PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Vucut Geliştirme / Fitness / Sağlıklı yaşam / Kilo verme / Kilo alma

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

slave
15-08-2014, 02:30
Yine pahalı bence. Ama güzel karbo o da :)

Herşey protein değil. Biz sporcular yulafı içinde protein var diye almıyoruz. Kompleks karbonhidradtır. Yavaş sindirilir, lif kaynağıdır. Kaslara dolgunluk verir v.s

kesinlikle haklısınız yulaf enerjide veren bir yiyecek peki alternatif başka neler olabilir bu tarz aynı şeylerden sıkıldım artık öğğğ geldi :)

yearone
15-08-2014, 13:22
kesinlikle haklısınız yulaf enerjide veren bir yiyecek peki alternatif başka neler olabilir bu tarz aynı şeylerden sıkıldım artık öğğğ geldi :)

Patates, esmer pirinç, bulgur bunlar kaliteli karbolardır.

FaBeRgE
15-08-2014, 13:44
1.80 boy ve 93kg yum,

biraz iyi kıyım sayılsamda fena bir göbeğim var,

dobloyu sattım 1 ay arabasızım bol bol yürüyüş yapıcam demek :)

bunun yanında haftada 3-4 halı saha maçım var, ama göbeğim bir türlü erimiyor :D

Askerde bile 8kg aldım onun 4kgsunu anca verebildim.

Spor yapacak vaktim yok, işler inanılmaz yoğun.

Maçlardan önce yağ yakıcı alsam faydasını görür müyüm ?

Veya günlük hayatımda ne yapmam gerek ?

Şeker kullanmıyorum,askerde hiç ekmek yemedim ama şimdi tekrar başladım :o

BARR
15-08-2014, 14:00
Sen askerlik mi yaptın tabi kilo alırsın ben 14kg verdim :D

sweap07
20-08-2014, 15:34
poz verme ozurlusu oldgum dogrudur :D
http://i58.tinypic.com/25h1no3.jpg

slave
21-08-2014, 03:23
sırtındaki izlerin protein enziminden kaynaklı olduğunu tahmin ediyorum daha önce benimde başıma geldi karaciğer ile alakalı bir problem karaciğer enzim testi yaptırmanı öneririm eğer başka birşeyden alerji olmadıysan.
fazla protein alıyorsun yani ihtiyacından fazla ve karaciğer enzimliyemiyor ve sırtta iz yapıp dışa vurabilir yada içten hasar verebilir karaciğer.

benim bildiğim kadarı ile yarım saat spor yapan soft 3 yumurta ise hard olan 10 yumurta gibi düşün eğer antremanın çok ağır değil ve uzun sürmüyorsa proteine çok çok yüklenme derim

sweap07
21-08-2014, 06:48
sırtındaki izletüket enziminden kaynaklı olduğunu tahmin ediyorum daha önce benimde başıma geldi karaciğer ile alakalı bir problem karaciğer enzim testi yaptırmanı öneririm eğer b. Icinka birşeyden alerji olmadıysan.
fazla protein alıyorsun yani ihtiyacından fazla ve karaciğer enzimliyemiyor ve sırtta iz yapıp dışa vurabilir yada içten hasar verebilir karaciğer.

benim bildiğim kadarı ile yarım saat spor yapan soft 3 yumurta ise hard olan 10 yumurta gibi düşün eğer antremanın çok ağır değil ve uzun sürmüyorsa proteine çok çok yüklenme derim

Protein olarak sadece yumurtayi cok tüketiyorum protein tozu felan kullanmiyorum spor salanunuda gitmiyorum zaten evde calisiyorum dediginiz gibi bi karacığer emzimi yaptirayim tesekkurlrr uyariniz icin

slave
21-08-2014, 12:39
kesinlikle baktır yumurtayı azalt kardeşim test 30 tl gibi bir rakamdır yaptırınca daha iyi anlıcaksın doktorun söyledikleri ile beraber beni tüketilmeyen yakılmaya sporda yedirilmeyen fazla besin cilde zarar , geçmesine yardımcı olarak yğurt ve kuru kayısı tüket bir avuç günlük birde brokoli . azaltıcaktır izleri

Mert Alpay
21-08-2014, 13:15
Selamlar abile şimdi bendeniz 120 Kg ağırlığındayım bunun 42 KG'si kemik miş doktorlar ve makina öyle dedi şimdi ben kilo vermek istiyorum spor salonlarına gittim fakat ilk gittiğim spor salonu çok etkili olmasına rağmen (150'den 120'ye düşürdü) ikinci spor salonum işe yaramadı 120 Kilo girdim 120 Kilo çıktım salondan verdikleri diyet listesi ve spor programı farklıydı sanırım işe yaramadı yada ben gayret göstermedim.

Şimdi gelelim asıl meseleye ben acele etmeden şöyle bi 80 kiloya falan düşmek istiyorum spor salonuna gitmelimiyim sizce(gidersem ilk işe yarayan salonuma gidicem) ?

Yada para tuzağı kardeşim sen şu diyeti uygula şunları yap gibi bir öneriniz varmıdır ?

sweap07
21-08-2014, 13:38
Hergun sabah kalkip kosu yapmak en iyisi

mert_can 41
21-08-2014, 14:20
Spor salonuna daha sağlıklı ve daha fit bir vücuda ulaşırsınız yaz günleri kilo vermek için çok büyük fırsat çıkıp yürüyüş yapıp ter atsanız bile faydasını görebilirsiniz yada yüzmek çok faydalı kilo vermek konusunda 2 ayda 3 kilo verdim ben ama tabi bünyeye göre değişir bişey diyemem :)

01ayk01
21-08-2014, 17:05
Mert_Alpay kardesim sana binayen yaziyorum. Bende 132den 85e dustum spor salonuna gitmen sart daha dogrusu spor yapman sart. Zayiflasan bile sarkiklik asiri olacaktir salona gitmezsen. Ben salonda yatip kalktigim halde azda olsa sarkma var. Diyet diye bise yok herseyi yiceksin ama az yiceksin. Ekmek , seker , beyaz un , gazoz vs bunlari hayatindan cikaricaksin. Geceleri yemeyi birakicaksin aksam 7den sonra yemek yemiceksin. Gazli iceceklerden elinden geldigi kadar uzak durucaksin protein agirlikli beslenir ve sporla desteklersen zayiflamaman imkansiz. Bu iste en onemli sey gazdir kendi kendini gaza getireceksin. Canin sikildimi cik ayaklarin agriyana kadar yuru. Tatliyi hayatindan cikar ozellikle yemek yedikten 1 2 saat sonra tatli kacirma kesinlikle cunku sekerin yukselip dusecegi icin tekrar acikacaksin yine yemek yeme istegi doguracak bu sende.. ozel bi sorun olursa sor elimden geldigi kadar yanitlarim. Kolay gelsin hepimize..

slave
21-08-2014, 18:07
Mert_Alpay kardesim sana binayen yaziyorum. Bende 132den 85e dustum spor salonuna gitmen sart daha dogrusu spor yapman sart. Zayiflasan bile sarkiklik asiri olacaktir salona gitmezsen. Ben salonda yatip kalktigim halde azda olsa sarkma var. Diyet diye bise yok herseyi yiceksin ama az yiceksin. Ekmek , seker , beyaz un , gazoz vs bunlari hayatindan cikaricaksin. Geceleri yemeyi birakicaksin aksam 7den sonra yemek yemiceksin. Gazli iceceklerden elinden geldigi kadar uzak durucaksin protein agirlikli beslenir ve sporla desteklersen zayiflamaman imkansiz. Bu iste en onemli sey gazdir kendi kendini gaza getireceksin. Canin sikildimi cik ayaklarin agriyana kadar yuru. Tatliyi hayatindan cikar ozellikle yemek yedikten 1 2 saat sonra tatli kacirma kesinlikle cunku sekerin yukselip dusecegi icin tekrar acikacaksin yine yemek yeme istegi doguracak bu sende.. ozel bi sorun olursa sor elimden geldigi kadar yanitlarim. Kolay gelsin hepimize..

+100000:icon_tup:

Ferhat_V
21-08-2014, 18:38
120 kilo adam nası koşsun...sen 95 leri görene kadar yürü yada bisiklet çevir..spor salonu şart belli bir zaman sonra dışarda spor yapasın gelmiyor..ben karda kışta yağmur demez yürürdüm 120 den 88 leri gördüm..şuan 95 kg ım ama istediğimde tekrar 90 ları görüyorum..

yapıcağın şey uzun uzun yürüyüşler..koşmayla filan yorma kendini..diyetle birlikte zamanla kilo vericeksin.

beyler bi soru sorcam pembe eflatun gibi renklerde shakerler var markaların bunları türkiyede nerde buluruz...cla protein vs. ürünlerde olur ama amerikada var türkiye getirmek nasıl olacak bilgisi olan varmı ?

cgnozdmr
21-08-2014, 20:07
120 kilo adam nası koşsun...sen 95 leri görene kadar yürü yada bisiklet çevir..spor salonu şart belli bir zaman sonra dışarda spor yapasın gelmiyor..ben karda kışta yağmur demez yürürdüm 120 den 88 leri gördüm..şuan 95 kg ım ama istediğimde tekrar 90 ları görüyorum..

yapıcağın şey uzun uzun yürüyüşler..koşmayla filan yorma kendini..diyetle birlikte zamanla kilo vericeksin.

beyler bi soru sorcam pembe eflatun gibi renklerde shakerler var markaların bunları türkiyede nerde buluruz...cla protein vs. ürünlerde olur ama amerikada var türkiye getirmek nasıl olacak bilgisi olan varmı ?

bu bahsettiğiniz shakerların bir özelliği mi var yoksa sadece renkli plastik mi? bir özelliği varsa belki öyle bulmak kolaylaşır?

Ferhat_V
21-08-2014, 20:49
bu bahsettiğiniz shakerların bir özelliği mi var yoksa sadece renkli plastik mi? bir özelliği varsa belki öyle bulmak kolaylaşır?

özelliği varmı bilmiyorum hatun işi :) heves etmiş o yüzden sordum..cla protein vb ürünleride var markanın instagramda denk geldim ama türkiye yok sadece amerika içi satış var.

Mert Alpay
21-08-2014, 21:13

Çok teşekkürler abi yorumunu sonuna kadar okudum haklısın benimde çok korktuğum birşey sarkma ozaman ben hani bilgim yok ama düşünce olarak olabilitesi varsa 80'e düşsem sarkmalarıda kasa çevirsem 10 kg da öyle gelse 90a tamamlasam 1-2 yıl içerisinde yaparım gibi geliyor inşallah umarım teşekkür ederim bilgi için abi bir sorun olursa seni özelden rahatsız edebilirim :)

stlegal
21-08-2014, 21:14
elimde siyah var siyah daha güzel diyip kandırabilrsen hediye olarak verebilrim :)

STP
21-08-2014, 21:47
Benim hic şeykırım olmadi ağbiyy

stlegal
21-08-2014, 21:49
Benim hic şeykırım olmadi ağbiyy

ayırdım bi tane bro

STP
21-08-2014, 21:50

120 kilo adam nasil kossun derken ? Suan 121 kiloyum 1 saat kosarim net net.

stlegal
21-08-2014, 21:52

arkadaş orda insandan bahsediyor mutanttan değil

slave
21-08-2014, 23:17
o bacak kası kalfler bir sende birde herkülde varmış abi seni koşuda ayrı tutalım lütfen cem abi haklı :D

STP
21-08-2014, 23:41
Abartma ne kalfi :D

01ayk01
22-08-2014, 00:07
Çok teşekkürler abi yorumunu sonuna kadar okudum haklısın benimde çok korktuğum birşey sarkma ozaman ben hani bilgim yok ama düşünce olarak olabilitesi varsa 80'e düşsem sarkmalarıda kasa çevirsem 10 kg da öyle gelse 90a tamamlasam 1-2 yıl içerisinde yaparım gibi geliyor inşallah umarım teşekkür ederim bilgi için abi bir sorun olursa seni özelden rahatsız edebilirim :)

Yazmissin 120den inemiyorm diye bende 98den inemedim aylarca orasi senin kirilma noktan vazgecme saldirmaya devam kolay gelsn cumlemize :)

slave
22-08-2014, 01:48
bir kalf selfisi çekte mutant bacakların tescillensin abi :D

cgnozdmr
22-08-2014, 14:45
özelliği varmı bilmiyorum hatun işi :) heves etmiş o yüzden sordum..cla protein vb ürünleride var markanın instagramda denk geldim ama türkiye yok sadece amerika içi satış var.

hatun işi shakerlardan boynerde yada ykm de tam hatırlamıyorum T-Box da gördüm fena değildi onları bir göster istersen:) onun dışında renkli olanlar decathlonda var bildiğim kadarıyla..:)

berk34
22-08-2014, 17:51
Pembe shaker , umarım reklama girmez...

https://www.besinmarket.com.tr/aksesuar/Shaker-Karistirici/smart-shake-600-ml-all-pink-edition

M3CSL
23-08-2014, 00:35
Begendıgım bı arkadasın yazısı kopyalıyorum

Bodybuilding.comdan uyduruk hesap cetvelinden hesap yapıp uygulamayın orda almanız gereken miktarın 2-3 katı yazar.:) Paranın yüzü sıcaktır.Reklam sektöründe olduğum için firmaların ajanslara,tanıtıma,pazarlamaya ne kadar bütçe ayırdıklarını iyi bilirim.Siz siz olun ayık olun saçma sapan pohpohlamalara uymayın.Mümkün olduğunca yavaş sindirilen protein almak daha mantıklı.Özellikle düşük karbonhidratlı diyet yaparken fazla protein almak tehlikeli.Proteinden şeker üreten mekanizmada ana rolü kortizol oynuyor.Bu da gelişmeye negatif yönde etki edebilir.Vücuda az karbonhidrat fazla protein verdiğinizde vücut proteinden onu bunu üretecek salgıları harekete geçirir fakat bunlar dışardan aldığınızla kasınızdakini ayırt etmez kası da şekere çevirir dışardan aldığınızı da.Vücudun sırf bu özelliğini alevlendirip maksimuma çıkaran dukan diyetleri var mesela değil kası kemiği bile eritiyor bi süre sonra.Bu konuda supplement firmalarından tomarla para alan bilgi kaynaklarının yarattığı müthiş bir bilgi kirliliği var.At izi it izine karışmış durumda.Dolayısı ile günde 250gr protein alınması gerektiğini zanneden insanlar da olacaktır.:)

Gerçekler çok acıdır.Asıl yabana atılan bir gerçek daha var ve gelişim çok çok yavaş olduğu için bahsedilmiyor.Hiç protein almasan bile kası yorduğunda vücudun kasa yaptığı hidrasyon kasın hacmini bir miktar artırır ve dokular gerilir.Gerilen doku er ya da geç gerilmiş haline adapte olur bunun kaçarı yoktur.Kortizolün kıçınızdan kopardığı aminoasitler bile gider yavaş yavaş kasınıza yapışır kas olur bu iş yine olur.Öyle vücud proteinsizlikten ölüyormuş falan yok öyle bişey.Vücudun her tarafı proteindir zaten siz proteinsiniz.Vücut kendi aminoasit havuzunu günlerce kendisi destekleyebilir.Hiçbişey yemeseniz de vücutta oluşan yaralarınız,çizikler bu rezervlerle iyileştirilir mesela.

