Orijinalini görmek için tıklayınız : Medcezir
Sayfa :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
Abisi vuruyor dağa taşa duvara abooow
Ruyaymis hiamina
fastchild
25-04-2014, 22:24
Sude hanım kesicide yan komşu soft core iken hala Do It Yourself takılmak zoruna gidiyo
Kardeş kıza abi anneye. . Pamuk eller RTÜKe
yamanın vtec acmasında sorun var :D
:hahaha: :hahaha:
http://istanbulfoodbazaar.com/images/detailed/0/27021d680a83b6cf5f5f43440f1ff1f6.jpg
edemirbas
26-04-2014, 01:39
Diziyi izlemiyorum ama şu yorumlara bakarak söyleyebilirim ki ikinci bir aşk-ı memnu geliyor sanırım :D
waaayyyy fragmanı kes :D
yeni fragman görsellik olarak güzel olmuş beğendim :D
iyi çalışmalar
Rıdvan :icon_tup:
MEDCEZIR 33. BOLUM FRAGMANI (http://www.startv.com.tr/dizi/medcezir/fragmanlar/sayfa/1/medcezir-33-bolum-fragmani)
Olm siz manyak misiniz nasi bi forumsunuz :D bu bolumu izlemedik demeyin kenan mutlu son style hhhhhaha :D
CeM öZeR
03-05-2014, 08:00
İyice b.kunu çıkardılar. Bazı saçmalıklar var. Tan masada oturup gazeteye gözatarken he amk yamanın anası tanla buluşmaya geldi dedim. :D
Umut melek
03-05-2014, 08:10
Yaman 30 kusur bölümdür miraya çakamadı , abisi 3 bölümde koydu çocuğu helal olsun.:D :D :D
ONURRBAKI
03-05-2014, 08:28
yaman düzgün çocuk :D
speed_emre
03-05-2014, 08:55
aynen çok saçma annesi durduk yere geliyor. Evinin kilidini değiştiriyor ev sahibi sonra ev bosaltılmıştı zaten :D tanda annesini ve evide biliyordu hemen vay bea konuyu nasıl bağlıcaklarını bulamamıslar :)
crazydog
03-05-2014, 09:10
Yaman 30 kusur bölümdür miraya çakamadı , abisi 3 bölümde koydu çocuğu helal olsun.:D :D :D
ahahahahaha dün izleyemedim ama akşam evden çıkarken bizimkiler izliyordu gördüm aha dedim kenan verdi coşkuyu :D bugün oturup izliyim tüm bölümü :D
sercanavcı
03-05-2014, 09:22
ahahahahha işte dünün özeti :D
Evi bilmesi, annesinin gelmesi, oraya çağrılması falan bana da saçma geldi biraz. Ama sevdiğim bir bölüm oldu. Merak uyandırdı devamlı acaba ne olacak diye.
Sude de ne isterik hatunmuş içten içe. "yenge de erik gibimiş kütür kütür" :D :D
Kenan Sudeyi götürdü bir de üstüne posta koydu şimdi Sude tam köpek :D
_driver_
08-05-2014, 11:49
medcezir 34. Bölüm Fragmanı Full ve Hd İzle - Startv.com.tr (http://www.startv.com.tr/dizi/medcezir/fragmanlar/sayfa/1/medcezir-34-bolum-fragmani)
medcezir 34. Bölüm 2. Fragmanı Full ve Hd İzle - Startv.com.tr (http://www.startv.com.tr/dizi/medcezir/fragmanlar/sayfa/1/medcezir-34-bolum-2-fragmani)
bu bölüm yaman'ı kurtarmakla ve mira'nın çığlıklarıyla geçicek.
