PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Signal White Now Kullanmayın!

AdemAr
19-02-2014, 23:10
Arkadaşlar bundan yaklaşık 3 hafta önce dişlerimdeki birtürlü geçmeyen hafif sarı renk ve çay + sigaradan oluşan lekelerden dolayı kullandığım diş macununu değiştirmeye karar verdim. Akabinde denemek için signal white now aldım.

Başıma ne geldiyse bundan sonra geldi öncelikle beyazlatma var fakat geçici oluyor. Bir kaç gün kullandıktan sonra sonra soğuk ve sıcak şeylere karşı dişlerim fazla tepki vermeye başladı akabinde 1 hafta sonra 3 yıl önce kanal tedavisi yaptırdığım dolgulu olan diş durup durulken zorlamadığım halde kırıldı.

Vadesi geldi diyerekten pek önemsemedim ama 4-5 gün sonra gayet düzgün çıkan ve 2 yıldır ağrımayan 20 lik dişim şiddetli bir şekilde ağrımaya başladı dayanamayıp gece acile gidip çektirdim.

Tabi macundan olacağı aklıma gelmiyor hala kendimi avutuyorum 20 lik diş zaten çabuk çürür ağrır vs. gibilerinden ama bu gün diğer 20 lik dişimde ağrımaya başlayınca anladımki tüm bunların sorumlusu bu diş macunu. Çünki 20 likler çıkalı 2 sene olmuş ve gayet düzgün çıkmışlardı ve bu macunu kullanana kadar sıkıntı çıkarmamışlardı.

İnternette biraz araştırınca bu problemlerı yaşayanın tek ben olmadığımı gördüm. Benim anlamadığım bu kadar zararlı bir ürünün üretilip piyasaya sürülmesine nasıl izin veriliyor ? Şuan dişim çok fena ağrıyor ve inanın 2 haftadır hayatım karardı resmen.

Nacizane tavsiyem kullanan veya kullanmayı düşünen varsa eğer vazgeçsin dişleri beyazlatmak uğruna dişinizden olmayın.

EDİT: DH de aynı sorunları yaşayanlar baya fazla
http://forum.donanimhaber.com/m_49387380/tm.htm

Risendark
19-02-2014, 23:14
ilginç bi durum kişiden kişiye değşiyor olmalı ben 3 aydır falan kullanıyorum white now hiç böyle bi sıkıntım olmadı ama yinede tavsiyenize uyacağım ne olur ne olmaz diş ağrısı sıkıntılı doktora gidip tedavi ettirmek apayrı bi sıkıntı :)

fasterhan
19-02-2014, 23:17
valla bende yeri gelmişken söyleyim bu reklamlarda felan çıkan şu kullanınca hemen etkisini gösteren sıcak soguğa karşı anında etkili oldugunu iddaa eden colgate sensitive pro-relief diş macunundan almıştım kullandım hiç bir fayda görmedim ve dişlerde ciddi sararma yapmaya başladıgı için bıraktım.... Ciddi paraya satılıyordu hani almak isteyen olursa bence yada bende çok işe yaramadı... Diş hekiminizden fikir almadan kullanmayın derim ben...

Risendark
19-02-2014, 23:21
bu konuda sanırım en uygun güzel diş macunu sensodyne geri ona dönüş yapacağım ben. Herkesede tavsiye ederim. Bide Listerine 'i öneririm bu arada.

AdemAr
19-02-2014, 23:23
bu konuda sanırım en uygun güzel diş macunu sensodyne geri ona dönüş yapacağım ben. Herkesede tavsiye ederim. Bide Listerine 'i öneririm bu arada.

Hemen Sensodyne aldım zaten bundan sonrada başka macera aramam .

Risendark
19-02-2014, 23:27
Hemen Sensodyne aldım zaten bundan sonrada başka macera aramam .
Sensodyne kral :icon_tup: Listerine'i de tavsiye ederim kullanın memnun kalırsınız eminim :)

AdemAr
19-02-2014, 23:30
Sensodyne kral :icon_tup: Listerine'i de tavsiye ederim kullanın memnun kalırsınız eminim :)

Listerine'in ağız gargarasını bi kere kullandım şaftım kaydı o nasıl bi tattır ağzım deliniyodu sanki :)

RedCan
19-02-2014, 23:32
Benimde 20'likler ağrıyor ve bende signal white kullanıyorum.
Ondan mı yahu ? Düşününce ağrımaya başladığı zaman ile kullanma zamanım uyuşuyor :(

