Orijinalini görmek için tıklayınız : chemical guys stripper scent araç kokusu
Kaçıp komşunun köpeğine vermesin koş peşinden :hehe:
şu geyikler 2 galon stripper'a bedel :D :D:hehe:
Day Walker
09-12-2013, 20:06
Konu geri gelmiş :)
Yok be amca ne özrü :) Garip bir şekilde aynen dediğin gibi aynı galondan dökülen ürünlerde bile bir sıkıntı var bu durumda. Bendeki koku kesinlikle homo :D ama jenmi jedimi bilmiyorum :hehe:
http://caps.ekime.net/photos/registered_photos/2501-bu-mal-bir-harika-dostum-.jpg
Abi sen ciddi konuşma Allah aşkına :D Parmakların hep :D yapsın. Yoksa korkuyorum :D
Ciddi yazınca bende kendimden tiksiniyorum :D
Ciddi yazınca bende kendimden tiksiniyorum :D
Biz seni 'iki nokta d lerin' ile sevdik abi :D :D
Ecnebi pavyon kokusu gibi dedi arkadas-)
Hahahahahaha
valla turk dizisi gibi oldu bu..
once aradiniz bulamadiniz collere dustunuz.
Daha sonra buldunuz kimilerinize koku ihanet etti, kustu kokmadi..
Yada hava aldi uctu vb.
simdi de herkes baristi sarildi, mutlu son
valla turk dizisi gibi oldu bu..
once aradiniz bulamadiniz collere dustunuz.
Daha sonra buldunuz kimilerinize koku ihanet etti, kustu kokmadi..
Yada hava aldi uctu vb.
simdi de herkes baristi sarildi, mutlu son
Güzel özet oldu abi vallaha. Ama herkes keşke diyor, bende keşke girmeseydim dedim.
Melihten kokuyu bende aldım kargoyu teslim aldım paketi babamın yanında açtım,tepki direk one kime idrar testi yaptırcan dedi :) Eve sıktığımda koku ilk başta yoktu daha sonra kokmaya başladı fakat kalıcılık o kadar yoktu.Arabaya sıktım 7/8 kez sanırım havanın soğuk olmasıyla alakalı hiç banamısın demedi,dedim bende var galiba sıkıntı arkadaşlarda test etti,aynı şekilde kimse kokuyu alamadı.
bu bildigin kadin kokusu mu simdi?
Eger oyleyse neden arabaya sıkıyorsunuz?
Koraaaaaaay nabion olm burada...
Day Walker
09-12-2013, 20:31
Kadın kokusu değil Ozan striptiz kulubunde olan kokuya eş değer bi kokuymuş yada ismi öyle :D
Bende bilmiyom benim kocaa asker :D
Evde odaya sktim mesela ne ana ne baba yaklasmiyo
Ebeveyn kovucu-)
Moruk hedıyen gelmıs bugun :icon_tup: Annem bı tuhaf baktı acınca kargoyu napıyosunuz olum sız çişmi ne o dedi ahahaha :D:D:D deniyim bende haber veririm yabancı degılsen 50ye verırım kalıcıysa :D:D:D
striptiss klübü kadınları idrarını test edicem anne diyeydin :D
Doktor
what hepins in tek torkiy.siteys in tek.torkiy
Karşı cins'in kokusu ile seyahat etmek kadar güzel bir şey var mı moruk :D
Karşı cins'in kokusu ile seyahat etmek kadar güzel bir şey var mı moruk :D
vaziyetler çok fenaa,
tek törkiy olarak bir atak yapmamız lazım:D
34tb9544
10-12-2013, 08:26
Dun gece saat 9:30 da eve siktim salona kokuya burun alisti ama gayet kokuyodu sabah uyandim 8:45 koku hala salondaydi sasirdim cok guzel kokuyo
"abiiiii öyle bir tarikata denk geldim ki, içerde işemeli sıçmalı ayin var, bööööööle bir yuvarlak yapmışlar, habire işiyolar zıçıyolar"
bu ne abicim striptizci kızlar, çişler falan. nasıl bir tarikatsınız siz uaheuah :D
Kolpaçino - İşemeli Sıçmalı Ayin [HQ] - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=jVQMBTL9fKM#t=225)
VteC_MaNiaC
10-12-2013, 08:31
valla sırf koku kalıcı olsun diye arabanın içini detaylı bi şekilde temizledik canla (turkishdrifter) :)
3 gün oldu efsane kokuyor halen..
