PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aracınız hakkında eş dost, aile, komşu yorumları

Sayfa : 1 [2] 3 4

Mutlu Değerli
23-10-2013, 16:27
önceki iş yerimde bir akşam bayan müdürümle beraber işten çıktık farklı araçlarla; önce ona yol verdim, ufak bir korna ile teşekkür etti geçti yanımdan. ardından gtx30 lu sti ile 1,7 barda westgate açarak yanından geçtim ve o günkü korkusundan bir daha hiç bir zaman önüme geçmedi :)

aynı araç ile 56 yaşındaki teyzeme de güzel bir şok yaşatmıştım. yorum yapabilecek bir durum değildi onun için :D

ahaha bu da iimiş :hoo:

Umut melek
23-10-2013, 16:36
Çalıştığım bankada bölge müdürümle binanın aynı otoparkına koyuyoruz arabalarımızı tüm personel bi sabah ben erken geldim şubeye arabayı koyduğum yer bomboştu katta , daha sonra meSai başladı tüm personelin yanında etrafına toplamış milleti lak lak yaparlarken şu sesleri duydum
- ya arkadaşlar sabah arabayı bırakıcam legodan bi araba yapmışlar ama görmeniz lazım cok tatlı olmuş :hahaha::hahaha: sonra hepsi birden o bizim Umut'un aracı demezmi :O utancımdan kadına bişey diyemedim :)

Evdeki durum zaten annem satmam icin elinden geleni yapar söylenir ...

- Allah seni bildigi gibi yapsın emi oğlum yağmurda sular kaçacak icine arabanın bozacan herşeyini :D
- inşallah çukurlara girersinde masraf yaparsın :mad: :D
- inip binerken şunları söyledi gecen gün oğlum ne bicim araba bu yola oturtuyon bizi resmen :D

Daha bi cok tepkiler varda şuan aklıma gelmiyor geldikçe paylaşırım :) mutlu kardeşim güzel bi konu acmışsın tebrikler :) :icon_tup:

aliok
23-10-2013, 17:21
arabayı rahatlık için değil işkence için alıyorsun derler evdekiler:)

Mutlu Değerli
26-10-2013, 15:43
mutlu kardeşim güzel bi konu acmışsın tebrikler :) :icon_tup:

ahahah eyvallah abii, nokta atış konulara devam :icon_tup: :)

Kutluhan
26-10-2013, 18:03
Babam: Sen bunu aldın yine rahat duramazsın yarın gider alçalttırısın gitti yine paralar hay geçmişini ...
- Arabayı satacaktık niye bu kadar masraf yaptırdın.
- *** mu var bu kadar parlattırıyosun petrolde yıkattır yetmiyormu sanki boşa para, nazar değiyor işte (geçen hafta polom pert oldu)
- bi arabayada bir sene binsen kafamı kesecem
- baba vekaletin nerde ? Yine mi a.... :)
- geçen yaz leon fr aldım ilk tepkisi benzinin biterse sakın beni arama s... olmaz gibi gibi..

Karakuş
26-10-2013, 18:47
Evo'yu alıp, eskişehire dönerken; neden aldın bu arabayı, b*k mu var da mitsubishi aldık bu paralara, hiç konfor yok bunda resmen teneke, insan olsanda düzgün bi iş yapsan hayatında artık laflarıyla geldik.

Çay içmek için bir petrolde durduk. Petrolden Çıkarken; baba deneyelim mi artık arabayı dedim, babam dene zaten ne kadar gitcek ki demeye kalmadan, 5'i bitirdim boşa attım vitesi:) aman Allah'ım bu ne biçim birşey oglum, bu araba 2.0 motor değil mi nasıl gidiyo bu böyle dedi ama elleri titriyo korkudan:D hiç unutmam o halini, tüm gece kitapçıklarını okudu sonra:)

Birde japon turistler fotoğraf çektirmişti arabayla, onuda unutmam:)

hellchaosdead
27-10-2013, 01:49
biz sorduk arkadaslara 20 kr yakar dedıler sana 100 tl lık alıyoz 100 km de bıtırıyon benzini cekip satıyonda bızemı solylemıyorsun? dio arkadaslar..

EREN34
27-10-2013, 02:00
Babamın klasik yorumlarından...

p....enk arabası :)

TigeR
27-10-2013, 02:44
anneme arabayı satıp motor alacam dedim tekerlerini patlatırım valla dedi :D

halilkarakas
27-10-2013, 02:51
baca gibi egzos diyordu mahalledeki herkez :D

RSX
27-10-2013, 11:43
Ben küçükken evimiz müstakildi ve kaportacıların içindeydi, babam kendi işinin dışında ankaradan çarpık araba getirtip yaptırıp satardı, al sat yapardı kısacası arabalarla çok içli dışlıydı. Evimizin önünde hortumla severek yıkardı arabalarını, sadece 1 kez gördüm beyaz kartalımız vardı ona eksoz takmıştı zaten fazla sürmedi 2 gün sonra söktürmüştü.Onun dışında babamı hiç arabasına jant eksoz film yaptırdığını görmedim hep orjinal orjinal bindi halada öyle devam ediyor, ha unutmamak lazım müzik zevkini sever eskiden araba alınca uzun süreli binecekse yapacağı tek şey pioneer teyp, kayıklar ve equalizer takmak olurdu. O koca anadol pikabı, kartalları, eski corollaları olan adam şimdi volkswagenci oldu, orjinal orjinal tsi dsg biniyor, ilk aldığında da beni uyarmayı ihmal etmedi. ''Oğlum bak bu araba turbolu çok hızlı gidiyor gaza çok basma dikkat et'' demişti, 1.6 8v tüplü otomatik boradan sonra fazla hızlı geldi jetta, bide otmatik vitese alıştıki dahada almam manueli eşeklik diyor. Geçenlerde tv bakarken app plaka bir araba gördüm dedim ki '' baba sana bu yazı stilinden plaka getirtiyim mi ?'' dedim verdiği cevap ''Yok kardeş yok sağol ben memnunum plakamdan'' oldu. Kısa süre sonra alacağım kendi sciroccoma yapacaklarımdan sonra diyeceklerini çok merak ediyorum. :D

pasha34
29-10-2013, 01:34
Bugün en yakın arkadaşım dünya laf söyledi arabama.. ne o öyle amortisör kütük gibiymiş, frenler ötüyormuş araba gaza basınca patinaj cekiyormuş beş para etmez pohtan vs dünya laf söyledi, kıracaktım kalbini sustum.. :(

