Orijinalini görmek için tıklayınız : Özel bir gün ?
Merhabalar arkadaşlar. böyle saçma sapan konular çok açılıyor bu kervana bende katılıyorum malesef ama gerçekten işin içinden çıkamıyorum. kız arkadaşımla 2.yıldönümümüz haftaya cumartesi yani ekim 26. ve ben yapıcaklarıma karar verdim ama işin içinden çıkabilirmiyim onu kesitiremiyorum.
Çorluda oturuyorum yer olarak İstanbul Ortaköy olarak kafamda kesinleştirdim. max Bütçem 450 tl. Üstüne malesef çıkamıyorum elimden gelen bu yol parası ıvır zıvır onları çıkarıyorm. yemek yenilip gece sonunda azda olsa eğlenebileceğim bir yer arıyorum. Reina veya sortie aklımda olan yerler. Devamında ise orta halli daha doğrusu pahalı olmayan ama temiz bir hotel olsun istiyorum ve eğlendiğim yerle kaldığım hotelin yakın olmasını umut ediyorum. Eğlendiğim mekanda orta halli bir yemek yenip üstünede 2 şer bardak votka içilir.
Sizce bu 2 mekanda ortalama nasıl bir fiyat gelir ?
İşleyiş nasıldır? ( restorantlar ve clup ortamı farklı yerlermi yoksa hepsi iç içemi. yemekten sonra ayrı bir giriş ücreti alınırmı. stand kiralam pahalıdır. ayakta sap gibimi takılıyorlar. gidenler bilgilendirirse sevinirim buralar hiç gitmedim normal clup ortamı değildir diye düşünüyorum )
Hotel olarak 1 gece max 150-200 lira olmalıki eğlenceye 250 gibi bir rakam kalsın.Hotel olarak tavsiyeleriniz nelerdir ?
Ve zor durumda kredi kartı kullanıcam hani neyse ne ne yapalım. Ancak bu kadar nakit ile çok zor duruma düşermiyim ? Özel bir gece olsun istiyorum.
Evet saçma olabilir ama soracak kimsem yok malesef. yarıdmlarınızı bekliyorum :)
turbo&quattro
20-10-2013, 00:55
Reina sortie gibi yerlerde aksam yemegi ve bara gecip ikiser icki icelim dersen eger kafadan 300+ tl gider ki kalan para ile Ortakoy civari hicbir otelde kalamazsin . Tavsiyem ortakoyu her keseye uygun yeme icme konaklama olanaklarina sahip taksim - cihangir hattina cevirmen.
Illaki ortakoy hatti olmali diyorsan xor Koray abin ile irtibata gec rezervasyon, konaklama vs herturlu konuda yardimci olur.
reina köşebaşı restorantta yer ayırtıp eğlencene yemekten sonra içeride devam edebilirsin giriş çıkışın sorun olmaz ama eğlence yemek konaklama 450TL yetmez gibi geldi bana...
abi 100 liralık fix menüler varmış galiba internette fiyatlar hakkında pek bilgi bulamıyorum. hani menüler o fiyatsa. votka red 50 lira değildir heralde ? arada kaynayan garsonların kafasına göre elden para aldığı bir ortamda değildir diye düşünüyorum. 35 lira votka red olsa en fazla 300 liraya çıkarız gibi abi olmazmı dersin. hani menüdeki fiyatlarla yeyip içip menüde çıkan liralık hesaba 400 yazıp önüme koymazlar dimi ?
guzel bi restaurannta yemek yemek, gecede reina yada sortie gibi bir yerde eglenmek ve sonrasında yine guzel bir otelde konaklamak minumum 600 tl gibi bir bütce tahminimce.
guzel bi restaurannta yemek yemek, gecede reina yada sortie gibi bir yerde eglenmek ve sonrasında yine guzel bir otelde konaklamak minumum 600 tl gibi bir bütce tahminimce.
yok abi yemek ve eğlence aynı mekanda olucak. önemli olan yemek kısmı o faslı uzun tutmak ağırdan almak istiyorum. ve ufakta olsa 1 er 2 şer duble eğlence kısmında alkol almak istiyorum. abartmadan. hotel dediğim gibi lüx istemiyorum zaten olamazda gecelik 200 liraya bir yer vardır heralde ? eli yüzü düzgün olsun temiz olsun yeterli benim için.
Sortie/Reina içerisindeki restoranlar için arada kampanya sitelerinde indirimler oluyor.
Yemek ve eğlence aynı mekanda olmasa aslında işin kolay da, senin ilacın yine reina&sortie olacak gibi.
isacicek28
20-10-2013, 01:08
ortaköye yakın burası burda içkisiz biz 25 30 lıraya karnımızı doyurmustuk gecen sene suan fıyatı bılmıyorum Suda Kebap | İSTANBUL (http://www.sudakebap.com.tr/istanbul/tr/)
reina köşebaşı restorantta yer ayırtıp eğlencene yemekten sonra içeride devam edebilirsin giriş çıkışın sorun olmaz ama eğlence yemek konaklama 450TL yetmez gibi geldi bana...
teşekkür ederim prosedür işleyişi hiç bilmiyorum restorant bar şeklinde olduğu için bide fazla lüx olduğundan kesitremiyorum malesef danışmak istedim.
Sortie/Reina içerisindeki restoranlar için arada kampanya sitelerinde indirimler oluyor.
Yemek ve eğlence aynı mekanda olmasa aslında işin kolay da, senin ilacın yine reina&sortie olacak gibi.
cumartesi geceleri giriş 50 liraymış. hani hepsinin bi arada olması ulaşım taksi parası böyle daha mantıklı gibi. aracı hotelin otoparkına bırakmayı düşünüyorum ortaköy içinde taksi kullanmayı düşünüyorum. hem alkol olucak bide.
ortaköye yakın burası burda içkisiz biz 25 30 lıraya karnımızı doyurmustuk gecen sene suan fıyatı bılmıyorum Suda Kebap | İSTANBUL (http://www.sudakebap.com.tr/istanbul/tr/)
evet yemek ve eğlenceyi ayırırsam düşünülebilir. teşekkürler önerin için :)
su adada yemek yıyıp ordan reına ya tekne ile gecmek guzel olabılır. fıyat ne tutar bılmıyorum ama:D suda kebap ı tavsıye ederım
su adada yemek yıyıp ordan reına ya tekne ile gecmek guzel olabılır. fıyat ne tutar bılmıyorum ama:D suda kebap ı tavsıye ederım
evet düşününce gerçekten güzel olabilir :D çok güzel olabilir hemde :D cidden güzel olur :D düşünmeyi kestim şuan o bile ağır geldi :D
Otel ve yemek için mutlaka fırsat sitelerine bi göz at derim , özellikle sezon bitti kış dönemi her yerde kampanya var 139!tl ye 4 yıldızlı otellerde. ( titanic otel vb ) oda bulabilirsin. Yemek için de aynı şekilde köşebaşında falan fırsatlar düşüyor. Telefondan girdiğim için bakıp link falan koyamadım sen bakabilirsin.
ben sadece yakalaco yu biliyorum.başka nasıl fırsat siteleri var ?
