Orijinalini görmek için tıklayınız : Köpek saldırması hk.
TolgaEsentepe
24-02-2014, 11:47
Arkadaşlar konu biraz ciddi.. Geçen hafta apartmanın arka tarafında ki açık garajda komşumuzun aracına köpek saldırmıştı.. Çamurluk, kaput, tampon ciddi zarar görmüştü.. Dün gece aynı olay başka bir komşumuzun aracının başına geldi durum daha da vahim.. Acaba fare falan mı kovaladı yakalamak için zarar verdi ya da başka bir durum mu var ? Nasıl bir önlem alabiliriz acaba ? ne bileyim bir ilaç ya da koku gibi.. Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.. Kapının önüne de park etmek istemiyorum, 2 defa kapının önüne koydum ikisinde de hırsızlıkla sonuçlandı :) :)
kanashibari
24-02-2014, 11:53
wd-40 skın ısırabileceği yerlere. Kokusunu sevmiyormuş köpekler.
Ozgu_Akcan
24-02-2014, 12:15
nasıl yaa o nasıl bi köpekmiş tolga :D hahahahah yazıyı uc kere okudum acaba yanlısmı anladım dıye :D walla arabanın uzerıne kedı cıkmasın dıye bır sprey var ama adını hatırlamıyorum bulurum ama ısmını problem yok da acaba kopek ıcın işe yararmı bılemedım :D
çözümü ne olabilir merak ediyorum
forumdan ARP nickli mustafanın aracı
http://i.hizliresim.com/eXNv06.jpg (http://hizliresim.com/eXNv06)
Patisever
24-02-2014, 12:19
koperler aracların seklıne gore kıl olabilir her aracamı saldırıyor bu evlat eğer daha once araba carptıysa kınlenebiliyorlar.
onurdestan
24-02-2014, 12:21
boğa besleyen biri olmasın gizlice etrafta yada gergedan falan :D
Ozgu_Akcan
24-02-2014, 12:22
ooooohaaaaaaa bu nedır yaaa
arkadaslar urunun ısmı ''Markası beaphar kepp off.. '' muhtemelen pet shoplarda bulunur emın degılım bu konuda netten bı arastırın arabanın ıcıne sakın sıkmayın ama :D
aLperTunga
24-02-2014, 12:23
http://i.hizliresim.com/eXNv06.jpg (http://hizliresim.com/eXNv06)
bunu köpek mi yaptı? yani arabaya mı saldırdı? :eek:
TolgaEsentepe
24-02-2014, 12:24
wd-40 skın ısırabileceği yerlere. Kokusunu sevmiyormuş köpekler.
kaporta aksamına wd40 sıkmak sıkıntı yaratabilir gibi sanki
nasıl yaa o nasıl bi köpekmiş tolga :D hahahahah yazıyı uc kere okudum acaba yanlısmı anladım dıye :D walla arabanın uzerıne kedı cıkmasın dıye bır sprey var ama adını hatırlamıyorum bulurum ama ısmını problem yok da acaba kopek ıcın işe yararmı bılemedım :D
yok dayı bildiğin köpek işi.. Nasıl bir olaysa, başka bir arkadaşın geçen ay yine tamponu parçalandı çamurluğu perişan oldu başka bir semtte :)
[img]http://i.hizliresim.com/eXNv06.jpg[mg] (http://hizliresim.com/eXNv06)
bildiğin sıkıntı.. Birde yıllardır doluyla uğraşıyoruz.. Kepeklide fena dolu yağdı yorgan battaniye attım şimdi arabanın üzerine bide :D
arabanın ismi caddy olunca köpekte saldırır diye iğrenç bir espri yapayım önce :)
Yukarıdaki aracı köpek mi bu hale getirmiş ?
Belediyeyi arayın alıp götürsünler köpeği en kısa ve net çözüm.
TolgaEsentepe
24-02-2014, 12:29
bu fotoğraf bu sabah olan aracın.. detaylı çekemedim yağmur ve doludan dolayı..
