Orijinalini görmek için tıklayınız : Lg G2 hakkında bilgi
Kamera modu vs bende dusunuyilorum aslinda ama su kitkat open romlar bi ciksin, ona gire bakacagim knock code ve kamera modunu bende merak ediyorum dostum.
Guzel telefon 3-4 gun gidiyor sarj eger wi-fi den haber vs izlemezsem... :D
Telefonumdan oldukça memnunum..Şarj ise evde wi-fi dışarda mobil veri açık olmak üzere 24 saat nete bağlı.Pc ile muhabbeti kestik zaten :D Biraz fazla telefon görüşmesi yapan biriyim.Bu şartlar altında şarjı çok rahat ortalama 1.5 gün gidiyor.
Yiğit Ş.
11-03-2014, 09:53
ne oldu bizim kitkat lar ? :D geldi mi?
By CrAzY
11-03-2014, 16:19
ne oldu bizim kitkat lar ? :D geldi mi?
Geldi fakat operatör romu ile geldi zevk vermiyolar anlayacağın :p Tam anlamı ile Tr romuna Kitkat Nisan diyorlarda ben inanmıyorum biraz daha zaman geçsin Gpro2 tr ye girsin olmadı onun romunu çakacam tele devam.
Kitkat ben kurdum. 2 gundur kullaniyorum. Fena degil, daha akici, biraz daha hizli. 1-2 problemi var, ozellikle 2G ye gecince radyo ve browser sikinti yaratiyor biraz. Sarji 10G ile ayni gibi. Sebeke ve wf cekimi iyi.
Denemek isteyen olursa tavsiye ederim. Ama 10G kurmadiysaniz once 10G kurun, nerdeyse kusursuz yapmislar.
By CrAzY
11-03-2014, 16:45
Kitkat ben kurdum. 2 gundur kullaniyorum. Fena degil, daha akici, biraz daha hizli. 1-2 problemi var, ozellikle 2G ye gecince radyo ve browser sikinti yaratiyor biraz. Sarji 10G ile ayni gibi. Sebeke ve wf cekimi iyi.
Denemek isteyen olursa tavsiye ederim. Ama 10G kurmadiysaniz once 10G kurun, nerdeyse kusursuz yapmislar.
Kit katı 10g nin üstünemi kurdun abi rom atar gibimi kuruyoruz onuda ? Yoksa root veya Twrp , Wipe ,Dpi veya pach felan ugrastırıyormu
Yok haci direkt flashliyosun ustune. Twrp veya cwm fln yok. Sadece temiz kurulum olmasi icin hard reset attim. Sonra flashladim. 10G ye gectin mi sen?
sırasıyla ...note 2-lumia 820-ip4-lg g2-ip 5s kullanan biri olarakşunu söyleyim: cihaz bir dönemin note 2 sine göre oldukça kaliteli malzemesi var. tabii ki daha hızlı ekran daha iyi vs.
tüm işlerimi; emailler, internetten iş takipleri, bazen raporlama vs lg g2'den kolayca halledebiliyordum. şarjı mükemmel iyi.
ancak fiyatı çok hızlı düştü, bu bende güvensizlik yarattı ve elden çıkarttım.
şuan 5s kullanıyorum. lg g2'de yaptığım işlerin yarısını dahi bunda yapabileceğimi düşünmüyorum. ama tek elde rahat kullanılabiliyor ve hafif.
kıyaslama konusunda sorusu olana yardımcı olabilirim.
Arkadaşlar elimde lg g2 için xtremeguard full body screen protector var ekran ve arka kapak için beceremem diye fazladan 2 adet daha almıştım ilgilenen olursa 1 takımı 20 tl
10G tr'ye daha gelmedi sanırım kontrol yaptım pc suiteden 10c güncel diyo
Ben de de d80210e yaziyor.
By CrAzY
13-03-2014, 18:39
Yok haci direkt flashliyosun ustune. Twrp veya cwm fln yok. Sadece temiz kurulum olmasi icin hard reset attim. Sonra flashladim. 10G ye gectin mi sen?
Abi geçeli 3 4 gün oldu sana msj atmıstm geçiyorm diye o gün geçtim.
By CrAzY
13-03-2014, 18:40
Arkadaşlar elimde lg g2 için xtremeguard full body screen protector var ekran ve arka kapak için beceremem diye fazladan 2 adet daha almıştım ilgilenen olursa 1 takımı 20 tl
Sadece ön ekranı verirsen 10 tl ye alabilriim.
bende nexus 4 vardı ıkı gün önce düşürdüm ekran üst camı kırıldı bu bahaneyle bende g2 almayı düşünüyorum. arastırdım gercekten hoş ve güzel bir cihaz.
Dun Open kitkat romlar yayinlanmaya basladi avrupa icin. Ben 32 gb lik Almanya romunu kurdum. Operator romudan biraz daha iyi. Tavsiye ederim. Ama flashtool olayi biraz ugrastiriyor artik.
Az bekleyin open k.k lar ciktigina gore yakinda ota dan verirler :) (romla ugrasmak istemiyenler icin )
Radyo var mi TR telefonlarda?
Aslinda var ama yazilimsal olarak verilmiyo
Az bekleyin open k.k lar ciktigina gore yakinda ota dan verirler :) (romla ugrasmak istemiyenler icin )
Pazartesi gelecek fln diye soylentiler var ama ne kadar dogru bilmiyorum.
Radyo var mi TR telefonlarda?
Radyo var ama yazilimsal olarak aktif degil. Root yapmadan spiritfm uygulamasi ile calistirabilirsiniz.
By CrAzY
14-03-2014, 10:17
Dun Open kitkat romlar yayinlanmaya basladi avrupa icin. Ben 32 gb lik Almanya romunu kurdum. Operator romudan biraz daha iyi. Tavsiye ederim. Ama flashtool olayi biraz ugrastiriyor artik.
Yakın zamanda yükleyeceğim abi yardımcı ol bana :p
Ne kadar çıkarsa çıksın tr ye geç girecek demedi demeyin.Fark etmez Avrupa kurarız
Yakın zamanda yükleyeceğim abi yardımcı ol bana :p
Ne kadar çıkarsa çıksın tr ye geç girecek demedi demeyin.Fark etmez Avrupa kurarız
Hehe haci sorun degil, sen kuracagin zaman haber ver. dh deki rehberlerden birini yayinlariz burda
Yiğit Ş.
14-03-2014, 13:04
Pazartesi gelecek fln diye soylentiler var ama ne kadar dogru bilmiyorum.
Radyo var ama yazilimsal olarak aktif degil. Root yapmadan spiritfm uygulamasi ile calistirabilirsiniz.
internet üzerinden değilde cihazın üzerindeki radyoyu kullanabileceğimiz bir yazılım yok mu ?
Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı (http://s3.dosya.tc/server16/RsOk44/Spirit_FM_Unlocked_v2014_01_15.rar.html)
Indirip kurun, ayar yapmaniza gerek yok, kulaklik takip direk kullanin. Calismasi lazim. Genelde 311k ve daha eski seri nolu G2 lerde calisiyor.
internet üzerinden değilde cihazın üzerindeki radyoyu kullanabileceğimiz bir yazılım yok mu ?
dostum aslında root yaptıktan sonra lg nin radyo dosyasında ufak bi r oynama yapıp kullanabiliyorsun ama ciahzların kodları var kututunun üstündeki etikette yazar 309k - 310k - .....- en son sanırım 402k cıktı ... yanlış hatırlamıyorsam 311k ve sonrasında aktif edilemiyor tr cihazlarda arrtık dosya uzantısı mı değişti ne yaptılar bilmiyorum ama aktif olmuyor olanlardada sadece cızırtı geliyor ... yurtdışı olanlarda bir sıkıntı yok her seride çalısşıyor ... büyük ihtimal kernel farkı diye düşünüyoruz
ilginc bir sekilde rehberin bir kismi uctu sebebi nedir? bir daha olmamasi icin ne gibi onlem alabilirim? basina daha oncr gelen, yardimci olabilecek biri varsa cok memnun olurum.
ilginc bir sekilde rehberin bir kismi uctu sebebi nedir? bir daha olmamasi icin ne gibi onlem alabilirim? basina daha oncr gelen, yardimci olabilecek biri varsa cok memnun olurum.
rehberi google ile yedekleme sansiniz var, bikere yaptiktan sonra istedigin yerden erisim saglanir masaustu iphone vs farketmez;
Google Sync (http://www.google.com/sync/index.html)
By CrAzY
17-03-2014, 10:43
Türkiyeye kadar Kitkat verilmiş ota veya pc den kontrol edin bakalım :)
Yiğit Ş.
17-03-2014, 10:50
güncel sürüm 10c gözüküyor bende halen :/
By CrAzY
17-03-2014, 10:57
güncel sürüm 10c gözüküyor bende halen :/
Pc suite'den baktın mı ...
Bendede 10c.guncel surum..
By CrAzY
17-03-2014, 12:15
Gelir sizede gün içinde.
Benimki 10E idi 10F guncellemesi gelmis simdi guncelliyorum.
biz daha 10cden yukarı çıkamadık :D
Psikolojik olabilir ama telefon hizlanmis gibi ancak klavye birax yavaslamis gibi. Hic anlamam bu teknolojik degerlendirmelerden bu da benim katkim olsun. Kisa ve oz. :)))
By CrAzY
17-03-2014, 20:40
Kamera mükemmel , ram mükemmel, hız desen bomba gibi , sarjı deneyemedim
kitkattan merhaba...
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/t1.0-9/1184830_10203478831079606_1368632112_n.jpg
painkller
17-03-2014, 22:11
hala 10c güncel diyor :D hayır bizim telefonlarmı kelek :D
Ben 10 c bile guncelliyemedim telefon kayitli degil dio :D
Kamera mükemmel , ram mükemmel, hız desen bomba gibi , sarjı deneyemedim
kitkattan merhaba...
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/t1.0-9/1184830_10203478831079606_1368632112_n.jpg
Ankaradaymisin bide benim tele el ativersen hayrina :o
10c Arkadaslar stress yapmayin demek ki Turkiye'ye ozgu bir durum bu. Yakinda gelir. Ben simdi Urdun'deyim. Burada da kitkat yerine 10f yi vermisler demek ki...
By CrAzY
18-03-2014, 04:53
@Fatii
Abi hallederiz dert etme
Tr ye kitkat gelmedi, kuranlar genelde bizim gibi telefona flashtool ile kuranlar yada yurtdisi cihazi olanlar. Cogu ulke aldi guncellemeyi, tr ye en kisa surede gelecektir.
uluslararası güncelleme verildi hadi bakalım bekliyoruz bize ne zaman gelicek bakalım sıra
Bide surekli durduruldu google+ hatasi aliyorum durduk yere. Cildircam
By CrAzY
20-03-2014, 18:23
Ana sayfaya Rom nasıl atılır veya tele rom nasıl flashlanır onu ekliyorum haberiniz olsun...
President
20-03-2014, 18:31
Konuyu yeni gördüm. G2 için root, rom, recovery, flash tool, custom rom vs. konularında yardımcı olabilirim arkadaşlar pm atabilirsiniz.
By CrAzY
20-03-2014, 18:34
Konuyu yeni gördüm. G2 için root, rom, recovery, flash tool, custom rom vs. konularında yardımcı olabilirim arkadaşlar pm atabilirsiniz.
Teşekkürler abi elimizden geldiğince olmaya çalışıyoruz mutlu oluruz.
Telefonu aldığım için başlığı editliyorum işinize yarasın diye telefonun teknik inceleme konusu olsun...