öncesinde böyle birşey
http://www.birliktealalim.com/firsat/cihangir-kafika-da-2-kisilik-sinema-keyfi/?irc=ob
daha sonrada şurası
Ortaköy Supperclub'da canlı DJ performansı eşliğinde akşam yemeği menüsü 120 TL yerine 69 TL! - BirlikteAlalim.com, Fırsatları yakala... (http://www.birliktealalim.com/firsat/ortakoy-supperclub-da-canli-dj-performansi-esliginde-aksam-yemegi-menusu/?irc=ob)
ve sonrasındada uygun bir hotel. güzel olurmu sizce ? ve supper club nasıldır? azda olsa bir reyna sortie havası varmıdır ?
34btr1907
20-10-2013, 03:07
fırsat sıtelerınden düşüremezsen yemek ve eğlenceyi ayır derim en son red voktaya 45 tl aldılar 1 bardak, yemek eğlence bir arada yaparsan + otel dahil + çorlu gıt gel benzin yetmez sana o bütçe
edit: supperclub fırsatı alsan 4 içki içsen 300 tl.. otelede 150 desen tamam gibi duruyor ama sürprizlerle karsılasman canını sıkar işte bu fırsat sitelerinden ben hıc almadım faydalananlar önerirse kaçırma derim.
fırsat sıtelerınden düşüremezsen yemek ve eğlenceyi ayır derim en son red voktaya 45 tl aldılar 1 bardak, yemek eğlence bir arada yaparsan + otel dahil + çorlu gıt gel benzin yetmez sana o bütçe
yook 100 liramı benzıne ayırdım o ayrı. ordada taxi kullanıcam aracı hotele parkedıp gideceğim yere yakın olursa hotel iyi olur :D
ya bu bütçe sadece yemek eğlence ve konaklama için diğer giderler ayrı :)
low&slow
20-10-2013, 03:20
SUADA CLUB (http://www.grupanya.com/istanbul/firsat/suada-club-ege-lezzet-menusu?irc=hp-ssi)
Beyoğlu Salsanat Karaoke veya Salsanat Club'a giriş ile 1 yerli içecek ve ikramlar | Grupanya! (http://www.grupanya.com/etkinlik/firsat/salsanat-karaoke-giris-1-kisi?irc=adl2-ccd)
Sheraton Istanbul Maslak Hotel'de çift kişilik 1 gece konaklama ve spa keyfi | Grupanya! (http://www.grupanya.com/turizm/firsat/sheraton-maslak-eki-uc-gece?irc=adl2-cmad)
Dediğiniz rakama anca böyle birşey düşünebilirsniz :)
SUADA CLUB (http://www.grupanya.com/istanbul/firsat/suada-club-ege-lezzet-menusu?irc=hp-ssi)
Beyoğlu Salsanat Karaoke veya Salsanat Club'a giriş ile 1 yerli içecek ve ikramlar | Grupanya! (http://www.grupanya.com/etkinlik/firsat/salsanat-karaoke-giris-1-kisi?irc=adl2-ccd)
Sheraton Istanbul Maslak Hotel'de çift kişilik 1 gece konaklama ve spa keyfi | Grupanya! (http://www.grupanya.com/turizm/firsat/sheraton-maslak-eki-uc-gece?irc=adl2-cmad)
Dediğiniz rakama anca böyle birşey düşünebilirsniz :)
çok teşekkür ederim araştırıp örnek vermişsiniz :) ancak aradaki mesafeleri göze katarak kullanacağım taxi parası benim yukarda verdiğim örneklere eşdeğer çıkmazmı sizce. yada benim örneklerime bütçemle altından kalkamazmıyım. çünkü araçla sinema yapıp ordan hotele bırakıcam.sonra 2 vesait supper git gel taxi. sizinkinde hem yemek ayrı hem eğlence ayrı yine aynı hesaba gelmezmi sizce ?
edit: supperclub fırsatı alsan 4 içki içsen 300 tl.. otelede 150 desen tamam gibi duruyor ama sürprizlerle karsılasman canını sıkar işte bu fırsat sitelerinden ben hıc almadım faydalananlar önerirse kaçırma derim.
140 tl nın ustunemı 300 yoksa toplamda mı 300 :) eğer toplamdaysa ıyı olur. surpriz derken nasıl surprizler mesela ? açıkçası bu kampanyalar benıde tedirgin ediyor. kullanıcı yorumu sart gerçekten inş aramızda vardır.
low&slow
20-10-2013, 03:32
çok teşekkür ederim araştırıp örnek vermişsiniz :) ancak aradaki mesafeleri göze katarak kullanacağım taxi parası benim yukarda verdiğim örneklere eşdeğer çıkmazmı sizce. yada benim örneklerime bütçemle altından kalkamazmıyım. çünkü araçla sinema yapıp ordan hotele bırakıcam.sonra 2 vesait supper git gel taxi. sizinkinde hem yemek ayrı hem eğlence ayrı yine aynı hesaba gelmezmi sizce ?
Birbirine en yakın bolgeler bunlar taksı bu bolgelerde fazla tutmaz tahmını toplamda en fazla 50-60 lıra bı taksı ucretı tutar.
siz nasıl yapıcaksınız anlıyamadım :)
Yemek - sinema - hotel - club- hotel seklındemı?
Birbirine en yakın bolgeler bunlar taksı bu bolgelerde fazla tutmaz tahmını toplamda en fazla 50-60 lıra bı taksı ucretı tutar.
siz nasıl yapıcaksınız anlıyamadım :)
Yemek - sinema - hotel - club- hotel seklındemı?
yok verdiğim örnekte önce sinema. sınema basıt gıbı olucak önce :). sonra yemek ve eğlenceyi aynı mekanda ama güzel bir yerde düşünüyorum. eğer ayırırsam yol ücretinden korkuyorm açıkçası. ve gideceğim eğlence mekanının kalitesinden. en son hotel. sınemadan sonra aracı hetelın otoparkına bırakıcam. birabımız çalışıyor rica ettim buralarda otopark ucretleri çok pahalı dicem o arada kaynar zaten. :) çünkü o beylıkduzunde günluk dairelerde kalıcagımızı dusunuyor. acıkcası o yorgunlukla oraya gıdemem aracla. ayrıca o kadar guzel seyden sonra basıt bıyerde kalmak cok kötü bitiş olabılır :)
turbo&quattro
20-10-2013, 03:37
Senin ilacin Koray ( xor ) da. At bir pm sana yapsin bir plan program :)
34btr1907
20-10-2013, 03:38
140 tl nın ustunemı 300 yoksa toplamda mı 300 :) eğer toplamdaysa ıyı olur. surpriz derken nasıl surprizler mesela ? açıkçası bu kampanyalar benıde tedirgin ediyor. kullanıcı yorumu sart gerçekten inş aramızda vardır.
fırsat 140 + 30 40 içkiye kitlerler en az, x4 içseniz 120 de bu + otel bütçene denk oluyor işte
Senin ilacin Koray ( xor ) da. At bir pm sana yapsin bir plan program :)
tamamdır yarın ilk işim koray abiye ulaşıcam :)
fırsat 140 + 30 40 içkiye kitlerler en az x4 içseniz + otel bütçene denk oluyor işte
çok sevindim şuan böyle olursa bu plan olur. eğer başka fikirleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim :)
Ben 2 yıl suadada organizasyon bölümünde çalıştım,kebap bölümünü tavsiye ederim.
