Orijinalini görmek için tıklayınız : Eskişehir DD Colt CZT Rolling
Arkadaşlar specler aşağıda yazılı başka denemeler yapıldığında videolar eklenecektir.
Speclerde eksiklik veya fazla varsa düzeltilir.
2. vites 60 basılmıştır.
Yorum yapılırken kırıcı olmadan yapılırsa teşekkürler... :)
Czt
76 lık düz boru, borla son susturucu, filtre, büyük intercoller, walbro benzin pompası
Sokük durumu ( arka koltuklar yok)
UL 106 GTI
chıp fıltre egzoz 14 60 kısa tımıng conta eksoz manifolt gaz kelebeği emme polishli
Sökük durumu: arka koltuklar, yan koltuk, arka bagaj kapağı, on tekerler 13 saç jant lastik
Zm 106 Gti
Pt 52 eksantrik chıp fıltre egzoz 13 59 kısa tımıng conta 11.5 pıston yay şapka kapak port polısh Sökuk durumu (arka koltuklar yok)
Zm 106 GTI
DD CZT & ZM 106 GTI - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=AGtwh28TwY4&feature=youtu.be)
DD COLT CZT & ZM 106 GTI - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=FHAgr4CbeVM&feature=youtu.be)
UL GTI
DD CZT & UL 106 GTI - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=7h5zfBW-7Tk&feature=youtu.be)
DD COLT CZT & UL 106 GTI - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=PFLlUOwSOfo&feature=youtu.be)
DD COLT czT & UL 106 GTI - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=QVVWGr71nd0&feature=youtu.be)
czt de niye yazılım yok?
yazılım yapılsın kimse kalmaz orada :)
Yazılım için kablo sıkıntısı var suan onu hallettikden sonra inş yaptırcaz yazılımı o zaman dediğiniz gibi daha farklı olucak inşallah
ÇALIŞKAN07
25-11-2013, 19:01
Maşallah czt ye yazılım olmamasına rağmen çok iyi yürümüş allah kaza bela vermesin
Minik evo şaka yapmış yineeee :D:icon_tup:
RenaultSport
25-11-2013, 19:11
UL hiç tutunamamış ZM de bence speclerine göre bence daha iyi olması gerekirdi.
CZT ya speclerine göre çok hızlı yada 106 lar gerçekten yavaş
araçlara maşallah
Fatih YİGİT
25-11-2013, 19:57
Milletin derdi biz olmuşuz demekki zamanında iyi koymuşuz:hahaha::hahaha:
meto_106gti
25-11-2013, 20:01
UL hiç tutunamamış ZM de bence speclerine göre bence daha iyi olması gerekirdi.
CZT ya speclerine göre çok hızlı yada 106 lar gerçekten yavaş
araçlara maşallah
burda kı denemlerde hep gerı kalan yada coltun gıttıgı vıdeolar koyulmus serhan arkadasımız deneyen degıl ama herleyı lehıne koymus maşllah hıc bırşey demıyorum ul gtı speclerınıde abartmısda bartmıs cont yok kapakta port polısh yok
meto_106gti
25-11-2013, 20:02
Milletin derdi biz olmuşuz demekki zamanında iyi koymuşuz:hahaha::hahaha:
cook koymusuz be abıcım boyle bıkere geçtılermı koyarlar zm nın kırldıfı vıdeo koyulmus nedense vıdeolar gelıyorr
o gece ZM nın kırıldıgını bılıyorum öncesıde var sanırım vıdeoların. bukadar ufak bı ortamda bukadar farklı fıkırler olsun şaşırtıcı saglıklı deneme vıdeolaırnı ızleyelım bıraz UL gtıde speclerıne göre gayet normal gıttı
Şimdi bu videoları koyarken insan düşünür 4 defa denedik 3 defa adam bizi geçti bu kırıldığında bir kere geçebildik onu yükleyelim bu milletde bunu yer mi dediniz? Anlamadımki!!!
Denediğinizde 13.59 yoktu orjinal şanzman üstündeydi.
mami_makinen
25-11-2013, 20:12
Maşallah araçlara
Zm 106 ile başka deneme videosu varmı Fatih le görüştüğümde 3-4 kere denedik hatta 3 ünde ben öndeyim demişti
guwen_ar
Boy boy gecen zm burda denk gidio hee.belli ki bi sorun var bu videonun buraya konmasi hos deil bana gore.
Biz haftaya komple stock cupra tsi ile ordayiz isterseniz deneriz czt ile ne kadar yurudugu ortaya ciksin :icon_tup:
Fatih YİGİT
Ben bu tarz insanlarla ugraşmaktan yoruldum artık bi bitmediler.... Biri serhana gözlük taksın benim araba panzilot a kadar takılı idi kendi ustalarıda buna sahittir 13/59 U o denemeden sonra taktık....
Boşuna dememişler etme çoluk çocukla muhabbet ver eline çikolata gofret:heyoo::hahaha:
meto_106gti
25-11-2013, 20:16
o gece ZM nın kırıldıgını bılıyorum öncesıde var sanırım vıdeoların. bukadar ufak bı ortamda bukadar farklı fıkırler olsun şaşırtıcı saglıklı deneme vıdeolaırnı ızleyelım bıraz UL gtıde speclerıne göre gayet normal gıttı
aynen kardesım pıston egzantırıksz bukadar oluyor coltta sağlıklı dıyemız 3. denemede şiştı aracı ıntercola su doktuler falan sogucak gıbı degıldı bıraktılar denemyeı yoksa her denemeızde ara kapanıyordu 1.5 boya kadar dustu
Meto senin arabada baya malzeme varmış :)
meto_106gti
25-11-2013, 20:17
Boy boy gecen zm burda denk gidio hee.belli ki bi sorun var bu videonun buraya konmasi hos deil bana gore.
Biz haftaya komple stock cupra tsi ile ordayiz isterseniz deneriz czt ile ne kadar yurudugu ortaya ciksin :icon_tup:
buyur gel kankam kımse cıkmaz yıne ben denerım ul gtı sabha kadar hıç şımeden denmeye hazır kardesım :)))))))))
meto_106gti
25-11-2013, 20:18
Meto senin arabada baya malzeme varmış :)
haberın yokmuydu abcım uçak uçak bartmıstda abartmıs serhan arakdaşımız deneyen o degıl ama herşeye muhalefet kendısı conta yok sen bılıyosun polısh yok bılıyosun tmm soktuk aga bışey demıyoruz
meto_106gti
25-11-2013, 20:20
Şimdi bu videoları koyarken insan düşünür 4 defa denedik 3 defa adam bizi geçti bu kırıldığında bir kere geçebildik onu yükleyelim bu milletde bunu yer mi dediniz? Anlamadımki!!!
Denediğinizde 13.59 yoktu orjinal şanzman üstündeydi.
abı bu işler boyle aracın kırldıgı vıdeoyu koyarsın bıde speclerıde fazladan yaarsın czt gündeme oturur :))))
Metin diğer videolar vardı sende eklermisin?
meto_106gti
25-11-2013, 20:26
Metin diğer videolar vardı sende eklermisin?
hemen gelıyoo dayı yotube koyuyorumm
Maşallah metocuğum...bildiğim kadarıyla ul de conta yok...zm de 52 ler de sökulmustu ama..masalllah hepsine
meto_106gti
25-11-2013, 20:33
bu vıdeo konuyu açan arakdaşımızn volvosu turbo 210 hp cıvarında dıgerıde cok sevdıgımız bı kardesımızn 106 pıston eksantırık kısa vardır 3 boy kadar onde :)))
db gtı volvo 220 hp - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=DhwZZfys5ZI&feature=youtu.be)
MertSerhanÖ.
25-11-2013, 20:35
Deneyen butun araclara masallah.bildigim kadari ile ul de zm de speclerinde cok giden bir arac.Sasirdim boyle olmasina..Eskisehir turumuzda katilabiliriz bizde bu gecelere:icon_tup::)
meto_106gti
25-11-2013, 20:36
Maşallah metocuğum...bildiğim kadarıyla ul de conta yok...zm de 52 ler de sökulmustu ama..masalllah hepsine
sağol kankam yok tabı conta koysam zaten boyle olmazdı sonuc
meto_106gti
25-11-2013, 20:39
Deneyen butun araclara masallah.bildigim kadari ile ul de zm de speclerinde cok giden bir arac.Sasirdim boyle olmasina..Eskisehir turumuzda katilabiliriz bizde bu gecelere:icon_tup::)
buyur kardesım ıstedıgın zaman beklıyoruz czt cok hızlı senı beklıyor :))))))
bu eskişehir denemelerinde hep bir mevzu hep bir olay :)
deneyen araçlara maşallah..
samet albayrak
25-11-2013, 20:42
Benim anlamadigim ne bliomusun fatih kardesm bu yalanlarla ele ne gecio ? Insan yalan soyleyerek burda kime ne ispatlio ? Speclerde masallah kabartma tozu kullanmis arkadas :)
M///maniac
25-11-2013, 20:43
czt de yazılım olmadıgına eminmisiniz ul gtı bildigim kadarı ile iyi giden bir gtı sonuç enteresan geldi hele zm nin o speclerde kesin geçmesi lazım bence bonulume falanda yok dimi colt da
Eyup Duygun
25-11-2013, 20:44
Zaman zaman Eskısehırde bulunuyorum.
Geldıgımde sızlerle tanısmak , olursa deneme yapmak ısterım.Ya da baska arac varsa onlarlada.
Arabam 1.9 ibiza
Maşallah araclara czt de yazılım hakıkaten yoksa güzel gıtmıs..