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/1798744_226111444242620_1433761227_n.jpg
bu da arkadaşın arabasının başına gelen :)
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/1014381_644534722271471_1620640506_n.jpg
metinalan
24-02-2014, 12:30
nasıl bi köpekse artık
Ozgu_Akcan
24-02-2014, 12:31
Hafif nemli beze sıksın sonra silsin jantı lastiği ve plakayı
ürün adı : beaphar kepp off
berkay_aydin
24-02-2014, 12:41
Tamponun içine saklanan birşeyden olabilir mi kedi gibi ? hep aynı bölgeye saldırmış :)
aLperTunga
24-02-2014, 12:43
köpek durup dururken araca saldırmaz arkadaşın dediği çok mantıklı kedi girmiştir tamponun iç kısmına felan.. aqorum öyle köpeğin.
vay ak tampon çamurluk far çizen köpek gördümde yiyen koparan parçalayan ilkkez görüyorum geçmiş olsun
Emir_b16a
24-02-2014, 12:48
kedi kovuculardan deneyin sesi beni bile rahatsız ediyo köpeğide rahatsız etme ihtimali var :) gerçi dibinde uyuyan kedi gördüm :D
battalgazi
24-02-2014, 12:49
başka bir forumda megane 2 nin plastik ön çamurluklarını köpek parçalamıştı ilginç köpekler var
ÖmerF.Bayar
24-02-2014, 12:49
Arabayi bu derece parcaliycak kadar asabi kopek insana neler yapar acaba :D
Saka bir yana belediyeyi arayin bence alsin kopekleri, ben sokakda kopek goriyim basi bos gezen ariyorum direk.
Faruk_Vtec
24-02-2014, 12:50
bunlar nasl kopek arkadaşlar :D yolda gıderken kapıyı yıyıp ıçerı gırmez dımı bunlar..? :D
ontheair
24-02-2014, 12:54
Senelerce Anadol'la dalga geçtik inekler yiyormuş diye. Meğerse sorun köpeklermiş :D
İlk okudupumda tırnak izi falan sandım da niye büyütüyorlar demiştim. Sorun cidden büyükmüş. "
Köpek sahipli mi yoksa başıboş gezenlerden mi?
altugkocer
24-02-2014, 12:54
İlk defa görüyorum şaşırdım, çok geçmiş olsun. Bunları yapan sokak köpekleri mi ? Kasıtlı yapılmış olma ihtimali var mı ?
Geçmiş olsun. Benim asıl merak ettiğim bu köpek sokak köpeği mi yoksa sahibi olan bir köpek mi? Sahibi varsa hasarı karşılıyor mu ?
ghibli06
24-02-2014, 12:58
muhtemelen kediler soğuk geceleri sıcak motorların içinde geçirmek istiyor, köpek de kedilere saldırabilmek için tampondan girişiyor... normalde köpekler böyle şeyler yapmazlar... arabanızı örtmeyi deneyin bence en sağlıklı olay branda olur...
Patisever
24-02-2014, 13:00
belediyeyı arıyon sonra ???
TolgaEsentepe
24-02-2014, 13:00
sahipli köpek olduğunu düşünmüyorum gece vakti kimse salmaz dışarı sanırım.. Kasıt da olduğunu düşünmüyorum.. Sağımda ve solumda duran araçların halleri bunlar. Sıra bende sanırım :D Naftalin işe yararmı acaba gece serpiştiririm sağına soluna ?
Cok temiz çalışıyorlar camurluklara dokunmadan :D Gecmis olsun.
Risendark
24-02-2014, 13:29
Arabayı bu hale getiren köpek insan yakalasa artık nolur bilmiyorum :) geçmiş olsun bu arada
araçlardan uzak bir yere nevale falan konsa yiyebileceği, belki o bölgeye alışır ve gelmez.
sahipli kopek yapmaz yapamaz heralde kopegin dişi gecirmeye ısırmaya kalksa ceker alırsın bir sekilde. bu bildigin hızını alamassa kapı tavan gidicek .gecmiş olsun vcok
Emre Ekrem
24-02-2014, 13:45
Bu nasıl bir köpek, arabayı yemiş resmen.
SerhatA.