Ranthor
23-08-2014, 10:25
https://www.dropbox.com/s/5lxvpt4ulhy9p5u/20140823_110820-1~01.jpg?dl=0

Benim değerler bunlar.

Diyetisyen 2 kg alabilirsin biraz daha karbonhidrat al dedi..

stlegal
23-08-2014, 15:09
Begendıgım bı arkadasın yazısı kopyalıyorum

Bodybuilding.comdan uyduruk hesap cetvelinden hesap yapıp uygulamayın orda almanız gereken miktarın 2-3 katı yazar.:) Paranın yüzü sıcaktır.Reklam sektöründe olduğum için firmaların ajanslara,tanıtıma,pazarlamaya ne kadar bütçe ayırdıklarını iyi bilirim.Siz siz olun ayık olun saçma sapan pohpohlamalara uymayın.Mümkün olduğunca yavaş sindirilen protein almak daha mantıklı.Özellikle düşük karbonhidratlı diyet yaparken fazla protein almak tehlikeli.Proteinden şeker üreten mekanizmada ana rolü kortizol oynuyor.Bu da gelişmeye negatif yönde etki edebilir.Vücuda az karbonhidrat fazla protein verdiğinizde vücut proteinden onu bunu üretecek salgıları harekete geçirir fakat bunlar dışardan aldığınızla kasınızdakini ayırt etmez kası da şekere çevirir dışardan aldığınızı da.Vücudun sırf bu özelliğini alevlendirip maksimuma çıkaran dukan diyetleri var mesela değil kası kemiği bile eritiyor bi süre sonra.Bu konuda supplement firmalarından tomarla para alan bilgi kaynaklarının yarattığı müthiş bir bilgi kirliliği var.At izi it izine karışmış durumda.Dolayısı ile günde 250gr protein alınması gerektiğini zanneden insanlar da olacaktır.:)

Gerçekler çok acıdır.Asıl yabana atılan bir gerçek daha var ve gelişim çok çok yavaş olduğu için bahsedilmiyor.Hiç protein almasan bile kası yorduğunda vücudun kasa yaptığı hidrasyon kasın hacmini bir miktar artırır ve dokular gerilir.Gerilen doku er ya da geç gerilmiş haline adapte olur bunun kaçarı yoktur.Kortizolün kıçınızdan kopardığı aminoasitler bile gider yavaş yavaş kasınıza yapışır kas olur bu iş yine olur.Öyle vücud proteinsizlikten ölüyormuş falan yok öyle bişey.Vücudun her tarafı proteindir zaten siz proteinsiniz.Vücut kendi aminoasit havuzunu günlerce kendisi destekleyebilir.Hiçbişey yemeseniz de vücutta oluşan yaralarınız,çizikler bu rezervlerle iyileştirilir mesela.

arkadaşın fiziğini görebilirmiyiz :)

Ferhat_V
23-08-2014, 22:01
elimde siyah var siyah daha güzel diyip kandırabilrsen hediye olarak verebilrim :)

siyah olmuyor abi pempeye heves etmiş ve shaker hariç cla protein vs. de alınacaktı çok teşekkürler hediye düşüncen için :) bende 2 tane var 1 tanesini sıcak suyla yıkamak gibi bir hata yaptım yamuldu gitti..sonra 2. aldım daha kalite bu..

abi seninle o bir değil...yağlı 120 ile kaslı 120 aynımı ? bende koşuyorum 20 dk rahat şekilde sıksam fazlasını koşarım 95 kg yim..

arkadaş orda insandan bahsediyor mutanttan değil
:):)

M3CSL
23-08-2014, 22:42
arkadaşın fiziğini görebilirmiyiz :)

Bakıyım varsa eklerım:)

Yok bazı şeylerı abartarak yazsada saglıklı ınsanın kg basına alması gereken 0.8 gram proteınden cok fazlasını almasının tahmın edıldıgı gıbı cok etkısı olmadıgını temel mıktarı aldıktan sonra (1.2 1.5 arası gibi) fazlasının etkısı olmayacagınından bahsetmış.
Anlık proteınsız kaldım takvıye almam lazım zaman gectı gıbı soylemlerı var bunlar çok doğru zaten ki bende tecrube ettim:)

lnd_samet
27-08-2014, 09:03
gnc ye tmsf el koymuş, ürün tedarikide sıkıntı çıkabilir bundan sonra. bilginiz olsun.
TMSF, GNC Türkiye'ye el koydu - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber (http://finans.mynet.com/haber/detay/ekonomi/tmsf-gnc-turkiyeye-el-koydu/95641)

mmustu
28-08-2014, 10:46
ne şeykır mıı dağıtılıyoo :D

valla bu sefer azimliyim pazartesi başlıyorum salona şuan kilo 105 hedef ay sonunda 92-95 arası

tool
28-08-2014, 12:15
ne şeykır mıı dağıtılıyoo :D

valla bu sefer azimliyim pazartesi başlıyorum salona şuan kilo 105 hedef ay sonunda 92-95 arası

bogazini tutarsan hergun 10km kosarsan belki 5kg verirsin,
bende 50cm kol istiyorumda olmuyor :D:D

mmustu
28-08-2014, 12:31
kanku 122 den 97 ye 3 ayda düştüm :D

şuanda emin olduğum tek şey benim 10/12 gün içinde 5 kilo verebileceğim.

ilk ay işi çok sıkı tutarak 92-92 seviyelerine gerilersem oralarda sabit gezinip max 89 lara düşmek istiyorum :D

umut fakirin ekmeği :D

Yiğit Ş.
28-08-2014, 14:13
1 aydır saldım. adam akıllı gidemedim spora bi türlü :/

son durum
https://drive.google.com/open?id=0B2XZXVMBgU_IM08tVkJCb2VmQTg&authuser=0

Dragger
28-08-2014, 16:31
Valla ben de 95ten 83 kiloya düşmüştüm 1.5 ayda hedef 78 idi.

Bugün tartıldım 88-89 olmuşum acil başlamam lazım, bi koli kola var evde çöpe atıcam birazdan.

Frid
28-08-2014, 16:40
hazır abur cubur gıdaları ve içecekleri kullanmayarak kilo vermek çok kolay, başlanması gereken ilk nokta bence.

80i görürmüyüm derken 79u görünce baskülde insan güven patlaması yaşıyor :D :D

01ayk01
30-08-2014, 07:40
Son 1.5 ayda duzenli idman dogru beslenme ve uyku ile 85 kg iken. 400 gr yag vermisim 4.6 kg kas almisim. Calismaya devam :)

painkller
30-08-2014, 11:47
Abi bi ben cinsim galiba 4 ay once 74 75 dim okul kapandi bi 65 e dustum suan 68 e 3 ayda zar zor ciktim 3 aydirda salonda calisiyorum 70 75 e yeniden cikmam gerekiyor. Sanirim kilo almaya tartiya cikan bi ben varim, hacimde kayip yok artis var felaket kilo verdim ama okullar kapandigi ay 10 kiloya yakin

ugurbora
30-08-2014, 11:49
Son 1.5 ayda duzenli idman dogru beslenme ve uyku ile 85 kg iken. 400 gr yag vermisim 4.6 kg kas almisim. Calismaya devam :)

Kardeşim beni yanlis anlama sakın maksadım heves kırmak degil sadece bilgilendirmek fakat bu surede dediğin 4,6 kilo kas yapmışim olayı pek doğru degil. Belliki sen salon yada diyetisyende makineden ölçü almissin. Normal bir insanın yüksek kürler yapılmadığı sürece uretebilecegi kas miktarı aşağı yukarı bellidir. Yoksa bu rakamlarla hepimiz buyuk şampiyonlar olurduk :)

Gko
30-08-2014, 11:55
2 -3 hafta bel agrııs diye spora gitmedim o zamandan bari gitmiyorm 1 ayı geçti g.t göbek önde gidiyo artık :D başıcam bu hafta bakalım

bkaraca
30-08-2014, 13:20
Kardeşim beni yanlis anlama sakın maksadım heves kırmak degil sadece bilgilendirmek fakat bu surede dediğin 4,6 kilo kas yapmışim olayı pek doğru degil. Belliki sen salon yada diyetisyende makineden ölçü almissin. Normal bir insanın yüksek kürler yapılmadığı sürece uretebilecegi kas miktarı aşağı yukarı bellidir. Yoksa bu rakamlarla hepimiz buyuk şampiyonlar olurduk :)

+1, 4,6 kg kas kütlesi azımsanmayacak kadar çok.

FaBeRgE
30-08-2014, 13:21
1.80 boy ve 93kg yum,

biraz iyi kıyım sayılsamda fena bir göbeğim var,

dobloyu sattım 1 ay arabasızım bol bol yürüyüş yapıcam demek :)

bunun yanında haftada 3-4 halı saha maçım var, ama göbeğim bir türlü erimiyor :D

Askerde bile 8kg aldım onun 4kgsunu anca verebildim.

Spor yapacak vaktim yok, işler inanılmaz yoğun.

Maçlardan önce yağ yakıcı alsam faydasını görür müyüm ?

Veya günlük hayatımda ne yapmam gerek ?

Şeker kullanmıyorum,askerde hiç ekmek yemedim ama şimdi tekrar başladım :o

Gözden kaçtı sanırım :)

volkan23
30-08-2014, 18:43
abı salona yazıldım ekmek un tuz seker prinç abur cubur ve kola turu şeylerden uzak durdum agırlıklı olarak meyve ve sebze salataları yedım yaklasık olarak 4. haftaya giriyorum yanı bır ay dahi olmadan 106 kıloda 98 e dustum cok kararlıyım 75 80 arası olacam we kardiyodan sorna vucutta calısıyorum suan omuzlar felan oturmaya basladı. tavsiye ederım kesınlıkle salon cok fayadalı.

By CrAzY
30-08-2014, 23:51
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/t1.0-9/10574310_10204736523121121_8857834477623168127_n.j pg

Yiğit Ş.
01-09-2014, 12:34

yanlış biliyorsam arkadaşlar düzeltir ama 1 yılda alacağın max kas miktarı o civarlarda diye biliyorum ben.

01ayk01
01-09-2014, 14:00
Valla ben hocanin ve makinanin yalancisiyim orda ne ciktiysa onu yazdim. Bu arada destekte aliyorm.disardan testesteron veya streoid haric diger urunleri kullaniyorum.

makif84
01-09-2014, 17:18
Ankarada vamosa giden var mı?

Le10ur
01-09-2014, 18:57

cukurambar da otursam gıdecegım tek yer ama uzak bana malesef

kickbuttowski
01-09-2014, 19:37
Kronik yorgunluk için ne yapmak gerek?

Germanian
01-09-2014, 19:38
Nerdeyse 1.5 yil ugrastim kendimi yirttim 30 küsür kg verdim konunun basinda Resimlerim var.
Sonra bi rahatlik basti yaklasik 8 ayda 25 kg geriye aldim.
Suan salondayim gene totomu yirtiyorum sil bastan. Birakmayi düşünenler varsa yapmayin cok pisman oluyorsunuz.

01ayk01
01-09-2014, 21:28
Nerdeyse 1.5 yil ugrastim kendimi yirttim 30 küsür kg verdim konunun basinda Resimlerim var.
Suan salondayim gene totomu yirtiyorum sil bastan. Birakmayi düşünenler varsa yapmayin cok pisman oluyorsunuz.

valla o rahatlik her 4 ay'da bi kez oluyo bende 1 hafta sadece sabahlari olmak sartiyla herseyi yiyip gunde cift antreman yapiyorm kg almadan kurtuluyorum o haftadan.

coastguard
01-09-2014, 23:06

En kötüsü bu heralde , 70 gündür gırtlağımı tutuyorum 14.2 kilo verdim ama vermek değil de korumak daha zor gibime gelmeye başladı , çünkü arada kriz geliyor koyver gitsin şeklinde zor frenliyorum kendimi

MrtYILDIZ
01-09-2014, 23:30
Bölgesel Zayıflama için öneriler nelerdir, işin neresinden başlamak lazım cevap için şimdiden teşekkür ler

STP
02-09-2014, 01:42
Bolgesel zayiflama diye birsey yok . Alttan ustten baslayarak en son gobege dogru zayiflar. Temel kardiyo hareketleriyle devam etmek gerek

Germanian
02-09-2014, 07:22
valla o rahatlik her 4 ay'da bi kez oluyo bende 1 hafta sadece sabahlari olmak sartiyla herseyi yiyip gunde cift antreman yapiyorm kg almadan kurtuluyorum o haftadan.

