Orijinalini görmek için tıklayınız : ***** site hakkında !!
Beyler zamanında birisi yazdı, sanki yasakmış gibi, şimdi bir türlü düzeltemiyoruz. Yahu şu sitenin adını yazın, sahibinden.com yazın. Neden ısrarla ***** site, ***** site :)
emrah-58
29-10-2013, 18:00
sanırım site paralı felan olunca reklamını yapmamak adına ***** site denilmeye başlandı :D
Daha önceden hatırladığım kadarıyla adminlerden biri sitenin adının zikredilmesi yasak tarzında birşey söylemişti.. Ondan sonra kaldı öyle ***** site diye.. :) Benim hatırladığım kadarıyla bu şekilde olmuştu..
Bende hep düşünüyorum ulan ***** site diyeler link paylaşıyorlar sahibinden.. Ne alaka diyodum.. Demek ki yasak falan yokmuş :)
Reklam açısından sıkıntı yaşamamak için yazardım ben bi ara :)
tdipower
29-10-2013, 18:03
Daha önceden hatırladığım kadarıyla adminlerden biri sitenin adının zikredilmesi yasak tarzında birşey söylemişti.. Ondan sonra kaldı öyle ***** site diye.. :) Benim hatırladığım kadarıyla bu şekilde olmuştu..
Bende hep düşünüyorum ulan ***** site diyeler link paylaşıyorlar sahibinden.. Ne alaka diyodum.. Demek ki yasak falan yokmuş :)
bende böyle birşey hatırlıyorum sanki yasak tarzı konuşmalar olmuştu o yüzden yazmak istemiyor kimse
sahibinden.com un reklama ihtiyacı yok bence.Hepimizin sık kullanılanlarında ve günde en az bir defa ziyaret ediliyordur.
yasak masak yok kardeşim yazın gitsin bu konuyuda sabitliyecem düzelene kadar :D
yasak masak yok kardeşim yazın gitsin bu konuyuda sabitliyecem düzelene kadar :D
Madem öyle yılların acısını çıkartalım. :D :D
sahibinden.comsahibinden.comsahibinden.comsahibind en.comsahibinden.comsahibinden.comsahibinden.comsa hibinden.comsahibinden.comsahibinden.comsahibinden .comsahibinden.comsahibinden.comsahibinden.comsahi binden.comsahibinden.comsahibinden.comsahibinden.c omsahibinden.comsahibinden.comsahibinden.comsahibi nden.comsahibinden.comsahibinden.comsahibinden.com sahibinden.comsahibinden.comsahibinden.comsahibind en.comsahibinden.comsahibinden.comsahibinden.comsa hibinden.comsahibinden.comsahibinden.comsahibinden .comsahibinden.comsahibinden.comsahibinden.comsahi binden.comsahibinden.comsahibinden.comsahibinden.c omsahibinden.comsahibinden.comsahibinden.comsahibi nden.com
Adminler o kadar saf ki sahibinden yazmak yasak diyip, sitenin 4 bir yaninda sahibinden linkleri konulmasina izin vermsler..
Hakikatten saf bunlar yav..
Ruyamda bir adminin techturkey'de ilan acarken sadece sahibinden.com ilanlarini yapistirmayin, ilan icerigini de techturkeyde paylasin demesine ragmen "aha sahibinden yazmayi yassahlamislar lo" seklinde anlayanlari gordum, efkarlandim..
bence olayın gelişimi aşağıdaki gibi
-açıklama olmadan satılık bölümünde direk sahibinden.com linki vermek yasaktır
-açıklama olmadan direk sahibinden.com linki vermek yasaktır
-direk sahibinden.com yasaktır
-sahibinden.com demek yasaktır
Bence ***** site yazmak daha kolay sahibinden.com yazmaktan sebebi bu :D
Adminler o kadar saf ki sahibinden yazmak yasak diyip, sitenin 4 bir yaninda sahibinden linkleri konulmasina izin vermsler..