24-02-2014, 13:48
İlk defa böyle birşey duydum ve gördüm çok şaşırdım açıkcası
Emir_b16a
24-02-2014, 13:50
yapan aynı köpekse eğer vardır bi zoru hayvanın acısından bile yapıo olabilir
kotu bı durum vallah nasıl kopekse arabayı satarkende sahıbınden cok temız ama kopek saldırdı :) bı cok ınsan ınanmaz
Djalican
24-02-2014, 14:11
Ben Direk Köpek Veya Köpeklere Talibim :D
Kolonya kokusuna tav oluyor benim köpeklerim. Hatta hırlıyor bir tanesi kolonya şişesini gösterince.
geçen bir arkadaştan da böyle bir olay duymuştum. sanırım kedi kovalamacısı.
aphelion
24-02-2014, 14:46
Bu nedir arkadaş yanlışınız olabilir köpek nasıl koparabilir o caddy nin tamponu tazmanya canavarıdır o köpeğin resmini cekin görelim şunu bir geçmiş olsun
tolga_55
24-02-2014, 14:49
vay anasını :D köpekleri rahatsız edici frekansta ses yayan aygıtlar var ancak sanmıyorum işe yarayacağını .bunu nasıl bi köpek yapıyosa sesi duydukca daha fazla agresifleşir kötü bi durum
sizin mahalleye kuratadam dadanmış maalesef
Önce bütün yaşam alanlarını ellerinden alın ondan sonra malınıza zarar verdi diye köpeği öldürün. iyiymiş.Hemen zarar vermek yerine insancıl çözümler aramalısınız.Örneğin; Vicks denen yağdan kedilerin girebileceği yerlere ( tamponların içine, çamurluk ağızlarına içten ) sürün ne kedi yaklaşır ne köpek..
s2kfreak
24-02-2014, 14:56
ben pek kopegın yaptıgını zannetmiyorum gozunuzle gorduysenız ayrı arabaya bunu yapan insana napar diyenlerde hic bir hayvan durup dururken isirmaz kisacası kopek kime napicagini secer adamına göre gecmis olsun köpegin bir sikintisi olabilir bence biraz mama biraz su verip gozlemleyin kopegi neden yapıyor yada omu yapıyor.
freelife
24-02-2014, 15:07
yuh bee bu köpeği cidden merak ettim ...geçmiş olsun
ErenDurmus
24-02-2014, 15:09
aynı olay mahallemizde yaşanmıştı , sorunun motor içine giren ve değişik sesler çıkararak köpekleri tahrik eden kediler olduğu anlaşıldı ..
geçmiş olsun o köpeği merak ettim şimdi içine üç harflimi kaçtı naptıysa
Ultrasonic köpek ve kedi kovucu cihazlar var 220v ile çalışan biz kendi bahçemiz için takmıştık 2 tane. kedilerin veya köpeklerin rahatsız olduğu bir frekans yayıyor hayvanlar o mekanda duramıyor biz bu şekilde çözüme ulaşmıştık şuan bahçede 1 tane bile kedi yok. Google a köpek kovucu yazdığınızda çıkıyor.
Bu nasıl bir köpek, arabayı yemiş resmen.
hadi ya gerçektenmi :D
crazydog
24-02-2014, 15:35
lycanların işi bunlar :D şaka bi yana caddy i görmüştüm geçenlerde bi konuda şaşırmıştım şimdide bu araç bence kedi falan saklanıyor ondan dolayı yapıyordur bence aracını brandala ne olur ne olmaz
bizde yaşadık kedi olduğundan olmuştu muhtemelen sizinkilerde ondan olmuş olabilir
ziyarete gelen firmalardan birinin aracına kedi girmiş fabrikanın köpeği pitbull kovalamış sanırım kedi de motordan hiç çıkmamış bizde ziyaretçileri yolcu ediyoruz adam kontağa basıyor çalışmıyor sonra ön tarafa bi baktık ki arabanın önü çamurluğu paramparça plastik çamurluğun ırzına geçmiş elektrik tesisatını dışarı çıkarmış alttan çekmiş ordan çekmiş biz çıkınca hayvan kulübesine kaçmış :D kaputu bi kaldırdık yavru kedi köşe de bekliyor :D geçmiş olsun aracınızı çok sık kullanmıyorsanız çevrede avm yada kapalı site otoparkları vs gibi yer varsa oralara bırakmanızı tavsiye ederim.
