Orijinalini görmek için tıklayınız : Vucut Geliştirme / Fitness / Sağlıklı yaşam / Kilo verme / Kilo alma
Yukleme evresi ilk hfta nette gunluk 20 grm civari ikinci hfta koruma evresi 5-10 gram yaziyor peki olcek olarak ne kadar tekabul bu 5 gram mesela cay kasigindan kc tane
1 porsiyon diye yazılan 1 tatlı kaşığıdır. Amerikalı amcalarda küçük çay kaşıkları olmadığı için 1 porsiyon yazarlar. Bizde de kimse tartmayı düşünmediği için 1 çay kaşığı olarak belirtir. 1 çay kaşığı creatine hiç bir işe yaramaz. 1 tatlı kaşığı yaklaşık 3-3,5 çay kaşığına denk gelir. Creatine yüklemesi batıl bir yaklaşımdır. Günlük 5 gr (kilona göre değişir) kullanabilirsin fazlası gereksizdir ve böbreklerini gereksiz yorar
Tesekkurler cvp icin , kullanmaya baslayali 1 hafta oldu antremandan once ve sonra 1 cay kasigi iciyorum biraz daha dinc yapiyor antremanda yorulmuyorum sanki enerjim daha fazla bakalim ne gibi degisiklikler olucak :)
Hocam sendeki psikolojiktir. Creatine doku onarımında etkilidir. Sana enerji vermez. En önemli özelliği kas altında su tutumunu arttırır. kasların daha hızlı onarımı sağlar ve kas hücrelerini onarırken genişletir
1 porsiyon diye yazılan 1 tatlı kaşığıdır. Amerikalı amcalarda küçük çay kaşıkları olmadığı için 1 porsiyon yazarlar. Bizde de kimse tartmayı düşünmediği için 1 çay kaşığı olarak belirtir. 1 çay kaşığı creatine hiç bir işe yaramaz. 1 tatlı kaşığı yaklaşık 3-3,5 çay kaşığına denk gelir. Creatine yüklemesi batıl bir yaklaşımdır. Günlük 5 gr (kilona göre değişir) kullanabilirsin fazlası gereksizdir ve böbreklerini gereksiz yorar
3.4 gr olcek cikti benim aldigim kreatinin icinden,1.5 olcek yaptigimda tepeleme tam cay kasigi oluyor.
ayrica enerji vermesi normal,kreatin 8 tekrar zor yaptigin agirligi 9 10 tekrar yapmani saglar.
Bugün tam 3 ay oldu başlayalı.. Kendimce güzel yol katettiğimi düşünüyorum :D Hep, keşke daha önce başlasaydım diyorum.
http://i1175.photobucket.com/albums/r630/fearfell/12122667_1067883583252368_7534919826167412167_n.jp g
http://i1175.photobucket.com/albums/r630/fearfell/12049211_1067883813252345_2152152180287512328_n.jp g/IMG]
[IMG]http://i1175.photobucket.com/albums/r630/fearfell/12105715_1067883559919037_6640275146162820958_n.jp g
[IMG]http://i1175.photobucket.com/albums/r630/fearfell/12109278_1067883899919003_2114268181658271_n.jpg/IMG]
postun üzerinden 1.5 ay geçmiş neredeyse.. 5. ayı doldurucam kısmetse.. kollar biraz yerinde saymaya başladı. önerileriniz varmı antrenman konusunda.
https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpl1/v/t1.0-9/12227734_1092214287485964_8336035045459163391_n.jp g?oh=bbbf5264a9b6d14028e75e01f62de94f&oe=56B8BDFF
https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/12247087_1091852757522117_3427644445829649785_n.jp g?oh=c980e56dcb05bde217c822928ec4df7a&oe=56B09AE1
St legal cem abiden bekliyoruz transformation foto . asil bomba cem abi
ferhatcam
20-11-2015, 15:04
Bebe asprini'ini kani civitmak icin kullanirlar. Daha rahat kan pompalansin diye. Arjinin'de kullanabilirsiniz tabi bebe asprin'i daha ucuz. Bazi ilaclar damarlari kalinlastirir kan basincinda sikinti olabilir. Bunun onune gecmek icin kullanilir asprin genelde.
Cevap için teşekkürler. Spor öncesi kahveyle çarpıştırınca güzel bir enerji veriyor. Bu ara böyle birşeye ihtiyacım vardı çünkü antrenmanda çok yorgun hissetmeye başladım, spora ara verme derecesine gelmişti ama birkaç gündür iyi hissediyorum bir hafta on gün kadar buna devam edip noxa geçmeyi planlıyorum. Umuyorum bi ters etki yaratmaz.
AliDogukan
25-11-2015, 22:30
Herkese merhabalar.
Spora başlamaya karar verdim.Güzel bir programa ihtiyacım var.Şuan yaklaşık 75 kilogram ağırlığım var.Bunun yanında bol bol yağım var.Şöyle anlatayım,göğüs bölgemin etrafı yanlar dahil yumuşacık.
Programdan beklentim ise şu şekilde.Sadece fit olmak istiyorum,şekilsel olarak hiçbir beklentim yok.Vücudumu sertleştirmek istiyorum kısaca.Şuanki mevcut durumumu tarif etmem gerekirse göbeğim yok ancak gövdem komple kalın,iri diyebilirim.Tek amacım tahta gibi dümdüz,sert bir vücut.Hacimlenmek asla istemiyorum.Şuanki hacmimi koruyarak sertleşmek istiyorum.
Doğru yerden yardım istediğimi düşünüyorum.
Haftanın 7 günü 2 saatimi spora ayırabilirim.
Hangi hareketleri kaç set yapacağım konusunda yardımlarınızı bekliyorum.Vücudum biraz kabadır ağır hareketlerde pek zorlanacağımı sanmıyorum.
Beslenme konusunda da 1-2 cümle çok makbule geçer.Şimdiden çok teşekkür ederim :)
postun üzerinden 1.5 ay geçmiş neredeyse.. 5. ayı doldurucam kısmetse.. kollar biraz yerinde saymaya başladı. önerileriniz varmı antrenman konusunda.
https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpl1/v/t1.0-9/12227734_1092214287485964_8336035045459163391_n.jp g?oh=bbbf5264a9b6d14028e75e01f62de94f&oe=56B8BDFF
Adam iman gücüyle kas yapmış :D Helal olsun bayağı gelişim sağlamışsınız 5ayda
Ekrem_06
25-11-2015, 23:46
Ben 18 yaşımdayken baya ciddi kasmıştım sonra bıraktım şu an 30 yaşındayım ama kolumda çatlaklar var. Acaba tekrar başlasam düzelir mi kollar? 1.77 boy 79 kilom var şu an iyice saldık valla :D
Bende yeni yeni spora başladım pek fazla bilgim yok sormak istediğim birkaç şey varda şimdi programı salonda yapmıyorlar kendım güzel bir program çıkartmak istiyorum.En doğrusu nasıl olmalı ? atiyorum;
+ Ptesi Göğüs-Ön Kol , Salı Omuz Arka kol falan gibi hangi kas gruplarını bırlıkte çalıştırmak daha mantıklı ? Nasıl bir program yapmalıyım ?
+ Birde 168 boy 63 Kiloyum göğüs ve göbekte yağlarım var bolca.Haftada 2 gün 1500mg ZeroSHOT LCarnitine kullanıyorum yarım saat sonrasında Cardio olarak 20-25DK (Tempolu-hafif tempo-yüksek tempo) Koşu, peşine kürek daha sonra mekik ve halat şeklinde antreman yapıyorum. Yeterli olur mu ?
+ LCarnitine haricinde birşey kullanmıyorum.C Vitamini meyvelerden almaya çalışıyorum.Ek olarak birşey kullanmama gerek var mı ?
Bende bugün başlıyorum,yarın başlıyorum diye kendimi kandırmayı bıraktım spora kaydoldum.
Daha öncede yazmışımdır 1.75 boy 79 kilo civarıyım göğüs göbek falan her tarafım baya yağlı daha program hazırlamadık yarın ilk antremanıma gidicem beslenme programı falanda yapmam lazım tabii buna ek olarak tavsiyeler öneriler beslenme için falanda alabilirim her türlü
Yukarıdaki #50004 nolu posttaki Hasan abinin spora başlamadan önceki hali gibiyim aşağı yukarı şuanda, önerilerinize tavsiyelerinize her konuda açığım programı yarın alınca burayada yazarım.
Sadece kardiyo mu yapmalıyım kardiyo+ağırlık mı ekstradan kullanmam gereken birşeyler var mı?
@5500 Hasan abi yarın vaktin olursa biraz başını ağrıtıcam bu spor mevzusu için
Bende yeni yeni spora başladım pek fazla bilgim yok sormak istediğim birkaç şey varda şimdi programı salonda yapmıyorlar kendım güzel bir program çıkartmak istiyorum.En doğrusu nasıl olmalı ? atiyorum;
+ Ptesi Göğüs-Ön Kol , Salı Omuz Arka kol falan gibi hangi kas gruplarını bırlıkte çalıştırmak daha mantıklı ? Nasıl bir program yapmalıyım ?
+ Birde 168 boy 63 Kiloyum göğüs ve göbekte yağlarım var bolca.Haftada 2 gün 1500mg ZeroSHOT LCarnitine kullanıyorum yarım saat sonrasında Cardio olarak 20-25DK (Tempolu-hafif tempo-yüksek tempo) Koşu, peşine kürek daha sonra mekik ve halat şeklinde antreman yapıyorum. Yeterli olur mu ?
+ LCarnitine haricinde birşey kullanmıyorum.C Vitamini meyvelerden almaya çalışıyorum.Ek olarak birşey kullanmama gerek var mı ?
Göğüs-ön kol
Sırt-arka kol
Omuz-bacak
Bu şekilde çalışabilirsiniz. Ama 4 güne yaymak istersen omuzu ve bacağı birer gün yapabilirsin.
Haftada 2 gün kardiyo 3 gün ağırlık yapman gayet yeterli. Hatta çoğu diyet yapanın hayali. Sana 2 şey önereyim.
1. Kardiyo programlarını ağırlık antrenmanlarından sonra yapabilirsin. Örneğin 1 saat ağırlık antrenmanı sonrası yarım saat kardiyo yaptığında kalori daha fazla yakarsın. Bu sayede açılan boşluğu 1 gün kardiyo 4 gün ağırlık olarak değiştirebilrsin. Bunu şöyle düşünmek gerek. Vücudunda ne kadar fazla kas olursa o kadar çok kalori ihtiyacı olur. Kas=Kalori ihtiyacı
2. Lcarnitine, cla tarzı besinleri hiç önermem. Onların yerine demle güzel bir yeşil çay at içine 1 tam limon oldu sana yağ yaktırıcı. Antrenman boyunca iç. Hem enerji verecek (Limon daki karnitin den sebep) hemde yağ yakımını hızlandıracak
3. Yediğin meyvelere dikkat etmeni öneririm. Meyvelerin içlerinde hiçte masum olmayan şeker küpü olanları da var.
lucky Jackal
26-11-2015, 09:27
Selamlar
Aşağıda arkadaşımız önemli bilgiler vermiş, bir kaç ek yapmak isterim:
Can alıcı nokta yeşil çay,ben bunun yanında kiraz sapı suyuda tavsiye ederim, geceden hazırla sabahları bir bardak aç karnına iç. Vücuttan su atma konsunda çok başarılı bir ürün. Ayrıca cla ve karnitinden bende kullandım bana fayda etmedi, ama faydasını görende var, sanırım her bünyede aynı etkiyi yapmıyor. Bence günde iki bardak yeşil çay ve sabahları kiraz sapı suyu daha faydalı gelecektir.
Beslenme konusunda ise karbonhidrat ve yağ alımını düşür. Protein ağırlıklı beslen, kabızlığı önlemek için ise kurutulmuş siyah erik,incir veya kayısı tavsiye ederim. Bakliyat yiyebilirsin; özellikle barbunya, bakla. Şimdilik kesinlikle salondakilerin veya etraftakilerin gazına gelip protein tozu bcaa vs işlerine girme en az 6 ay düzenli olarak ağırlık idmanını yap. O işlere daha sonra girersin.
Bana sorarsan portakal,kivi den c vitamini ihtiyacını karşıla,hergün mutlaka bir şişe sade soda iç. İlerleyen zamanlarda C Vitamini ve mineral haplarına geçebilirsin.
Sana en önemli tavsiyem şu olur, önümüz kış bir anda diyete abanıp vücudunu korumasız ve güçsüz hale getirme. Ben spor yapıyorum bana bir şey olmaz diye düşünme, mutlaka hergün meyveni sebzeni ye, vücudunu vitaminsiz mineralsiz bırakma. Bu şekilde hareketler yapıp bütün kış grip gezen arkadaşlar tanıyorum.
Antreman konsunda omerce arkadaşımız yine gereken bilgiyi vermiş, senin soruna yönelik şöyle bir ek yapayım ona. Ağırlık programı dedin mi bizim memlekette herkes program yazıyor :) öncelikle güvendiğin bir hocan varsa danış, genelde hocalar herkese aynı programı dayarlar, aslında önemli olan kişiye özel bir program yazabilmektir. 2 ay aynı programı yapma,mümkünse ayda bir hareketleri ve antreman sistemini değiştir. yeni başlayanlar için bahsettiğin karma programlar faydalı olur. Bir anda gaza gelip ağır kilolara girme, çok tekrar hafif kilo ile başla. Bence başlangıç için 4x12 ler iyidir. Zamanla zaten kilolarını arttırırsın acele etme. 4x12 yi çok rahat yapabildiğin anda kilo arttır. Örnek veriyorum ; bench press yapacaksın 4x12 10 kg başladın,ilk başlarda zorluyordu ama zamanla eskisi kadar zorlanmamaya başladığını hissettiğin an arttır kiloyu. Unutma vücudunu sen herkesten iyi tanırsın.Benim şahsi fikrim; şu an senin için önemli olan ne kadar ağır kaldırdığından ziyade sen yaptığın hareketleri doğru formunda yapabiliyor musun? setlerini düzgün çıkartabiliyor musun? daha önemli.
Saygılar,Kolay gelsin
Haftada 2 gün kardiyo 3 gün ağırlık yapman gayet yeterli. Hatta çoğu diyet yapanın hayali. Sana 2 şey önereyim.