LG G2 Teknik özellikler
İşletim Sistemi: Android 4.2.2
İşlemci: Qualcomm MSM8974 Snapdragon 800 , 2.26 GHz Krait 400 4 Çekirdek
Ekran: 5.2 inç Full HD IPS kapasitif dokunmatik ekran
Çözünürlük: 1920x1080 piksel
Kamera: 13 MP
Bellek: 16 GB Dahili Hafıza
Ağırlık: 143 gr
Boyutlar: 138.5 x 70.9 x 8.9 mm
Batarya: Li-Pro 3000 mAH (900 saate kadar bekleme - 17,5 saate kadar konuşma)
http://cdn.teknolojioku.com/data/news/1/1377899311_lg-g2-review-6-578-80.jpg
CİHAZIN KULLANIMI ve AYARLARIYLA İLGİLİ İPUÇLARI
- Arama ekranına 3845#*802# yazarsanız Device testten cihazdaki sensör ve donanımları ve hatta HW Device Test -> LCD Test -> Manual Test bölümünden de ölü piksel testini yapabilirsiniz. (Paylaşan Üye: PwaGG)
- Telefon kilitliyken Ses + ve - tuşlarına ayrı ayrı basılı tutunca birinde kamera diğerinde not açılıyor. (Paylaşan Üye: fataleagle)
- Telefon kilit ekranında ekranı sola kaydırınca sağdan kamera geliyor. Ekranı sağa kaydırınca eklenebilir Widget sayfası açılıyor. (Paylaşan Üye: fataleagle)
- Yardımcı dokunmayı aktif ettiğinizde (Ayarlar/Erişilebilirlik) ekrandaki ufak simgeye tıkladığında büyüyor ve büyünce ortadaki boşluğa M yazınca mesaj açılıyor, R yazınca rehber, C yazınca son çağrı açılıyor. (Paylaşan Üye: fataleagle)
- Rehberdeki her kişiye farklı zil sesi ve görüntü atayabildiğimiz gibi farklı renkte uyarı ışığı da atayabiliyoruz. 9 tane farklı renk opsiyonu var, rehberden birini düzenlerken "BİLDİRİM LED'İ" kısmından 9 farklı renkten birini seçebilirsiniz. (Paylaşan Üye: PHI)
- Yüklediğimiz uygulamaların çözünürlüğü uymaz ve ekran görüntüsü büyük yada küçük gelirse Ayarlar->Ekran-Görünüm oranı düzeltmesi seçeneklerinden o uygulamayı işaretlersek sorun çözülür. (Paylaşan Üye: grolof)
- Bildiğiniz gibi ekrana 2 kere tıklayarak ekranı açma-kapatma özelliği sadece ana ekran ve kilit ekranında geçerli oluyor. Uygulamalardayken Power tuşunu kullanmak zor geliyorsa durum çubuğuna 2 kez dokunursanız ekran kapanacaktır. (Paylaşan Üye: PwaGG)
- Arama kaydı, Rehber ve Mesajlarda fontu küçük buluyorsanız büyütmek için tıpkı resimleri büyüttüğünüz gibi iki parmağınızı ekran üzerinde birbirinden uzaklaştırın. Mesajlardaki fontu büyütmek istiyorsanız yine fotoğraflarda olduğu gibi iki parmağınızı ekranda birbirine yaklaştırın. (Paylaşan Üye: Efe)
- Telefonun bildirim panelinden Wireless Depolama'yı açtığımız zaman ekrandaki yönergeleri aynen takip ederek telefonla aynı Wi-Fi üzerinden bağlı bir bilgisayardan veya başka bir cihazdan telefonun hafızasına kablosuz olarak ulaşılabiliriz. (Paylaşan Üye: Atimi)
- Bildiğiniz gibi akıllı cihazlar insan sağlığına zararlı elektromanyetik dalga yayarlar. Bu yayılım, telefonun başka bir telefon ile bağlantı kurmaya çalıştığı, yani biz karşı tarafın açmasını beklerken en üst seviyeye ulaşır. Bunu en aza indirmek adına karşı taraf açtıktan sonra telefonu kulağa götürmek önerilir. Bunu kolaylaştırmak için, Telefon numarası çevirme ekranı - Menü tuşu - Çağrı ayarları - Bağlantı titreşimi seçeneğini aktif edebilirsiniz. Bu sayede karşı taraf çağrıya cevap verdiğinde telefon titreyerek size bilgi verecektir.
LG FLASH TOOL KULLANARAK OFFLINE STOCK ROM YÜKLEMEK
1) https://mega.co.nz/#!oZMCxSoR!auGWNjfvaR_YgHJMHx-E-M5sz8Pm4lmZOeoW1KEE8vI
linkteki zip i indiriyoruz ve masa üstüne çıkarıyoruz...
2) https://mega.co.nz/#!kI0SiJhS!D1RuCX1O1X0RMeZGLnhdHGl01ApJLg6_ZwSQx37 l4qg
C:\ProgramData içindeki aynı adı klasörü sildikten sonra buraya yapıştırıyoruz.
3) c:\windows/system32/drivers/etc/ klasöüründeki
hosts dosyasını notepad ile açıp en alta
127.0.0.1 csmg.lgmobile.com
satırını ekleyip kaydediyoruz
- (win7 de verdiğim LGhost dosyasını indirip çift tıklayın kendisi bu işlemi yapacaktır.)
Lghost = http://yadi.sk/d/w8U9XSfqKNi5c
- win8 için çözüm anlatımın hemen altında not olarak verilmiştir.
4)KDZ_FW_up... diye masa üstüne açtığımız klasörün içindeki msxml adlı uygulama yükleme dosyasını çalıştırıyoruz çıkan ekrandan eğer daha önce bu dosya yüklü ise repair deyip yüklemeyi tamamlayabilirsiniz ya da benim yaptığım gibi cancel deyip vazgeçebilirsiniz
5)LG_KDZ_FW-Update_OfflineFix klasöründeki
shttps klasörüne gidin ve http.exe yi çalıştırın program çalışınca(bunu sistem tepsisinde simgeyi görünce anlarsınız)
6) FlashTool.1.0.54 (http://www.mediafire.com/download/ucy18jmisfj45yp/FlashTool.1.0.54.rar)
bu linteki dosyaları bir yere çıkartın
Telefonu kapatın, Ses Açma tuşuna basılı tutarak USB kablosunu bilgisayarınıza takın. Telefonda “Download Mode” yazısı çıkacak.
6: .zip'li dosyadan çıkardığınız FlashTool klasöründeki UpTestEX.exe’yi çalıştırın.
- R&D Test Tool ekranı çıkacak
- Sol üstteki Select Type perde menüsünden 3GQCT’yi seçin.
- Sağ üstteki PhoneMode perde menüsünden DIAG’yi seçin.
- Sağ üstteki Select kdz file dan indirdiğimiz .kdz dosyasını seçin.
- Sağ alttaki "Normal web upgrade test" butonuna tıklayın.
- Çıkan ekstra ekrandan “upgrade start”’ı tıklayın bir pencere açılacak ve kırmızı bir şerit dolacak
- Gelen republic of korea/different country ekranından direk hiç bir işlem yapmadan tamam deyin, neden hiç dil ülke yok demeyin :)
- Telefon açıldıktan sonra bir süre daha bekleyin flash tool de exit yazısı belirince kabloyu çıkarın ve güle güle kullanın.
Not: Windows 8 için host dosyası değiştirme
1- Windows logo tuşuna Windows logo tuşu basın ve Defender yazın. Çıkan arama sonuçlarında Windows Defender'a tıklatın.
2- Windows Defender'da Ayarla sekmesini açın ve Dışlanan dosyalar ve konumlar'ı seçtikten sonra Gözat butonuna tıklatın.
3- Açılan Gözat penceresinde C:\Windows\System32\Drivers\etc yolunu izleyin ve hosts dosyasını bulup seçtikten sonra Tamam'a tıklatın.
4- C:\Windows\System32\Drivers\etc\hosts adresinin yukarıdaki kutuda belirdiğini göreceksiniz. Ekle'ye tıklatın.
5- Ekle'ye tıklattığınızda adres alttaki kutuya yani taramalardan muaf lokasyonlara eklenecek. Değişiklikleri kaydet'e tıklatın.
6- Windows Defender'ı kapatın. Artık hosts.txt dosyasında yaptığınız değişiklikler sıfırlanmayacak.
Videolu anlatımını bu mesajın, "13- VİDEOLU ANLATIMLAR" bölümünde bulabilirsiniz.
Rom indirme listeside burda buyrun...(İstediğinizi indirip flashlayabilirsiniz fakat 4.4 kitkata geçtiğiniz süreçte tekrar jellybean'a dönüşte farklı yollar denemek zorundasınız onuda ilerde paylaşabilirim isteğe göre.
Lg G2 Firmware List (http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36)
ClioRs182
20-03-2014, 19:13
suan s4 e kurdum 4.4.2 kitkat acaip derecede hızlandı telefon geri kalan herşey aynı bence :D
By CrAzY
20-03-2014, 20:13
suan s4 e kurdum 4.4.2 kitkat acaip derecede hızlandı telefon geri kalan herşey aynı bence :D
G2 de bu durum biraz farklı :)
BlackGetz
20-03-2014, 20:32
Alacak Var ise 2013/10. ay faturalı Başarı garantili Satılık
ClioRs182
21-03-2014, 05:11
G2 de bu durum biraz farklı :)
farklı olan ne acaba merak ettım g2 de ne gibi şeyler iyileşti :)
By CrAzY
21-03-2014, 07:06
farklı olan ne acaba merak ettım g2 de ne gibi şeyler iyileşti :)
Knock On daha fazla softaştı.
Üst bar şeffaflaştı.
Performans üst düzeylere çıktı.
Altta olan soft tuşlarımız oyunlarda gizlendi.
Video odaklama problemi ortadan kalktı.
Resim focus özelliği daha duyarlı oldu.
President
21-03-2014, 08:51
JB versiyonlarının çoğunda satabilite sorunlar olabiliyordu. Aslında kitkat ile birlikte knock code, 4K video desteği gelmesini bekliyorduk fakat JB de olması gereken stabilite kitkat ile anca gelebildi :)
Ben şu anda Almanya 4.4.2-20B romundayım. Şimdiye kadar kullandığım romlar içinde en stabil olanı bu.
Neyse ki custom rom developer arkadaşlar var. Şu anda cloudy rom ile 4K video çekilebiliyor. Ben Türk developer arkadaşımızın JB versiyonunda çıkarttığı PardusHD GFlex romunu çok başarılı bulmuştum. Şimdi Pardus Prokat beta versiyonunu yayınladı. Full versiyon yayınlandığında direk ona geçeceğim.
GFlex ve GPro dan G2 ye port edilen romları kullandıktan sonra stock romlar çok sıradan geliyor insana. Özellikle tema ve görünüş açısından.
cahilliğin gözü kör olsun konuşmalardan hiçbişey anlamıyorum :D şimdi şçyle söyliyim lg tool su indirdim bilgisayara bağladım en son yazılım zaten yüklü yazıyor D80210b yazdığı halde.
ben bu kitkatın dosyasını nerden indirip yükleme işlemine geçicem?bi el atıverinde kurtarın beni eski sürümden :D
açıklamada kdz dosyanızı seçin diyorda kdz dosyası ne ne seçmemiz gerekiyo yazmamışlar sağolsunlar.KDZ dosyasında neyi seçmemiz lazım?acil destek
President
21-03-2014, 10:29
cahilliğin gözü kör olsun konuşmalardan hiçbişey anlamıyorum :D şimdi şçyle söyliyim lg tool su indirdim bilgisayara bağladım en son yazılım zaten yüklü yazıyor D80210b yazdığı halde.
ben bu kitkatın dosyasını nerden indirip yükleme işlemine geçicem?bi el atıverinde kurtarın beni eski sürümden :D
Fatih aşağıdaki linkten istediğin romu indirebilirsin.
Lg G2 Firmware List (http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36)
Germany V20B olan kitkat. By Crazy arkadaşın bir üstteki mesajında flash tool ile offline rom yüklemek anlatımını uygularsan işlem tamamdır.
kdz dosyasından indirdiğim 20b yi seçersem ve devam edersemde aynı şekilde yükleme işlemi gerçekleşmiş olurmu acaba?
birde bu dosyanın bu akdar büyük olacağını tahmin etmeden download modda çalıştırdım telefonu yükliyene kadar normal şekilde açma işini nasıl yapıcam?şimdi ters bişey yaparız bilgiler silinir falan?
http://i.hizliresim.com/K6djG9.png (http://hizliresim.com/K6djG9)
beyler teli firmware update moddan çıkarmanın yolu nedir öylece kaldım o bana bakıyor ben ona :)
President
21-03-2014, 10:48
beyler teli firmware update moddan çıkarmanın yolu nedir öylece kaldım o bana bakıyor ben ona :)
Power tuşuna uzun süre basılı tuttuğunda her durumda reset atar cihaz ;)
Power tuşuna uzun süre basılı tuttuğunda her durumda reset atar cihaz ;)
eyw tamamdır sağolasın eklentiiyi indirsin tekrardan yardımlarınıza başvurmam gerekebilir.
şu anki tek sorum select kdz file yazan yerde bu indirdiğim 20b yi seçerek yükleme yapabiliyormuyum acaba?
President
21-03-2014, 10:53
eyw tamamdır sağolasın eklentiiyi indirsin tekrardan yardımlarınıza başvurmam gerekebilir.
şu anki tek sorum select kdz file yazan yerde bu indirdiğim 20b yi seçerek yükleme yapabiliyormuyum acaba?
Aynen o şekilde yükleyeceksin. İndirdiğin dosya kdz dosyası zaten :icon_tup:
böyle diyor ve herhangi bir işlem yapmıyor :S
http://i.hizliresim.com/wjmoBg.png (http://hizliresim.com/wjmoBg)
Bu islerden anlamadigim icin soruyorum. Atiyorum almanya romunu kurduk. Garanti servis disi kalma vs. oluyo mu ? Veya yaptigimzda tekrar trye geri donebiliyomuyyz telefonu pcye takip guncellemek istedigimizde
Hocam by_ crazy nin anlatimindaki gibi yaptiniz mi? Lg tolls un dosyalarini degistirip, host dosyasini duzenlemeniz ve http.exe yi calistirip telefonu download moda almaniz gerekiyor.