KingoAtmo
24-02-2014, 15:53
Tolga bence köpeği beslemeyi deneyin, hayvan biraz aç gibi
Önce bütün yaşam alanlarını ellerinden alın ondan sonra malınıza zarar verdi diye köpeği öldürün. iyiymiş.Hemen zarar vermek yerine insancıl çözümler aramalısınız.Örneğin; Vicks denen yağdan kedilerin girebileceği yerlere ( tamponların içine, çamurluk ağızlarına içten ) sürün ne kedi yaklaşır ne köpek..
Sanki dağdaki ayıdan bahsediyoruz. Gelip yaşam alanını elinden almışız. 15 bin yıl önce evcilleştirilmeye başlanmış bir hayvandan bahsediyoruz. Doğal yaşam alanları neresiydi de köpeklerin biz gelip ellerinden aldık?
Sanki dağdaki ayıdan bahsediyoruz. Gelip yaşam alanını elinden almışız. 15 bin yıl önce evcilleştirilmeye başlanmış bir hayvandan bahsediyoruz. Doğal yaşam alanları neresiydi de köpeklerin biz gelip ellerinden aldık?
Benim aracıma böyle birşey yapan köpeğide yaşatmam!
Tamam asi çocuk sen yaşatma.
Evrenin sahibi sensin zaten köpek kim ki...
Tamam asi çocuk sen yaşatma.
Evrenin sahibi sensin zaten köpek kim ki...
Bilader akıllı uslu konuş karşında sokaktaki arkadaşın yok üslubuna dikkat et. Adam akıllı vereceğin cevabın varsa yaz.
yalnız dikkat ettim de hep böyle kedi bakışlı yani sert mizaçlı arabaları kemirmişler..
bana da aç ve kedi görmüş, uyuz olmuş köpek gibi geldi açıkçası.. biraz mama vs ile uzaklaştırmayı denemek lazım, biraz da gözlemlemek tabi ki.
köpek değil canavar mübarek :D geçmiş olsun büyük ihtimalle kedilerden dolayıdır ona da çare yok gibi ya da en iyisi air yapıp park edince dip basmak kediler de giremez böylece :D
Ben köpeği bulup öldüreceğim zamanı sigorta işlemlerinde kullanırım.En azından bir hayvanın hayatını, bense zamanımı kazanmış olurum.
Köpeği yaralayınca,öldürünce çok anlayacak zaten bak bu 2010 model caddy bu adama aitmiş ona göre efendi olalım diyecek.
Yiğit G.
24-02-2014, 16:56
köpek durup dururken araca saldırmaz arkadaşın dediği çok mantıklı kedi girmiştir tamponun iç kısmına felan.. aqorum öyle köpeğin.
Aynen öyle.Köpeklerin normlade yapacagı bir haraket değil bu.%99 aracın motor bölmüne giren kediyi kovalıyordu.Onu yakalamaya calısırken bu hale getirmiştir.Kedinin girmemesini saglarsan köpektende kurtulursun.En mantıklısı birkaç torba naftalini plastik kelepçe ile motorun içinde motorun haraketli ekipmanlarından uzak bir şekilde saga sola kelepçele.Kedi girmez o kokuya o bölümlere böylece köpeklerde zarar veremez.Olmassa eğer bende evde biryerlerde köpek çiğnemesini önlemek için spray vardı.İstediğin yere sıkıyorsun yaklasmıyor.Hayatımın en büyük hatasını o sprayi bir kere fıst die agzıma sıkmakla yapmısımdır.Bütün gece öğürdüm agzımdan cıkmadı tat ne yaptıysam.Öyle kötü birşey.Evde var hiç kullanmadım yollarım sana.
