Orijinalini görmek için tıklayınız : ''micheal phelps diet'' ama bu bambaşka bir diet
bu elemanın daha onlarca videosu var.bir adam bu kadar yiyip hala nasıl hayatta kalıyor anlamadım
not: gece gece bişeyler atıştırmanız yada kusmanız gerekebilir
Zw8iljkD1So
https://www.youtube.com/watch?v=Zw8iljkD1So
Bu velet benle yemege otursa kacar gider ama kilosuna gore iyi yiyomus.Yakindir kalkp krizi gecrimesi :)
sercanışık
27-09-2013, 22:27
6 30 dan snra baya bı aptallasıyo ama harbıdn baya bı yıyo :D mıde falan yok bu drek bagırsaklara baglantısı var alltanda tıpası vardır kesın :)
Ben bu kadar yemeği anca iki haftada yerim :) Yakında kol çıkartır eğer sağlam spor yapmıyorsa .
kelalper
27-09-2013, 22:31
çeyreğini yesem ben kalp krizi geçiririm be yuuh.
RafetAraç
27-09-2013, 22:31
afrikadaki bi ailenin 1 senede yediğini yiyor götsüz pezevenk
TolgaEsentepe
28-09-2013, 02:10
makarnayla pizza olucaktı şimdi pehhhhhh
Kesin ve net hastanelik olmuştur. Allah akıl fikir versin.
üstünede bi paket sigara bekledim ama gelmedi kullanmıyo galiba :D
erdem325
28-09-2013, 04:57
afrikadaki bi ailenin 1 senede yediğini yiyor götsüz pezevenk
ahuahahahahaha :D
yorum budur.. :icon_tup:
ne güzel geğiriyo bide :D
setnogrom
28-09-2013, 06:33
Yediklerini çıkartamaz umarım.Böyle israf olmaz yazık.
xx
Chn53 tokken bu cocuktan fazla yiyor ;(
blumenberg
28-09-2013, 07:55
çok alakasız video olmuş bunun diyetle alakası yokki
Diyet ingilizcede beslenme anlamınada geliyor bizde ki gibi illa kilo verdiren diyet değil
dragon07
28-09-2013, 08:35
26yıldır yemek yerim böyle yiyenini görmedim.bu basınçla yürümeye devam ederse yakındır blogu patlatır
tunerviper
28-09-2013, 09:04
adam 5 bar +300 shot nitro ile yürüyor :)
Gercekten tebrik etmek lazim adami, biz bu yemeklerin hepsini ailecek aksam yemeginde yiyemeyiz.
Boyle bir dol israfi gormedim.
Ek.Civic_Spoon
28-09-2013, 10:02
benim izlerken midem kaldırmadı, 6.dk da kapadım bu nasıl bi mide yaa :P
volkan23
01-10-2013, 12:28
bu gıbılere yemek wermıyeceksın kı yedıgının ALLAHın werdıgı guzellıklerın anlamını bılsın dumbuk
aLperTunga
01-10-2013, 12:50
bunun varya kesin midesi götüne kadar sarkmıştır
SekoLive
01-10-2013, 16:22
midesiz dedikleri bu olsa gerek
fake olabilirmi acaba farklı zamanlardada yiyebilir sonuçta kronometreye pause der olur biter :D
Tuvalette harikalar yaratıyordur patır patır :D
fake olabilirmi acaba farklı zamanlardada yiyebilir sonuçta kronometreye pause der olur biter :D
kesin ip var! diyorsun:)
Gunes G.
01-10-2013, 16:56
Direk fake bencede. Hatta rockstar viral reklami tam olarak.
Arkadas pizza hut'ta 27 klasik hamura buyuk pizza dilimini kenarlariyla birlikte indirebilen bir bunyem vardi gencken, ama ayni bunye kola ictigi anda 10-11 dilimi gecemezdi.
Icecekle birlikte yemek hikaye, direk yediklerin sisiyor, yiyemez oluyorsun o yuzden inandirici degil...
Biara pizzahut ta bunun gibilerden cok goruyodum adam 4pizza yiyor
Videoda kilo alıyor resmen :D
5 Big Macs Eaten in 60 Seconds (Ep.3 - 60 Second Series) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=f5qMdA8e7dE&list=PLursVHkJn7HOsO9whs8h_7Niu3lvweXRB)
Diğer videolarına da bakın derim :D
Ahmet Saraçoğlu
01-10-2013, 17:12
tüm annelerin hayali :D
7.dk acıkmaya başladım :D
Arkadas pizza hut'ta 27 klasik hamura buyuk pizza dilimini kenarlariyla birlikte indirebilen bir bunyem vardi gencken, ama ayni bunye kola ictigi anda 10-11 dilimi gecemezdi.
Icecekle birlikte yemek hikaye, direk yediklerin sisiyor, yiyemez oluyorsun o yuzden inandirici degil...
bende ona takıldım, ama nedense enerji içiyor. Belki enerjinin extra bir katkısı var. Enerji değilde kola içseydi o zaman kesin fake derdim bende.
Gunes G.
01-10-2013, 17:41
bende ona takıldım, ama nedense enerji içiyor. Belki enerjinin extra bir katkısı var. Enerji değilde kola içseydi o zaman kesin fake derdim bende.
