Orijinalini görmek için tıklayınız : Lg G2 hakkında bilgi
Romunun bugu olabilir hangi surum rom ?
Orginalci iseniz mevcut romunuzun farkli romlarini kurabilirsiniz degilseniz stabil cok guzel custom romlar var tabi root recovry wull wipe kernel baseband gerektiriyor :D
g2 icin stabil lolipop rom var mi?
ÜSTÜNERC
18-01-2015, 17:35
telefondan tam anlamıyla sogumuş durumdayım.Bazen telefon ciddi anlamda donup kalıyor kapanıyor,kamera hatası verıyor ve cok ısınıyor.Ayrıca kenarlarda epeyce buyuk sarı leke mevcut.garantisi falan var haftaya yollucam telefonu.
yollayın yollamışken zaten zaten format atıyolar formatla kendine gelir. sarı leke oluştugu zaman anlayın ki telefon çok ısınmaya başlamıştır. bende yaptı sarı leke ve hemen ısınmaya basladı telefon otta bokta, sarj efsane bitmeye basladı. garantiden sonra ekran degisti format atıldı kaç aydır bi sıkıntı yok
g2 icin stabil lolipop rom var mi?
http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-resurrectionremix-lpalpha-t2969200
Ustune tanimam hocam. Kernel felan kurmayin, kendi stok kerneli ile kullanin
ersandeniz
19-01-2015, 09:55
g2 32 gb almayı düşünüyorum, kliksa'da 1099 tl+ maximuma 50 tl maxipuan veriyorlar, sarı ekran ve şebeke problem çok sık rastlanan bir problemmidir?
g2 32 gb almayı düşünüyorum, kliksa'da 1099 tl+ maximuma 50 tl maxipuan veriyorlar, sarı ekran ve şebeke problem çok sık rastlanan bir problemmidir?
Bende bi sıkıntı olmadı.
Yiğit Ş.
19-01-2015, 10:33
1 senedir kullanıyorum deli gibi tepe tepe ilk sorunumu yaşadım. 2 günde kendi kendine kapandı 2 defa. hayırdır inşallah :)
i-vtec07
19-01-2015, 11:17
Lg g2 arayan varsa bana p.m atabilir :)
Lg G3 platfotmu yok galiba.. G3 kullanıyorum Lollipop güncellemesi geldi nasıl memnun musunuz bilgisi olanlar pylaşırsa sevinirim..
Çok anlamıyorum bu yazılım işleriden..
By CrAzY
19-01-2015, 11:52
Suan gelen lolipop guncellemesi eski gelen tum guncellemelerden daha akici ve daha da iyi olcak
Emre Ekrem
29-01-2015, 11:53
Bir şey merak ediyorum, g2 de aşırı ısınmadan dolayı ekran sarardı ve garantiden değişecek dendi fakat ekran değişiminde telefonda bulunan chrome ve exporer da kullandığım favorilerim de gider mi, şayet giderse nasıl yedeklerim? fotoğraf, müzik vs aldım yedeğini de internet için bir şey yapamadım, zaten gmail de oyunlar/uygulamalar yedekli daha doğrusu senkronizasyon açık olduğu için gmail de yedeklenmiş olduğunu düşünüyorum, bana yardımcı olabilir misiniz? Buna göre işlem yapacağım.
Birde gene bu aşırı ısınmadan dolayı 3845#*802# yazarak gizli menüden yüksek ısı sekmesini açık konuma getirdim ve ısı problemi ciddi oranlarda azaldı fakat bir yandan da cpu yu koruma altına almayacağı için zamanla yakar diye düşünüyorum, doğru olabilir mi?
beyler benm telefonda kulaklık takılı ikazı çıkıyor bu sabah başladı, varmı böyle bi sorun yasayan ? kulaklıgı takıp cıkarıorm yıne degsmıor. haliyle de aramalarda ses gelmiyor
burakgunay
29-01-2015, 12:06
beyler benm telefonda kulaklık takılı ikazı çıkıyor bu sabah başladı, varmı böyle bi sorun yasayan ? kulaklıgı takıp cıkarıorm yıne degsmıor. haliyle de aramalarda ses gelmiyor
aynısını ara sıra samsung s3 minide yaşıyorum, neye göre olduğunu çözemedim.
ekran değiştikten sonra bazı bölgelerde basma ile ilgili problemler yaşıyorum, ekran tam uyumlu çalışmıyor. bunla ilgili sorun yaşayan var mı?
bir de şarj aleti yavaş şarj etmeye başladı bu sorunu yaşayan var mı? sanki bilgisayara usb den bağlıda yavaş eder gibi, ama şarja takınca yavaş şarj demiyor.
telefonu da satmak istiyorum 500 fln veren çıkarsa vericem bu sorunlarıyla...
Bir şey merak ediyorum, g2 de aşırı ısınmadan dolayı ekran sarardı ve garantiden değişecek dendi fakat ekran değişiminde telefonda bulunan chrome ve exporer da kullandığım favorilerim de gider mi, şayet giderse nasıl yedeklerim? fotoğraf, müzik vs aldım yedeğini de internet için bir şey yapamadım, zaten gmail de oyunlar/uygulamalar yedekli daha doğrusu senkronizasyon açık olduğu için gmail de yedeklenmiş olduğunu düşünüyorum, bana yardımcı olabilir misiniz? Buna göre işlem yapacağım.
Birde gene bu aşırı ısınmadan dolayı 3845#*802# yazarak gizli menüden yüksek ısı sekmesini açık konuma getirdim ve ısı problemi ciddi oranlarda azaldı fakat bir yandan da cpu yu koruma altına almayacağı için zamanla yakar diye düşünüyorum, doğru olabilir mi?
nasıl bi sararma benim telefonun sol üst köşesindede var
g3 te lolipop kullanıyorum çok hata var umarım yakında düzeltme sürümü çıkartırlar
serkan_2120
29-01-2015, 17:51
g3 5.0 sürümü geldi ve telefondan soğuttu beni umarım kısa zamanda düzeltirler bu sorunları
ilkerist
29-01-2015, 20:18
Ben birkacgun once aldim g3'u,teli actigimda direk sistem guncellemesi yapti ve su ana kadar herhangi bir sorun yasamadim,gormedim.
maverick2305
08-02-2015, 22:02
Arkadaslar youtube da video oynarken baska bir uygulamaya gecme yolu var mi su sacma programlar haricinde ?
Tayfun.O
08-02-2015, 22:13
Arkadaslar youtube da video oynarken baska bir uygulamaya gecme yolu var mi su sacma programlar haricinde ?
qslide{kucuk ekran haline alma} yap youtube yi on dan sonra takıl zaten qslide yapınca youtube yı ıstedığın yere taşıyorsun bakmadığın yere koy gezin ben öyle yapıyorum
Tayfun.O
08-02-2015, 22:20
qslide{kucuk ekran haline alma} yap youtube yi on dan sonra takıl zaten qslide yapınca youtube yı ıstedığın yere taşıyorsun bakmadığın yere koy gezin ben öyle yapıyorum
Tabi ki bunu yapman için cihazın taryacısından girmen lazım ordan youtube ye
Beyler her onunuze gelen guncellemeyi yapmayin stock candir
güncelleme gelse yapacağız da gelen giden yok ki :D
maverick2305
12-02-2015, 20:47
Tabi ki bunu yapman için cihazın taryacısından girmen lazım ordan youtube ye
Qslide dan internet sayfasini seciyorum youtube tikladigimda youtube un uygulamasina yonlediriyor siteyi yani programa,naptiysam olmadi nasil olucak tam olarak ?