Yemek inanın belli bi noktadan sonra sıkıntı değil.Yeterki spor yapmayı bırakmayın vucut bişekilde yediğini absorve ediyor ama sporda yoksa iş tamamen pis e sarıyor..

En kötüsü bu heralde , 70 gündür gırtlağımı tutuyorum 14.2 kilo verdim ama vermek değil de korumak daha zor gibime gelmeye başladı , çünkü arada kriz geliyor koyver gitsin şeklinde zor frenliyorum kendimi

Aynen verirken hiç sıkılmıyor insan büyük zevk alıyor hatta ama artık resmen korkuyorum tekrar uğraşıcam didinicem e bırakınca genemi aynı hemşerim düşünceleri geliyor daralıyorum..

Yiğit Ş.
02-09-2014, 08:59
yemeğine dikkat ettikten sonra spora ara versende bişey olmaz. ben 1 aydır neredeyse 5 kere gitmişimdir. 1.5 kilo verdim :) boğaza dikkat..

stlegal
02-09-2014, 10:20
Spor olene kadar yapilicak bir sey nankor filanda degil yemegi biraktiginiz gun sporuda birakabilirsiniz gunde 3 saat anteramanim herkes overtraning diye dusunuyor herkes cok biliyor sorun burda herkesin yaoabilicegi bir spor degil bu iyi dusunup baslamak lazim ..

BaDCaT
02-09-2014, 10:26
Şu konuya 180+ sayfa yazıldı.Hatta ve hatta bir ara uzun uzun grafikli yazılar yazdım insulin vs hakkında.

Bu sporla uğraşıcak arkadaşlar lütfen okuyun kimseden hazır birşey beklemeyin öneri,program vs. bu kadar hazırcı bir şekilde yapılabilecek birşey değil vücut geliştirme.Zaten bunu yapanlar 2.adım da sendeliyor bırakıyor.

Uur
02-09-2014, 10:52
Şu konuya 180+ sayfa yazıldı.Hatta ve hatta bir ara uzun uzun grafikli yazılar yazdım insulin vs hakkında.

Bu sporla uğraşıcak arkadaşlar lütfen okuyun kimseden hazır birşey beklemeyin öneri,program vs. bu kadar hazırcı bir şekilde yapılabilecek birşey değil vücut geliştirme.Zaten bunu yapanlar 2.adım da sendeliyor bırakıyor.

Aynen katılıyorum. Bir arkadaşım çok hevesli ama çok aceleci birlikte çalışıyoruz ancak adam programdan programa sürekli atlamakta düzgün bir program mantığı yok. Salona gelen X bir adam fiziği çok iyiyse nasıl yaptın al bu programla yaptım desin hemen ertesi gün o programda.
Hocamında bana dediği herşeyi kendin araştırıyorsun yaptığın doğru herkesin programı birbirine uymaz çünkü diyor. Şimdi bakıyoruz ben 3-4 senede hangi hareketlerin bölgelerime daha iyi etki ettiğini biliyorum ve artık programlarımı yazarken buna göre çıkartıyorum.

Benim burda bir sorum var sadece :
Programlarınızı ne sıklıkla değiştiryorsunuz. Ben ayda bir veya 1.5 ayda bir değiştiriyorum. Bitek bunu doğru mu yapıyorum bilemedim :D

Onurkk06
02-09-2014, 11:32

arkadaşım gidiyor eğer soracağınız bir şey varsa ben ona aktarabilirim

TigeR
02-09-2014, 12:01
''Hareketi yaparken doğru nefes alıp veremezseniz eğer,bu size ilerleyen dönemlerde kalp kası büyümesi veya kalp büyümesi diye tabir edilen bir rahatsızlık olarak geri dönüyor ve maalesef tedavisi yok.''
diye bir şey okudum doğru mudur?

cgnozdmr
02-09-2014, 14:02

bir arkadaşım oraya gidiyor onunla beraber misafir olarak 2-3 idman yaptım bi sorunuz varsa yanıtlayabilirim belki ?

cgnozdmr
02-09-2014, 14:09
Aynen katılıyorum. Bir arkadaşım çok hevesli ama çok aceleci birlikte çalışıyoruz ancak adam programdan programa sürekli atlamakta düzgün bir program mantığı yok. Salona gelen X bir adam fiziği çok iyiyse nasıl yaptın al bu programla yaptım desin hemen ertesi gün o programda.
Hocamında bana dediği herşeyi kendin araştırıyorsun yaptığın doğru herkesin programı birbirine uymaz çünkü diyor. Şimdi bakıyoruz ben 3-4 senede hangi hareketlerin bölgelerime daha iyi etki ettiğini biliyorum ve artık programlarımı yazarken buna göre çıkartıyorum.

Benim burda bir sorum var sadece :
Programlarınızı ne sıklıkla değiştiryorsunuz. Ben ayda bir veya 1.5 ayda bir değiştiriyorum. Bitek bunu doğru mu yapıyorum bilemedim :D

hangi hareketin hangi bölgene daha iyi etki ettiğine karar verebiliyorsan muhakkak hareketin etkisinin azaldığını monotonlaştığını hareketi değiştirmen gerektiğini (tutuş açısı bile olabilir ) de hissedebiliyorsundur.Bu seninde yukarda bahsettiğin gibi kişiden kişiye göre değişiyor bence.Mesela ben 6-8 haftadan sonra bunu hissedip bişeyler çıkarıp bişeyler ekliyorum yada açıları değiştiriyorum vs.

Gko
02-09-2014, 14:27
ben göğüs programını her hafta farklı yapıyorum. bi hafta dumbell ile calısıyorum diğer hafta bar

VTec_king
05-09-2014, 16:58
5 gün önce macfit ataşehir novadada spora başladım sanki biraz pişmanım 3 senedir 76 kiloyum ufak bir göbeğim var
1 senemi verip 2 günde bir spora gidicem sonra sporu bırakınca daha fazla kilo olarak bana geri dönecek diye korkuyorum
yemek yemeği severim ama ailemden benden daha kilolu bir insan zaten yok napsam bilemedim sadece kardio mu yapsam..boy 1:74

bugrak
05-09-2014, 18:27
Merhaba herkese .

99 kg dım . Yemeyi kestim ağırlıklı kardiyo hareketleriyle 1.5 ayda 86 ya düştüm . Yaklaşık 2 hafta hafif ağırlıkla çalıştım . Sonra staj nedeniyle mekik şınav alt karın ve yanlar için hareket yapıyorum hergün . Bunlar dışında ön kolu ve bacaklarımı spor aletleri olmadan nasıl geliştirebilirim ?

HardCore
07-09-2014, 00:26
Dün idman bittikten sonra bir deneyelim dedik, 6 tekrar 120 kilo :)

https://www.facebook.com/video.php?v=10204719891267081&set=vb.1530694325&type=2&theater

makif84
07-09-2014, 15:38
bir arkadaşım oraya gidiyor onunla beraber misafir olarak 2-3 idman yaptım bi sorunuz varsa yanıtlayabilirim belki ?

Bende orada spora başladım bizden arkadaşlar varsa tanışmak isterim.

Revo55
08-09-2014, 08:49
Pendik-Kartal-Maltepe civarlarında spor aletleri bulabileceğim bir yer var mıdır ?

uqur
08-09-2014, 15:44
cevizliye gelmeden lukoil var karşında var

Emrecan-R
14-09-2014, 13:17
Aydinoglunda olan varmi

Revo55
14-09-2014, 13:23
cevizliye gelmeden lukoil var karşında var
Teşekkürler

twin
14-09-2014, 14:54
79-80 kiloyum ve göbeğim var bunu eritmek için nerden başlamalıyım ?

stlegal
14-09-2014, 17:26
Saka yapiyorsunuz artik

ahmetgurlek
15-09-2014, 09:12
optimum lean whey protein tozu duyan, bilen, kullanan var mı? hydroxycut elite ile birlikte diyet döneminde kullanıcam. tek amacım yağ oranını düşürmek. fiyatı normal optimum gold a göre biraz daha pahalı. değer mi değmez mi?

Göki,ZD
15-09-2014, 11:45
Saka yapiyorsunuz artik

Şaka değil, GERÇEK...

stlegal
15-09-2014, 11:57
Diyorum bizim kadro niye yazmiyor PARDON...

Yiğit Ş.
15-09-2014, 13:08
başlık konusundan çok saptı..

alp1903
15-09-2014, 16:27
Zayıflamak isteyen tecil bozup askere gelsin :) 4kg verdim 32günde

ugurbora
15-09-2014, 17:25
Zayıflamak isteyen tecil bozup askere gelsin :) 4kg verdim 32günde

Alp moralimi bozdun bak şimdi. Kasım'da yolcuyum bende en iyisi baya bir kilo alıp gitmek :)

twin
15-09-2014, 17:42
yanlış bişey söyledim galiba pardon

Type-R
16-09-2014, 00:17
Askerde düşeceğin yere birliğe bağlı.. Ben karakolda görev yaptım 5-6 kilo aldım. :)

alp1903
16-09-2014, 09:07
Ya valla şimdi nasıl besleniyosunuz bilmiyorumda benim beslenme tempomda askerde kilo verdim burdaki düzene ayak uydurunca. Gerçi ilk zamanlar spor yapıyodum bıraktım vücud yorulmaya başladı çünkü. Çok dikkat etmek gerekir nisanda tekrar yarışma var mesela :)

alp1903
16-09-2014, 09:08
Almaya gayret et o zaman :)

onat
16-09-2014, 09:31
siz şaka mısınız gençler :D

ilk 25 günde 9 kg verdim. 40 günüm var şuan toplamda ve 90 kg ile başladığım askerlik macerasına şuan 75 kg devam ediyorum.

sayfa iyice p.ç olmuş bu arada.

ahmetgurlek
17-09-2014, 11:49
optimum lean whey protein tozu duyan, bilen, kullanan var mı? hydroxycut elite ile birlikte diyet döneminde kullanıcam. tek amacım yağ oranını düşürmek. fiyatı normal optimum gold a göre biraz daha pahalı. değer mi değmez mi?

günceldir.

ilaveten bir sorum daha olacak. hydroxycut ı 1 tablet kahvaltıdan önce, 1 tablet de öğle yemeğinden önce alsam (üstünde öyle yazıyor), antrenman öncesi de bsn-noxplode kullansam. sıkıntı olur mu? diğer kafein içeren içecekler ile birlikte kullanmayın yazıyor üzerinde o bakımdan sordum.

Yiğit Ş.
17-09-2014, 14:59
2 aydır salmıştım tatile gittiğimden beri. dönüştede efsane yoğun bi tempodan haftada max 1 gün ya gittim ya gidemedim. soğukta ortalama 2cm ufalmışız her bölgeden :)

normal midir 2 aylık bir dönemde bukdr kayıp.

grkm
17-09-2014, 15:00
Yakinda somon bazli bir supplementi hali hazirda Istanbul'da bulabileceksiniz !

Bagdat Caddesi Suadiye Mevkiine magazamizi aciktik hayirlisiyla, tekstil, ayakkabilar, kettlebell , dumbbell , atlama ipleri, elastik bileklikler, eldivenler, barlar , plakalar ne ararsaniz beklerim :)

cagataayk
17-09-2014, 15:39
Kardeslerim,abilerim yardımınıza ihtiyacım var.Konu daha önce ilgimi cekmedigi icin takip etmiyordum fakat ocagınıza düstüm.Konu içerisinde arattım kendime lazım olacak az cok bilgi buldum fakat birde size ayrıyeten sorayım dedim.Öncelikle şöyle diyeyim 1.74-75 boylarındayım, 65 kiloyum,18 yasındayım.Bu spora yeni başladım 1 aylık adaptasyon programım bu hafta bitiyor.Daha önce 4 ay boks, 2 ay fitness yapmışlığım var.Bana başlangıç için önereceğiniz supplement ve program var mıdır? Cevaplarınızı bekliyorum asırıya kacmadan vücudumu toparlamak istiyorum.Özelliklede biceps ve göğüs konusunda sıkıntılıyım.Vücudumun değişik bir şekli var göbeğim yok fakat karın kaslarım göğüsümden ilerde duruyor.Vücudumu kasınca iki tarafta eşit oluyor.Yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum..

painkller
17-09-2014, 23:34
Kardeslerim,abilerim yardımınıza ihtiyacım var.Konu daha önce ilgimi cekmedigi icin takip etmiyordum fakat ocagınıza düstüm.Konu içerisinde arattım kendime lazım olacak az cok bilgi buldum fakat birde size ayrıyeten sorayım dedim.Öncelikle şöyle diyeyim 1.74-75 boylarındayım, 65 kiloyum,18 yasındayım.Bu spora yeni başladım 1 aylık adaptasyon programım bu hafta bitiyor.Daha önce 4 ay boks, 2 ay fitness yapmışlığım var.Bana başlangıç için önereceğiniz supplement ve program var mıdır? Cevaplarınızı bekliyorum asırıya kacmadan vücudumu toparlamak istiyorum.Özelliklede biceps ve göğüs konusunda sıkıntılıyım.Vücudumun değişik bir şekli var göbeğim yok fakat karın kaslarım göğüsümden ilerde duruyor.Vücudumu kasınca iki tarafta eşit oluyor.Yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum..

dostum ben senle hemen hemen aynı boy ve hemen hemen yaş kilomuzda aynı ben 70 kiloyum sana şöyle diyeyim ben bu sporu 3 yıldır gayrı resmi yani evde salak saçma hareketlerle yapıyordum ve düzensiz son 3.5 4 aydırda büyük bir azimle yapıyorum salona bağlı olarak. öncelikle sana şöyle diyeyim hazır program yerine kendini deneyerek yap. ben 10 günde o adaptasyon programını bıraktım bir köşeye çünkü herkesin genetiği farklı yatkınlığı farklı evet aletler aynı ama tutuşun bile farklı olabiliyor bazen. birde bu sporda herkes herşeyi çok biliyor. yok proteinsiz suplementsiz yapılmaz, yok ağırlık çalışmadan olmaz yok yaşın küçük vay efendim sen 2 ay çalıştın ben 1 senedir ypaıyorum senin vücudun daha güzel bla bla bla sana tek diyeceğim programını kendine göre yap. evet hareketler belli ama hangi gün ne çalışacaksın veya neler çalışacaksın ona göre yap. ve her öğrendiğin hareketi bir bilene ama gerçekten bilene yada bir antronöre öncelikle danış, sana göstersin ve yaparken biri seni izlesin. yoksa bence gerisi boş.