valla sırf koku kalıcı olsun diye arabanın içini detaylı bi şekilde temizledik canla (turkishdrifter) :)
3 gün oldu efsane kokuyor halen..
=) kanka ben de pandizota sıkmıştım cumartesi bugun sabah baktım hala kokuyordu arabanın içine de sıkıydım da leather conditioner ile temizleyince onun kokusu karıştı ama pandizot hala kokuo
Dun gece saat 9:30 da eve siktim salona kokuya burun alisti ama gayet kokuyodu sabah uyandim 8:45 koku hala salondaydi sasirdim cok guzel kokuyo
orjınal kanka bizimkiler replica degil :D
annemki en ufak sigara kokusunu duyunca yada arabanın sagına soluna sıkıstırdıgım kokuları bile fark ederken dun bilerek soylemedim ama gıkı cıkmadı :D ki binmeden yarım saat once koltuk arkası ve pandizotu yıkadım :D
valla geldi ürün melih kardeşimden koku elime değdi maşallah başımı döndürüyor :D arabada çok merak ediyorum :) kalıcı gibi geldi bana güzel
"abiiiii öyle bir tarikata denk geldim ki, içerde işemeli sıçmalı ayin var, bööööööle bir yuvarlak yapmışlar, habire işiyolar zıçıyolar"
bu ne abicim striptizci kızlar, çişler falan. nasıl bir tarikatsınız siz uaheuah :D
Kolpaçino - İşemeli Sıçmalı Ayin [HQ] - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=jVQMBTL9fKM#t=225)
Abican ben aldım itina ile tarikat için fıs fıs yaparım :D Bora abi ile seni gözüme kestirdim :D :D
34tb9544
10-12-2013, 09:47
Melihin ustune oynama lan gepcuk :):):)
Başkan bu durumda senin koku düzgün seriden. Galonların 1 veya 2'si sorunlu çünkü memnun olanda var benim gibi zerre kokmayanda
Geyik dönmesin lütfen sorunlu koku sahipleri buradan takip etsin
Valla kanka benimki de pek kokmuyor, açıkçası memnun kalmadım.
Çiçekçide güllere sıkılan sprey gibi kokuyor pek bir esprisi yok.
Yeni ürün ile telafi varsa ben de isterim.
yanlız bugun gidebilirsem kar basmassa 7 gibi onurcanın yanına anlasılıcakda
onun dısında ki olay koray yavuz size gelen ilk parti mal orjinal fısfıs şişe bide benimki oda degil son galondan. fark varsa eger 1-2 galon degil baya bir 5-6 galonluk hata var :)
Orjinal şişe değil yahu bizimki de c.guys başka bir ürünün şişesine boşaltılmış yine galondan sanırım :)
Telafi edilcekse eğer, listeye benide eklerseniz sevinirim.
mimarsertac
10-12-2013, 15:40
sabah evden çıkmadan sıktım bolca odama gittiğimde bakıcam duruma. Benim anladığım sıktıktan sonra max 3 saat dayanıyor.
Senin de mi kokmuyor Alican :D
Senin de mi kokmuyor Alican :D
:) ben ilk sıktığımda kokmadıgını farkettım fakat bilmediğim bir koku oldugu için ses çıkarmadım. (sanırım bu kadar kokuyor bu modeller böyle vs.)
İlerleyen zamanda forumda başkalarınında bu şekilde yazdığını görünce yazdım ,fakat o mesaj editlendi sanırım göremedim.