SGTI
19-02-2014, 23:32
Bilmeyenlere uyarı niteliğinde olsun
Sakın ama sakın tek fırçalamada bembeyaz yapan diş macunlarını kullanmayın! Dişlerinizin beyazlaması kiri aldığı anlamına gelmiyor dişi yüzeyini çiziyor o macunun içindeki taşlar.Bir süre sonra dişlerinizi beyazlatamaz hale geliceksiniz.Normal etkili diş macunlarından alın florürlü.Bilmiyorum ama pahalılığı psikolojisinden ziyade sensodyne gerçekten 1 gömlek üstün.
Listerinede dişleri sarartır fakat gerçekten iyi bir temizlik yapar.Arada bir kullanmak iyidir

Sh4rk
19-02-2014, 23:33
Yaklasik 3 aydir kullaniyorum olumsuz birsey gormedim ama tabiki n'olur n'olmaz ,tesekkurler

Eren G.
19-02-2014, 23:39
Arm&Hammer tavsiye ediyorum. Bende bir problem oluşturmadı etrafımda önerip kullananlarda da orta süreçte de gayet güzel beyazlatıyor dişleri.

AdemAr
19-02-2014, 23:40
Benimde 20'likler ağrıyor ve bende signal white kullanıyorum.
Ondan mı yahu ? Düşününce ağrımaya başladığı zaman ile kullanma zamanım uyuşuyor :(

20 likler zaten çok uzun ömürlü olmuyorlar haliyle macunun zararı ilk olarak en hassas dişte gösteriyor kendini

emrekuzdere
19-02-2014, 23:42
bende 1 ay kadardır kullanıyorum, dikkatimi çeken bir şey olmamıştı ama bir kaç gün farklı bir macun deneyeyim bakalım nolcak.

Merthan
19-02-2014, 23:42
Arm&Hammer tavsiye ediyorum. Bende bir problem oluşturmadı etrafımda önerip kullananlarda da orta süreçte de gayet güzel beyazlatıyor dişleri.
Arm Hammer turuncu ve beyazı kullandım,bariz beyazlatıyor ama ağzı yeteri kadar ferahlatmıyor. Bu yüzden hemen ardından Listerine naneli kullanıyordum ama onlar içinde kanser vs gibi laflar çıktı bıraktım,dolayısıyla Arm Hammer'da bıraktım. Ama beyazlatması muazzam.

Bizde ailecek white now kullanıyoruz,hemen çöpe atıyorum şimdi ne olur ne olmaz.

RedCan
19-02-2014, 23:48
20 likler zaten çok uzun ömürlü olmuyorlar haliyle macunun zararı ilk olarak en hassas dişte gösteriyor kendini

Zaten diş çektirmekten korkuyorum.İşi şansa bırakmayıp atıyorum çöpe :heyoo:

ulasoztas1
20-02-2014, 00:11
4-5 aydır kuallnıyorum signal white now'u geçenlerde kaplamam düştü durup dururken ben olacağı varmış diyip geçtim onun dışında hiç bir olumsuzluk yaşamadım dişlerim ve ağzımla ilgili. Aklıma kurt düştü şimdi değiştirsemmi ki ?:soru:

BlackGetz
20-02-2014, 00:14
1.5 senedir kullanıyorum olumsuz yanını göemedim

Akın Sarıkaya
20-02-2014, 01:47
misvak kullanmak lazım misvak, en doğalı :D bizde white now kullanıyoduk şu sıralar atayım çöpe kıllandım artık kullanamam :)

Serhat
20-02-2014, 02:29
Geçmiş olsun kim bilir ne kimyasallar kullanıyorlar beyazlık sağlayacaklar diye bu da dişin yapısını etkiliyor. Ben ipana'dan vazgeçemiyorum yıllardır. Signal ve Colgate'ede alışamadım bir türlü.

Onur Fatih
20-02-2014, 02:32
Sensodyne en guzeli. Arada bi farkli dis macunu kullaniyorum arada cok fark var tavsiye ederim

kickbuttowski
20-02-2014, 03:42
Diş macunu alırken tüpün alt tarafındaki şeridin renginin yeşil ya da mavi olmasına dikkat edin. Yeşil ve mavi renkli olanlar doğal, gri ve siyah olanlar kimyasal maddelerden üretiliyor.

cookies
20-02-2014, 04:44
Diş macunu alırken tüpün alt tarafındaki şeridin renginin yeşil ya da mavi olmasına dikkat edin. Yeşil ve mavi renkli olanlar doğal, gri ve siyah olanlar kimyasal maddelerden üretiliyor.