1. Kardiyo programlarını ağırlık antrenmanlarından sonra yapabilirsin. Örneğin 1 saat ağırlık antrenmanı sonrası yarım saat kardiyo yaptığında kalori daha fazla yakarsın. Bu sayede açılan boşluğu 1 gün kardiyo 4 gün ağırlık olarak değiştirebilrsin. Bunu şöyle düşünmek gerek. Vücudunda ne kadar fazla kas olursa o kadar çok kalori ihtiyacı olur. Kas=Kalori ihtiyacı
2. Lcarnitine, cla tarzı besinleri hiç önermem. Onların yerine demle güzel bir yeşil çay at içine 1 tam limon oldu sana yağ yaktırıcı. Antrenman boyunca iç. Hem enerji verecek (Limon daki karnitin den sebep) hemde yağ yakımını hızlandıracak
3. Yediğin meyvelere dikkat etmeni öneririm. Meyvelerin içlerinde hiçte masum olmayan şeker küpü olanları da var.
lethaldoze
26-11-2015, 09:41
Arkadaşlar bende haftada 2 veya 3 gün gitmeye çalışıyorum. Benim tek derdim kilo alırken göbek yapmamak.
Karın kası falanda istemiyorum olmasada olur. Ama göbek olmasın fit olsam yeter.
64 kilo 1.77 boy. 70 kilo iken çok iyiydim ama göbekte 1 metre önden gidiyordu :)
Eliptik bisiklet galiba bu iş diyorlar ama... var mı tavsiyesi olan.
Arkadaşlar bende haftada 2 veya 3 gün gitmeye çalışıyorum. Benim tek derdim kilo alırken göbek yapmamak.
Karın kası falanda istemiyorum olmasada olur. Ama göbek olmasın fit olsam yeter.
64 kilo 1.77 boy. 70 kilo iken çok iyiydim ama göbekte 1 metre önden gidiyordu :)
Eliptik bisiklet galiba bu iş diyorlar ama... var mı tavsiyesi olan.
Bunu iki şekilde yapabilirsin.
1. Kütle arttırımı yani kas oranında ki artış hem vücudunu büyük gösterir hemde göbek daha az gözükür.
2. Vücudunun su tutması. Bu işlem için kas dokularından faydalanman gerekir. Creatine tarzı ek besinler kullanmak istemiyosan en güçlü ilacı kırmızı ettir :)
Bunların haricinde ne yaparsan yap yağlanmadan kilo alamazsın. Herkesin bünyesi farklıdır daha çok yağlanan yeri farklıdır. Hedefin kilo almak ve bunun için ne bulursan yemek değildir sanırım.
Ek besin kullanmak istersen 1. creatine, 2. weight gainer önerebilirim. Weight Gainer lara Süt takviyesi ile birlikte çok iyi sonuçlar alabilirsin ancak karın kasları rüya olur.
Bunların haricinde ağırlık antrenmanlarını yoğunlaştır. Yani haftada en az 4 gün gitmeye çalış. Kilo almam lazım diye düşünüp Yağ-şeker-hamur işi kesinlikle alma.
Peki ben nasıl doyacağım dersen öğünlerini arttır. Et, yumurta, balık, süt ve süt ürünleri, yeşillik, meyve ağırlıklı beslen. Her gün 1 avuç kadar cevizi fındığı eksik etme. Bunların haricinde menün de pek yiyecek olmasın. Aaa bizimkiler kek yapmış tatlı yapmış dur tadına bakayım yok :) Arkadaşlar toplandı çekirdek kola takılalım da yok.
Şekerin düştü kafayı yedin tatlı yemek yerine kuş üzümü ye mesela biraz araştır şekerini dengeli yükseltecek besinler gani gani.
Bunların haricinde ekstradan aktiviteler eklemen gayet iyi olur. z-fit olabilir, bisiklet olabilir vs.
Biraz sıkıntılı bir süreçtir. Sağlıklı kilo alamamak zordur bende çokça sıkıntısını çektim zamanında
Emrecan-R
26-11-2015, 10:37
Merak ettigimden soruyorum gecen shoulder press denedim yasimda dolayi press yapmiyorum 16 yasinda 20 kg shoulder press iyimi yoksa normalmi?
Emrecan-R
26-11-2015, 10:38
Edit:dumbell shoulder press olcaktı
Merak ettigimden soruyorum gecen shoulder press denedim yasimda dolayi press yapmiyorum 16 yasinda 20 kg shoulder press iyimi yoksa normalmi?
Bence o yaşta o kadar baskı sakıncalı olabilir, 10 kg iyi başlangıç olarak. Yine de bi hocaya vb. danış
Edit:dumbell shoulder press olcaktı
Kardeşim yerinde olsam bu yaşta pek fazla ağırlık kaldırmazdım senin boyunun en güzel uzayacağı yıllardasın kısack kalma sonra
Emrecan-R
26-11-2015, 11:31
Kardeşim yerinde olsam bu yaşta pek fazla ağırlık kaldırmazdım senin boyunun en güzel uzayacağı yıllardasın kısack kalma sonra
Tesekkur ederim cevabiniz icin sadece kendimi denemek icin yaptim vucut agirligimla calisiyorum ve yuzuyorum boyum 188 insallah uzicak biraz daha
şöyle derdim , nasılki ağırlık kaldırma uzama çağında olumsuz bir etki yapıyorsa tersine bazen iyide etki yapabiliyor mesela kemik yapısının şeklinde duruşunda çok ciddi etkisi olabilir.
örneğin 195 boyunda bir arkadaşım var lisede gram spor yapmadı şu an bacakları kalın, belin normal göğüs sıfır omuzları ise resmen dar olmak adına rekor kırabilecek seviyede.
bu arkadaş son 4 yılını spor yaparak geçirdi ve neredeyse tamamen omuzlara ,kola çalışıyor takviyede alıyor ama naparsa yapsın duruşu çirkin ve dar. neden? çünkü omuzları kemik anlamındada dar.
ama eminim aynı arkadaş 195e ulaşmadan 15inde 16sında 180-185ken spor yapsaydı, özelliklede omuzlara odaklansaydı o büyüme becerisi olan vücut omuzlardaki kemik yapısını biraz daha geniş tutardı ve öyle gelişirdi sonundada 195 olmasada 185-190 olurdu yine.
özetle diyeceğim şu, eğer boy anlamında muhtemelen sonrasında mutlu olurum zaten diyeceğin boydaysan devam, değilsen ve en az 5-10cm daha uzayayım diyorsan boyunu kısaltabilecek adımlardan uzak dur hatta mümkünse yine spor yap ama uzatacak sporlara yönel derim.
Merhabalar spora yeni başladım 2. ayım ilk aydan sonra Hard-line Whey 3-matrix kompleks protein aldım spora gitmeden önce 1 porsiyon spordan hemen sonra 1 porsiyon alıyorum, hızlanmam için hocam bana '' DOMOLAN '' diye bir ilaç kutusu gösterdi 100 TL gibide bir fiyat çekti bundan tr'de yok falan fistan ne olduğunu biliyormusunuz ?
Not: Beslenmeme çok dikkat ediyorum normalde sabah kahvaltısı hayatım boyunca yapmadım 24 yaşındayım spora başladığımdan beri her sabah düzenli kahvaltımı yapıyorum,
sigarayı azalttım, şekeri kestim, yağı kestim karbonhidrat,protein ve vitamin ağırlıklı besleniyorum. Hayatım düzene girdi :)
Emrecan-R
26-11-2015, 11:42
şöyle derdim , nasılki ağırlık kaldırma uzama çağında olumsuz bir etki yapıyorsa tersine bazen iyide etki yapabiliyor mesela kemik yapısının şeklinde duruşunda çok ciddi etkisi olabilir.
örneğin 195 boyunda bir arkadaşım var lisede gram spor yapmadı şu an bacakları kalın, belin normal göğüs sıfır omuzları ise resmen dar olmak adına rekor kırabilecek seviyede.
bu arkadaş son 4 yılını spor yaparak geçirdi ve neredeyse tamamen omuzlara ,kola çalışıyor takviyede alıyor ama naparsa yapsın duruşu çirkin ve dar. neden? çünkü omuzları kemik anlamındada dar.
ama eminim aynı arkadaş 195e ulaşmadan 15inde 16sında 180-185ken spor yapsaydı, özelliklede omuzlara odaklansaydı o büyüme becerisi olan vücut omuzlardaki kemik yapısını biraz daha geniş tutardı ve öyle gelişirdi sonundada 195 olmasada 185-190 olurdu yine.
özetle diyeceğim şu, eğer boy anlamında muhtemelen sonrasında mutlu olurum zaten diyeceğin boydaysan devam, değilsen ve en az 5-10cm daha uzayayım diyorsan boyunu kısaltabilecek adımlardan uzak dur hatta mümkünse yine spor yap ama uzatacak sporlara yönel derim.
Abi yillarim atletizmle yuzmeyle gecti iskelet yapım cok iyi ama burdaki herkes bilir benkadar iyi olursan ol daha fazlasini ustersin vucudun icin yuzmeyle bi yere kadar gelisiyor omuzlar. Ben en buyuk etmenin yemek oldugunu dusunuyorum spor yapsamda yapmasamda hergun 100 gram proyein aliyorum eger suan vucudu iyi otutursam ilerde cok avantajli olurum
herkeze merhaba bende 4 yıl aradan sonra bugün bir anlık kararla spora yazıldım tekrardan .. :) 1.75 boy 94 kiloyum yaşıma vücut yağ oranıma felan baktı beslenme programı verdi diyet programı.pazartesinden itibaren diyete ve spora start veriyorum kendime hedef koydum 3.ayın sonunda 14 kilo vermiş olucam inşallah :)
#5012 Berat #5013 Omerce ve #5014 lucky Jackal
Alıntı yapmak istemedim yorumlarınıza teşekkür ederim Diyet konusunda zaten çok ağır diyet yapabilicek bir insan değilim.Diyette ziyade son zamanlarda yediklerime dikkat ediyorum olabildiğince Protein ağırlıklı ve yağsız yiyecekler yemeye çalışıyorum fakat şekeri tamamen kesebilmiş değilim tatlıyı ailecek çok seviyoruz fakat son zamanlarda olabildiğince onuda kesmeye çalışıyorum ama tamamen bitmiş değil.
-Meyvelerle pek aram yok zaten portakal suyu, mandalina falan yerim genelde
-Program olarak daha tam istediğim gibi kendime özel program yaptıramadım onun için uğraşiyorum bir kaç gündür.
-Antremanlarda zaten ağırlık basmaktan ziyade 15x4 çok zorlamayacak ağırlıkta yapıyorum.30-40 sn dinlenerek.
Bunların haricinde bu hafta yeşil çay ile ağırlık antremanı sonrası cardioyu deneyeyim.
Teşekkürler.
Merhabalar spora yeni başladım 2. ayım ilk aydan sonra Hard-line Whey 3-matrix kompleks protein aldım spora gitmeden önce 1 porsiyon spordan hemen sonra 1 porsiyon alıyorum, hızlanmam için hocam bana '' DOMOLAN '' diye bir ilaç kutusu gösterdi 100 TL gibide bir fiyat çekti bundan tr'de yok falan fistan ne olduğunu biliyormusunuz ?
Not: Beslenmeme çok dikkat ediyorum normalde sabah kahvaltısı hayatım boyunca yapmadım 24 yaşındayım spora başladığımdan beri her sabah düzenli kahvaltımı yapıyorum,
sigarayı azalttım, şekeri kestim, yağı kestim karbonhidrat,protein ve vitamin ağırlıklı besleniyorum. Hayatım düzene girdi :)
İlacı bilmiyorum ama bence spor salonlarındaki zır cahil hocalara inanmayın. Ve daha 2 ay olmuş müsabık sporcuda değilsiniz bence bu tarz içeriğini bilmediğiniz ilaçlardan uzak durun.
Ilacin adini yanlis okudum ilk Bu arada 2 aylik sporda hic biseye ihtiyaciniz yok. Duzgun beslenme ve idmanla uzun sure supplement bile kullanmaya gerek yok.
lucky Jackal
27-11-2015, 08:36
Selam,
İlacı tam bilmiyorum duymadım, bu tarz ilaç vs işlerine girmemek lazım. bana sorarsan supplement işine bile erken girmişsin. Önce bir altyapıyı oluşturup vücudunuzu bu spora alıştırıp. belli bir seviyeye geldikten sonra supplement kullanmak gerekli. Ayrıca bu tarz ilaç vs işlerini daha çok teklif edecekler, maalsef ülkemizde ki salonlarda bu tarz insanlar kol geziyor. Ben sırf bu ilaçları satabilmek için 1'er ay üyelikler alıp salon salon gezen ve yeni başlayan hevesli arkadaşlara yanaşıp bu tarz satışlar yapmaya çalışan adamlar biliyorum. Adam tabi zamanında basmış ilacı vücutta güzel, senide cezbediyor. Bu işler ilk önce bak şu hareketi yanlış yapıyorsun şöyle yap ile başlar, sonra istersen beraber çalışalıma döner, arkası bak ben şunu kullandım sanada alalım vs diye gider :) maalsef merdiven altı salonlarda bu işi yapan hocalar bile var.
Bakın burada güzel bir paylaşım yapıyoruz, aklınıza takılanı gelin buraya sorun. Burada benden çok daha önce başlamış yıllarını vermiş arkadaşlarda var. Bir şekilde doğru bilgiyi alırsınız. İnternette ne kadar güzel bilgi varsa, bir o kadarda çöp bilgi var. bunuda aklımızın bir köşesine yazmamız gerekli
Grenade, Lipo6 Black, Hydroxycut üçlüsünden hangisini tercih etmeliyiz, kullanan arkadaşlardan yorum alabilir miyim?
tuner faruk
30-11-2015, 14:01
2 2.5 aydır spora başladım geçen sene 116 kiloydum sporsuz sadece yediğime içtiğime dikkat ederek ve ekmeği keserek 1 senede 95 kiloya düştüm 2 2.5 aydırda spora gidiyorum aslında spora başlamamın amacı kilo verdiğimde vücudumda sarkma ve çatlaklar oluştu vücudumun toparlaması için başladım ama bir yandanda kilo vermeye devam etmek istiyorum şubat mart a kadar 85 hazirana kadarda 80 olmak istiyorum şuana kadar hiç bir protein tozu ilaç vs kullanmadım ve nedense bana hep zararlı gibi geliyor vücudumun sarkıklığını toplayıp daha fit bir vücuda kavuşmam için illa bu ürünleri kullanmak zorundamıyım yorumlarınız nelerdir ?
2 2.5 aydır spora başladım geçen sene 116 kiloydum sporsuz sadece yediğime içtiğime dikkat ederek ve ekmeği keserek 1 senede 95 kiloya düştüm 2 2.5 aydırda spora gidiyorum aslında spora başlamamın amacı kilo verdiğimde vücudumda sarkma ve çatlaklar oluştu vücudumun toparlaması için başladım ama bir yandanda kilo vermeye devam etmek istiyorum şubat mart a kadar 85 hazirana kadarda 80 olmak istiyorum şuana kadar hiç bir protein tozu ilaç vs kullanmadım ve nedense bana hep zararlı gibi geliyor vücudumun sarkıklığını toplayıp daha fit bir vücuda kavuşmam için illa bu ürünleri kullanmak zorundamıyım yorumlarınız nelerdir ?