Masallah araclada specleri ben cozemedim ne war yok bildigim metinde ince yok zmdede egzantrikler sokuk cztdede yazilim yok demisler.
meto_106gti
25-11-2013, 20:49
Benim anlamadigim ne bliomusun fatih kardesm bu yalanlarla ele ne gecio ? Insan yalan soyleyerek burda kime ne ispatlio ? Speclerde masallah kabartma tozu kullanmis arkadas :)
regı sattık ya ondan sonra boyle oldu kardesım yalanlar yalanlar yanı
meto_106gti
25-11-2013, 20:51
Masallah araclada specleri ben cozemedim ne war yok bildigim metinde ince yok zmdede egzantrikler sokuk cztdede yazilim yok demisler.
orda takılı kanka egzantırkler ama oksıjen sensorumuz arıcalı sanzuman cok uzun ve 3 e etınca kırılıyor geçmıyor ve bız dıger denemelrın hepsınde geçıyoruz o vıdeolar yok ınadına kıralan vıdeoyu koyuyo bu arkadaşda nası bır zıhnıyet var anlamadık vıdelar gelıyoo gerçklerıı
Videonun başında yazıyor speclerde eksiklik veya fazla varsa yazılır dedim ve bu specler sizin teche koydugunuz videolardan kopyalarak yazıldı. metin kardeş senın arabandaki polisihi burgaz ve eskişehirde herkes biliyor. başka videolarda koyabilirsiniz zm yi geçtik vs. birşey yazılmadı diğer videoda zm onde zaten siz nasıl okuyorusnuz bilmiyorum. Fatih yiğit cocuk dediğin kişi seni geçince arabana neden yazılım yapıp geldin. çoluk cocugu kale alıyorsan yazılım yapıp yarışmıcaksın.
meto_106gti
25-11-2013, 20:53
czt de yazılım olmadıgına eminmisiniz ul gtı bildigim kadarı ile iyi giden bir gtı sonuç enteresan geldi hele zm nin o speclerde kesin geçmesi lazım bence bonulume falanda yok dimi colt da
kanka benım aracın gıderı bellı colt zaten koltuk somedım dedı her yarışa arka koltukları 60 kg mıymıs neymıs onları hep soktu geldı sokeblırı doğladır saklmasınlar benı geçtı bıkere 4 boy kadar dıgerlerınde dnemelerde arabası şıştı 1.5 boya kadar duştu 2 kez daha denesek geçılıcektı kendıde bılıyorr:)))))
samet albayrak
25-11-2013, 20:54
Reg orda gibi dusun kardesm ;)
meto_106gti
25-11-2013, 20:55
arkadaşlar işte geçek vıdeo aynı geceden zm gtı vs dd colt czt kaç boy buyurun sayalım :)))))
zm 106 vs dd colt - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=nvTXrrQUeio&feature=youtu.be)
Fatih YİGİT
25-11-2013, 20:58
Serhan önüme kamyon çıkınca bıraktığım sonrada kendini geçtim sandığın video mu ? Herkez biliyor neyin ne olduğunu sen rahat ol kadrana kilitlenip saga sola bakmayıp milleti tehlikeye sokuyordun bıraktım aynı günün biz arabada iki kişi sen tek kişi olan video da var 3 boydan fazla yediğin aslanım siz giderken biz geliyorduk gerçi herkez beni geçiyor ya sende geçtim zannet keyfine bak :hahaha:
sadikbeyazit
25-11-2013, 20:59
Meto helal kardeşim bizzat biz gördük aracını bu speclerde bu araç yavaş sa Denizli'de baya yavaş 106 ları....!!!
M///maniac
25-11-2013, 21:00
arkadaşlar işte geçek vıdeo aynı geceden zm gtı vs dd colt czt kaç boy buyurun sayalım :)))))
zm 106 vs dd colt - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=nvTXrrQUeio&feature=youtu.be)
simdi oldu:D
meto_106gti
25-11-2013, 21:01
Videonun başında yazıyor speclerde eksiklik veya fazla varsa yazılır dedim ve bu specler sizin teche koydugunuz videolardan kopyalarak yazıldı. metin kardeş senın arabandaki polisihi burgaz ve eskişehirde herkes biliyor. başka videolarda koyabilirsiniz zm yi geçtik vs. birşey yazılmadı diğer videoda zm onde zaten siz nasıl okuyorusnuz bilmiyorum. Fatih yiğit cocuk dediğin kişi seni geçince arabana neden yazılım yapıp geldin. çoluk cocugu kale alıyorsan yazılım yapıp yarışmıcaksın.
zm coltu geçtımı geçtı a6 senı geçtımı geçtı boy boy colt benı geçtı kabul edıyorum gel ıstersen bıde s3 geçsın de tam olsun sen budurma getırdın bızı burda rezıl etmeey çalıştın sen rezıl oldun yorumlardan anlaşıldıgı gıbı sen ne anlarsın gtı speclerınden emme polıshlıymıs hee ya 10 boy aldık plastık emmeye ıkı zımpra attık dıyee sen erkenden bırak bu işlerı
Meto helal kardeşim bizzat biz gördük aracını bu speclerde bu araç yavaş sa Denizli'de baya yavaş 106 ları....!!!
Denizlinin 106 ları hep yawas
meto_106gti
25-11-2013, 21:02
simdi oldu:D
ya bızde yalan yok be dostum çatır çatır geçtık yaa ayıpsın yanı
Yarın yüz yüze bakacaksınız konuştuğunuz kelimelere iyi bakın, fatih sende milleti kekliyorsun ğeçilip geçilip gectim diyorsun :D
Sen neyi ispat etmeye çalişıyorsun anlamış değilim.
Masallah deneyen araclara kutsal megy rs nerde ozledik evladi roll gecelerinde gormek istiyoruz :D
megy rs i çıkarmıyoruz çarsamba gununden sonra kısmetse oda gözukur kameralarda :)
Hadi bakalim bekliyoruz :icon_tup:
Deneyen araclara masallah ama fatihin ve metinin araclarin gideri belli tek video ile yorum yapmamak lazim fatihin bana dedigide aracinda sikinti olmasina ragmen denemesi ki fatihin teneke parcasina yalan soyleyecek adam degil. Yorum yapilirken diger videolar da izlenerek yorum yapilmali az cok zm'ninde ul'ninde nasil gittigini herkes biliyor.
Videolar çekilirken canli canli izleyen birisi olarak sadece sunu söylüyorum.Benim bildigim stok araba denildigi zaman filtre eksoz yay dahi olmaz fabrikasyon olur.Ama bizim Fransizcilarin stok anlayisi filtre, eksoz, düz boru, yazilim, emme-kelebek port polish, kisa transmisyon'dan basliyor demekki...
Fatih YİGİT
25-11-2013, 21:24
Yarın yüz yüze bakacaksınız konuştuğunuz kelimelere iyi bakın, fatih sende milleti kekliyorsun ğeçilip geçilip gectim diyorsun :D
Sen neyi ispat etmeye çalişıyorsun anlamış değilim.
Doğru dayı ben konuşmuyorum videolar konuşsun .... Deneyen denemiş videolarda var bizi bilen biliyor kusura bakmayın başka mevzular vardı cok doluydum o yüzden yazdım dahada yazmam dayı kusura bakma. Herkeze iyi geceler
Czt koyulan tüm videolarda hep gecmiş maşşallah
Rüyalarimiza giriyordu niye yazmadilar diye... ((:
Videolar çekilirken canli canli izleyen birisi olarak sadece sunu söylüyorum.Benim bildigim stok araba denildigi zaman filtre eksoz yay dahi olmaz fabrikasyon olur.Ama bizim Fransizcilarin stok anlayisi filtre, eksoz, düz boru, yazilim, emme-kelebek port polish, kisa transmisyon'dan basliyor demekki...
sendemi burdaydın antonyo iyi oldu bak bu yorum :) beyler arabalarınız stock deıl kandırmayın mılletı :)
35 SU 607
25-11-2013, 21:32
maşallah 106 bu dicek bişey yok czt colt iyi olabilir ama o 106 tılar izmirde istanbulda ankarada olsa bence bundan cok daha fazlası olurdu başarılı bi deneme olmuş maşallah eskişehirdeki imkanlarla meto en hızlısııı sensin king stok!!! maşallah
zm coltu geçtımı geçtı a6 senı geçtımı geçtı boy boy colt benı geçtı kabul edıyorum gel ıstersen bıde s3 geçsın de tam olsun sen budurma getırdın bızı burda rezıl etmeey çalıştın sen rezıl oldun yorumlardan anlaşıldıgı gıbı sen ne anlarsın gtı speclerınden emme polıshlıymıs hee ya 10 boy aldık plastık emmeye ıkı zımpra attık dıyee sen erkenden bırak bu işlerı
metin bak koyduğun videolara gir bak bunlar senın yazıdıgın specler, ayrıca zm ile denenirken ekzanrik olduğunu sende fatih yiğitde biliyor. yarıstıkdan sonra istanbula eksantrikleri çıkardınız. Ayrıca videonun başında colt geçti vs bir şey yazılmadı iyi okuyun!!! speclerde eksik veya fazlalık varsa düzeltilir, video basında czt böyle geçti filan yazdıysa bana göster. Volvo dediğin arabada 210-220 hp değil :heyoo::heyoo: istersen araştır bak stock 200 hp :)
Merak etme rezil olanın kim olduğu bu ortamda kimin ne senin ne olduğu herkes cok iyi biliyor metin :heyoo::heyoo:
106lari bilemicemde cztnin masallahi var
meto_106gti
25-11-2013, 21:55
ul gtı dd colt czt buda olanı bıtenı ızleyelım 190 gıbı geçıyoruz
ul gtı vs dd colt czt - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=GZtFKT4UdB4&feature=youtu.be)
Deneyen araclara masallah ama fatihin ve metinin araclarin gideri belli tek video ile yorum yapmamak lazim fatihin bana dedigide aracinda sikinti olmasina ragmen denemesi ki fatihin teneke parcasina yalan soyleyecek adam degil. Yorum yapilirken diger videolar da izlenerek yorum yapilmali az cok zm'ninde ul'ninde nasil gittigini herkes biliyor.
araçların giderine denilen bir şey yok bu iki denemede kendileri arayıp deneyelim dediler kimseyi aramadık deneyelim aksine deneyelim dediler. Fatih yiğit benim yarışıp beni geçtikden sonra sorduğumuzda arabana yazılım mı yaptırdın sorusuna hayır dedi. Ama birkaç ay sonra biz sizi nasıl kandırdık aslında yazılım yaptırdık dedikden sonra bu dediklerinize inanmak biraz güç...
meto_106gti
25-11-2013, 21:57
maşallah 106 bu dicek bişey yok czt colt iyi olabilir ama o 106 tılar izmirde istanbulda ankarada olsa bence bundan cok daha fazlası olurdu başarılı bi deneme olmuş maşallah eskişehirdeki imkanlarla meto en hızlısııı sensin king stok!!! maşallah
çok sağol kral elımızdekı ımkanlarla bukadar oluyor kapağımız pıstonumuz orjınal gerısı degıl turbomuz yokkı doldurup doldurup basalım hahahahaha
meto_106gti
25-11-2013, 21:58
ben nedense eskışehırde hıç yarışan honda goremedım ya okada r paralar dokuldu deneyen hıc gorulmedı uzayda pıst varda bızımmı haberımız yokkkıı hahahah
ul gtı dd colt czt buda olanı bıtenı ızleyelım 190 gıbı geçıyoruz
ul gtı vs dd colt czt - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=GZtFKT4UdB4&feature=youtu.be)
biz aksı bir şey mi yazdık veya söyledik videoların hangisinde czt ul gtıyı10 boy geçti yazdık yada zm geçtik en baştada yazıyor başka video varsa koyun diye nasıl okuyor veya nasıl anlıyorsun metin bilmiyorum....
meto_106gti
25-11-2013, 22:08
kım nerderse desın araçların güçleri ortada vıdeolar ortada bız hep burdayız herzaman kralıylada denerız sıkıntı yok geçılme korkusu olup kara kara duşunenler yıne duşunsun :))) herkese ıyı geceler ul 106 gti :))))
ben nedense eskışehırde hıç yarışan honda goremedım ya okada r paralar dokuldu deneyen hıc gorulmedı uzayda pıst varda bızımmı haberımız yokkkıı hahahah
Biz bazıları gibi babamıza kredi çektirip paralar dökmedik dişimizle tırnağımızla alın terimizle yaptık.Millete borç yapıp araba yüklemedik.Borcumuz olduğunda da huzurlu bi şekilde uyumadık.En son Allah'a sığındım.Oda çok büyük.Şanzımanını kırıverdi.Benim bu sitede ne zaman video koyduğumu gördün??? Benim Eskişehir'de kimlerle yarıştığımı,arabadan koltuk sökmeyip,yakıt koymayıp yarıştığımı herkes biliyor.Ben kendi klasmanlarımla denedim.Sizin gibi üst sınıflarla deneyip daha doğrusu kedi gibi erişemiyeceğim ciğerlere uzanmadım.106 larla denedim senlede denedim arkandan bikaç boy geldim bunu da inkar etmedim.Ayrıca şu anda arabamda gaz kelebeği&neptune ve ayar yok.Senin gibi CZT'ye geçilipte 3 boy geçtim demedim.Şahitler bu sayfada.Biz geçilirsek geçildik diyoruz ve başkasının yüklü arabasına sığınmıyoruz.For Example: UL geçildiği anda ZM...