Alakası yok :) Onlar ambalajlama yaparken kesici optik makinenin kesme yerini belirten kareler ve genellikle ambalajın dışında ağırlıklı olan renkte olurlar..

Kadyr
20-02-2014, 04:56
Listerin alanlar mor alsin tadi yumusak.digerleri harbiden zehir:)
Bu arada bende sensodyne onarim kullaniyorum disci tavsiye etmisti.bide surekli ayni kullanma degisiklik yap demisti.karsilik olarakta colgate pro relief kullaniyorum.

halilcan9455
20-02-2014, 06:23
yaklaşık 6 aydır sensodyne kullanıyorum.Değiştireceğimi de sanmıyorum verdiği ferahlık ve temizlik mükemmel. parasını hak ediyor.

snan1910
20-02-2014, 06:31
Bende sensodyne ve piyasadakiler dışında birşey öneriyim, rossman da satılan, p ile başlıyodu ismi ama eve gidince bakarım, alman malı diş macunlarından çok memnunum ben, deneme boyu da var denemek için de ideal ve fiyatları çok uygun

Runo
20-02-2014, 06:57
Sırf bu konuyu okudum diye dün aldığım signal white now'u çöpe attım, ilk kez kullanıcaktım bende kısmet değilmiş :)

suk3b3
20-02-2014, 07:04
1 liraya medine pazarından misvak alip kullanin. Sarılık siyahlik kalmaz. Bembeyaz olur. Denendi görüldü. Hem doğal. Hem zararsz

Berkan
20-02-2014, 07:22
Alakası yok :) Onlar ambalajlama yaparken kesici optik makinenin kesme yerini belirten kareler ve genellikle ambalajın dışında ağırlıklı olan renkte olurlar..

macunu bilmiyorm ama alakası olabilir çünkü aynı şey su siselerindede geçerli etikette kahverengi çizgili olanlar yapay su oldugu anlamındadır

http://bence.files.wordpress.com/2006/08/turkuaz_sise.jpg

rcpsvn
20-02-2014, 07:48
Uzun süredir kullanıyorum white now şimdiye kadar bi sıkıntı yaşamadım
Uyarınızı dikkate almakta fayda var.

Evrenoz
20-02-2014, 07:48
macunu bilmiyorm ama alakası olabilir çünkü aynı şey su siselerindede geçerli etikette kahverengi çizgili olanlar yapay su oldugu anlamındadır

http://bence.files.wordpress.com/2006/08/turkuaz_sise.jpg

Yapay su?? :soru:

Dragger
20-02-2014, 07:56
Diş macununda kral budur, 40-50 tl ama hakkını sonuna kadar veriyor ;)

http://www.saglikhome.com/images/products/00/27/86/2786_buyuk_zoom.jpg

Berkan
20-02-2014, 07:59
Yapay su?? :soru:

tabir biraz uymamış olabilir :).kabaca doğal kaynak suyu olmayan diyim. kuyu vs suyunu çekip işlemlerden geçirip içme kıvamına getirmek

Evrenoz
20-02-2014, 08:06
tabir biraz uymamış olabilir :).kabaca doğal kaynak suyu olmayan diyim. kuyu vs suyunu çekip işlemlerden geçirip içme kıvamına getirmek

Bildiğim kadarıyla içilemeyecek bir suyu ( kuyu, göl, deniz vb ) içilecek kıvama getirmek çok ciddi masrafı olan ve suyu satmakla kurtarılamayacak bir iş. O renklerin içerideki maddenin değil; plastiğin malzemesinin ne olduğunu gösterdiğini düşünüyorum.

Detaylı araştırmak lazım bu konuyu

Berkan
20-02-2014, 08:17
Bildiğim kadarıyla içilemeyecek bir suyu ( kuyu, göl, deniz vb ) içilecek kıvama getirmek çok ciddi masrafı olan ve suyu satmakla kurtarılamayacak bir iş. O renklerin içerideki maddenin değil; plastiğin malzemesinin ne olduğunu gösterdiğini düşünüyorum.

Detaylı araştırmak lazım bu konuyu

olay tam tersiymiş .hernekadar artık turkuaz olmasada

Türkiye’de bazı şişeli içme suları doğal kaynak suyu değil. Doğal kaynak sularında devlete para ödemeniz gerekiyor, artı bu tesislerin yatırım maliyeti çok yüksek. Dolayısıyla CocaCola ne yaptı, kaynak suyu araştırmalarının maliyetlerini çok yüksek bulduğu için Bursa/Kestel ovasındaki CocaCola fabrikasında derin kuyu pompalarıyla ovanın suyunu çekerek bunu da termostan geçirip filtre ederek hem CocaCola meşrubatını hem de Turkuaz şişelemeye başladı.