Merhaba bahsettiginiz seylerin herhangi bir zarari oldugunu hic duymadim hedefe giden yolda bir takviye bunlar hem motive edip hem enerji sagliyor sadece yag yakici alip duzenli beslenme ile hedefinize ulasabilirsiniz 3 ayda 15 kilogram zayifladim duzenli beslenme ve spor ile
Grenade ve Hydroxycut ikisinide diyet dönemimde kullandım. Diyete sadık kalındıgı zaman etkisini baya baya gördüm. Fiyatı hangisi uygun bulursan onu tercih et derim. Ama fazla kafein sıkıntı çıkartabilir haberin olsun.
tuner faruk
30-11-2015, 14:24
Merhaba bahsettiginiz seylerin herhangi bir zarari oldugunu hic duymadim hedefe giden yolda bir takviye bunlar hem motive edip hem enerji sagliyor sadece yag yakici alip duzenli beslenme ile hedefinize ulasabilirsiniz 3 ayda 15 kilogram zayifladim duzenli beslenme ve spor ile
Teşekkür ederim yardım için peki önerebileceğiniz bir ürün varmı ?
Boyum 180 kilom 96, yaklaşık 35 günüm var polislik mülakatları için bu 35 günde 8-10 kilo verebilir miyim? Ne önerirsiniz?
Kendi postuma bi alıntı yapayım yaklaşık 20-25 günde 6 kilo verebildim.
güncel şarkı listesi olan arkadaşlar paylaşsa ne iyi olur idmanda dinleriz.
tercihen rob bailey, manowar, marilyn manson, rammstein parçaları gibi.
https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfl1/v/t1.0-9/12308643_1098166036890789_2696480218752056748_n.jp g?oh=fd4b967caada86c6071a5cb6e3afc759&oe=56EE54C4
https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpl1/v/t1.0-9/12346536_1098166056890787_5592092228807061316_n.jp g?oh=78d6a9a6a00e2ca801607f24c23df56c&oe=56D62467
https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfl1/v/t1.0-9/12299184_1098166090224117_5669667471812908502_n.jp g?oh=4e135da3f99bc4e98cef287d40bd8d7d&oe=56F646B7
Bu tarz besin desteklerini kullanmak zorunda değilsin tabi ki. Hatta kullanmaman daha iyi. Öncelikle spora yeni başlamışssın kilo fazlan var. Böbreğin, kalbin ne durumda bilmiyorsun.
Benim tavsiye ve yorumlarım;
1. Detaylı bir Check up yaptırman. Bu hem vücudunu görmen hemde varsa sorunlar önlem alman için iyi olacaktır.
2. Spora ağırlık vermen daha ağır çalışman. Bu konu biraz genişçe ancak protein ağırlıklı beslenmeye devam edip ağırlık çalışmalarına başlaman sana daha fazla kalori yaktıracaktır. hem vücudun toparlayacak hemde daha fazla motive olabileceksin. Bu arada nefes alışverişlerine ve kalp sağlığını sakın es geçme.
3. Sabırla devam etmen. Bu kadar dayanmışsın belli ki sabırlısın. Biraz daha sık dişini kas oranın arttıkça motivasyonun tavan yapacak. Öyle yağ yakıcı supplement lere fln gerek yok. Yukarıda yorumlarda alternatif yağ yakıcılardan bahsedildi. Onları dene paran da cebinde kalsın.
4. Deri çatlakları çok zor onarılır. Onlar için çok umutlanma derim. Değişim ve ilerlemeni buradan bizlerle paylaşırsan süper olur.
Mecidiyeköy de oturuyorum.
Etrafımda oldukça çok salon var ama fiyatları faiş durumda ve mail order ile çalışan yok..
önereceğiniz, yakın vs salon var mıdır. MacFit demeyin eski çalışanıyım - istemiyorum..
Arkadaşlar bu ilk günlerin ağrısını dindircek birşey yokmu :) üç gündür eve gelir gelmez yatıyorum:)) çok ağır kaldırmıyorum 35dk kardiyo ve agırlıklarıda hep 3. 4. Plakada kaldırıyorum genelde :)
Arkadaşlar bu ilk günlerin ağrısını dindircek birşey yokmu :) üç gündür eve gelir gelmez yatıyorum:)) çok ağır kaldırmıyorum 35dk kardiyo ve agırlıklarıda hep 3. 4. Plakada kaldırıyorum genelde :)
Ben antreman ağrılarını yeni yeni atlattım, en önemli mevzu abi çıkar çıkmaz teri bile soğutmadan ılık duş.6-7 gün önce telefonu kulağıma kaldırıp konuşamıyordum hoparlörde konuşuyordum o derece feciydi durum.Şimdi sadece antreman sonrası bi yorgunluk ağrı oluyor sabahına bi sıkıntı kalmıyor, sendede 4-5 güne geçer yani muhtemelen abi
Ben antreman ağrılarını yeni yeni atlattım, en önemli mevzu abi çıkar çıkmaz teri bile soğutmadan ılık duş.6-7 gün önce telefonu kulağıma kaldırıp konuşamıyordum hoparlörde konuşuyordum o derece feciydi durum.Şimdi sadece antreman sonrası bi yorgunluk ağrı oluyor sabahına bi sıkıntı kalmıyor, sendede 4-5 güne geçer yani muhtemelen abi
Duş alıyorum bende ama yinede agrıyor bkalım bugun daha azaldı agrılar heralde geçer komple hafta sonuna :)
free-hifi
14-12-2015, 20:05
Elite Labs Mass Muscle Gainer 4608 Gr
Arkadaslar yurt dışından hediye geldi kullanan var mı
Üzerinde 255 gr kullanın diyor eğer böyle ise 18 günde biter :)
By CrAzY
16-12-2015, 11:42
Keşke hergün ağrısa :D Ağrı = Gelişim.
Bende dün gaza geldim işleri biraz rahatlattım yazdım Fitness'e bakalım :D Şarkıları indirmeye başladım. Teşekkürler paylaşanlara
Protein fazlası olup bu sporla uğraşan var mı aramızda?
evet bugün spora yazılalı tam 1 ay olmuş . 94.5 kilodan şuan 89.x li kilolara düştüm, ortalama 4-5 kg arası bir zayıflamam oldu 1 ay içinde çok şükür.fakat değişik bir durum söz konusu sizlere danışmak istedim.sporumu hafta içi hergün yapıyorum bazen çarşambaları dinleniyorum.ve hafta sonları gitmiyorum bu şekilde tamamlıyorum ,aynı anda l karnitin ve cla kullanıyorum,l karnitin günde 2400mg 600lük haptan 4 tane spor öncesi alıyorum, cla da hard line spora gittiğim günler düzenli yemeklerden yardım saat önce ve beslenmeme aşırı dikkat ediyorum ekmek şeker vs kestim.ama son 1.5 2 haftadır bağırsaklarım aşırı çalışıyor ne yesem direk tuvalete çıkıyorum :D bu normalmi ? ilaçların yan etkisi olabilirmi ? bir zararı olurmu ? günde 4-5 defa tuvalete çıkıyorum ayıptır söylemesi :D
esdaesda
26-12-2015, 22:57
3 ila 6 ay önceden önce protein tozu önermem . Zaten gelişim çok rahat olacak.
Bir de protein seçimi başlı başına yanlış. Senin izole protein alman gerekiyor. Yani spor sonrası kana hızlı karışsın (Whey isolate protein)
Önerim Optimum Gold Standard'tır.
Bilmediğin domalan veya herhangi birşey kullanma.
esdaesda
26-12-2015, 23:04
Beyler sayfaları şöyle bir gezdim ama pek iç açıcı değil.
1 ayda 5-6 kilo veren mi dersin. Spora başlar başlamaz supplement kullanan mı dersin daha nicesi.
L-Karnitin bunlar plasebo etkisi hiç bi şekilde faydası yok. Yağ yakımını hızlandırmak için ve minumum seviyeye çekmek için eczanelerde astım hastalarının kullandığı "ventolin" (ismi yanlış yazmış olabilirim.) gibi şeyler kullananlarda gördüm.
6 Ay öncesi hiç bir şekilde supplement kullanılmaz. Kullanılır diyen varsa cebine doldurmaya çalışanlardır.
Düzenli beslenme olmazsa hiç bir şekilde gelişim olmaz.
Zorlamadan acı çekmeden gelişim olmaz. ( Derken hayvani ağırlık değil son 2-3 tekrarı zorla yapma mahiyetinde)
çok duzenlı olmasa da yapıyoruz uzun suredır son 3 aydır kaldırdıgım agırlıklarda ılerleme yok anlamadım gıttı
Sorum ıse hacım kaybetmeden yag oranını nasıl dusurururz?
çok duzenlı olmasa da yapıyoruz uzun suredır son 3 aydır kaldırdıgım agırlıklarda ılerleme yok anlamadım gıttı
Sorum ıse hacım kaybetmeden yag oranını nasıl dusurururz?
Hacim kaybetmemek gibi bir durum söz konusu olamaz ancak vücutta ki kasları koruyup üstüne ekleyerek devam etmek istiyorsanız beslenmenin mükemmel olması gerekiyor
Beyler sayfaları şöyle bir gezdim ama pek iç açıcı değil.
1 ayda 5-6 kilo veren mi dersin. Spora başlar başlamaz supplement kullanan mı dersin daha nicesi.
L-Karnitin bunlar plasebo etkisi hiç bi şekilde faydası yok. Yağ yakımını hızlandırmak için ve minumum seviyeye çekmek için eczanelerde astım hastalarının kullandığı "ventolin" (ismi yanlış yazmış olabilirim.) gibi şeyler kullananlarda gördüm.
6 Ay öncesi hiç bir şekilde supplement kullanılmaz. Kullanılır diyen varsa cebine doldurmaya çalışanlardır.
Düzenli beslenme olmazsa hiç bir şekilde gelişim olmaz.
Zorlamadan acı çekmeden gelişim olmaz. ( Derken hayvani ağırlık değil son 2-3 tekrarı zorla yapma mahiyetinde)
spora başlayalı 1 ay oldu cidden 5 kilo verdim elimde spora başladığım gün ölçtürdüğüm vücut yağ oranı kitlesi vs kağıtları var istersen gösterebilirim.l karnitin plasebo felan değil ben sana şöyle söylüyüm l karnitin kullandığım günler kullanmadığım günlere oranla spor esnasında çok ama çok fazla fark oluyor.kafamdan aşşağı oluk oluk ter akıyor.bence etkisi var yok diyemem.ilaç almadığım günler okadar terleyemiyorum.bana zaten kimse tavsye etmedi kendim aldım lise yıllarımdada kullanmıştım bi yan etkisi olmadı.
Karbonhidrat olarak günde ne kadar makarna yiyorsunuz yada tam buğday ekmeği, sınırlamanız var mı
2 sene önce 1 pakete yakın yemeyi önermişti biri, bugün ise günde tek öğün bir tabak max. diyor antrenör
By CrAzY
27-12-2015, 21:42
Karbonhidrat olarak günde ne kadar makarna yiyorsunuz yada tam buğday ekmeği, sınırlamanız var mı
2 sene önce 1 pakete yakın yemeyi önermişti biri, bugün ise günde tek öğün bir tabak max. diyor antrenör
Yulaf ye tam buğday yerine temiz karbo alırsın günde 100 gr , sabah kahvaltında yumurtaların yanına katık yap.Gerisi sana kalmış
antrenman öncesi 1 tabak kepekli makarna yemeniz yeterli olabilir ama tabi ki bu kilonuza ve yaptıgınız antrenmana göre değişebilir. ekmek konusuna gelicek olursak 2 dilim yeterli olabilir
Bi paket makarnada yesen vücudun belirli bi seviyesi var geri kalanları afedersiniz tuvalete dönüşüyor zaten..
Ayrıca fasulye tarzı yemeklerde çok fazla protein var yani işin özü kesinlikle ev yemekleri
güncel şarkı listesi olan arkadaşlar paylaşsa ne iyi olur idmanda dinleriz.
tercihen rob bailey, manowar, marilyn manson, rammstein parçaları gibi.
Onat ben şimdi protein tozu yerine her gün 175 adet yumurta yiyorum doğal ve organik olması adına. Ama gün içinde kimse yanıma yaklaşmıyo acaba nedendir? Yardımcı olun bana.
:D:D
Olm bırakın bu işleri tutun iki tane adam sizin yerinize kaldırsın ağırlıkları :D
Yurtdışından dönüşte yanında supplement getiren oldu mu ?
Bir arkadaşım Berlin'den dönüş yapacak yanında getirebilir mi ? Berlin'de nerden alabilir bilgisi olanlar var mı acaba ?
Emre-Dylan
13-01-2016, 20:20
karbonhidrat 5gr x kilonuz, protein 1.5gr veya 2gr x kilonuz, yağ 0.5gr x kilonuz, şeklinde olmalı diye biliyorum. Low karb. diyetlerinde olay daha farklı tabi ki.
5gr karbo kg basina cok degilmi ? Bazi seyleri kullanan abilerim bile 3 gr aliyolar kg basina. Definasyon zamani 1 gr'a dusuruyolar kg basina olan miktari.
Onat ben şimdi protein tozu yerine her gün 175 adet yumurta yiyorum doğal ve organik olması adına. Ama gün içinde kimse yanıma yaklaşmıyo acaba nedendir? Yardımcı olun bana.
:D:D
Olm bırakın bu işleri tutun iki tane adam sizin yerinize kaldırsın ağırlıkları :D
Abi burada önemli olan unsur yumurtaların medium mu large mı oluşu. yoksa herkes yer 175 yumurta ne varki... ayrıca supplementler kanser yapıyor ve ereksion sorunu yaşatıyor.
yanına yaklaşmamasının sebebi için kokmuştur artık :D ölü kedi yemiş gibi. 15 tane yediğim dönemlerde koşu bandına çıkamıyordum gazdan :D
Merhabalar,
Okulumda kapalı yüzme havuzu- çok geniş ve kaliteli malzemeleri olan spor salonu var(Mac-Fit'e falan baktık, bizim salonun yanında çocuk oyuncağı kaliyor referans olması açısından)
Boyum 168- Kilom 67 ama göbek-bacak-bel-baldır hiç bir yerimde fazlalık yok. Karnım dümdüz Geçmişimde spor var, düzenli hareket ediyorum,düzenli seks spor sayılır mı bilmiyorum ama gayet yoruluyorum:D bir nebze sağlıklı besleniyorum(ekmek yok-şeker yok-tatli yok-hamburger yok-kızartma yok) kayak-hali saha- asasnsöre binmeme gibi spor sayabileceğimiz şeyler yapıyorum görenler 67 kilo olduğuma inanmıyor 59-60 kilo gibi gösteriyorum.