yaman değilde kenan herkese yürüyecek gibi :)
En çok da bu türk dizilerinde bir kaçırma oldumu 2-3 bölüm sürüyor ya ona ayar oluyorum. Mira üzülürmü ya :D
Beyler diziyi izleyemiyorum durum nedir
PiscocuK
09-05-2014, 22:16
*** gibi bir bölümdü
bişey kaçırmadın
yaman kurtuldu, tan polis tarafından vuruldu. böyle geçti gitti bi bölüm daha
Tan beni opermisin dedi miraya orayi cozemedim :D
Tan beni opermisin dedi miraya orayi cozemedim :D
sevdiğini ıspatlattı aklınca işte :icon_wack
yusufcan_k
13-05-2014, 18:45
Medcezir 35.Bölüm Fragman - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=m2EdqdfwgXU)
çok tehlikeli bir fragman :O
Cihan KESKİN
13-05-2014, 19:27
Diziye reyting gerekliydi sanırım neler olmuş öyle :)
bence erken yakalandılar , sudenin daha tüm performansını gosteremedigine inanıyorum. serenaydanda iğrenirdim taş atarkenki halini görünce aşık oldum karıya 10 sene once tanısaydım kapaklamaya calısırdım :)
bence erken yakalandılar , sudenin daha tüm performansını gosteremedigine inanıyorum. serenaydanda iğrenirdim taş atarkenki halini görünce aşık oldum karıya 10 sene once tanısaydım kapaklamaya calısırdım :)
7 sene önce böyle değildi diyorum sana :D
http://img1.blogcu.com/images/l/i/m/limonagaciizle/serenay-sarikaya-resim4.jpg
7 sene önce böyle değildi diyorum sana :D
http://img1.blogcu.com/images/l/i/m/limonagaciizle/serenay-sarikaya-resim4.jpg
kanka senle durum kritiği yapmıştık zaten biliyosun fikrimi ama eskidende gideri vamrış yeni yeni gözüme batmaya başladı namussuz :D pmden bişi atıcam hazırola geç :D
35.bölüm yayinlamadilar mi bugün? Netten izlicektimde bulamadim :l
Bugun tekrar bolum varmis bende salak gibi bekledim ozet bitsin diye :-) meğerse bu hafta yayinlanmicakmis
muratburunce
17-05-2014, 08:57
Yeni bolum yokmuydu ?
yeni bölüm yayınlamadı bir çok program yas ilan edildiği için sanırım....
_driver_
18-05-2014, 01:01
haftaya ertelendi somadaki üzücü haber sonrası
Kuzey güney gibi oldu kimin eli kimin cebinde belli değil
Ahır fantezileri tavan yaptı.
Ve Hale yine işbaşında :D
Vuran vurana hiaminaaa :D
En kötü bölüm bugüne kadarki bence.
Çok vasat geçiyor..
Orkun - Hale ilişkisi harici berbat..
bölümü özet geçecek var mı?
sude tek bölümde 2 gol atmayı başardı
En kötü bölüm bugüne kadarki bence.
şimdi seyrettim 2saatimi yedi diyebilirm ilk defa bitmek bilmedi piknik teranesi
serkanaygün
24-05-2014, 13:42
Önceki bölümlere göre çok kötüydü. Boşu boşuna izledik gibi :)
sinan enverogluna tav oldum göz göre göre kadına yazıyor selim yakında falakaya ceker :) sudeninde yakalanması cok sacma oldu daha cok erken ve hemen asım sekiple evlenmesi baya sacmaydı 2 saat bosuna izledik :/
sinan enverogluna tav oldum göz göre göre kadına yazıyor selim yakında falakaya ceker :) sudeninde yakalanması cok sacma oldu daha cok erken ve hemen asım sekiple evlenmesi baya sacmaydı 2 saat bosuna izledik :/
Bnm ortaokul ve liseden arkadaşım. O zamanlardan artizz olacağı belliydi :D
Bnm ortaokul ve liseden arkadaşım. O zamanlardan artizz olacağı belliydi :D
hadi ya sesi dublör mü degil mi bilmiyorum ama sesi karizma yigidi öldür hakkını yeme :D
Ses kendi sesi. Oynama yok..
YENI BOLUM FRAGMANI (http://www.startv.com.tr/dizi/medcezir/fragmanlar/sayfa/1/medcezir-36-bolum-fragmani)
hobaaaaa :D
sezon finaline doğru ortalık iyice kızışıyor :D
heyecan full kesin izlenecek bölüm...
iyi çalışmalar
Rıdvan.. :icon_tup:
Yeni bölümün 2. fragmanını koymaya gerek yok. Liseliye bağlamışlar yine :D
böyle konulu diziler yuzunden yine bebekte cafelerde apaçiler türemeye başladı hıamına :D
3. frag da gelmiş, mira ne almış hediye acaba :D
olm kesin bölümün sonunda acılır hediye ve biz yine öbür haftayı bekleriz :D
Kutuda ne var acaba ? :D merakimiza bak ya
BuRaK_eFe
28-05-2014, 20:53
Kutuda ne var acaba ? :D merakimiza bak ya
turbo timer varmış kutuda :D
:D yaman boost acmiyor egt de soguk timer hikaye ona
Bulut Y.