Qslide dan internet sayfasini seciyorum youtube tikladigimda youtube un uygulamasina yonlediriyor siteyi yani programa,naptiysam olmadi nasil olucak tam olarak ?
Ayarlar/uygulamalar/hepsi/youtube/varsayilanlari temizle
Varsayilan olarak youtube uygulamasini ayarlamissini, hocam. Dedigimi yapin duzelir.
Bu arada G2 nin Kore versiyonu olan F320 modeline resmi Lolipop guncellemesi gelmisti. Dun Vietnamli kardeslerimiz bizim D802 modeline de portlamislar. Dun hemen kurdum denemek icin. LG mukemmel is cikarmis yine, lolipop ile G2 resmen akiyor, cok hizli cok sorunsuz. Resmi guncelleme geldiginde telefonunuza birkez daha asik olacaksiniz resmen :)
Tayfun.O
12-02-2015, 23:33
tarayıcıdan girdin www.youtube.com yazdın önüne 3 şıklı şecenek gelicek orj. tarayıcıya tıklayıp sadece 1 defa diyeceksin bu kadar
eveeet ve beklediğim oldu ve g3 de de sararma yaşadım varmı başka yaşıyan servis ne yapıyor?
g2 yi kafa üstü çok düşürmeyin yamuluyor benim ki çok az muz kıvamında şuan :D
Kartal3urak
12-03-2015, 19:25
Walla Hanıma Aldım Ben 1 Sene Olcak Nerdeyse İnanılmaz Bi Cihaz..Çok Hızlı,Şarjı da Mükemmel..
Tek bir sıkıntısı var herhangi bişey olduğunda bataryayı sökemiyosunuz :D
Tayfun.O
12-03-2015, 19:57
Walla Hanıma Aldım Ben 1 Sene Olcak Nerdeyse İnanılmaz Bi Cihaz..Çok Hızlı,Şarjı da Mükemmel..
Tek bir sıkıntısı var herhangi bişey olduğunda bataryayı sökemiyosunuz :D
Abicim.onunda çözümü var güç tuşuna basili tutun tel.gücü kesip kapanacaktır
Emre Ekrem
18-03-2015, 15:16
G2 nin ekran garantiden değişmesi gerekiyor fakat hem chrome hem de exporer da çok fazla sayfa "bookmark/favorite" kayıtlı, bu sayfaların yedeklemesi mümkün mü? Bir şekilde yedeklemem gerekiyor, yardımcı olabilecek olan var mı?
poseidon
18-03-2015, 15:25
Bu arada G2 nin Kore versiyonu olan F320 modeline resmi Lolipop guncellemesi gelmisti. Dun Vietnamli kardeslerimiz bizim D802 modeline de portlamislar. Dun hemen kurdum denemek icin. LG mukemmel is cikarmis yine, lolipop ile G2 resmen akiyor, cok hizli cok sorunsuz. Resmi guncelleme geldiginde telefonunuza birkez daha asik olacaksiniz resmen :)
Sabırsızlıkla bekliyoruz.
Abicim.onunda çözümü var güç tuşuna basili tutun tel.gücü kesip kapanacaktır
Telefondaki google hesabiniza zaten yedekler hocam. Onun haricinde LG backup ile telefonun komple yedeginizi alabilirsiniz.
Tayfun.O
18-03-2015, 20:04
Telefondaki google hesabiniza zaten yedekler hocam. Onun haricinde LG backup ile telefonun komple yedeginizi alabilirsiniz.
Yok onları biliyorum da tel takılınca güç tuşuna uzun süre basılı tutunca güç kesip kapanıyor :)
Hocam cok pardon, yanlis bir alinti yapmisim. Gormezden gelin :)
poseidon
20-03-2015, 07:54
Lg alt modellerinden biri olan L90 için Türkiye'de Lollipop güncellemesini yayınladı.
http://www.pcworld.com.tr/gundem/lg-l90-android-lollipopa-kavustu/
Mayıs ayında G2 lerde lolipoplanacak.
Tayfun.O
20-03-2015, 08:20
Hocam cok pardon, yanlis bir alinti yapmisim. Gormezden gelin :)
Hocam önemi değil :)
maverick2305
19-04-2015, 17:30
Arladaşlar g2 ye ekran koruyucu nasıl ayarlıycaz çözünürlük düşmeden,dikine olan fotoğraflar bile seşsem kırpma işleminden sonra çok kötü görünüyor ekranda var mıdır tam bir çözümü ?
herifler lolipopun çıbığına geldi bizde hala güncelleme yok :D
Tayfun.O
20-04-2015, 13:19
herifler lolipopun çıbığına geldi bizde hala güncelleme yok :D
Boş ver abi o çubuk bi taraflarına kaçtı zaten bizim de kaçmasın böyle iyi :D
Samsung wonderi 3 sene kullanayım dedim fakat sürekli şarj soketi bozulmaya başladı.En son tamir edecem derken iyice bozdum bu sefer telefoncuda yapamadı.Ben de gittim LG g2 aldım geçen hafta.
-3g kapalı
-Mail alımım devamlı açık.
-Sadece whatsupp ve telefon görüşmeleri için kullanıyorum.İnternete nerdeyse hiç girmiyorum.
Batarya tam 46 saat dayandı.
Çok memnunum şimdilik :)
poseidon
20-04-2015, 13:56
Samsung wonderi 3 sene kullanayım dedim fakat sürekli şarj soketi bozulmaya başladı.En son tamir edecem derken iyice bozdum bu sefer telefoncuda yapamadı.Ben de gittim LG g2 aldım geçen hafta.
-3g kapalı
-Mail alımım devamlı açık.
-Sadece whatsupp ve telefon görüşmeleri için kullanıyorum.İnternete nerdeyse hiç girmiyorum.
Batarya tam 46 saat dayandı.
Çok memnunum şimdilik :)
Mayıs ayı içinde lollipop güncellemesi de gelince daha da memnun kalacaksın.
painkller
30-04-2015, 22:39
Sonunda bende sol ustte cizgi seklinde sari leke konusuna magruz kaldim sanirim turkiyeye doner donmez bu sorunu halledecegim. Telefonun yanlarinda siyriklar mevcut caba bir sorun sikinti yaparlar mi garantide
ekranda sararma yaşayanlar garantiye götürdümü hiç nasıl bi işlem yapıyolar ?
serkan_2120
30-04-2015, 22:58
Sonunda bende sol ustte cizgi seklinde sari leke konusuna magruz kaldim sanirim turkiyeye doner donmez bu sorunu halledecegim. Telefonun yanlarinda siyriklar mevcut caba bir sorun sikinti yaparlar mi garantide
bende sarı leke sorunu olduğu zaman telefonda soyulma ve arka kapakta ki LG yazısında ki harflerde düşme vardı. servise gönderirken, sarı leke-soyulma-harfler düşük, diye yazdım. kapağı falan komple yenileyip gönderdiler ücretsiz.