Kollar maydanoz sapı gibi birde karın dümdüz ama şekil yok acaba hem düzenli spor fitness yapabileceğim hemde karnımda çizgileri oluşturabileceğim, kollarımı biraz (t-shirt giyince doldursun yeter) geliştirebileceğim bir program önerisi var mıdır?
Yemek noktasında yalnız yaşadığım için kolay yapılacak her türlü yemeği yaparım, etçil ve ege mutfağına aşık bir adamım zaten.(haşlanmış Yumurta-Lor peyniri- hamur işi- kek-börek- çörek sevmiyorum)
Yağ oranım %10 civarlarında.
Abi burada önemli olan unsur yumurtaların medium mu large mı oluşu. yoksa herkes yer 175 yumurta ne varki... ayrıca supplementler kanser yapıyor ve ereksion sorunu yaşatıyor.
yanına yaklaşmamasının sebebi için kokmuştur artık :D ölü kedi yemiş gibi. 15 tane yediğim dönemlerde koşu bandına çıkamıyordum gazdan :D
Olm bak bu ereksiyon konusunda ciddiysen hemen intihar ediyorum :D
...Geçmişimde spor var, düzenli hareket ediyorum,düzenli seks spor sayılır mı bilmiyorum ama gayet yoruluyorum:D
Kollar maydanoz sapı gibi birde karın dümdüz ama şekil yok....
Bu kadar açık sözlü olduğun için sendeki özgüven kimsede yoktur kardeşim :D Bu arada tarzına gerçekten bayıldım :D
nakayama
14-01-2016, 13:32
Arkadaşlar bsn nox aldım 1 haftadır kullanıyorum fakat öyle anlatıldığı gibi bir etkisi olmadı, spordan 30 dk önce 2 ölcek aç karna içiyorum acaba miktarı biraz dahamı arttırsam.
Juggernaut Pre-Workout kullan. Ben normalde pre-workout ürünleri pek kullanmam ama bu dehşet birşey. Epeği de pahalı bir mal. Amerikaya gittiğimde almıştım kendime. Türkiyedeki satış fiyatının 4 te biri filan Amerikada. Ama her kuruşuna değiyor.
nakayama
14-01-2016, 13:41
Juggernaut Pre-Workout kullan. Ben normalde pre-workout ürünleri pek kullanmam ama bu dehşet birşey. Epeği de pahalı bir mal. Amerikaya gittiğimde almıştım kendime. Türkiyedeki satış fiyatının 4 te biri filan Amerikada. Ama her kuruşuna değiyor.
Abi baya araştırdım almadan önce herkes bsn nox'tan memnun kalmış aldım ama bi faydasını göremedim bu bitsin dediğin ürünü deneyeyim birde.
Bu kadar açık sözlü olduğun için sendeki özgüven kimsede yoktur kardeşim :D Bu arada tarzına gerçekten bayıldım :D
Abi yüz yüzmek her kası geliştiriyor dediler,2 hafta günde 30 dk yüzdüm 3 kilo verdim :D
kilo alma ile bir derdim yok ha, bir salsam kendimi ekmek-hamburger-gece yemeğine başlasam 1 haftada öküz gibi oluyorum, kendimi tuttuğumdan, fit gözükmenin yemek yemekten daha büyük keyif olduğunu bildiğimden zayıfım yani.
Git salona şu hareketleri yap diyebileceğin bir program var mı ??
Abi yüz yüzmek her kası geliştiriyor dediler,2 hafta günde 30 dk yüzdüm 3 kilo verdim :D
kilo alma ile bir derdim yok ha, bir salsam kendimi ekmek-hamburger-gece yemeğine başlasam 1 haftada öküz gibi oluyorum, kendimi tuttuğumdan, fit gözükmenin yemek yemekten daha büyük keyif olduğunu bildiğimden zayıfım yani.
Git salona şu hareketleri yap diyebileceğin bir program var mı ??
Seviş :D:D
Seviş :D:D
Salonda sevişsek faydalı olur değil mı abi? :D:D
By CrAzY
14-01-2016, 14:41
Gene nazara geldik sanırım geçmek bilmeyen sağ gögüs ağrısı beni 2 hastaneye götürdü rontgen ve kan sonucları temiz omurilik ve liflerde sıkıntı görünmüyor yarın fizik tedavi yolunu tutacağım.Ne zaman tam verimli şekilde spora başlasam böyle sıkıntılar oluyor çabuk tepki çevremide etkiliyor ve sanırım nazar oluyor :(
Gene nazara geldik sanırım geçmek bilmeyen sağ gögüs ağrısı beni 2 hastaneye götürdü rontgen ve kan sonucları temiz omurilik ve liflerde sıkıntı görünmüyor yarın fizik tedavi yolunu tutacağım.Ne zaman tam verimli şekilde spora başlasam böyle sıkıntılar oluyor çabuk tepki çevremide etkiliyor ve sanırım nazar oluyor :(
anksiyete olmasın?
Salonda sevişsek faydalı olur değil mı abi? :D:D
salonda kilolu bir kadınla sevişmelisin. bu şekilde ciddi bir hacim artışı olacaktır.
Olm bak bu ereksiyon konusunda ciddiysen hemen intihar ediyorum :D
yaşın gelmiş 37 ye, zaten üretim seviyen düşüşlerde. supplementte etkiler. sen bitmişsin abi :D
yaşın gelmiş 37 ye, zaten üretim seviyen düşüşlerde. supplementte etkiler. sen bitmişsin abi :D
Bittim olm. Zaten üstüne tabela astım sadece işemek içindir diye öyle geziyorum ortalıkta :D:D
Bitti diyen kendini kandırır :allaalla: :cool::cool:
Bittim olm. Zaten üstüne tabela astım sadece işemek içindir diye öyle geziyorum ortalıkta :D:D
Bitti diyen kendini kandırır :allaalla: :cool::cool:
Allah hiçbirimize o günleri göstermesin inşallah :)
Deneyimli abilerim yardım ederseniz sevinirim.
Geçen yıl üniversite zamanlarında spora gidiyordum.
Spor salonu ücretsiz olunca doğal olarak başımızdada hoca yoktu.
Farkında olmadan sağ kola daha fazla çalışmışım galiba.
Sol kol sağa göre biraz küçük kaldı, hatta gömlek giydiğimde fark ediyorum durumu.
Sağ koluma gömlek dar geliyo.
Sporu bırakalı yaklaşık 11-12 ay oluyor.
Bu durum canımı çok sıkıyor, kollarımı eşitlemek için nasıl bir yol izlemeliyim.
Yardım ederseniz çok sevinirim TechTurkey ailesi.
Koşu bandı için doğru kullanım nedir arkadaşlar ?
Eve koşu bandı aldık yanında masaj zımbırtısı da var. Ama etkin kullanmak için tavsiye lazım.
4 dk 4 hızda yürüyorum - 2 dk 6 hız da yürüyorum - 4 dk 8 de hafif tempo koşuyorum - 2 dk 10 hız da koşuyorum - sonra 4 dk 6 hız bitirirken de 4 dk falan 4 te yürüyüp sonlandırıyorum.
Yaklaşık 20 dk falan sürüyor. 100 kalori civarı gösteriyor ama pek inanmıyorum rakamlara.
By CrAzY
28-01-2016, 17:28
anksiyete olmasın?
Yok abi sanmıyorum ufaktan geçmeye başladı az bi ağrı kaldı işte.
Bu arada elinde No-Explode olan varmı satmak isteyen satan yok ürün piyasada.
Yok abi sanmıyorum ufaktan geçmeye başladı az bi ağrı kaldı işte.
Bu arada elinde No-Explode olan varmı satmak isteyen satan yok ürün piyasada.
Aman geçmiş olsun da anksiyetenin en önemli özelliği çok iyi hastalık taklit eder, doktorlar bir şey bulamıyorsa anksiyetedir o yüzden dedim. Eğer dönemsel bir kas ağrısı/kramp vs ise süper zaten, bitti gitti. Tekrar geçmiş olsun.
speed_blue
28-01-2016, 21:50
Spora başlamak istiyorum kol kaslarım çok zayıf agır bişey kaldırdıktan sonra sızı yapıyor, Bursa'da önerebileceginiz spor salonu varmı
Spora başlamak istiyorum kol kaslarım çok zayıf agır bişey kaldırdıktan sonra sızı yapıyor, Bursa'da önerebileceginiz spor salonu varmı
Nerede oturuyorsun ?
speed_blue
28-01-2016, 23:17
Nerede oturuyorsun ?
Demirtaş'ta bursa modern'de oturuyorum, Bursaya yeni taşındıgım için hangi salon iyi tam olarak bilmiyorum programlı çalıştırmaları benim için çok iyi olacak
By CrAzY
29-01-2016, 06:40
Aman geçmiş olsun da anksiyetenin en önemli özelliği çok iyi hastalık taklit eder, doktorlar bir şey bulamıyorsa anksiyetedir o yüzden dedim. Eğer dönemsel bir kas ağrısı/kramp vs ise süper zaten, bitti gitti. Tekrar geçmiş olsun.
Sağol abi allah razı olsun.
Korollacı
30-01-2016, 20:16
abıler kardesler selamın aleykum. gobegımı erıtmek ıcın kafama gore kendımce spora basladım. amac gobekten kurtulmak ınceden de kas yapmak. boyum 1,86 kılom 96. her gun aksamları yemekten once duzenlı olarak 50 sınav 50 mekık cekıyorum. kendı ımkanlarımla yaptıgım dambıllarımla da 50 kere ındır kaldır yapıyorum. dambılın tekı 5 kg falan. yeme ıcme olayını baya azalttım ozellıklede pılav ve ekmegı cıkardım hayatımdan. kulaktan dolma bılgılerle ılık lımonlu su erıtıyormus dedıler ıcıyorum bol bol gunde 8 bardak ıcılmesı gerekıyormus. bu sekıl spora baslayalı 1 hafta oldu tartıda bı fayda gormedım. spor esnasında acaıp terlıyorum ama herhangı bı sey etkısını hıssetmedım.
dogru yoldamıyım fıkırlerınıze onerılerınıze ıhtıyacım var. saygılar
turbo&quattro
02-02-2016, 21:12
Uzun zamandir spor yapamiyorum gobekte aldi basini gitti tabii. Amac ilk basta gobegi eritmek sonrasinda a biraz kas. Nedendir bilmiyorum bu aralar nedense bi usengeclik var uzerimde. Bugun artik yeter diyip tekrardan spor salonuna yazildim ama nereden nasil baslicam, hangi tempo, nasil beslenme, motive olma vs.. Nacizane tavsiyeler lutfen :)
34tb9544
02-02-2016, 22:35
Kilo vermek ve gobegi eritmek isteyen arkadaslar
Her seyin basi beslenme kim ne derse desin beslenme duzgun olmadi mi istedigin kadar spor yap olmaz
Oncelikle protein agarlikli besleneip karbonhidrattan uzak durmak lazim sekeri tuzu bi sure unutun
Misal olarak sabahlari kahvaltida yumurta beyaz peynir sut domates salatalik 1 dilim kepek ekmegi olabilir
Oglenleri tavuk balik yada et tuketmek gerekir yaninda bulgur pilavi yogurt ayran balikla degil tabi salata
Kola meyve sulari ve buna benzer sekerli iceceklerden uzak durun soda ayran yogurt sut sekersiz cay icin
Tatli krizinde ise 1 adet muz yada yarim elma yiyebilirsin bunu ara ogun olarakta yiyebilirsiniz
Spordan once ben genelde yogurt ve yaninda eti form tahta diye tabir edilen krakerden yiyordum
Spordan sonra
Salata corba haslanmis tavuk ve yogurt ekmek yok yatmadan 2-2.5 saat once
Spor olarak
40 dakika 8-12 tempo arasi 5-6 km arasi kosu arada 1-2 dakika yuruyusler her 1.5 2 km arasi
Daha sonra her gun gobek gitmesi icin 300-400 civari farkli aletlerde mekik
Ve her gun bolgesel agirlik gous kol omuz arka kol sirt kanat ve bacak
Bu sekilde calisarak beslenerek 42 gunde 11 kilo verdim
Sadece yagdan gitmedi kastanda verdim
Extra olarak l carnetine kullandim
Kastan kaybetmemek icin bcaa kullanmanizi tavsiye ederim ve protein agirlikli beslenmenizi
Kilo vermek ve gobegi eritmek isteyen arkadaslar
Her seyin basi beslenme kim ne derse desin beslenme duzgun olmadi mi istedigin kadar spor yap olmaz
Oncelikle protein agarlikli besleneip karbonhidrattan uzak durmak lazim sekeri tuzu bi sure unutun
Misal olarak sabahlari kahvaltida yumurta beyaz peynir sut domates salatalik 1 dilim kepek ekmegi olabilir
Oglenleri tavuk balik yada et tuketmek gerekir yaninda bulgur pilavi yogurt ayran balikla degil tabi salata
Kola meyve sulari ve buna benzer sekerli iceceklerden uzak durun soda ayran yogurt sut sekersiz cay icin
Tatli krizinde ise 1 adet muz yada yarim elma yiyebilirsin bunu ara ogun olarakta yiyebilirsiniz
Spordan once ben genelde yogurt ve yaninda eti form tahta diye tabir edilen krakerden yiyordum
Spordan sonra
Salata corba haslanmis tavuk ve yogurt ekmek yok yatmadan 2-2.5 saat once
Spor olarak
40 dakika 8-12 tempo arasi 5-6 km arasi kosu arada 1-2 dakika yuruyusler her 1.5 2 km arasi
Daha sonra her gun gobek gitmesi icin 300-400 civari farkli aletlerde mekik
Ve her gun bolgesel agirlik gous kol omuz arka kol sirt kanat ve bacak
Bu sekilde calisarak beslenerek 42 gunde 11 kilo verdim
Sadece yagdan gitmedi kastanda verdim
Extra olarak l carnetine kullandim
Kastan kaybetmemek icin bcaa kullanmanizi tavsiye ederim ve protein agirlikli beslenmenizi
Okurken bi 10 kalori verdim sanırım :) Olması gerekeni yazmışsın ama kendi adıma bunlar imkansız gibi :)
5 kilo fazlam var onu versem yetecek ama bahanemiz çok.
Bantta 30-40 dk 8-12 tempo da ne kadar süre sonra başladın. Ben bu tempo max 15 dk falan koşuyorum.
Biraz ilerleme var ama istediğim seviyede değil.
Ataşehir-Let's Club a giden var mı ? oraya kayıt olmayı düşünüyorum eve yakın diye.