Yemek ve mezeleri gayet başarili,az karnımı doyurmadım :D
Bazı şeyleri ele bence..
Doğru düzgün bir otel istiyorsan, ve Ortaköy civarına yakın bir yer olacaksa kişi başı 100-150 altına zor bulursun ki bu dediğim 5*'lı oteller değil. Haftasonu olduğu dikkate alındığında da fiyatlar 150 üstüne çıkabilir, araştırmak lazım. Fırsat siteleri burada da avantajlı olabilir, mutlaka iyi incele..
Otele en iyi ihtimalle 2 kişi için 250-300 bıraktıktan sonra otel-mekan mekan-otel taksi ulaşımını da eklersen en az 50-60 da ona eklemen gerekir.
Geriye 100 lira paran kalır ki bu hiçbirşeye yetmez... Bahsettiğin mekanlarda içeriye girişin de sorun olabilir. Herhangi bir yere girer gibi elini kolunu sallaya sallaya giremeyebilirsin. İçerisi doludur, dışarıda sıra bekletir ya da keyfe keder bekletir. Sonunda alabilir de almayabilir de.. Aşırı can sıkıcı bir durumdur. Bunu yaşamamak için mutlaka rezervasyon yapmak gerekir ki stand rezervasyonu yaptığında min 1 şişe açtırman gerekir. 450-600 arası değişir ödeyeceğin meblağ.. Stand açtırıp 3-5 kadeh içki ile duramazsın, şişe açılması şarttır..
Benden sana tavsiye;
Fırsat sitelerinden 150*160 TL'ye Büyükada konaklamaları satın al. Genellikle iyidir oradaki oteller, prenses koyu - prenses otel bulursan bizzat tecrübe ettim, manzarası enfestir.. Hem bu ödemeyi kartla ve taksitle de yapabilirsin, bütçeni rahatlatır.
Otele ulaşım için otelin yerine göre değişmekle beraber faytona gidiş geliş 150 TL gibi bir meblağ bırakırsın. Geriye de 150 TL paran kalır. Sahildeki restaurantlar yerine bir üst sokaktaki yerleri tercih edersen karnını da doyurursun. Sahildekilerde fiyatlar epey pahalıdır ve bu bütçe yetmez meze+rakıya... Balığa girmiyorum bile..
Otele ulaştığında da önceden aldığın 1 şişe şarap ve 2 kadehi çantandan çıkarırsın. Biraz da çerez eklersin yanına.. Telefonundan da hafif bir müzik açtın mı... Sessiz, sedasız bir ortamda gayet romantik şarap keyfi yaparsın..
2. öneri ise ağva olabilir. Yine fırsat sitelerinde uygun oteller bulabileceğini düşünüyorum. Göl kenarı ve şarap keyifli olacaktır.
Yok illa eğlenelim, bağıralım, çağıralım diyorsan da Fasıl düşünebilirsin. Hem yemek hem eğlence beraber olmuş olur ve 2 kişi fix menü - sınırsız içki ile 150-160'a çıkarsın.. Taksim civarında bulabileceğin fasıl mekanlarına taksim civarında otel de eklediğinde taksi parası da cebinde kalır..
Bence bilinmis yerlerden ziyade, kesfedilmemis yerleri dene. Bu hem cebine yarar, hemde kalbinize yarar olur. Bahsettigin paraya cokta guzel seyler yapabilirsin ama unlu mekanlardan biraz uzaklasarak.
Oncelikle Reviews of Hotels, Flights and Vacation Rentals - TripAdvisor (http://www.tripadvisor.com) yorum sitesinden en guzel yorum alan yerlere bak ve fiyat araliginla karsilastir. Sonra bu karar verdigin tarihten once Istanbul'a gel ve kesif turuna cik, bu mekanlari ziyaret et. Kafana yatan bir yer olursa gorus, ozel aksaminizdan bahset. Emin ol hizmet sektoru bu tur ozel gunlere gercekten onem veriyor, onlarda heyecanlaniyorlar.
Restoran olarak Sultanahmet'te Armada Hotel'in Teras restoranini onerebilirim. Harika bir atmosferi ve lezzetli yemekleri var, fiyatlarida cok ucuk degil. En fazla 200 TL'ye cikarsiniz. Ordan ciktiktan sonrada bar pub tarzi ufak turistik yerler var, oralardada oturabilirsiniz. Otelede sultanahmet'te siz karar verin, Emine Sultan Hotel tavsiyem olabilir.
fırsat sitelerini internette biraz araştırırsan çok fazla şikayet olduğunu görebilirsin özel bir gece olacak dediğin içinde riske atmaya değmez diye düşünüyorum günlük daire bulabilirsin yada farklı bir yerde uygun bir otel. reina'da elden alıp alkol veren garsonlarda vardır ama tanıyıp bulmak lazım. istiklal beyoğlu tarafı yemek yedikten sonra eğlenceye devam etmek fiyat olarak sana daha uygun olur.
Leb-i Derya Restaurant (http://www.lebiderya.com/)
360Istanbul Home (http://www.360istanbul.com/tr/index1.html)
grupanya dakı otel fırsatlarına bak derım orda uygun bulabılırsın
34btr1907
20-10-2013, 14:16
Booking.com: Dünya çapında 355.741 otel. Yerinizi hemen ayırtın! (http://www.booking.com/index.tr.html?sid=724a140b28b61ec9deb6a112251aef4d ;dcid=1)
otellere burdan bakabilirsin 2. kişilik seçip fiyat daraltmasını ayarlayıp inceleyebilirsin
Bazı şeyleri ele bence..
Doğru düzgün bir otel istiyorsan, ve Ortaköy civarına yakın bir yer olacaksa kişi başı 100-150 altına zor bulursun ki bu dediğim 5*'lı oteller değil. Haftasonu olduğu dikkate alındığında da fiyatlar 150 üstüne çıkabilir, araştırmak lazım. Fırsat siteleri burada da avantajlı olabilir, mutlaka iyi incele..