President
21-03-2014, 13:04
Bu islerden anlamadigim icin soruyorum. Atiyorum almanya romunu kurduk. Garanti servis disi kalma vs. oluyo mu ? Veya yaptigimzda tekrar trye geri donebiliyomuyyz telefonu pcye takip guncellemek istedigimizde
Flash tool ile yüklediğiniz yazılımlar LG nin orjinal yazılımları. Ama her ihtimale karşı garanti konusunda bahane edebilirler mantığı ile düşünülerek garanti konusu sizin için önemliyse telefona güncelleme gelmesini beklemeniz öneriliyor. Telefona eski sürüm ya da orjinal Türkiye romunuda bu şekilde yükleyebilirsiniz. Hiçbir sıkıntı olmaz. Defalarca rom değiştirdim ben kendi telefonumda.
yardım bekliyorum beyler
Fatih eklediğin resim görünmüyor. Cepten bağlanıp baktım yine yok.
Knock On daha fazla softaştı.
Üst bar şeffaflaştı.
Performans üst düzeylere çıktı.
Altta olan soft tuşlarımız oyunlarda gizlendi.
Video odaklama problemi ortadan kalktı.
Resim focus özelliği daha duyarlı oldu.
batarya ne alemde peki, 2gun devam mi?
Yiğit Ş.
21-03-2014, 13:17
vay arkadaş bi gelmedi kitkat. kendimde rom yüklemek istemiyorum. bulaşınca çok karışıyor iş :D çok kurcalarım
Flash tool ile yüklediğiniz yazılımlar LG nin orjinal yazılımları. Ama her ihtimale karşı garanti konusunda bahane edebilirler mantığı ile düşünülerek garanti konusu sizin için önemliyse telefona güncelleme gelmesini beklemeniz öneriliyor. Telefona eski sürüm ya da orjinal Türkiye romunuda bu şekilde yükleyebilirsiniz. Hiçbir sıkıntı olmaz. Defalarca rom değiştirdim ben kendi telefonumda.
Fatih eklediğin resim görünmüyor. Cepten bağlanıp baktım yine yok.
tam olarak şöyle yazıyor
LG mobile telefon S/W yükseltmesi zaten çalışıyor
President
21-03-2014, 13:31
tam olarak şöyle yazıyor
LG mobile telefon S/W yükseltmesi zaten çalışıyor
Hiç karşılaşmadım öyle bir hatayla. Tam olarak aşağıdaki anlatılanları sırayla yapman lazım. Windows 8 kullanıyorsan ilave birkaç işlem daha gerekiyor, 8 kullanmıyorsan aşağıdaki yöntemle yapamaman imkansız.
LG FLASH TOOL KULLANARAK OFFLINE STOCK ROM YÜKLEMEK
1) https://mega.co.nz/#!oZMCxSoR!auGWNj...lmZOeoW1KEE8vI
linkteki zip i indiriyoruz ve masa üstüne çıkarıyoruz...
2) https://mega.co.nz/#!kI0SiJhS!D1RuCX...g6_ZwSQx37l4qg
3) c:\windows/system32/drivers/etc/ klasöüründeki
hosts dosyasını notepad ile açıp en alta
127.0.0.1 csmg.lgmobile.com
satırını ekleyip kaydediyoruz
- (win7 de verdiğim LGhost dosyasını indirip çift tıklayın kendisi bu işlemi yapacaktır.)
Lghost = http://yadi.sk/d/w8U9XSfqKNi5c
- win8 için çözüm anlatımın hemen altında not olarak verilmiştir.
4)KDZ_FW_up... diye masa üstüne açtığımız klasörün içindeki msxml adlı uygulama yükleme dosyasını çalıştırıyoruz çıkan ekrandan eğer daha önce bu dosya yüklü ise repair deyip yüklemeyi tamamlayabilirsiniz ya da benim yaptığım gibi cancel deyip vazgeçebilirsiniz
5)LG_KDZ_FW-Update_OfflineFix klasöründeki
shttps klasörüne gidin ve http.exe yi çalıştırın program çalışınca(bunu sistem tepsisinde simgeyi görünce anlarsınız)
6) FlashTool.1.0.54
bu linteki dosyaları bir yere çıkartın
Telefonu kapatın, Ses Açma tuşuna basılı tutarak USB kablosunu bilgisayarınıza takın. Telefonda “Download Mode” yazısı çıkacak.
6: .zip'li dosyadan çıkardığınız FlashTool klasöründeki UpTestEX.exe’yi çalıştırın.
- R&D Test Tool ekranı çıkacak
- Sol üstteki Select Type perde menüsünden 3GQCT’yi seçin.
- Sağ üstteki PhoneMode perde menüsünden DIAG’yi seçin.
- Sağ üstteki Select kdz file dan indirdiğimiz .kdz dosyasını seçin.
- Sağ alttaki "Normal web upgrade test" butonuna tıklayın.
- Çıkan ekstra ekrandan “upgrade start”’ı tıklayın bir pencere açılacak ve kırmızı bir şerit dolacak
- Gelen republic of korea/different country ekranından direk hiç bir işlem yapmadan tamam deyin, neden hiç dil ülke yok demeyin
- Telefon açıldıktan sonra bir süre daha bekleyin flash tool de exit yazısı belirince kabloyu çıkarın ve güle güle kullanın.
Aynen, win8 varsa zor olur. XP de cok rahat, varsa xp yuklu bi pc onda deneyin.
windows 7 yüklü 64 bit
o zipli porgramların içinde birkaçtane dosya çıkıyor o şekilde çözemedim diğer türlü daha kolay gibi geldi ama bu sefer böyle hata veriyor.bu işi ben beceremiyecem sanırım :beuj:
President
21-03-2014, 13:55
windows 7 yüklü 64 bit
o zipli porgramların içinde birkaçtane dosya çıkıyor o şekilde çözemedim diğer türlü daha kolay gibi geldi ama bu sefer böyle hata veriyor.bu işi ben beceremiyecem sanırım :beuj:
Valla Fatih yorum yapacamda eklediğin resimleri göremiyorum. Olmazsa akşam teamviewer ile bağlanır yaparım :icon_tup:
Valla Fatih yorum yapacamda eklediğin resimleri göremiyorum. Olmazsa akşam teamviewer ile bağlanır yaparım :icon_tup:
sen nerde yaparım dersen ben oraya gelirim valla evdeki interneti kapattım hayrına şuna bi kit kat yükleyiver :D
President
21-03-2014, 14:42
sen nerde yaparım dersen ben oraya gelirim valla evdeki interneti kapattım hayrına şuna bi kit kat yükleyiver :D
Hallederiz kardeşim ne demek. 10 dakika sürüyor yükleme işlemi. Yeterki gerekli dosyalar pc de olsun.
Hallederiz kardeşim ne demek. 10 dakika sürüyor yükleme işlemi. Yeterki gerekli dosyalar pc de olsun.
ben laptobu getirsem gerekli programlar yüklüde dosyalar yok sizde usb bellek varsa dosyaları ona atsanızda yükleseniz.nerde buluşalım derseniz bana uyar yeterki şu kitkat mıdır nedir bi yükliyelim :)
President
21-03-2014, 15:36
ben laptobu getirsem gerekli programlar yüklüde dosyalar yok sizde usb bellek varsa dosyaları ona atsanızda yükleseniz.nerde buluşalım derseniz bana uyar yeterki şu kitkat mıdır nedir bi yükliyelim :)
Tamamdır detayları PM yolluyorum akşam halledelim :icon_tup:
maverick2305
21-03-2014, 16:48
şu kısım da ne denmek isteniyor tam olarak açıklar mısınız ?
President
21-03-2014, 20:21
şu kısım da ne denmek isteniyor tam olarak açıklar mısınız ?
C ye gir, program data klasöründe indirdiğin klasörle aynı isimde bir klasör var, onun içindekileri sil indirdiğin dosyanın içindekileri oraya kopyala.
C ye gir, program data klasöründe indirdiğin klasörle aynı isimde bir klasör var, onun içindekileri sil indirdiğin dosyanın içindekileri oraya kopyala.
Kisacasi LG Support Tool programinin sistem dosyalarina girmeniz gerek. Eger XP kullaniyorsaniz C:/program files klasorunde bulabilirsiniz
maverick2305
21-03-2014, 21:59
C: ye girdiğimde program data diye bişey gözükmüyor o yüzden anlayamadım ne denilmek istendiğini atladığım bir şey mi var ilk adım olarak ne yapmak gerekiyor ?
C: ye girdiğimde program data diye bişey gözükmüyor o yüzden anlayamadım ne denilmek istendiğini atladığım bir şey mi var ilk adım olarak ne yapmak gerekiyor ?
Hangi isletim sistemi yuklu sizde? Xp, windows 7-8?
By CrAzY
21-03-2014, 22:26
batarya ne alemde peki, 2gun devam mi?
Türkiye 10c den iyi İngiltere 10g den kötü diyim sen anla.
maverick2305
21-03-2014, 22:28
işletim sistemim win 7,biri bana uzakatan bağlansın :)
saolsun dün akşam uğraştı yükledi kitkatı president abimiz.
benim ilk dikkatimi çeken şeyler şarj süresi baya iyileşmiş ama daha fazla ram kullanmaya başlamış önceden ram boşalt yaptığımda 900 küsür mb lar kalıyodu şu anda en iyi 800 mb falan oda arada sırada çogu zaman 770 780 mb da kalıyor.
birde otomatik ekran ışığı çok iyi olmuş önceden zor adapte oluyordu geç kalıyordu vs.karanlık ortamlarda yeteri kadar kısamıyordu ışığı.bence burdaki iyileştirmede bataryaya ciddi katkı sağlamıştır
maverick2305
22-03-2014, 10:24
lg pc suite indirdim 200mb civarı birşey,telefonu pc ye bağladım programdan yazılım güncelle dedim D80220b(4.4.2 kitkat) yi buldu indirdi ve kurdu telefona yapamayanlar birde böyle denesin çok basit oldu bilginize.
yav ben bu telefonu ekimde aldım bana hala bi bokum geldiği yok 10cyi de geç aldım böyle
Türkiye için daha 4.4 çıkmadı , zaten acele edicek pek bir fark yok
Fotografta denklansor sesi kapatma yokmu bu kitkatta acaba :/
G2'sini satmayi dusunen yok mu; telefonumuzu sattik butcemize uygun bisey bulamadik.
BlackGetz
23-03-2014, 02:01
G2'sini satmayi dusunen yok mu; telefonumuzu sattik butcemize uygun bisey bulamadik.
PM attım kardeşim
Boldenon
23-03-2014, 11:17
benimkine nazar değdi. arabadan inerken pantolon cebinden yere düştü. ekran tuz buz oldu. sinirle bide ben vurdum yere :) 20cm den bile sert zemine düşürmeyin. kılıfsızdı telefon
benimkine nazar değdi. arabadan inerken pantolon cebinden yere düştü. ekran tuz buz oldu. sinirle bide ben vurdum yere :) 20cm den bile sert zemine düşürmeyin. kılıfsızdı telefon
Boyum 1.90. Gogus hizamdan mermere dustu benim ve inanirmisiniz gram bsey yok sasirdim. 4 aydir dusurmuyodum rekorum bozuldu :D
bende aldım g2 oldukca hoş bır telefon şarj konusundan ıkı gun rahat cıkartıyor zorladım uc gunude gördum
Benim telefona v20a yani kitkat guncellemesi gelmis ama yukleyip yuklememe konusunda karasizim. Zira suan ramda 800-930mb arasi bos ver kaliyor. Cok daha fazla ram goturuyorsa yuklemeyecegim.
Benim telefona v20a yani kitkat guncellemesi gelmis ama yukleyip yuklememe konusunda karasizim. Zira suan ramda 800-930mb arasi bos ver kaliyor. Cok daha fazla ram goturuyorsa yuklemeyecegim.