pazar günü telefonu iskeleden denize düşürdüm 3-4metre falan vardı otların arasına girdi. gözlük arayıp alana kadar bi 4-5dk süre geçti. telefon kapalıydı tabiki çıkardığımda arka kapağı zar zor açtım batarya zaten çıkmıyo havluyla kuruladım oldugu kadar. pirince yatırdım telefonu 1 gün falan hala açılmıyo ama. şimdi sarja takayım dedim, bildirim ışığı hızlı yanıp sönüyo normalde yavas yavas yanıp sönüyodu. açılmıyo hala telefon napmak lazım bi yardım
pazar günü telefonu iskeleden denize düşürdüm 3-4metre falan vardı otların arasına girdi. gözlük arayıp alana kadar bi 4-5dk süre geçti. telefon kapalıydı tabiki çıkardığımda arka kapağı zar zor açtım batarya zaten çıkmıyo havluyla kuruladım oldugu kadar. pirince yatırdım telefonu 1 gün falan hala açılmıyo ama. şimdi sarja takayım dedim, bildirim ışığı hızlı yanıp sönüyo normalde yavas yavas yanıp sönüyodu. açılmıyo hala telefon napmak lazım bi yardım
tuzlu sudan aldıktan sonra musluk suyu ile yıkasaydınız makineyi komple daha iyi olurdu, tuzlu su elektriği iletir ve çok daha hızlı korozyona sebebiyet verir. büyük olasılıkla biryerleri kısa devre yapmıştır. tamirciye götürmeniz daha iyi olur.
tuzlu sudan aldıktan sonra musluk suyu ile yıkasaydınız makineyi komple daha iyi olurdu, tuzlu su elektriği iletir ve çok daha hızlı korozyona sebebiyet verir. büyük olasılıkla biryerleri kısa devre yapmıştır. tamirciye götürmeniz daha iyi olur.
odaya gelince tahmini 10-15dk sonra musluk altına tuttum tekrardan o şekilde pirinç içine koydum. yarın götürücem bakalım biyere. garantisi gittiği için servise vermeyi düşünmüyorum
telefoncuya verdim geçenlerde. içi oksitlenmiş telefonun leş gibi olmuş olmaz falan dedi. nokia e55 kullanıyorum artıkın kafam rahat whatsapp kullanımla 2-3 gün rahat rahat şarj gidiyo 3.5g açık :D
android 5 güncellemesi ile şarj süresi az da olsa daha iyi ancak benim sıkıntım başka.
eskiden ses kısma tuşuna basarak titreşime ve sonrasında komple sessize alıyorduk. Şimdi kısma tuşu ile alamıyoruz. Profillerden sessiz seçtik mi bu sefer alarm çalmıyor önceden çalıyordu. Nasıl çözebiliriz bu problemi. En ufak titreşim uykumdan uyandırıyor o yüzden komple sessize almam lazım fakat alarm duymazsam 1 sefer daha işten kovulurum herhalde. :D
kamerada sorun oluştu benim foto çekiyo ama kayıt yapmıyo hafızada yer var ama kaydetmiyo,aynı sorunla karşılaşan oldu mu.
ÜSTÜNERC
29-05-2015, 12:35
ekranımda sararmalar mevcut 2 gun once garanti ile servise yolladım bakalım ne olacak.
ekranımda sararmalar mevcut 2 gun once garanti ile servise yolladım bakalım ne olacak.
ekranı değiştirip vericekler telefonu
benim ekrandada sararma başladı
garantiden değiştiriyolar ekranı sararma olduğunda. bende değiştiğinde bi daha telefonda ısınma bile olmadı eskisi kadar. yalnız çankaya servisi çöp. 15 günde telefonun iş kaydı açıldı falan 1 aya aldım telefonu
garantiden değiştiriyolar ekranı sararma olduğunda. bende değiştiğinde bi daha telefonda ısınma bile olmadı eskisi kadar. yalnız çankaya servisi çöp. 15 günde telefonun iş kaydı açıldı falan 1 aya aldım telefonu
Nereye vermem gerekiyor kardeşim bunu garanti için ? Bende İzmirdeyim .
Nereye vermem gerekiyor kardeşim bunu garanti için ? Bende İzmirdeyim .
valla en bi daha en son verceğim yer çankaya servisi olur ama başkada yetkili lg servisi yok sanırım. tek sorunları çok üzün sürede işlem yapmaları. bu konuda görmüştüm biri yazmış telefonu verdim gözümün önünde ekranı değiştirip verdiler diye. çankayada 3-4 hafta bekliyoruz malesef :)
valla en bi daha en son verceğim yer çankaya servisi olur ama başkada yetkili lg servisi yok sanırım. tek sorunları çok üzün sürede işlem yapmaları. bu konuda görmüştüm biri yazmış telefonu verdim gözümün önünde ekranı değiştirip verdiler diye. çankayada 3-4 hafta bekliyoruz malesef :)
Hadi ya başka alternatif yoksa seve seve vericez sanırım :)
Hadi ya başka alternatif yoksa seve seve vericez sanırım :)
biraz öyle oluyo maalesef :) ben geçen sene vermiştim tabi o zamandan bu zamana iyileşme kaydetmiş olabilirler çünkü ben o servisten memnun olan görmedim hiç forumlarda vs.
servise vermeden önce yedeklerinizi almayı unutmayın ben yaptım öyle bi hata
Emre Ekrem
01-06-2015, 09:24
Bende de ekranda sararma, arka tarafta soyulma ve harflerin düşme durumu var, servise vereceğim vermesine de Exporer'da favorilerim var ve yedekleme yapamıyorum, senkronizasyon açık telefonda ve merak ettiğim ise explorer chome gibi browserları da kapsıyor mu bu senkronizasyon yada ekstra bir işlem bir uygulama var mı favorileri yedeklemek için?
poseidon
04-06-2015, 08:59
G2'lerine ota üzerinden lollipop güncellemesi yapacaklar dikkat edin. Güncelleme yapan herkes şikayetçi pil ömrünün hissedilir oranda düştüğünü
ve cihazda yavaşlama olduğunu söylüyorlar. Wireless güncellemesi gelene kadar bekleyin hatta gelse bile ilk yükleyen olmayın derim.
aksine bende pil süresi uzadı.
poseidon
04-06-2015, 09:27
aksine bende pil süresi uzadı.
Doğrudur istisnalar kaideler durumu...
Cihaz ülke farklılığına göre de değişiklik olabilir.
Ben de yükseltecektim ama LG Türkiye gruplarında güncelleme yapan 7/10'u olumsuz bildirim yapınca vazgeçtim.
Muhtemelen sen de bu 3/10 içindesin.
Sadece bir uyarı.
ÜSTÜNERC
04-06-2015, 21:13
ekranımda sararmalar vardı garantiden ekranı değiştiler.Telefonun çok ısınıyordu ve şarjı aşırı derecede bitiyordu.Şimdi telefon sıfır gibi oldu canavar valla :)
By CrAzY
04-06-2015, 21:33
G2'lerine ota üzerinden lollipop güncellemesi yapacaklar dikkat edin. Güncelleme yapan herkes şikayetçi pil ömrünün hissedilir oranda düştüğünü
ve cihazda yavaşlama olduğunu söylüyorlar. Wireless güncellemesi gelene kadar bekleyin hatta gelse bile ilk yükleyen olmayın derim.
Biraz bilinçli yapmak gerekiyor abi ben neredeyse büyük bi kısmından önce vinetnam romunu kurdum Lollipop skntı yok tr yi kurdm yine skntı yok o skntı yaşayanlar nası yaşadı inan bilmiyorum şarj sürem enfes hayatmda görmedim ki o süreleri ben :)
34btr1907
04-06-2015, 21:43
LG G Flex 2 alıp kullanmaya başlayan varmı nasıl yapmışlar ?