Emre Ekrem
20-02-2014, 08:23
Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ve bir problem yaşamadım, paylaşım için teşekkürler tedbirli olmak lazım, hazır bir problem yokken değiştirmek mantıklı.

Evrenoz
20-02-2014, 08:24
olay tam tersiymiş .hernekadar artık turkuaz olmasada

Vay anasını, yanlış biliyormuşum demek

Patisever
20-02-2014, 08:27
arkadaslar size sunu yazıyorum diyorsanız diş macunum olsun dişlerim ilk andan itibaren beyazlasın fiyatı 37.500 TL opelasence eğer 2-3 kullanımda beyaz olmasın dişler parayı ben veririm :) diş sektorunde bilen iyi bilir bu ürünü fiyattan anlasılır kalıte

Cimmeria
20-02-2014, 08:30
paradontax da iyidir.

Maxi
20-02-2014, 08:30
banada oldu
dolgu düşmesi falan olmadı ama dişlerin aşındığını fark ettim resmen
2 hafta sonra diş macununu attım
başlıktaki markamıydı hatırlamıyorum

Risendark
20-02-2014, 08:32
Listerine nin turuncusunu kullaniyorum ağzım kısa süreli felç geçiriyor ama güzel :)

TaGo
20-02-2014, 09:17
Şimdi düşününce aynısı banada oldu. Hiç çürüğüm olmayan dişlerim ciddi soğuğa tepki verdi. Bende daha fazla kullanmadım sonra normale döndü.

yagizgokmen
20-02-2014, 09:25
eski kız arkadaşım diçşiydi oda beni uyarmıştı haftada max 2 veya 3 gün kullan diye bu mellet beyazlatıyor ama neden içindeki aşındırıcılar fazla olduğu için bire bir aynı durumlar olmadı bende ama hassasiyet konusu doğru

Ome_RS
20-02-2014, 10:07
Walla bende kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yasamadım hatta hem evde hemde iş yerimde bir tüp var öncesinde paradontax kullanmıstım tadı iğrençti bitince sensodyne geçicem ama

volume81
20-02-2014, 10:41
listerine bulamayan arkadaşlar kezzap kullanabilirsiniz bir fark yok :D

ipana+listerine candır :)

Patisever
20-02-2014, 10:47

37.500 tl demin yazmıstım urun budur kullan 2. denemede farkı gor dis daha sararmıyor yarım dakıka tut ağzında mukemmel otesi her eczanede yok işte markette falan zaten bulamazsın

ondertopcu
20-02-2014, 10:53
signal uzun süredir kullanıyorum bende sorun yaşamadım

altugkocer
20-02-2014, 10:58
Sensodyne + haftada birkaç gün Listerine. Çok memnunum

efe-E
20-02-2014, 11:57
hazır konu varken, dental konuda bilgili arkadaşlara bir sorum olacak.

benim dişlerimde aşırı kalıcı sararma var, diş hekimim çocukluktan gelen fazla kalsiyumdan (sadece süt yoğurt ve peynir yemişim neredeyse 2 sene) kaynaklı olduğunu söylemişti.

bunları gidermek için bir diş macunu veya dental ürün tavsite edebilecek birisi var mı? ya da beyazlatma tedavisi görüpte tavsiye edebilecek birisi?

not : sigara kullanıyorum, ama dişlerimi günde 3 kere fırçalarım.

AdemAr
20-02-2014, 12:32
Bugün işyerinden bi arkadaşla konuşurken o da bu macunu kullandığını ve dişlerinde ufak tefek uçlardan kırılmalar olduğunu söyledi. Dün ve bu gün sensodyn ile fırçaladım sıcağa ve soğuğa karşı hassasiyet azaldı kendime geldim :)

Met
20-02-2014, 12:39
Diş ağrısı çok fena ya. Fobim var, en ufak hapı yutamıyorum. Bu yaşıma kadar da hap içmişliğim yoktur. 2 Hafta önce diş ağrısından gebermek üzereyken majezik içtim. 10-12 saat rahatladım :)
Yani diyeceğim o ki, diş ağrısı adama her şeyi yaptırabilir :D Dişlerinize iyi bakın :D

Eyüp
20-02-2014, 12:58
Şaşırtıcı bir sorun , bende kendimi bildim bileli signal kullanıyorum...