Otele en iyi ihtimalle 2 kişi için 250-300 bıraktıktan sonra otel-mekan mekan-otel taksi ulaşımını da eklersen en az 50-60 da ona eklemen gerekir.
Geriye 100 lira paran kalır ki bu hiçbirşeye yetmez... Bahsettiğin mekanlarda içeriye girişin de sorun olabilir. Herhangi bir yere girer gibi elini kolunu sallaya sallaya giremeyebilirsin. İçerisi doludur, dışarıda sıra bekletir ya da keyfe keder bekletir. Sonunda alabilir de almayabilir de.. Aşırı can sıkıcı bir durumdur. Bunu yaşamamak için mutlaka rezervasyon yapmak gerekir ki stand rezervasyonu yaptığında min 1 şişe açtırman gerekir. 450-600 arası değişir ödeyeceğin meblağ.. Stand açtırıp 3-5 kadeh içki ile duramazsın, şişe açılması şarttır..
Benden sana tavsiye;
Fırsat sitelerinden 150*160 TL'ye Büyükada konaklamaları satın al. Genellikle iyidir oradaki oteller, prenses koyu - prenses otel bulursan bizzat tecrübe ettim, manzarası enfestir.. Hem bu ödemeyi kartla ve taksitle de yapabilirsin, bütçeni rahatlatır.
Otele ulaşım için otelin yerine göre değişmekle beraber faytona gidiş geliş 150 TL gibi bir meblağ bırakırsın. Geriye de 150 TL paran kalır. Sahildeki restaurantlar yerine bir üst sokaktaki yerleri tercih edersen karnını da doyurursun. Sahildekilerde fiyatlar epey pahalıdır ve bu bütçe yetmez meze+rakıya... Balığa girmiyorum bile..
Otele ulaştığında da önceden aldığın 1 şişe şarap ve 2 kadehi çantandan çıkarırsın. Biraz da çerez eklersin yanına.. Telefonundan da hafif bir müzik açtın mı... Sessiz, sedasız bir ortamda gayet romantik şarap keyfi yaparsın..
2. öneri ise ağva olabilir. Yine fırsat sitelerinde uygun oteller bulabileceğini düşünüyorum. Göl kenarı ve şarap keyifli olacaktır.
Yok illa eğlenelim, bağıralım, çağıralım diyorsan da Fasıl düşünebilirsin. Hem yemek hem eğlence beraber olmuş olur ve 2 kişi fix menü - sınırsız içki ile 150-160'a çıkarsın.. Taksim civarında bulabileceğin fasıl mekanlarına taksim civarında otel de eklediğinde taksi parası da cebinde kalır..
Abi fikirlerin için öncelikle teşekkür ederim.
Abi hotel olayı benim için abartı olmasına hiç gerek yok. 200 liraya otoparkı olan küçük çaplı bir hotele varım. Zaten ilk planımda beylikdüzü apart vardı oradan buralara kadar çıktım. Ortaköydeki ucuz yollu bir hotel bir aparttan ne kadar kötü olabilirki abi ? Olmadı Taksimde zaten kampanya sitelerinde 140-150 liralara güzel bana yetecek hoteller var gibi. Onlardan faydalanırım napiyim.
Ada yada Ağva fikri güzel ama uzak ve yorucu olucak abi. Ertesi günü zaman sıkıntısı yaşayabiliriz çünkü. Fayton falan soğukta pek hoşlanacağımız türden bir ulaşım türü olmayabilir abi. Ama yazın bu yazdıklarını değerlendirmemek kaçınılmaz olurdu. çok teşekkürler :)
Bütçe konusuna gelirsek kredi kartıyla beraber 550-600 e kadar yolu var abi sıkışınca problem yok neyse kullanırım orası hiç önemli değil. Sadece 450 nakitim var.
Yani abi amcım sadece güzel yemek yemek ve ardından ufak çaplı bir eğlence. Deli herşeyi yeyip içip ardından stand fln kiralayamam zaten malesef :) Ufak çaplı olucak herşey ve önceden rezervasyonlu olucak abi. Bugun karar verip kampanya sitelerinden yarın herşeyi tamamlamayı düşünüyorum.
fırsat sitelerini internette biraz araştırırsan çok fazla şikayet olduğunu görebilirsin özel bir gece olacak dediğin içinde riske atmaya değmez diye düşünüyorum günlük daire bulabilirsin yada farklı bir yerde uygun bir otel. reina'da elden alıp alkol veren garsonlarda vardır ama tanıyıp bulmak lazım. istiklal beyoğlu tarafı yemek yedikten sonra eğlenceye devam etmek fiyat olarak sana daha uygun olur.
Leb-i Derya Restaurant (http://www.lebiderya.com/)
360Istanbul Home (http://www.360istanbul.com/tr/index1.html)
Bu 360, suadiye rest. ile aynı yermi. Çözemedim orasını. Orasıda var aklımda. eğlence olarak ordan sonra yer bulursam güzel olucak.
Booking.com: Dünya çapında 355.741 otel. Yerinizi hemen ayırtın! (http://www.booking.com/index.tr.html?sid=724a140b28b61ec9deb6a112251aef4d ;dcid=1)
otellere burdan bakabilirsin 2. kişilik seçip fiyat daraltmasını ayarlayıp inceleyebilirsin
Booking.com: Bellezza Hotel , İstanbul, Türkiye - 10 Konuk değerlendirmeleri . Yerinizi hemen ayırtın! (http://www.booking.com/hotel/tr/bellezza-istanbul.tr.html?sid=6c47167073c061b0e8e93148c96b8 183;dcid=1;checkin=2013-10-26;checkout=2013-10-27;srfid=d48cadf88c66b5a16116ac93eb268f997d926d55X 4)
abi mesela bu sitede bu hotel 200 küsür ama fırsat sitelerinde 99 lira :) eğer bukadar fark oluyorsa 300 liraya geceliği olan bi ortaköy hotelini 200-220 liraya bulurum yani :) ortaköyde 20 hotel çıkıyo abi. Taksime kayıcak gibiyim.
Bence bilinmis yerlerden ziyade, kesfedilmemis yerleri dene. Bu hem cebine yarar, hemde kalbinize yarar olur. Bahsettigin paraya cokta guzel seyler yapabilirsin ama unlu mekanlardan biraz uzaklasarak.
Oncelikle Reviews of Hotels, Flights and Vacation Rentals - TripAdvisor (http://www.tripadvisor.com) yorum sitesinden en guzel yorum alan yerlere bak ve fiyat araliginla karsilastir. Sonra bu karar verdigin tarihten once Istanbul'a gel ve kesif turuna cik, bu mekanlari ziyaret et. Kafana yatan bir yer olursa gorus, ozel aksaminizdan bahset. Emin ol hizmet sektoru bu tur ozel gunlere gercekten onem veriyor, onlarda heyecanlaniyorlar.