29-05-2014, 15:56
Durex almıs bi paket amerikaya gitmeden kutuyu açtıracakmıs
ÜSTÜNERC
29-05-2014, 18:00
Durex almıs bi paket amerikaya gitmeden kutuyu açtıracakmıs
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Umut melek
29-05-2014, 18:41
Amerika ya gitmeden yaman bence çakmalı , hakkı o yani :D
Moruk ne kafa attı beeeee :D
Sude kaldı gene ortada :D
131mirafiori
30-05-2014, 22:43
kenan da şamar oğlanına döndü gelen geçen vuruyor :D
o uçağa bindirmez orkun dallamasıyla, kafayıda yedi uçak bileti gelir banko Kenandan geliyor :D
kenan bilet almıstır kesin verir dogum gününde diyodumda tık yok suan umarım dallamalık yapmazda kardesine bi güzellik yapar :D
kenan da şamar oğlanına döndü gelen geçen vuruyor :D
Kenan zamanında vuracağına vurdu :D:p
Dizinin adi medcezirden madocazoya dogru gidiyor
Mikrop_Ali
31-05-2014, 19:26
maaşallah :)
http://i.hizliresim.com/6RbENl.jpg
BuRaK_eFe
31-05-2014, 19:37
Maşallah tabi maşallah
hale diyorum başka da birşey demiyorum :)
gsi_club
31-05-2014, 23:36
bu hafta geçen haftadan iyiydi ama eski tadi yok dizinin.
sinanbaysal
05-06-2014, 19:36
Bu bolum guzel olucak gıbı :)
Medcezir 37.Bölüm Fragman 1 - YouTube (http://youtu.be/FS-_rbAPTM0)
sinanbaysal
05-06-2014, 19:37
Bu bolum guzel olucak gıbı :)
Medcezir 37.Bölüm Fragman 1 - YouTube (http://youtu.be/FS-_rbAPTM0)
http://www.youtube.com/watch?v=jsbUzXg3B2o
Mikrop_Ali
06-06-2014, 20:05
ne söylüyor beee mira başladı gençler
Asım malamı vurdu kenanamı vurdu belli degil one dogru 70 derece esnedi
La endere kaptırdımı o ispanyol kılıklı ??
Bu yaman harbi süzme mal lan, orkun sipsisine iki çift adam akıllı laf eder sandım ama harbiden mal mal konuştu bide kızcağız duydu hepsini :D
QYepHbiS3AE&list=UUOuMB2WSX_7uGEGGjjEeFTw
Ender adamdan cok hoslandida verdimi adama anlamadim ben hala , yoksa ustune bisimi dokuldu adamin
Ender adamdan cok hoslandida verdimi adama anlamadim ben hala , yoksa ustune bisimi dokuldu adamin
Ender gitti adam da ele vurdu heralde abi :D
Bolum nasildi :) izlemeye degerli :D
Bulut Y.
07-06-2014, 11:07
Ender gitti adam civi cakti duvarlara matkapla delik deldi dubel ittirdi yazik garibim sude de ne kasar lan orkun tam senlik
La ender yaban ellerde uctumu ucmadimi :D eve girerken bi salaklik suclu ifadesi vardi
Ender ucmadi ama uctu gibi duruyordu :)
Bulut Y.
07-06-2014, 17:58
ender lavuga üfledi lavuk mum gibi söndü
Amk bu ender degilmi kendinden kucuk emre aydinla fanfini finfonculuk oynayan :D .neyse yadirgamadim hictiyse bu adamda kucuk ama biraz karizmatik :D
Medcezir Sezon Finali (http://www.startv.com.tr/dizi/medcezir/fragmanlar/sayfa/1/medcezir-38-bolum-fragmani)
ehh final yapcaklar bakalım ne olcak,,
tüm sezon boyunca izlemeye değer bir diziydi... arada 3-5 bölüm saçmaladılar ama yine toparladılar.
darısı 3-4 ay sonraya :D
Rıdvan :icon_tup:
vay arkadaş ben anlamıyorm bir kamyon adam güvenlik diye duruyo sen gel öyle alevli ledli bombayı arabanın altına iteleyiver :D
1094. mesajada tamamen katılıyorm :)
PiscocuK
11-06-2014, 08:56
yok anasının damı
iyice soğuttular diziden zaten bir süre sonra boku çıkıyor çoğunun
smtkrglu
12-06-2014, 08:51
Herkezin merakla beklediği sahne heralde çekildi :D herşeyin başladığı yere gidip pompa yapıp finali taçlandıracaklar :D :D
crazydog
12-06-2014, 09:08
Herkezin merakla beklediği sahne heralde çekildi :D herşeyin başladığı yere gidip pompa yapıp finali taçlandıracaklar :D :D
o pompayı yapması lazım artık zaten :D
ender beni çok hayal kırıklığına uğrattı :D
Ender vermis galiba adi kaltak:)
Budami gol degil gecen hafta yok gol degil dediniz adam fileleri delmis
Budami gol degil gecen hafta yok gol degil dediniz adam fileleri delmis
baya kısa sürmüştü tahmin edemedik sinan baya abazaymış demekki :D
Ender mal olmus zaten halinden belli eti dovdurmus catara patara et dovucegi ile
ulan bu sahne son gun cekildi ta yalovadan gormustum alevi hhahahshah
ya dikkat eden warmı bilmiyorum.