Bayrampaşalı
24-02-2014, 16:59
Sakin ol şampiyon can almak o kadar kolay degıl
arkadaşa gecmıs olsun yüksek ihtimal hayvanın uyuz oldugu bişey kedi fare hersey olabılır onlar gırıyo araba o yuzden saldırıyo
benım köpekte kuşlarıma ulaşabilmek için pimapen kapıyı yemişti yaparlar böle seyler
köpeklerin yaşam alanlarını öğrenebilirmiyim :D
Ben köpeği bulup öldüreceğim zamanı sigorta işlemlerinde kullanırım.En azından bir hayvanın hayatını, bense zamanımı kazanmış olurum.
Köpeği yaralayınca,öldürünce çok anlayacak zaten bak bu 2010 model caddy bu adama aitmiş ona göre efendi olalım diyecek.
O söylediğim arkadaşa tepki olarak yazılmıştı zaten. Hayvan severliği iyice farklı yorumlamaya başladılar o sinirimi bozuyor. Hayvanla hayvan olmaya lüzum yok bencede. :D
edit
Sakin ol şampiyon can almak o kadar kolay degıl
Öyle bir şey yapacağım ya da yapabileceğimden değil. Arkadaş yaşam alanlarını ellerinden aldığımızı söyledi ya ona ithafen söyledim. Öldürün demişti *****.
arkadaşlar bu araca 2 defa daha köpek saldırdı ama ufak çaplıydı ve başka bir caddy mizede saldırdı.
nedenini bilmiyorduk taki bu aracı böyle gördük kaputu açtığımızda sokak kedisi masumca bize bakarak kaçtı gitti.
gece köpekleri görende olmuş.yani insanların yapmadığı kesin.
sonuçta oda bir canlı öldürmek kesmek biçmek gibi kelimeleri yazmaya gerek yok.belediyeye haber verdik artık ne yaparlar bilemem.
SekoLive
24-02-2014, 17:54
Anadolu yemis koyunlari duydukda araba yiyen kopek il defa duyuyorum bu nasıl is
benım megane nın camurlugunu yemıstı serro
HondatugraL
24-02-2014, 18:07
tazmanya canavarı geldi aklıma :D o tarz bişey sanırım bunlarda :D
Kenara biraz mama koyun bir daha arabanıza dokunmaz tam tersi başında bekler.
Kenara biraz mama koyun bir daha arabanıza dokunmaz tam tersi başında bekler.
mamanın kabınıda yer o
forumda köpeklerle arası iyi olan arkadaşlar var bence onları dinleyin
Geçenlerde benim aracin motor içine kedi kusmuş bende ona kiziyodum :) Allahtan köpekler farketmemiş ucuz atlattik :D
Yıllarca pitbull besledim böyle piskopat iş yapacak köpek görmemiştim herşeyin 1 ilki vardir gerci
Cimmeria
24-02-2014, 19:09
valla aslında evet bütün hayvanların yaşam alanını elinden almışız. Dünyanın yaşını hesaba katarsan 15 bin yıl komik bir zaman dilimi...
Evet arabanı bu şekilde görürsen sinirlenirsin de köpeğin canını almak falan ? Bence bir düşün arabanın plastik aksamına bunu yapan köpeğin canını almak pek o kadar kolay olmayabilir :)
onursumer
24-02-2014, 19:13
zamanında kuşadasında migros çıkışı bizim 206 rc nin kapı cıtasını yakalıyıp sokmuştu kopek giderken saldırmıştı hiçbir sebebi yoktu :D
ama burda bildiğin aracın içinde birşey aramış gibi parçalamış kedi ihtimali çok yüksek
TolgaEsentepe
24-02-2014, 19:19
değişik yorumlar var :)
Bunu yapan köpeğin nasıl birşey olduğuna dair bir fikrim yok.. Arkada olduğu için gözlem şansıda yok.. Denildiği gibi mama konulabilir fakat yuva bellerse sıkıntı. Öyle bir imkan yok çünkü.. Olmazsa Yiğit abiden spreyi alır deneriz birde :)
valla aslında evet bütün hayvanların yaşam alanını elinden almışız. Dünyanın yaşını hesaba katarsan 15 bin yıl komik bir zaman dilimi...