Tayfun.O
05-06-2015, 00:58
Biraz bilinçli yapmak gerekiyor abi ben neredeyse büyük bi kısmından önce vinetnam romunu kurdum Lollipop skntı yok tr yi kurdm yine skntı yok o skntı yaşayanlar nası yaşadı inan bilmiyorum şarj sürem enfes hayatmda görmedim ki o süreleri ben :)
Kuranlar abi hard format atmıyor .
hard forma atınca baya güzel oluyor
arasıra karşıdakinin sesi boguk geliyor ve benım sesım kesik kesik gidiyor karşı tarafa.Çözümü var mıdır bunun?G2lerde kronik bir sorunmuş.
arasıra karşıdakinin sesi boguk geliyor ve benım sesım kesik kesik gidiyor karşı tarafa.Çözümü var mıdır bunun?G2lerde kronik bir sorunmuş.
mikrofonu ağızdan uzaklaştırmayacaksın abi tek çözüm. :D
Emre Ekrem
30-06-2015, 08:30
Telefonu en sonunda aşırı ısınma, ekranda sararma ve kaplamasının dökülmesi nedeniyle servise verdim ve bu sabah durumuna bakmak için LG servisinin web sayfasına girdim, böyle bir yazı çıktı. Daha önceden telefonunu benzer bir durumdan servise veren arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Ne anlama geliyor?
İşemri No : 2***61
Cihazın Durumu : İŞLEM GÖRÜYOR - TEKNİSYENDE
Marka / Model : LG LGD802
Garanti Durumu : GARANTİ DAHİLİ
Ucret :
Aciklama :
29.06.2015 09:42:53 İşemri Açıldı
29.06.2015 11:46:48 0532***9*9* 3***85****5**** IMEI No.lu cihaz LG Teknik servise ulasmistir.Cihaz takibini 0 312 231 6 543(LGE)veya http://www.lgankaraservis.com adresinden yapabilirsiniz.
29.06.2015 12:19:33 Malzeme Eklendi Stok Kodu : ACQ87040902, KAPAK ÖN CAMLI BEYAZ
29.06.2015 12:21:14 Cihaz Statusu Değişti: TAMİR EDİLDİ KAPANDI Tamir Kodu: FM-LCD degistirildiKapanisSonucu: TAMİR EDİLDİ KAPANDI Not:Panel degişti.Genel kontrollerden geçti.
30.06.2015 08:01:45 Kalite kontrol geçemedi.
Benimde ekran sarardı garantiye yollicamda kaç günde geliyor ortalama
Emre Ekrem
30-06-2015, 10:13
Bilemiyorum, ben 29 unda verdim cihazı ve hemen iş emri açtılar, muhtemelen parça/yoğunluk durumuna göre değişiyor şuan bekliyorum, bilgilendirme yaparım.
painkller
30-06-2015, 13:11
bende yollayacağım garantiye benzer sorunlardan fakat şu süre işi hakkında bilgilendirirseniz istanbula kargo yapacağız herhalde
gmail eposta kuramadım nasıl yapabılırım ( gmail app değilde cihazın kendı uygulamasında yapamıyorum )
sky clio
30-06-2015, 19:19
herkese iyi günler,
bu telefonu aldığım günden beri kısa mesajlarda sorun yaşıyorum.
kısa mesajı yazıyorum ne zaman 160 tanelik harf sayısı bitip ikinci sayfaya(bölüme) geçse mesaj bende iletildi gözükmesine rağmen karşı tarafa gitmiyor.
aynı sorunu yaşayan var mı?
İzzet Göçmen
06-07-2015, 19:49
Merhaba arkadaslar Gecen aylarda ekranım kırıldıgı için yaptırıp spingen kılıf aldım fakat siparis 4-5 gün de anca gelince 2.siparisi vermiş oldum ve iptal edemedim Elime 2-3 gün içinde ulasıcak buyuk ihtimal orjınal spingen slip armor KIRMIZI kılıf eger almak isteyen varsa güzellik yapıcam
http://i.hizliresim.com/g5mRJN.jpg
Silence45
06-07-2015, 21:25
İstanbulda olan var ise Şengüllere elden vermesini tavsiye ederim. Ekranda sararma ve yan tarafta çatlak vardı. Yaklaşık 30 dk içinde teslim ettiler. Çok memnun kalmıştım ilgileri de bir hayli iyiydi.
Benimde ekranımda sararma vardı aşırı ısınıyordu şarj çabuk bitiyordu. Verdim garantiye tam 1 hafta icinde teslim ettiler ekran değişti bütün sorunlar gitti.
RafetAraç
12-07-2015, 01:49
Bende telefonu ilk aldığmda şarjı çok iyi gidiyordu ama şimdi şarjı çok çabuk bitmeye basladı. Alalı 4 ay oldu bu sıkıntı neden kaynaklanır acaba yardımcı olabilecek varmı ? Telefonun şuanki sürümü 4.2.2 ve yurtdışından alınma cihaz. Ne yapabilirim bu şarj sorununu halletmek için ?
Lg G3 üst kısmında kronik olan belli belirsiz çatlama var.Garantisi intelcell diye bir yer fakat pek hos yorumlar okumadım diğer firmalar delta vs değişim yapıyormuş.Acaba intelcellden baska bir firmaya göndersem yardımcı olurlar mı? Bu arada intelcell sirkeci şubesı yakınımda daha önce gidip işçiliği tecrube eden var mı
lnd_samet
13-07-2015, 15:19
g3 beat çokmu kötü g2 ye göre?
Oldschool
13-07-2015, 17:03
ArkadaŞlar bende lolİpop gÜncellemesİnİ yÜkledİm fakat bİlemedİgİm bİr ayardan dolayi
ekranda belİrlİ sÜrelerde Şu mesaji verİyor "suan İndİrİlemİyor daha sonra tekrar deneyİn" bİr tÜrlÜ nasil dÜzeltecegİmİ bulamadim yardimci olurmusnuz
G2 bendeki süresini doldurdu artık :) g4 almayı düşünüyorum arkadaşlar tavsiye edermisiniz ? veya baska ne olabilir ? note 5 hosuma gitti ama onunda fiyatı biraz tuzlu.
G2 bendeki süresini doldurdu artık :) g4 almayı düşünüyorum arkadaşlar tavsiye edermisiniz ? veya baska ne olabilir ? note 5 hosuma gitti ama onunda fiyatı biraz tuzlu.