Restoran olarak Sultanahmet'te Armada Hotel'in Teras restoranini onerebilirim. Harika bir atmosferi ve lezzetli yemekleri var, fiyatlarida cok ucuk degil. En fazla 200 TL'ye cikarsiniz. Ordan ciktiktan sonrada bar pub tarzi ufak turistik yerler var, oralardada oturabilirsiniz. Otelede sultanahmet'te siz karar verin, Emine Sultan Hotel tavsiyem olabilir.
Abi Sultanahmet dediğin yerlere çok uzağım ben ya. Keşif yapsamda 1 gün hiç bilmediğim biryerde birşey beğendiremem kendime. Şimdi verdiğin linki inceliyorum çok teşekkürler.
Bu 360, suadiye rest. ile aynı yermi. Çözemedim orasını. Orasıda var aklımda. eğlence olarak ordan sonra yer bulursam güzel olucak.
hayır istiklal caddesinde 360 rez. gerektiren saplarla uğraşmayacağın güzel bir yer..
hayır istiklal caddesinde 360 rez. gerektiren saplarla uğraşmayacağın güzel bir yer..
Eğlence kısmı ve fiyatlar nasıldır bilginiz varmı acaba ?
fiyatları çok yüksek değil normal zaten sitesinde menüleri var oradan da bakabilirsin manzaralı bir yerde ayırtırsan tadından yenmez ;)
fiyatları çok yüksek değil normal zaten sitesinde menüleri var oradan da bakabilirsin manzaralı bir yerde ayırtırsan tadından yenmez ;)
eğer taksimde karar kılarsam burası güzel olur :) tekrar sağol :)
arkadaşlar yokmudur başka önerisi olan ? hotel tavsiyesi kampanya tavsiyesi ne yapayim ne edeyim sinema olsunmu yemek ayrımı olsun ne yapıcam bilmiyorum. Ben hala ortaköy araştırıyorum.
360'in menu ve fiyat listesi websitesinde var. Ilk populer oldugu kadar iyi diil su an ama kotu de mekan diildir.
arkadaşlar yokmudur başka önerisi olan ? hotel tavsiyesi kampanya tavsiyesi ne yapayim ne edeyim sinema olsunmu yemek ayrımı olsun ne yapıcam bilmiyorum. Ben hala ortaköy araştırıyorum.
o bütçelere konaklayıp yeme yiyip üstüne birde eğlenmen ortaköy tarafında mümkün değil...
Cihangir Kafika'da 2 kişilik sinema keyfi | Grupanya! (http://www.grupanya.com/istanbul/firsat/kafika-cift-kisi-film-mart?irc=sb-dm-cp2)
40tl
130tl
5* Ortaköy Princess Hotel'de 2 Kişilik Lüks Konaklama! (http://www.sehirfirsati.com/deals/istanbul/mika-tur-princess-hotel-ortakoy-konaklama-tatil/27987584?CID=TR_COP_478_225_1_1&utm_source=cop_478&utm_medium=cop_225&utm_campaign=cop_1&utm_content=cop_1?ref=avrupa)
220tl
düz hesap 400 tl desek.
yada hoteli buna çevirip reinadan rezerve yaptırıp yemekten sonra 1-2 saat takılıp 200 lira bırakmak ?
Ortaköy Bellezza Hotel'de Masalsı Konaklama Deneyimi (http://www.sehirfirsati.com/deals/istanbul/Groupon-Tatil-Hotel-Bellezza/28017932?CID=TR_COP_478_225_1_1&utm_source=cop_478&utm_medium=cop_225&utm_campaign=cop_1&utm_content=cop_1?ref=avrupa)
100 tl
Son çarede kişi başı 40 liralık bir yemek yeyip.ardından reina sortie yada suppera uğrayıp ardından da son 100 liralık hotele gitmek. 500 lira de üstünede zaten karttan çekerim. 100 lirayemek 100 lira hotel; 300 lira eğlenceye kalır yinemi gol değil ?
eğleceğin ve kalacağın yer konusunu bilemiyorum ama yemek konusunda istediğim yer kız kulesi. duymuştum orda yemek yenebiliyormuş.
360'in menu ve fiyat listesi websitesinde var. Ilk populer oldugu kadar iyi diil su an ama kotu de mekan diildir.
mesajın için teşekkür ederim :) taksimi çıkardım artık ya ortaköyde birbirine yakın yerlerde birşeyler yapıcam artık napalım.
eğleceğin ve kalacağın yer konusunu bilemiyorum ama yemek konusunda istediğim yer kız kulesi. duymuştum orda yemek yenebiliyormuş.
nası gidilir neyle gidilir ? fiyatlar nasıldır acaba bir bakalım :)
nası gidilir neyle gidilir ? fiyatlar nasıldır acaba bir bakalım :)
ya ben ortaya attım işte bir fikir :D detay hiç bilmiyorum. ben senin yerinde olsam gece klubune gideceğime o tarz bir lokanta da yemek yer ve sonra otele giderim.
veya çok güzel bir otelde oda hazırlatırım. yemek, içki falan odada yerim. buda bi seçenek.
ya ben ortaya attım işte bir fikir :D detay hiç bilmiyorum. ben senin yerinde olsam gece klubune gideceğime o tarz bir lokanta da yemek yer ve sonra otele giderim.
veya çok güzel bir otelde oda hazırlatırım. yemek, içki falan odada yerim. buda bi seçenek.
abi hotel olayını yapmıştım. Şimdi araya birşeyler eklemek istiyorum. Kız kulesi güzel fikir ama git gel sıkıntı çıkartıcak anladığım kadarıyla. :)
abi hotel olayını yapmıştım. Şimdi araya birşeyler eklemek istiyorum. Kız kulesi güzel fikir ama git gel sıkıntı çıkartıcak anladığım kadarıyla. :)
taksiler var deniz taksiler mi diyorlar neyse işte.. çağırıyorsun geliyor istediğin yere mekana bırakıyor. nere istiyorsan.
aybarsdnr
20-10-2013, 22:48
kız kulesi düşünülen gibi bir yer değil. insan profili vs. bozuldu. soğuk havalarda kapalı ortamda olunduğu için, manzara falan görmekte imkansızlaştı ve fiyatları da pahalıdır. o fiyatlara çok güzel alternatifler var.