Melihi forumdan bilirim, ondan bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum ama bu yapılan iş Ticaretse zararın karşılanması gerektiğini düşünüyorum. :icon_tup:
Bendekini eve 2 gun once siktim, eve girdigimde pek bir koku yoktu ama kanepeye yattim koku orada vardi az sallastim biraz daha kokuttu :D
asmisinsan
10-12-2013, 16:12
pazar günü elime sıktım ara ara koklarım diye 2 saate etkisi kayboldu demekki araçta koltuklara iice yedirmek lazım:D
Bendekini eve 2 gun once siktim, eve girdigimde pek bir koku yoktu ama kanepeye yattim koku orada vardi az sallastim biraz daha kokuttu :D
Olum demek clublar kucak dansından bööle kokuyo :D:D:D sürttükçe koku yayılıyo öölemi :D
kac saat kalmasi bekleniyor normalde?
Olum demek clublar kucak dansından bööle kokuyo :D:D:D sürttükçe koku yayılıyo öölemi :D
asdfasd aynen, orda surtusme, catisma cok var ondan oyle hehe
Vallahi kac saat kalmasi lazim vs bilmiyorum, cok dayanikli bir koku olmadigi kesin ama 2-3 gunu goruyor. 500ml urun, ben cok uzun zamandir tek fis 2 gunde bir atiyorum sise daha yarim. Mucizevi bir kaliciligi olsa 500ml koku bence bu fiyata satmazlardi ama aslinda su emici sungerlere falan sikip denemek lazim aklima o geldi
Seni varya replica dediğin bidonla kovalarım :D
Konu takipte zaten, Onurcan bakacak karar verecek. Zaten bir sıkıntı varsa firmadan yana sıkıntımız yok oradan yeni ürünü alıp dağıtıcam sorun yaşayanlara.
annemki en ufak sigara kokusunu duyunca yada arabanın sagına soluna sıkıstırdıgım kokuları bile fark ederken dun bilerek soylemedim ama gıkı cıkmadı :D ki binmeden yarım saat once koltuk arkası ve pandizotu yıkadım :D
kokmuyo kanka bendekide aynı ..
arkadaslar koku geldi elime : ) kokuda bir terslik var gibi duruyor simdiden, daha bendeki siseyle karsilastirmadim ama cam sil sisesine konmus ve camsil kokusu geliyor icinden. Aksam eve gidince daha net yazarim
arkadaslar koku geldi elime : ) kokuda bir terslik var gibi duruyor simdiden, daha bendeki siseyle karsilastirmadim ama cam sil sisesine konmus ve camsil kokusu geliyor icinden. Aksam eve gidince daha net yazarim
camsil kokusunu bende çok net alıyorum :D ama bendeki koku akşamları 35-40 sıkım sonrası sabah azda olsa kokuyor..
ashdushdush :D :icon_tup:
camsil kokusunu bende çok net alıyorum :D ama bendeki koku akşamları 35-40 sıkım sonrası sabah azda olsa kokuyor..
35-40 sIkIm ne ya hahaha Axe etkisi yaptiririm o kadar sarf etsem
34tb9544
10-12-2013, 18:22
Simdiye kadar en fazla 6 fis sıktım oda 10 saat kaldi baska test yapmadim
Koku bende pet şişede hala. cam sil şişesine koymayı düşünüyordum ama koymasam mı ?
aybarsdnr
10-12-2013, 18:39
en son dün gece bagajdan öne doğru 8-9 fıs sıktım. sabah hiç koku yoktu ama arka koltuğun deri yerleri ve plastik yerler yapış yapış olmuştu. başkası binince farketse, striptiz klübü kokusu ve yapış yapış koltuklar falan, adım çıkardı:)
Koku bende pet şişede hala. cam sil şişesine koymayı düşünüyordum ama koymasam mı ?