önce tarih 6 haziran yazdı,,, araba falan patladı.. sonra 22 mayıs yazdı karakoldan falan çıktılar..
orayı anlayabilen war mı yoksa benmi yanlış gördüm!!
Rıdvan
Sona dogru aciklik getircek ler sanirim tarihe
Ender selime tavrini koydu ya yazik oldu adama :(
ender bence vermedi ayak yapiyolar bize bak gorursunuz :D
individual
13-06-2014, 21:15
Bir dizinin sezon finalinde kaza olmazsa olmazı.
hoppaaaa eylulun gönlü kaydı :D
bombaya bak hele,, seneye harbi çok iyi olcak hee :D
Rıdvan
Vurucu tim geldi sinan :D
ender bızıklatmış belli oldu allah belani versin yazin bronzlaşama emi
ender vermiş vay hammına :eek:
kahpe bide selime yıkmaya çalışıyor suçu
mira vermek istedi de yaman mı almadı ben mi anlamadım
individual
13-06-2014, 22:00
Çarşı karıştı
Ohaaa ortalik karisti lan ender hic mi dusunmedin 15 dk lik zevkte :D
ya ikinci sezon nasil devam ediyo bilen varmi the oc de :D bunlar barişiyomu barismazlar artik :D
Ender gozumden dustu oysaki iyi bir anne idi:D
Cinayet sebebi selim evimize gidelim diyo heralde enderi kesicek cuvallara koyup gomucek
vay akü bölüm bomba olmuş resmen ekşınlar bitmiyor full kesicideler :D
Cinayet sebebi selim evimize gidelim diyo heralde enderi kesicek cuvallara koyup gomucek:hahaha::hahaha::hahaha:
İlk defa bir türk dizisinde jaguar parçalanıyor ilke şahit olduk :)
gebersin amk enderi oh iyi oldu kaza
birşey olmaz ya solmadan boyalı :D çok kötü olmadı ölümcül değildir
jaguarın tavan baya sağlammış.
Jaguarin kesin perti felan vardir :)
selim bilerek kirdi direksyonu cinnetten ,sollama degil pampalar :D ben olsam şahine bindirip euro ncape sokardim :D
Adam evimize gidelim dedi ender selimide yaninda surukledi hem verdi hemde gurur yapti surtuk
typermelih
13-06-2014, 22:13
o karı, kaltak faişe
canozyavuz
13-06-2014, 22:18
Bi an Ali abi gelir dedim ama olmadı...
Umut melek
13-06-2014, 22:18
işler patlıyor ender de eski kaşarlardanmış valla ana yüreği muuabbetlerine yamanı bağrına basmalar falanlar filanlar gitti sinana verdi valla yakışmadı. :D
Bn en çok yamanın gitme nedenini miranin öğrenmesini ıstiyorum aile baskısı yüzünden :D
Isler karisti herkes birbirine verdi
Ender profesyonel çıktı. Adam iyi dayandı kırmadı kafasını gözünü
hoşaf etti selim iyi yumrukladı valla
dizi ters köşe yaptı bu bölüm iyi kötü yer değiştirmiş, a-sude hariç yapılırmı lan bu selim abiye
enderi akşam simiti gibi çıtır çıtır yemış ya la
izmirlicem
14-06-2014, 02:09
enderden hiç beklemezdim bu kaşarlığı, ne olcak şimdi eylüle kadar beklicez mi yeni bölümü?
agresive
14-06-2014, 02:56
mira verdi yaman almadı ya laa ender harbi enderdi gözümde kaşar çıktı :D gerçi yamanın abisi miranın annesine yamanda kızına olmazdı :D enderle golü attılar ender de takla attı :D
ya ikinci sezon nasil devam ediyo bilen varmi the oc de :D bunlar barişiyomu barismazlar artik :D
işler oc ile iyce çorba oldu hikaye cok saptı yok turunc nadirdi kıldı yündü o tarz abiler yok orda boyuna genç ve her sezon marissa(mira) nın bitane belale ergeni oluyodu.