Son nerdeyse 7-8aydırda düzenli olarak white-now kullanıyorum ama yorumlardan sonra korktum :)

Dragger
20-02-2014, 13:02
37.500 tl demin yazmıstım urun budur kullan 2. denemede farkı gor dis daha sararmıyor yarım dakıka tut ağzında mukemmel otesi her eczanede yok işte markette falan zaten bulamazsın

Aynen kardeşim, üzerine hiçbirşey tanımam.

Diş beyazlatmayı da bunun jeliyle yaptım, inanılmaz etkili ikisi de.

Sh4rk
20-02-2014, 13:17
Isin enteresan yani dun gece yatmadan dislerimi fircaladim signal ile gercekten dis etlerimde aci hissettim ve ne ceviz kirdim ne findik kirdim disim ile :) ufaktan disimde kirilma oldu bu konu acilmasaydi bilemezdim dis macunundan olup olmadigini bir daha asla kullanmam

Sh4rk
20-02-2014, 13:19

Eczanelerde mi var ? Marketlerdemi acaba

Patisever
20-02-2014, 13:34
Eczanelerde mi var ? Marketlerdemi acaba

eczanelerde olur kardeş markette bu rakam reyona girmez bu malzeme yeşil olanından al

ferroo
20-02-2014, 13:39
bende sıgnal kullanıyorum sorun sıkıntı yok sımdılık :D

Victiz
20-02-2014, 14:11
uydurma falan değil kesinlikle. 2 hafta önce bir de bunu deneyelim diye "white now" aldık ve 2 gün sonra aylardır ağrımayan dolgulu dişim ağrımaya başladı. kesinlikle bu diş macunundan oldu.

ahmet43
20-02-2014, 14:21
benimde diş etlerimde çekilme ve kanama olmaya başladı doktorum Sensodyne önerdi şuanda bir sorunum yok signal gerçekten zarar veriyor ekmek elma ısırırken kanar hale gelmişti artık diş etlerim

BARR
20-02-2014, 14:25
Ben Uzun yıllardır Sensodyne kullanıyorum bu yeni olarak metal tüpte Jel olanlar hem uzun gidiyor hem de çok memnunum.

levent
20-02-2014, 14:52
sensodyne macun, oral b fırça kullanıyorum ben de uzun yıllardır. başka macun kullanınca ağız tadım bile değişiyor..

delta0o
20-02-2014, 15:10
hazır diş konusu varken bende sunu sorayım sarjlı diş fırcası kullanıp memnun olan varmı??

Engin G.
20-02-2014, 16:13
3.5 sene eczane çalıştım ve Arm&Hammerdan başkasınagüvenmem çok iyi bir diş macunu

Yiğit G.
20-02-2014, 16:29
diş macununuda kullandım ağız gargarasınıda white now un , kullanan da arkadaşlaırm oldu hiç böyle birşey yaşamadık.Demekki kişiden kişiye değişiyor hassaslık.

DoganSuper
20-02-2014, 16:51
2 tüp bitirdim basıma hiç böyle bişi gelmedi.. sonra bi işe yaramıyo diyerek bıraktım mavi köpük oldugu için beyazlatıyo gibi gösteriyo.

yasindemir
20-02-2014, 16:59
Arkadaşlar Listerine konusunda herkese katıulıyorum. Ağzımdaki yara vardı tek çalkalamada hem gözlerim yaşardı hem de 1 saat içinde ağız yarası kayboldu. Mucizevi acı veren ama işe yarayan bir nane Listerine. Kesinlikle tavsiye olunur.

levent
20-02-2014, 17:35
hazır diş konusu varken bende sunu sorayım sarjlı diş fırcası kullanıp memnun olan varmı??

anne - babam oral b nin braun tarafından üretilen versiyonunu kullanıyorlar, memnunlar..

AdemAr
20-02-2014, 17:39
anne - babam oral b nin braun tarafından üretilen versiyonunu kullanıyorlar, memnunlar..

bende aynısını kullanıyorum oral b nin çok memnunum.

Mikrop_Ali
20-02-2014, 18:05
onu kullanmayın yazacağına sigara kullanmayın diye konu açsan daha mantıklı bir yapmış olurdun.