Kitkatta telefon ilk acildiginda 800 mb civari bos ram kaliyor, kullandikca 400-500 lere kadar dusuyor. Ancak telefonda ne kadar program acarsaniz acin kasma vs yapmiyor. Bence ram olayina takilmayin, andoridlerde kullanilmayan ram israf edilen ramdir deniliyor. Kitkat gayet akici ve kasma yok. Bence onemli olanda bu. Ama siz bilirsiniz
LG pc suit ten güncelleme kontrol etmek istiyorum 2-3 gündür ''Güncellemenin mevcut olması kontrol edilemiyor daha sonra tekrar deneyin'' diyor :soru:
Merabalar iphone2 den beri iphone kullanıyorum artık sıkıldım kullanmaktan şu an iphone 5 var beyaz 16 gb g2 ile takas edebilirim isteyen olursa özelden pn atabilir
hakan308
28-03-2014, 07:06
Sarjı 2 gun yetenlere hayret ediyorum benim 24 saati zor cıkarıyor
By CrAzY
29-03-2014, 09:08
Senin mesajı keşke sarja takmadan önce görseydim 71 saatlik kullanım , 6 saat sesli görüşme 4,30 saat ekran süresi ve 47 saat açık wifi kitkatta böyle .10g de daha daha iyiydi :)
hakan308
29-03-2014, 10:19
Senin mesajı keşke sarja takmadan önce görseydim 71 saatlik kullanım , 6 saat sesli görüşme 4,30 saat ekran süresi ve 47 saat açık wifi kitkatta böyle .10g de daha daha iyiydi :)
O zaman benim telefonda bir sıkıntı var dun aksam 4te sarjdan almıstım ve su an %47 sarjım var mesai gunu olsaydı %20lere falan duserdi
painkller
29-03-2014, 21:46
yav ben bu telefonu ekimde aldım bana hala bi bokum geldiği yok 10cyi de geç aldım böyle
aynıyız. ah ula teknosa :ofk:
aynı dertten muzdaribiz abi, sabah sarjdan alıyorum ama telefon elimden düşmüyor sürekli wifi açık ve geziyorum sanırım oda arıyor sürekli :D oyun, whatsapp, twitter forum, müzik, youtube derken aksamına sarjı %15 leri buluyor 2 gün nasıl geçiriyorlar şaşıyorum :D ya aktif kullanımları benim pasif kullanımım ya da bataryaları 2 katım :D
Kitkatta telefon ilk acildiginda 800 mb civari bos ram kaliyor, kullandikca 400-500 lere kadar dusuyor. Ancak telefonda ne kadar program acarsaniz acin kasma vs yapmiyor. Bence ram olayina takilmayin, andoridlerde kullanilmayan ram israf edilen ramdir deniliyor. Kitkat gayet akici ve kasma yok. Bence onemli olanda bu. Ama siz bilirsiniz
Hocam bugun yukledim... Iyide oldu... :icon_tup:
Hocam bugun yukledim... Iyide oldu... :icon_tup:
pc suit ten mi yüklediniz ? Bana daha güncelleme gelmedi de :)
pc suit ten mi yüklediniz ? Bana daha güncelleme gelmedi de :)
LG PC Suitten degil telefondan yukledim yaklasik 500mblik bir indirme. ancak benim telefon Arap versiyonu olmasi lazim... Buyuk ihtimalle ondan dolayi bana geldi... Versiyon da V20A...
LG PC Suitten degil telefondan yukledim yaklasik 500mblik bir indirme. ancak benim telefon Arap versiyonu olmasi lazim... Buyuk ihtimalle ondan dolayi bana geldi... Versiyon da V20A...
Anladım tşk ederim beklemeye devam ozaman :)
maverick2305
31-03-2014, 12:38
arkadaşlar mobil şebekeden twitter-youtube bağlanabilmenin en iyi yolu nedir şuan ?
Sadece sunu cozenedim yazarken alta cizgi cekiyor. Bunu nasil duzeltirim?
Yaklasik 1 gundur kullaniyorum. Ekran gecisleri hizlanmasi didinda cok buyuk bir fark yok. Hatta ikiside ayni ayni. Benim v20a gecmeden onceki sururun 10f idi. Cok da memnundum. Yani demek istedigim guncelleme gelmeyenler icini ferah tutsun...yani telefon normalde 1.0 bar da yuruken 1.5 bara vs ciktigi yok.... :D
Ki bana sorarsanizda kitkata guncelleme lazim ufak tefek sorunlar var.
By CrAzY
01-04-2014, 15:50
Kitkat Pil performansını merak edenler.
http://imgim.com/3963incib9970960.jpg
Kitkat ile beraber benim telefon sanki daha cok isiniyormus gibi geliyor. Ozellikle ses acma kapama dugmelerinin orasi daha oncesinde bu isinma yok gibiydi.
serkan_2120
03-04-2014, 18:23
S4 u sattim g2 mi alsam s5 mi karar veremedim varmi g2 satan arkadas
Yaklasik 1 bucuk saatlik surekli internet kullanimi wifi uzerinden sarjim 100 den 65 dustu...
Ben bu v20a dan hoslanmadim. Geri nasil donebilirim 10f e?
Depolamada ön bellekteki veriye tıkladığım zaman bütün uygulamaların ön bellek verileri silinecek diyor ne işe yarıyor acaba siliyim mi ?
beyler lg g2 pembe kapak arıyorum yardımcı olabılcek varmı hedıye alcam
beyler lg g2 pembe kapak arıyorum yardımcı olabılcek varmı hedıye alcam
Pembe degil.kirmizii ama cok saglam abi bu kiliflar
Spigen Sgp LG G2 Case Slim Armor - Crimson Red - Telefon - Hepsiburada.com (http://www.hepsiburada.com/liste/spigen-sgp-lg-g2-case-slim-armor-crimson-red/productDetails.aspx?productId=telkilsgpg2slmarcr&categoryId=16102&SKU=TELKILSGPG2SLMARCR)
Yaklasik 1 bucuk saatlik surekli internet kullanimi wifi uzerinden sarjim 100 den 65 dustu...
Siz guncellemeyi nasil aldiniz? OTA uzerinden mi yoksa flashtool ile kendiniz mi guncellediniz?
Ya kesin bileniniz vardır belkide buraya yazmışsınızdır ama ben bugün telefonu kurcalarken video modları buldum gülmekten öldüm dudakları büyütüyor agzı küçültüyor falan aynı zamanda hem ön hem arka kamera kullanılabiliyormuş bende iyi cahilmişim :)
Hala benim gibi Bilmeyenler için telefonun kamerasını açın videoya geçin orda mod yazan yere basın çok eğlenceli şeyler var :D
Ya kesin bileniniz vardır belkide buraya yazmışsınızdır ama ben bugün telefonu kurcalarken video modları buldum gülmekten öldüm dudakları büyütüyor agzı küçültüyor falan aynı zamanda hem ön hem arka kamera kullanılabiliyormuş bende iyi cahilmişim :)
Hala benim gibi Bilmeyenler için telefonun kamerasını açın videoya geçin orda mod yazan yere basın çok eğlenceli şeyler var :D
Gunaydiiin :D onlar baya iyi ya
şimdi öğrendim cahil +1 :D
ben kitkat ı sevmedim eski stabilite yok bana kalırsa.bence en kısa sürede bi güncelleme çıkar
malesef kitkat a güncelleme lazım sıkıntı yasıyan cok kişi var gps prblemi wifi problemi pil dah az gidiyormus cihaz biraz daha fazla ısınıyormus gibi ... bende 10f deyim kitkat gelmesine ragmen gecmedim 1-2 versiyon gelsin ondan sonra yüklerim :D 10f halinden oldukca memnun oldugum icin simdilik gerek görmedim ;) geri dönmek için cihazınızın hangi bölge icin üretildigini bulup orarnın stock romunu indiriceksiniz , sonrasında hard reset atmanız gerekiyor (celar cache ve data yapmanız lazım yoksa cihaz başlatma ekranında kalıyor versiyon düşürürken) daha sonra indirdiginiz dosyayı cihaza kurucaksınız :)
arkadaşlar mobil şebekeden twitter-youtube bağlanabilmenin en iyi yolu nedir şuan ?
banada lazım bu bilgi arkadaşlar, özellikle youtube ye nasıl girerim ?
banada lazım bu bilgi arkadaşlar, özellikle youtube ye nasıl girerim ?
twitter suan acık ama youtube icin psiphon kullanabilirsiniz :icon_tup:
malesef kitkat a güncelleme lazım sıkıntı yasıyan cok kişi var gps prblemi wifi problemi pil dah az gidiyormus cihaz biraz daha fazla ısınıyormus gibi ... bende 10f deyim kitkat gelmesine ragmen gecmedim 1-2 versiyon gelsin ondan sonra yüklerim :D 10f halinden oldukca memnun oldugum icin simdilik gerek görmedim ;) geri dönmek için cihazınızın hangi bölge icin üretildigini bulup orarnın stock romunu indiriceksiniz , sonrasında hard reset atmanız gerekiyor (celar cache ve data yapmanız lazım yoksa cihaz başlatma ekranında kalıyor versiyon düşürürken) daha sonra indirdiginiz dosyayı cihaza kurucaksınız :)
Siz guncellemeyi nasil aldiniz? OTA uzerinden mi yoksa flashtool ile kendiniz mi guncellediniz?
Hocalarim :D guncellemeyi telefon kendisi onerdi. Ben de yukledim. Ilk baslarda iyi gibi geldi sonrasinda hosuma gitmedi.
10F gercekten cok iyi hic gecme bencede... Telefon ne isiniyordu ne de pili hemen bitiyordu.
Dun telefon ilk defa kitlenince bende telefonu menuden resetledim biraz da oyle deneyecem...
Hard reset isini bir arastirmam lazim...
Ayrica benim telefon AME kodlu herhalde Birlesik Arap Emirlik'leri oluyor zaten Urdun'den satin aldim...
snapdragon batteryguru yukledim ciddi memnun kaldim, pil kendini iyice asti.
President
04-04-2014, 13:14
Kitkat yükleyen arkadaşlar full wipe veya hard format atmazlarsa sorun yaşarlar. Verilerinizi yedekleyip format atın cihaza.
Beyler, kit kat yukledikten sonra yasadigim sikintilari anlatmistim. gecen bir bucuk hafta once canima tak edince telefonun kendi menusunden format attim...
O zamandan beri ne eskisi kadar isiniyor ne de pili hemen bitiyor. 9 gundur kullaniyorum...
Eger sikinti yasanlar varsa benim gibi telefona format atsinlar... telefon kendine geliyor...
Beyler, kit kat yukledikten sonra yasadigim sikintilari anlatmistim. gecen bir bucuk hafta once canima tak edince telefonun kendi menusunden format attim...
O zamandan beri ne eskisi kadar isiniyor ne de pili hemen bitiyor. 9 gundur kullaniyorum...
Eger sikinti yasanlar varsa benim gibi telefona format atsinlar... telefon kendine geliyor...
Nasil reset atiyoruz abi. Birde 9 gundur kulaniyorum derken sarji mi 9 gun gitdi anlamadim ama.
Emre Ekrem
12-04-2014, 20:49
Bir şey merak ediyorum, Aracımda Pioneer mixtrax kullanıyorum "modeline bakıp belirtirim" ama bluetooth lu değil, cihazda smartphone uyumlu etiketi var, marketten baktım ve birçok Pioneer uygulaması buldum, bu uygulamalardan kullanan var mı?
Bu gün bi güncelleme geldi güncelledim şu an son sürüm D802TR20B yazıyor kitkat bu değil dimi ?
android sürümü hala : 4.4.2
4.4 kitkat işte abi
Tamam kardeşim saolasın benim kafa gitmiş 4.4.4 olucak sandım :D
Tamam kardeşim saolasın benim kafa gitmiş 4.4.4 olucak sandım :D
hahaha :D
şükür banada gelmiş indiriyorum
hahaha :D
şükür banada gelmiş indiriyorum
şu an için pek bişiy farketmedim kurcalıyorum büyük beklentilerim vardı :p
şu an için pek bişiy farketmedim kurcalıyorum büyük beklentilerim vardı :p
Biraz kullanin anlayacaksiniz ios ile nerdeyse telefonun akiciligi ve hizi.
hard reseti nasıl yapıyorum üstte sormuslar ama cevap yok
Bugun bir guncelemede bana geldi ama yuklemedim daha once bir arkadasimiz iyi olmadigini soylemisti sizce nasil guncelemelimiyiz
Asiri yavas indiriyo ya 16mbit internetim var 0.01le indircek utanmasa
Kitkat yükleyen arkadaşlar full wipe veya hard format atmazlarsa sorun yaşarlar. Verilerinizi yedekleyip format atın cihaza.
Bugun geldi abi guncelleme siz kulanici olarak nedersiniz gunceliyeyimmi
Nasil reset atiyoruz abi. Birde 9 gundur kulaniyorum derken sarji mi 9 gun gitdi anlamadim ama.
Formati telefonun kendi menusunden attim...Fabrika ayarlarin geri don misali... Yok 9 gun gitmiyor dogal olarak ama 10F'deki haline benzer duruma geldi... Ilk baslarda cok isiniyordu format attmadan once simdi ise 1.5 saat filim izledim wi-fi'dan normal isisindaydi yani 10f'deki gibi pil'de %7 civarinda azaldi...
kit kat geldi, yukledim. ekran ve ses kalitesi arti olarakta ios un akiciligi ciddi fark etti bence. yeni farkli bilmedigimiz, ozellikleri var mi acaba?
kit kat geldi, yukledim. ekran ve ses kalitesi arti olarakta ios un akiciligi ciddi fark etti bence. yeni farkli bilmedigimiz, ozellikleri var mi acaba?