Onurkk06
17-09-2014, 23:55
Beyler ataköyde yada Yeşilköy taraflarında hangi Spor salonunu önerirsiniz

STP
18-09-2014, 13:46
Atakoyde A plus mcfit derim. 7 ay calistim cok guzel yer

yearone
18-09-2014, 14:20

Eski konuda kaldı onlar galiba.

cagataayk
18-09-2014, 16:00
dostum ben senle hemen hemen aynı boy ve hemen hemen yaş kilomuzda aynı ben 70 kiloyum sana şöyle diyeyim ben bu sporu 3 yıldır gayrı resmi yani evde salak saçma hareketlerle yapıyordum ve düzensiz son 3.5 4 aydırda büyük bir azimle yapıyorum salona bağlı olarak. öncelikle sana şöyle diyeyim hazır program yerine kendini deneyerek yap. ben 10 günde o adaptasyon programını bıraktım bir köşeye çünkü herkesin genetiği farklı yatkınlığı farklı evet aletler aynı ama tutuşun bile farklı olabiliyor bazen. birde bu sporda herkes herşeyi çok biliyor. yok proteinsiz suplementsiz yapılmaz, yok ağırlık çalışmadan olmaz yok yaşın küçük vay efendim sen 2 ay çalıştın ben 1 senedir ypaıyorum senin vücudun daha güzel bla bla bla sana tek diyeceğim programını kendine göre yap. evet hareketler belli ama hangi gün ne çalışacaksın veya neler çalışacaksın ona göre yap. ve her öğrendiğin hareketi bir bilene ama gerçekten bilene yada bir antronöre öncelikle danış, sana göstersin ve yaparken biri seni izlesin. yoksa bence gerisi boş.

Önerilerin ve yorumun için tesekkür ederim kardesim dikkate alıcam bu dediklerini :)

Evrenoz
18-09-2014, 16:04
Sporla da illaki verilir ama işin sırrı beslenme imiş.. Diyetisyene gittim, sadece poğaça-börek-pilav tarzı yiyecekleri hayatımdan çıkararak 2 ayda 10 kiloya yakın verdim. Kaçamak illaki yaptım; waffle da pizza da dahildi bu kaçamağa.. Ama kaçamak yapınca, kaçamak sonrası ne yapmam gerektiğini; neyin gerekli / gereksiz olduğunu öğrendim.

SerkanKurt
22-09-2014, 13:38
Beyler weider turkey den aldığım elimde weider amino liquid mega forte ürünü var 20 adet var bir kutuda 10 tanesi duruyor. 10 tanesini kullandım. 239TL ye satılıyor. 10 tanesini 100TL ye verebilirim isteyene.

bilalMW
22-09-2014, 18:38
kollarımı daha etkili geliştirmek için biceps ve triceps çalışmalarında hangi hareketleri kombine etmeliyim ?

biceps ve tricepsi aynı gün girmek mi yoksa göğüs - biceps ve omuz triceps gibi başka kas grubuylamı kombine etmeliyim ?

ben kol konusunda hacim kazanmak ve güç kazanmak istiyorum. bunun için az tekrar fazla ağırlık mı çok tekrar az ağırlık mı girmeliyim ?

kol antrenmanlarında makine ağırlıklımı çalışmak iyi yoksa dumbell,bar mı ?

Gko
22-09-2014, 21:39
Dumbell ve bar tabiki. Bar ile daha cok temel olarak calistirirsin ama dumbell ile daha ince noktalara vuruslar yapabilirsiniz.

Ben genelde biceps ve triceps ayni anda calismayi cok severim ama hocalar nedense calisilmaz diyo anlam veremedim.
Genelde gogus biceps
Omuz triceps
Kanar bacak olarak yapiyolsr program hocalar. Ama biraz ilerlediginiz taktirde tek bolgeye indirmek cok mantikli. Hilmi yada ahmet abi hatirlamiyorm hangisi ama bana boyle bi program onermisti, cok ilerlemistim oyle 1 ayda

atituti
22-09-2014, 21:44
koşu yaparken nabziniz kac atiyo olcen var mi ?

cagataayk
22-09-2014, 21:45
Protein konusunda ailem tozlara sıcak yaklaşmadıgı için benden antrenman günleri 3 yumurtayı sütün için kırıyorum birde içine muz dilimleyip blenderdan geçirip içiyorum.Sizce iyi mi yapıyorum yararını görüyor gibiyim fakat bi sıkıntı yaratır mı yada daha iyi bildiginiz protein konusunda kazanc nasıl saglarım?

mert_can 41
22-09-2014, 23:09
Protein yönünden nesquik içiyorum protein olarakta zengin ben memnunum :)

TigeR
22-09-2014, 23:11
Protein konusunda ailem tozlara sıcak yaklaşmadıgı için benden antrenman günleri 3 yumurtayı sütün için kırıyorum birde içine muz dilimleyip blenderdan geçirip içiyorum.Sizce iyi mi yapıyorum yararını görüyor gibiyim fakat bi sıkıntı yaratır mı yada daha iyi bildiginiz protein konusunda kazanc nasıl saglarım?

Dostum miğden sağlammış :D

TigeR
22-09-2014, 23:15
kollarımı daha etkili geliştirmek için biceps ve triceps çalışmalarında hangi hareketleri kombine etmeliyim ?

biceps ve tricepsi aynı gün girmek mi yoksa göğüs - biceps ve omuz triceps gibi başka kas grubuylamı kombine etmeliyim ?

ben kol konusunda hacim kazanmak ve güç kazanmak istiyorum. bunun için az tekrar fazla ağırlık mı çok tekrar az ağırlık mı girmeliyim ?

kol antrenmanlarında makine ağırlıklımı çalışmak iyi yoksa dumbell,bar mı ?
Benim programda 1.gün göğüs 2.gün biceps triceps 3.gün omuz sırt 4.gün bacak giriyordum kendine göre bir süre anlarsın sanırım hangisi daha yararlı ama göğüsle biceps aynı gün yoruyor beni pek faydalı olmuyor bana göre tabiki yoksa herkesin bünye farklı

Gko
22-09-2014, 23:21

o mide yulaf bile kaldırır bence... :D

tool
23-09-2014, 10:33

tehlikeli durum
http://uvfitness.net/cig-yumurta-efsanesi/

cagataayk
23-09-2014, 15:35
Protein yönünden nesquik içiyorum protein olarakta zengin ben memnunum :)
Nesquik hep iciyorum faydası var tabi ama bu shake kadar var mıdır bilmiyorum :)

3 antremandır uyguluyorum gözlerimi kapatıp :D

tehlikeli durum
http://uvfitness.net/cig-yumurta-efsanesi/
Okudumda cidden tehlikeliymiş fakat bu tarz kullanım cok yaygın kuzenimde bu sporla ugrasıyor o da cok cig yumurta tuketiyor iyide bir vücüuda sahip bu konuyu bi de salondaki hocamla konusayım en iyisi teşekkürler cevaplar icin :)

Gko
23-09-2014, 15:38
Nesquik hep iciyorum faydası var tabi ama bu shake kadar var mıdır bilmiyorum :)

3 antremandır uyguluyorum gözlerimi kapatıp :D

Okudumda cidden tehlikeliymiş fakat bu tarz kullanım cok yaygın kuzenimde bu sporla ugrasıyor o da cok cig yumurta tuketiyor iyide bir vücüuda sahip bu konuyu bi de salondaki hocamla konusayım en iyisi teşekkürler cevaplar icin :)

iyi vücudu olması çiğ yumurta içmesinin doğrulunu okeylemiyo. genleri iyidir vsvsvs. haşlayarak yemeye çalışın.

+ olarak sabahları yulaf da tüketeblirsiniz

cagataayk
23-09-2014, 20:45
iyi vücudu olması çiğ yumurta içmesinin doğrulunu okeylemiyo. genleri iyidir vsvsvs. haşlayarak yemeye çalışın.

+ olarak sabahları yulaf da tüketeblirsiniz

Yulaf hakkında pek bi bilgim yok onu biraz arastirayim teşekkürler :icon_tup:

Gko
23-09-2014, 21:13
konusuldu burda bulabilirsin. lifalif yulaf alabilirsin

HardCore
24-09-2014, 00:06
Göğse kadar indirememiş olsamda, 9.ayım

https://www.facebook.com/video.php?v=10204865341823254&set=vb.1530694325&type=2&theater

serkanaygün
24-09-2014, 10:58
Göğse kadar indirememiş olsamda, 9.ayım

https://www.facebook.com/video.php?v=10204865341823254&set=vb.1530694325&type=2&theater

Sana tavsiyem hareketleri mümkün olduğunca yardımsız ve doğru yapman.

Daha az ağırlıkla hareketi tam doğru yapmak, fazla ağırlıkla yanlış ya da eksik yapmaktan iyidir :)

HardCore
24-09-2014, 11:26
Sana tavsiyem hareketleri mümkün olduğunca yardımsız ve doğru yapman.

Daha az ağırlıkla hareketi tam doğru yapmak, fazla ağırlıkla yanlış ya da eksik yapmaktan iyidir :)

Ekstra set olarak yaptım abi(5), daha önce bu ağırlıkta girmemiştim. Tamamen antrenman dışı fantazi amaçlı, daha hazır değilim bu ağırlığa :)

serkanaygün
24-09-2014, 13:26
Ekstra set olarak yaptım abi(5), daha önce bu ağırlıkta girmemiştim. Tamamen antrenman dışı fantazi amaçlı, daha hazır değilim bu ağırlığa :)

Ekstra sete biz turnuva yapıyoruz kardeşim onu dene. Ağırlıkları 10 10 artırarak. Sadece sehpadan barı alırken yardım alıyoruz onun dışında her sefer tek tekrar. Alıp basıp bırakıyosun :D Çıkabildiğin maksimum ağırlığa kadar. Kaybeden tavukları ısmarlar :D

HardCore
24-09-2014, 23:37
Hahhaa iyiymiş abi 1rm misali :) serbest barbellda 20-20 takılı olsa dahi sehpadan alırken yardım istiyorum, sol bileğimde idmanları bırakmadığımdan devam eden bir sakatlık var çoğu egzersizde limitleri görmemi engelliyor hatta videoda belli sürekli sol baş parmağı oynatıyorum. instagrama 15 saniye yüklendiğinden son iki tekrar çıkmamış orada da eli gevşek bırakıp avuç içiyle ittiriyorum. umarım okul için kıbrısa gideceğim sıralarda vereceğim iki haftalık boşluk işe yarar, şınav dahi çekemiyorum bileğin dışa büküldüğü her durumda sıkıntı dahada artıyor

Gko
25-09-2014, 07:32
Bende de var ayni sorun ozellikle dipste baya canim yaniyo. Bileklik al bi tane skica sar onu. Asiri sikma ama kan gitsin eline :D halterde falan sknti olmuyo benim pek tutus tarzinla alakali, bilegini cok bukmezsen sknti cekmezsin

HardCore
25-09-2014, 09:49
Bende de var ayni sorun ozellikle dipste baya canim yaniyo. Bileklik al bi tane skica sar onu. Asiri sikma ama kan gitsin eline :D halterde falan sknti olmuyo benim pek tutus tarzinla alakali, bilegini cok bukmezsen sknti cekmezsin

Sagol öneri için :D rest günlerinde kendini toplar gibi oluyor ama hemen ardından gelen antrenmanda yine en başa dönüyoruz.
Zorunluluktan vereceğim aralık işe yarayacak gibi gözüküyor :) Birde ilk aldığım whey proteinin yanında hediye gelen glikozamin hapları vardı, sanırım nasip bugünlereymiş

painkller
25-09-2014, 11:44
Bende kibrisa geldim okul icin 3 5 gun ara verdim abi burda salonlarin hepsi kucuk ve eski aletler bir tek newform mu ne o varmis yeni ve buyuk oda sehrin disinda dau acilasada onun salonuna gecsem. Suanlik bi yer buldum ama bakalim.

Gko
25-09-2014, 12:10
Sagol öneri için :D rest günlerinde kendini toplar gibi oluyor ama hemen ardından gelen antrenmanda yine en başa dönüyoruz.
Zorunluluktan vereceğim aralık işe yarayacak gibi gözüküyor :) Birde ilk aldığım whey proteinin yanında hediye gelen glikozamin hapları vardı, sanırım nasip bugünlereymiş

Iyilesmesi icin baya bi ara vermen lazim :D oyle 1 ayda falan toplamiyo kendini. Dedigimi yap

stlegal
25-09-2014, 12:18
Bilek agrisi olanlar bar ve dambellari tutarken sikarak tutmayin ..