Fatih YİGİT
25-11-2013, 22:12
araçların giderine denilen bir şey yok bu iki denemede kendileri arayıp deneyelim dediler kimseyi aramadık deneyelim aksine deneyelim dediler. Fatih yiğit benim yarışıp beni geçtikden sonra sorduğumuzda arabana yazılım mı yaptırdın sorusuna hayır dedi. Ama birkaç ay sonra biz sizi nasıl kandırdık aslında yazılım yaptırdık dedikden sonra bu dediklerinize inanmak biraz güç...
Sakacı seni :)
Uzayda keşke dediğin gibi pist olsaydı.Sevgili Fatih Abi'nin tabiriyle baheleee!Uzayda keşke pist olaydı deneyeydik gardaaaşşşş.Czt yanına bi Neil ARMSTRONG'u alıp 2 kişi yarışır ve seni orada da geçerdi...:D Nasa'da arkandan videounu koyardı ul nin geçildiği an diye :D....
Sakacı seni :)
Bunun şaka değil gerçek olduğunu çok iyi biliyorsunuz. Ama sizde haklısınız her şakada gerçeklik yokmu? Aslında şakayı biz değil czt zaten gidiyşiyle butun eskişehire şaka yapıyor. :heyoo: :heyoo:
Büyük cooler ve yazılım yok biraz uzak kavramlar gibi geldi ama :beuj: 106 lara maşallah :icon_tup:
meto_106gti
25-11-2013, 22:25
Bunun şaka değil gerçek olduğunu çok iyi biliyorsunuz. Ama sizde haklısınız her şakada gerçeklik yokmu? Aslında şakayı biz değil czt zaten gidiyşiyle butun eskişehire şaka yapıyor. :heyoo: :heyoo:
butun eskışehıre mı sem ıyımısın serhan bı ul yı geçtı başka kımı geçtı ??????
butun eskışehıre mı sem ıyımısın serhan bı ul yı geçtı başka kımı geçtı ??????
bunu rahat rahat soyluyorsan ne mutlu metin :) siz başka yerde çok güzel konuşuyorsunuz czt kuruyoruz czt için s3 aldık diyorsunuz. Czt keşke bu kadar yürümeseydi sizde araba arama derdini düşüp s3 almasaydınız.
meto_106gti
25-11-2013, 22:41
bunu rahat rahat soyluyorsan ne mutlu metin :) siz başka yerde çok güzel konuşuyorsunuz czt kuruyoruz czt için s3 aldık diyorsunuz. Czt keşke bu kadar yürümeseydi sizde araba arama derdini düşüp s3 almasaydınız.
ha ha ha buna gulerım ya agzın var ya hıc susmuyor helal olsun sana bır sunu unutma zm zaten gecıyor reg varken bır allahın kulu deneyelım demdı geçıyordu zaten gel a6 tımız var denıyelım bız s3 u kenarda dursun garajımız şenlesın dıye aldık czt falan yavaş kalır be serhan vıdeolarda geçıp geçıp durmus zaten hahahaha
meto_106gti
25-11-2013, 22:43
senın ağzın harbı ıyı laf yapıyo sana laf soylenmez sız kıng sınzı sen ankarada cok koşturmusun bız gerı yapalım ozaman nedıyoruz maşallah deneyen araçlara dıyoruz ıyı geceler hepınıze:)))
Bu videolar baya eski kesin bi mevzu cikti tece dustu videolar :D
Zm gecmesi gerekiyomus gecmis bence sonuc sapitmayin colt heycanli bu aralar
Görkem.Y
26-11-2013, 06:49
Serhan maşallah dostum DD czt formunda :)
Czt'ye Maşallah o speclerde şaşırtmadı bence..
Allah kaza bela vermesin..
guwen_ar
26-11-2013, 09:24
Czt buyuk cooler ve walbro benzin pompasi.
Acik acik soleyim.bi czt bu speclerle bole yurumesi cok mantiksiz geldi bana.
Ayrica cooler stage 2 gecisinin baslangicidir.
Yazilim olmadan cooler buyutup asiri sogmasini saglarsan aracin lag a duser guc almayi birak arac geri bile duser.
Ne hic bi yer stage 1 olmadan cooler yapar nede bi arac sahibi bole bi sacmalik yapar.
Anlam veremedim.gunumuzde ciddi yuruyen czt lerde bile oem cooler mevcut.
Bu islerden iyi anlayan biri daha net bsyler yazarsa sewinirim ..
Dün gece 3nüzüde ayrı ayrı aradım. bırakın polemik yapmayı videolar konuşsun. serhan elindeki videoları paylaşmış, sizlerdeki videolarıda sizler paylaşırsınız olur biter. tartışma yaratmayın sizlerin şahsına birşey diyorsa eyvallah adam konunun başına yazmış (Speclerde eksiklik veya fazla varsa düzeltilir.) eksik noksan fazla olan malzemeleri söyleyin çıkartsın ayrıca (Yorum yapılırken kırıcı olmadan yapılırsa teşekkürler... ) diye ibare kullanmış siz kendiniz ortalığı karıştırıyorsunuz. aranızdaki sorun problem varsa birebir halletmeye çalışın, muhabbetleri başka yerlere taşımayın. UL de conta yazdı yoksa uyarırsın siler kapakta taşlama varsa ekletirsin ;) birbirinizin yüzüne bakıyorsunuz. yazılarınızda birbirinizi kırıcı yazılar yazmassanız sevinirim. sizlerinde elinizde videoları paylaşırsınız bizlerde keyifle izleriz ve yorumlarımızı yaparız.
Deneyen araçlara maşallah...
Dün gece 3nüzüde ayrı ayrı aradım. bırakın polemik yapmayı videolar konuşsun. serhan elindeki videoları paylaşmış, sizlerdeki videolarıda sizler paylaşırsınız olur biter. tartışma yaratmayın sizlerin şahsına birşey diyorsa eyvallah adam konunun başına yazmış (Speclerde eksiklik veya fazla varsa düzeltilir.) eksik noksan fazla olan malzemeleri söyleyin çıkartsın ayrıca (Yorum yapılırken kırıcı olmadan yapılırsa teşekkürler... ) diye ibare kullanmış siz kendiniz ortalığı karıştırıyorsunuz. aranızdaki sorun problem varsa birebir halletmeye çalışın, muhabbetleri başka yerlere taşımayın. UL de conta yazdı yoksa uyarırsın siler kapakta taşlama varsa ekletirsin ;) birbirinizin yüzüne bakıyorsunuz. yazılarınızda birbirinizi kırıcı yazılar yazmassanız sevinirim. sizlerinde elinizde videoları paylaşırsınız bizlerde keyifle izleriz ve yorumlarımızı yaparız.
Deneyen araçlara maşallah...
:icon_tup::icon_tup: savaşmayın sevişin :cool:
:icon_tup::icon_tup: savaşmayın sevişin :cool:
Aynen öyle :) :icon_tup: :D
Yazilim olmadan cooler buyutup asiri sogmasini saglarsan aracin lag a duser guc almayi birak arac geri bile duser.
Ne hic bi yer stage 1 olmadan cooler yapar nede bi arac sahibi bole bi sacmalik yapar.
cztde 2560 var arkadaslar yazmamislar...
ya sonuclar gayet normal. czt stock 150bg 1040 kilo ve sanzimani inanilmaz kisa bir arac. yazilimli cztnin nasil gittigini cogu kisi gordu ddlnin videolarinda. yazilim olsa cztde 2 aracta tutunamazdi buyuk ihtimalle.
MertSerhanÖ.
26-11-2013, 13:00
Duygularima ve hislerime tercuman oldugun icin tesekkur ederim sayin guven ar.:icon_tup::D
skyserhat
26-11-2013, 14:39
onu bunu bilmem bildiğim şuan czt de yazılım yok serhanında dediği gibi kablo sıkıntısı var neden bu cztler gidince bi polemik oluyor anlamıyorum. yarışan araçlara maşallah ama geçilmişler yapıcak birşey yok serhan başarını kutlarım sanada aracınada kocaman maşallah
MertSerhanÖ.
26-11-2013, 15:19
Peki yazilimsiz bu araba kirmiyomu ya basinci falan nasil ayarliyosunuz afr ler nerde bi aciklarmisiniz?
guwen_ar
26-11-2013, 15:26
ya sonuclar gayet normal. czt stock 150bg 1040 kilo ve sanzimani inanilmaz kisa bir arac. yazilimli cztnin nasil gittigini cogu kisi gordu ddlnin videolarinda. yazilim olsa cztde 2 aracta tutunamazdi buyuk ihtimalle.
2560 !
Buyuk turbo ve buyuk cooler ve yazilimsiz.bu ilginc deilmi sence.bu islemler yazilimsiz sıkıntı dogurmaz mi ?
Bu arada fazla yazilan 106 specleri eksik yazilan czt specleri deistirilerse en azindan milletin kafasi karismamis olur ;)
İns daha bsyler cikmaz bu czt den :D
Peki yazilimsiz bu araba kirmiyomu ya basinci falan nasil ayarliyosunuz afr ler nerde bi aciklarmisiniz?
Araba neden kırar onu bi açıklayabilirmisiniz peki ya da bu czt neden kırılsın ?
MertSerhanÖ.
26-11-2013, 16:27
Araba neden kırar onu bi açıklayabilirmisiniz peki ya da bu czt neden kırılsın ?