Yukarda arkadaşlar bahsetmiş ama anlamadım ben kit kat dan sonra format mı atmak gerekiyor acaba siz öyle bişiy yaptınızmı ?
Burada ve baska forum sitelerinden baktim kit kat da pek memnun degiiller bende yuklemedim halen eski surum ile devam ediyorum
Yukarda arkadaşlar bahsetmiş ama anlamadım ben kit kat dan sonra format mı atmak gerekiyor acaba siz öyle bişiy yaptınızmı ?
Hard reset atmaya gerek yok hocam. Verileriniz silinir hard reset ile. Temiz kurulum olmasi icin atiyorlar hard reset ama bence cokda gerek yok.
Format atmanızda fayda var. Temiz kurulum çok daha verimli oluyor.
Bir kaç takılma düzelmiş, rehberdeki takılma devam ediyor. Şarj performansında değişiklik görmedim. JB Romdan memnun olanlar hiç düzeninizi bozmayın.
Hard reset atmaya gerek yok hocam. Verileriniz silinir hard reset ile. Temiz kurulum olmasi icin atiyorlar hard reset ama bence cokda gerek yok.
Format atmanızda fayda var. Temiz kurulum çok daha verimli oluyor.
Bir kaç takılma düzelmiş, rehberdeki takılma devam ediyor. Şarj performansında değişiklik görmedim. JB Romdan memnun olanlar hiç düzeninizi bozmayın.
Tşk ederim arkadaşlar , şu an çalışmasında bi sıkıntı yok gibi :) format atmadan devam edicem pek anlamıyorum zaten o işlerden illa atılması gerekmiyormuş zaten yukarda arkadasın dediğine göre :)
bu arada sanki şarj daha iyi gidiyor gibi güncelledikten sonra .
Alper D.
24-04-2014, 11:54
Bende guncelledim gayet memnunum tek sikinti guncellemeden once yedek aldim sonra telefona reset atip pc suit ile kitkat yukledim. Sonra pc suit ten geri yukledim resimlerim ve muziklerim i yuklemiyor geri kalan hersey ayni resimlerimi nasil dondurebilirim bilgisi olan varmidir
.
Yiğit Ş.
24-04-2014, 12:32
akıcılık bariz arttı. şarj olarak daha test etme fırsatım olmadı. RAM kullanımı azalmadı bende.
kamera mükemmele yakın mı olmuş nolmuş yav çok beğendim ben :D
akıcııkta iphoneu aratmıyo cidden
Belki bilmeyen vardır diye yazıyorum benim çok işime yarayan bir detay.
Kablosuz veri depolama ile ilgili.
>Kablosuz depolamanın üstüne basılı tutun.
>Kablosuz depolamayı aktif edin.
>Bilgisayardan herhangi bir klasör açıp adres çubuğuna, telefonda 192.168.1.5 şeklinde yazan IP'yi yazıp enterlayın.
>Kullanıcı adı ve şifre isteyecek, tel deki bilgilere göre doldurun.
Bu şekilde hiçbirşeye gerek kalmadan pc ve tel arasında veri alışverişi yapabilirsiniz.
Kullanıcı adı ve şifreyi hatırla derseniz bir daha uğraşmanıza gerek kalmaz.
İşlemler tamamlanınca g2 adında bir klasör göreceksiniz.
Bunu masaüstüne kısayol olarak göndererek, pc de kablosuz veri depolama aktif olduğu sürece kolayca bağlanabilirsiniz.
Donanımhaberde gördüm bunu güzel özellik valla.
By CrAzY
30-04-2014, 09:20
Belki bilmeyen vardır diye yazıyorum benim çok işime yarayan bir detay.
Kablosuz veri depolama ile ilgili.
>Kablosuz depolamanın üstüne basılı tutun.
>Kablosuz depolamayı aktif edin.
>Bilgisayardan herhangi bir klasör açıp adres çubuğuna, telefonda 192.168.1.5 şeklinde yazan IP'yi yazıp enterlayın.
>Kullanıcı adı ve şifre isteyecek, tel deki bilgilere göre doldurun.
Bu şekilde hiçbirşeye gerek kalmadan pc ve tel arasında veri alışverişi yapabilirsiniz.
Kullanıcı adı ve şifreyi hatırla derseniz bir daha uğraşmanıza gerek kalmaz.
İşlemler tamamlanınca g2 adında bir klasör göreceksiniz.
Bunu masaüstüne kısayol olarak göndererek, pc de kablosuz veri depolama aktif olduğu sürece kolayca bağlanabilirsiniz.
Donanımhaberde gördüm bunu güzel özellik valla.
Bilgiler için sağol furkan bilmeyen bir çok kullanıcı vardır.
Arkadaslar ozet olarak kit kat dan memnunmu herkez guncellemeye degermi sarj suresi kisa vs gibi duyumlar felan var...
By CrAzY
30-04-2014, 10:11
Arkadaslar ozet olarak kit kat dan memnunmu herkez guncellemeye degermi sarj suresi kisa vs gibi duyumlar felan var...
Söyle diyim şarj konusu tırt hard reset atmadan düzelmiyor.Hızı mükemmel takılma donma yok kamera oldukca iyi olmuş yani eksiği varmı var ama adamlar yapmış düzeltmelerde gelcek illa bu sene içinde kılcık gibi bi cihaz olur elinizde :)
Söyle diyim şarj konusu tırt hard reset atmadan düzelmiyor.Hızı mükemmel takılma donma yok kamera oldukca iyi olmuş yani eksiği varmı var ama adamlar yapmış düzeltmelerde gelcek illa bu sene içinde kılcık gibi bi cihaz olur elinizde :)
Cok tesekkurler ozaman hemen basliyalim :D
Ben reset falan atmadim ama.sarjim fark.edilir.duzeyde iyilesti. Reset atsam belki daha iyi olucak ama.kim ugrascak onla :D
Ben reset falan atmadim ama.sarjim fark.edilir.duzeyde iyilesti. Reset atsam belki daha iyi olucak ama.kim ugrascak onla :D
Turkiye cihazi olanlarda sarjin bariz artmasi normal :) 10c vardi turkiye cohazlarinda ve pilin canini onuyordu :D ama avrupa cihazlarin bircogu 10f ve 10g idi :) bunlardan gecenlerde biraz sarj suresi azaldi ;)
kitkata root yokmu acaba?varsada nasıl yaparız :D
LG G3 işte bu tarihte geliyor - Hürriyet TEKNOLOJİ (http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/26336931.asp)
By CrAzY
10-05-2014, 22:40
F4R
abi kurdun mu almanların 20d 'yi ? hala 20b demisin.Otg den yazılımda alamıyoruz tekrar aynı 20b yükleme gibi 20d yi de yüklesem mi fark varmıki..
Yok dostum kurmadim valla. Ama arkadasinkinde kuruluydu baktim biraz. Knock code gelmis cokda stabil caliyodu. Ben begendim baya. Kurucam bi ara ama evde net yok. Pc kurulu degil vs. Biraz beklicem haci bu surumde. Zaten 20d yi kurunca root da edicem. Rootsuz keyfi cikmiyo :)
By CrAzY
11-05-2014, 12:18
Yok dostum kurmadim valla. Ama arkadasinkinde kuruluydu baktim biraz. Knock code gelmis cokda stabil caliyodu. Ben begendim baya. Kurucam bi ara ama evde net yok. Pc kurulu degil vs. Biraz beklicem haci bu surumde. Zaten 20d yi kurunca root da edicem. Rootsuz keyfi cikmiyo :)
20b gibimi yapcaz abi o kurulumuda ?
Aynen oyle haci ayni sekilde kuruyoruz.
By CrAzY
11-05-2014, 12:37
Aynen oyle haci ayni sekilde kuruyoruz.
Şimdi indiriyorum bakalım.Yav abi herkes hard resetle daha iyi oluyor diyor bende o kadar uygulama rehber resim videoyu nereme sokaym varmı bi uygulama ? yedeklesem hepsini.
Lg backup dan yedekleyip o yedegi pc ye kaydet haci. Yukleme ve hard resetten sonra geri yuklersin. Full backup al haci resimler videolar fln. Hatta ne olur nolmaz resimlerini fln ayrica yedekle pc ye.
By CrAzY
11-05-2014, 13:56
Lg backup dan yedekleyip o yedegi pc ye kaydet haci. Yukleme ve hard resetten sonra geri yuklersin. Full backup al haci resimler videolar fln. Hatta ne olur nolmaz resimlerini fln ayrica yedekle pc ye.
Tmmdır abi hard reset kaldı 20d yi yükledim knock kode 'da sıkıntı yok ..
20d yi nasıl yükliyecez nerden indiriebilirim.birde 20b ile arasında çok fark varmı?
hocam su hard reseti bize de anlatin nasil yapacagiz? Ben 20a yi yukledikten sonra telefondan reset attim fabrika ayarlarina geri don ayari idi galiba... Hard reset bundan farkli mi?
By CrAzY
11-05-2014, 15:27
Kitkatta hard reset biraz daha değişmiş..
Hard Reset atmak
Telefon kapalı şekilde Güç + ses kısma tusuna basılır lg logosu geldiğinde ses acma ve ses kısma tusuna beraberinde basılır gelen menülere yes denilir hard reset atılmış olunur.Dikkat! Hard reset telefonda hiç bir bilgi bırakmaz yedeklemeniz lazım...
20d yi nasıl yükliyecez nerden indiriebilirim.birde 20b ile arasında çok fark varmı?
Lg FirmList sayfasnda Germany kısmandan 20d indirilip 20b şeklinde offline kurulum yapılır.
F4R
Abi 20d yi kurdum hard reseti attım telefon biraz daha akıcılastı + olarak pil performansına bakcam..
Kitkatta hard reset biraz daha değişmiş..
Hard Reset atmak
Telefon kapalı şekilde Güç + ses kısma tusuna basılır lg logosu geldiğinde ses acma ve ses kısma tusuna beraberinde basılır gelen menülere yes denilir hard reset atılmış olunur.Dikkat! Hard reset telefonda hiç bir bilgi bırakmaz yedeklemeniz lazım...
Lg FirmList sayfasnda Germany kısmandan 20d indirilip 20b şeklinde offline kurulum yapılır.
F4R
Abi 20d yi kurdum hard reseti attım telefon biraz daha akıcılastı + olarak pil performansına bakcam..
Hayirli olsun haci. Lg backup da sorun cikmadi degil mi?
By CrAzY
11-05-2014, 16:04
Hayirli olsun haci. Lg backup da sorun cikmadi degil mi?
Çıktı yedeği göstermedi :)
Nasi yaaa? Gostermesi lazim, sadece versiyon degisikliklerinde sorun cikariyor. Ornegin JB den KK ya gecersen. Baska bi problem olmasin? Yedegi LG backup klasorune attin tekrar dimi?
By CrAzY
11-05-2014, 16:17
Nasi yaaa? Gostermesi lazim, sadece versiyon degisikliklerinde sorun cikariyor. Ornegin JB den KK ya gecersen. Baska bi problem olmasin? Yedegi LG backup klasorune attin tekrar dimi?
Evet abi bende anlayamadım ama fotoları rehberi felan aldım sadece uygulamalar gitti onuda geri yükledim sıkıntı yok :)
LG G3′ün ilk videosu yayınladı | Stuff (http://www.stuff.com.tr/2014/05/lg-g3un-ilk-videosu-yayinladi.html)
G3 noldu beyler bugun tanitiliodu varmi haberi olan
LG G3 Tanıtıldı! İşte Detaylı Özellikleri, Fotoğrafları ve Çıkış Tarihi - mobil13 (http://www.mobil13.com/lg-g3-tanitildi-iste-detayli-ozellikleri-fotograflari-ve-cikis-tarihi-5231.html)
Gorunen oki g2 den gecis icin pek bi sebep yok
By CrAzY
27-05-2014, 21:15
Hoş bi tasarım ön kameranın 8 olmaması şaşırttı ayrıca g2 deki sd hatasını gidererek 128 gb desteği ilave edilmiş Lg bu gidişle ne zamzung koyar nede htc.
By CrAzY
28-05-2014, 14:00
G3 teması çıkmış yükledim bomba gibi görüntü aldı telefon :)
G3 le G2 arasında baya fark var ya ben hala Optimus G :(
halilakgunn
28-05-2014, 14:03
G3 çıktı sanırım
Yiğit Ş.
28-05-2014, 14:07
G3 teması çıkmış yükledim bomba gibi görüntü aldı telefon :)
nerden indiriyoruz g3 temasını ?
By CrAzY
28-05-2014, 14:08
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/t34.0-12/10171774_10203993343022083_140610066909067451_n.jp g?oh=b4d27dcbed17fb37308bfca7e6edcbab&oe=5388509A&__gda__=1401430945_31223e03bb9a41fe8d2d57d63886556 4
Ya bu yeni çıkan g3de şu kamera olayı varmı? hani titreşimi sıfıra indiren video çekerken lensi oynuyordu bir reklamında. Varsa sırf onun için bile almayı düşünüyorum g2 vardı çok memnundum note 3 aldım ondan da memnunumda o kamera olayı varsa g3ü çok sevebilirim :)
By CrAzY
28-05-2014, 14:11
nerden indiriyoruz g3 temasını ?
https://docs.google.com/file/d/0B09IyZFWDAWnaXhvTVlfRExjVUU/edit?pli=1
Burdan indirebilirsin.