Risendark
20-02-2014, 18:11

Abi pilli colgate nin var fena değil diyim haa çok mu lazım bence gereksiz ben aldım merak edip sonra gereksiz olduğunu anladım :rolleyes:

Frid
20-02-2014, 18:37
benimde son zamanlarda dişlerim çok hassaslaşmıştı. ekmek yerken bile acı hissettiğim oluyor. şimidi baktım signal beyaz güç bizim macunda. demek singal hiç kullanmamak lazım.

AdemAr
20-02-2014, 19:20
onu kullanmayın yazacağına sigara kullanmayın diye konu açsan daha mantıklı bir yapmış olurdun.

Sosyal mesaj verme kaygısında değilim. Sen sigara kullanmayın diye bi konu açacak olursan bi sigara yakar konuyu okurum.

Mikrop_Ali
20-02-2014, 19:26
Sosyal mesaj verme kaygısında değilim. Sen sigara kullanmayın diye bi konu açacak olursan bi sigara yakar konuyu okurum.

sigaranla ve sarı dişlerinle mutluluklar :icon_tup:

McKrop
20-02-2014, 19:34
Gecmis olsun oncelikle. Zaten tum dis doktorlarin hemfikir oldugu tek bir sey var o da beyazlatici etkili dis macunu kullanmayin. En sagliklisi normal dis macunu. Saniyorum ki paradontax ve kismen sensodyne en iyi dis macunu denebilir.

By CrAzY
20-02-2014, 19:48
Kendimden örnek vererek başlayım ...

1 ay kadar önce White Now aldm bunun 3 hafta kadar sonra 10 yıllık dolgum düştü he dedim olabilir eskiydi dedim 1 2 gün sonra üst dişim parça parça kırıldı daha sonra gecelerimi zehir etti sizin şikayetinizle birebir uyunca oha dedim.

Bugün dişciye gittim 16 sularında biri ameliyat dedi hiçmi dişlerini fırçalamadın dedi yok artık dedim böyle böyle fırçaladım cerrahi operasyon yapcaz dedi cıktım ordan abimin dişcisine gittim bana dedi hallederiz takma kafaya bana bunları bunları al 4 gün sonra tekrar gel dedi tavsiyelerini aldım bir kere fırçaladım gözlerime inanamadım cok değişti dişlerim...

Listerine 'yi günde 4 defa kapağın 4 de biri kadar kullan dedi.(Baya pahalı :()

http://farm8.staticflickr.com/7313/12660411993_cbe2936ac0_c.jpg

barakuda26
20-02-2014, 20:04
uzun süre kullandım bi zararını görmemiştim white now'un. şimdi signalin expert protectini kullanıyorum ondada bir sıkıntı yok. geçmiş olsun..

AdemAr
20-02-2014, 21:31
Kendimden örnek vererek başlayım ...

1 ay kadar önce White Now aldm bunun 3 hafta kadar sonra 10 yıllık dolgum düştü he dedim olabilir eskiydi dedim 1 2 gün sonra üst dişim parça parça kırıldı daha sonra gecelerimi zehir etti sizin şikayetinizle birebir uyunca oha dedim.

Bugün dişciye gittim 16 sularında biri ameliyat dedi hiçmi dişlerini fırçalamadın dedi yok artık dedim böyle böyle fırçaladım cerrahi operasyon yapcaz dedi cıktım ordan abimin dişcisine gittim bana dedi hallederiz takma kafaya bana bunları bunları al 4 gün sonra tekrar gel dedi tavsiyelerini aldım bir kere fırçaladım gözlerime inanamadım cok değişti dişlerim...

Listerine 'yi günde 4 defa kapağın 4 de biri kadar kullan dedi.(Baya pahalı :()

http://farm8.staticflickr.com/7313/12660411993_cbe2936ac0_c.jpg
Sizede geçmiş olsun çok berbat bi durum çok şükür bırakır bırakmaz düzelmeye başladı bende

volkan_gs
20-02-2014, 22:00
Bende aylardır kullanıyorum ama korktum yahu, sensodyne mi almak lazım :)

By CrAzY
20-02-2014, 22:47
Sizede geçmiş olsun çok berbat bi durum çok şükür bırakır bırakmaz düzelmeye başladı bende

Bendede ilk gün düzeldi teşekkür ederim.

