıyorum sonra tekrar girmeye çalıştığımda oyuna giremiyorum youtubedan çok video izledim klasörden dosya silme steam kapat aç vs bir sürü şey denedim ama çözüm bulamadım hiç hack kullanmadım arada eth kazımı yapıyordum pc de ama şimdi onu da yapmıyorum csyi ne engelliyor olabilir bu sorunu yaşayıp çözüm bulan birisi var mı oyunu silip farklı klasöre bile kurdum olmadı

Dosya doğrulama yapmadıysanız büyük ihtimalle çözecektir. Büyük ihtimalle dosyalardan biri sorunlu ve vac taramasına girdiğinde oyun dosyasının içeriği tam olarak VAC'takilerle örtüşmediğinden sizi hack kullanıyor sanıyor sistem.

CloudGrey
06-07-2022, 17:23
bynogame pazarda elimde birkaç skin var , ilgilenen varsa link ;

Mağaza sparkskins İlanları - ByNoGame (https://www.bynogame.com/tr/shop/sparkskins)

MetalliHead
28-09-2023, 11:00
Cs2 çıkmış. Optimizasyonu berbat diyorlar 3060la 110 fps zor alanlar varmış.

Mivec_4G63
05-10-2023, 15:10
1050 ti, 50 fps :D

derviscapaci
05-10-2023, 23:31
Optimizasyon evet sıkıntılı henüz :D CSGO daki gibi akmıyor şuan oyun ya da bana öyle geliyor bilmiyorum ama bir stabilizasyon mu denir optimizasyon mu denir acil bir şeyler lazım yani :D

ChuckBartowsKi
09-10-2023, 09:45
Optimizasyon berbat ve sub-trick olayı mıdır ne halt ise duvara sıkıyorum adam ölüyor aynısı bana da oluyor şu an oynanamaz halde.

MetalliHead
09-10-2023, 19:26
Hileler bana mı denk geliyor sürekli?

meLaNchoLic
17-01-2024, 02:50
counter strike 2 oynamaya başladım bir süredir.. eski 1.6 zamanlarındaki gibi geceleri toplaşıp oynayalım diyenler olursa steam kodumu bırakıyorum 1623242197

Runo
21-10-2024, 09:15
Cümleten selamün aleyküm :) arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. 2017 senesinde yoğun şekilde cs oynuyormuşuz siz dostlarla fakat o zamanlar kullandığım hesabın telefon numarası mail adresi kullanıcı adı vs hiç hatırlamıyorum ve şu an o hesaba ulaşmam gerek.

En azından kullanıcı adımı hatırlasam oyun nickimi görsem belki bir yolunu buluru kurtarmak için, siz dostlardan ricam o dönemlerdeki hesabınızı hala kullanıyorsanız illaki birbirimizin arkadaş listesinde varızdır, ekran görüntüsü olur herhangi bir şey olur bana yardımcı olur musunuz çok önemli :)

Runo
21-10-2024, 13:29
Profili techturkey grubunda buldum fakat ne eski mail ne de eski telefon numaralarını, daha doğrusu o hesaba kayıtlı olan maili vs. hatırlamadığımdan dolayı hesaba ulaşamıyorum. Steam destek de dekont falan istiyor ama o zaman herhangi bir banka alışverişim olmamıştı, gözümün önünde hesaba ulaşamıyorum kısmet :)