Ya bu yeni çıkan g3de şu kamera olayı varmı? hani titreşimi sıfıra indiren video çekerken lensi oynuyordu bir reklamında. Varsa sırf onun için bile almayı düşünüyorum g2 vardı çok memnundum note 3 aldım ondan da memnunumda o kamera olayı varsa g3ü çok sevebilirim :)
Stabilizer özelliği elbette var g3 dede.
Yiğit Ş.
28-05-2014, 15:36
uu beybi. canavar oldu :D güzelmiş bu. eyw kardeşim
By CrAzY
28-05-2014, 19:04
Evet güzel tema bide retro var oda güzel.
G3 çıktı sanırım
avrupada tanıtımı başladı bugun yada yarın turkiyedede olucaktı :) 1 hafta sonra korede mi japonyada mı ne satısa sunulucak 1 ay sonrada avrupada sanırım ;)
bu arada tema için teşekkürler :)
By CrAzY
28-05-2014, 20:52
Bugün saat 8 de Tanıtımı yapılacaktı fuarda ne yaptı ki erdi abi :)
cabrioleter
28-05-2014, 21:18
g2'yi bıraktırıp g3 aldıracak bir telefon olmamış 2000+ para vermek 1000 liraya g2 alınıyorken saçmalık olur..
.
Guzel oldu bu tema tesekkurler:)
34btr1907
28-05-2014, 21:50
http://img.donanimhaber.com/images/haber/61477/lgg3resmi_1_erdiozuag.jpg
Uzun süredir merakla beklenen yeni nesil akıllı telefon modellerinden LG G3, resmen lanse edildi. Özellikle fiyat/performans oranı ile geçtiğimiz yıla damgasını vuran G2'nin devamı olarak önümüzdeki hafta Güney Kore'de, önümüzdeki ay da Avrupa'da satışa sunulacak olan LG G3, 5.5-inç büyüklüğünde ve QHD yani 2560 x 1440 piksel çözünürlüğünde True HD IPS+ LCD ekrana sahip. İnç başına düşen piksel yoğunluğu 534 olan dolayısıyla keskin görüntü anlamında zirveye aday olan LG G3, özellikle ekran konusunda liderlik iddiasında.
LG G3, teknik özellik seviyesinde mercek altına alındığında işlemci olarak Samsung'un Galaxy S5'inde de karşımıza çıkan 2.46GHz hızındaki Snapdragon 801-8974AC'den güç aldığını görüyoruz. 578MHz hızındaki Adreno 330 GPU'sunun eşlik ettiği telefon, işlemci performansı olarak HTC One M8'den ve Sony Xperia Z2'den fazlasını sunarken, grafik performansında ise özellikle yüksek çözünürlüğün olumsuz yansımalarını yaşayacağını söyleyebiliriz. LG G3'ün en çok merak edilen detaylarından biri de RAM kapasitesi idi. En başta 3GB RAM, sonra da 2GB RAM ile geleceği iddia edilen LG G3 aslında iki RAM kapasitesini de destekliyor. Merak edenler için G3'ün 16GB kapasiteli versiyonu 2GB RAM, 32GB kapasiteli versiyonu ise 3GB RAM ile gelecek. Özellikle 16GB'lık versiyonun fiyat odaklı olduğunu ve G2 gibi agresif bir fiyatlandırmanın hedeflenmiş olabileceği tahminini yapabiliriz.
G2'nin en büyük eksiklerinden olan microSD kart desteğinin olmaması, G3'te telafi edilmiş durumda. Kullanıcılar 128GB'a kadar hafıza kartı takabilecekler LG G3'e. Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11 ac, NFC ve kızıl ötesi gibi detaylara sahip olan telefonda, tüm kontrol butonları aynı G2'de olduğu gibi cihazın arka kısmına taşınmıiş durumda. Arka kısmında aynı zamanda 13MP çözünürlüğündeki OIS yani optik görüntü sabitleme özellikli kamera sensörüne (sensörün G2 ile aynı yani Sony üretimi IMX135 olduğu bildiriliyor) yer verilen telefon, hemen kamera sensörünün yanında yer alan özel lazer yardımıyla çok hızlı bir şekilde netleme yaparak hızlı görüntüler çekilmesinin önünü açıyor. Aynı zamanda faz tanımlamalı fokus yeteneğine de sahip olan kamera, LG'nin iddiasına göre 276ms'de fokus yapabiliyor ki bu değer, Samsung'un Galaxy S5 için açıkladığı 300ms+ değerinden daha iyi olarak öne çıkıyor.
http://img.donanimhaber.com/images/haber/61477/3_G3_Colour_Range_low_678x452.jpg
elfie yani özçekim konusunda da iddialı olan LG G3'te 2MP çözünürlüğünde ön kamera (Sony IMX 208 sensörünü kullanıyor) bulunuyor. Daha büyük piksellere sahip olan bu kamera, düşük ışıkta yüksek görüntü kalitesi vaad ederken, açıklanan bilgilere göre 77 derece görüş açısı ile daha geniş fotoğraflara da zemin hazırlıyor. LG G3'ün kasa kalitesine baktığımız zaman ise, beklenenin aksine metal değil polikarbon malzemenin kullanıldığını ve gövdenin en üstünde özel bir katman kullanılarak fırçalanmış alüminyum görünüme kavuşturulduğuna tanık olmaktayız. Diğer rakiplerinden farklı olarak su ve toza karşı dayanıklı olma gibi özelliklere sahip olmayan telefon, 150 gram ağırlığında ve 8.9mm kalınlığında. Kıyaslama yapmak gerekirse Galaxy S5'ten daha kalın ve ağır, Xperia Z2'den daha kalın ama daha hafif, HTC One M8'den ise hem daha hafif hem de daha ince olan telefon, aynı ekran büyüklüğüne sahip olan Oppo Find 7 ile kıyaslandığında ise daha ince olmasıyla dikkat çekiyor. 3000mAh kapasiteli pil ile gelen ve arka kapağı çıkartılan LG G3, kullanıcılarına çok sayıda kasa rengi seçeneği de sunuyor olacak.
Daha yüksek çoklu ortam deneyimi için, arka kısmında 1 Watt gücünde hoparlör ile gelen LG G3, bu açıdan LG G Pro 2 ile büyük oranda benzerlik gösteriyor. Eklenen Boost Modu ile ses çıkış gücü 1.5 Watt'a kadar çıkabilen G3'ün Boom Sound özellikli HTC One M8'e karşı neler yapabileceği şimdiden merak konusu. Yazılım tarafında Android 4.4.2 ve ciddi oranda yenilik geçiren Optimus arayüzü ile anons edilen telefon, daha düz tasarımı ve yepyeni ikonlar ile çok daha akıcı bir kullanım deneyimi vaad ederken, çok sayıda yeni yazılım özelliği ve ince ayarı da beraberinde getiriyor. Google Now servisine rakip Smart Notice yani akıllı uyarı özelliği pek çok açıdan kullanıcısına durum uyarısı veren ve hatırlatma yapan LG G3, örneğin siz eve ya da ofise vardığınızda otomatik olarak Wi-Fi bağlantısını aktif edebiliyor.
En çok merak ettiğimiz konulardan biri olan fiyat henüz açıklanmadı.
ne 2000 liramı ,çok degilmi ? bu telefon sony Z2 den daha mı iyidir ? ben bu aralar bu sony z2 ye taktımda ???
dhamamcioglu
28-05-2014, 23:00
Konu biraz değişmiş olacak ancak G2 kullanıcılarına bir soru sormak istiyorum.
1.5 hafta önce Vatan Bilgisayardan 32gb lık versiyonu aldım. Kullanmaya başladıktan 3-4 gün sonra farkettim ki arka kapak hafif çıtırdıyor. Sanki biraz boşluk varmış gibi. Daha önce iPhone kullandığım ve böyle bir şeyle 7 senedir karşılaşmadığım için (2007-2011 arası iphone2, 2011-2014 arası iphone4 kullandım) biraz yadırgadım. Telefonun sol üst ve sağ alt köşesinden hafif bastırdığım zaman sanki dağılacakmış gibi çıtır çıtır ses yapıyor. Kıllanıp Vatan Bilgisayara gittim ancak oradaki diğer LG G2'lerde de aynı sorun mevcuttu. Bu sebeple garantiye gönderme ihtiyacı hissetmedim. Uzun süredir kullanan arkadaşlarda da bu sorun mevcut mu? Sizce dikkate almam gereken bir şey mi uzun vadede?
Konu biraz değişmiş olacak ancak G2 kullanıcılarına bir soru sormak istiyorum.
1.5 hafta önce Vatan Bilgisayardan 32gb lık versiyonu aldım. Kullanmaya başladıktan 3-4 gün sonra farkettim ki arka kapak hafif çıtırdıyor. Sanki biraz boşluk varmış gibi. Daha önce iPhone kullandığım ve böyle bir şeyle 7 senedir karşılaşmadığım için (2007-2011 arası iphone2, 2011-2014 arası iphone4 kullandım) biraz yadırgadım. Telefonun sol üst ve sağ alt köşesinden hafif bastırdığım zaman sanki dağılacakmış gibi çıtır çıtır ses yapıyor. Kıllanıp Vatan Bilgisayara gittim ancak oradaki diğer LG G2'lerde de aynı sorun mevcuttu. Bu sebeple garantiye gönderme ihtiyacı hissetmedim. Uzun süredir kullanan arkadaşlarda da bu sorun mevcut mu? Sizce dikkate almam gereken bir şey mi uzun vadede?
Merhaba bende de g2 32 gb var sorun olmaz normal bir durum cit cit diyor basdirinca dert etmeyin bence ama kit kat yapmayin derim ben gunceleme olayini
dhamamcioglu
29-05-2014, 02:00
Valla alır almaz kitkat'e yükselttim, şu ana kadar son derece memnunum, herhangi bir sorun çıkartmadı. Kitkat size ne gibi bir olumsuzluk yaşattı?
Valla alır almaz kitkat'e yükselttim, şu ana kadar son derece memnunum, herhangi bir sorun çıkartmadı. Kitkat size ne gibi bir olumsuzluk yaşattı?
Sarj konusunda cok sikinti yasadim. Normal eski surumde benim sarjim iki gun yeterken suanda bir gun yetiyor aksama kadar yogun kulanimda %50 veya 60 dA oluyor ertesi gun aksam eve gelene kadar rahat yetiyor du. Fakat suanda kit kat dan sonra bu yuzde aksam geldigimde %20 lerde oluyor. Asiri kulanimda dahada azaliyor
President
29-05-2014, 08:08
Sarj konusunda cok sikinti yasadim. Normal eski surumde benim sarjim iki gun yeterken suanda bir gun yetiyor aksama kadar yogun kulanimda %50 veya 60 dA oluyor ertesi gun aksam eve gelene kadar rahat yetiyor du. Fakat suanda kit kat dan sonra bu yuzde aksam geldigimde %20 lerde oluyor. Asiri kulanimda dahada azaliyor
KitKat yükledikten sonra fabrika ayarlarında dönmediyseniz ondan olabilir. ICS ve KitKAt baseband anlamında birbirinden farklı bu yüzden reset atarsanız daha iyi olur.
ceratoniaorg
29-05-2014, 08:40
ben g3 ü çok beğendim ve çıkan habere göre 3gb ram 32gb hafızaya sahip versiyon 2199 dan piyasada olacakmış. 2gb 16 lık olan ise 2k nın altında satılacakmış.
zOnstyLe
29-05-2014, 09:14
Gelip benden alında prim alalım yaa :D :D
cabrioleter
29-05-2014, 14:44
ne 2000 liramı ,çok degilmi ? bu telefon sony Z2 den daha mı iyidir ? ben bu aralar bu sony z2 ye taktımda ???
kesinlikle iyi değil sebebi ise ekranı. o kadar yüksek çözünürlük koydular ki o grafik işlemcisi ne yazıkki yeterli gelmeyecektir. eğer ekranı full hd olarak kalsaydı efsane bir telefon olabilirdi ama bu ekranla ne yazıkki uçan kaçan bir telefon olmayacak.
kesinlikle iyi değil sebebi ise ekranı. o kadar yüksek çözünürlük koydular ki o grafik işlemcisi ne yazıkki yeterli gelmeyecektir. eğer ekranı full hd olarak kalsaydı efsane bir telefon olabilirdi ama bu ekranla ne yazıkki uçan kaçan bir telefon olmayacak.