Diyet yapan ve kilo vermek isteyen arkadaşlar kan grupları da önemli bi etken bu noktada. Ben 0 grubuyum ve süt ve üt ürünleri kilo vermemi yavaşlatıyormuş yoğurdu peyniri kesince kilo vermem de hızlandı. Hangi kan grubu hangi besinlerden uzak durması gerekiyor bu linkte yazıyor bana salondaki hocam söylemişti.
http://www.milliyet.com.tr/kan-grubuna-gore-diyet-nasil-pembenar-detay-diyetler-2110431/
|| CaNeR ||
03-02-2016, 19:46
Elite labs'ın ürünlerinden kullanan varmı?
Yurtdışından dönüşte yanında supplement getiren oldu mu ?
Bir arkadaşım Berlin'den dönüş yapacak yanında getirebilir mi ? Berlin'de nerden alabilir bilgisi olanlar var mı acaba ?
Yok mu hiç yurtdışından birşeyler getiren ?
Yok mu hiç yurtdışından birşeyler getiren ?
Yurt dışından supplement getirtmek şuan biraz riskli. hatta şuan değil 3 senedir böyle. 2013 ocak ayında yeni düzenlemeler getirildi ve o günden beri dışardan supplement sokmak çok çok güçleşti. arkadaşınız uçakla gelecek ve bavulunda sokacak tahminen. her ne getirecekse, kapaklarını açsın. tablet içeren bir supplementse içinde pamuk olur, pamukları çıkarsın. sorduklarında da kendime aldım, orada kullanıyordum ürün benim desin. belki bu sayede geçirir.
fuatozkan
04-02-2016, 10:23
Merhabalar 1-2 sene oldu bırakalı sporu 3-4 ay takviyesiz spor sonrası 2 yumurta yiyerek kendi çapımda bişeyler yapmıştım vücut geliştiren arkadaşın da yardımıyla tam vücut şekilenmeye başladı araya ramazan girdi bıraktım daha da devam etmedim şimdi devam etmek istiyorum. Boy 1.80 1.83 arası kilo 65-70 arası şuan.
Pek bi hacimli değilim çok da sıska değilim çok bir kendimi şişirme isteğimde yok biraz hacim kazanayım gömlek takım elbise kitap gibi olsun üstüme istiyorum nasıl bir yol izlemem lazım.
Spora başladığım zaman şeker, tuz ve ekmeği bırakmıştım hala da öyle arada nadir ekmek yiyorum.
suplement fıyatlarına nolmus oyle yahu bı kombınasyon yapım dedım 1000tl tuttu ben 2012-13 donemınden sora bırakmıstım ama tekrar baslamama kararı aldım 3-4 hafta kullancagım urune 250-300 tl verılmez pıyasa bıtmıs bence
dövizin uçuşa geçmesi ve piyasada çok sahte ürün olması sebebiyle supplement fiyatları abarttı. supplementte kombinasyonlarına o paraları vermektense farklı planlar yapmak mantıklı. en azından benim için :)
Mart başında tekrar başlamayı düşünüyorum evimin bir odasını spor için dizayn edeceğim zemin kaplaması için öneriniz var mı?
Alt komşuyu rahatsız etmemek için?
By CrAzY
04-02-2016, 11:28
Mart başında tekrar başlamayı düşünüyorum evimin bir odasını spor için dizayn edeceğim zemin kaplaması için öneriniz var mı?
Alt komşuyu rahatsız etmemek için?
Bizim salonda bu tür malzeme vardı.Gayet iyiydi düşünülebilir.
http://www.imgim.com/tatamİ-zenger.jpg
By CrAzY
04-02-2016, 11:29
dövizin uçuşa geçmesi ve piyasada çok sahte ürün olması sebebiyle supplement fiyatları abarttı. supplementte kombinasyonlarına o paraları vermektense farklı planlar yapmak mantıklı. en azından benim için :)
Ne tür planlar onat abi ?
Ne tür planlar onat abi ?
banlatcan mı beni :D
Başkan bize yardım et araba parasına besin takviyesi almayalım :)
grof isteyen olursa yardımcı olurum 16 lık
Başkan bize yardım et araba parasına besin takviyesi almayalım :)
sana her zaman yardım ederim kardeşim. n zaman istersen pm at.
sana her zaman yardım ederim kardeşim. n zaman istersen pm at.
Abi pazartesi başlayacak programım o zaman rahatsız ederim :)
By CrAzY
04-02-2016, 19:53
Anlaşıldı merkez PM atıldı :D
Sabahları 5 yumurta beyazı yiyorum, öğlenleri işyerinde ne çıkarsa onu yiyorum, akşamda tavuk bulgur pilavı vs
Öğlen kendi yemeğimi götürmesem kaybım olur mu ne tavsiye edersiniz antrenör birşey olmaz diyor
grof isteyen olursa yardımcı olurum 16 lık
Bu tarz seyleri yazmak patlasmak ulasilnasina site uzerinden yardimci olmak , moderatorler tarafindan yasakli.
Ayrica ilacin adi da growth. Ve cok ileri duzeyde kullanilmasi gereken bi ilac. 16iu growth'da hic bi ise yaramaz.
Muhtemelen bende ceza yicem bunlari yazdim diye ama dogrular bunlar.
resimlerde bi sorun oluştu düzeltiyim
http://i.hizliresim.com/rMMA4P.jpg
http://i.hizliresim.com/7gglJl.jpg
3 ay icin iyiymiş. Benimde 1 ay geçti. Vucudum kendine geldi.
1 ayda güzel beslenmeyle ve dinlenmeyle iyi bi temel oluşturuluyo
Murat Ç.
10-03-2016, 23:02
3 ay için çok iyi bir gelişim olmuş Onur bende bir merakla başladım bir hafta oluyor başlayalı 1.83 79 kğ dayım bakalım nasıl olacak ama ilk hafta için çok müthiş bir ağrı var vücutta
3 ay için çok iyi bir gelişim olmuş Onur bende bir merakla başladım bir hafta oluyor başlayalı 1.83 79 kğ dayım bakalım nasıl olacak ama ilk hafta için çok müthiş bir ağrı var vücutta
vücudu iyi dinlendirmeye bak
emrullahkrtpe
11-03-2016, 21:30
Selamlar
19 yaşındayım, boy 1.83 kilo 105. daha önce spora hiç gitmedim ve konuya biraz göz gezdirince bir sürü ilaç isimleri falan gördüm ve ilk kez duydum bunları. kilo vermek için bu ilaçlardan kullanmam gerekiyor mu yoksa sadece spor ve düzenli beslenme ile kilo verebilir miyim? hedefim 85 kg civarına inmek sizce ne kadar sürede yaparım?
Selamlar
19 yaşındayım, boy 1.83 kilo 105. daha önce spora hiç gitmedim ve konuya biraz göz gezdirince bir sürü ilaç isimleri falan gördüm ve ilk kez duydum bunları. kilo vermek için bu ilaçlardan kullanmam gerekiyor mu yoksa sadece spor ve düzenli beslenme ile kilo verebilir miyim? hedefim 85 kg civarına inmek sizce ne kadar sürede yaparım?
güzel bi diyetle 3 ayda verebilirsin yaptığın diyetin yanında düzenli olarak cardio yapmalısın yapman gereken şekeri beyaz ekmeği ve tereyağını bırakmak
Yazın gelmesiyle konuyu hortlatayım, yokmu spor yapan :)
Yaklaşık 8-9 kilo verdim, foruma önce göbekli fotoğrafını atıp sonra baklavalı fotoğrafını atan abiye saygılar.
Kilo verirken bana çok güzel moral verdi önceki-sonraki fotoğrafı.
Birkaç ay önce yaklaşık 90 kiloydum şu anda 81 küsür kiloyum, hedef 75 :D
Sağlığımda çok güzel değişimler oldu, artık daha rahat hareket edebiliyorum.
Teşekkürler TechTURKEY.
Yarın yazılıyorum spor'a ben. defalarca yazıldım daha once, spor'da yaptım ama bu sene tamamen bıraktım. Yarın tekrar baslatmayı umuyorum. hadi hayırlısı, göbek aldı yürüdü araba da cabrio herkes göbegimi gorucek :D
AliDogukan
05-04-2016, 10:12
Herkese merhabalar.
8 mart tarihinde apandisit ameliyatı oldum.Biraz geç kalınmış bir ameliyattı,sorunlu geçti.Doktordan ameliyatı kapalı yapmasını istemiştim.Kapalı olmamış,açık ameliyata dönmek zorunda kalmış.Normalde 15-20 dakikada biten apandisit ameliyatı bende 3 saat sürmüş..Kısaca 2 kez ameliyat oldum gibi bir şey oldu.Şuan dikişleri aldırdım.Herhangi bir ağrım kalmadı.Geleyim sadede.Spor yapmak istiyorum lakin doktor 1 yıl uzak durmamı söyledi.Amacım ağır spor yapmak değil zaten biraz hafif kol göğüs ve karın çalışmak.Çok kendimi kasmadan karın için evde yarı mekik çalışsam,zararı olur mu dersiniz ? İç dikiş mevzusu korkutuyor..
Herkese merhabalar.
8 mart tarihinde apandisit ameliyatı oldum.Biraz geç kalınmış bir ameliyattı,sorunlu geçti.Doktordan ameliyatı kapalı yapmasını istemiştim.Kapalı olmamış,açık ameliyata dönmek zorunda kalmış.Normalde 15-20 dakikada biten apandisit ameliyatı bende 3 saat sürmüş..Kısaca 2 kez ameliyat oldum gibi bir şey oldu.Şuan dikişleri aldırdım.Herhangi bir ağrım kalmadı.Geleyim sadede.Spor yapmak istiyorum lakin doktor 1 yıl uzak durmamı söyledi.Amacım ağır spor yapmak değil zaten biraz hafif kol göğüs ve karın çalışmak.Çok kendimi kasmadan karın için evde yarı mekik çalışsam,zararı olur mu dersiniz ? İç dikiş mevzusu korkutuyor..
Kesinlikle spor yapmamalisin hafif bile olsa.
Kesinlikle spor yapmamalisin hafif bile olsa.
Sebebi nedir ? Ameliyat ve dikiş olduğundan mı yoksa apandistin vücutta spora bağlı özel bir işlevi mi var ?
Öğrenmek için soruyorum.
2 yıldır yoğunluğuma yada keyfime göre bırakıp bırakıp başlayarak evde spor yaparım, barfiks temelli spor yapmaya çalışıyorum, sırtım vücudumun en çok gelişmiş yeri diyebilirim. Bu güne kadar hiç besin takviyesi almadım. Boy tam 170, kilom spor öncesi 65 lerdeydi, 75 e kadar çıktım şu an 71 kg. 70-75 arası değişiyor. Yağ oranımda benim ölçtüğüm kadarıyla %10 larda. Diyet olarak beyaz ekmek, mayonez ve gazlı içeceklerden uzak duruyorum. Ama çok tutucu değilim diyet konusunda, canım çok çekerse kızartmada yerim, antepli olmanın etkisiyle yarım tepsi tatlıda gömerim :D Amacınız sadece fit görünmek ve sağlıklı olmaksa 1 gün dinlenip 1 gün yapacağınız yarım saatlik bir program 1 ayda etkisini göstermeye başlar, 1 ayın üzerine devam ederseniz gerçek gelişim o zaman başlar. Kabaca salona gitmeden, haftada (duş almayıda hesaplarsak spora ayırdığım vakit 2 saat) Evde spor yapmak isteyenler için seve seve program önerebilirim. İnternetteki hemen hemen tüm "home workout" programlarına hakimim :)
http://i.hizliresim.com/m6pqv4.jpg (http://hizliresim.com/m6pqv4)
2 yıldır yoğunluğuma yada keyfime göre bırakıp bırakıp başlayarak evde spor yaparım, barfiks temelli spor yapmaya çalışıyorum, sırtım vücudumun en çok gelişmiş yeri diyebilirim. Bu güne kadar hiç besin takviyesi almadım. Boy tam 170, kilom spor öncesi 65 lerdeydi, 75 e kadar çıktım şu an 71 kg. 70-75 arası değişiyor. Yağ oranımda benim ölçtüğüm kadarıyla %10 larda. Diyet olarak beyaz ekmek, mayonez ve gazlı içeceklerden uzak duruyorum. Ama çok tutucu değilim diyet konusunda, canım çok çekerse kızartmada yerim, antepli olmanın etkisiyle yarım tepsi tatlıda gömerim :D Amacınız sadece fit görünmek ve sağlıklı olmaksa 1 gün dinlenip 1 gün yapacağınız yarım saatlik bir program 1 ayda etkisini göstermeye başlar, 1 ayın üzerine devam ederseniz gerçek gelişim o zaman başlar. Kabaca salona gitmeden, haftada (duş almayıda hesaplarsak spora ayırdığım vakit 2 saat) Evde spor yapmak isteyenler için seve seve program önerebilirim. İnternetteki hemen hemen tüm "home workout" programlarına hakimim :)
http://i.hizliresim.com/m6pqv4.jpg (http://hizliresim.com/m6pqv4)
Abi alırım bi dal :)
Bende şu anda boy 1,73-1,74 kilo 81.
75"e kadar yolu var, evde spor yapmak için önerinizi alabilirim :)
Spor salonu var, havuz var.
Güzel bir program bende alabilirim.
Kardeşim 1. gün için,
https://www.youtube.com/playlist?list=PLfUalNFsNiGHD4y9F9dAQf3liXcKTbr5P
ilk 16 dk lık kol programı dumbell ile 20 dk ya yayarsan daha iyi olur, program süper set, yani dinlemesi pek yok. 12 lik setlerin aralarında 30 saniye civarı dinlenebilirsin durdurup. Sakatlanmamak için ağırlık seçimin başta biraz düşük olursa iyi olur.
1 gün dinlendikten sonra
2. gün https://www.youtube.com/playlist?list=PLfUalNFsNiGEH7n71mA3vubpKR9FPWILW
2 programın sonunda da barfikse alışma egzersizleri var, barfikse geçildiği zaman 9 set barfiks idmanı sırtı kanatlandırır, duruşu düzeltir :D
Bu arada bu işi profosyonel yapan kişiler varsa forumda, onlara ukalalık gibi olmasın, bunlar sadece benim sık sık uyguladığım ve faydasını gördüğüm programlar.
AlwaysFast
09-04-2016, 09:43
Usb labs modern bcaa elinde olan var mı veya bulabileceğim bir yer ?