Şöyle bir önerim var sana. Sortie nin içerisinde "Al catra" isimli bir brezilya et lokantası var. Sınırsız et yiyebiliyorsunuz. 13, 14 farklı çeşit et geliyor masaya ve isteyip istemediğiniz soruluyor, eğer istersen hemen orada tabağına servis ediliyor. Dediğim gibi istediğinden istediğin kadar yiyebilirsin ve çok lezzetlidir. İçecek hariç fix menü fiyatı, 89 TL. Bence saat 8.30, 9 gibi rezervasyon yap, yemeğinizle beraber şarabınızı için totalde 300 tl ye, hem sortie de olursun hem de güzel bir yemek yemiş olursun. Diğer türlü 2 kişi bir köşede duracaksınız ve inan yapmak istediğin jest senin için eziyete dönüşecek.
kız kulesi düşünülen gibi bir yer değil. insan profili vs. bozuldu. soğuk havalarda kapalı ortamda olunduğu için, manzara falan görmekte imkansızlaştı ve fiyatları da pahalıdır. o fiyatlara çok güzel alternatifler var.
Şöyle bir önerim var sana. Sortie nin içerisinde "Al catra" isimli bir brezilya et lokantası var. Sınırsız et yiyebiliyorsunuz. 13, 14 farklı çeşit et geliyor masaya ve isteyip istemediğiniz soruluyor, eğer istersen hemen orada tabağına servis ediliyor. Dediğim gibi istediğinden istediğin kadar yiyebilirsin ve çok lezzetlidir. İçecek hariç fix menü fiyatı, 89 TL. Bence saat 8.30, 9 gibi rezervasyon yap, yemeğinizle beraber şarabınızı için totalde 300 tl ye, hem sortie de olursun hem de güzel bir yemek yemiş olursun. Diğer türlü 2 kişi bir köşede duracaksınız ve inan yapmak istediğin jest senin için eziyete dönüşecek.
tamam mesela yemek yendi gece 11 gibi artık bitirdik peki sonra ? işleyiş nasıl clup ortamına geçmek için ayrı ücret cerilicekmi ortam nasıl ordan orayamı geçiliyor. bulunduğun ortamdamı müzikler başlıyor. bunu hiç bilmiyorum
aybarsdnr
20-10-2013, 22:55
Fakat bambaşka bir önerim daha olacak. madem özel bir gün sizin için, klasikleşmiş bir boğaz akşamı yerine, "ataşehir byotell flora residance" tan güzel bir daire kirala gecelik. 1+0 oluyor galiba. önceden oteli arayıp özel bir gün ve odayı şöyle böyle süslermisiniz diye rica edersin. yanına 1 şişe şarap alırsın, güzel bir film alırsın.
öncesinde de suadiye cafe de paris restaurant a gidersiniz. terası deniz manzaralı çok hoş. 2 kişi 200 TL verirsin yemek ve şarapla.
aybarsdnr
20-10-2013, 22:57
tamam mesela yemek yendi gece 11 gibi artık bitirdik peki sonra ? işleyiş nasıl clup ortamına geçmek için ayrı ücret cerilicekmi ortam nasıl ordan orayamı geçiliyor. bulunduğun ortamdamı müzikler başlıyor. bunu hiç bilmiyorum
direk elini kolunu sallayarak girebilirsin. Arada bir engel yok yani. müzikte iç içe olduğu için tek bir yerden yani mekanın müziğinden ilerliyor. hemen bara gidip içkini alabilirsin. Ancak dediğim gibi, bu tarz yerlerde loca veya stand ayarlamadığın sürece köşede bir yerde ayakta dikilmek durumunda kalırsın.
direk elini kolunu sallayarak girebilirsin. Arada bir engel yok yani. müzikte iç içe olduğu için tek bir yerden yani mekanın müziğinden ilerliyor. hemen bara gidip içkini alabilirsin. Ancak dediğim gibi, bu tarz yerlerde loca veya stand ayarlamadığın sürece köşede bir yerde ayakta dikilmek durumunda kalırsın.
burda da bardan aldığın içkiyi elden mi veriyorsun klasik cluplerde olan muhabbetmi yani yoksa hesap flnmı tutuluyor ayrı ?
İşte malesef oda hazırlatma olayını yapamam bu sene onu yaptım çünkü aynısı çok klasik olucak. İlerleyen senelerde inşallah. :) sağol
aybarsdnr
20-10-2013, 23:08
stand vs olmadığı için paranı uzatıp alabilirsin. kesinlikle programını nerede ne kadar harcayacağını kafanda netleştir, güzel gününüzde "acaba ne kadar gelecek?, geçirirler mi şimdi?" gibi düşünceler olursa kafanda boşa yapmış olursun her şeyi.
biraz daha mütevazı bir program da düşünebilirsin.
Bak aklıma geldi. suada nın içinde, mezzaluna var. italyan restaurantı. Menüsünde fiyatları yazar:) orada yemek yersiniz. 100, 120 TL tutar. Sonra arkadaşların dediği gibi suadanın ücretsiz teknesiyle sortie veya reinaya gidersiniz. oradada 1, 2 bir şey içersiniz hadi 200 TL versen yemek ve eğlence işii 300-350 tl arasına biter.
EserBodrum
20-10-2013, 23:18
Mesajım bulunsun lazım olucak banada :D
evet aklımda birde o fikir var. ancak giriş 50 tlden 100 yapar. 2şer votkadan 160 desen. eldense geçirmelerine imkan yok zatende kıyı köşe meselesi kafamı karıştırıyor. ama en güze ve mantıklısı bu benim için ya parayı illa veririm karttan çekerim birşekilde hallederim. ama korkum devasa hesaplar 120 liralık yeyip 200 lira ödemek. 200 liralık içip 300 ödersem planım bozulur. üstesinden gelirim ama moralim bozulur :)
suada içindeki öteki rest. larda menülerde fiyat yazmıyormu ?
Direk şöyle birşey alıp gitsem ?
suada'da fiyatları abartı değildir ama internetten alınan paketlerde sıkıntı yaşayan çok araştırırsan görürsün sende zaten...
evet baya sıkıntı yaşayan varmış. bilet almadan gidicem ya 200 liraya çıkarız heralde ?
evet baya sıkıntı yaşayan varmış. bilet almadan gidicem ya 200 liraya çıkarız heralde ?
rezervasyon yaptırırken sorun fix menü fiyatlarını var mı yok mu diye eğlencede orada olabilir güzel yerdir..
