Orijinalini görmek için tıklayınız : AVH-2450BT için geri vites kamera tavsiye
Antalyalogy
04-10-2013, 22:10
Selamlar ,
Pioneer AVH-2450BT ana ünite için kaliteli görüntü alabileceğimiz fiyatı uygun bir geri vites kamerası arıyorum.
Ürün ve link tavsiyelerinizi rica ederim.
Teşekkürler..
ozankaya
07-10-2013, 11:52
bende pioneer avh-2550bt var ana unite olarak geri görüş kamerasıda navitech kullanıyorum montaj dahil 100tl gibi bir fiyatı olması lazım çok memnunum özellikle gece görüşü çok başarılı
Antalyalogy
07-10-2013, 12:09
bende pioneer avh-2550bt var ana unite olarak geri görüş kamerasıda navitech kullanıyorum montaj dahil 100tl gibi bir fiyatı olması lazım çok memnunum özellikle gece görüşü çok başarılı
KArdeşim sana zahmet gündüz ve gece çekilmiş geri görüş ekranı görüntüsü paylaşabilirmisin lütfen..
ozankaya
08-10-2013, 23:30
KArdeşim sana zahmet gündüz ve gece çekilmiş geri görüş ekranı görüntüsü paylaşabilirmisin lütfen..
hafta sonuna kadar koymaya çalışırım
Antalyalogy
10-10-2013, 00:31
hafta sonuna kadar koymaya çalışırım
Teşekkürler..
darkmoon
10-10-2013, 00:59
o kameraların hepsi aynıdır arkadaşlar aracınıza uygun olanını alın sadece cmosu yeni nesil olmasına özen gösterin diyicem ama eski nesil cmoslularda kalmadı gibi bir şey zaten.
yeni konu açmayım dedim aracımda pioneer double teyp var geri görüş kamerası alıp kendim bağlayacağım fakat takıldığım bir yer var
kameranın tetikleyicisini teyp çıkışından kendi kablosuna mı bağlamak lazım veya geri vites ışığına giden kablodan paralel kablo çeksem geriye takınca görüntü otomatik olarak teybe gelir mi uzman arkadaşlar bi el atıverin :)