By CrAzY
20-02-2014, 22:48
Bende aylardır kullanıyorum ama korktum yahu, sensodyne mi almak lazım :)

Paradontax al bence bitkisel :)

Çok met ediliyor.

muratbalci
20-02-2014, 22:53
Beyazlatması konusunda pek bir şey diyemeyeceğim ama, hassasiyeti geçirme konusunda Sensodyne çok iyi. Bir dönem diş ağartma diye bir şey vardı, şu an varmı bilmiyorum, jel gibi bir şeydi, dişlerin kalıbı alınıp, içine sürülüp ağıza takılıyordu, dişlerin rengini açıyordu fakat resmen etkisini beyninde hissediyorsun. Acayip hassaslaştırıyor du Belki white now un içeriğinde de böyle bir şey vardır.

hbatuhanc
20-02-2014, 23:53
Bende eskiden 1-2 defa kullandım acayip bir şekilde köpürüyordu. Zannedersem beyazlatmak için içinde bir madde var ve o madde diş minesini hassaslaştırıyor buda dişlerin soğuk ve sıcak hassaslığını arttırıyor. 20'lik dişi uyanınca ağrımaya başlar. Sensodyne'nin tam koruma beyazlatıcı adında bir diş macunu var. Hassas dişler için çok iyi ayrıca sıcak soğuk ağrınıda geçirir.

tayf
21-02-2014, 00:08
bende signal white now kullanmaya başladıktan sonra 20 lik dişimi kaybettim , aslında dişim kırılmış , çürümüş ve dilime takılıyordu ben diş macunundan olabileceğini düşünmedim bu konuyu okuduktan sonra diş macunundan şüphelendim ciddi anlamda

coastguard
21-02-2014, 00:26
bu gano fresh hakkında ne diyorsunuz?

Doğal falan fistan muhabbeti var?

semih
21-02-2014, 00:44

Çok met ediliyor.

ya macunun arkasındada yazıyor 2 hafta içinde alışırsınız tadına diye ama alışamadım dünyanın en iğrenç diş macunudur herhalde

Rec.O
21-02-2014, 06:53
Malesef babam sensodyne kullanıyor hassas dişler için olanını bende onla fırçalıyordum arada ama dişleri aşırı derecede sarışlaştırıyor. zaten sigarada kullandığım için her gören dişini fırcalamıyormusun diye soruyordu. ben ipana kullanıyorum bayada memnunum şu an

By CrAzY
21-02-2014, 10:03
ya macunun arkasındada yazıyor 2 hafta içinde alışırsınız tadına diye ama alışamadım dünyanın en iğrenç diş macunudur herhalde

Bende alışamadım ama sağlık önemli bro :) devam.

Oldschool
21-02-2014, 10:51
Kaynak:Uludağ Sözlük ,Dokuz Eylül Universitesi.
Tüplerin altına dikkat…
Satın al dığınız diş macunu, şampuan, krem vs gibi tüp içinde sunulan ürünlerin arka yüzlerinde yer alan koyu renkli küçük karecikler mutlaka hepinizin dikkatinizi çekmiştir.
- Bu karecikleriden koyu renkli olanlar, özellikle siyah renkli tüp içeriğinin tamamen kimyasallardan oluştuğunu gösterir.
- Kırmızı renkli olanlar ürünün %70′in üzerinde kimyasal içerdiğini gösterir.

- Yeşil renkli karecikler ise ürünün %100 doğal etken maddeler içerdiğini gösterir.
Yeni bir kozmetik ürün alırken sadece bu kareciklere bakarak ürünün ne oranda kimyasal içerdiğini anlayabilirsiniz.
Bu önemli bilgiyi lütfen siz de paylaşınız.

KÖROĞLU
21-02-2014, 16:14

ben de ilk fırçaladığımda bundan iğrenç birşey olmaz diyordum, ısrarla kullanınca gerçekten alışıyorsun. 14 günden daha kısa sürede alıştım.

Şu an sensodyne pronamel kullanıyorum, paradontax daha iyiydi.
Özellikle aft sorunu yaşadığım dönemlerde can simidi gibi imdada yetişiyordu.
Tuz içerdiğinden dolayı sanırım aft lar çok kısa sürede kapanıyordu.

Evdeki white now dan kurtulmak lazım..

AdemAr
22-02-2014, 11:56
Bugün sensodyn kullanalı 3 gün oldu dişlerim eskiye döndü hassasiyet kalmadı 20 lik diş ağrısıda kesildi :)

orhansah
22-02-2014, 13:39
http://i.hizliresim.com/Kgv5bQ.jpg

Bu dehşet indirimin sebebi belli oldu demekki.

volkan_gs
22-02-2014, 18:30

Çok met ediliyor.