Bakin bi art niyetle yazmadim sadece daha once hic gormedim ve duymadim.orjinal yazilimi hangi basinca gore hangi afr ye gore simdi cooler ve turbo buyumus e basinc afr vs hep aynimi kaldi?czt neden kirsin tabiki czt icin degil ayni olay benim aracimda olsa kendim icinde diyim cupra nasil kirmiyor diye. gazlanan bir arac bu sekilde merakimdan sordum bi zarar vermiyomu vermezmi diye.Ben acikladim yanlis olabilirim ama merakim var sizde aciklarsaniz sevinirim.Buarada masallah czt ye yazilimida olsun bence bukadar ugrasilmisken hem cok daha temiz ve hizli olur bence.kazasiz belasiz tekrar.
Bakin bi art niyetle yazmadim sadece daha once hic gormedim ve duymadim.orjinal yazilimi hangi basinca gore hangi afr ye gore simdi cooler ve turbo buyumus e basinc afr vs hep aynimi kaldi?czt neden kirsin tabiki czt icin degil ayni olay benim aracimda olsa kendim icinde diyim cupra nasil kirmiyor diye. gazlanan bir arac bu sekilde merakimdan sordum bi zarar vermiyomu vermezmi diye.Ben acikladim yanlis olabilirim ama merakim var sizde aciklarsaniz sevinirim.Buarada masallah czt ye yazilimida olsun bence bukadar ugrasilmisken hem cok daha temiz ve hizli olur bence.kazasiz belasiz tekrar.
Bende tartışma amaçlı yazmadım da cztci arkadaş takılmış 2560 var diye, arabanın turbosu orjinal zaten, bi cooler bide walbro pompası var karışıklık orada olmuş ondan yazdım neden kırsın diye.
2560 !
Buyuk turbo ve buyuk cooler ve yazilimsiz.bu ilginc deilmi sence.bu islemler yazilimsiz sıkıntı dogurmaz mi ?
Bu arada fazla yazilan 106 specleri eksik yazilan czt specleri deistirilerse en azindan milletin kafasi karismamis olur ;)
İns daha bsyler cikmaz bu czt den :D
saka yapmistimda jeton koseliymis galiba.. arkadaslar cztdeki intercooler 6 litre. cztlere intercooler takilmasinin en buyuk sebebi stock intercooler sidemount ve 5 litre. frontmount yapinca cok daha efektiv oluyo. yazilimli bir czt 220 beygir ve 1000 kilo allah icin mantiginiz eriyomu gecilicegine. yazilimi duzgun bir cztnin 100-200 13 saniyelerde. 2560li cztde 330-350bg oluyo bu arada.
kelalper
26-11-2013, 20:39
Yaw neyi tartışıosunuz. CZT yazılım yaptığı anda nokta olur hala geçti geçemedi muhabbetindesiniz. adamın arabası stock yazılımla sizin arabanızdan daha ağır olmasına rağmen yakınında yürüyor. Bide o arka koltuklar 60 kg gelsin ben Megane ı yakarım. En fazla 30 kg gelir. Megane ın kiler külçe gibi ağır 56kg gelio. Kendinizi kandırmayın.
Arka koltuklarimiz 40 kilo abi. Kizakli olduklari icin cok agirlar.
Maşallah cztye çok güzel yürümüş filitre eksozla böyle yazılımla uçak olur
Büyük colır yazılım olmadan pek artı sağlayacağını düşünmüyorum kanımca
Bu aralar gerçekten cztye merak sarmaya başladım
MAŞALLAH
Görkem.Y
26-11-2013, 21:41
Czt"nin reçetesi belli artık czt"lerin yürümesi neden bu kadar şaşırtıyor anlamadım :)
Yazılımdan sonra kimlik değiştircek , maşallah dd czt"ye
Görkem.Y
26-11-2013, 21:42
bence czt yazılımlı=)
Yazılımlı ayarı yapılmıs ddl Ümit abi ve Erkan abi var , hepimiz yazılım bekliyoruz ;)
RenaultSport
26-11-2013, 21:53
yahu bu czt lerin nasıl gittiğini sadece czt sahiplerimi bilio sanki ? zamanında kimsemi denemedi bu speclerde czt ile yani bu czt ya çok gidio gibi gösterilmiş videolarla (106 ların iyi yürüdüğünü farzediyorum)
bana sorarsanızda UL ye 2 boy zor atmış çokmu gitmiş bu şimdi ? anormal olan zaten zm ile yürür gibigösterlmişki zm o speclerde delik deşik etmesigerek o czt yi
Colt CZT : Büyük İntercooler,yazılım,Komple Egzos,Downpipe (tahmini 220 ve üstü hp)
Clio RS : filtre,egzos
CZT UH 4311 Clio RS SS by fuatuba - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/czt-uh-4311-clio-rs-ss_2027756.htm)
http://www.streetfire.net/video/uh-colt-ss-clio-rs_2027414.htm
stock bir rs le bu speclerde bile yürüyemeyen bir czt den şahaneler yaratmayı beklemeyin.. ki videodaki czt konudaki czt den epey bir hızlıdır speclerdende anlaşılır ztn..
yahu bu czt lerin nasıl gittiğini sadece czt sahiplerimi bilio sanki ? zamanında kimsemi denemedi bu speclerde czt ile yani bu czt ya çok gidio gibi gösterilmiş videolarla (106 ların iyi yürüdüğünü farzediyorum)
bana sorarsanızda UL ye 2 boy zor atmış çokmu gitmiş bu şimdi ? anormal olan zaten zm ile yürür gibigösterlmişki zm o speclerde delik deşik etmesigerek o czt yi
Colt CZT : Büyük İntercooler,yazılım,Komple Egzos,Downpipe (tahmini 220 ve üstü hp)
CZT UH 4311 Clio RS SS by fuatuba - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/czt-uh-4311-clio-rs-ss_2027756.htm)
uh colt ss clio rs by fuatuba - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/uh-colt-ss-clio-rs_2027414.htm)
stock bir rs le bu speclerde bile yürüyemeyen bir czt den şahaneler yaratmayı beklemeyin.. ki videodaki czt konudaki czt den epey bir hızlıdır speclerdende anlaşılır ztn..
Okan sana en güzel örneği selcuk ayıkın denemesinden örnek veriyorum bir ara mnd ile kendi clio rsinin denemesinin videosunu izletsin aracta o zaman bonalume kit (180-190hp) vardı bahçelievlerde oturan bir arkadaşta iken hamit mi hamdi mi aklıma gelmiyor. Senin denediğin arabadan daha az extralı bir araçtı mnd czt selcukla nasıl yürüdüğünü izlersin umarım
uh colt ss clio rs by fuatuba - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/uh-colt-ss-clio-rs_2027414.htm)
Bu dediginize gore stock clio rs s2000, yazilimli polo gti, f/h/e typer fln geciyo. Biz hata yapmisiz beyler cuma gunu satip arabayi vti, rs ve 106 gti alicam...
Yazılım cihazı geldiği zaman ben dahil olmak üzere diğer arkadaslarımızın rollerinin bol bol videolarını seyretmiş olursunuz
Mnd ile videoyu nette bulamadım zr czt ahmet abide iken techteki deneme linkini paylaşmak istiyorum. Zr czt clio rs ile denemesi
http://www.techturkey.com/forum/videolar/83560-ve-rs-zr-czt-uc-leon-fr.html
extremesound
26-11-2013, 22:52
İlk czt sahipleri bu araçları yürütmüşler ,sonrasında yazılım yapılacak kablo arızalı olması ve belli sebeplerden gelmemiş ve bu talihsizlikler daha halen devam ediyor .
Tr de toplam 2 tane hakkı ile yürüyen czt var ,şu anda tüm czt sahipleri araçlarını yapmaya başladı, kusura bakmayın araçlarımızın avantajlı turbolu motoru ve hafifliği ile aynı bg ve fiyat segmentindeki tüm araçlardan daha avantajlıyız....!!!
Biliyorum nerden çıktı bunlar diyorsunuz !! Ama kabul etsenizde etmesenizde bu yarışta CZT' lerde var artık...!!!!
Görkem.Y
26-11-2013, 22:57
Yazılcak çok şeyi yazmıssın abi kabloda eli kulağında inşallah bu hafta içi çözülür :)
Ondan sonra hodri meydan
RenaultSport
26-11-2013, 23:14
Bu dediginize gore stock clio rs s2000, yazilimli polo gti, f/h/e typer fln geciyo. Biz hata yapmisiz beyler cuma gunu satip arabayi vti, rs ve 106 gti alicam...
valla kardeşim ne alacağın beni bağlamaz biz geçtik videolarını koyduk
nasıl ki şuanda bu videolara bakarak yorum yapıosun bizde zamanında çekip koyduk
czt leri bilmiyorsunuz siz uçuyorlar şuanda eskiyle alakaları yok ayaklarında takılanlar için bir cevaptı yazım anlayan anlamıştır zaten şimdide kıçı boklu bi atmosferik f7r ım var 10 liralık bununla deneyelim en iyi giden turbo czt yi ama sonra demeyesin f7r alcam diye ?
RenaultSport
26-11-2013, 23:25
Mnd ile videoyu nette bulamadım zr czt ahmet abide iken techteki deneme linkini paylaşmak istiyorum. Zr czt clio rs ile denemesi
http://www.techturkey.com/forum/videolar/83560-ve-rs-zr-czt-uc-leon-fr.html
top speed e kadar basmışlar nerdeyse en fazla 2 boy önde yürümüş bu benim için bir kıstas değil benim ve ile denemelerimde arada 7-8 boy attıklarımda var ki bu bahsettiğiniz czt lerin speclerine göre 220 üstü olması gerek ki benim denediğim siyah 230 civarlarında diyorlardı yanlış hatırlamıosam dynosu yani şuan hangi czt 300hp verioda eskiden yürümüodu tesisatta sorun vardı falan deniyor ?
Güzel giden bahanesiz bir czt ayarlayın deneyelim en kısa zamanda benim şimdiki ss ile..
Görkem.Y
26-11-2013, 23:26
nasıl ki şuanda bu videolara bakarak yorum yapıosun bizde zamanında çekip koyduk
czt leri bilmiyorsunuz siz uçuyorlar şuanda eskiyle alakaları yok ayaklarında takılanlar için bir cevaptı yazım anlayan anlamıştır zaten şimdide kıçı boklu bi atmosferik f7r ım var 10 liralık bununla deneyelim en iyi giden turbo czt yi ama sonra demeyesin f7r alcam diye ?
Zaten konu vardı deneme talebi diye açılmıstı madem bi czt ile bu kadar denemek istedin ataşehire gitseydin geçen hafta uçan kuşa sıktı , bide f7r ile sıkardı
En iyi yuruyen czt gecen hafta atasehirde 14 arabayla denedi. Keske gelseydin. Her konuya atari basiyon ama o konuda goremedik..