Cam sil sisesini kokusuz hale getirene kadar yikarsan koyabilirsin ama diger turlu benim hic hosuma gitmedi. Saga sola siktim pek kokmuyor ama elim kokuyor yine bagimli oldum, tamda yeni kurtulmustum :D
bendede sürüldüğü yerde koku var ama ortam genelınde koku hıssedılmıyor
35-40 sIkIm ne ya hahaha Axe etkisi yaptiririm o kadar sarf etsem
İşte bende halen bi etki bekliyorum ama maalesef henüz gerçekleşmedi.. :( :D
bendede sürüldüğü yerde koku var ama ortam genelınde koku hıssedılmıyor
Aynen, ortamda bir hava sirkulasyonu olunca koku geliyor
e insan burnu kokuya alismiyo mu??
bayan kokusuna çok ihtiyaç var tektörkiyde!!
Ne demek istedigini anlayamadim?
Elde Çok Fena Kalıyo Bu Koku İnsanlarda Demek Kalıcı
Ne demek istedigini anlayamadim?
ben freeshopa gidince 5 koku kokladim mi burun iptalllll...
otekini de XoR a yaziyorum, bulasicam ona gene ama ortalarda yok
mimarsertac
10-12-2013, 19:17
Eve geldiğimde koku azda olsa vardı. Bence çok kötü değil.
Millet alabalık dan kırılıyor :D
koray ben deniz urunlu makarna yedim, fenalardayim!
son simdi bana soyle, yan koltuga mi sikacagiz kokuyu yoksa oturdugumuz koltuga mi?
Basari icin hangisi gerekli..
koray ben deniz urunlu makarna yedim, fenalardayim!
son simdi bana soyle, yan koltuga mi sikacagiz kokuyu yoksa oturdugumuz koltuga mi?
Basari icin hangisi gerekli..
Ustune sık :D
Ustune sık :D
:D Kucagima oturuyor hesabi yani.
:D Kucagima oturuyor hesabi yani.
Hahahaha aynen table dance'den geliyorum şekli :D
onursumer
10-12-2013, 20:17
melih banada gondermişti anca açıp baktım çok farklı bir koku sevdim :D arabada denicem yakın zamanda
ilker_yusuf
10-12-2013, 21:44
Ürün benim elime dün ulaştı test için evde sıkmıştım. Akşam 10 gibi 4 fıs oturma odasında kullanmıştım zaman geçtikçe daha da güzel oldu sabah halen koku vardı. Hanım şuan el koydu kokuya güzelmiş diye :)
umuttuner
10-12-2013, 21:45
sprey şişeniz eğer çok sulu şekilde atıyorsa koku tutmuyor,ben glade in sprey şişesine koydum pülverize olarak atıyor koku gayet kalıcı, + kumaş üzerinde daha da etkili,aracın kalorifer peteklerine değilde kalorifer açıkken içerden hava çevirme modunda koltuk altlarına sıkıp deneyin ben gayet memnunum hatta bugun üçüncü gün yastığım halen kokuyor :)
sprey şişeniz eğer çok sulu şekilde atıyorsa koku tutmuyor,ben glade in sprey şişesine koydum pülverize olarak atıyor koku gayet kalıcı, + kumaş üzerinde daha da etkili,aracın kalorifer peteklerine değilde kalorifer açıkken içerden hava çevirme modunda koltuk altlarına sıkıp deneyin ben gayet memnunum hatta bugun üçüncü gün yastığım halen kokuyor :)
Aynen katiliyorum.
Bana test icin getirilen urunu dun is yerine siktim hala kokuyor bu arada.
Ben sıkmıyorum direkt plastik bardakla serpme atıyorum :D
Ben sıkmıyorum direkt plastik bardakla serpme atıyorum :D
hahahah idiot :D
hahahah idiot :D
Bide gidip glade alıp bitmesini bekliycez yani bu durumda ?
Ben hala benim arabanın içine yıkama makinasıyla da atsak kokmadığı konusunda iddaalıyım :)
Bide gidip glade alıp bitmesini bekliycez yani bu durumda ?
Ben hala benim arabanın içine yıkama makinasıyla da atsak kokmadığı konusunda iddaalıyım :)
ya yollasana sunu bana :D inatla yollamiyorsun :D
ya yollasana sunu bana :D inatla yollamiyorsun :D
Eve aktardım arabadan bugün vakit olursa yollıycam adresi yazazmısın vatsaptan
Aynen katiliyorum.