Niye herkes oyun gozuyle bakiyor anlamiyorum ... Ilk heves alindiginda yukleniyor oynaniyor sonra ayda yilda 1 oturup yuksek grafikli oyun oynarsiniz , bu kadar dert etmeyin 2k nin keyfini cikarin
By CrAzY
29-05-2014, 19:34
Üzülerek katılmadığımı belirtiyorum.
Yeni Metal Bumper siparişi aliexpresten geçildi bakalım hayırlısıyla :)
http://cache.donanimhaber.com/ImageThumbnail2.aspx?path=http://store.donanimhaber.com/f2/e2/16/F2E21645D7B60A90D1E0468ADF0863B4.png&t=92277468&size=1&bound=2&border=0&resolution=0&overrides=480
http://cache.donanimhaber.com/ImageThumbnail2.aspx?path=http://store.donanimhaber.com/83/e8/fe/83E8FED873E88AB619A36FAA6713CE77.png&t=92277468&size=1&bound=2&border=0&resolution=0&overrides=480
cabrioleter
30-05-2014, 00:45
Niye herkes oyun gozuyle bakiyor anlamiyorum ... Ilk heves alindiginda yukleniyor oynaniyor sonra ayda yilda 1 oturup yuksek grafikli oyun oynarsiniz , bu kadar dert etmeyin 2k nin keyfini cikarin
o küçücük ekranda size kimse söylemese siz onun 2k olduğunu bile anlamazsınız. ayrıca oyun ya da uygulama kullanmayacaksınız bu tip bir telefon almanın manası var mı? onu da geçtim 2k içerik nerdeyse yok zaten kişisel tatminden öte bir şey değil qhd. 2k güzel bir şey değil sebeplerinden biri ise yediği pil. ayrıca sadece oyun ve uygulama olarak düşünmeyin her sene telefon değiştiren biri değilseniz qhd olan telefon her daim daha fazla güç isteyeceğinden normal ekrana göre o telefon daha çabuk donma kasılma olaylarına gelecek. benchmarklarda da muhtemelen belli edecek bunu.
qhd ile hava attıracaklar diye 1080p ye anca yeten grafik işlemcisiyle geldi telefon. bu telefon 1080p olsa hatta 720p olsa senelerce takır takır kullanabileceğin bir telefon olurdu ama ne yazıkki üstündeki ekran bunu engelleyecek. telefon piyasası gerçekten o kadar gereksiz hızlanıyor ki bi önceki nesil telefon o kadar çabuk yetersiz oluyor ki hep daha fazla satış için gereksiz bir şekilde donanım ekleniyor telefonlara. şimdi adreno 330 buna tam olarak yeterli gelmeyecek adreno340 2klısı çıkacak bir iki nesil öyle derken 4 k ile adreno 340(atıyorum belki 350 de olabilir) yetmeyecek bir sonraki nesil 4k ile adreno 350 falan falan.. ee kimse de demiyor ki el kadar alette bunun ne gereği var?
xperia z1 fhd z1c ise hd tamamen aynı donanımlar var hem performans hem pil olarak fazlasıyla fark oluşuyor aralarında. tamam birinin ekranı daha büyük ama 700 mah da fazla pili var hadi onu da geçtim ekran panelleri farklı pil ondan iyi, 720p olan telefon performans olarak katlıyor abisini..
herkes aynı şekilde düşünmek zorunda değil :)
o küçücük ekranda size kimse söylemese siz onun 2k olduğunu bile anlamazsınız. ayrıca oyun ya da uygulama kullanmayacaksınız bu tip bir telefon almanın manası var mı? onu da geçtim 2k içerik nerdeyse yok zaten kişisel tatminden öte bir şey değil qhd. 2k güzel bir şey değil sebeplerinden biri ise yediği pil. ayrıca sadece oyun ve uygulama olarak düşünmeyin her sene telefon değiştiren biri değilseniz qhd olan telefon her daim daha fazla güç isteyeceğinden normal ekrana göre o telefon daha çabuk donma kasılma olaylarına gelecek. benchmarklarda da muhtemelen belli edecek bunu.
qhd ile hava attıracaklar diye 1080p ye anca yeten grafik işlemcisiyle geldi telefon. bu telefon 1080p olsa hatta 720p olsa senelerce takır takır kullanabileceğin bir telefon olurdu ama ne yazıkki üstündeki ekran bunu engelleyecek. telefon piyasası gerçekten o kadar gereksiz hızlanıyor ki bi önceki nesil telefon o kadar çabuk yetersiz oluyor ki hep daha fazla satış için gereksiz bir şekilde donanım ekleniyor telefonlara. şimdi adreno 330 buna tam olarak yeterli gelmeyecek adreno340 2klısı çıkacak bir iki nesil öyle derken 4 k ile adreno 340(atıyorum belki 350 de olabilir) yetmeyecek bir sonraki nesil 4k ile adreno 350 falan falan.. ee kimse de demiyor ki el kadar alette bunun ne gereği var?
xperia z1 fhd z1c ise hd tamamen aynı donanımlar var hem performans hem pil olarak fazlasıyla fark oluşuyor aralarında. tamam birinin ekranı daha büyük ama 700 mah da fazla pili var hadi onu da geçtim ekran panelleri farklı pil ondan iyi, 720p olan telefon performans olarak katlıyor abisini..
herkes aynı şekilde düşünmek zorunda değil :)
1080p telefon icin en ideali bencede ama oyle bir soyluyosunuz ki sanki daha once 2k qhd telefon alip kullanmis ve verim alamamis gibi :) telefon bi piyasaya ciksin, millet alsin kullansin bnece ondan sonra yorum yapmak daha dogru olur. LG muhendislerinin bunu dusunemeyecegini hic sanmiyorum. Bence sanildigi gibi, kasma donma, pil vs durumlari olmayacak. Adamlar amiral gemisi cikariyor, G2 bile suan catir catir satarken boyle bir hata yapacaklarini sanmiyorum.
Doğru söylüyor yalnız.
2k dediğiniz 2048x1080, bugün çoğu orta-üst seviye oyun bilgisayarı bile bu çözünürlükte oyunları 50 fps de zor çalıştırır. Üst seviye ekran kartı gerektirir. Bu bahsettiğim ekran kartı boyutları 3-4 tane telefon eder yanlış olmasın. Kaldı ki telefonun grafik kartı ile 20-25 fps de oynarsanız şükredin. Normal bir insan gözü 30 fps nin altını, Normal üstü bir insan gözü 45 fps altını takılma olarak algılar.
Bu sadece oyun kısmı, normal kullanım kısmını zaten anlatmış cabrioleter. 720p-1080p bence de şu an telefonlar için en iyisi gibi gözüküyor.
Monitörde 1440p olsa anlarım fark anlaşılır da, küçücük telefonda "abi benimki 31 megapixel" den öteye gitmeyecektir.
ceratoniaorg
30-05-2014, 08:35
Doğru söylüyor yalnız.
2k dediğiniz 2048x1080, bugün çoğu orta-üst seviye oyun bilgisayarı bile bu çözünürlükte oyunları 50 fps de zor çalıştırır. Üst seviye ekran kartı gerektirir. Bu bahsettiğim ekran kartı boyutları 3-4 tane telefon eder yanlış olmasın. Kaldı ki telefonun grafik kartı ile 20-25 fps de oynarsanız şükredin. Normal bir insan gözü 30 fps nin altını, Normal üstü bir insan gözü 45 fps altını takılma olarak algılar.
Bu sadece oyun kısmı, normal kullanım kısmını zaten anlatmış cabrioleter. 720p-1080p bence de şu an telefonlar için en iyisi gibi gözüküyor.
Monitörde 1440p olsa anlarım fark anlaşılır da, küçücük telefonda "abi benimki 31 megapixel" den öteye gitmeyecektir.
verdiğiniz bilgilerin teorik olduğu zaten yazınızdan belli. G3 ün çözünürlüğü 2560 x 1440 dir. Bilgisayar oyunlarındaki grafik kartının 2k çözünürlüğü 50 fps de oynatabileceği bir teori ama telefonda pc oyunu zaten oynatmıyoruz ;)
Her şeyi geçtim telefonda bile üst seviye olan tüm oyunlar zaten uygun optimum parçalara göre grafiklendiriliyor ve istatiksel açıdan da bakılırsa bu üst seviye oyunları oynayanların sayısı yeni telefonu almış olmak için alanlardan bile az. adamların hedef kitlesi oldukça geniş dolayısı ile bu düşünce bu ürünün satışını etkilemez.
Oncelikle kesinlikle telefon teknolojisinin bunkadar hizli yenilenmemesi gerektigine katirliyorum ve satis stratejisi olarak cikan her telefondan bir yenilikle beraber bir eksiklikte yarattiklari dogru. Ama gelip 2k ekrani ayirt edemezsiniz fikrine katilmiyorum zamaninda 480p ler ilk ciktigindada insanlar bu dusunceye kapilmislardi vaov bundan daha iyisi olamaz mukemmel goruntu diye dusunuyorlardi , simdi 4k tv lerden bahsediyoruz. Telefona 1080p ciktigindada yine gereksiz demistik ama kullanmaya baslayinca aradaki farkin bariz oldugu anlasiliyor 2k dada eminim farki hissedicegiz(2k icerik yok demissiniz ama ayni goruntuyu bur 720p telefonda birde 2k da bakin yine fark eder goruntu 720p olsa bile). Daha cabuk donar takilir diyorsunuz , standart kullanimda bunlarin hicbirini yasamiyacaginiza eminim ekran 2k oldu diye menu gecisi donmaz merak etmeyin , benchmarklara hic girmeyin alayi sacma sapan testler. Sarji daha cabuk biticegi konusunda katiliyorum buyuk ihtimal daha cabukta isinicak. Uygulama kullanmickasaniz neden aliyorsunuz demissiniz boyle bir durum soz konusu degil , gidip Rr3 veya cook ust seviye bir oyun oynamicaksaniz geri kalan herseye yeticegini dusunuyorum kasabilicek bir uygulama daha gormedim. Ayrica telefonda oyun olayi daha cok geride ya ipad falan alip oynuyor cogu kisi yada konsolllarda.Oturup saatlerde 5 inch ekranlarda oyun oynayan kaldigini sanmiyorum zaten sarj ve isinma olaylarina girmiyorum bile.
cabrioleter
30-05-2014, 11:05
1080p telefon icin en ideali bencede ama oyle bir soyluyosunuz ki sanki daha once 2k qhd telefon alip kullanmis ve verim alamamis gibi :) telefon bi piyasaya ciksin, millet alsin kullansin bnece ondan sonra yorum yapmak daha dogru olur. LG muhendislerinin bunu dusunemeyecegini hic sanmiyorum. Bence sanildigi gibi, kasma donma, pil vs durumlari olmayacak. Adamlar amiral gemisi cikariyor, G2 bile suan catir catir satarken boyle bir hata yapacaklarini sanmiyorum.
qhd alıp verim alamamak değil ki olay. o kadar küçük ekranda 720p ile 1080p arasında bile nerdeyse fark yok. ekranın çözünürlüğünün yükselmesi demek daha fazla işlemci gücü daha fazla pil tüketimi demek. lg mühendisleri düşünemediğinden değil düşündüğü için bunu yaptı.
bir arkadaş da demişki 1080p yi qhd ekranda izlemek fark oluşturur diye aslında öyle bir dünya yok. tam tersine 1080p destekleyen ekranda 2k çözünürlükte bir video açarsan desteklememesine rağmen bir miktar daha iyi gözükür. ekran iyi diye yayınlanan içerik iyileşmez. 1080p televizyonlarımızda sd görüntüler ne hale gelmişti düşünün..
KitKat yükledikten sonra fabrika ayarlarında dönmediyseniz ondan olabilir. ICS ve KitKAt baseband anlamında birbirinden farklı bu yüzden reset atarsanız daha iyi olur.
yaptım abı fabrıka ayarlarına döndum düzeldi fakat ilk aldıgım şarj performansı yok ne yazıkkı. imkanım olsa eski sürümü yuklemek isterim.
http://cache.donanimhaber.com/ImageThumbnail2.aspx?path=http://store.donanimhaber.com/f2/e2/16/F2E21645D7B60A90D1E0468ADF0863B4.png&t=92277468&size=1&bound=2&border=0&resolution=0&overrides=480
http://cache.donanimhaber.com/ImageThumbnail2.aspx?path=http://store.donanimhaber.com/83/e8/fe/83E8FED873E88AB619A36FAA6713CE77.png&t=92277468&size=1&bound=2&border=0&resolution=0&overrides=480
metal cıktımı cok hoş olmuş nereden alabılırız acaba
By CrAzY
31-05-2014, 10:07
Türkiye de yok malasef.Ben yurt dışından sipariş geçtim yani geçtik arkadaşlarla toplu olarak 1 aya gelir.
Alper D.