Tüm sezon birtane belalı bulur sonra ondan kurtulur barısır giderlerdi :D (yaman vs mira) 3.sezon finalinde yine bir kırıgı yüzünden trafik kazasında hakkı rahmetine kavusmustu marissa(mira)
bir de şöyle bir durum var O.C nin ilk sezonu 27 bölümcük ve her bölüm 45 dakika maksimum ve toplamda 94 bölüm var 4 sezonda. medcezirde nasıl çorba oldugnu siz düşünün 2saat ve 38 bölümlük ilk sezon ile :D
izmirlicem
14-06-2014, 03:31
2.sezon ne zaman başlayacak ? İnternetten izledim ben stardan 6 part her part başı ve ortasında reklam koymuşlar iyi sövdüm
blumenberg
14-06-2014, 07:58
Sezon finali tahminime göre bir rüya. Ve rüyayı gören de ender, çünkü selime asla yanlış yapmaz, yapmamalı :D
Link verebilecek varmı bulamadım da startv nin sitesinden açamıyorum :)
edit. buldum :)
https://www.youtube.com/watch?v=qLgC1EfkYRw
https://www.youtube.com/watch?v=e0Kd0X1PU3E
Sezon finali tahminime göre bir rüya. Ve rüyayı gören de ender, çünkü selime asla yanlış yapmaz, yapmamalı :D
dostum haklisin benimde simdi aklima geldi.bolumun basinda arabayla gitme sahnesi var 3 5 saniye suruyo simdi dank etti bana.ender arabada ruyaya daldi kesin bununla ilgli birsey
Ender Selime yanlış yapmamıştır inşallah. Acayip etkilendim yemin ediyorum diziye ne
Kaptırmışiz kendimizi :)
kaza baska bi sebepten oluyodur enderde komadayken bu ruyayi goruyodur uzulmeyin :D
Ender okuttu ufletti beyler uyanin :D
ama dizi başinda kazayi gosterdi :D bende diyorum lan kaza sonda oldu niye başta gosterdi :) ender yada selim komadayken bunlari goruyo :)
fatihcakin
14-06-2014, 11:11
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-jaguar-hakan-berk-den-jaguar-s-type-3.0-executive-168002496/detay)
Bu ney :D
ahhahahaha şuan ariyorum :D
edit araba o deil ya :D
o araç değil ki jantlar farklı :D
filmde 2 farkli arba var bu arada.mekandan ayrilirken bindikleri arabayla kaza yaptiklari arabanin jantlari farkli
bu altınkoy denilen yeri bilen varmı acaba neresi.
oyle biyer yok tuzlada bi sokakta cekilio :D ev suanda satilik reelde 6 milyon dolarmi ne istiyolardi sormustum.bedava 3 ev icin
bu altınkoy denilen yeri bilen varmı acaba neresi.
hadımköy tarafı galiba :)
fiyat arttirmis hipneler :D
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-tuzlada-full-deniz-manzarali-2-adet-villa-95676368/detay)
fiyat arttirmis hipneler :D
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-tuzlada-full-deniz-manzarali-2-adet-villa-95676368/detay)
yuh ya forumun bulamayacagı sey yok onu bı kez daha anlaaıdm:D
:D haha sesli guldum ilana satilik ilani bile bulundu
aramizda para toplayip alalim hhha :D ama 500 bini komisyon bunun eminim fiyati 6milyondu hiamina :D
Haha sahili sordum evi bile buldum tebrikler :D:D
yilmazcatalbas
14-06-2014, 14:08
Ev, sahil, araba falan derken hazır el atmışken şu Mira'yı da bi bulun be :D
mirada bulunduda elde olmayan sebepler yuzunden.... gerisini biliyosunuz :D
Enderle Selim'e örnek çift diyorduk Ender harcattı kendini sezon finali diye bokunu cıkarttılar işlrin
ÜSTÜNERC
14-06-2014, 14:52
Bu serezlerde çuvalla para var mert hala bi araba cekemedi altına.O degılde ender'in ön tam haşat olmuş valla öyle diyolar.
güneşbalkan
14-06-2014, 14:52
Ender yollu çıktı beyler :D
beyler ender aldatmadi selim komada ruyasinda goruyo :) filmin basinda kaza sahnesini gosterdiler cunku komaya girdi selim
tayreep_john
14-06-2014, 15:19
enderin namus gittimi gitmedi mi :D
güneşbalkan
14-06-2014, 15:26
beyler ender aldatmadi selim komada ruyasinda goruyo :) filmin basinda kaza sahnesini gosterdiler cunku komaya girdi selim
O zaman kazayı neden yaptılar ?