HardCore
25-09-2014, 14:07
Bende kibrisa geldim okul icin 3 5 gun ara verdim abi burda salonlarin hepsi kucuk ve eski aletler bir tek newform mu ne o varmis yeni ve buyuk oda sehrin disinda dau acilasada onun salonuna gecsem. Suanlik bi yer buldum ama bakalim.
Yazdığın çok iyi oldu, aynı okuldaymışız geldiğimde tanışalım görüşelim :D

Iyilesmesi icin baya bi ara vermen lazim :D oyle 1 ayda falan toplamiyo kendini. Dedigimi yap
Önerini dikkate alıcam, sırt günleri sağolsun eldivenin yarısını barların üstünde bırakmışımdır o olayı bende yapıyordum :D
Para olsa da şunlardan alsam, bir iki defa kullandım böyle bir sarma hissi, doluluk yok.
http://store.bbcomcdn.com/images/store/prodimage/prod_prod1770054/image_prodprod1770054_largeImage_X_450_white.jpg

HardCore
25-09-2014, 14:16
Keşke daha önceden baksaymışım.. http://www.aliexpress.com/item/2013-HOT-SALE-New-Arrival-FREE-SHIPPING-Box-Ruler-Schiek-Male-Wrist-Support-Weight-Lifting-Gloves/650531337.html

Gko
25-09-2014, 14:26
Eldiven hic kullanmadim valla kardesim ona bisey diyemicem. Iterken agriyo cekme hareketlerinde de mi agri yapiyo?

|| CaNeR ||
25-09-2014, 15:21
Cellucor whey kullanan varmı ?

mcitir
25-09-2014, 15:45
Benimda sağ bileğim ağrıyor.Eczanelerde satılan bez sargı işinizi görücektir.5 lira olması lazım.

HardCore
26-09-2014, 10:50
Eldiven hic kullanmadim valla kardesim ona bisey diyemicem. Iterken agriyo cekme hareketlerinde de mi agri yapiyo?

Yok ya yanlış anlatın, çekme hareketleri ağrı yapmıyor da genel olarak sakatlık olduğundan eldiveni sıkı sıkıya takarak kullanıyordum, çekme hareketlerinde de diğer bölgelere göre anormal kuvvete sahip olduğumdan dandik eldivenler salıveriyor parçalanıyor :D Bilekteki olayı da özet geçeyim 2013 haziran ayı civarları parlak betonda top koştururken üstüne düştüm, kırık çatlak olmamasına rağmen baya geç iyileşti. Eylül sonu ekim başı gibi bb ye başladım ağrı o sıralar hala var ama her geçen hafta biraz daha azalıyordu. 2014 temmuz civarları, uzun zamandır yapmadığım ön kol idmanını yaptım ciddi yüklendim, motosikletle eve dönerken yediği rüzgar bilekte ağrı başlattı. Hemen sonraki gün denizde balıklama denemesi yaptım suya dalarken sol bilek ters büküldü falan derken geçen yıla geri döndük. Bileği dışa bastıran her hareket ağrı yapıyor kısacası.

HardCore
26-09-2014, 10:58
Cellucor whey kullanan varmı ?

Gereksiz pahalı değil mi? Servis maliyeti 4 lira civarı, onun yerine ultimate pro star öneririm maliyet yarı yarıya (80 porsiyon / 170 tl)
30 gramda 25 gram protein, 1 gram yağ, 1 gram karbonhidrat ve 6 gram bcaa var.

fthdrn
26-09-2014, 11:22
evde p90x yapıyorum da yeni bir mindere ihtiyacım var. Parke zemin üzerinde kullanışlı bir ürün önerebilecek var mı acaba?

Ome_RS
29-09-2014, 16:23
Bu fitintime hakkında tecrubesi olan varmı aramızda
facebookta denk geldi biraz arastırdım termal bir kıyafete 3-5 tane sensor ve uyarıcı takıyorlarmıs
elektrik destekli 25 dk lık seanslarla 1-2 saat spor yapmıs etkisi alınıyormus.
tembel kandırmaca sistemimi yoksa gercekten dedikleri kadar etkili bir spor yöntemi midir?

SerkanKurt
29-09-2014, 16:44
yokmu 100liraya weider mega forte amino isteyen :) 12 adet var şuan.

Evrenoz
29-09-2014, 16:46
Spor yapmadan, bol et / mangal tüketerek, ekmeksiz öğün geçirmeyerek
arada kaçamak yapıp waffle'ından tut hamburgerine, pizzasına, bak-kaymağına kadar yiyerek
aç kalmadan

2 ayda 10 kilo civarı verdim.. Diyetisyene gitmek cidden faydalıymış...

Mivec_4G63
29-09-2014, 16:50
Yahu 80'de kaldım deli gibi koşuyorum 2 öğün yiyorum hala aynı.

Gko
29-09-2014, 16:50
Yahu 80'de kaldım deli gibi koşuyorum 2 öğün yiyorum hala aynı.
yav allah aşkına 2 öğün yemek mi yenir ? 192 sayfa konu var hiç mi okumuyosunuz ?

aybarsdnr
29-09-2014, 17:47
arada kaçamak yapıp waffle'ından tut hamburgerine, pizzasına, bak-kaymağına kadar yiyerek
aç kalmadan

diyetisyenin bilgilerini rica edebilir miyim ?

Mivec_4G63
29-09-2014, 19:23
yav allah aşkına 2 öğün yemek mi yenir ? 192 sayfa konu var hiç mi okumuyosunuz ?

İşe çok erken gittiğim için kahvaltı yapamıyorum çok aram yok zaten, öğlen 1 e akşam 7 yemek saatlerim. Şimdi sevgili diyetisyen kardeş ne öneririn bana?

Gko
29-09-2014, 19:36
İşe çok erken gittiğim için kahvaltı yapamıyorum çok aram yok zaten, öğlen 1 e akşam 7 yemek saatlerim. Şimdi sevgili diyetisyen kardeş ne öneririn bana?

günün en önemli öğünü zaten kahvaltı. yarım saat erken kalkın kahvaltı yapın yinede uykudan fedakarlık yapın. iş saatleriniz öyleyse bişey diyemem ama günde +3 öğün daha sağlıklıdır. mutlaka kahvaltı yapmanız lazım

Evrenoz
29-09-2014, 19:50
diyetisyenin bilgilerini rica edebilir miyim ?

Elbette ;)

http://vahapasilar.com/iletisim.html

Göki,ZD
30-09-2014, 00:03

6da kalkıp kahvaltımı yapıyorum, 6,5 da yola çıkıyorum.. 11 gibi yatağa giriyorum uykunu düzene soktunmu çorap söküğü gibi gelir gerisi alarm çalmadan uyanırsın.. Şimdi niye uyumuyosun dersen gece vardiyası :D

aybarsdnr
30-09-2014, 00:13
Elbette ;)

http://vahapasilar.com/iletisim.html

Teşekkür ederim :) boğazına fazla düşkün biri olarak ihtiyacım var :) abur cuburdan ziyade et vs. yemekten durduramıyorum kilo almayı

Onurkk06
01-10-2014, 15:43
Yeşilköy de tavsiye edebileceğiniz spor salonu varmı acaba sports int senelik 3500 tl Marina da ki yeri benim gözüme çarpam aplusda macfit var başka düzgün bi yer bilen var mı acaba

Le10ur
12-10-2014, 00:30
konuya bı guncel cekelım spora basladık yok mu kımseler:)

KOSEREN
12-10-2014, 01:04
1 haftaya kadar spora başlıyorum.Boy 1.80m,kilo 100.Motivasyonum kırılmadan hedeflediğim ölçülere ulaşırım umarım..

Onurkk06
12-10-2014, 10:32
Ben ataköyde fitnessport ayazıldım fiyat bana uygun gibi geldi 12+3 ay havlu su herşey dahil 1600 liraya yazıldım hocalar diğer spor salonlarına göre ilgili cok kalabalıkda olmuyo

Mutu
12-10-2014, 10:35
aç kalmadan

Ben de çok hızlı kilo alır veririm. Ama verme kısmı hep ekmeği azalttığım anda gelir. 3 öğün ve çaydaki şekeri azalttığımdan beri 1 kg dahi almıyorum.

Le10ur
12-10-2014, 11:50
Agalar birsey sorcam ben sporu simdi 3 güne böldüm o sekilde yapıyorum da göğüs + on kol mu yoksa göğüs +arka kol seklinde çalışmak mı daha doğru verimli

Gko
12-10-2014, 12:34
Agalar birsey sorcam ben sporu simdi 3 güne böldüm o sekilde yapıyorum da göğüs + on kol mu yoksa göğüs +arka kol seklinde çalışmak mı daha doğru verimli

gögüğ + arka kol çalışamazsınız ki ? göğüs çalışırken zaten bi nevi arka kolunuzuda yoruyosunuz, zaten 1 antreman deneseniz 2.de değiştirirsiniz

Le10ur
12-10-2014, 12:50
gögüğ + arka kol çalışamazsınız ki ? göğüs çalışırken zaten bi nevi arka kolunuzuda yoruyosunuz, zaten 1 antreman deneseniz 2.de değiştirirsiniz

Bana da öyle geldi ama arka kol çalış dedi bgn hoca dedim ne diyor benim mantığıma gore bi çekme kası bi itme kası çalışılmalı aynı günde

Gko
12-10-2014, 13:39
Bana da öyle geldi ama arka kol çalış dedi bgn hoca dedim ne diyor benim mantığıma gore bi çekme kası bi itme kası çalışılmalı aynı günde

valla hocanın dediğini bilemem ama göğüsle arka kol çalışırsanız arka koldan istediğiniz verimi alamazsınız

Yiğit Ş.
13-10-2014, 08:42
göğüs - biceps
omuz - triceps
sırt - karın şeklinde benim.

serkanaygün
13-10-2014, 08:46
Ben de göğüs biceps, omuz triceps, sırt trapez şeklinde çalışıyorum.

ahmetgurlek
13-10-2014, 10:31

bizim salondaki hocalar da genelde göğüs-triceps yaptırıyorlar, özellikle yağ oranı yüksek kilolu olan kişilere. mantığı da triceps i iyice ezerek o bölgedeki yağ oranını azaltmakmış. 2-3 ay ben de bu şekilde çalıştım, ama hakikaten göğüs idmanından sonra triceps idmanı çok zor çıkıyor. çıksa da verim düşük oluyor. şimdi haftada 5-6 gün idman yaptığım için triceps i ayrı günde çalışıyorum çok daha verimli ve faydalı oluyor.

Runo
13-10-2014, 10:44
Hardline sıvı l-carnitine 1000mg nasıldır, tavsiye ediyor musunuz ? H.burada da bayağı olumu yorumlar almış...

ahmetgurlek
13-10-2014, 10:50
Hardline sıvı l-carnitine 1000mg nasıldır, tavsiye ediyor musunuz ? H.burada da bayağı olumu yorumlar almış...

ben 1 ay kadar kullanmıştım. çok fazla bir etkisini görmedim. kardiyo günleri idman öncesi alınabilir, terlemeyi artırıyor biraz. onun dışında fazla bi beklentin olmasın...

Runo
13-10-2014, 10:55
Benim amacım 10 kilo fazlamdan kurtulmak. Ve bu ürünü düzenli bir şekilde kardiyo programı + sürekli devam ettiğim diyetime ek destek olarak kullanmayı düşünüyorum. Hiç mi etkisi olmaz minimum 1.5 saatlik kardiyo süresince... Önümde herhangi bir zaman kısıtlaması da yok, sadece tekrar 80 Kg olmaya gayret ediyorum :)

ahmetgurlek
13-10-2014, 11:08
Benim amacım 10 kilo fazlamdan kurtulmak. Ve bu ürünü düzenli bir şekilde kardiyo programı + sürekli devam ettiğim diyetime ek destek olarak kullanmayı düşünüyorum. Hiç mi etkisi olmaz minimum 1.5 saatlik kardiyo süresince... Önümde herhangi bir zaman kısıtlaması da yok, sadece tekrar 80 Kg olmaya gayret ediyorum :)

kardiyo günleri kullanabilirsin. hiç etkisi olmaz demiyorum ama öyle mucize falan bekleme. eğer beslenmen temiz ise kilo verirsin zaten. ben bu karnitin i kullanırken hiç kilo veremedim çünkü yeterince temiz beslenmiyordum. şimdi beslenmemi oturttum hiç karnitin kullanmadan 10 kilodan fazla yağ verdim. olayın aslı beslenme yani, karnitin falan ben pek inanmıyorum artık...

Runo
13-10-2014, 11:11
kardiyo günleri kullanabilirsin. hiç etkisi olmaz demiyorum ama öyle mucize falan bekleme. eğer beslenmen temiz ise kilo verirsin zaten. ben bu karnitin i kullanırken hiç kilo veremedim çünkü yeterince temiz beslenmiyordum. şimdi beslenmemi oturttum hiç karnitin kullanmadan 10 kilodan fazla yağ verdim. olayın aslı beslenme yani, karnitin falan ben pek inanmıyorum artık...

Teşekkür ediyorum Ahmet abi, dediğiniz gibi her şeyin başı düzenli beslenmek ve istikrar.

serkanaygün
13-10-2014, 13:59
Teşekkür ediyorum Ahmet abi, dediğiniz gibi her şeyin başı düzenli beslenmek ve istikrar.