RenaultSport
26-11-2013, 23:29
Zaten konu vardı deneme talebi diye açılmıstı madem bi czt ile bu kadar denemek istedin ataşehire gitseydin geçen hafta uçan kuşa sıktı , bide f7r ile sıkardı
En iyi yuruyen czt gecen hafta atasehirde 14 arabayla denedi. Keske gelseydin. Her konuya atari basiyon ama o konuda goremedik..
benim czt ile deneme gibi bir derdim yok ayarlanırsa denk gelirse denerim ayrıca uçan kuşa sıktı dediğin şu her denemesinde akıtarak deneyen czt ise gitsin rolling nasıl olur nasıl basılır öğrensin önce sonra dener benimle
Görkem.Y
26-11-2013, 23:32
benim czt ile deneme gibi bir derdim yok ayarlanırsa denk gelirse denerim ayrıca uçan kuşa sıktı dediğin şu her denemesinde akıtarak deneyen czt ise gitsin rolling nasıl olur nasıl basılır öğrensin önce sonra dener benimle
Akıtma ya da krep bilemicem konusu vardı gidip denerdin videolarda yorumu yapardık
RenaultSport
26-11-2013, 23:34
Akıtma ya da krep bilemicem konusu vardı gidip denerdin videolarda yorumu yapardık
ben enayimiyim akıttığı öküz gibi ortada olan bir araba ile denicem ? içlerinde zaten yediği haltı anlayıp denemeyi bırakanlar bile var o saydığınız araçlar içinde.. emin ol bende aynısını yapardım
akıttığı halde stock s2000 e 2 boydan fazla açamayan czt den bahsediyoruz dimi ? bu mu güvendiğiniz czt
Görkem.Y
26-11-2013, 23:36
ben enayimiyim akıttığı öküz gibi ortada olan bir araba ile denicem ? içlerinde zaten yediği haltı anlayıp denemeyi bırakanlar bile var o saydığınız araçlar içinde.. emin ol bende aynısını yapardım
akıttığı halde stock s2000 e 2 boydan fazla açamayan czt den bahsediyoruz dimi ?
Akıttıgı için değil arızaya girdiği için bırakıp daha sonra ibizayla deneyen araçlar dicektin heralde?
extremesound
26-11-2013, 23:43
Kablo max 1 haftaya gelir ilk benim aracım yapılacak ,kabul edersen senin aracınla f7 ile denemek isterim.
Sen musait olmazsan bende gelebilirim.....!
RenaultSport
26-11-2013, 23:44
görkemcim akıtma nedir nasıl yapılır bunları burda bu işin içindeki insanlar biliyor zaten konusundada boşuna 35 sayfa tartışılmadı denemeden çok akıtma konusu konuşuldu yani kısacası uzatmaya gerek yok varsa adam akıllı denemek isteyen bahanesiz czt en kısa zamanda istanbula gidince haberleşelim bakalım değiştirmişmi seneler bu czt leri yoksa hızlı bi czt uzatmaya gerek yok altı üstü atmosferik bir f7r ile denicek görelim şu uçan cztleri..
RenaultSport
26-11-2013, 23:46
Kablo max 1 haftaya gelir ilk benim aracım yapılacak ,kabul edersen senin aracınla f7 ile denemek isterim.
Sen musait olmazsan bende gelebilirim.....!
sorun değil bende gelirim amaç denemek zaten gelmişken bikaç czt daha gelebilir toplu sıkarız :icon_tup:
Görkem.Y
26-11-2013, 23:49
Görelim bakalım ozaman Özhan abi kabloyu biz getirtelim en kötü
RenaultSport
26-11-2013, 23:51
ne kablosu bu
guwen_ar
26-11-2013, 23:52
Yazılcak çok şeyi yazmıssın abi kabloda eli kulağında inşallah bu hafta içi çözülür :)
Ondan sonra hodri meydan
Gorkemcim czt lere kimsenin bsy dedigi yok.oldukca saglikli ve yuklediginde cok verim aldigimizi hepimiz biliorz.
Simdi senin aracin stock ve cogu stock czt den hizli (burgaza giren 3 farkli czt icin konuusorm) ben gidip 2 farkli aracimlada denedim ul 106 senin aracindan bariz hizli.bunun sende farkindasin belki.senin czt ne ve ya baska bi czt ye bsy dedigim yok.
Simdi biri cikio turboda var dio biri yok dio.dielim ki yok benzin pompasi ve cooler buyuk(coolerinda bi faydasi oldugunu sanmiorm bu sartlarda) simdi bu czt seni 5-6 boy gecme ihtimali war mi bu ilginc speclerle ?
RenaultSport
27-11-2013, 00:00
Gorkemcim czt lere kimsenin bsy dedigi yok.oldukca saglikli ve yuklediginde cok verim aldigimizi hepimiz biliorz.
Simdi senin aracin stock ve cogu stock czt den hizli (burgaza giren 3 farkli czt icin konuusorm) ben gidip 2 farkli aracimlada denedim ul 106 senin aracindan bariz hizli.bunun sende farkindasin belki.senin czt ne ve ya baska bi czt ye bsy dedigim yok.
Simdi biri cikio turboda var dio biri yok dio.dielim ki yok benzin pompasi ve cooler buyuk(coolerinda bi faydasi oldugunu sanmiorm bu sartlarda) simdi bu czt seni 5-6 boy gecme ihtimali war mi bu ilginc speclerle ?
yahu görkemin arabayı denerken ben hiç görmedim ama şundan eminm stock f7r ı geçemez.
Görkeminkinin chipliside bizim barışın chipli f7r kadar anca yürür yada yürümez.
Anca yapacan intercool büyük turbo yazılım zart zurt ozaman tat versin oda turbo sayesinde..
extremesound
27-11-2013, 00:02
Tamamdır,çok merak ettim aracını ,mutlaka denemek istiyorum ,benden haber bekle ozaman,sen veya ben gelirim anlaşırız orasını problem yok .
Bir yerden başlıyacaktım, kısmet seninle başlamakmış;
Hayırlısı diyelim...!!!
RenaultSport
27-11-2013, 00:06
Tamamdır,çok merak ettim aracını ,mutlaka denemek istiyorum ,benden haber bekle ozaman,sen veya ben gelirim anlaşırız orasını problem yok .
Bir yerden başlıyacaktım, kısmet seninle başlamakmış;
Hayırlısı diyelim...!!!
deneyelim tabi yaşınız büyükmüş şimdi gördüm k.bakmayın
her zaman deneriz abi şu kabloyu anlamadım ama halledinde sorunsuz bir deneme olsun inş
deneyelim tabi yaşınız büyükmüş şimdi gördüm k.bakmayın
her zaman deneriz abi şu kabloyu anlamadım ama halledinde sorunsuz bir deneme olsun inş
Stock f7r kac beygir kac kilo. Chiplisi kac beygir? 100-200 suresi ne?
extremesound
27-11-2013, 00:19
Estafurullah kardeşim ,yazlım yapılması için gereken bi kablo ,yükledik araçları hazır ama kablo olmadığı için güncelliyemiyoruz.şu anda yolda kısa sürede gelecek inşallah ozaman denemeler sorunsuz olacak....!!!
RenaultSport
27-11-2013, 00:20
valla bizden dbn yok kadran istiosan buyur bu benim uzun şanzımanlı halim (3.vites 200 ü geçiyorum zaten :) ) şimdi orjinal şanzımanım takılı tekrar çeker bakarız.
SS megane F7R - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=LbCp9wH6rl4)
buda chipli f7r ımız
Megane coach Tc F7r 40-220 . - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=buxODRMmlRY)
bak bunuda az önce buldum 234hp czt 358 tork yazıyor ne kadar doğru bilemem kıyaslamak istersinbelki :)
http://www.youtube.com/watch?v=EV38_soVrEg
RenaultSport
27-11-2013, 00:21
Estafurullah kardeşim ,yazlım yapılması için gereken bi kablo ,yükledik araçları hazır ama kablo olmadığı için güncelliyemiyoruz.şu anda yolda kısa sürede gelecek inşallah ozaman denemeler sorunsuz olacak....!!!
tamam benimde beyin ayarım gücellenmiş olur ozamana kadar sıkıntısız deneriz.
guwen_ar
27-11-2013, 00:25
Buda benim sattigim filtre egzoz( son orjinal )
TD megane F7R 0-200 - YouTube (http://youtu.be/cdhITD0O8Lg)
Görkem.Y
27-11-2013, 00:27
yahu görkemin arabayı denerken ben hiç görmedim ama şundan eminm stock f7r ı geçemez.
Görkeminkinin chipliside bizim barışın chipli f7r kadar anca yürür yada yürümez.
Anca yapacan intercool büyük turbo yazılım zart zurt ozaman tat versin oda turbo sayesinde..
Turbodan anlamadıgın çok belli cztde cooler girmeye gerek yok turbo değiştirmiceksen , emsal czt ile denedim kişilere takılı kalmam eş dost ortamında arabamım giderini biliyorum , Özhan abide headers son yazılım var deneyin görelim.
Bone stock czt 198 hp aldı dynodynamics"te .
Özhan abi link attım kabloyu siz bulmussunuz zaten biz kendi yazılımlarımızda kullanırız ortak alalım.
RenaultSport
27-11-2013, 00:31
Turbodan anlamadıgın çok belli cztde cooler girmeye gerek yok turbo değiştirmiceksen ,
konudaki czt ci arkadaş sorunlu ozaman zevk için değiştirmiş ikinizden biri anlamıo bu işten sanırım
76 lık düz boru, borla son susturucu, filtre, büyük intercoller, walbro benzin pompası
turboya para yetmeyince cooler üstünde kalmış yada :D
Görkem.Y
27-11-2013, 00:40
konudaki czt ci arkadaş sorunlu ozaman zevk için değiştirmiş
oem cooler alt devirleri daha iyi dolduruyor.
oem zaten 5 lt onunda 5lt üzeri değildir.
stock intercooler sidemount üzerindeki yine 5lt frontmount olabilir bilemcem müneccim değilim.
76'lık vs hiç gerek yok ;)
guwen_ar
27-11-2013, 00:40
.
Arkadas turbo oldugunu solemis zaten..
extremesound
27-11-2013, 00:41
Yarın maslaktayım konuyla alakalı , irtibata geçeriz Görkem ;))
f7r olan arkadaş bir tane kendi aracının videosunu yüklermisin yada başka bir aracla denerken yada yarışırken olan videon varmı yada yüklermisin bizde görelim şu giderli aracını yabancıyımda buralarda görmek isteriz :))czt ler bu aralarda delirdi vallla küçük diye herkez gider yapıyor ama sonrasında gecilince ortam bozuluyor neyse maşşallah czt ye :)))
RenaultSport
27-11-2013, 00:44
oem cooler alt devirleri daha iyi dolduruyor.
oem zaten 5 lt onunda 5lt üzeri değildir.
stock intercooler sidemount üzerindeki yine 5lt frontmount olabilir bilemcem müneccim değilim.