Emrecan-R
09-04-2016, 09:53
Best model yarismasi icin nasil bir vucut lazim bilgisi olan varmı ?
onursumer
10-04-2016, 15:12
bisiklet kullanımında yağ yakıcı olarak ne tavsiye edersiniz daha once hiç ihtiyacım olmamıştı ama son donemde ciddi kilo aldım tekrar başlarken ihtiyacım olduğunu duşunuyorum
Grenade Thermo Detonator veya Weider L-Carnitine Liquid tarzı birşey düşünüyorum , yada Muscletech Hydroxycut Hardcore Elite mi alsam
daha once yağ yakıcı kullananların yorumlarını alırsam iyi olur içim kolaylığı yan etki vs :)
AlwaysFast
10-04-2016, 15:38
Grenade ve Hydroxycut guzel ürünler.Weider gereksiz.Grenade'de beta alanin var daha iyi bir ürün hydroya göre.Maddi sıkıntı yoksa Animal Cuts en iyisi.
Liquid amino, hardcore elite ve animal cuts kullandım.
Aralarında en memnun kaldığım hardcore elite oldu. İşin yoğunlaştığı dönemlerde konsantrasyon için de kullanıyorum gayet işe yarıyor. Yan etki olarak hiç bir şey hissetmedim. Liquid amino ve animal cuts dan memnun kalmadım doğrusu.
Yağ oranım kullandığım dönemlerde epeyce düşüktü genellikle diyeti desteklemek amacıyla kullanıyordum ben zira şekeri kesince kafam çalışmıyor ve sarhoş gibi oluyorum. Ancak hardcore elite ciddi manada rahat çalışmamı sağlıyor.
Ben günlük dozu hiç arttırmadım kutusunda yazdığı gibi ancak çalışanlarımdan biri uyarmama rağmen işe yarıyor diye fazla fazla kullanınca doktorluk oldu(midede gastrit gibi bir sıkıntısı olmuştu). 2 kutu hardcore, 2 kutu liquid ve 1 kutu animal cuts kullandım 4-5 sene içinde. İçtiğimde en acayip hissettiğim animal cuts dı ilk aldığım dönemler acayip hissediyordum(güzel bir his değildi.) Bu arada animal cuts ın avrupa da kullanılanı ile amerika versiyonu aynı değil içerik farklılığı var.
Grenade detonator kullanmadım yorum yapamayacağım dolayısı ile.
onursumer
10-04-2016, 16:42
teşşekkurler yorum için aslında benim yaşantıma Hydroxycut bayağı uyuyor onceliğim olucak gibi grenade detonatorde ise içerik ile ilgili çok güzel yorumlar var fiyat karşılaştırması yapıp alıcam bitanesini
bsn nox plode bulamıyrm yav
Ertug_T.
10-04-2016, 17:40
Supplement kullanimi hakkinda ufak bir sorum olucak..Oncelikle ilk kez kullanmiyorum 3 senelik duzenli antrenmandan sonra 1.5 yil ara vermistim..3,5 ay once tekrar basladim ve nerdeyse eski iyi formumdayim fakat bu sefer daha bilincli olarak supplement takviyesi kullanma niyetindeyim..Yaklasik 1 hafta once weider gold protein ve coffee protein aldim..Soyle bir sorum olucak gold protein i antrenman sonrasi iciyorum fakat coffee protein i kahvalti sonrasi icmem dogrumudur? Kahvalti'dan 1 saat sonra coffee protein i icip antrenmana gitmis oluyorum..Beslenmem gayet duzgun o yuzden asiri yukleme yapiyor olabilirmiyim? Fikirlerinizi bekliyorum.
Eğer acıkmadıysam antreman öncesi protein tozu içmiyorum ben. Kahvaltının sindirimi 1 saat sonra yeni bitmiş olur bence imkan varsa spora gitmeden önce ya pre-workout kullanın yada bcaa kullanın protein tozunu da gün içine bölerek kullanın. Bir porsiyon antreman öncesi bir porsiyon öğle ve akşam yemeği arasına şeklinde.
Sizin kullandığınız şekilde de kullanabilirsiniz ama ben hem antreman öncesi hem sonrası kullanmak yerine gün içinde belirli aralıkları tercih ediyorum.
onursumer
10-04-2016, 19:00
online güvenli suplement alışverişi için adres tavsiyesi alabilirmiyim ?
Protein7.com
Supplementler.com
Bu ikisindende defalarca alışveriş yaptım hiç bir sorun olmadı,güvenilir.
Sezon başlıyor. Yazdan önce son cure vakti :)
mert_can 41
10-04-2016, 23:27
Ufak bir sorum var 8 ay dan sonra spora geri döndüm ve adaptasyonu bu gün bitir dim salı günü programa geçicem yalnız eski programım kullanıcam ama günlerde bir çelişki var program daki hareketleri hatırlıyorum ama bölgelerde bir karışıklığım var 3 üncü gün sırtla omuz mu çalışıyodum yoksa 3 üncü gün sırt kanat girip 4 üncü gün omuz bacakmı giriyorum dur :D bilmece gibi oldu ama kusura bakmayın programın o bölümü kafamda oturmuyor
Ertug_T.
11-04-2016, 11:35
Tesekkurler aslinda kendimi acikmis hissetmedigim halde iciyorum coffee protein i ve biraz siskinlik yapiyor haliyle..Bir olcegindeki 80mg kafein epey guzel uyandiriyo antrenman oncesi ama normal kahvede isimi gorur.Tesekkurler.
srkn.ylc
11-04-2016, 11:52
online güvenli suplement alışverişi için adres tavsiyesi alabilirmiyim ?
ikiybu nickli arkadaşımızın verdiği adreslere ek GNC yi de öneririm http://www.gnc.com.tr/
srkn.ylc
11-04-2016, 11:56
Ufak bir sorum var 8 ay dan sonra spora geri döndüm ve adaptasyonu bu gün bitir dim salı günü programa geçicem yalnız eski programım kullanıcam ama günlerde bir çelişki var program daki hareketleri hatırlıyorum ama bölgelerde bir karışıklığım var 3 üncü gün sırtla omuz mu çalışıyodum yoksa 3 üncü gün sırt kanat girip 4 üncü gün omuz bacakmı giriyorum dur :D bilmece gibi oldu ama kusura bakmayın programın o bölümü kafamda oturmuyor
Günlere takılı kalınır mı bilemem ama şu şekilde oluyo; Göğüs-ön kol / Omuz-arka kol / Sırt-bacak - benim tavsiyem ve kendi programım gün aşırı spor yapıyorsanız omuz ve göğüs hareketlerinin günlerini fazla açmamanız yoksa güç kaybı yaşıyo insan tabi bu benim deneyimim.
mert_can 41
11-04-2016, 12:37
Günlere takılı kalınır mı bilemem ama şu şekilde oluyo; Göğüs-ön kol / Omuz-arka kol / Sırt-bacak - benim tavsiyem ve kendi programım gün aşırı spor yapıyorsanız omuz ve göğüs hareketlerinin günlerini fazla açmamanız yoksa güç kaybı yaşıyo insan tabi bu benim deneyimim.
İlk programım o şekildeydi ama göüs bastığım zaman kolum yorulduğu için sağlıklı bir kol çalışamıyodum bitsede gitsek modunda takılıyodum o yüzden yakın arkadaşımla kendi programım oluşturdum ve bu sayede daha çok göüs ve kol haraketi yapabiliyorum kendime baktığım zaman güç kaybı sorunu yaşamıyorum ancak bakmazsam beslenmemi bozarsam sıkıntı yaşıyorum.
free-hifi
14-04-2016, 17:28
http://i.hizliresim.com/JA9p2Y.jpg
zaten bir buna el atmadığı kalmıştı :D
2 ay öncekı halim şimdi vitargo kullandım bayagı ırıleştım nısan sonu gıbı fazlasıyla cardıoya baslıycam:D iş temposundan dlyı cokk ıyı ıdman yapamıyrm yorgun dusuyorum
http://i.hizliresim.com/j3M5XJ.jpg (http://hizliresim.com/j3M5XJ)
sayılara takılı kalmayın sadece bır tavsıye:)
AlwaysFast
14-04-2016, 18:27
Bu iş araba yapmaya benzemez el atsada hiç bir şey olmaz
HAhaha nikelar osmanağa colleccion :D
Beyler şu kapı eşiğine gerilen amatör barfiks çubukları nerde bulunur?
free-hifi
14-04-2016, 19:42
Beyler şu kapı eşiğine gerilen amatör barfiks çubukları nerde bulunur?
http://www.hepsiburada.com/delta-cok-fonksiyonlu-deluxe-kapi-barfiksi-mekik-sinav-cekme-aleti-ds-1325-p-SPORDELTA787
http://www.hepsiburada.com/delta-140-cm-barfiks-kapi-koridor-bari-egzersiz-spor-aleti-ds-90140-p-SPORDELTA1698
hangisini soruyorsun ?
bende almak istiyorum da kapıya zarar verir hatundan fırça yerim diye korkuyorum :D
İkincisini soruyordum da nerden gidip alabilirim? Sonuçta baya yük binecek bi incelemek isterim :)
Bu barfiks çubuklarında düşmeli, gülmeli çok video var youtube da. Ben pek güvenemiyorum. Var mı sağlıklı kullanan ?
kapı kasası metal ise sıkıntı olmaz. verilen linktekilerin 2side var. ben 1.ciyi tercih ederim ama oda her kapıya olmuyor.
2. linktekine benzer bir şey kullanıyorum, kapıya değil koridorda takılı. Döndürerek sıkıştırdığınız için illa sıkıştırmaya devam edecek yönde çekeceksiniz. Dalgınlıkla ters yönde çekerseniz doğal olarak gevşeyip düşme ihtimaliniz var. Ben sıkıntı yaşamadım bu güne kadar ama ev arkadaşımın 1-2 taklası var :D
free-hifi
22-04-2016, 21:55
Arkadaşlar hediye Hardline Pro gainer 5000 Gr." Geldi. Yorumlarda herkes kilo aldırıci demiş ben 90 kiloyum 10 kg vermek istiyorum kullanmasam mi ?
Arkadaşlar hediye Hardline Pro gainer 5000 Gr." Geldi. Yorumlarda herkes kilo aldırıci demiş ben 90 kiloyum 10 kg vermek istiyorum kullanmasam mi ?
kılo aldırır o satıcaksan pm atarsın hocm kılo verıceksen sana gelmez o
Ben geçen yıl 174 boyunda 71 kiloydum ve fittim.
Bu yıl nasıl olduysa kilom 89-90 lara çıktı bir anda, diyetle yürümeyle falan zar zor 8-9 kilo verdim şuan 81-82 kiloyum.
Önerebileceğiniz birşeyler varmı kilo verebilmek için?
Geçen yıl kendi çapımda yağsız fit güzel bir vucudum vardı bu yıl göbekli kilolu olduk.
Kilo almak isteyenlere tavsiyem ekmeği bol yesinler :D
Sene başında üniversiteye başlarken 70 kg idim , şuan 83 kgyim , neyseki boydan kurtarıyoruz 1.85 boyum var. Öğrenci evinde hazır ve sağlıksız yiye yiye kilo aldım. kilo alamıyorum diyenlerede ayrı şaşırıyorum valla :D
mannerboy
23-04-2016, 10:20
6 ay yaptım biraz toparladım yaza girince spor şevkim kaçtı ekim ayına kadar bıraktım ekimde tekrar başlıcam :D
free-hifi
23-04-2016, 13:01
kılo aldırır o satıcaksan pm atarsın hocm kılo verıceksen sana gelmez o
hocam arkadaş 1000 gr kadar kullanmış satarsam ayıp olur iyileşşsin geri veririm ona
Sene başında üniversiteye başlarken 70 kg idim , şuan 83 kgyim , neyseki boydan kurtarıyoruz 1.85 boyum var. Öğrenci evinde hazır ve sağlıksız yiye yiye kilo aldım. kilo alamıyorum diyenlerede ayrı şaşırıyorum valla :D
Öğrenci evinde biz şanslıydık, ev sahibi ablamız bize çoğu zaman ev yemeği getirirdi, birde üstüne bize dondurulmuş menemen getirirdi acıkınca ısıtıp yersiniz diye :)
Hatta odunumuza kadar verirdi teyzemiz :)
YasinTEMUR
25-04-2016, 12:27
Hardline ürünleri hakkında tecrübesi olan varmı acaba? Suplementler konusunda baya bir yol sarf etti diye biliyorum.3Matrix ve Aminosunu düşünüyorum ama kararsız kaldım.. :/
muratlee
25-04-2016, 14:13
Hardline ürünleri hakkında tecrübesi olan varmı acaba? Suplementler konusunda baya bir yol sarf etti diye biliyorum.3Matrix ve Aminosunu düşünüyorum ama kararsız kaldım.. :/
Hardlineyi 908gr'lık olandan kullanmıştım karışımı kolay tadı hafif ama beğenmedim ayrıca 3matrix'ten dolayı saç dökülme şikayeti olan kişiler varmış yanlış anlaşılmasın ben 4 yıldır bu sporun içerisindeyim ve açıkçası Türk markalarını tercih etmiyorum... Ayrıca spora yeni başladıysanız bu ürünün içerisindeki creatinden dolayı gene tavsiye etmem buna alternatif muscletech nitro tech'dir.
free-hifi
25-04-2016, 14:26
arkadaşlar spordan sonra "Elite Labs Mass Muscle Gainer 4608 gr" 2 ölçek içiyorum iddiaya girdim 1 hazirana kadar 10 kg vermem lazım bunu keseyim mi ?
Bişey sorcam bu kür e girme olayı nedir ne değildir biraz detaylı bilgi verirmisiniz?
arkadaşlar spordan sonra "Elite Labs Mass Muscle Gainer 4608 gr" 2 ölçek içiyorum iddiaya girdim 1 hazirana kadar 10 kg vermem lazım bunu keseyim mi ?
gainier kg alımı için kullanılır fazlasıyla şeker var ıcınde :D
YasinTEMUR
25-04-2016, 16:49
3Matrixdeki saç dökme olayını okuduğum anda bende vazgeçtim, bir kaç tavsiye üzerine Optimum Gold Standart Whey aldım doğrumu yaptım ?
MertSerhanÖ.
08-05-2016, 23:44
Kilo almak için Hardline Progainer düşünüyorum.Yorumlar heryerde çok olumlu.Fakat sormak istediğim birşey var herkes süt ile karıştırmış,su ile karıştırırsak bi sıkıntı olmaz dimi?İlk defa gainer kullanıcam herkes sütte süt diyor su olsun bizim olsun olmazmı:)
arkadaşlar iş gereği bazen ayakta fazla olup baya yürüme durumu olabiliyor hayır postacı değilim servis danışmanıyım. :D ama kalflerim ve diz kapaklarım fena halde ağrıyor sonra illa ayağı kırıp dinlenmem gerekiyor ki ağrısı geçsin. Geçen cuma en yüksek dozundaydı hatta bu durum. bunun sebebi ne olabilir bacaklar mı güçsüz kaldı yoksa kilodan mı 183 cm 100 kgyum bu ara.