Evet arabanı bu şekilde görürsen sinirlenirsin de köpeğin canını almak falan ? Bence bir düşün arabanın plastik aksamına bunu yapan köpeğin canını almak pek o kadar kolay olmayabilir :)
Peki ne önerirsin abi? İnsan ırkını yok edelim gitsin o zaman nasıl fikir? Hayvanlar rahat etmiş olur. Hiç birinin yaşam alanını yok etmeyiz. Sonuçta nereye yerleşirsek yerleşelim etkilenecek elbet bir canlı. Kedi olmaz köpek olur, köpek olmaz bir böcek olur. Çölün ortasına dahi yerleşsek orada yaşayan kabuklular var?
En basiti evimizde bir böcek gördüğümüzde ya da fare onun yaşam alanı burası ellemeyelim yaşasın mı diyorsunuz? Burada da durum böyle hiç fark yok bence.
Köpeği öldürme konusunda düşüncemi zaten yukarıda belirttim zaten.
Bu nedir böyle yahu çok enteresan.İyi tamponlarla yetiniyorlar :) Geçmiş olsun.
fasterhan
24-02-2014, 19:35
değişik yorumlar var :)
Bunu yapan köpeğin nasıl birşey olduğuna dair bir fikrim yok.. Arkada olduğu için gözlem şansıda yok.. Denildiği gibi mama konulabilir fakat yuva bellerse sıkıntı. Öyle bir imkan yok çünkü.. Olmazsa Yiğit abiden spreyi alır deneriz birde :)
mama felan alıştırma bence , bu sefer mama kesilirse seni yer arabaya bunu yapan köpek :D
En mantıklısı zabıtayı aramak...
alarm taktırmayı deneseniz diyeceğimde riskli olabilir alarmi susturmak için sesin geldiği yere girmeyi denerse baya götürür çamurluk kaput filan :) en mantıklısı yemek koymak o da olmazsa frekans yayan aletler. geçmiş olsun.
SULTANOGLU
24-02-2014, 19:55
Benim kopek arabanin ustune cikip sicinca kafayi yemistim. Branda mranda kalmamisti ortada.
Burak K.
24-02-2014, 20:01
Acaba ne oluyoda bırakıyo hayvan arabayı ısırmayı? Yani aradığını buluyo mu ki acaba yoksa yani sabaha kadar yer bitirir arabayı. :D
benim memlekette besledigim pitbull'larda arabayi yikatinca gelip janta isiyor anlamadim gitti bu olayi :D
Genelde köpekler arabalardan sakınır boyutları sebebiyle. Ancak bu durumda hayvan bir şekilde aracı deforme edebildiğini öğrenmiş. Genelde obsesif yapılı köpeklerde görülür bu durum; Bir çok sebebi olabilir
Kedi kaçması olasılıklardan biri tabi, ancak mesela sokağa terkedilmiş sahipli bir köpek olabilir, tramva yaşamış hayvanlarda böyle davranış bozukluklarına rastlanabilir, yada yavruluktan yeni çıkan bi köpektede bu tarz obsesif davranışlara rastlanabilir. Eğer kedi kaçıyorsa çözüm kedileri uzak tutmak, eğer davranış bozukluğu içinde ki bir köpekse normalde hayvanla çalışma yapılması gerekir ama şuan da böyle bir ihtimal olmadığına göre köpeği muhtemel uzak tutacak şeyleri sayayım.
Köpekler alkol bazlı kokuları hiç sevmez ve çok sakınırlar, kolonya olsun, çeşitli deodorantlar, aseton gibi bizim keskin diye tanımladığımız kokular genelde rahatsız eder. Pek yanaşmazlar. Bunun dışında petshoplarda böyle huyu olan köpekler için (evde kablo kanepe vs kemiren) hayvanlar için uzak tutucu koku bileşimleri bulabilirsiniz.
Ama köpeğin bi arabayı bu hale getirmesi 1 saati bulur, hatta dahada uzun. Yoldan 1 kişidemi geçmedi o sırada yahu :D
Yiğit G.