Bana test icin getirilen urunu dun is yerine siktim hala kokuyor bu arada.
yok yav demekki burunda bi i.nelik var
--
koray yolla sunu sende haha :D
yok yav demekki burunda bi i.nelik var
--
koray yolla sunu sende haha :D
is yerine gel 2.kata girince direk kokuyor :D
O kokan Washcoat'tur :D c.tesi arabayı yıkadım voşladım bütün mahalle koktu :D
hakotech
16-12-2013, 09:36
yahu kardes sen kokuyu bırakta su dukkan konunu bı oku yahu :D
ben fısfıs böcek ilacı kutusuna koydum, geçen gun defender a fısfısladım, kapadım aracı cuma-ctesi kokuyordu hala, dun kar su derken koku gitmişti lakin
yahu kardes sen kokuyu bırakta su dukkan konunu bı oku yahu :D
Ahah gordum cevapladim :D
ahah tmm bugun yarın ugrarım yine :)
wolkanku
06-01-2014, 09:54
boyassiden sipariş vermiştim, bugün geldi.
bir kaç yere sıktım..bu muydu bu çok konuşulan koku dedim..
güzel,temiz bir koku kargo ıvır zıvır dahil 40 liraya değecek bir koku kesinlikle değil..
20 liraya açık parfümcüye daha güzel kokular bastırılıp arabanın içine abanılır.
Bu arada Koray in burnunda sikinti var kokuda yok :D
boyassiden sipariş vermiştim, bugün geldi.
bir kaç yere sıktım..bu muydu bu çok konuşulan koku dedim..
güzel,temiz bir koku kargo ıvır zıvır dahil 40 liraya değecek bir koku kesinlikle değil..
20 liraya açık parfümcüye daha güzel kokular bastırılıp arabanın içine abanılır.
benim kafadan biri, nano koku yapip 15 ml sini 120 tl den satsinlar:)
ilker_yusuf
06-01-2014, 21:34
Abartmıyorum ben çok memnunum aracıma özellikle bayan bindiğinde annem kız kardeşim araba sık binmezler biner binmez kokunun güzelliğini farkettiler... Demekki herşeyde olduğu gibi kişiden kişiye farkediyor :)
Bu arada Koray in burnunda sikinti var kokuda yok :D
Hay burnumun kemiğini :D yok moruk verdiğin tester'da kokmuyor bende :cool:
Sende sikinti var yada new car feci islemis
2-3 sene giderse problem olmaz.
hep senin yüzünden oldu:p çalkalandı forum :D hahahah burun kokuya duyarsızmıdır nedir :D
wolkanku
07-01-2014, 08:09
yine alan olur mu, olur :)
benim bagaj hala kokuyor arkadaş arabanın içinde kokmuyor ama bagaj misss her sabah çantaları fln koymak için bagajı açtıgımda bi mutlu oluyorum :D
VteC_MaNiaC
07-01-2014, 11:54
;7258179']benim bagaj hala kokuyor arkadaş arabanın içinde kokmuyor ama bagaj misss her sabah çantaları fln koymak için bagajı açtıgımda bi mutlu oluyorum :D
çünkü benim şişeden sıktın :D ahaha okunmuş benimki :D
wolkanku
07-01-2014, 12:20
bu arada pamuklu kumaşta daha kalıcı.
arabanın bagaj halısına, içerideki paspaslarına sıktım..ahım şahım kokmadı ya da soğuk olduğu için tam verimli olmadı diyelim.
ama evde koltuklara sıktım..sabah uyandığımda hala salon yeni sıkılmış gibi kokuyordu.
ilker_yusuf
07-01-2014, 14:43
Ben araçta klimanın oraya paspaslara özellikle sıkıyorum birde bagaja. gerçekten klimayı açtığımda özellikle direk olarak kokmaya başlıyor.