çok baktım ama bi ısınamadım ben g4e elime bi oturmadı
çok baktım ama bi ısınamadım ben g4e elime bi oturmadı
Valla bende g2 den sonra g4 alınırmı karar veremedim :) g2'yi baya memnun kalarak kullandım sıkıntısız.
benim g2'de 3 kez ön kapak değişti. ekranın sağ ve sol tarafında sarı lekeler oluşuyordu. 4.kez oluncada götürdüm cuma günü değişim istedim. 2 gün sonra değişim formu lg genel merkezine sanırım ulaşınca ücret talebinde bulunacağım. 1600 tl ye almıştım ilk çıktığında keşke 400 daha verip iphone 5s alsaymışım. teknosadan almıştım ordaki kız hatalı seriye denk gelmişsin dedi ama servis açısından hiç memnun kalmadım. bir daha hayatta almam. şarjı 2 3 saatte bitiyor, çok ısınıyor, geç şarj oluyo nağlet olsun.
benim g2'de 3 kez ön kapak değişti. ekranın sağ ve sol tarafında sarı lekeler oluşuyordu. 4.kez oluncada götürdüm cuma günü değişim istedim. 2 gün sonra değişim formu lg genel merkezine sanırım ulaşınca ücret talebinde bulunacağım. 1600 tl ye almıştım ilk çıktığında keşke 400 daha verip iphone 5s alsaymışım. teknosadan almıştım ordaki kız hatalı seriye denk gelmişsin dedi ama servis açısından hiç memnun kalmadım. bir daha hayatta almam. şarjı 2 3 saatte bitiyor, çok ısınıyor, geç şarj oluyo nağlet olsun.
bende sarı lekeden dolayı ekranı değiştirdim formatta atıldı haliyle ve bi daha ne sarı leke oluştu ne de telefon ısındı
G2 bence çok başarılı bir telefon, boyutu da çok iyi ne çok büyük ne de çok küçük. cebe tam oturan ender akıllı telefonlardan. G4 ü çok inceleyemedim ama G3 de bence güzel bir telefon. şuanda NOTE 3 kullanıyorum boyutundan çok memnun değilim muhtemelen bir sonraki telefonum bu kadar büyük olmayacak
bende sarı lekeden dolayı ekranı değiştirdim formatta atıldı haliyle ve bi daha ne sarı leke oluştu ne de telefon ısındı
Aynısı bendede oldu bi kere ekran değişti format sonra 0 gibi oldu telefon sorun yaşamadım, ayrıca servis 5 gün içinde teslim etti demekki her yerde farklı işliyor.
bende 3 kere oldu şimdi 4.süde olmuştu değişim talep ettim para iadesi isticem çok ısınıp şarjı çok çabuk bitiyor hiç memnun kalmadım bide ekran değiştikten 3 4 ay sonra tekrar sarı leke oluşuyor sarı leke oluşturan telefonlar hatalı üretilen seriymiş öyle dendi bana
Aynısı bendede oldu bi kere ekran değişti format sonra 0 gibi oldu telefon sorun yaşamadım, ayrıca servis 5 gün içinde teslim etti demekki her yerde farklı işliyor.
benim g2 mayıs ayınca suya düştü o zamandan beri başka telefon bakıyorum :D g4e her teknosa vb. mağazaya girdiğimde baktım ekran ppi'si falan mükemmel ama kenarları sivri falan ve çok geniş ne biliyim bi ısınamadım gitti o telefona. Bişeyleri tam oturtamamışlar gibi bi izlenim veriyo.
M8 veya M9 alıcam büyük ihtimal 1 ay içinde bakalım
benim g2 mayıs ayınca suya düştü o zamandan beri başka telefon bakıyorum :D g4e her teknosa vb. mağazaya girdiğimde baktım ekran ppi'si falan mükemmel ama kenarları sivri falan ve çok geniş ne biliyim bi ısınamadım gitti o telefona. Bişeyleri tam oturtamamışlar gibi bi izlenim veriyo.
M8 veya M9 alıcam büyük ihtimal 1 ay içinde bakalım
M9 da var kafamda ama daha önce hiç htc kullanmadım G4 daha ağır basıyor :) . Birde sanırım g4 ün ekranı daha büyük M9'a göre. Birazda ekranı büyük istiyorum ben .
M9 da var kafamda ama daha önce hiç htc kullanmadım G4 daha ağır basıyor :) . Birde sanırım g4 ün ekranı daha büyük M9'a göre. Birazda ekranı büyük istiyorum ben .
g4'ün ekranı fazla geniş m9'dan. Bende sırf g4e ısınayıpta farklılık istediğim için m9'a yöneldim aslında. iphone 6'da var tabi aklımda ama 3gs'ten sonra bi daha kullanmak istemedim iphoneu :D
g4'ün ekranı fazla geniş m9'dan. Bende sırf g4e ısınayıpta farklılık istediğim için m9'a yöneldim aslında. iphone 6'da var tabi aklımda ama 3gs'ten sonra bi daha kullanmak istemedim iphoneu :D
Yarın gidip bi g4 ile m9'a yakından bakayım bari :)
By CrAzY
14-09-2015, 22:13
G4 deri modeli bimeks'in yanlıs fiyatlandırması sonucu 1199 tl ye satıldı 50 60 tane :) dh de konuları var daha sonra 1399 oldu yüklü bir alım olunca ayıktılar saırım 2 küsüre cektiler 1199 a alanlar 1500 e satıyodu sıfır kutulu lg türkiye garantili alınır ve kullanılır benden demesi :)
Sti_Ozan
14-09-2015, 22:13
Bataryasi resmen polat alemdar almadigim icin cok pismanim tercih ettigim htc m7 5 saatte sarj bitirirken abim gece sarj edip 12 saat kullanabiliyoki hala %15 gibi bi sarji oluyo
Bu gün gittim g4 aldım m9'u baya inceledim hatta m9 alıcam diye gittim (sen yazdıktan sonra baya araştırıp araştırdım ) pek ısınamadım güzel telefon ama g4'ü elime alıp kurcaladım daha ağır bastı :)
Bu gün gittim g4 aldım m9'u baya inceledim hatta m9 alıcam diye gittim (sen yazdıktan sonra baya araştırıp araştırdım ) pek ısınamadım güzel telefon ama g4'ü elime alıp kurcaladım daha ağır bastı :)
hayırlı olsun abi :)
deri almadın umarım ? ben o deriyi görünce soğumuştum :D
hayırlı olsun abi :)
deri almadın umarım ? ben o deriyi görünce soğumuştum :D
Saol kardeşim yok deri almadım ya yorumlarda herkes şikayetci titanyum aldım, bi tane de deri kapak hediye ettiler :) M9 almamamın en büyük sebebi boyutları g2 ile hemen hemen aynı olmasıydı bu arada g4 ün menüsü çok akıcı yada g2 den alışkanlık oldu bende :)
Saol kardeşim yok deri almadım ya yorumlarda herkes şikayetci titanyum aldım, bi tane de deri kapak hediye ettiler :) M9 almamamın en büyük sebebi boyutları g2 ile hemen hemen aynı olmasıydı bu arada g4 ün menüsü çok akıcı yada g2 den alışkanlık oldu bende :)
g3 g3 g4 seri çok akıcı telefonlar ya ve ppi değerleri çok yüksek ekranın. titanyum en şık duranı zaten abi iyi yapmışsın :)
reklamda deri çok güzel gözüküyoda eline alınca öyle değil :D
arkadaşlar aranızda asus zenfone2 kullanan yada çevresinden bilen var mı?
kullanışlık ve pil ömrü olarak düşünceniz nedir?
burası g2 konusu abi biz asusçuları burda sevmeyiz :D
kardesıme aldım abı kesınlıkle tavsıye ederım cok ıyı telefon ılk cıktıgında almıstım 3 aydır sorunsuz androıd telefonlar arasında o paraya en ıyı cıhaz
Ben 2014 Subatinda aldim mat kirimizi G2'yi yaklasik 8 aydirda ust taraflari sari olarak kullaniyorum. Ancak benim telefonda 24 saat surekli olarak wi-fi ve 3g baglanti acik... Telefon oyle cok isinmiyor ama genede sarardi... Acikcasi su ana kadar da degistirmeyi dusunmuyordum... Ancak sunu sormam gerekiyor ben telefonu urdunden aldim. Burada ucresiz olarak degistirirler mi? Ucretli degistiriyorlar ise ne kadar bilen var mi?