Ruyamda bir adminin techturkey'de ilan acarken sadece sahibinden.com ilanlarini yapistirmayin, ilan icerigini de techturkeyde paylasin demesine ragmen "aha sahibinden yazmayi yassahlamislar lo" seklinde anlayanlari gordum, efkarlandim..
hep askerligin verdigi sikintilar bunlar
zamanla atlatacaksin merak etme
mert_can 41
29-10-2013, 18:26
Ben de yasak sananlardanım adını öyle bir şey okumuştum ondan beri sahibinden adını kullanmamaya çalışıyorum kullanırkende bir stres yaşıyorum anlamsız :D
Görkem.Y
29-10-2013, 18:29
Başlığı ilk okuduğumda yine sahibinden.com da ilanlarla ilgili sorun yaşayan oldu zannettim :D
Kesinlikle çıkış noktası budur :D
gokhankenar
29-10-2013, 18:36
sahibinden.com un reklama ihtiyacı yok bence.Hepimizin sık kullanılanlarında ve günde en az bir defa ziyaret ediliyordur.
:icon_tup::icon_tup:
http://img692.imageshack.us/img692/5784/ryef.png (http://imageshack.us/photo/my-images/692/ryef.png/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
bende böyle birşey hatırlıyorum sanki yasak tarzı konuşmalar olmuştu o yüzden yazmak istemiyor kimse
Ben de yasak sananlardanım adını öyle bir şey okumuştum ondan beri sahibinden adını kullanmamaya çalışıyorum kullanırkende bir stres yaşıyorum anlamsız :D
bende öyle hatırlıyorum cem yukarda yazan arkdslar gibi.
hatta daha oncede boyle bı konu acımıstı sahbnden e ***** sıte demeyın dıye, orda da bazı uyeler aynı yukardakı msjlar gıbı hatırladıklarını belirtmiştir.
saflık düşüncene bişey diyemiyorum, yine kararı sana bırakıyorum.safım diyosan safsındır.
Ne? ***** site demek yasak mı?
İstanbul
29-10-2013, 18:43
Bir de deneme,roll falan yapanların ***** yer muhabbeti var,akşama ***** yere gelin vs..her okuyuşumda merak ediyorum acaba neresi o ***** yer diye:)
Day Walker
29-10-2013, 18:43
***** site yazınca daha bi esrarengiz oluyo :D
Bir de deneme,roll falan yapanların ***** yer muhabbeti var,akşama ***** yere gelin vs..her okuyuşumda merak ediyorum acaba neresi o ***** yer diye:)
onun sebebi belli polis vs sıkıntı çıkmasın diye
İstanbul
29-10-2013, 18:51
onun sebebi belli polis vs sıkıntı çıkmasın diye
Onu biliyorum da her seferinde merak ediyorum bana noluyosa:)
bende öyle hatırlıyorum cem yukarda yazan arkdslar gibi.
hatta daha oncede boyle bı konu acımıstı sahbnden e ***** sıte demeyın dıye, orda da bazı uyeler aynı yukardakı msjlar gıbı hatırladıklarını belirtmiştir.
saflık düşüncene bişey diyemiyorum, yine kararı sana bırakıyorum.safım diyosan safsındır.
Bence hata sizde değil yönetimlerde.. Çünkü birşey anlatıldığında demekki, "yeni doğmuş bebeğe" anlatır gibi anlatması lazım yönetimlerin ..
Diğer şekilde "gördük valla yassah yazdılar" diyen üyeler çıkması normal..
Neden diyecek olursan, bizimle aynı şekilde ilanlarda sadece sahibinden.com linki verilmesini yasaklayan gezenbilir sitesinde de, üyeler aynı şekilde "yassah galiba" anlayışına bürünüp ***** site demeye başlamışlar.
Şuradan okuyabilirsin;
sahibinden.com'a neden ***** site diyorsunuz ? (http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:pnB2xnv03nAJ:www.gezenbilir.com/index.php%3Ftopic%3D85806.0+&cd=1&hl=tr&ct=clnk&gl=tr)
HondatugraL
29-10-2013, 19:04
isyan etti :hahaha::hahaha::hahaha:
sana katılıyorum abi, birazda havalı oluyor :D
i-vtec07
29-10-2013, 19:28
***** site yazmak yasaklansın bence :D
bizim derdimiz hiçbir sekilde bilgi verilmeden sahibinden linki vermeyindi ayrıca adminlerden 1 tane var oda demediğine göre :) beyler lütfen ya :D
bizim derdimiz hiçbir sekilde ... sahibinden linki vermeyindi...
ben bilmem admin vermeyin dedi o bizim için ***** bir site artık.