onlerine bi araba falan cikti heralde direksyonu kirdigina gore
Kazami vardi basinda kadinin gunahini aldik az daha taslicaktik
sorma shark nette neler yazio millet bi gorse hhah :D kaza vardi yani bu bolum komple ruya selim komada
güneşbalkan
14-06-2014, 16:12
Kazayı gördüm ben ama yamanla mira yapıyor sanmıştım.ender full time bafi :D
izmirlicem
15-06-2014, 19:58
ben anlamadım bişi ya ender o adamın eve gitti sonra bitti çalışma bişe olmadı ki ender eve gitti sonrada, aynen bu bölüm ya selim komadaydı hayal gördü yada bunlar gerçek ender aldattı
Ender o sipsiye verdi beyler bu kadar kesin :D koma olayı falan yok kafa karıştırmaca onlar hep, filmin başında son sahneden kesit almışlar işte meraklandırmak için
Ben anlamadim ya gecen bölümde ender yanlis sularda yüzüyosun dedi nese devam edelim calismaya dedi sonra tak eve geldi surat 5 karis sude sinani aradi hizli ilerledik dedi o kadar 5dk da olcagi aklim almiyo ender selim örnek diyorduk endere üzülüyoduk cile cekiyo analık yapiyo diye son bölümde bütün düşüncelerimiz degisiyo umarim dediginiz gibi rüya falandir :/
izmirlicem
15-06-2014, 23:31
3 ay şimdi yeni bölüm olmaz izleyiciyi diziden soğutuyolar fazla ara girdimi, sonra dizi kalkıyo yayından, 1-2 hafta ara olsa tmm,2 haftada bir yeni bölüm olsa yaz diye onada tmm
Bulut Y.
16-06-2014, 02:19
enderin zurnasına üflemişler beyler olay acık ve net.
ÖmerF.Bayar
16-06-2014, 06:50
Youtube yorumlari falan derdik de bu yorumlar daha fena, sipsiye verdi, zurnasina uflediler vs :D :D
canozgur106
16-06-2014, 07:07
Dizi bu beyler aldanmayın takılmayın enderin iyi olmasına:D
rüya değil o filmin sonundan kesit almışlar dikkat ederseniz selim düğünde öğreniyor durumu ve kaza da düğünden sonra oluyor kıyafetler arabalar hep düğündekiyle aynı yani rüya olayı yok
Beylrr onu bunu birakinda tek gercek var hepimiz endere asik olmusuz:D
hatırladığım kadarı ile OC dede aynısı oluyordu ama vermiyordu sanırım öpüşmüşmi oluyorlardı neydi yada ben yanlış hatırlıyorum
hatırladığım kadarı ile OC dede aynısı oluyordu ama vermiyordu sanırım öpüşmüşmi oluyorlardı neydi yada ben yanlış hatırlıyorum
opüsüyodu sonra naptım lan ben diyip kacıyodu hemen. oc de miranın anasına orkunun kayması , orkunun babasının gay olması lazım bunları Medcezire koyman sanmıyorum evli kadına atlatmazlar ya :D
ancak 1 sezon son 2-3 bölümde ocdeki yamanın eski sevgilisinin hamile olduguydu (sonradan ortaya cıkıyodu ve bi ara atladıydı ona ondan :D bknz leyla ama atlattırmadılar ona ) ve oyuzden lüks evi bırakıp kızın tasınıyodu falan filan. oc deki mertte nası gider diye delirip bu olanlara denize acılıyordu. medcezirdede yaman anasının yanına gider mertde acılır mirada gider gelir 3 ay once sonra diye izleriz :D falan anlatmıyım diziyi komple şimdi :D ağır spoiler olmasn
opüsüyodu sonra naptım lan ben diyip kacıyodu hemen. oc de miranın anasına orkunun kayması , orkunun babasının gay olması lazım bunları Medcezire koyman sanmıyorum evli kadına atlatmazlar ya :D
ancak 1 sezon son 2-3 bölümde ocdeki yamanın eski sevgilisinin hamile olduguydu (sonradan ortaya cıkıyodu ve bi ara atladıydı ona ondan :D bknz leyla ama atlattırmadılar ona ) ve oyuzden lüks evi bırakıp kızın tasınıyodu falan filan. oc deki mertte nası gider diye delirip bu olanlara denize acılıyordu. medcezirdede yaman anasının yanına gider mertde acılır mirada gider gelir 3 ay once sonra diye izleriz :D falan anlatmıyım diziyi komple şimdi :D ağır spoiler olmasn
Tamam o zaman sorun yok. Atlamamış, öpüşmüşler. Peki dilli mi dilsiz mi öpüşme ? :D
Tamam o zaman sorun yok. Atlamamış, öpüşmüşler. Peki dilli mi dilsiz mi öpüşme ? :D
edit yanlış hatırlamışım kaçmıyomuş yav :D 1.44 de mevzu
carter/kirsten - it's a mother______ - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=_PyKB0bEfD0)
_PyKB0bEfD0
Medcezirde oynayıp duruyolar senaryoyla valla atlamıştır belki sıkı dövdü adamı cünkü :cool: :D
Bu ilk sezonu değil mi medcezirin
Ya şu OC den kesitler paylaşmasanızda bizde izlemeyenler olarak med cezirin heyecanını kaybetmesek ;)
:hahaha::hahaha::hahaha:
free-hifi
23-06-2014, 15:36
avukatın suçu ne ?