Acikcasi gecen yaklasik 2 sende ben cok memnunum... Sadece hic kullanmadigim icin Iphone6plus almayi dusunurum G4 yerine...
melihyilmaz
19-09-2015, 08:01
Ben 2014 Subatinda aldim mat kirimizi G2'yi yaklasik 8 aydirda ust taraflari sari olarak kullaniyorum. Ancak benim telefonda 24 saat surekli olarak wi-fi ve 3g baglanti acik... Telefon oyle cok isinmiyor ama genede sarardi... Acikcasi su ana kadar da degistirmeyi dusunmuyordum... Ancak sunu sormam gerekiyor ben telefonu urdunden aldim. Burada ucresiz olarak degistirirler mi? Ucretli degistiriyorlar ise ne kadar bilen var mi?
Acikcasi gecen yaklasik 2 sende ben cok memnunum... Sadece hic kullanmadigim icin Iphone6plus almayi dusunurum G4 yerine...
Ip 6 plusumu sattim g4 aldim aman bulasma derim.g4 gecince dunya varmis dedim ama butce varsa kesinlikle note 5 tavsiye ederim
6 plus kullanmadim bende g2 den g4 e gectim memnunum foto cekim kalitesi falan cok iyi.
İzzet Göçmen
19-09-2015, 08:53
G2 le denize girdim cıktım dus aldım acılmadı pirince soktum calıstırdım sadece sim kartı entegresi yanmıstı yaptırdım 40 tl ye yaptırdım evde kücük kardesime verdim catır catır kullanıyor bende ıph 6 ya gectim.Dünya varmıs dedim öye ahım sahım bi sarj sıkıntım olmadı
G2 le denize girdim cıktım dus aldım acılmadı pirince soktum calıstırdım sadece sim kartı entegresi yanmıstı yaptırdım 40 tl ye yaptırdım evde kücük kardesime verdim catır catır kullanıyor bende ıph 6 ya gectim.Dünya varmıs dedim öye ahım sahım bi sarj sıkıntım olmadı
yav benimki denize düştü 5dkda çıkarabildim 4 metreden yosunların arasından sonra odaya gidince suyun altına soktum pirince yatırdım falan ama içi oksitlenmiş çalışmadı benimki
burası g2 konusu abi biz asusçuları burda sevmeyiz :D
baktım G2 konusunda Asus hariç her marka için öneri var, bu kadar teknoloji düşkünü genci bulunca fikrinizi sorayım dedim. Asus u yakından inceledim ben de beğendim, sadece çok tercih edilmeyen bir model olduğu için acaba diye düşünüyorum.
yav benimki denize düştü 5dkda çıkarabildim 4 metreden yosunların arasından sonra odaya gidince suyun altına soktum pirince yatırdım falan ama içi oksitlenmiş çalışmadı benimki
ne yapıyorsun öyle suya sok pirince yatır filan bir dedim pilav mı yapıyorsun :) ne yöntemler çıkmış yau
senin ki 4M de kaldığı için basınçtan bozulmuştur :)
onn_dear
19-09-2015, 13:48
Ben hala g2 kullaniyorum esime de aldim abime de aldim çatır çatır kullaniyoruz ve cok memnunuz bence hala g2 lg nin en kullanisli tlfnu, tek dikkat edilmesi gereken sey garanti bitmesine yakin satip yenisini almak.
baktım G2 konusunda Asus hariç her marka için öneri var, bu kadar teknoloji düşkünü genci bulunca fikrinizi sorayım dedim. Asus u yakından inceledim ben de beğendim, sadece çok tercih edilmeyen bir model olduğu için acaba diye düşünüyorum.
ne yapıyorsun öyle suya sok pirince yatır filan bir dedim pilav mı yapıyorsun :) ne yöntemler çıkmış yau
senin ki 4M de kaldığı için basınçtan bozulmuştur :)
şaka bi yana asus telefon almak benim gözümde yanlış. bilgisayar üreticisi bi firma birden telefon yapmaya karar veriyo. fiyatını bilmiyorum ama onun yerine birsürü alternatif bakılabilir.
yosunlardan falan göremedim telefonu hiç gözlük ararken mecburen kaldı 5dk falan *** oldu :D
Lolipop yukledim... Iyi oldu...
2.eli alınır mı piyasası ne durumda ?
yurt dışı ürüne 650 yurt içi ürüne 800 liradan fazla vermeyin G2 alacaksanız.
Bende g2 kullanıcısıyım, telefonumda Cloudy diye bir geliştiricinin G4 port romunu yükledim ve telefon efsane oldu. Bir de kernel attım... Alınır mı? alınır tabi ki :)
yurt dışı ürüne 650 yurt içi ürüne 800 liradan fazla vermeyin G2 alacaksanız.
Bende g2 kullanıcısıyım, telefonumda Cloudy diye bir geliştiricinin G4 port romunu yükledim ve telefon efsane oldu. Bir de kernel attım... Alınır mı? alınır tabi ki :)
teşekkurler :)
Mesut-RR
27-10-2015, 16:44
LG G2 değil ama 1000 liraya kadar samsung'lardan ne alabilirim annem için ?
Samsung Note 2 kullanıyordu, diğer androidleri kullanabileceğini sanmıyorum.E5 ve S5 mini benim dikkatimi çekti.
By CrAzY
27-10-2015, 17:16
Garantimin bitmesine 10 gun kaldigi icin servise verdim kasa catlagi , ekran piksel hatasi(sararmadan degisen ekean hic sararmadi ama ilk geldiginde takilan ekranda hata vardi erindigim icin gitmemistim),kamera ekrani catladi ve kamera flu cekiyodu son zamanda hepsini ucretsiz sifirlayacaklar ayrica kulakligim bozulmustu parca garantisi 1 yil olmasina ragmen degistirecekler.3 yil daha kullanirim veyada z5 premiuma gecerim .Custom romsuz g2 kullanilmaz.
lnd_samet
31-10-2015, 16:12
bu g4c çok çok mu dandik? gidip alıcam 2 saat sonra. kontratla uyguna geliyor bayaa
2 ay önce lg g2 ekran sararmasından servise gitti geldi. iki kere düştü ekran her düşmede kırılmaya başladı. öncesinde sayısız kez düşürdüm hiç problem olmadı.
orj ekipman kullanmadıkları kesin. Ekranda güneşte çok ışıkta falan kare kare kutucuklar görebiliyorum. ekran kırık ve çatlak olduğundan garantiye girmez tekrar ama dandik ekran taktıklarından kırıldı çok eminim.