76'lık vs hiç gerek yok ;)
görkem sen geçersin ozaman heralde bu videodakini :) baksana egzos gereksiz cooler altları gebertir falan filan turbodanda baya anlıon sen :)
aracında bu engin tecrübelerine ve bilgilerine dayanarak yaptığın bir işlem varmı videodaki czt ci arkadaş boşa yırtınmış okadar 76 lık egzos büyük cooller falan hiç gereksiz şeyler bunlar stock a dönse bi 5 boyu daha var Allah bilir :D
Arkadas turbo oldugunu solemis zaten..
şaka olarak yazmış o arkadaşgüven daha snradan..
RenaultSport
27-11-2013, 00:46
f7r olan arkadaş bir tane kendi aracının videosunu yüklermisin yada başka bir aracla denerken yada yarışırken olan videon varmı yada yüklermisin bizde görelim şu giderli aracını yabancıyımda buralarda görmek isteriz :))czt ler bu aralarda delirdi vallla küçük diye herkez gider yapıyor ama sonrasında gecilince ortam bozuluyor neyse maşşallah czt ye :)))
aracımın giderli olduğunu yazdığımı hatırlamıyorum aksine kıçı kırık bi atmosferik f7r büyütmeye gerek yok altı üstü renoooulttt :)
ben sadece hızlı olan bir czt ile denemek istediğimi söyledim. bu sana göre giderli demek oluyorsa giderlidir ne bilim :D
edit : video son halimle yok uzun şanzımanlı halimle var istersen youtube ye ss f7r yazıp araştırırsın
Görkem.Y
27-11-2013, 00:48
görkem sen geçersin ozaman heralde bu videodakini :) baksana egzos gereksiz cooler altları gebertir falan filan turbodanda baya anlıon sen :)
aracında bu engin tecrübelerine ve bilgilerine dayanarak yaptığın bir işlem varmı videodaki czt ci arkadaş boşa yırtınmış okadar 76 lık egzos büyük cooller falan hiç gereksiz şeyler bunlar stock a dönse bi 5 boyu daha var Allah bilir :D
şaka olarak yazmış o arkadaşgüven daha snradan..
Heheh çok komiksin sen valla Özhan abinin cooleri oem ayrıca 76'lık egzoz yok o zaman senle yürümücek diyosun :D
Özhan abi benim diğer işide unutmazsan iyi olur araşırız :)
RenaultSport
27-11-2013, 00:57
özhan abinin cooler dan bahsetmiyorum zaten
videodaki czt nin specler senin engin bilgilerinle ters düşüo sen ya biraz daha araştır yada bilmediğin konularda sus adam senin dediklerine göre aracı ileri götüreceğine geri götürmüş
76 lık yaramazmışmış büyük coolerdan turbo değişmeden bi halt olmazmışmış falan :) denedinmi ?
konudaki czt boşa koymuş onları onlardan başka bişi yok zaten arabada hiçbiride bi halta yaramıo demekki söksün adam boşa masraf
aracı oem e döndürsün araba ztn hızlıymış oem takınca uçar heralde :D
valla bizden dbn yok kadran istiosan buyur bu benim uzun şanzımanlı halim (3.vites 200 ü geçiyorum zaten :) ) şimdi orjinal şanzımanım takılı tekrar çeker bakarız.
SS megane F7R - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=LbCp9wH6rl4)
buda chipli f7r ımız
Megane coach Tc F7r 40-220 . - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=buxODRMmlRY)
Mitsubishi Colt CZ-T 0-100 100-200 Acceleration - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=EV38_soVrEg)
yanlış anlamassanız bişey söylüycem; ilk video galiba sizin stock f7r 2. videodaki çipli f7r dan daha hızlı gözüküyor ilk videodaki 100-200 ü 12 sn falan ?
guwen_ar
27-11-2013, 01:02
saka yapmistimda jeton koseliymis galiba.. arkadaslar cztdeki intercooler 6 litre. cztlere intercooler takilmasinin en buyuk sebebi stock intercooler sidemount ve 5 litre. frontmount yapinca cok daha efektiv oluyo. yazilimli bir czt 220 beygir ve 1000 kilo allah icin mantiginiz eriyomu gecilicegine. yazilimi duzgun bir cztnin 100-200 13 saniyelerde. 2560li cztde 330-350bg oluyo bu arada.
Daha simdi okuyorum yazdigini.
Konusmalarina dilkat edersen sewinirim.burda bnmle ve ya bi baskasiyla dalga gecmek gibi lükse de sahip deilsin.
RUH czt yi sana satmislar sanirim.bunun icin bnmde seninle dalga gecmek gibi bi hakkim yok mesela.
Neyse kal saglicakla
RenaultSport
27-11-2013, 01:04
yanlış anlamassanız bişey söylüycem; ilk video galiba sizin stock f7r 2. videodaki çipli f7r dan daha hızlı gözüküyor ilk videodaki 100-200 ü 12 sn falan ?
benim aracım stock değil ztn
itb,beyin,egzantrik,piston
benim aracım stock değil ztn
itb,beyin,egzantrik,piston
tamamdır o zaman ben yanlış anlamışım
RenaultSport
27-11-2013, 01:07
tamamdır o zaman ben yanlış anlamışım
no problem kardeşim :) benim mesajımdan 2 msj sonrada stock f7r kadranı var
no problem kardeşim :) benim mesajımdan 2 msj sonrada stock f7r kadranı var
3 ünü de izledim aradaki farkı görünce yazmadan edemedim ama yanlış anlaşılma olmuş :)
extremesound
27-11-2013, 01:34
tamam benimde beyin ayarım gücellenmiş olur ozamana kadar sıkıntısız deneriz.
İsim neydi senin acaba???
Görkem.Y
27-11-2013, 07:12
özhan abinin cooler dan bahsetmiyorum zaten
videodaki czt nin specler senin engin bilgilerinle ters düşüo sen ya biraz daha araştır yada bilmediğin konularda sus adam senin dediklerine göre aracı ileri götüreceğine geri götürmüş
76 lık yaramazmışmış büyük coolerdan turbo değişmeden bi halt olmazmışmış falan :) denedinmi ?
konudaki czt boşa koymuş onları onlardan başka bişi yok zaten arabada hiçbiride bi halta yaramıo demekki söksün adam boşa masraf
aracı oem e döndürsün araba ztn hızlıymış oem takınca uçar heralde :D
Evet denedim ben ilk aldıgımda cooler vardı zaten :D bu işleri bi sen yapıyosun purodırayvv çok hızlısınnnnn :D
RenaultSport
27-11-2013, 07:55
İsim neydi senin acaba???
ismim okan abi
Evet denedim ben ilk aldıgımda cooler vardı zaten :D bu işleri bi sen yapıyosun purodırayvv çok hızlısınnnnn :D
sen denememişsin ki hazır almışsın ;)
bu işler dediğin ne anlamadım aracına performans anlamında ne yaptın da neyi biliosun sen ? :) roll yaptınmı desem o bile meçhul :)) bi cooler söktürmüşsün usta kesildin başımıza valla turbo falan değiştirsen ne olacak düşünmek bile istemiyorum biz anlamıoz bu işlerde yeniyiz jant takıp resim çekilioz falan öle sadece o yüzden tartışamayız biz senle pardon abi saygılar :D
Maşallah deneyen araçlara.
şunuda belirtmek istiyorum büyük coler demişsiniz czt için yazılım olmadan nasıl dolduruyor o turbo büyük colerı anlamış deilim.
kelalper
27-11-2013, 08:31
ya okan sen ne biliıosun amk turbo arabalar hakkında. Yok turbo büyütmeden intercooler a gerek yok falan. Yazılım yapıosan her türlü intercoooler a ihtiyacın var. Yoksa iki denemede şişersin avans vurmaya başlar araba otomatik ya geri çeker ya da korumaya alır. AMK geçen hafta czt buradaydı deneseydin. Sanki videolardan önce czt nin akıtarak bastığını biliomuşsun gibi onunla ne deneyecem akıtarak basıo demişsin bide. İlah mısın arkadaş geleceği görüosun o yüzden denemeye çıkmıosun.
extremesound
27-11-2013, 08:52
Okan sahibinden'dendeki satılık ilanı olan araç seninmi 25,750 fiyatlı araç???
kelalper
27-11-2013, 09:06
stock megane a type r a S2000 e temiz 10-15 boyu varmış. Hey allahım hey.
guwen_ar
27-11-2013, 09:33
Alper abi type r s2000 falan onlari izlemedim de senin bildigin zv plakali meggy rs i yakin bi abime aldik.kac hp oldugunu sen net olarak biliyosundur.
O araca gore bakarsak okan bariz hizli.onu da gecelim arac sahipleri istemedigi icin koymadigimiz bi dunya video war.bi yalan yok yani ortada.
RenaultSport
27-11-2013, 09:37
Yok turbo büyütmeden intercooler a gerek yok falan.
yaw git konuyu iyi oku sonra bişiler yaz. bu söylediğini ben söylemiyorum zaten konuyu özet geçmiyim sana şimdi çok biliosun sen
czt olayındada o gece orda olsam denerdim ama akıtma olayını anladığımda bırakırdım denemeyi dedim sende anlama sorunumu var ?
şu kış lastikleri balatam bitik bahanelerini bırakıp elin arabasını ortaya atacağına gel kıçı boklu bir f7r la deneyelim senin megane rs i de bu işlerin forumda atıp tutmayla değil icraatla yürüdüğünü göstereyim sana..
evet benim araç abi ilanı keyfi olarak açtım buralarda denemeye pek araba yokta ilanı okursan aslında asıl amaç denemeye araç bulmak :)
RenaultSport
27-11-2013, 09:43
Alper abi type r s2000 falan onlari izlemedim de senin bildigin zv plakali meggy rs i yakin bi abime aldik.kac hp oldugunu sen net olarak biliyosundur.
O araca gore bakarsak okan bariz hizli.onu da gecelim arac sahipleri istemedigi icin koymadigimiz bi dunya video war.bi yalan yok yani ortada.
haa şimdi aklıma geldi doğru zamanında şu meşhur 260hp lik zv megane rs benim f7r a boşa benzin yakar falan diodu kelapler dimi harbiden çok anlıyor bu adam bu işten ya harbiden dediği gibi boşa benzin olurmuş
sorsan şimdi zv megane rs stock typer a kaç boy atar diye en az 20 der.. neden çünkü o megane rs ilahhh araba..
ama biz kelalperin düşüncelere göre 10 boy bile atamayız zv den hızlı olsakta atamayız neden çünkü kıçı boklu atmosferik f7r birde demezmi hey Allahım hey diye koptum :D 1-2 boy atıp öpüp başımıza koyalım biz dimi kelalper hatta geçemeyiz bile bence stock megane rs i ne dersin engin ve dolgun düşüncelerine dayanaraktan :)
not : konuda piç oldu arada :D
kelalper
27-11-2013, 11:37
yaw git konuyu iyi oku sonra bişiler yaz. bu söylediğini ben söylemiyorum zaten konuyu özet geçmiyim sana şimdi çok biliosun sen
czt olayındada o gece orda olsam denerdim ama akıtma olayını anladığımda bırakırdım denemeyi dedim sende anlama sorunumu var ?