Aldım bugün gerçi beyazlatıcılı olanından aldım yine ama white now dan iyidir sanırım :)

Hazır gaza gelmişken şarjlı diş fırçası da aldım :)

atabay
22-02-2014, 18:44
Reklam olmasın ama birçok markanın imalatı ( prc) china ,,özellikle promosyon satılanlar,dikkat edelim,özellikle küçük çocuklara zarar veriyor,diş hekimleri susuyor nede olsa ayaklı paramız bir çoğunun gözünde,,,gecmiş olsun,,

By CrAzY
22-02-2014, 18:53
Aldım bugün gerçi beyazlatıcılı olanından aldım yine ama white now dan iyidir sanırım :)

Hazır gaza gelmişken şarjlı diş fırçası da aldım :)

Signal ile karsilastirma organik bu bro :)

volkan_gs
22-02-2014, 21:07
Signal ile karsilastirma organik bu bro :)

Doğrudur, tadı da çok kötü değil bence kum gibi böyle garip ama rahatsız etmedi beni :)

ahmet3425
23-02-2014, 12:52
Syensodine pronamel bende kullaniyorum ancak beyazlatma konusunda hic memnun degilim.

Paradontax in tadi igrenc bir kere denedim bidaha agzima surmem.

Suan colgate in kirmizi kisa tup beyazlatici olanindan kullaniyorum cok memnunum...

Tayfun.O
23-02-2014, 12:58
Kendi Diş Doktorum bana en sade diş macununu verdi. Sebebi ise bu beyazlatıcı diş macunları diş ve ağız sağlığını bozacak kimyasallar içeriyormuş size bulduğunuz en sade diş macununu kullanmanızı öneriyorum.

OnurD.
24-02-2014, 01:19
evde white now kullanıyoruz. Eşiminde Benimde dişleri ağrımaya dolgulu dişlerde sıkıntı olmaya basladı. Hatta porselen kaplamamın birinin ucu bile kırıldı.

Sebebi bumudur artık denkmi geldi bilmiyorumda Uyuz oldum şimdi iyimi.

Boost Up
24-02-2014, 14:33
Hemen hemen çıktığı günden beri "White Now" kullanıyorum bence gayet başarılı. Sensodyne kullandım bir süre, hiç bir işe yaramıyor bence.

c20let
24-02-2014, 14:52
Bende white now kullanıyorum durduk yere kıllandım. Karbonatla yıkıyayım bari :p

AdemAr
12-12-2014, 02:06
beyler bi güncel cekiyim yeni konu açmak istemedim burdan sorayım. şimdi konuyu açalı baya oldu sensodyne geçince bi sıkıntım kalmadı hatta gayet memnunum suan fakat beyazlatma konusunda bi etkisini göremiyorum ***** çay+sigara mahfediyor sürekli dişciye gidip beyazlattırmaya utanır oldum. varmıdır kullanıp memnun kaldığınız bi macun beyazlık konusunda

uygarr
12-12-2014, 02:11
Opalescence dene capacity eczane de var istersen denedim ben güzel

!KO
12-12-2014, 02:22
Arm hammer white kullanın

Erdem K.
12-12-2014, 07:34
beyler bi güncel cekiyim yeni konu açmak istemedim burdan sorayım. şimdi konuyu açalı baya oldu sensodyne geçince bi sıkıntım kalmadı hatta gayet memnunum suan fakat beyazlatma konusunda bi etkisini göremiyorum ***** çay+sigara mahfediyor sürekli dişciye gidip beyazlattırmaya utanır oldum. varmıdır kullanıp memnun kaldığınız bi macun beyazlık konusunda

ben de sensodyne mavi kapak kullanıyorum uzun yıllardır , çok memnunum, ancak dişlerimde sararmalar oldu, aile dişçimiz sürekli aynı diş macununu kullanmamamı önermişti, dinlemedim :) belki zaman zaman farklı diş macunları kullanmanız faydalı olabilir ...

serkanokan
12-12-2014, 07:53
Ben de white now kullandım uzunca bi süre, en son colgatein kırmızı kutulu yine beyazlatıcı bi macununu aldım. White now da bi sıkıntı yaşamadım hatta colgatee göre daha başarılı geldi bana. Ama en çok ferahlığı sensodyne de yaşadığım için bu kutunun bitmesinden sonra sensodyne e geçicem yine.
Listerine deki kanser olayı nedir bilen var mı acaba?

Molev
12-12-2014, 08:08
Glisterine tavsiye ederim.

Sezgin
12-12-2014, 09:04
white now kullanıyorum, dişlerin sıcak ve soğuğa karşı aşırı tepki vermesi sıkıntısı bende de var.