Benim telefon da bazen donuyor,gecikmeler oluyor. Hele su sıra cebimde kendi kendine biyerlere giriyor.. Hatta mesela bu msji yazarken kendi kendine tüm programlari kapadi :)) genel olarak samsungdan iyi
kadireren
10-07-2016, 13:16
Bende kullanıyodum v980 verizon modelini ekranın bi kısmı dokunmamaya başladı o kısımı kullanamıyodum bazende o kısım kendi kendine basmaya başlıyodu kafasına göre girip çıkıyodu sağ sola kulaklık jackı tam oturmuyodu elle tutmazsam çıkıyodu bataryası xperia z ye göre iyiydi (belki bendeki z kötüdür) en son dayanamadım takasta telefoncuya verip İphone 6 aldım şimdi rahatım batarya ufak ama note 2 , xperia z ve g2 den çok daha iyi gidiyo tam gün yetiyo şarjım
İphone geçme sebebim androidin sıkıntılarından kurtulmaktı zamanla kasma başlaması bazen mobil veri açtığında açılmaması illa telefonu kapatıp açacan (arkadaşın s6 edgede bile oluyo) İphone biraz kısıtlı androide göre ama cidden stabil çalışıyo
Lg kötülemiyorum ama g2 ilk modellerden olduğundan sanırım kronik sorunu çoktu genel olarak marka sıralamam Sony > Samsung note serisi veya LG olurdu
Birkan61
10-07-2016, 13:52
2 yıldır kullanıyorum çok memnunum şarjı s4e göre falan çok iyi gidiyor
son zamanlarda ufaktan yavaşlamaları başladı ve artık babamın iphone6 dan çektiğim fotolardan sonra kendi telefonumla fotoğraf çekince bu ne hıaamına demeye başladım :D
evet aynı donma yavaşlık bende hissediyorum
instagram videolarda atıyor ve ekranın biyerinde dokunmatik çalışmıyor kasanın heryeri paramparça hiç temiz kullanmadım ama 2 seneyi geçti bundan sonra bozulsada içim acımaz bikaç ay öncesine kadar çok memnundum tabi 1 sene daha gitse tadından yenmez :D
Emre-Dylan
12-07-2016, 13:41
Stabillik g2 de 2 yıl mı abiler?
ÜSTÜNERC
12-07-2016, 18:59
instagram videolarda atıyor ve ekranın biyerinde dokunmatik çalışmıyor kasanın heryeri paramparça hiç temiz kullanmadım ama 2 seneyi geçti bundan sonra bozulsada içim acımaz bikaç ay öncesine kadar çok memnundum tabi 1 sene daha gitse tadından yenmez :D
ınstagram videolarında bendede aynı sorun var takılıyor,donuyor,3 kere ekranı değişti şuan yine sol taraf karardı.Genel olarak telefon cok ısınıyor.Şimdi bide snapchatte video oynatırken videoyu 1-2 saniye sonra geçiyor,telefondan kaynaklı bi sıkıntı mı bilemedim.
ınstagram videolarında bendede aynı sorun var takılıyor,donuyor,3 kere ekranı değişti şuan yine sol taraf karardı.Genel olarak telefon cok ısınıyor.Şimdi bide snapchatte video oynatırken videoyu 1-2 saniye sonra geçiyor,telefondan kaynaklı bi sıkıntı mı bilemedim.
insta olayını nette bakındım biçok kişide varmış. benim ekran uzun zamandır sararmış durumda hiç ellemedim valla öyle kullanıyorum gittiği yere kadar artık :) ısınma sorunu aldığımdan beri var oda kronik sanırım snap kullanmıorm ona yorum yapamıcam ama genel olarak paramın hakkını aldığımı düşünüyorum 2 sene iyi bence sonrası kar :)
kadireren
12-07-2016, 20:44
Stabillik g2 de 2 yıl mı abiler?
İlk çıktığında alsaydın 2 yıldı ama şuan sıfır bi g2 alsan 3-4 ay sonra dolup kasmalar başlayabilir
İnstagram sorunu bende de vardı video denk geldiği zaman donup kalıyodu bazen açılıyodu ama genellikle durduruldu uyarısı veriyodu son zamanlarda da facebookta geçmiş gönderilere bakarken yani aşağı doğru inerken donup reset atıyodu telefon, kötülemek için demiyorum az çok bende olan sorun diğer kullanıcılarda da var ilk zamanlar iyi olabilir ama artık pekte performanslı sayılmaz
Sürekli uygulama güncellemesi çıkartıp telefonun donanımını yetersiz hale getiriyolar çoğu uygulama güncellemeler silinip kullanılsa performansı artıyo bu seferde güncelleme zorunlu hale geliyor
İzzet Göçmen
12-07-2016, 21:33
2 Yıl 1 Ay önce G2 aldım 1 yıl kadar kendim kullandım 1 defa ekran kırdım,1 Defa denize girdim sadece sim kartının entegresi yandı 20 tl ye degiştirdim,Valide kullanıyor simdi kasası parcalandı sayısız jelatın degişitrdik,Ufak tefek kasmalar oluyor zaten kullanıldıgı sadece sosyal agalar ama hala catır catır iyi oyunları calıstırıyor taki ben sinir oldum kendisine servisin vurdumduymazlıgı umursamazlıgı o zaman note3 le arasıda cok fiyat farkı yokken g2 almıstım tabi 1100 kulladım 2 ay sonra gidp iphone 6 aldım kafam rahat :) Genel olarak LG nin her malzemesini gözüm kapalaı alırım
onn_dear
12-07-2016, 21:57
Benim lg g2 3. yilina girdi. Cok memnunum hala hizli donma isinma kasma yok, 1 defa ilk yilda ekranda sari leke oldu seevise gitti geldi. Onun diisnda sapasaglam devam ediyorum kullanmaya, degistirmeyi de dusunmuyorum.
By CrAzY
26-07-2016, 18:54
3.yila yaklaştık batarya bitmiş durumda benim günde 3 kere ediyorum malesef sanırım değişikliğe gideceğim s7 olarak.Ya da orginal batarya alıp bu seneyi çıkaracağım.
Merhabalar. Lg g2 kullanıyorum. 2 gundur farkina vardigim bir durum var. Ekranın sag tarafı yavastan çıkıyor.durduk yere oldu düşme vs yok. Neden olur acaba bilgisi olan var mi?batarya sismis olabilir mi
Ben serviste ekran değiştirdiktrn sonra olmuştu bende de
Bataryanın girismi gevsemiş nedir arada bir kapaniyor yani hafif bir darbede oluyo
Bu aksam baya bi inceledim telefonu. Malesef batarya şişmiş. Yarin değiştireceğim..
muharrem7791
19-10-2017, 16:57
Beyler kusura bakmayın konuyu hortlatacağım ama?bende g2 var telefon en son 4.4.2 yüklü işletim sistemi yükseltilebiliyormu?5.0 falan
excellency23
19-10-2017, 17:49
Beyler kusura bakmayın konuyu hortlatacağım ama?bende g2 var telefon en son 4.4.2 yüklü işletim sistemi yükseltilebiliyormu?5.0 falan
bende de birebir aynisi var. g2 4.4.2. eski telefonlarda sürüm yukseltmek faydadan cok zarar getirir bence, düzgün calisan biseyi kurcalamayacaksin :)
3.5 yil oldu canavar gibi masallah, bataryadan da sikinti yasamadim baya kullanirim 1 günü rahat cikariyor.
bizdeki g2 5.0.2 yükseltiliyor yani
muharrem7791
19-10-2017, 21:27
bizdeki g2 5.0.2 yükseltiliyor yani
yükseltttinizmi? sonuç nasıl? nette şöyle bir araştırma yaptım. 6.0 sürüme yükseltenler var. birde bir şey soracağım? bu telefonların dahili hafızası ne kadar bendeki 24 gb gözüküyor? toplam
G2 deikde g3 kullanicisiyim. Su zamana kadar nerdeyse dunya kadar rom denedim. Sarji orjinal halinden nerdeyse 2 misli giden clean romu kesfettim. Gayetde stabil telefon. Sizin konuyu gorunce biraz baktim g2 icinde clean rom mevcut. Biraz google arastirmasiyla telefonu rootlayip clean romu denemenizi tavsiye ederim.