Bu cocuk ciddi hizli yiyebilen bir cocuk, rockstar da bunu bulup viral yapalim demistir, ondan gomuyodur energy drinkleri :)
18de kesilirdim buyuk klasik hamurda kolayida sonradan soda niyetine icerdim 20 yasimdayken kilomda 77civariydi cok fittim(keske mideyi buyutmeseymisiz o yaslarda).Sizin kolasiz 27 cok iyiymis :) ama bu videodaki cocuk gidici boyle devam ederse coleman yemiyor bu kadar.
Suleyman
01-10-2013, 18:56
O pizzanin hepsini yerim de gerisi kasar :hahaha:
b.ustaoglu
01-10-2013, 19:24
buna 1 ay oruç tutturucaksın ki yemek yemenin ne demek olduğunu bilsin... bu nedir arkadaş ne pis herifmiş
Helal olsun eger fake degil, yaparım diyen yapamaz :)
öhöm öhöm kızılkayalar hikayesini ve megaeat by Güneşi hiç açmıyorm beyfendi gençken :D
brkkksln
01-10-2013, 23:40
haftanın 7 günü 6 saat sudan çıkmıyor diye biliyorum michael phelps ama yanlışım varsa düzeltin.
hayvani idmanla 12000 kalori 1 günde insanı sarsmaz bana göre.
Gunes G.
03-10-2013, 09:18
öhöm öhöm kızılkayalar hikayesini ve megaeat by Güneşi hiç açmıyorm beyfendi gençken :D
Haha yanliz onun devami var. Islak hamburgeri tek atinca birileri daha sonra caktirmadan denemis, onlarda tek seferde yiyebilmisler. Birgun taksimdeyiz hemen mevzular basladi "biz de tek atariz islagi" diye ve tekte yiyen oldu da. OooO filan hemen goygoya baslandi tabi, dedim ki "izleyin..." Iki islagi tekte gommustum, sesler kesilmisti :D
Tabi bunlar hep kizilkayalarin rengini belli etmesinden onceydi...
SekoLive
03-10-2013, 09:20
Haha yanliz onun devami var. Islak hamburgeri tek atinca birileri daha sonra caktirmadan denemis, onlarda tek seferde yiyebilmisler. Birgun taksimdeyiz hemen mevzular basladi "biz de tek atariz islagi" diye ve tekte yiyen oldu da. OooO filan hemen goygoya baslandi tabi, dedim ki "izleyin..." Iki islagi tekte gommustum, sesler kesilmisti :D
Tabi bunlar hep kizilkayalarin rengini belli etmesinden onceydi...
çok severdik kendilerini vazgeçmek birdaha gitmemek bu kadar kolay olamazdı :)
Bu herif 2 metre inline zıçar yahu...
Trance-R
03-10-2013, 12:23
yemek yerken dövüceksin bunu :D
hareket edemesin pez....k :)
volume81
03-10-2013, 12:45
dayak yememiş hiç bu :D o yüzden bünye bişeyler yemek zorunda :D
42dk'da silip süpürdü manyak herif
kadirmrs
03-10-2013, 14:43
Tuvalette harikalar yaratıyordur patır patır :D
40 dk. yediği yemeği 1 gün boyunca sıçar herhalde.
hakansiR
03-10-2013, 22:04
vay ayı vayyy
içecek ile yemek biraz zor gibi ya.. reklam kokuları var sanki.. ve çok gereksiz bi iş yapmış.. aç birilerini doyursaymışda bi işe yarasaymış..
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/479305_385010474897413_1485092126_o.jpg
1.5 Günlük yemeğim her öğün 3 büyük pizza fix + bonuslar..
tabi bu hayvan gibi yiyemedim hiç bir zaman :D
By_HaNNibaLL
03-10-2013, 23:06
Ayni fikirdeyim :/
Ayni fikirdeyim :/
diet diye bahsedilen şey michael phelps'in günlük beslenme planı.eleman günlük 12.000 kalorilik besleniyormuş formunu korumak için.
buna insan diyenin ağzına tükürürüm yuhh :D
63owen63
04-10-2013, 10:19
1 lahmacun kaç kalori ediyor ?
14 Lahmacun yemişligim var üniversite zamanlarında :)
60 şiş de ciger /yürek yemiştim. ekmekli dürüm içinde.
Ama hayvanlıktan başka bir şey degil..
Elemanın mide yahudi mahallesi gibi şuan.
President
04-10-2013, 12:18
Abi kalorisi oktanı afr sini anladım hadi yakıyor bu adam diyelimde, hacin ne oldu hacim? Adamın yediklerini üst üste koysan kendi boyundan fazla gelir çiğnemeden tepiyor zaten, içecek ile birlikte yedikleri şişiyor birde ee nasıl olacak bu iş? kesin midesinde solucan kaynıyor dümbüğün :D
1 lahmacun kaç kalori ediyor ?
14 Lahmacun yemişligim var üniversite zamanlarında :)
60 şiş de ciger /yürek yemiştim. ekmekli dürüm içinde.
Ama hayvanlıktan başka bir şey degil..
Elemanın mide yahudi mahallesi gibi şuan.
Fındık lahmacun mu :hahaha:
Sen ki koca koca çiğ köfte yapan-yiyen birisn :D
RaiTheRe
04-10-2013, 12:30
Tek bağırsak :D
Firat.M3
04-10-2013, 12:52
%200 fake video. farkli zamanlarda yiyip montajlamistir. Goruntu sabit durmuyor arada tam ekran baska seyler de gosteriyor. yeme tarzindan midem bulandi resmen :(