şu kış lastikleri balatam bitik bahanelerini bırakıp elin arabasını ortaya atacağına gel kıçı boklu bir f7r la deneyelim senin megane rs i de bu işlerin forumda atıp tutmayla değil icraatla yürüdüğünü göstereyim sana..
evet benim araç abi ilanı keyfi olarak açtım buralarda denemeye pek araba yokta ilanı okursan aslında asıl amaç denemeye araç bulmak :)
Birincisi onlar bahane değil gerçek. Benim balata bitik gibi bi bahanem hiç olmadı. Lastiklerim bitik bu haftada kar lastiğine geçiyorum. Keyfimin kahyası mısın aslanım? İkincisi senin gibi eziklerle denemiyorum. Ama bu tarafa gelmeye götün yiyosa bi sürü araba var ataşehirde. Ama sen yoksun. Neden yemio çünkü.
kelalper
27-11-2013, 11:42
haa şimdi aklıma geldi doğru zamanında şu meşhur 260hp lik zv megane rs benim f7r a boşa benzin yakar falan diodu kelapler dimi harbiden çok anlıyor bu adam bu işten ya harbiden dediği gibi boşa benzin olurmuş
sorsan şimdi zv megane rs stock typer a kaç boy atar diye en az 20 der.. neden çünkü o megane rs ilahhh araba..
ama biz kelalperin düşüncelere göre 10 boy bile atamayız zv den hızlı olsakta atamayız neden çünkü kıçı boklu atmosferik f7r birde demezmi hey Allahım hey diye koptum :D 1-2 boy atıp öpüp başımıza koyalım biz dimi kelalper hatta geçemeyiz bile bence stock megane rs i ne dersin engin ve dolgun düşüncelerine dayanaraktan :)
ulan hıyarağası ben orada ne dedim. ZV megane eğer gerçekten düzgün yapılıysa senin uzun şanzımanlı halini elek eder dedim. ZV yi ben yapmadım. Ne parça kullandı nasıl yapıldı bilmiyorum. Bunlar hep eğer. Denedin de kaç boy geçtin ZV yi. Ben ZV için hiçbir zaman ilah demedim. Kıçından uydurma. Modifiye işinde de senin bildiklerini ben unutalı çok oldu. Arabamın yazılımı dışında herşeyini ben yaptım. Gidip senin gibi çözemeyip kadir i erkutu ankaradan çağırmadım.
RenaultSport
27-11-2013, 12:06
ulan hıyarağası ben orada ne dedim. ZV megane eğer gerçekten düzgün yapılıysa senin uzun şanzımanlı halini elek eder dedim. ZV yi ben yapmadım. Ne parça kullandı nasıl yapıldı bilmiyorum. Bunlar hep eğer. Denedin de kaç boy geçtin ZV yi. Ben ZV için hiçbir zaman ilah demedim. Kıçından uydurma. Modifiye işinde de senin bildiklerini ben unutalı çok oldu. Arabamın yazılımı dışında herşeyini ben yaptım. Gidip senin gibi çözemeyip kadir i erkutu ankaradan çağırmadım.
yahu hiç bişi bildiğin yok boş boş konuşuosun millet yüklü motora itb taktırmaya korkarken ben stock motora kendi başıma itb taktım olmaz dediler yaptım çalıştırdım üzerinede kendim yurtdışından direk adresime bi ton parça getirtip kendi ustamla kendi rektefiyecimle burgazda geceleri çalışarak topladık aracı hemde türkiyede örnek alabileceğim bir araç bile yoktu çünkü ilk kez bir f7r yapıldı TR de ben erkutla kadir abiyi sadece beyin için çağırdım ikisinden biride görürse buraya yazar zaten onlar burgaza gelmeden önce araç bitmişti zaten orjinal beyinle geziyodum rodajımın çoğunuda orjinal beyinle yaptım sonrada beyin alıp araca takması için erkut abiyi çağırdım. sen ne bilion benim hakkımda ve aracım hakkındada konuşuosun ? senin yazılım dediğin olayı yurtdışından alıp 300 liralık rstuner le kendimde atarım orjinal beyine aracında ne varda neyi yaptın burda konuşuosun bilmediğin konular hakkındada yorum yapma herşeye her konuya muhalefetsin zaten hayatında yüklü f7r mı gördün sen ama ben çok yüklü megane rs gördüm hatta çok denedim zamanında emin ol deneme konusunda da araç konusundada senden anca yorum alırım ben bilgi değil :icon_tup:
Fatih YİGİT
27-11-2013, 12:15
güven ve okan kardeşim konu sacma sapan yerlere geldi bizim eskişehirdeki arkadaşlarla olan sıkıntımız veya onların bizle olan sıkıntısı colt czt ciler ve digerleri mevzusuna döndü bu işi buralara yazarak değil deneyerek görürüz kimsenin daha fazla saygı ve sevgi cercevesini bozmasına gerek yok senın araba cıktıgında onlarında kabloları geldiğinde hepsiyle deneriz olur biter konu daha fazla uzamasın rica ediyorum...
kelalper
27-11-2013, 12:25
yahu hiç bişi bildiğin yok boş boş konuşuosun millet yüklü motora itb taktırmaya korkarken ben stock motora kendi başıma itb taktım olmaz dediler yaptım çalıştırdım üzerinede kendim yurtdışından direk adresime bi ton parça getirtip kendi ustamla kendi rektefiyecimle burgazda geceleri çalışarak topladık aracı hemde türkiyede örnek alabileceğim bir araç bile yoktu çünkü ilk kez bir f7r yapıldı TR de ben erkutla kadir abiyi sadece beyin için çağırdım ikisinden biride görürse buraya yazar zaten onlar burgaza gelmeden önce araç bitmişti zaten orjinal beyinle geziyodum rodajımın çoğunuda orjinal beyinle yaptım sonrada beyin alıp araca takması için erkut abiyi çağırdım. sen ne bilion benim hakkımda ve aracım hakkındada konuşuosun ? senin yazılım dediğin olayı yurtdışından alıp 300 liralık rstuner le kendimde atarım orjinal beyine aracında ne varda neyi yaptın burda konuşuosun bilmediğin konular hakkındada yorum yapma herşeye her konuya muhalefetsin zaten hayatında yüklü f7r mı gördün sen ama ben çok yüklü megane rs gördüm hatta çok denedim zamanında emin ol deneme konusunda da araç konusundada senden anca yorum alırım ben bilgi değil :icon_tup:
nerede o yüklü megane lar ben onu merak ediyorum. Nerede gördün rüyanda mı. Rs tuner ile yazılım yapmadım ki. Yazılımı kullanmıyorum bile japon kafa. Rstuner ı ASR için aldım. Yazılımım özgüne ait. İki yazılım arasında da dünya fark var. İntercooler tamamen custom cutout u ilk ben yaptım megane a. Filtre kiti aynı şekilde. Türkiyede R26R baskı balata tek bende var. Belli görmüşsün sen megane. Yaptığım subaruyu da söyliim mi. O her şekilde hazır. Ama söyliim içinden geçer durur bi daha geçer.
Fatih YİGİT
27-11-2013, 12:34
nerede o yüklü megane lar ben onu merak ediyorum. Nerede gördün rüyanda mı. Rs tuner ile yazılım yapmadım ki. Yazılımı kullanmıyorum bile japon kafa. Rstuner ı ASR için aldım. Yazılımım özgüne ait. İki yazılım arasında da dünya fark var. İntercooler tamamen custom cutout u ilk ben yaptım megane a. Filtre kiti aynı şekilde. Türkiyede R26R baskı balata tek bende var. Belli görmüşsün sen megane. Yaptığım subaruyu da söyliim mi. O her şekilde hazır. Ama söyliim içinden geçer durur bi daha geçer.
abi türkiyede ki herşeyin en iyisi en yenisi en hızlısı en kralı sende olsun ilkide . 37 yaşında adamsın atışıyorsun insanlarla. konu acayip yerlere geldi lütfen abi saygıda kusur etme derdin de değilim sana yapacagını ögretmekte bana düşmez ama lütfen olay sidik savaşına döndü .
guwen_ar
27-11-2013, 12:38
güven ve okan kardeşim konu sacma sapan yerlere geldi bizim eskişehirdeki arkadaşlarla olan sıkıntımız veya onların bizle olan sıkıntısı colt czt ciler ve digerleri mevzusuna döndü bu işi buralara yazarak değil deneyerek görürüz kimsenin daha fazla saygı ve sevgi cercevesini bozmasına gerek yok senın araba cıktıgında onlarında kabloları geldiğinde hepsiyle deneriz olur biter konu daha fazla uzamasın rica ediyorum...
Haklisin fatih abicim.az cok czt nedir biliorm.zm ile ul yide biliorm.czt ciler her sey normal gibi karsilayinca bole bi sıkıntı oldu.
Neyse suan icin problem yok ben neyin ne oldugunu ogrendim.
Konu bnm icin kapanmistir ..
RenaultSport
27-11-2013, 12:41
ben yazmıorum daha sana aracında egzos cutout yazılım var dünyanın en hızlı megane sini yaratmış gibi havalardasın hiç bişeyde yaptığın yok bir tane doğru dürüst denemen bile yok millete muhalefet oluyosun her denemesine her deneme konusuna illa yazacak bişeyin var bilgide yok içinde zaten aracınla kendin çıkıp deneyemiosun ben sana giderimi yaptım herkes gördü ister dene ister bahane üret istersende forumlarda miletin içinden geçerim demeye devam et konu kapanmıştır benim için.
kelalper
27-11-2013, 13:47
ulan japon kafa seni araba diye kullanırım. 150 kg adamım. Denediğim herkes 70-80 kg. Adamlar yanlarına adam mı alacak benimle denerken. Ben bu arabayı aldığımdan yaptığımdan beri söyledim bu arabanın videosu yayınlanmayacak diye. Kaç tane denemeye çıktım. Dünya kadar. Bir tane video bulamazsın. Yayınlamıyorum yayınlatmıyorum. Bu benim prensibim. Buraya da yazdım konu açtım benden daha hızlı olduğunu iddia eden megane varsa çıkalım diye. Bir tane cevap gelmedi. Ktec racing deki adamlar bile orjinal turbo ile dynodynamics üzerinde 266 hp nasıl çıkardın dediler. Dünyadaki en hızlı meagane değil ama oem turbosu ve beyni üzerinde bu kasa dünyadaki en güçlü rs lerden biri bende. Dyno sonucumda orada. Hadi eyvallah.