Tayfun.O
19-10-2017, 22:14
G2 deikde g3 kullanicisiyim. Su zamana kadar nerdeyse dunya kadar rom denedim. Sarji orjinal halinden nerdeyse 2 misli giden clean romu kesfettim. Gayetde stabil telefon. Sizin konuyu gorunce biraz baktim g2 icinde clean rom mevcut. Biraz google arastirmasiyla telefonu rootlayip clean romu denemenizi tavsiye ederim.
onu bende araştırdım ama banka programları yüklüyse orjinal hali ıle kullanın yazıyordu bir yerde o yüzden vazgeçtim
onu bende araştırdım ama banka programları yüklüyse orjinal hali ıle kullanın yazıyordu bir yerde o yüzden vazgeçtim
Banka programlari acilirken sizi uyariyor. Telefonunuz root lu guvensiz sorumluluk kabul ediyormusunuz diye. Ok deyip gecip kullaniyorum. Simdilik basima bir is gelmedi ama tabi bu gelmicek anlaminada gelmiyor.
muharrem7791
20-10-2017, 06:54
Banka programlari acilirken sizi uyariyor. Telefonunuz root lu guvensiz sorumluluk kabul ediyormusunuz diye. Ok deyip gecip kullaniyorum. Simdilik basima bir is gelmedi ama tabi bu gelmicek anlaminada gelmiyor.
bu banka programları neden böyle uyarıyı yapar. güvenlikten ödün vermiyorlar anlaşıldı
By CrAzY
20-10-2017, 08:14
1 ay sonra 4 yaşımıza gireceğiz :) Ben geçen sene babama verdim hala taş gibi kullanıyor :)
g2 gerçekten parasının hakkını veren bi cihaz. kullanıyodum bozuldu falan söktüm taktım balata spreyei sıktım haha heryerini mıncıkladım hala çalışıyor bataryası şişmişti aldım taktım şuan sadece ekranı zor basıyor onuda yaptırıcam yakın zamanda kullanmaya devam edicem
yükseltttinizmi? sonuç nasıl? nette şöyle bir araştırma yaptım. 6.0 sürüme yükseltenler var. birde bir şey soracağım? bu telefonların dahili hafızası ne kadar bendeki 24 gb gözüküyor? toplam
sonuç çok iyi çok hızlı antutu puanı 43000 sıkıntı yok yani.
hafıza 32gb kullanılan vs 16gb boş gözüküyor
tiMachine
21-10-2017, 06:57
3 seneye yakın süre kullandım, anakartta wifi regülatörü bozulmasa hala kullanırdım. ( 1 ay oldu değiştireli )
Güçlü bir telefondu hala piyasadaki çılgın oyunları çalıştırıyordu.
Ekranına dikkat etmek çok ısındırmamak gerekiyordu. Isınınca panel ekran olduğundan dolayı yanan kısımlar olabiliyordu. ( 1 kere başıma geldi ekran kırıldı sonra bu bahane de böylece gitti :D )
son 5 güncellemesinde ekran parlaklığı en sonda olsa bile 4.4.4'e göre çok gerideydi.
Ses ve müzik performansı güzeldi.
25 gb boş yerim vardı, telefon stabil çalışıyordu.
Arkasında ki karbon dizayn güzeldi.
2 kez tıklama özelliği, knock code özelliği gibi şeyleri şu an gözüm arıyor.
Kamerası çok buğulu çekerdi, bildiğin ütü makinesi. ( zamanında çıkan s4, iphone gibi markalara yetişemezdi kamera olarak )
Batarya performansı çok iyiydi. - ilk bataryası - ile bugüne kadar şişmeden, bozulmadan kullandım ve bir günü de çok rahat çıkarıyordu.
Isınma problemi yoktu, ancak çakma sarj aleti ile sarj ederseniz ekranda oraya buraya tıklama sorunu vardı.
Fiyat performans kalite olarak lg g serisinin bugüne kadar çıkardığı en uber cihaz. g3,g4,g5 falan yalan yani.
Güzel telefondu vesselam, parasını sonuna kadar hak etti.
sky clio
21-10-2017, 09:01
Konu biraz güncellenmiş :)
Herkes gibi bende aynı şeyleri demek istemiyorum. Ama telefondan hiç yüzüm gülmezdi. İki sene sonra değiştirirdim sürekli bozulurdu.
LG g2 ile gerçekten çok mutluyum. İphone falan alıyor millet benim gözüm bile kaymıyor :D
Aradan kaç yıl geçti hala şarjı iyi durumda.
tiMachine
21-10-2017, 10:22
Konu biraz güncellenmiş :)
Herkes gibi bende aynı şeyleri demek istemiyorum. Ama telefondan hiç yüzüm gülmezdi. İki sene sonra değiştirirdim sürekli bozulurdu.
LG g2 ile gerçekten çok mutluyum. İphone falan alıyor millet benim gözüm bile kaymıyor :D
Aradan kaç yıl geçti hala şarjı iyi durumda.
G2 bozulmasaydı bende 3 sene daha kullanma hayalim vardı.
muharrem7791
21-10-2017, 16:32
G2 bozulmasaydı bende 3 sene daha kullanma hayalim vardı.
vay be elime ne güzel kıymetli telefon geçti. ilk defa g2 sahibi oldum bu kadar hoşlandığımı hiç tatmin etmedim
Silence45
21-10-2017, 17:18
Evde 2 adet mevcut hem annem hem babam kullanıyor hatta birini forumdan almıştım. Hala çok çok memnunlar ki ben 2.el alıp serviste bir sürü batarya, ekran vs sıfırlatmıştım. F/P oranı çok fazla iyi olan bir cihaz.
Tayfun.O
22-10-2017, 23:01
Benim 3 sene 1 ay oldu. Sadece swift klavye kullandığım için wp ye ilk girerken kasma yapıyor onun haricinde gram takılma yok helal olsun verdiğim paraya 5 seneye oynamayı düşünüyorum telefonda daha hiç bir şey yok ne sararma ne başka bir şey.
Beyler,
yedek cihaz olarak kullaniyorum ama son zamanlarda acilip kapanmaya basladi.
LG logosunda takili kaliyor, zorlayinca aciliyor ama bir sure sonra kapaniyor. Cebimde isinmaya basladi zaten nokta atisi bi cozum oneriniz var mi?
Bende memnundum,ta ki batarya şişene kadar. Batarya şişti ekrana baskı yaptı ekran şişti,sonrasında bataryayı değişip bir süre kullandım ve ekran basmamaya başladı ve masrafı telefon fiyatına yakındı :) fantazi olsun diye kırdım
suayipozmen
24-10-2017, 12:58
bu ay başında tam 3 yıl oldu. 2 defa ekran kırıldı değiştirdim. İlk bataryası ile hala 2 güne yakın gidiyor.
Bence de efsane bir telefon. 1 yıl daha kullanıp değiştirmeyi planlıyordum ama son zamanlarda tuş kilidini açamama sorunu yaşıyorum.
yeni telefon bakıyorum.