Booking.com: Otel Republika Ortakoy Aparts , İstanbul, Türkiye - 145 Konuk değerlendirmeleri . Yerinizi hemen ayırtın! (http://www.booking.com/hotel/tr/republika-academic-aparts-ortakoy.html?aid=345198&checkin=2013-10-26&interval=1&label=176559265&lang=tr&selected_currency=TRY&utm_source=hotelscombined&utm_medium=SPPC&utm_term=hotel-411597&show_room=41159701)
bu hoteli bilenler varmı arkadaşlar ? gerçekmi değilmi güzelmi çirkinmi çözemedim
450 tl bahsedilen mekanlar için yetmez, hatta imkansız :D Reinada cumartesi yer olmayacagından bistro vereceklerdir. Bu da şişe açtırmak demek. Yer varsa ayakta tabi ne ala :) Yeme içme işi de yere göre değişir. Ama reinada yerseniz 200-250 den aşşağı hesap gelmez. İçki hariç. Otel olayını bilemiyorum o fiyata dahil mi değil mi bütçenizde :)
450 tl bahsedilen mekanlar için yetmez, hatta imkansız :D Reinada cumartesi yer olmayacagından bistro vereceklerdir. Bu da şişe açtırmak demek. Yer varsa ayakta tabi ne ala :) Yeme içme işi de yere göre değişir. Ama reinada yerseniz 200-250 den aşşağı hesap gelmez. İçki hariç. Otel olayını bilemiyorum o fiyata dahil mi değil mi bütçenizde :)
sortiede yemek yeyip taksime yakın bir hotel yada apartta konaklayacağim 120-130 a apart var 200 civarıda hotel var. şimdi hotelmi apartmı son kararı vericem yarın sabahta rezerve yaptırıcam. nakit 500+150-200 kredi limitim var
Birkez daha tekrarliyorum, kendinize macera arayin, bilinmis yerlerden kacinin, ozellikle marka olmus, yeni yerler kesfedin, en fazla o sure zarfinda ya kavga edersiniz yada tekrar aski yasarsiniz. :)
S.Özeren
22-10-2013, 02:35
eğlence için alternatif olabilir
Masquerade Club Istanbul › (http://masqueradeistanbul.com/)
eğlence için alternatif olabilir
Masquerade Club Istanbul › (http://masqueradeistanbul.com/)
şuraya gitmez olaydım ya 2013 e girerken burdaydık en son ne oldu anlamadık 1500 lira kitlediler :D
Birkez daha tekrarliyorum, kendinize macera arayin, bilinmis yerlerden kacinin, ozellikle marka olmus, yeni yerler kesfedin, en fazla o sure zarfinda ya kavga edersiniz yada tekrar aski yasarsiniz. :)
abi kafam çalışmıyo artık bana örnek ver :D oraları nereleri bana bunları söyle :D
S.Özeren
22-10-2013, 12:40
şuraya gitmez olaydım ya 2013 e girerken burdaydık en son ne oldu anlamadık 1500 lira kitlediler :D
yılbaşı gecesi tek buraya özel değilki heryer kitliyor :)
Buraya da bakabilirsin. Almak istediğin fırsat olursa ilk önce indirimi veren yeri arayıp detaylı bilgi alman yararına olur. Sürprizle karşılaşmamış olursun.
İstanbul Fırsatları | Grupanya! (http://www.grupanya.com/istanbul/tum-firsatlar?irc=hp-nav-kn-istanbul-b)
huseyinturk
22-10-2013, 13:10
sen ortaköyü boşverde taksime doğru dön bence. Hatta ben senin yerinde olsam alırım sevgilimi güzel bir yerde yemek yedirir, sonra cihangirde merdivenlerde açık havada bişeyler içerdim manzaraya karşı başbaşa. Otopark sıkıntısıda yok cihangirin ara sokakları beleş otopark :D Taksimde gidilecek güzel yerlerde var ayrıca ortaköy biraz sosyete işi
Ben hediye konusu actigimda bana; o parayi araba harca vs diye ler nerdesiniz burda goremedim :D
Yemek olayini bnce otelde halledin. Odan sonra gece eglenin otele geri donun. Biz urlaya gitmistik beach motel&club'a co guzel olmstu
sen ortaköyü boşverde taksime doğru dön bence. Hatta ben senin yerinde olsam alırım sevgilimi güzel bir yerde yemek yedirir, sonra cihangirde merdivenlerde açık havada bişeyler içerdim manzaraya karşı başbaşa. Otopark sıkıntısıda yok cihangirin ara sokakları beleş otopark :D Taksimde gidilecek güzel yerlerde var ayrıca ortaköy biraz sosyete işi
http://www.sehirfirsati.com/deals/istanbul/340-radisson-blu-ortakoy-bogaz-aksam-yemegi/28383561?CID=TR_COP_478_225_1_1&utm_source=cop_478&utm_medium=cop_225&utm_campaign=cop_1&utm_content=cop_1?ref=avrupa
abi şurda rezerve sorcam şimdi varsa burda bi yemek yeyip ordan taksime akıcam dediğin gibi yapıcak birşey yok kasmıycam ya kendimi neyse se apartlar hoteller 150-200 arası ordada kalırım
The Haze Karaköy'de Panaromik Deniz Manzarası Eşliğinde Konaklama Deneyimi (http://www.sehirfirsati.com/deals/istanbul/Groupon-Tatil-The-Haze-Hotel-Konaklama/27987597?CID=TR_COP_478_225_1_1&utm_source=cop_478&utm_medium=cop_225&utm_campaign=cop_1&utm_content=cop_1?ref=avrupa)
hotel buraya bakıcam olmadı residans ayarlıcam.,
şimdi sorun takimde nerde eğlenebilirim güzell
edit;arkadaşlar radissonda yer yok boğazda nerde yemek yicem ben ya ?
Ortaköy Radisson Blu Bosphorus Hotel'de İstanbul'da Akşam Yemeği! (http://www.sehirfirsati.com/deals/istanbul/340-radisson-blu-ortakoy-bogaz-aksam-yemegi/28383561?CID=TR_COP_478_225_1_1&utm_source=cop_478&utm_medium=cop_225&utm_campaign=cop_1&utm_content=cop_1?ref=avrupa)
abi şurda rezerve sorcam şimdi varsa burda bi yemek yeyip ordan taksime akıcam dediğin gibi yapıcak birşey yok kasmıycam ya kendimi neyse se apartlar hoteller 150-200 arası ordada kalırım
The Haze Karaköy'de Panaromik Deniz Manzarası Eşliğinde Konaklama Deneyimi (http://www.sehirfirsati.com/deals/istanbul/Groupon-Tatil-The-Haze-Hotel-Konaklama/27987597?CID=TR_COP_478_225_1_1&utm_source=cop_478&utm_medium=cop_225&utm_campaign=cop_1&utm_content=cop_1?ref=avrupa)
hotel buraya bakıcam olmadı residans ayarlıcam.,
şimdi sorun takimde nerde eğlenebilirim güzell
edit;arkadaşlar radissonda yer yok boğazda nerde yemek yicem ben ya ?
Taksimde eğlenebileceğin en güzel yer bence :
Chanta : M.Ali Erbilin mekanı biz gittiğimizde bildiğin ünlü yağıyordu :D
https://foursquare.com/v/chanta-club/51daadeb498e1ce6dc8b7907
Fiyatlara reinadan daha düşük olduğu kesin.
Yemek içinde Lacivert Restaurant derdim ama kişi başı 80-90 civarı kesin tutar.
hemen bakıyorm abi oraya.
radisson doluymuş. suadadan yer ayırdım kampanyalı 130 lira ıvır zıvır derken 150-160 ı rahat bulur.
hemen bakıyorm abi oraya.
radisson doluymuş. suadadan yer ayırdım kampanyalı 130 lira ıvır zıvır derken 150-160 ı rahat bulur.