31-05-2014, 10:27
kitkat benimde şarjımı çok götürmeye başladı.hard reset falan da attım yinede tel elimdeyken sürekli bakıyorum 1-1 düşüyor şarj önceki sürümde sabah evden 7.30 %100 çıkıp saat 11-12 ye doğru anca 99 olurdu şimdi 1 saat içinde düşmeye başlıyor.
kitkat benimde şarjımı çok götürmeye başladı.hard reset falan da attım yinede tel elimdeyken sürekli bakıyorum 1-1 düşüyor şarj önceki sürümde sabah evden 7.30 %100 çıkıp saat 11-12 ye doğru anca 99 olurdu şimdi 1 saat içinde düşmeye başlıyor.
dur daha bunlar iyi günlerin
Kitkat jb den biraz fazla sarj yiyor evet, ama oyle tahmin ediyorum ileriki guncellemelerde cozeceklerdir. Kisinin terchine kalmis, benim icin telefonun akici olmasi, ufak tefek takilmalarin olmamasi cok daha onemli, varsin 3-4 saat daha az gitsin sarji. Baskasi icin tam tersi olabilir. Secim sizin...
Alper D.
31-05-2014, 15:13
dur daha bunlar iyi günlerin
:))) yine de bu hali bile 3 ayfon sarji bitirir rahat oll :))
:))) yine de bu hali bile 3 ayfon sarji bitirir rahat oll :))
+++++ olusu bile yeter diyosun yani :icon_tup:
Burdan indirebilirsin.
Stabilizer özelliği elbette var g3 dede.
Temayı indirdikten sonra ne yapıyoruz , bi yeremi kopyalıcaz :o
Temayı indirdikten sonra ne yapıyoruz , bi yeremi kopyalıcaz :o
indirin. ana ekrandayken seçenege tıklayıp tema'ya tıklayın orda degiştirebilirsiniz
Herkese mrb gittigidiyor da lg g2 32gb 1189 tl aliyim mi sizce pararlel italat ne oluyor birde
By CrAzY
06-06-2014, 16:24
Herkese mrb gittigidiyor da lg g2 32gb 1189 tl aliyim mi sizce pararlel italat ne oluyor birde
Paralel ,
Distribitör harici herşey oluyor :) firma garantisi olur servisleri olabilir genpa telpa gibi onlar bakar.
Emre Ekrem
09-06-2014, 15:25
Bir sorum olacak, kullandığım g2 çok çabuk şarjını tüketiyor, gps, kablosuz ağ ve diğer tüm özelliklerini kapatmama rağmen çok çabuk bitiyor, şuan sadece internet, outlook ve telefon işlevleri açık ve şarjdan çıkardıktan 20 dk sonra %88 kaldı, bana yardımcı olabilir misiniz?
Yeni gunceleme geldi simdi hadi hayirli olsun :)
By CrAzY
09-06-2014, 18:04
Bir sorum olacak, kullandığım g2 çok çabuk şarjını tüketiyor, gps, kablosuz ağ ve diğer tüm özelliklerini kapatmama rağmen çok çabuk bitiyor, şuan sadece internet, outlook ve telefon işlevleri açık ve şarjdan çıkardıktan 20 dk sonra %88 kaldı, bana yardımcı olabilir misiniz?
Bataryada büyük problem olabilir veya çalışan arkada bir uygulama öyle olması imkansız.
Benim bataryam su 1 2 haftadir cok fazla.isinmaya basladi. Chrome da isiniyo yani. Birde sol ustte sari bi leke belirdi. Kitkatla beraber bunu yasayanlar vardi ama.bende dsha yeni oldu bu
Bu telefonun ısınması ve 3000lik pila rağmen şarjının az gitmesi problemini herkes mi yaşıyor ?
Benimki az gitmiyo ama isinmaya basladi telefon sadece chrome kullandigimda bile. Hele real racing 3 veya drift racing.oynayamiyorm cok uzun sure
Mert Safa
11-06-2014, 22:39
Telefonum önce ısınmaya başladı adeta cebimde alev topuna dönüyodu sabahları birden kasılmasalar oldu. sonra bir sabah yine alev gibi oldu cebimde kendi kendine bir çıkardım vee sol üst koşesinde sapsarı bir leke :) sonra googledan baktım ısınmalarda oluyormuş garanti ekranı değiştiriyormuş 1 hafta olucak hala vermedim duruyor ısındıkca büyüyor soğuyunca kücülüyor :) Dikkat diyorum o yüzden :)
Bu sararma kitkat'a geçtikten sonramı oldu şu an bende bi problem yok ısınma da yok şarjda normal 1 gün tam gidiyor baya aktif kullanıyorum, bizimkide gümlermi acaba :D
Mert Safa
11-06-2014, 22:53
Bu sararma kitkat'a geçtikten sonramı oldu şu an bende bi problem yok ısınma da yok şarjda normal 1 gün tam gidiyor baya aktif kullanıyorum, bizimkide gümlermi acaba :D
Isınmalar zaten Kitkat'tan sonra oldu :) sarjımda da bi azalma gözlemlemiştim hatta ısındığında ekran süresi 2 saat kullanım 15 saat alıyorum :D:D
Kitkat'tan sonra format atin ya da telefonun menusundan factory settingse donun duzelecektir.
Bataryayi nasil sarj ediyorsunuz? %100 olunca hemen fisten cekmiyosunuz degil mi? G2 lerin bataryasinda entegrasyon hatasi var, telefonun sarji tam dolu gostersen bile yaklasik 45dk daha sarj etmeniz lazim. Zaten batarya gercekten tam dolu oldugunda pilin icindeki yildirim isareti kalkiyor ve batarya daha fazla sarj etmiyor. O isaret kalkana kadar sarj ediyor musunuz?
derdime çareeeeeee
yedekleme yaptım telefonu pc suite ile. fabrika ayarlarına döndürdüm ayarlardan. pcye bagladım yedeklemeyi geri alıcam ama gözükmüyo yedeklemem
derdime çareeeeeee
yedekleme yaptım telefonu pc suite ile. fabrika ayarlarına döndürdüm ayarlardan. pcye bagladım yedeklemeyi geri alıcam ama gözükmüyo yedeklemem
Pc suit ile degilde lg backup ile yedek alip pc ye atsaniz daha iyi olurdu. Pc suit ile sanirim sorun cikiyor. Bu arada verileriniz gitmis sanirim. Bencr fabrika ayarlarini sifirlamak yerine hard reset atin. En saglami o olur. Bariz farki gorursunuz zaten
Pc suit ile degilde lg backup ile yedek alip pc ye atsaniz daha iyi olurdu. Pc suit ile sanirim sorun cikiyor. Bu arada verileriniz gitmis sanirim. Bencr fabrika ayarlarini sifirlamak yerine hard reset atin. En saglami o olur. Bariz farki gorursunuz zaten
ya allahtan fotograflarımı dropbox'a atmıştım. resetten snra bazı uygulamalar geri yüklendi ama hepsi değil. hard reseti nasıl atıcam ? telefonda 12.12.2013te yedek almıstım lg backup ile ama o da gözükmüyo.
pcde belgelerimde yedekleme gözüküyo ama suite'de göremiyorm onu teknoloji hayatıma son vercem birazdan.
rehberimde gitti resmen 150-200 kişi
ya allahtan fotograflarımı dropbox'a atmıştım. resetten snra bazı uygulamalar geri yüklendi ama hepsi değil. hard reseti nasıl atıcam ? telefonda 12.12.2013te yedek almıstım lg backup ile ama o da gözükmüyo.
pcde belgelerimde yedekleme gözüküyo ama suite'de göremiyorm onu teknoloji hayatıma son vercem birazdan.
rehberimde gitti resmen 150-200 kişi
Hocam 2013de aldiginiz yedek 4.2 surumundedir, suan oyle tahmin ediyorum 4.4 kitkattasiniz. Android surumu yukseldigi icin lg backup yedegi gormuyor. Zaten yedegi alip pc ye atmaniz lazim. Eger telefonda kaldiysa oda silinmis olabilir. Bence giden gitmis cakin hardreseti, sonra kurun istediginiz uygulamalari, ayarlarinizi yapin ve oyle yedek alin. Hard resetin nasil atildigini birazdan atarr netten bulup.
7- CİHAZA FACTORY RESET (HARD RESET) ATMAK (Paylaşan Üye: suphion)
1: Cihaza bağlı herhangi bir kablo varsa çıkartın.
2: Güç tuşuna tamamen kapanana kadar (arada LG logosu açılıp tekrar kapanacak) basın.
3. Ses kısma ve Power tuşlarına aynı anda basın.
4: LG logosu gelince Ses kısma ve Power tuşunu bırakıp tekrar basın.
5: Ekranda Factory Reset isteyip istemediğinizi soracak, onaylamak için Power tuşuna iki kere basmanız gerekiyor.
DİKKAT: Bu işlem tüm yedeklerinizi ve emulated belleğinizi siler. Ancak Soft Brick olmuş bir cihazın Stock ROM atılmasına rağmen sonsuz logo döngüsünden çıkmadığı durumda zorunlu çözümdür.
Donanim Haber forumundan alintidir....
Hocam 2013de aldiginiz yedek 4.2 surumundedir, suan oyle tahmin ediyorum 4.4 kitkattasiniz. Android surumu yukseldigi icin lg backup yedegi gormuyor. Zaten yedegi alip pc ye atmaniz lazim. Eger telefonda kaldiysa oda silinmis olabilir. Bence giden gitmis cakin hardreseti, sonra kurun istediginiz uygulamalari, ayarlarinizi yapin ve oyle yedek alin. Hard resetin nasil atildigini birazdan atarr netten bulup.
teşekkür ederim.
ama tam reset atmadan önce lg pc suite ile yedek aldım ama şuan gözükmüyo birazdan kafayı yerim rehberin gitmesi çok canımı sıktı
Benim bataryam su 1 2 haftadir cok fazla.isinmaya basladi. Chrome da isiniyo yani. Birde sol ustte sari bi leke belirdi. Kitkatla beraber bunu yasayanlar vardi ama.bende dsha yeni oldu bu
sızın telefonlar ıtalat garantılı mı yanı bende alcam da boyle bırsey duydum
Bende aldım 32 gb g2 bakalım nasıl olacak. 1000 lira gibi bir rakama geldi. z1 ile g2 arasında kalmıştım. z1'in kaba duruşu ve sesinin yetersizliği g2 tercih etme sebebim oldu.
miui rom kullanan var mı g2 ile ?
Birde telefon gelince nelere dikkat etmeliyim. Çünkü paralel ithalat aldım malesef garanti yok gibi bir şey. Başta fark edersem sorunu iade ederim direk.
sızın telefonlar ıtalat garantılı mı yanı bende alcam da boyle bırsey duydum
Ben direk teknosadan aldim eylul ayinda.
Umut melek
13-06-2014, 22:21
Bende aldım 32 gb g2 bakalım nasıl olacak. 1000 lira gibi bir rakama geldi. z1 ile g2 arasında kalmıştım. z1'in kaba duruşu ve sesinin yetersizliği g2 tercih etme sebebim oldu.
miui rom kullanan var mı g2 ile ?
Birde telefon gelince nelere dikkat etmeliyim. Çünkü paralel ithalat aldım malesef garanti yok gibi bir şey. Başta fark edersem sorunu iade ederim direk.
Hiç bişey olmaz biraderim bnmde öyle babalar gibi kullanıyorum suan bana göre hala en iyi telefon
Telefonun versiyonları varmış 401-402-...-405 gibi bunlar neyi ifade ediyor ?
Umut melek
13-06-2014, 22:40
Valla kardeşim bendeki siyah 16 gb lık paralalel olan yani içinde radyo falan var tr garantililerde radyo yokmuş sanırım detaylı bilgileri daha fazla konuya hakim arkadaşlar var forumda mutlaka cevap verirler ama dediğim gibi telefon suan da hala Bnce piyasada en iyi g3 ne kadar çıkacak bilmiyorum ama g2 den çok menunum ve ilk defa kullandığım bir telefonu yenisi çıktı diye değiştirmeyi düşünmüyorum apple ları kullandım samsunglari hepsini ama g2 gibi degiller
Valla kardeşim bendeki siyah 16 gb lık paralalel olan yani içinde radyo falan var tr garantililerde radyo yokmuş sanırım detaylı bilgileri daha fazla konuya hakim arkadaşlar var forumda mutlaka cevap verirler ama dediğim gibi telefon suan da hala Bnce piyasada en iyi g3 ne kadar çıkacak bilmiyorum ama g2 den çok menunum ve ilk defa kullandığım bir telefonu yenisi çıktı diye değiştirmeyi düşünmüyorum apple ları kullandım samsunglari hepsini ama g2 gibi degiller
En iyisi demek yanlış olur. M8 duruyorken ama fiyatına göre en iyisi denilirse en iyisi g2. Telefonlarımı hep 3 ile 4 yıl kullanmışım. Öyle sık sık değiştirmem umarım sorunsuz olurda g2'yi de bi 2-3 yıl kullanırım.