Czt"nin reçetesi belli artık czt"lerin yürümesi neden bu kadar şaşırtıyor anlamadım :)
Yazılımdan sonra kimlik değiştircek , maşallah dd czt"ye
czt nin bi önceki sahibi yakın arkadaşlarımdan. czt de ecufast yazılım var;) 1.0 barda yürüyodu yanlış hatırlamıyorsam. stok czt ,egzantirikli 106yla yürüyemez;)
Gokhan43
28-11-2013, 17:39
czt nin bi önceki sahibi yakın arkadaşlarımdan. czt de ecufast yazılım var;) 1.0 barda yürüyodu yanlış hatırlamıyorsam. stok czt ,egzantirikli 106yla yürüyemez;)
Kütahya'dan satılan CZT'den mi bahsediyorsunuz acaba Emre abi'nin eski aracı ?
Gokhan43
28-11-2013, 17:52
Edit.......
ankaradan oraya gelmiştir o zaman=) çünkü benzin pompasından son susturucu markasına kadar specler aynı emreninkiyle.intercoolar falan da vardı.
guwen_ar
28-11-2013, 18:20
ankaradan oraya gelmiştir o zaman=) çünkü benzin pompasından son susturucu markasına kadar specler aynı emreninkiyle.intercoolar falan da vardı.
Aynen ole aracin 190 hp ye yakin dyno su warmis ne kadar dogru ne kadar yanlis bilmiormda zaten yazilimsiz cooler mantiksiz gelmisti ee ul ile zm nin ne kadar yurudugunude biliorm.
Yavas yavas cikicak ortayada du bakalim ..
Gokhan43
28-11-2013, 18:24
Edit............
ahmet_NLS
28-11-2013, 19:17
Yazilim olsaymis bastigi gibi gidermis.yok deve.
Czt bilmiyor ya millet burda.stock czt gitsin filtre egzoz 106 kovalasin.yazilim var intercooler var benzin pompasi var zor gecmis ul 106 yi zaten gectiginede dua etsin boost falan iyi yurumus yani.
RenaultSport
28-11-2013, 20:46
ahaha olaylara bak yazılım olsa çok daha fazla gider diyen czt ciler yerinizde olmak istemezdim şuan :D dediğim gibi czt bilmeyen adam değiliz gittiği gideceği belli abartmayınnnn ;) stock SS clio rs ile yazılımlı yüklüsünü geçiodum değişen bişi yok bunuda geçerdim zaten buda yazılımlı coolerlı cart curtlu ;)
kütahyadaki czt ise evet dayno verısının 200 fln olması gerek bı ara nıyetlenmıstım ben o araca ordan bılyıorum
Maşallah araçlara CZT önde giidiyor
meto_106gti
28-11-2013, 23:50
kardeişerım arkadaşlarım hepınıze ayrı ayrı teşşekur edıyorum cztnın butun speclerını ortaya cıkardınız yanı bu aracın gıderı bu benı bukadar az geçtıgı ıçın yaksın arabasını bız oem parçalarla gotunde gıttık eksantırklı gtı ıse geçıyo zaten maşşalh gtı lara herzaman şaşırmtmıstır stok czt ıle olan vıdeolarım var onlarıda paylaşıcam zaten ortaya cıkıcak oem cztnın gıtmedıgı bukadar parçadan sonra gıtmesı gayet normal ellerınıze sağlık yazanların kıng ul gtı
meto_106gti
28-11-2013, 23:53
Yazilim olsaymis bastigi gibi gidermis.yok deve.
Czt bilmiyor ya millet burda.stock czt gitsin filtre egzoz 106 kovalasin.yazilim var intercooler var benzin pompasi var zor gecmis ul 106 yi zaten gectiginede dua etsin boost falan iyi yurumus yani.
ağzına sağlık cook cook sağol bız sepclerımız hıc yalan atmadık ne yaptıysak soyledık ama yazılım yok daha demedık zaten gıderı buymus arka koltukları sokmese bukadar bıle geçmezdı sımdı bu vıdeoyu paylaşanlar ve cztnın sahıbı nerdesınız yahu bı ses verınde gorelım hhahahaha
Ek.Civic_Spoon
29-11-2013, 03:38
M Vaay be konuya bak atarlar giderler entrikakar talanlar dolanlarmasAlla araclara ozellikle gti lara bu saatte konu iyi geldi :)
dragon07
29-11-2013, 09:03
hiçbir standart yazılım olan czt öyle yürüyemez hava filtresi taksan dahi arıza ışığı yakar.
RenaultSport
29-11-2013, 11:50
hiçbir standart yazılım olan czt öyle yürüyemez hava filtresi taksan dahi arıza ışığı yakar.
benim anlamadığım czt de yazılım yoktur diye ısrar eden bütün czt ciler şimdi ne dicek hani şu yazılım olsa uçar diyenler nereye uçuo hayırdır
MertSerhanÖ.
29-11-2013, 11:58
kimse czt için yürümüyo demiyoki zaten gayet gidiyo maşallah.Özellikle UL ve ZM ile yürüyorsa zaten gayet gidiyo demektir.Ama yazılım yok yazılımla uçar kaçar hakikaten ilginç.Normal şartlarda evet yazılımla bi czt orjinale göre uçar kaçar ama cooler lı bi czt de nasıl olmaz yazılım aklım ermiyor:icon_wack
dragon07
29-11-2013, 12:02
0.8 zaten orjinal basıncı nasıl olmusta 1 bar bastırabilmişler .
biz burda cztlerle ugrasa ugrasa profesörü olduk :D
guwen_ar
29-11-2013, 12:38
kimse czt için yürümüyo demiyoki zaten gayet gidiyo maşallah.Özellikle UL ve ZM ile yürüyorsa zaten gayet gidiyo demektir.Ama yazılım yok yazılımla uçar kaçar hakikaten ilginç.Normal şartlarda evet yazılımla bi czt orjinale göre uçar kaçar ama cooler lı bi czt de nasıl olmaz yazılım aklım ermiyor:icon_wack
Sende eski czt'cisin serhan yapma bole gider de yazilim yok de ucar de :D
MertSerhanÖ.
29-11-2013, 12:43
Sende eski czt'cisin serhan yapma bole gider de yazilim yok de ucar de :D
fanatizm dışında objektif bir şekilde yaklaşmaya çalışıyorum :D:D
Yazilimli czt 1.5 bar basiyo. Yazilim varsada yapan yapamamis.
Arkadaslar bakin son birsey yaziyim aklinizdaki sorular cevaplansin. Stock czt 0.8 bar basar, bonalumeli czt 1.2bar basar yapili czt 1.5 bar basar. Daha fazlasini stock turbo kaldirmaz. Czt 1040 kilodur. Arka koltuklar 47 kilodur. Arka koltuk ve stepnesi sokuk czt 980 kilo civari olur. 1.5bar basan czt(ddl czt ornegin) yazilimli gti, cupra, fhe s2000 vs gecer. Biraz kiyaslamayla yaklasin olaya. Mantikla. Baska sorunuz olursa seve seve cevaplarim.beklemediginiz araclar beklemediginiz sekilde yuruyince lutfen sahibini ve araci baltalamayin.
dragon07
29-11-2013, 15:13
feh kprolu typerı bile geçebilir czt kondisyonu yerindeyse yakıtlı ve içi sökükse ona bikaç parça daha eklemek lazım :)
guwen_ar
29-11-2013, 15:14
Arkadaslar bakin son birsey yaziyim aklinizdaki sorular cevaplansin. Stock czt 0.8 bar basar, bonalumeli czt 1.2bar basar yapili czt 1.5 bar basar. Daha fazlasini stock turbo kaldirmaz. Czt 1040 kilodur. Arka koltuklar 47 kilodur. Arka koltuk ve stepnesi sokuk czt 980 kilo civari olur. 1.5bar basan czt(ddl czt ornegin) yazilimli gti, cupra, fhe s2000 vs gecer. Biraz kiyaslamayla yaklasin olaya. Mantikla. Baska sorunuz olursa seve seve cevaplarim.beklemediginiz araclar beklemediginiz sekilde yuruyince lutfen sahibini ve araci baltalamayin.
Peki ozaman kiyaslama yapiosan ben sana soruyorum.
Stock czt hangi araclarla yurur ?
dragon07
29-11-2013, 15:17
stock czt hiçbişeyle yürümez :D
yazılımlı czt de uçup kaçmaz denmiş ama videosu falan var uzun uzun tartışıldı hatta galiba 1.1 cont 1.3 peak basınçla gayet hızlı bi typer ın 200 e kadar nerdeyse yanında gidiyordu :) niye bu kadar küçümseniyor anlamadım.
Stock czt pek bi aracla yurumez sanmam. Belki 320d fln yani :D
guwen_ar
29-11-2013, 16:48
Stock czt pek bi aracla yurumez sanmam. Belki 320d fln yani :D
Hangi 3.20 d ?
150 lik 163 luk 184 luk ?
184 luk f30 dersen ,stock czt plaksini bile okuyamiyo bizzat kendim sahit oldum :D
MertSerhanÖ.
29-11-2013, 16:58
184 lüğe çok zor:D Stock czt deneyimlerimi paylaşmak istiyorum ama biliyorum söyleyince yanlışın var olcak o yüzden bana kalsın en iyisi:D
Yok f30la yuruyemez :) soyleyin yau neyle yururmus cogu cztci hic stok binmedi arabasina
MertSerhanÖ.
29-11-2013, 18:11
Başlıyorum stock rc stock czt. 2.vites yan yana 3.e attıgın gibi rc önce çıkıyo ve 200 gibi falan 3 boya yaklaşıyo.
stock czt- f-e vti kafa burun.
stock czt-yazılım egzos filtre emme polish gaz kelebeği polish 2 kişi 2 araçta.106 1 boy falan önde.
Bunlar benim yaşadıklarım ve şahit olduklarım.Genel olarak söylemiyorum yinede dipnot düşüyim:)
Arkadaslar sehir disinda oldugim icin anca cevap verebildim arac kutahyadaki arac degildir borla eksoz walbro pompa heryerde satilan parcalar bende varex tarzi eksozda mevcut . Intercoller var yazilim niye yok diyen arkadaslar araci aldigimiz kisi yazilim yok intercollerden sonra yaptircaktim dedi kablo olmadigi icin yaptiramamis ve sonrasindada araci biz aldik yazilimdan sonra deneme videolari cekilir o zaman aradaki fark daha net gorulur tesekkurler.
MertSerhanÖ.
29-11-2013, 19:36
Araç sahibide açıklamayı yaptığına göre konu kapanabilir heralde:) Yarın Kısmetse öğlen eskişehire yola çıkıyoruz Çorlu'dan gezmeye. belki canlıda görürüz araçları:)
Zv rs satılldı önceki konulara girme üstünü kapattık zararlı çıkarsın :icon_tup: bi gün bi yüz yüze geliriz inşallah senle
alper abi boş ver şunu 100 kere banladılar gene geldi