Benimde kasım ortası aynı aksiyonum olacak birde ilk yıl beklenti hep büyük haliyle :D Suada güzeldir ya 2 kişi kampanyalı derken fırsat sitesinden filan mı aldın fix menü mü ?
evet firsattan aldim cok acele oldu kafamda radisson vardi aradim.cumartesi dolu dedi bende suadaya dondum orasini aradim 2masa bosmus hemen aldim rezervasyon yaptim bukadar. fix menu vericekler. ama 130la kalmaz illa orda birsey eklerler gibi geliyor bana. gozume yetersiz gelirse zaten ben eklerim.
evet firsattan aldim cok acele oldu kafamda radisson vardi aradim.cumartesi dolu dedi bende suadaya dondum orasini aradim 2masa bosmus hemen aldim rezervasyon yaptim bukadar. fix menu vericekler. ama 130la kalmaz illa orda birsey eklerler gibi geliyor bana. gozume yetersiz gelirse zaten ben eklerim.
her hangi bir masrafın olmaz biraz fazla serin olur su ada
her hangi bir masrafın olmaz biraz fazla serin olur su ada
yardımların çok sağol valla :) yemek tamam şimdi aklımda taksimde arabayı nereye bırakıcam hangi apartta kalıcamhepsi birbirine benziyor caddeye en yakın hangisiyse onu seçiçem artık ve tabi park sorunu olmayan hangisiyse. Ve en önemlisi hangi clup chanta ya bakıyorm şuan. Alternatif birşey önerebilirmisin ?
arkadaşlar herşey tamam, taximde eğlence mekanı bulamıyorum . nereye giderim varmı fikri olan örnek verecek gidip memnun kalınan yer. küba fln hariç
arkadaşlar herşey tamam, taximde eğlence mekanı bulamıyorum . nereye giderim varmı fikri olan örnek verecek gidip memnun kalınan yer. küba fln hariç
Ne tarz istersin bilmiyorum ama club havasında en makul yer IQ olacaktır.
zillypera çok iyi türkçe müzikler çalan gece kulübüdür arto işletiyor mekanı
zillypera çok iyi türkçe müzikler çalan gece kulübüdür arto işletiyor mekanı
fiyatlarıda baz almak lazım, butce kısıtlı cunku.
bakıyorm dediğiniz yerlere şimdi. suadadan oraya geçiçem 11 gibi 2 şer bardak bişeler içeriz fazla durmam max 200 tl giriş dahil verebilirim.
bakıyorm dediğiniz yerlere şimdi. suadadan oraya geçiçem 11 gibi 2 şer bardak bişeler içeriz fazla durmam max 200 tl giriş dahil verebilirim.
tutmaz bile okadar :)
oo iyidir ozamn, kaliteli diyosun mekana yani. sitesine girdim hiç güncellenmemiş. Varmıdır başka önerin ? :) bugecede bunu tamamlamam lazım :D
oo iyidir ozamn, kaliteli diyosun mekana yani. sitesine girdim hiç güncellenmemiş. Varmıdır başka önerin ? :) bugecede bunu tamamlamam lazım :D
Zilly ile IQ kıyaslarsak zilly daha üst ve kaliteli bir mekan. IQ'nun rezervasyonsuz dam ile gelındıgınde kapı gırısınde sıkıntı yaratmadıgını bıldıgım ıcın aklıma ılk orası geldı, oyuzden onerdım.
Tercih senin aslında telefonla Zilly'nin sistemini ogrenıp ufak bi rezerve yaptırabılırsın kendi adına. En azından girişte beklememek adına :)
gespenster
23-10-2013, 19:27
zillypera bencede
Jolly joker var orayada bakabilirsin ama zillypera farklı bir mekan eğlenmeme gibi bir lüksün yok biraz kalabalık olur mekan küçük o kadar...
jolly jokere baktım haluk levent var o gece :D zilly biraz daha ağır bastı yarın rezerve yaptırayım son kararı vericem inş :D
jolly jokere baktım haluk levent var o gece :D zilly biraz daha ağır bastı yarın rezerve yaptırayım son kararı vericem inş :D
zillypera candır eğlence bakımından pişman olmazsın ;)
internette sitesini falan bulamadım ya, nasıl giriş ücreti fln, standa illa şişemi açılır ben şişe fln açmam 2 kişi nereye şişe açıyon :D
internette sitesini falan bulamadım ya, nasıl giriş ücreti fln, standa illa şişemi açılır ben şişe fln açmam 2 kişi nereye şişe açıyon :D
stand olursa şişe açılır ben hep şişe açtırarak gitmiştim kalabalık olarak ama giriş ücreti yok stand olsada olmasada kokteyller içkilerde 25-30lira falan
jolly jokerın konseptı farklıdır dıyecektım gereklı acıklama brs'den gelmıs :)
Pera'nın gırısınde ucret varmı bılmıyorum daha once hıc o sekılde gırmedım. Şayet varsa kısı bası 35-40 lıra arasıdır.
Eğer yoksa ıcerıye gırdıgınde ıcecegınız bı vodka redbull ortalama 35-40 tl arasıdır. Ona istinaden 200 TL' yi bulmaz bile dedim :)
05335753397 Zafer Köseoğlu..
Eyup Duygun
23-10-2013, 23:27
Zillypera ıyı fena degıldır.
Ama biraz yabancılık cektıgını falan gorsunler dırek uflemeye calısırlar.Bence bırseyı garsondan ısteme gıt bardan sen al.Ben en son gıttıgımde giris ucretı falan yoktu.
İyi eglenceler dostum.
aybarsdnr
23-10-2013, 23:36
zilly kız arkadaşınla özel bir günde gidilecek bir mekan değil bence. fazlasıyla sıkış tıkış, genelde kalabalık bir grupla eğlenip kafa dağıtmak için iyidir.
haydaa işler karışıyor. sıkış tıkış derken elimizde bardaklamı takılcaz kıyıda köşede anlamadım mevzuyu. rezervasyon niçin var ?
butcene gore kucuk beyoglundan basliyip, indigo, joker, r2d2 ,asmali pi vs oneririm ama oturalim birbirimiz duyalim sohbet muhabbet edelim diyosan kucuk beyoglu iyidr 200 liraya icmedigin bi ben kalirim. zillyde oturmak vs zor isler
yemekten sonra kulüp tarzında bir yer istediği için önerdik yoksa gir ponte restauranta ister yemek ye ister kop giriş 40tl 3 içki veriyorlar :D
yok azcik kopcaz zaten terihler dogruda .d ne bilim got gote olmayalim milletle .d ammann neyse ya ariucam yarin sikildim kac gundur bakin dur orayi ara burayi ara yeter bee .d