aybarsdnr
07-01-2014, 22:37
her sabah bagajdan içeriye doğru 1 fıs sıkıyordum. bugün yine farkettim ki arka koltukların etrafındaki tüm plastik aksam, deri yerler ön koltuğun arkası(deri) vs. her yer yapış yapış olmuş. daha önceden de ilk aldığımda olmuştu ama ççok sıkmıştım 1 defa ondan diye düşünmüştüm
her sabah bagajdan içeriye doğru 1 fıs sıkıyordum. bugün yine farkettim ki arka koltukların etrafındaki tüm plastik aksam, deri yerler ön koltuğun arkası(deri) vs. her yer yapış yapış olmuş. daha önceden de ilk aldığımda olmuştu ama ççok sıkmıştım 1 defa ondan diye düşünmüştüm
Sert yuzeylerde boyle bir durum yapiyor, bende gecen gun klimanin plastigine damlatmisim onu gorunce farkina vardim. Bunu yazdigin iyi olmus, kumas taraflara sikilmasi daha iyi. Diger yuzeylerde bende yapiskan degilde sanki dandirik torpido parlatici surmusum gibi.
Sert yuzeylerde boyle bir durum yapiyor, bende gecen gun klimanin plastigine damlatmisim onu gorunce farkina vardim. Bunu yazdigin iyi olmus, kumas taraflara sikilmasi daha iyi. Diger yuzeylerde bende yapiskan degilde sanki dandirik torpido parlatici surmusum gibi.
Damlatma dikkatli ol ortalığı batırma :hehe:
bu arada pamuklu kumaşta daha kalıcı.
arabanın bagaj halısına, içerideki paspaslarına sıktım..ahım şahım kokmadı ya da soğuk olduğu için tam verimli olmadı diyelim.
ama evde koltuklara sıktım..sabah uyandığımda hala salon yeni sıkılmış gibi kokuyordu.
kanka iç gıdıklatmayı başarabildin mi :D
wolkanku
08-01-2014, 09:41
;7260317']kanka iç gıdıklatmayı başarabildin mi :D
kanka haftasonu ulaşmadı elime, pazartesi geldi...ama bu demek değil ki gıdıklatamadım :D
aybarsdnr
13-01-2014, 00:02
beyler isteyen olursa bendekini ücretsiz gönderebilirim. 1 defa dahi sıksam bile plastik aksam vıcık vıcık yağ dökülmüş gibi oluyor. iyice sinirim bozuldu. çöpe gideceğine isteyen pm atsın göndereyim. pet şişede gelmişti benimkide. ben boş bir sprey şişesine doldurmuştum o şekilde gönderirim
beyler isteyen olursa bendekini ücretsiz gönderebilirim. 1 defa dahi sıksam bile plastik aksam vıcık vıcık yağ dökülmüş gibi oluyor. iyice sinirim bozuldu. çöpe gideceğine isteyen pm atsın göndereyim. pet şişede gelmişti benimkide. ben boş bir sprey şişesine doldurmuştum o şekilde gönderirim
Plastige sikilmiyor, paspas vs klimaya dogru puskurtulebilecek duzgun yeriniz varsa o da makbul ;)
Ula ne kokuymuş be :) Çakmacının avcılarda olması yüzünden güme gidiyorduk nerdeyse :D
aybarsdnr
13-01-2014, 00:25
Plastige sikilmiyor, paspas vs klimaya dogru puskurtulebilecek duzgun yeriniz varsa o da makbul ;)
yok zaten direk plastiğe sıkmıyorum tabiki:) ama partiküller bile yoğun bir yağ tabakası yaratıyor dokunulduğunda. nasıl bir yüzey aktifleştirici kullanmışlarsa baya berbatmış. kimya mühendisi olduğum için o açıdan yaklaşıyorum :)
Ula ne kokuymuş be :) Çakmacının avcılarda olması yüzünden güme gidiyorduk nerdeyse :D
seninle hiç alakası yok kardeşim :)
Yok Aybarscım o yaşadığım 2-3 günlük stres aklıma geldi de:)
Ahah, artik CG ile iliskileri kesildi onlarinda neyseki :)
yok zaten direk plastiğe sıkmıyorum tabiki:) ama partiküller bile yoğun bir yağ tabakası yaratıyor dokunulduğunda. nasıl bir yüzey aktifleştirici kullanmışlarsa baya berbatmış. kimya mühendisi olduğum için o açıdan yaklaşıyorum :)
Kimyager olmayi su islere bulastigimdan beri o kadar cok istiyorum ki :D Adv. Chemistry den kalmistim ama :D
wolkanku
13-01-2014, 08:52
benimkinde böyle bir problem yok aybars,orjinal şişesi ve sprey başlığı ile geldi.