YasinTEMUR
11-05-2016, 10:45
ONLINE PERSONAL TRAINER Adı altında hocalık yapıp bu işi hakkıyla yapan varmı ? yada forumdan böyle bi program alıp faydasını gören ?
Tamamen sana kalmış birşey, hocanın dediklerine uyarsan eğer başarılı olursun tabiki. Referansı olan kişilere yönel.
Tamamen sana kalmış birşey, hocanın dediklerine uyarsan eğer başarılı olursun tabiki. Referansı olan kişilere yönel.
ONLINE PERSONAL TRAINER Adı altında hocalık yapıp bu işi hakkıyla yapan varmı ? yada forumdan böyle bi program alıp faydasını gören ?
Instagramdan hunfit huseyin hoca var isinin Egli fotolarina bakinca anlarsiniz ilgisi alakasi cok iyidir ben 3 ay boyunca destek aldim olumlu sonuclar aldim tavsiye ediyorum
///berke
11-05-2016, 20:24
Baran Kalaycı'yı YouTube ve snapchat den takip edin , bu işe ne kadar önem gösterdiği antremanınındanda yemek düzeninden de vücudundan da anlaşılıyor.PT yapan çok kişi var ama öğrencileriyle gerçekten ilgilendiğini düşündüğüm ve ilerde program almak isteyeceğim nadir kişilerden
Salona tek gidiyorum salonda tanıdığım kimsede yok bench press ve üst göğüs çalışırken fazla ağırlık koyamıyorum yardım eden olmadığından öyle hergün birine destek ol vs. demekte hoşuma gitmiyor. Göğüs için benche alternatif başka bi hareket varmıdır ?
Salona tek gidiyorum salonda tanıdığım kimsede yok bench press ve üst göğüs çalışırken fazla ağırlık koyamıyorum yardım eden olmadığından öyle hergün birine destek ol vs. demekte hoşuma gitmiyor. Göğüs için benche alternatif başka bi hareket varmıdır ?
dumbell bench press yapabilirsiniz daha etkili olur yada squad makinesi ile yapabilirsiniz altına sehpa çekip hem alıp bırakması kolay hemde hareketi düzgün yapmış olursunuz
dumbell bench press yapabilirsiniz daha etkili olur yada squad makinesi ile yapabilirsiniz altına sehpa çekip hem alıp bırakması kolay hemde hareketi düzgün yapmış olursunuz
squad makinesi daha kolay olur benım için çok teşekkürler :)
arbuterol kullanan var mı hiç aramızda yada daha önce kullanmış ? tecrübelerini yazarsa sevinirim
nakayama
12-05-2016, 09:10
c4 kullanan oldumu aramızda etkileri nasıl, yeni bir pre-workout almayı düşünüyorum daha önce bsn nox 2 kullandım pek memnun kalmamıştım.
c4 kullanan oldumu aramızda etkileri nasıl, yeni bir pre-workout almayı düşünüyorum daha önce bsn nox 2 kullandım pek memnun kalmamıştım.
2 kutu bitirdim ve cok memnun kaldim Icy Blue Razz aromasi cok lezzetli. Ama piyasada bulunmuyor suanda mecbur grenade 50 caliber a dondum tadi berabat ama 2 dozda etkisi guzel oluyor.
ers10weys91
12-05-2016, 11:02
C4 yeni formulü etkili karıncalanma hissi veriyor.bide diet yapıyorsan yada bulk yapıyorsan kullanacağın c4 değişebilir.
Bsn in yeni çıkan noxplode caffein miktarı baya yüksek
barakuda26
19-05-2016, 22:50
delta'nın ürünlerini evinde kullanan varmı dambıl veya ağırlık sehpası şeklinde, nasıl üründür evde kullanım için yeterli kalırmı ? yada varmı ev kullanımı için çok profesyonel olmıcak şekilde önerebileceğiniz ürünler?
ugurbora
19-05-2016, 23:42
C4 yeni formulü etkili karıncalanma hissi veriyor.bide diet yapıyorsan yada bulk yapıyorsan kullanacağın c4 değişebilir.
Bsn in yeni çıkan noxplode caffein miktarı baya yüksek
Sen ne yapıyon ya burda :D
Murat Ç.
24-05-2016, 11:00
merhaba iyi günler spora başlayalı 3 ay gibi biz zaman dilimi oldu artık takviye almanın zamanı gelmiş durumda ve bu konu hakkında hiçbir fikir sahibi değilim her kafadan bir ses çıkıyor şu iyi bu iyi bu işi gerçekten bilenlerden bi tavsiye alabilirmiyim protein tozu olarak nasıl bir ürün kullanmalıyım+ aminoasit ve bca almalımıyım bunların markaları ürün özellikleri ne olmalı kafamda deli sorular :D
Suleyman
02-06-2016, 08:07
Arkadaşlar yakamoz gıdadan aldığım, ultimate %100 whey 2390 gr ve 300 gr creatini uzun bir süre spora devam etmeyeceğim için satıyorum ilgilenen kişiye istanbul içi şişli civarında elden teslim edebilirim. Whey yarıdan fazla var kutuda, creatini de 4 hafta boyunca 3 er günden sadece günlük 5 gr olarak kullandım. Fotolar da mevcut yollayabilirim. 100 tl nakite bırakacam ikisini de.
Arkadaşlar sporu bırakalı 1 yılı geçti ama ben çalışırken sağ kol ağırlıklı çalışmışım.
Sağ kolum 36,5, sol kolum 33,5 şu anda.
Durumu düzeltmek için ne yapabilirim, gömlek giyince ciddi manada belli olup beni çok rahatsız ediyor.
Yardım ederseniz sevinirim.
ers10weys91
04-06-2016, 10:59
Sen ne yapıyon ya burda :D
Yarışmaya az kaldı kanka supplement alıyom bol bol sanada aldım :)
Arkadaşlar sporu bırakalı 1 yılı geçti ama ben çalışırken sağ kol ağırlıklı çalışmışım.
Sağ kolum 36,5, sol kolum 33,5 şu anda.
Durumu düzeltmek için ne yapabilirim, gömlek giyince ciddi manada belli olup beni çok rahatsız ediyor.
Yardım ederseniz sevinirim.
bu sporu yapan çoğu kişi bu durumdan şikayetçi olur,her zaman bir kolu diğerinden daha güçlüdür.ikiside aynı olan çok nadirdir ama seninkinde çok fark varmış 3 cm çok fazla,makinalar ve bar yerine dumbell ile çalışmalısın veya tek kolla yapılan egzersizleri tercih etmelisin yani sol kolun bağımsız çalışmalı diğerinden.
bu sporu yapan çoğu kişi bu durumdan şikayetçi olur,her zaman bir kolu diğerinden daha güçlüdür.ikiside aynı olan çok nadirdir ama seninkinde çok fark varmış 3 cm çok fazla,makinalar ve bar yerine dumbell ile çalışmalısın veya tek kolla yapılan egzersizleri tercih etmelisin yani sol kolun bağımsız çalışmalı diğerinden.
Aynen abi çok fazla, gömlek giyiyorum sağ kol sıkarken sol kol sıkmıyor.
Aynanın karşısında bile belli oluyor.
Dün sadece sol kol çalışmaya başladım, günde 200 dumbell hareketiyle 1-2 ayda eşit yapmaya çalışacağım.
İnşALLAH kısa zamanda düzelir.
painkller
05-06-2016, 09:11
Bu kol olayi icin bir kolu birakip digerini calismak yerine benimde sag solumdan 1 1.5cm kadar buyuk cikiyordu olculerde. Ben sagi az agirlik cok tekrar ile calisirken sol kolu cok agirlik az tekrar ile hacimlendirmeye calisiyordum bu sekilde 1cm e kadar dusurdum, hemde ister istemez sag kolumuda parcaladim. Suan icin sporu yine biraktik ama en kisa zamanda yine devam.
34tb9544
18-06-2016, 23:17
Follistatine 344 Peptid
Boyle bir urun var aramizda kullanan varmidir
Yada cevresinde kullanan yan etkisini goren duyan kimseler varsa yardimci olursa sevinirim
Ahali yaklasik 6 aydir unu sekeri tuzu kestim,kendimi hic kasmadan 128-130 bandindan suan 108 e geldim. Yaklasik 1 aydir programli spoelr yapiyorum.karin bolgesi icin ve simitlere direk etkili hareket onerisi ne olur ?
34tb9544
18-06-2016, 23:48
Yan mekik
Elde agarlikla sag sola dogru esneme
Twist
Mekik pozisyonunda elde agirlikla mekik sehpasinda twist seklinde sag sola donusler
Mekik pozisyonunda dizler kirik sekilde yerde sirt ustu yatarak topuklara degmeye calis sag sol swri sekilde
34tb9544
20-06-2016, 12:40
Follistatine 344 peptid hakkinda bilgisi olan ????
mis gibi indiğim 2 basamaklı kilolardan yine 115 ler bandına çıktım ve bu sefer yüksek şeker ve yüksek tansiyon problemleri yaşamaya başladım :(
keyfi olan ve uygulamadığım spor işine ciddi anlamda eğilmem gerekiyor
ahmetgurlek
20-06-2016, 13:06
mis gibi indiğim 2 basamaklı kilolardan yine 115 ler bandına çıktım ve bu sefer yüksek şeker ve yüksek tansiyon problemleri yaşamaya başladım :(
+1 son 1.5 senede 20 kilo aldım. 85 idim, 105 oldum. eskisi gibi spor yapıp veremiyorum da artık. yaşlandım galiba :(
Follistatine 344 Peptid
Boyle bir urun var aramizda kullanan varmidir
Yada cevresinde kullanan yan etkisini goren duyan kimseler varsa yardimci olursa sevinirim
orjinali bulman imkansıza yakın bulsanda en az 3 ay kullanman lazım vurduğun yer jarın bölgesi ödem gibi şişer iyi tarafı hayvan gibi güç verir çok çok iyi beslenirsen temiz kas kütlesi alırsın tamamen yemene bağlı
Ahali yaklasik 6 aydir unu sekeri tuzu kestim,kendimi hic kasmadan 128-130 bandindan suan 108 e geldim. Yaklasik 1 aydir programli spoelr yapiyorum.karin bolgesi icin ve simitlere direk etkili hareket onerisi ne olur ?
hula hup yap moruk göttede faydası olur
moruk sen çok kasma ekmeği keserek ye
Shadow_Dancer
23-06-2016, 21:07
Vay Cem abi gelmiş.. Yoksun uzun zamandır abi
kanka ölsek bakmaz bu totoşlar bi xort koray bi özgün aradı
orjinali bulman imkansıza yakın bulsanda en az 3 ay kullanman lazım vurduğun yer jarın bölgesi ödem gibi şişer iyi tarafı hayvan gibi güç verir çok çok iyi beslenirsen temiz kas kütlesi alırsın tamamen yemene bağlı
hula hup yap moruk göttede faydası olur ��
Gotte sorun yok, olanlar dusunsun
Gotte sorun yok, olanlar dusunsun
bilirim bilirim yeni typer alıyorum rangede var ararsınız artık
kanka ölsek bakmaz bu totoşlar bi xort koray bi özgün aradı
Utanmaz herif ben aramadım mı seni......
Utanmaz herif ben aramadım mı seni......
bacımsın.....
buristyle
24-06-2016, 11:32
cocuklugumdan beri Taekwondo yapiyordum bi ara fitnese sardim arkadaslarimin yüzünden falan filan onu biraktik bu sefer Thaiboxa basladim bayada basariliydim musabakalar falan. 2 ay oldu evleneli sporada gidemedim hic, 6kilo almisim fok baligi gibi dolasiyorum ortalikda. Yani evlendigimemi yoksa spora gidemedigim icinmi yanayim anlamadim.... :D
keşke evlenmeseydin 24 yaşındasın
buristyle
24-06-2016, 12:21
keşke evlenmeseydin 24 yaşındasın
yok abi ya öyle deme, iyi oldu bi yandan o beni bazi seylerde frenliye biliyo ve buna ihtiyacim var :D yoksa cok hizli yasadi demesinler :D
yok abi ya öyle deme, iyi oldu bi yandan o beni bazi seylerde frenliye biliyo ve buna ihtiyacim var :D yoksa cok hizli yasadi demesinler :D
Allah bozmasın bro mutluysan koyver sen bize bakma :)
burakgunay
24-06-2016, 13:18
Cem abi hosgeldin yoktun bayadır her şey yolunda mı?
Cem abi hosgeldin yoktun bayadır her şey yolunda mı?
iyi kardeşim spora devam kafa biraz gitti sadece sakinleştirici bol bol sex motor elimden geldiği kadar ama bol bol sex idare ediyoruz
iyi kardeşim spora devam kafa biraz gitti sadece sakinleştirici bol bol sex motor elimden geldiği kadar ama bol bol sex idare ediyoruz
http://sandiegofreepress.org/wp-content/uploads/2013/01/lgwiz01424+whats-in-a-mans-mind-sex-on-the-brain-poster.jpg
aynen öyle korayım sen istemesende karı milleti kafayı yemiş
Baradiel46
30-06-2016, 03:53
pilav ve makarna gibi yemekleri ekmekle yiyorum bende.ekmeksiz doymuyorum.bi tabak çorbayla 1,5 ekmek yiyorum yaklaşık :D :D ama bi türlü kilo alamıyorum.
hocam gerekli protein ve diğer besinlerden düzgün almanız lazım siz karbonhidrada abanıyosunuz oda çok pis göbek yapar artı bel kalça büyür kilo alırsanız armut vücutlu olabilme ihtimali var
Beyler 4-5 aydır kendi çapımda spor yapıyorum.Beslenmemide oldukça düzene soktum.Kola vs, çikolata gofret tadını unuttum artık, ekmeğide kestim.Vucut şekle girmeye başladı fakat bel ve göbek bölgesinde hiç fark yokmuş gibi hissediyorum.Haftada en az 3 gün spor yapıyorum.Spor günlerinde 50-60 mekik çekiyorum.Başka önerileriniz var mı bel ve göbek çevresi yağlanmasını nasıl azaltabiliriz?
buristyle
30-06-2016, 08:24
Beyler 4-5 aydır kendi çapımda spor yapıyorum.Beslenmemide oldukça düzene soktum.Kola vs, çikolata gofret tadını unuttum artık, ekmeğide kestim.Vucut şekle girmeye başladı fakat bel ve göbek bölgesinde hiç fark yokmuş gibi hissediyorum.Haftada en az 3 gün spor yapıyorum.Spor günlerinde 50-60 mekik çekiyorum.Başka önerileriniz var mı bel ve göbek çevresi yağlanmasını nasıl azaltabiliriz?
Kosucaksin günde kac kalori aldigin ve yaktiginda önemli, en zor bölge zaten göbek cevresi. Ve güzel fitnes icin diet programlari var, öyle bir diete basla mesela.