şu ***** siteyi millet ile demeye başladığında roll drag mekanı gibi acaba herkesin bilmemesi gereken yer mi diye düşünüyodumda sonra baktımki iş değişik. bide o kadar söyleyin ceza yok denmesine rağmen hala halk tedirgin ceza gelir diye söylemiyorlar :D
Yılda 3 den fazla ilan vermeyi yasaklamış ***** site :D
bilalasmali
29-10-2013, 22:00
Reklama gerek yok gir araba piyasasına ilk soru ilan numarası kaç abi :)
Bence hata sizde değil yönetimlerde.. Çünkü birşey anlatıldığında demekki, "yeni doğmuş bebeğe" anlatır gibi anlatması lazım yönetimlerin ..
Diğer şekilde "gördük valla yassah yazdılar" diyen üyeler çıkması normal..
Neden diyecek olursan, bizimle aynı şekilde ilanlarda sadece sahibinden.com linki verilmesini yasaklayan gezenbilir sitesinde de, üyeler aynı şekilde "yassah galiba" anlayışına bürünüp ***** site demeye başlamışlar.
Şuradan okuyabilirsin;
sahibinden.com'a neden ***** site diyorsunuz ? (http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:pnB2xnv03nAJ:www.gezenbilir.com/index.php%3Ftopic%3D85806.0+&cd=1&hl=tr&ct=clnk&gl=tr)
:) inceledim şimdi.
teşekkürler ,haklısın .:)
***** site demek mi yasaklandı şimdi :D
Yılda 3 den fazla ilan vermeyi yasaklamış ***** site :D
yakında 2 ye sonra 1 e sonra direk paralı yaparlar heralde
Burak K.
29-10-2013, 23:06
***** site de demeyelim "ı ıhh,o site" diyelım anlaşılır zaten. :D
agresive
30-10-2013, 03:18
kıskanma favorilerini paylaş başlığı altında önceleri ***** site çok dönüyordu ama her yazılan yorumun altında sahibinden linkleri vardı son zamanlarda Connecting site linkini gördükce heralde sahibinden de bu foruma özel link veriyor mu diye düşünmüştüm :D :D şuan baktım tekrar normale dönmüş :D:D:D:D:D:D:D
İbrahim Erdem
30-10-2013, 03:30
***** site diyince sanki kimsenin bilmediği kadim bir sırra erişmiş gibi hissediyorum kendimi :D
Sahibindenden başka ilan verdiğimiz site yok ki zaten. ***** site desek de, site desek de anlaşılacak. :D O sebeple rahatsızlık vermemesi gerekiyor bence. :D Örneğin sitede ilan numarası 234567890 desek hangi site mi diyeceğiz gibi :D
Çok komik geliyor ya telsiz konuşması gibi :)
dragon07
30-10-2013, 09:57
***** site diyince çok havalı oluyorr :D
"sahibinden" diyorum olay çözülüyo :D
B.Battal
30-10-2013, 10:03
Öyle daha gizemli oluyor "***** sitede buluşalım :cool:" :D
AhcI bahcivan usak manav ;)
HondatugraL
03-11-2013, 12:15
Sahibindenden başka ilan verdiğimiz site yok ki zaten. ***** site desek de, site desek de anlaşılacak. :D O sebeple rahatsızlık vermemesi gerekiyor bence. :D Örneğin sitede ilan numarası 234567890 desek hangi site mi diyeceğiz gibi :D
hangi site :D
Şimdi ***** site yerine ***** site mi demeliyiz? Ben denedim olmuyor. Olamıyor. Yapamıyorum :(
ismailozkan_01
03-11-2013, 14:25
***** kelimesine alışığım meslek icabı :D bilinen site de kulağa hoş geliyor :D
hangi site :D
cekikgozlubaykus.com. :D
Gizli işler dönüyor o yüzden ***** deniyor. Herkes bilmesin, merak etsin. Uuu..