25-02-2014, 09:31
boşver , forum burası agzı olan konusuyor sokakta görse o köpekleri anneyyy diye topuklar eve kadar , 20 yaşında ergen lafları öldürürmüşte bilmemne.Herkese kaale alsak su forumda küfürler havada uçuşurdu zaten.
g94oakxE9Sw
Zyj2p8qmb3U
Böyle bir piskopat heralde sizin mahalledekilerde..:soru:
Kara biber cozum
Hic bir hayvan baharat kokusu sevmez
kurtkoyde okanda okurkende böyledi dengezi köpek sürüsü yanlardından geçerken arabaya saldırmaya calısıyor senle beraber geliyor gaza bassan basılmıyo kırsan kırılmıyo kemikmi sanıyo arabayı ne :D
skyserhat
25-02-2014, 13:26
bence o köpek diye düşündüğünüz köpek değil bence siz tazmanya canavarı besliyorsunuz :D
arkadaşların söylediği gibi kedi falan tamponun oralara saklandıysa. kediler biliyorsunuz kışın motor sıcak diye motor kısmına doğru tamponun o aralarına saklanıyor. bu sebeble olabilir ama yinede çok ilginç
tolga_55
25-02-2014, 15:58
Kızma abisi .sakinn...
Ankara cigdem mahallesinin ununu duymussunuzdur. Biz insanlarin orada yuzlerce kopegimiz var :) hepsi cok seker. Hayatimda hic boyle bir olay duymadim ben ama. Kopeklere tas atilirsa, aracla kovalanirsa, dovulur vurulur tekmelenirse kopekler boyle yapabilirmis, oyle okudum internette. Cocuklara ozellikle dikkat edin diyorlar. Garip gercekten.
Mama koyun ertesi gun mamayi biraz daha uzaklastirin sonra biraz daha.
Nasilsa kokuyu aliyorlar.
Kızma abisi .sakinn...
Abisi sende oku biraz öyle yaz. Her şeyim hıyar diyene elinde tuzla koşma.
Benim köpeğimin adı canavar o bile en fazla derin çizikler açıyo tamponda bu nasıl bi şeyse artık tamponu yemiş :D
Harbiden yuh nasıl köpekmiş bu ya geçmiş olsun
Eray Arslan
25-02-2014, 18:48
Öncelikle geçmiş olsun. Çevremde böyle bir olay ile karşılaşmadım ancak üst postlarda da yazdığı üzeri kedi veya fare kovalaması sonucu olmuş olma ihtimali yüksek.
2. videodaki köpekler gelin arabasının peşinden koşan çocukları anımsattı bir an :D Ama bunlar haraç istiyorlar galiba :D
brehhh ilk defa böyle birşey gördüm duydum , Allah uzak tutar böyle köpekleri araçlardan umarım
Arkadaşlar konu biraz ciddi.. Geçen hafta apartmanın arka tarafında ki açık garajda komşumuzun aracına köpek saldırmıştı.. Çamurluk, kaput, tampon ciddi zarar görmüştü.. Dün gece aynı olay başka bir komşumuzun aracının başına geldi durum daha da vahim.. Acaba fare falan mı kovaladı yakalamak için zarar verdi ya da başka bir durum mu var ? Nasıl bir önlem alabiliriz acaba ? ne bileyim bir ilaç ya da koku gibi.. Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.. Kapının önüne de park etmek istemiyorum, 2 defa kapının önüne koydum ikisinde de hırsızlıkla sonuçlandı :) :)
hayvanlara bişey diyemeyeceğm sonuçta bilinçsiz yapıyorlar da. evin önüne araba koydurmayan hırzların alayının mnskim.
Kopeklere tas da atiyon mu
Kopeklere tas da atiyon mu
He atıyom noldu ?
turkerrr
26-02-2014, 10:54
7 8 sene önce bizim arabaya da aynı şey olmuştu sebebi ne bilemiyorum
okankrgz
26-02-2014, 11:09
köpeğin psikolojik sorunları var anlaşılan :)
arabayı çakıyon direee gece içip içip,sonra köpek ıssırdı da kedi çıktı da ..kim inanır laaaaa