Kosucaksin günde kac kalori aldigin ve yaktiginda önemli, en zor bölge zaten göbek cevresi. Ve güzel fitnes icin diet programlari var, öyle bir diete basla mesela.
ilk 2 ay spor günlerimde 35-40 dk koştum fakat iş yoğunluğundan bırakmak zorunda kaldım koşuyu.Gün içinde hareketsiz kalıyorum buda bir etken.Ayrıca su içmek gelmiyor hiç aklıma :D
buristyle
30-06-2016, 10:03
ilk 2 ay spor günlerimde 35-40 dk koştum fakat iş yoğunluğundan bırakmak zorunda kaldım koşuyu.Gün içinde hareketsiz kalıyorum buda bir etken.Ayrıca su içmek gelmiyor hiç aklıma :D
Az karbonhidrat az yagli yemekler tüketmeye bak. Bol Proteinli yemekler yemeye bak. Oda cok farkeder eger fazla spor icin zamanin yoksa.
Şenol ertugan
11-07-2016, 20:37
Vitamin hapı tavsiye edecek varmı şuana kadar duydugum bildiğim tek isim supradyn
Emre-Dylan
06-08-2016, 20:22
Vitamin hapı tavsiye edecek varmı şuana kadar duydugum bildiğim tek isim supradyn
Bizim bir arkadaş universal animal pak kullanıyordu parasını hakettiğini söylemişti kendisi podyuma hazırlanıyordu en son.
Benim beslenme sorunum var evde kimse olmadığı için çoğu zaman adam gibi beslenemiyorum bana pratik öneriler lazım bol kalorili ve proteinli. Bu hazır köfteler nasıldır bunlarda soya proteini mevcut filan diyorlar, ama pınar inegöl köftede sanırım böyle bir şey yok gibi. Bu tür pratik hesaplı tavsiyelerinizi acilen bekliyorum.
i-vtec07
06-08-2016, 20:29
97 lerden 91-92 lere düştüm . Koşu bandından günlük 15 dk koşuyorum . Normal yoldada en az 3-4 km yürüyorum günlük . Yürümek faydalı gerçekten . 86 87 kilolara düşmek istiyorum bakalım
///berke
06-08-2016, 21:02
Ocean balık yağı kullandım eklemlerden sürekli ses geliyordu antremanda baya azaltmıştı balık yağı her zaman önemli solgarın magnezyumunu kullandım magnezyum protein sentezi kas doku onarımı vs çeşitli görevi var her vitamin/mineralin 2 sinide öneririm ama tavsiyem eczaneden güvenilir bir marka almanız solgar kaliteli ama eczaneye göre çoook pahalı..
ers10weys91
17-08-2016, 09:21
hello herkese
UmutRıza
17-08-2016, 09:24
97 lerden 91-92 lere düştüm . Koşu bandından günlük 15 dk koşuyorum . Normal yoldada en az 3-4 km yürüyorum günlük . Yürümek faydalı gerçekten . 86 87 kilolara düşmek istiyorum bakalım
Koşmak kondisyon verir daha ziyade hızlı tempoda yürüyüş tercih etmelisiniz.
SametYkn
17-08-2016, 09:49
Hayatım boyunca salona iki sefer gittim ilk salon deneyimim 18-20 yaşları arasındaydı 6 aylık spor yapmıştım daha sonraki salon deneyimim 2 yıl önce oldu oda 3 aylık bir süreçti evde kapı barfiks im var onunla çalışıyorum devamlı birde yeni olarak şunu aldım
Amazon.com : Attmu Resistance Band Set for Fitness Training, Includes 5 Best Quality ANTI-SNAP Bands, Heavy Duty Components - Anchor, Handles, Ankle Straps, Exercise Training Resources : Sports & Outdoors (https://www.amazon.com/dp/B00PZL9FOQ)
Evde yardırmaya başladım sayılır youtubdan bu band ile neler yapabileceğime bakıyorum aşağı yukarı her hareketi yapmak mümkün sizin önerebileceğiniz birşeyler varmıdır
fuatozkan
19-08-2016, 09:32
Arkadaşlar geçen iş yerinde gezinirken Glutamin gereksiz gibi bir yazı okudum kısaca. Olimp Glutamine kullanıyordum ve bitti geçen gün alıp almamakta kararsız kaldım.
Tecrübeli arkadaşların görüşüne ihtiyacım var. Şuan olimp creatine, bcaa ve protien tozu kullanıyorum.
vucut geliştirme işi kafaya takılıp profesyonel anlamda yapılmıyorsa bence tüm supplementleri almak gereksiz.
haftada 3 gün spor yapıyorum,bcaa,kreatin ve protein kullanıyordum şimdi sadece protein kullanıyorum diğerlerinin bir eksikliğini hissetmedim.
UmutRıza
19-08-2016, 09:54
supplemenetlerin gerekliliği tamamen antreman tarzınına bağlı hafif ağırlık çok tekrar çalışıyorsanız evet çok gerekli değil, lakin ağır kilolarla çalışıyorsanız glutamin gerekir, benim tavsiyem glutanmin+ Bcaa + creatin toz şeklinde alıp ( 3 ölçü bcaa+1 ölçü glutamin + 1 ölçü creatin ) antreman sırasında tüketebilirsiniz, güç artışını ve geç yorulmayı hissedeceksiniz.
Ayrıca en gerekli olan supp aminoyu kullanmalısınız.
Arkadaşlar geçen iş yerinde gezinirken Glutamin gereksiz gibi bir yazı okudum kısaca. Olimp Glutamine kullanıyordum ve bitti geçen gün alıp almamakta kararsız kaldım.
Tecrübeli arkadaşların görüşüne ihtiyacım var. Şuan olimp creatine, bcaa ve protien tozu kullanıyorum.
Sadece spor için değil iş yoğunluğunun fazla olduğu günlerde bile benim işime yaramıştı şu anda kullanmıyorum ama almayı planlıyorum. Benim için işe yarayan supplementlerden biridir yani.
fuatozkan
19-08-2016, 10:53
Programın yoğun haftada 4 gün gidiyorum ve en az 3 bölge çalışıyorum. Glutamini antrenman sonrası yada gitmediğim günler yatmadan önce alıyordum. Öyle bi yazı okuyunca karasız kalmıştım gelen yorumlara teşekkürler tekrardan alacağım.
UmutRıza
19-08-2016, 11:00
glutamin antreman sırasında deneyin faydasını göreceksiniz
İdman sırasında alınan glutamin etkisini ne olarak görülür acaba? Sindirimi vucüd yapmış olucakmı aminoasidin 60dk içinde etkisi?
fuatozkan
19-08-2016, 13:45
Antrenmandan yarım - 1 saat önce alınsa faydası olabilir belki ama nasıl bir fayda. Glutamin büyüme hormonu ile alakalı bildiğim kadarıyla?
Özgür Ozan
19-08-2016, 23:55
supplemenetlerin gerekliliği tamamen antreman tarzınına bağlı hafif ağırlık çok tekrar çalışıyorsanız evet çok gerekli değil, lakin ağır kilolarla çalışıyorsanız glutamin gerekir, benim tavsiyem glutanmin+ Bcaa + creatin toz şeklinde alıp ( 3 ölçü bcaa+1 ölçü glutamin + 1 ölçü creatin ) antreman sırasında tüketebilirsiniz, güç artışını ve geç yorulmayı hissedeceksiniz.
Ayrıca en gerekli olan supp aminoyu kullanmalısınız.
Bu denli derin bir bilgi birikiminin vücut ölçülerini(ğöğüs, omuz,kol, bacak,kalf,ön kol) kilosunu vs. bilmek isterim
ers10weys91
20-08-2016, 09:47
BSN BETA-ALANİNE var arkadaşlar 75 servis isteyen varsa özelden ulaşabilir
ers10weys91
20-08-2016, 09:49
BSN BETA-ALANİNE var arkadaşlar 75 servis isteyen varsa özelden ulaşabilir
Bu arada hard diet etkisini göstermeye başladı
muscletech
Hydroxycut Hardcore Next Gen
Hydroxycut CLA Elite Next Gen
Hydroxycut Hardcore Next Gen Accelerator
Kombine yapıyorum süper etkisi
ugurbora
20-08-2016, 10:33
Bu arada hard diet etkisini göstermeye başladı
muscletech
Hydroxycut Hardcore Next Gen
Hydroxycut CLA Elite Next Gen
Hydroxycut Hardcore Next Gen Accelerator
Kombine yapıyorum süper etkisi
Olm git tavuğunu ye ya hala buralardasın :D
ers10weys91
20-08-2016, 10:40
Olm git tavuğunu ye ya hala buralardasın :D
yicem şimdi lapa tavuk :)
Hayatım boyunca salona iki sefer gittim ilk salon deneyimim 18-20 yaşları arasındaydı 6 aylık spor yapmıştım daha sonraki salon deneyimim 2 yıl önce oldu oda 3 aylık bir süreçti evde kapı barfiks im var onunla çalışıyorum devamlı birde yeni olarak şunu aldım
Amazon.com : Attmu Resistance Band Set for Fitness Training, Includes 5 Best Quality ANTI-SNAP Bands, Heavy Duty Components - Anchor, Handles, Ankle Straps, Exercise Training Resources : Sports & Outdoors (https://www.amazon.com/dp/B00PZL9FOQ)
Evde yardırmaya başladım sayılır youtubdan bu band ile neler yapabileceğime bakıyorum aşağı yukarı her hareketi yapmak mümkün sizin önerebileceğiniz birşeyler varmıdır
Yani daha once hic spor yapmamissiniz :) siz sadece kendinize eziyet etmis oranizi buranizi agritmissiniz :) evde spor olmaz ise yaramaz hic yapmayin kendinizi yormayin. Dediklerimi yanlis anlamayin.
SametYkn
20-08-2016, 20:19
Vallahi size tam olarak katılmıyorum ilk salona yazıldığımda 6 ay yazıldım çok zayıftım yoğun bir spor tempom vardı vücut dayanamadı sporun bitimine yakın bir hafta hastalandım ve sürem dolana kadar kendimi zor toparladım eski gücüme kavuştum spor bitti ve uzatmadım aradan bir kaç yıl geçmesine ramen en son 3 aylık spora yazıldığımda direk hoca sen daha önce spora mı gitttin vücüdun kötü değil dedi şu gün ki duruma gelecek olursak evde istikrarlı bir şekilde çalışma yapar isem bir daha ki yazın gözle görülecek şekilde fark yaratırım ramazanda fazla kilolarımdan kurtuldum 80 kg dım şu an 73 kg ım yediğime dikkat ediyorum düzenli birde program çizdim kendime ideal kilomda olduğum için güzel gelişmeler alabilirim diye düşünüyorum ama salona gitmeyi de düşünüyorum bakalım
SametYkn
20-08-2016, 20:20
birde elimdeki alet ile bayağı şey yapabiliyorum ağır ve hafif bantlarda mevcut en ağırı bile hafif gelirse çift bant kullanıyorum
Top 10 Resistance Band Exercises - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=FLNaG45ZiiA)
profilonun buharli piciricisini aldim pilav konusunu beceremedim esmer pirinc kullaniyorum , bu tarz ürün kullanan tarif edebilicek yemek tarifi paylasicak birileri varmi
eskisehir sabloon uyesiyim varsa buradan uye tanismak isteriz yegenimle beraber basladik
fuatozkan
22-08-2016, 12:33
Ankara podium macfit e giden var mı :D
Şuan 120 kg civarıyım, hedefimde 85-90 gibi kilolara düşmek var. Yediklerime dikkat etmeye başladım, sabah veya akşam yürüyüş yapıyorum. Tavsiyeleriniz nedir benim için, öncelik kilo vermek.
yusufcan_k
22-08-2016, 13:38
Şuan 120 kg civarıyım, hedefimde 85-90 gibi kilolara düşmek var. Yediklerime dikkat etmeye başladım, sabah veya akşam yürüyüş yapıyorum. Tavsiyeleriniz nedir benim için, öncelik kilo vermek.
bende 102 kiloydum sadece yediklerime dikkat ederek fastfood u hayatımdan cıkardım ekmek yüzü görmedim kepek yulaf vs hiçbirini yemeden sabah kahvaltımı musliyle yaptım bazen 2 yumurta ve salatalık domates vs atakulenin orda oturuyorum ofisimiz kızılayda hergün yürüdüm gidiş dönüş ve gün içinde de cok uzak mesafe olmadıkça yürüdüm kızılay ulus kızılay dikimevi vs gibi mesafelere günlük 10 15 km en kötü yol yaptım haftasonu yürüyüş koşu karışık yine 15 20 km yapınca ramazan bayramından sonra 89 kiloya düştüm bu ara cok takmıyorum 92 ye cıkmışım yakında yeniden başlamayı düşünüyorum :D
bende 102 kiloydum sadece yediklerime dikkat ederek fastfood u hayatımdan cıkardım ekmek yüzü görmedim kepek yulaf vs hiçbirini yemeden sabah kahvaltımı musliyle yaptım bazen 2 yumurta ve salatalık domates vs atakulenin orda oturuyorum ofisimiz kızılayda hergün yürüdüm gidiş dönüş ve gün içinde de cok uzak mesafe olmadıkça yürüdüm kızılay ulus kızılay dikimevi vs gibi mesafelere günlük 10 15 km en kötü yol yaptım haftasonu yürüyüş koşu karışık yine 15 20 km yapınca ramazan bayramından sonra 89 kiloya düştüm bu ara cok takmıyorum 92 ye cıkmışım yakında yeniden başlamayı düşünüyorum :D
Hay maşallah, bende Keçiörende oturuyorum, evimin karşısında botanik bahçesi var, yürüyüş yolu, bende orada başladım bakalım, salona falan gideyim diyorum ama çevremdekiler yürümek daha iyi diyor, bilemedim. :)
yusufcan_k
22-08-2016, 13:55
Hay maşallah, bende Keçiörende oturuyorum, evimin karşısında botanik bahçesi var, yürüyüş yolu, bende orada başladım bakalım, salona falan gideyim diyorum ama çevremdekiler yürümek daha iyi diyor, bilemedim. :)
valla ben kısa zamanda düşürdüm biraz da inat ettim spor salonuna gitmedim :D 3 sene salonda cafe de calışınca giresi gelmiyo insanın salona :D
valla ben kısa zamanda düşürdüm biraz da inat ettim spor salonuna gitmedim :D 3 sene salonda cafe de calışınca giresi gelmiyo insanın salona :D
Musli olarak ne tavsiye edersiniz, nasıl tüketmeli? :)
glutamin antreman sırasında deneyin faydasını göreceksiniz
İdman sırasında alınan glutamin etkisini ne olarak görülür acaba? Sindirimi vucüd yapmış olucakmı aminoasidin 60dk içinde etkisi?
Soru kaynadı arada :)