arabaya 3 farklı kişi bindi.
anneme inanılmaz gıcık yaptı, bir daha sıkma bu kokuyu dedi.
iki arkadaşım sadece fena değil dedi... 40 lira verdiğimi söylesem heralde tokat yerdim :))
işin özü,şişe bittikten sonra california scents devam.
Bir maceranin daha sonuna geldik ne iyi dense boku cikiyor
Bir maceranin daha sonuna geldik ne iyi dense boku cikiyor
Hepsi Koray'in sucu :hahaha:
Hepsi Koray'in sucu :hahaha:
2 şişe kendim 2 şişe dostlara ısmarlamam sebebiyle en çok götüne girende ben oldum :D Sabahları tuvalette çıktı aldıktan sonra tuvalete sıkıyorum maksat bitsin diye :)
Californian'dan başkası yalan.
3 aydır odaya koydum fresh linen'ı her pencereyi açtığımda buram buram yayılıyor ortalığa ki 1 balyasını götün teki araklamış odadan :D
34btr1907
13-01-2014, 09:14
gecen gun arabada beklerken bu freeshoptan gelıyorum dıyen tıplerden denk geldı bı tane , abı öyledır boyledır basladı anlatmaya dedım 5 tl verırım arabaya sıkıcam 20 den asa olmaz gak guk derken verdı 5 tl ye yemın ederım kac kısı sordu ne guzel kokuyor dıye 8 10 fıs yapıyorum arabaya bınınce 2 saat boyunca bınen alıyor kokuyu :D hugo bılmem ne adı + dıkkat ettım strıpper sıcak mekanda daha fazla fark edılıyor.
deo smile ın gülen suratlı turkuaz harici daha ben sevemedim sanırım
2 şişe kendim 2 şişe dostlara ısmarlamam sebebiyle en çok götüne girende ben oldum :D Sabahları tuvalette çıktı aldıktan sonra tuvalete sıkıyorum maksat bitsin diye :)
3 aydır odaya koydum fresh linen'ı her pencereyi açtığımda buram buram yayılıyor ortalığa ki 1 balyasını götün teki araklamış odadan :D
Ben seviyorum vallahi benim araba guzel kokuyor :D Kanka o gun bizden cikarken arabaya siktim, sonra sana soyledim ne olur ne olmaz dedim.. Sonra fotoyu biliyorsun uzatmanin mantigi yok hahaha
aybarsdnr
13-01-2014, 17:35
Ahah, artik CG ile iliskileri kesildi onlarinda neyseki :)
Kimyager olmayi su islere bulastigimdan beri o kadar cok istiyorum ki :D Adv. Chemistry den kalmistim ama :D
kimyagerlik keyifli ama işin içine mühendislik girince çok sıkıntılı :) ben yapıcam güzel bir araç kokusu çok kolay aslında :)
benimkinde böyle bir problem yok aybars,orjinal şişesi ve sprey başlığı ile geldi.
iki arkadaşım sadece fena değil dedi... 40 lira verdiğimi söylesem heralde tokat yerdim :))
Anlam veremedim vallahi volkan. dediğim gibi koku veren partiküller yüzey aktif maddelerle kaplanır, bunda nasıl bir kimyasal kullanıldıysa direk yağ gibi.