Forumdan birisi yazmıştı, yeşilçaylı bi formül. Onu ben denedim, terlemeyi çok arttırıyor, hakikaten gerek yok karnitine.

obenR
13-10-2014, 14:07
karnitini çok kullandım hiç bir faydası yok diyet yapmıyosan zaten diyet yapıyosan verirsin mucize hızlı zayfılama istiyosan clenbuterol dnp gibi vücuda zararlı hapları kullanmak lazım onun haricinde tek çözüm diyet, diyet yapmayıp fazla kardiyo yapsanda gene olmaz bu iş diyetten geçer, yulaf ezmesi, yumurta, yoğurt, tarçın iştah kapatıcı şeyler yiyebilirsin kendine uygun bir diyet yapman lazım

cgnozdmr
13-10-2014, 14:42
Forumdan birisi yazmıştı, yeşilçaylı bi formül. Onu ben denedim, terlemeyi çok arttırıyor, hakikaten gerek yok karnitine.

cem abinin formülü :D 1lt yeşil çay damak tadına göre içine limon (ben 1 tane tam sıkıyorum ) sadece kardiyo günleri aklıma geldikçe arada yapıyorum inanılmaz terletiyor tamamen doğal sıkıntısız sorunsuz ;)

Gko
13-10-2014, 14:56
cem abinin formülü :D 1lt yeşil çay damak tadına göre içine limon (ben 1 tane tam sıkıyorum ) sadece kardiyo günleri aklıma geldikçe arada yapıyorum inanılmaz terletiyor tamamen doğal sıkıntısız sorunsuz ;)

aynen öyle şaşırtır insanı ter bezlerim bu kadar çalışıyomuş mu diye :D

ama çok susatıyo beni ağzım çok kuruyo onu tüketirken

Onurkk06
13-10-2014, 15:54
Beyler peki günlük Protein alımı nasıl olmalı bi hocanın dediği mesela 80 Kilo isek 160 gr Protein mi almalıyız

Gko
13-10-2014, 17:16
3 3.5 aydır evde yatıp göbek büyütüyodum şimdi antremandan geldim. bittiginde tansiyonum düştü 15dk sokakta bankta yattım salonun önünde buz kesmişim bildiğin. g*te geliyoduk yarın kesin hastayız :D

Le10ur
13-10-2014, 20:31
bulk donemı ıcın guzel dıyet programınız var mı dostlar cok abartıya kacmamak sartıyla

Ferhat_V
17-10-2014, 09:39
arkadaşlar kullanmadığım koşu bandı var satıyorum..satılık bölümünde konusu var ama görmeyen olur burdada ekleyeyim dedim...evde amatör kullanıcılar için idealdir..

her soru için mesaj atabilirsiniz cevap veririrm.

http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?192867-satılık-prostar-koşu-bandı&p=7639732#post7639732

slave
29-10-2014, 00:46
http://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/wheyfix-whey-protein-2-3-kg-2-adet-128963279
Bu urunle ilgili dusuncelerinizi alabilirmiyim

Le10ur
29-10-2014, 00:48
http://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/wheyfix-whey-protein-2-3-kg-2-adet-128963279

tanınmıs bı marka gıbı gelmedı bana ben suan bsn 6 kullanyrm gayet guzel tavsyemdır

http://www.supplementler.com/urun/bsn-syntha-6-2270-gr-562#product-comments

gabxer
29-10-2014, 04:11

Nitrofull'un kabı değişmiş içeriği aynı protein tozu nişasta karışımı. Yanından geçmeyin adı bir kere çıktığı için isim ve kutu değiştirdiler üreticisi aynı.

efef
29-10-2014, 15:22
gece süt içimi büyüme hormonunu yavaşlattığı doğrumudur acaba ya da yatmadan önce sütten başka ne kullanabiliriz

Karakuş
29-10-2014, 15:35
Bende müsadenizle bir şey sormak istiyorum.

Düzensiz uyku yüzünden, sporda verim ve enerji düşüklüğü yaşıyorum. Bunu engellemek adına bir tavsiyeniz var mıdır? Toz-hap ya da kişisel-özel bir karışımınız varsa tavsiye edeceğiniz, çok makbule geçer:D

cgnozdmr
30-10-2014, 11:32
gece süt içimi büyüme hormonunu yavaşlattığı doğrumudur acaba ya da yatmadan önce sütten başka ne kullanabiliriz

gece süt içimi büyüme hormonunu yavaşlattığını kesinlikle düşünmyorum.Eğer öyle olsaydı bebek gelişiminde veya ergenlik döneminde önerilen gece sütleri hiç bir işe yaramazdı.Aksine süt ve süt ürünlerinin içerisindeki kazein gece boyu kaslarınızı besler.

ahmetgurlek
30-10-2014, 11:38
Bende müsadenizle bir şey sormak istiyorum.

Düzensiz uyku yüzünden, sporda verim ve enerji düşüklüğü yaşıyorum. Bunu engellemek adına bir tavsiyeniz var mıdır? Toz-hap ya da kişisel-özel bir karışımınız varsa tavsiye edeceğiniz, çok makbule geçer:D

ben spor öncesi bsn noxplode kullanıyorum, cin gibi yapıyor. tavsiye ederim ;)

Le10ur
02-11-2014, 20:39

abıbende de bsn nın proteın tozu var noxplode ıle ıyı bırlesım olur da sonucları nasıl ıdmanlar daha ıyı sonuc cıkıyor mu

ahmetgurlek
03-11-2014, 08:48
abıbende de bsn nın proteın tozu var noxplode ıle ıyı bırlesım olur da sonucları nasıl ıdmanlar daha ıyı sonuc cıkıyor mu

noxplode içtiğim idmanla içmediğim idman arasında bariz fark oluyor. özellikle ilk 1 saat çok iyi performans alıyorum. ben çok memnunum.

ahmetgurlek
03-11-2014, 13:35
2010 yılında 120 kilo ve muhtemel % 30 üstü bi yağ oranındaydım. bu sene nisan'da tekrar kilo aldım ve 100 kiloyu gördüm. yaklaşık 5 aylık sıkı bir diyet ve antrenman ile aşağıdaki sonuçlara ulaştım. bu süreçte aldığım tek supplement idman öncesi noxplode. bu aydan itibaren protein tozuna başlayacağım inşallah.

http://i.hizliresim.com/4RvbYp.jpg (http://hizliresim.com/4RvbYp)

http://i.hizliresim.com/3RnY25.jpg (http://hizliresim.com/3RnY25)

totalde 36 kilo vermiş oluyorum. durmak yok yola devam ;);)

Gko
03-11-2014, 20:36
Universal atomic 7 way out kullanan var mi veya bilgi sahibi olan ?

free-hifi
05-11-2014, 09:35
bizdede sokak fitness etkinlikleri olsa keşke sahile iner katılırdım valla

Karakuş
05-11-2014, 13:54

Abi çok teşekkür ederim, hemen edineyim bir tane.

BARR
05-11-2014, 14:26

Ne işe yarıyor tam olarak içeriği nedir? Faydası artısı nedir?

Le10ur
05-11-2014, 18:13
Ne işe yarıyor tam olarak içeriği nedir? Faydası artısı nedir?

uurun budur guvenılır sıtedır cok supplement aldım bsn nın urunlerı de guzel suan bu markann proteın tozunu kullanıyorum asagıda kı urun ıse spor oncesı performans ve guc saglar

http://www.supplementler.com/urun/bsn-noxplode-20-1080-gr-527

By CrAzY
05-11-2014, 18:27
Satılık noxplode var 2.0 5 ölcek kullanıldı satıyorum 100 tlye :) düşünen varsa vericem fiyatta bişeyler yaparız.

Le10ur
05-11-2014, 18:44
Satılık noxplode var 2.0 5 ölcek kullanıldı satıyorum 100 tlye :) düşünen varsa vericem fiyatta bişeyler yaparız.

muammer hayırdır tadını mı begenmedım nasıl urun

alp1903
05-11-2014, 19:38
Ne özledim varya spor yapmayı :) askerlik kötü şey

By CrAzY
05-11-2014, 21:11
muammer hayırdır tadını mı begenmedım nasıl urun

Tadı 50 calibreden iyi hatta çok iyi tad olarak skıntısı yok ürünün ben spora vakit ayıramıyorum dgs kursundan yatmasn diye vercem onur abi alcaksan bişeyler yaparım :)

ahmetgurlek
06-11-2014, 08:28
Tadı 50 calibreden iyi hatta çok iyi tad olarak skıntısı yok ürünün ben spora vakit ayıramıyorum dgs kursundan yatmasn diye vercem onur abi alcaksan bişeyler yaparım :)

ay sonuna kadar satılmazsa ben alayım.

ben gün içinde hiç çay ve kahve içmiyorum. o nedenle genelde düşük modda oluyorum. antrenman öncesinde aldığımda acayip canlandırıyor beni, çok iyi idman çıkartıyorum.

bykral
06-11-2014, 09:24
İyi günler 1.78 boy 75 - 80 arası değişiyor kilom 2 aydır düzenli olarak spor yapıyorum öncesi de var kaslanmaya ve büyümeye yardımcı olacak ne gibi ürün kullana bilirim.

BARR
06-11-2014, 09:28
uurun budur guvenılır sıtedır cok supplement aldım bsn nın urunlerı de guzel suan bu markann proteın tozunu kullanıyorum asagıda kı urun ıse spor oncesı performans ve guc saglar

http://www.supplementler.com/urun/bsn-noxplode-20-1080-gr-527

Faydasını geröekten görüyormusunuz yoksa placebo etkisi mi :) Ciddi anlamda yararı oluyor ise kullanabilirim.

mertk
06-11-2014, 10:22
bir suru preworkout kullandım bır urun bukadarmı dandık olur ya bsn yı trden almayın kullandıgım en kotu nox!

By CrAzY
06-11-2014, 23:14
ay sonuna kadar satılmazsa ben alayım.

ben gün içinde hiç çay ve kahve içmiyorum. o nedenle genelde düşük modda oluyorum. antrenman öncesinde aldığımda acayip canlandırıyor beni, çok iyi idman çıkartıyorum.

Tabiki ....:)

makif84
07-11-2014, 08:20
Arkadaşlar selam 98 kilodan kendi imkanlarımla 84 kiloya kadar indim.3 aydır düzenli spor salonuna gidiyorum ilk başlarkenki (84 kg),vücut yağ oranım salona başladığım zamana göre artmış kas kütle oranım azalmış kilom ise 83,3.İdmanları akşam mesayiden sonra yaptığım için akşamları yemek yemiyordum.Salondaki hocalar özellikle antremandan sonra 1 saat içersinde mutlaka protein ağırlıklı beslenmemi,eğer böyle bir fırsat olumuyorsa protein tozu almamı tavsiye ettiler.Size sormak istediğim düzenli olarak spor yapmama rağmen hem kilo verememeyip.Hemde kas kütlemin azalması neden olabilir?Kilo vermeye başladığım tarihten itibaren şekeri kestim.Ekmeği azalttım.antremandan 2 saat önce kahve içiyorum,yine antremandan 15 dk evvel muz yiyorum.Antreman sırasındaki içtiğim suya mağden suyu karıştırıp (minerali arttırmak için) içiyorum.Buna rağmen bazen antremanlarda zorlanıyorum.Bu konuda tavsiyeniz ne olur?Önerebileceğiniz protein tozu markası varmı?

Gko
07-11-2014, 08:46
@Makif84

Hocalariniz hakli

+ duzenli beslenmediginiz kaslarinizi besleyemeden antreman yaptiginiz icin kas yikilmasi yasiyosunuz sanirim. Yaptiginiz set ve tekrarlarida yazarmisiniz

free-hifi
07-11-2014, 08:48
Arkadaşlar selam 98 kilodan kendi imkanlarımla 84 kiloya kadar indim.3 aydır düzenli spor salonuna gidiyorum ilk başlarkenki (84 kg),vücut yağ oranım salona başladığım zamana göre artmış kas kütle oranım azalmış kilom ise 83,3.İdmanları akşam mesayiden sonra yaptığım için akşamları yemek yemiyordum.Salondaki hocalar özellikle antremandan sonra 1 saat içersinde mutlaka protein ağırlıklı beslenmemi,eğer böyle bir fırsat olumuyorsa protein tozu almamı tavsiye ettiler.Size sormak istediğim düzenli olarak spor yapmama rağmen hem kilo verememeyip.Hemde kas kütlemin azalması neden olabilir?Kilo vermeye başladığım tarihten itibaren şekeri kestim.Ekmeği azalttım.antremandan 2 saat önce kahve içiyorum,yine antremandan 15 dk evvel muz yiyorum.Antreman sırasındaki içtiğim suya mağden suyu karıştırıp (minerali arttırmak için) içiyorum.Buna rağmen bazen antremanlarda zorlanıyorum.Bu konuda tavsiyeniz ne olur?Önerebileceğiniz protein tozu markası varmı?