i-vtec07
19-07-2014, 20:33
enderi çıkarmışlar diziden :byebye:
MİNE TUGAY'IN AYRILIK NEDENİ 17 TEMMUZ 2014 / 4 - Magazin Foto Galeri (http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/85025/2368/4/mine-tugayin-ayrilik-nedeni-17-temmuz-2014)
enderi çıkarmışlar diziden :byebye:
MİNE TUGAY'IN AYRILIK NEDENİ 17 TEMMUZ 2014 / 4 - Magazin Foto Galeri (http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/85025/2368/4/mine-tugayin-ayrilik-nedeni-17-temmuz-2014)
haydaa :) sedef her yeri karıştırmış gene :D
Ender yoksa bizde yokuz :D :D
Atv'de yeni dizisi basliyormus. Artik ona sarariz :)
Medceziri Atv mi aldi
Yok. Ender diziden ayrıldı. Yeni dizisi ATV'de :)
Umut melek
10-08-2014, 11:27
Kazada ender yolsburg oluyor :D
Vay be ender ciddi ciddi öldü yani :(
Kazada ender yolsburg oluyor :D
Vay be ender ciddi ciddi öldü yani :(
Hahahah. Kime sarıcaz peki biz ?
Hale diyorum ben :D
hale :icon_tup::D
Umut melek
10-08-2014, 16:20
Selim sezer enderin ölümünden sonra bakalım yenge adayları muhakkak diziye giricektir:D başlasa da izlisek ya :)
ne zman başlıyormuşmuş varmı bilgi
Toprak oldu gitti iste kime faydasi oldu
Umut melek
10-08-2014, 16:51
Valla biladerim dizi başlasın buluruz :D zaten yeni karekterler giricek cıkar ekmek :D
Toprak oldu gitti iste kime faydasi oldu
Hahahahahahahaaha siperdi :D
Obaaaa mevzular çok karışıyor :D
5 Eylül cuma şov başlıyor.
medcezir 39. Bölüm Fragmanı Full ve Hd İzle - Startv.com.tr (http://www.startv.com.tr/dizi/medcezir)
Obaaaa mevzular çok karışıyor :D
5 Eylül cuma şov başlıyor.
medcezir 39. Bölüm Fragmanı Full ve Hd İzle - Startv.com.tr (http://www.startv.com.tr/dizi/medcezir)
o ne laaa vay anasını olaylara gel :D
iyi iyi ana hikayeye geri donuyo tabi yine türkleştirerek :D.
normalde yamanın ex askına hamile diye gidip mertinde gemiyle 3 ay acılması vs gerekiyordu burda 3 ü beraber acılmıs :D
bi 3-5 bölüm geri donmeler barışma asamalarını izleriz :D
ama mine tugaysızda olmicak gibi :)
bu sezon partyhard bekliyodum :-D olduda
altugkocer
29-08-2014, 10:12
ama mine tugaysızda olmicak gibi :)
Bence de keşke gitmeseydi :fire: :smokin: :D
i-vtec07
29-08-2014, 10:29
ender in yeni dizisi :D
-LU1e8rStI0
https://www.youtube.com/watch?v=-LU1e8rStI0
Ender'in yeni dizisi tutmaz bence.Hem zaten kadına fakir rolleri yakışmıyor bence:D
i-vtec07
29-08-2014, 11:00
dizi tutar mı bilmemde ender i baya tuttuk :D
dizi tutar mı bilmemde ender i baya tuttuk :D
:hoo::hoo::hoo: hemde ne tuttuk :D:D
sedef yeter boşverin enderi :D
çağatayın öpüştüğü kim yeni birimi geldi diziye yoksa mertin teyzesimi
SerkanYazgan.