California satarız abiler :D :D
Koray abi koptum ya :D :D
yaw o kdr oo on numara koku denildi edildi şimdi tırtmı oldu :D :D
Kullanmayan varsa alabilrim hiç kokusunu bilmem ama denemiş oluruz. :D
Hani inanılmaz iyiydi, çark ettiniz eheheh.
İsim filan çok iyi ama, sitriptizci kokusu ehehe:)
Bir ara da yeni araba kokusu çok popülerdi
Ben hala cok begeniyorum :D zevkle fisfisliyorum , kullanilmayanlari bende satin alabilirim :D
34tb9544
13-01-2014, 19:02
Bagaji ne zaman acsam cok guZel kokuyo ben hali olan yerlere fazla fazla siktim sicagi acinca arabanin ici gayet guzel kokuyo cok kalici olmasada kokusu guzel
Shadow_Dancer
13-01-2014, 19:07
Satan var mı hala ürünü?
aybarsdnr
14-01-2014, 00:03
pm geldi bir kaç tane. bendekini bir arkadaşa kargolayacağım arkadaşlar.
Day Walker
27-04-2019, 14:29
Sabah arabayı yıkatırken aklıma düştü varmı elinde olan veya nerden temin ederiz?
XoR dedim konuyu güncellemişsindir muhabbetten sonra :)
Sabah arabayı yıkatırken aklıma düştü varmı elinde olan veya nerden temin ederiz?
XoR dedim konuyu güncellemişsindir muhabbetten sonra :)
Chemical Guys Stripper Suds Soap-Stripper Scents Kokulu Arac Yıkama Şampuanı 1.89 lt (https://www.parlatanadamlar.com/index.php?route=product/product&path=105&product_id=1209)
şampuanı var abi :)
Day Walker
27-04-2019, 21:58
Chemical Guys Stripper Suds Soap-Stripper Scents Kokulu Arac Yıkama Şampuanı 1.89 lt (https://www.parlatanadamlar.com/index.php?route=product/product&path=105&product_id=1209)
şampuanı var abi :)
Kokusu lazım şampuan çok fantezi olur :)
imprezaWRC
28-04-2019, 09:37
Kokusu lazım şampuan çok fantezi olur :)
Bende sanki vardı bu kokudan. Bakayım birine hediye etmediysem sana hediye ederim :) (araç içinde baskın kokuları sevmiyorum, hediye gelen bir üründü, hediye verileni kullanmazsam bende başkasına hediye ederim, umarım duruyordur sana kısmet olur :) )
Mert Safa
28-04-2019, 16:24
Kimyasal adamlar'da mevcut :D
https://www.kimyasaladamlar.com/urun/chemical-guys-basarinin-kokusu
Day Walker
28-04-2019, 21:07
Bende sanki vardı bu kokudan. Bakayım birine hediye etmediysem sana hediye ederim :) (araç içinde baskın kokuları sevmiyorum, hediye gelen bir üründü, hediye verileni kullanmazsam bende başkasına hediye ederim, umarım duruyordur sana kısmet olur :) )
Off altın bulmuş gibi sevindim walla :)
imprezaWRC
28-04-2019, 21:36
Off altın bulmuş gibi sevindim walla :)
Kötü haber, malesef bulamadım :( Onun yerine istersen şekerli kokuya sahip cherry merry yazılı chemical guys kokusu var.
En son 2013 yılında kullanmıştım kokuyu.
Geçen ay bu siteden 4 adet aldı . Koku çok güzel fakat kalıcı değil. Ayrıca plastik aksamda leke bırakıyor.
Day Walker
29-04-2019, 07:09
Kötü haber, malesef bulamadım :( Onun yerine istersen şekerli kokuya sahip cherry merry yazılı chemical guys kokusu var.
düşünmen yeter çok saol :)
takıntı oldu diğer siteden sipariş geçerim
imprezaWRC
29-04-2019, 10:32
düşünmen yeter çok saol :)
takıntı oldu diğer siteden sipariş geçerim
Rica ederim efenim :)