aYNI DERde sahibiz

mert_can 41
07-11-2014, 09:11
@Makif84 beslenme çok önemli birde günlük temponuz nedir spordan sonra çok yürüyomusunuz beslenmeniz nasıl aynı sorun 2 sene önce bende vardı daha sonra sabah protein ağırlıklı beslenmediğimi öğrendim ve beslenme sitilimi değiştirdim spor solonum evime 2 km ötedeydi devamlı yürüyodum salonumuda değiştirdim spordan sonra yürümüyorum şuhan herşeyden memnunum bu arada antremanda zorlanmanızın sebebi sanırım protein almıyosunuz 1 saat önce protein ağırlıklı bir yemek yerseniz zorlanmanız kesilebilir çok ağır olmamak kaydıyla tabi yemek eğer ağır bir yemek yerseniz oda zorluyo :)

ahmetgurlek
07-11-2014, 09:46

benden çok daha bilgili abilerim, kardeşlerim, arkadaşlarım vardır ama naçizane bir iki şey de ben yazayım. ben de nisandan beri yaklaşık 14-15 kilo verdim ve kas kütlemi tamamen korudum, aşağıdaki resimde ölçümlerimi görebilirsin. şubat ayındaki ölçümden sonra aynı sporu yapmama rağmen ne yazık ki çok kötü bi beslenmeyle 100 kiloya kadar çıktım. o zaman anladım ki bu işin % 70-% 80 i beslenme. çünkü aynı sporu yaparak bir ayda 2 kilo da verdiğim oldu, 4 kilo aldığım da oldu. fark tamamen beslenmeden. haziran başında yemek alışkanlığımı tamamen değiştirdim. son 5 ayda pilav, makarna sadece 2 kez yedim. tatlı ağzıma sürmedim. çikolata ve kuruyemişi 2 haftada 1 kez yiyorum. o da cüzi miktarda. kola sıfır, hamur işi sıfır. gün içinde karbonhidrat olarak sadece sabahları 2 dilim tam tahıllı kızarmış ekmek, akşamüstü spor öncesi yulaf ezmesi alıyorum, böylece idmanda da enerjim iyi oluyor. bunun dışında sabah, öğlen ve akşam idman sonrası sadece protein alıyorum. bu aydan itibaren hardline bipro izole protein tozu almaya başladım, 1-2 ay kullanımdan sonra onunla ilgili görüşlerimi de yazarım.

evet çok zorlanıyorum, genelde canım bi şeyler çekip duruyor ama bu şekilde beslenmeden hiç bir gelişme olmuyor. ama yaparsan inan oluyor. bende oldu ki yaşım 36, sende de olacaktır.

http://i.hizliresim.com/voBl2v.jpg (http://hizliresim.com/voBl2v)

ahmetgurlek
07-11-2014, 09:50
edit leyemediğim için ayrı mesaja yazıyorum. ben her idman sonrası 1 saat kardiyo yaptım. ve iyi yaptım, ortalama 7-7.5 km koştum, haftada 6 gün. yani spor sonrası yürümek ile falan da alakası yok. eğer beslenmeniz doğruysa kas kaybı yaşamaz, yağdan yakarsınız. ben bunu tecrübe ettim, her ağırlık idmanı sonrası 1 saat koşarak yağ yaktım ve kas kaybetmedim.

makif84
07-11-2014, 09:50
@Makif84

Hocalariniz hakli

+ duzenli beslenmediginiz kaslarinizi besleyemeden antreman yaptiginiz icin kas yikilmasi yasiyosunuz sanirim. Yaptiginiz set ve tekrarlarida yazarmisiniz

Programım değişti. akşam yine spor var programın listesinin fotoğrafını çekip burya eklerim.İlginiz için teşekkürler

makif84
07-11-2014, 10:00
Beslenme konusunda sabahları beyaz peynirli domatesli sandevic öğlen ekmeksiz bişeyler genellikle çalışan insan olduğumuzdan dışarda az yağlı yemek tercih etmeye çalışıyorum.Antreman öncesi kahve ve muz antreman sonrası yemiyordum.(Antreman çıkışım 9 bazen 10 u bulduğu için bu saattten sonra ne yersem direk yağ olacağından yemiyordum)Şeker olayı zaten nerdeyse 2 yıldır yok.Abur cubur minimum seviyede.Alkol nerdeyse hiç yok.Buna rağmen taktığım nokta düzenli sporumu yapıyorum.Bazen antremanları bile çıkaramıyorum,zorluyorum kendimi.Yani kilo vermeyi geçtim,yağ oranımın gitmemesi ve kas kütlemin azalması ciddi moral bozukluğu oluşturdu.

ahmetgurlek
07-11-2014, 10:32
Beslenme konusunda sabahları beyaz peynirli domatesli sandevic öğlen ekmeksiz bişeyler genellikle çalışan insan olduğumuzdan dışarda az yağlı yemek tercih etmeye çalışıyorum.Antreman öncesi kahve ve muz antreman sonrası yemiyordum.(Antreman çıkışım 9 bazen 10 u bulduğu için bu saattten sonra ne yersem direk yağ olacağından yemiyordum)Şeker olayı zaten nerdeyse 2 yıldır yok.Abur cubur minimum seviyede.Alkol nerdeyse hiç yok.Buna rağmen taktığım nokta düzenli sporumu yapıyorum.Bazen antremanları bile çıkaramıyorum,zorluyorum kendimi.Yani kilo vermeyi geçtim,yağ oranımın gitmemesi ve kas kütlemin azalması ciddi moral bozukluğu oluşturdu.

valla kardeşim moral bozacak bi şey yok, ben beslenme diyorum başka bi şey demiyorum. kendi beslenme programımı buraya yazayım umarım bi faydası olur sana.
sabah: 3 haşlanmış yumurta, 2 dilim tam tahıllı ekmek arası tost
öğle: 200 gr light ton balığı (asla yemekhanede yemek yemiyorum, inan çok farketti, dışarıda ne yersen ye cheat yapıyorsun demektir)
ara öğün: 1 adet elma
idman öncesi: 200 ml light süt içine 3-4 kaşık yulaf ezmesi, 3 kuru incir, 4 kuru kayısı, bi kaç tane çiğ fındık
idman sonrası: protein tozu
yatmadan önce: 100-125 gr tuzsuz lor peyniri ve soda.

bunların dışında gün boyunca boğazımdan tek bir lokma geçmiyor.

Oznsrl
07-11-2014, 11:09
97 kilodan kendi imkanlarımla 80 e kadar düştüm boy 1.78

3 haftadır spor salonuna gidiyorum ağırlık çalışıyorum o yönden sıkıntı yok ama o kadar kilo verdim göbek olduğu gibi duruyor haftada 6 gün salona gidiyorum en az 6 ay falanda gitmeyi düşünüyorum her gün çekebildiğim kadar mekik çekiyorum 6 ay sonra bu lanet olası göbek gider mi beni çok korkutuyo bu :D Birayıda bıraktım 1.5 aydır falan içmiyorum :)

Bi arkadaşım mayısa kadar ağırlık çalış son 2 ay yağ yakıcı alıp cardio yapmamı tavsiye etti mantıklı geldi aslıda ama fikir almak istedim tavsiyede bulunabilcek olan var mı :)

Protein tozu olarak arkadaşımın tavsitesi üzerine bundan aldım fakat içmekte zorlanıyorum midemi bulandırıyo sütede suyada karıştırsam zor içiyorum başka kolay içimli tavsiyesi olan var mı yada hepsimi böyle bu tozların :)

http://www.supplementler.com/urun/muscletech-nitrotech-performance-1816-gr-722?gclid=CKHrnoGf6MECFYoBwwodFSQATg

stlegal
07-11-2014, 11:39
son halinin bide basladığınn halinin resmini atarmısın.?

stlegal
07-11-2014, 11:40
sorum makife alıntı yapmamışım?

ahmetgurlek
07-11-2014, 11:58
97 kilodan kendi imkanlarımla 80 e kadar düştüm boy 1.78

3 haftadır spor salonuna gidiyorum ağırlık çalışıyorum o yönden sıkıntı yok ama o kadar kilo verdim göbek olduğu gibi duruyor haftada 6 gün salona gidiyorum en az 6 ay falanda gitmeyi düşünüyorum her gün çekebildiğim kadar mekik çekiyorum 6 ay sonra bu lanet olası göbek gider mi beni çok korkutuyo bu :D Birayıda bıraktım 1.5 aydır falan içmiyorum :)

Bi arkadaşım mayısa kadar ağırlık çalış son 2 ay yağ yakıcı alıp cardio yapmamı tavsiye etti mantıklı geldi aslıda ama fikir almak istedim tavsiyede bulunabilcek olan var mı :)

Protein tozu olarak arkadaşımın tavsitesi üzerine bundan aldım fakat içmekte zorlanıyorum midemi bulandırıyo sütede suyada karıştırsam zor içiyorum başka kolay içimli tavsiyesi olan var mı yada hepsimi böyle bu tozların :)

http://www.supplementler.com/urun/muscletech-nitrotech-performance-1816-gr-722?gclid=CKHrnoGf6MECFYoBwwodFSQATg

kardeşim o göbek olayı işin en zor yanı. ben 120 kilodan düştüğüm için nerdeyse 10 cm e yakın bi deri sarkması oldu. 4-5 aydır uğraşıyorum, yağ oranım % 8 olmasına rağmen ordaki deride hala 2-3 cm sarkma var. uygun bir fırsat olursa resim çeker koyarım. çok emek ve sabır isteyen bi sorun bu. benim sana tavsiyem, atabildiğin kadar yağ at, kilo verebiliyorsan devam et. yağ attıkça zamanla ordaki deride incelecek. ben öyle umuyorum ve öyle yapıyorum. inşallah netice alacağım.

musletech iyi bir toz diye biliyorum ben kullanmadım ama daha bilgili arkadaşlar vardır. ben 1 haftadır hardline bipro kullanıyorum içimi çok hafif ve çok rahat. hiç bir zorluk yaşamadım.

Oznsrl
07-11-2014, 12:07
kardeşim o göbek olayı işin en zor yanı. ben 120 kilodan düştüğüm için nerdeyse 10 cm e yakın bi deri sarkması oldu. 4-5 aydır uğraşıyorum, yağ oranım % 8 olmasına rağmen ordaki deride hala 2-3 cm sarkma var. uygun bir fırsat olursa resim çeker koyarım. çok emek ve sabır isteyen bi sorun bu. benim sana tavsiyem, atabildiğin kadar yağ at, kilo verebiliyorsan devam et. yağ attıkça zamanla ordaki deride incelecek. ben öyle umuyorum ve öyle yapıyorum. inşallah netice alacağım.

musletech iyi bir toz diye biliyorum ben kullanmadım ama daha bilgili arkadaşlar vardır. ben 1 haftadır hardline bipro kullanıyorum içimi çok hafif ve çok rahat. hiç bir zorluk yaşamadım.

Valla abi elim ayağım bile küçüldü göbek duruyo :D çok sinirimi bozdu rejim yapmasına yaparımda ağırlık çalıştığım için proteinde almak lazım yemek yemek lazım çok karışık bi durum hem ağırlık çalışıp hem cardio yapiyim dedim oda çok yorucu oluyo yani 6 ay ağırlık çalışıp hem kaslı hem göbekli olursam çok moralim bozulur :D

Bende iyi diye duydum ama zorlanıyorum içmekte bitince değiştirmeyi düşünüyorum o yüzden sordum o soruyu bide 500ml le karıştırın yazıyo o ayrı bi sıkıntı daha az sütle karıştırsam zararı olurmu acaba

Gko
07-11-2014, 12:22
Universal atomic 7 way out kullanan var mi veya bilgi sahibi olan ?

Benim soru kaynamayaydi iyiydi :D

makif84
07-11-2014, 16:55
Abi başlarken hiç çekmedim şuanki halimin gerçi pek bir farkı yok ama akşam salonda çekip eklemeye çalışırım

mertk
07-11-2014, 23:59
atomic7 kullandım tadı falan guzeldı tavsiye ederm

makif84
08-11-2014, 00:19

Abi proramım ve vücut şeklim
http://img499.yukle.tc/thumbs/633IMG_4144.JPG (http://img499.yukle.tc/image.php?id=633IMG_4144.JPG)

http://img499.yukle.tc/thumbs/3538IMG_4147.JPG (http://img499.yukle.tc/image.php?id=3538IMG_4147.JPG)

http://img499.yukle.tc/thumbs/1041IMG_4146.JPG (http://img499.yukle.tc/image.php?id=1041IMG_4146.JPG)

http://img499.yukle.tc/thumbs/2784IMG_4149.JPG (http://img499.yukle.tc/image.php?id=2784IMG_4149.JPG)

http://img499.yukle.tc/thumbs/7617IMG_4148.JPG (http://img499.yukle.tc/image.php?id=7617IMG_4148.JPG)

http://img499.yukle.tc/thumbs/8211IMG_4154.JPG (http://img499.yukle.tc/image.php?id=8211IMG_4154.JPG)

Gko
08-11-2014, 05:48
Bu programla sen kas kaybediyosan ciddi beslenme sorunun var kanimca

stlegal
08-11-2014, 06:44
Sorun beslenmen akif.kardesim dunyanin en yanlis programi bile seni bir yere kadar getirir sen hala ayni yerdeyim diyorsun acilen ciddi beslenme programi yapilmali.

makif84
08-11-2014, 11:27
Programım yeni değişti,dün 3 ncü antremanı yaptım.beslenme konusunda ve ek besine başlamalımıyım?(yağ yakıcı ve protein tozu)artık antraman sonrası haşlanmış yumurta beyazı veya ton balıklı bişeyler yemeye başladım bu arada.

ayku82
08-11-2014, 19:28
Yag yakici ne tavsiye edersiniz ?

yan53
08-11-2014, 23:19
arkadaslar bende bu yag yakıcı lecartine almayı dusunuyorum ama cok kararsızım...102 kg idim 1 aydır diyet yapıyorum be 20 gundur spor yapıyorum 98 kg ye dustum tabıkı bu 4 kg nın tahmını 2 kgsı ödem ve sudur...şimdi bana herkes lecartine al daha cabuk yag yakarsın vs vs dıyorlar almalıyım sizce burda bu işle cok ıyı ılgılenen arkadaslar mevcut bı yardım...20 gunluk sporda haftada 4 yada 5 gun spor yapıyorum 1 saat tempolu yuruyus ve ust vucut calısıyorum programa gore... vucut yagım 24 kg cıkmıstı ...