29-08-2014, 12:43
Yeni birisi daha girmişti şuan ismini hatırlayamadım :)
Bulut Y.
29-08-2014, 13:15
yaman ayagını gazdan cekmiyorrr :D :D
olaylar olaylar sezona hızlı başlıyolar
5eylül. fragmanda yayınladılar
Draniela
03-09-2014, 10:23
3 gün önce medcezir in son bölümünü bitirdim askerden gelince anca bitti :D
yorum yapayım bari ya bu ender'in ağzına iki tane çarpasım geliyor ama kerpeten nasıl sopaladı elemanı :D ben gaza geldim evde :D
Draniela
03-09-2014, 10:28
yaman ayagını gazdan cekmiyorrr :D :D
hee ya :D onun yerinde sen ben olsak orada taş üstünde taş bırakmayız :D
çorbası var ya analı kızlı diye o mod olur yani :D
2gun kaldi heyecanlandim :-D
Umut melek
03-09-2014, 11:57
Beyler yeni sezonda yeni heyecanlar olacağını düşünüyorum yeni karakterler falan :) inşallah böyle keyifle izler burdan makaralara yine devam ederiz:)
Bulut Y.
03-09-2014, 11:58
o deilde mert hatunu elinden kacırıyor galiba lan
o deilde mert hatunu elinden kacırıyor galiba lan
Bence şaşırtmak amaçlı yapılmış o çocuk düğünde karşılaştıkları uzay o sarı çocuğun kuzeni sanmıyorum o çocuk tuğçeye yazacak bence
Umut melek
03-09-2014, 13:23
Yeni birisi daha girmişti şuan ismini hatırlayamadım :)
2014 yılının Miss Turkey 3. güzeli Aybüke Pusat :D acaba fragmandanki yiyiştigi omu
Draniela
03-09-2014, 16:57
yarın olsa da izlesek :D 1 haftadır yeni sezonu bekliyorum :D
hep beraber pazar olduk beyler 12sine kaymış açılış :D
Revolution
04-09-2014, 10:33
12 sine alınmış cidden :eek:
hic yoktan bir hafta daha bekle.ne guzel yarin seyredecektik noldu yine serenay hastanelikmi oldu mk
yaman ı başkasıyla gördü ya halleri gelmiştir :D
oda çok kötü be abi aynı dizidesin sevgilisin sonra ayrılıyosn filan pehh :)
diziyle maşşak geçiyodukta adamlar seoulde ödül aldı :) vay hımına didim
http://www.startv.com.tr/dizi/medcezir/fragmanlar/sayfa/1/medcezir-39-bolum-2-fragmani diziyi bence mikip attılar bundan sonra olsa olsa dram değil gangbang serisi olur bundan
Mira sevgilin varmış ?
Yaman: Hangisi acaba miraya inme indi :D
her limanda kız şekli :D
2-3 bölüm veriyorum ayrı kalmalarına :D
http://cadde.milliyet.com.tr/2014/09/12/HaberDetay/1938891/-medcezir-olgunlasma-evresinde
#BugünGünlerdenMedcezir :D
güneşbalkan
12-09-2014, 18:49
Kaçta başlıyodu dizi
20.30 da :D
Siz onu 21:30 yapın :D
Dizi basladi çok sey kacirdimmi ?
Hisseler niye düşüşte?
Yaman denizde aşmış kendini :D
Umut melek
12-09-2014, 21:03
Eylül kuzey güney şimay olmuş mk tav oldum sezon bomba :D
Gazeteci kim laaan !!! ;)
Umut melek
12-09-2014, 21:16
Yeni düşenler var ekmekler sağlam:D
Yeni düşenler var ekmekler sağlam:D
Teknede bi tane vardı. Botla gelenlerden değil ;)
Bi de gazeteci iyiymiş..
ender serez olamaz kimse de gazeteci de first class hani :D bir eylül bir gazeteci şuanda şampiyonlukta
serdar_yuksel06
12-09-2014, 22:28
Orkun gine kaşınmalara başladı :) üç aydır kafa yemeyi özlemiş :D
Mertle eylulun yagmur sahnesi bolumun basindamiydi ? orkun yapisti miraya mk ikisininde agzi vantuz gibi opusmek icin yanyana gelmelerine gerek bile yok