GreyGoose
23-11-2014, 18:14
İşim dolayısıyla 09:00 11:00 arası salona gidebiliyorum. Sabah kahvaltısını çok mu sıkı tutmalıyım veya şunu mutlaka yemelisin dediğiniz birşey var mı?

HardCore
24-11-2014, 20:09
Bu sporda birinci yılımı doldurmak üzereyim, bulk dönemine başladım :) Kıbrıstan selam olsun herkese..

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/1902020_10205336542402974_2115891669587897200_n.jp g?oh=e0e1b99a8f255b7b246164df342a2108&oe=5515959E&__gda__=1428103886_d6f57e8dab1c2d98ae2b381b3778fa4 c

Firat.M3
24-11-2014, 21:36
şunun üstüne biraz daha sixpack olursa nefis. hayalimdeki gibi olur :) umarım biz de görürüz kendimizi bigün..

M3CSL
24-11-2014, 22:30
Enerji verici komplez karb almakta fayda var, tam bugday ekmeği yulaf yenebilir, birde muz yersin olur yani:)

Hardcore 1. yıl deılde 4. yıl gibi, genetik çok iyi sanırsam. tebrıkler..

M3CSL
24-11-2014, 22:32
İlk cumleyı greygoose nıcklı arkadasa yazdım, edıt olmayınca:)

Onurkk06
24-11-2014, 22:53
dün 1 bucuk ay sonunda vücud yağ oranım 24.7 den 21.2 ye düşmüş 1.9 kilo da kas almışım yanlız kilom baya düştü galiba bundan sonra düşmemesi için ne yapmalıyım 87 lerden 75 76lara düştüm stresin de etkisi ve sporunda etkisiyle :)

Gimifayf
24-11-2014, 23:38
Selamun aleykum abilerim. Cayyolu Neo Life'a giden varsa aramizda tanismak isterim :)
Yarin basliyorum vucut olcumu beslenme ve spor programi yapicaklar yarin, programimi burda da paylasip gorusleriniz almak istiyorum.

HardCore
25-11-2014, 14:05
şunun üstüne biraz daha sixpack olursa nefis. hayalimdeki gibi olur :) umarım biz de görürüz kendimizi bigün..
Haftaya mide çalışmaya başlıycam sanırım abi, şu ana kadar yapmamış nefref etmiş olmam hataydı :) Teşekkür edrim. Umarım herkes istediği yere gelirde bir gün, bende çiçek gibi bir 36m3 sahibi olurum :D

Enerji verici komplez karb almakta fayda var, tam bugday ekmeği yulaf yenebilir, birde muz yersin olur yani:)

Hardcore 1. yıl deılde 4. yıl gibi, genetik çok iyi sanırsam. tebrıkler..

Sagolasin abi, aslında görünen köyde kılavuz istiyor :D Vücut pump olayına iyi tepki verdiği için böyle çıktı. Torso konusunda bende biraz şanslı olduğumu düşünüyorum ama bacaklardaki durum gerçekten içler acısı. :(

GreyGoose
25-11-2014, 20:54

Bu saydiklarina ilave 2 tanede haslanmis yumurta ekledik mi tamamdir heralde :) Tesekkurler.

morgy_drag
25-11-2014, 21:01
Yaklasık 3 aydır aksamları duzenlı olarak 1 saat yuruyus/kosu yapıyorum.
Asagı yukarı 6,7 km kadar..
Boy 187cm.. kg 88-89..
Uzerıne bırseyler daha koyma amacındayım..Bir yanım spor salonuna gıtme taraftarı..
Ama sıkılır bırakırım..Iyı kotu hergun yaptıgım yuruyustende sogurum gıbı gelıyor..
Tavsiyesi olan?

34btr1907
25-11-2014, 22:25
Yaklasık 3 aydır aksamları duzenlı olarak 1 saat yuruyus/kosu yapıyorum.
Asagı yukarı 6,7 km kadar..
Boy 187cm.. kg 88-89..
Uzerıne bırseyler daha koyma amacındayım..Bir yanım spor salonuna gıtme taraftarı..
Ama sıkılır bırakırım..Iyı kotu hergun yaptıgım yuruyustende sogurum gıbı gelıyor..
Tavsiyesi olan?

tek sıkıcı olur ilk dönemlerde,arkadasını ıkna edıp onla başlasanız salona bırazda sabır edıp ılk 2 3 ayı gecırsenız gerısı gelır derim.

slave
26-11-2014, 03:00
Burda birkac kisi tavsiye etmisti bn almadim ama forumlardan bktigim kadari ile iyi sayilir fiyati dusmus biraz burda gorunce alacaklar icin paylasim dedim

Bsn Syntha-6 Protein Tozu 5.04 lb - 2270 gr - goprotein (http://www.goprotein.com.tr/bsn-syntha-6-protein-tozu-5lb-2270gr)

elinde alipda kullanmiyirum dediginiz urunlerde varsa paylasirsaniz iyi olur , mesela bn baska firumlardan bircok urun temin ettim gayette mennunum alip bur iki olcek sonrasi rafa kaldiran cok var takas veya satma olabilir .

slave
28-11-2014, 20:06
Protein tozum bitti creatine aldim , nitro tech , optimum gold ve hardline 3 matrix arasindayim , bazi forumlarda yorumlari okudum nitro ve optimum iyi gorunuyor fakat hardline icin hem iyi hem kotu yorumlarda var ama turk markasi olmasi yuksek protein degeri fiyat orantisi cezbedici tarafi kullananlar veya tavsiyesi olan varmi .
Harline 10 servis kadar ictim arkadasimdan icimi iyi ama emin olamiyorum icerikle ilgili fikirleri almak isterim

By CrAzY
28-11-2014, 20:08
Nitro Tech iyidir ama tadı kötüdür optimum iyidir tadıda iyidir Matrix ise hardline al iç :)

slave
28-11-2014, 21:14
Hardline alim mi yani:)

imprezaWRC
28-11-2014, 21:29

Anam biz tıkınmaktan six pack neyin zor görürüz :D

slave
28-11-2014, 21:32
Prolardan gorus bekleniyor + urun satan varmi

onat
29-11-2014, 11:35
nitroteche tadı kötü nasıl denir arkadaş anlamıyorum. yazmayım diyorum şu konuya ama pes yani. creatin almışsın zaten. nitrotechin içinde creatin var. tek esprisi içindeki 1 ölçeğe düşen protein miktarı. o açıdan çok iyi bir ürün. senin almak istediğin ürün blend mi olsun istiyorsun yoksa isole mi ?

free-hifi
29-11-2014, 11:56
BENİM vücütta makif84 gibi kaldım öyle :D

merttepe
29-11-2014, 12:01
slave, optimum 71-74 servis veriyor bir kutuda. baya hesaplı oluyor. creatin falan da aldıysan optimum al.

iz_sport
29-11-2014, 14:11

öncelikle sana tadımı önemli işlevi mi tadıysa ürün öneremem ama işlev dersen Hardline ve Nitro Tech 2 ürünüde sana tavsiye ederim ve creatine alma sebebini de merak ettim işin açıkcası

By CrAzY
29-11-2014, 14:12
nitroteche tadı kötü nasıl denir arkadaş anlamıyorum. yazmayım diyorum şu konuya ama pes yani. creatin almışsın zaten. nitrotechin içinde creatin var. tek esprisi içindeki 1 ölçeğe düşen protein miktarı. o açıdan çok iyi bir ürün. senin almak istediğin ürün blend mi olsun istiyorsun yoksa isole mi ?

Onat abi ben pek takmam tadı herşeyi içen bi adam olmama ragmen su ile yeminle içemedim :)

iz_sport
29-11-2014, 14:18

http://i.hizliresim.com/vo03gA.jpg (http://hizliresim.com/vo03gA) ben bu 3 ürünü kullanıyorum ve çokta memnunum.

iz_sport
29-11-2014, 14:19
Onat abi ben pek takmam tadı herşeyi içen bi adam olmama ragmen su ile yeminle içemedim :)

sütle mi içtin

By CrAzY
29-11-2014, 14:34
Su ile içtim antreman sonrası süt ile tüketilmez süt geç sindirildiği için etkisi hemen olmaz dolayısı ile zarar gören lifleri hemen tamir etmesi gerekir ve yerine getiremez görevi su hemen kana karıştıgı için sonuc daha erken olur kasyıkımı olmaz.

slave
01-12-2014, 01:03
Creatine beles aldim mass la beraber para vermedim arkadsimdan l carnitin filan iyi oldu kilom oldugu icin mass kullanmiyorum fakat creatine bir iki defa deneme kullandim inanilmaz antremanda guc artisi ve pergormans sagladi ki hoca suan creatini kesti kullanmami istemiyor daha sonra diye. L carnitin ve protein yeterli suan dedi protein tozunuda almanyada x bir marka almistim bitti baktim ettim 3 markayi forumlarda baktim en son hardline geldim bakicaz yarin alicam ,

Creatine neden aldin diye soran olmus bilmedigim icin sormak istedim zarari varmi veya - bir durumu neden oyle soylendi ?
Ve ilk aylarda protein harici ek ne onerirsiniz 4, 5 ay oldu benim
Glutamin nedir , cla nedir merak ediyorum bilenlerden ,
Cla yi yatarken neden kullaniyorlar

free-hifi
01-12-2014, 07:45
Dün GNC den Absolute Whey Protein Tozu oldum ama internette hiç bir yerde görmedim bu ürünü, daha önceden bunu kullanan var mı?

slave
01-12-2014, 11:07
Gnc vitaminlerini filan bende kullaniyorum ama salonda veya disarda kime sorduysam gnc tavsiye etmedi protein filan icin .

iz_sport
01-12-2014, 12:49
Creatine beles aldim mass la beraber para vermedim arkadsimdan l carnitin filan iyi oldu kilom oldugu icin mass kullanmiyorum fakat creatine bir iki defa deneme kullandim inanilmaz antremanda guc artisi ve pergormans sagladi ki hoca suan creatini kesti kullanmami istemiyor daha sonra diye. L carnitin ve protein yeterli suan dedi protein tozunuda almanyada x bir marka almistim bitti baktim ettim 3 markayi forumlarda baktim en son hardline geldim bakicaz yarin alicam ,

Creatine neden aldin diye soran olmus bilmedigim icin sormak istedim zarari varmi veya - bir durumu neden oyle soylendi ?
Ve ilk aylarda protein harici ek ne onerirsiniz 4, 5 ay oldu benim
Glutamin nedir , cla nedir merak ediyorum bilenlerden ,
Cla yi yatarken neden kullaniyorlar

creatine neden kullanıyorsun diye ben söyledim 15 gün kullanıp 15 gün bırakmak zorundasın sürekli kullanımda karaçiğerde yağlanma yapıyor bazı insanlarda bu yüzden neden kullanıyorsun dedim ben zararını gördüm sen görme bence onu yüzünden damarlarım genişlemişti bende faydasını gördüm ama zararınıda gördüm onun yerine şuan noxplode yazan ürünü kullanıyorum inan daha etkili ve daha yararlı sadece spordan önce iciyorum ve 15 dk içerisinde etkisini görteriyor ve büyük ölcüde beni dinç tutuyor

emir91
01-12-2014, 13:03
Lütfen tam olarak bilmediğiniz konularda insanları yanlış yönlendirmeyin hangi kreatin 15 gün kullanıp 15 gün ara veriliyor acaba ? öyle bir kullanım şekli yoktur veya kreatin yüzünden damar genişlemesi ?

slave
01-12-2014, 13:28
creatine neden kullanıyorsun diye ben söyledim 15 gün kullanıp 15 gün bırakmak zorundasın sürekli kullanımda karaçiğerde yağlanma yapıyor bazı insanlarda bu yüzden neden kullanıyorsun dedim ben zararını gördüm sen görme bence onu yüzünden damarlarım genişlemişti bende faydasını gördüm ama zararınıda gördüm onun yerine şuan noxplodse yazan ürünü kullanıyorum inan daha etkili ve daha yararlı sadece spordan önce iciyorum ve 15 dk içerisinde etkisini görteriyor ve büyük ölcüde beni dinç tutuyor

Tavsiyeni dikkate alicam noxu forumlardada okudum baya iyi diyorlar

Oznsrl
01-12-2014, 14:21
Su ile içtim antreman sonrası süt ile tüketilmez süt geç sindirildiği için etkisi hemen olmaz dolayısı ile zarar gören lifleri hemen tamir etmesi gerekir ve yerine getiremez görevi su hemen kana karıştıgı için sonuc daha erken olur kasyıkımı olmaz.

bizim tozlar boşa gitti yani püü nitrotechdi bile içim acıdı şimdi :D

free-hifi
01-12-2014, 14:30
bizim tozlar boşa gitti yani püü nitrotechdi bile içim acıdı şimdi :D

0 yağlı sütte mi olmaz ?

O zman suyla takılacağım bende

Gko
01-12-2014, 15:03
bende kullandım creatin hiçte zararını görmedim sadece 15dkda bir wcde alıyodum soluğu o kadar :D creatinin kullanım şekli 1 ay kullandıktan sonra 1.5-2 hafta ara verme şeklinde diye biliyorum

B16
01-12-2014, 15:29
Yeni başlıcam, öneri verebilicek olan?

Beslenme, antreman türü, zaman, gün aralıkları vs.

Fitness yapıcam amacım body building değil.

onat
01-12-2014, 17:06
creatinin eskiden bu şekilde kullanıldığını biliyor muydun :D creatin kullanımı esnasında idrar rengi koyulaşır. buda böbrekleri zorladığı içindir. o yüzden eskiden beri 2 hafta kullanılır sonra 1 hafta off verilir. he off vermesen n olur hiçbişey olmaz. insan vücudu çok üst düzey hormonlara, ilaçlara bile dayanıyor, creatin mi öldürcek :D