Oznsrl
29-10-2013, 09:08
Bugün en yakın arkadaşım dünya laf söyledi arabama.. ne o öyle amortisör kütük gibiymiş, frenler ötüyormuş araba gaza basınca patinaj cekiyormuş beş para etmez pohtan vs dünya laf söyledi, kıracaktım kalbini sustum.. :(

Gaza basınca her araba pati çeker, frenleri çoğu arabanın öter, bütün spor arabaların amortisörü sert olur bunları uygun bi dille anlatıcaksın abi... :)

http://imageshack.us/a/img96/5415/1yvg.jpg

:D :D :D :D :D :D

pasha34
29-10-2013, 13:12
Gaza basınca her araba pati çeker, frenleri çoğu arabanın öter, bütün spor arabaların amortisörü sert olur bunları uygun bi dille anlatıcaksın abi... :)

http://imageshack.us/a/img96/5415/1yvg.jpg

:D :D :D :D :D :D

evet picaklicam en sonunda :)

bi de bugün bana sen sehir hatlari vapurundan sürat teknesi yapmissin, o arabadan sürat yapacak araba olmaz ddiyip duruo.. gicik etmek icin diil cidden dio bunu

SekoLive
29-10-2013, 13:15
evet picaklicam en sonunda :)

bi de bugün bana sen sehir hatlari vapurundan sürat teknesi yapmissin, o arabadan sürat yapacak araba olmaz ddiyip duruo.. gicik etmek icin diil cidden dio bunu

konsolun en sağına bir kamera koyuyorsun abi,

arkadaş yanına alıyorsun elden geleni arkaya koymuyorsun :D

tabi ruhsuz bi adamsa bi numara olmaz ama paniklik heycanlılık varsa güzel bi video cıkar :d

AEM
29-10-2013, 13:26
Dedem : Siz herşeyin en iyisini biliyosunuz zaten mühendisler bilmiyo yüksek yapıyolar.

Babaannem : Oğlum şunun sesini kapat cazzlatma :D ( Egsozdan bahsediyor )

Anneannem : heh tam p.zevenk arabasına çevirmişsin :D

Babam : Arabayı kaldırmazsan tümseklere hızlı girerim patlatırım amortisörleri yatar araba kapıda :D ( Arabanın ön 2 amortisörü patlak arabayla 4000 km yol yaptım o şekilde :D )

Annem : Baban 20 senedir araba kullanıyo ne arıza ne kaza hiç bişey yok 2 senedir kaza sorun arıza eksik olmuyo arabadan
Annemin bi sözü daha :D elinde olsa tuvalete de arabayla gidiceksin bedava iett kartın var hala arabaya biniyosun :D

pasha34
29-10-2013, 15:35
yok abiler anlatamuoz iste, baskasi senin gibi fren büyütüp para harcamio diolar (daha almadim alacam)
araba surat arabasi olsa zaten büyük diskler olurdu diolar, yeminlen tirlatim kafayi diye herseyi diolar yani, gittim ozellikle ses cikarmayan daha dogrusu cidden az ses yapan bi egzost aldim ona bile tantana ediolar, yayla gibi arabaya iyi araba diyorlar o kadar valla :) 350+ hp ustu fabrika çıkış li arabalarin fiyatlarını bilseler niye boyle ugrastigimizi anca anlarlar herhalde :)

BerkayKamaci
29-10-2013, 16:04
Arabayı ilk aldığım zamanlarda ;

Babam : Düz geç saçma sapan hareketler yapma sürtmez !!
- Gaaaaaaaaaaarçç
Babam : Böyle arabanın spor gazetesi.

Şimdi neyse ki öğrendi benden daha dikkatli kullanıyor bütün yolları ezberlemiş :)

Mutlu Değerli
31-10-2013, 11:39
Evo'yu alıp, eskişehire dönerken; neden aldın bu arabayı, b*k mu var da mitsubishi aldık bu paralara, hiç konfor yok bunda resmen teneke, insan olsanda düzgün bi iş yapsan hayatında artık laflarıyla geldik.

Çay içmek için bir petrolde durduk. Petrolden Çıkarken; baba deneyelim mi artık arabayı dedim, babam dene zaten ne kadar gitcek ki demeye kalmadan, 5'i bitirdim boşa attım vitesi:) aman Allah'ım bu ne biçim birşey oglum, bu araba 2.0 motor değil mi nasıl gidiyo bu böyle dedi ama elleri titriyo korkudan:D hiç unutmam o halini, tüm gece kitapçıklarını okudu sonra:)

Birde japon turistler fotoğraf çektirmişti arabayla, onuda unutmam:)

Hahaha iyimiş bu :hahaha: :icon_tup:

HellRot06
31-10-2013, 12:14
Arabayı alınca jant felan tak ama egsoz koyma zırıl zırıl öterse kafanı yararım diyo babam :D

Bende ben onu hallederim dert etme sen diyorum.

Eşşoğlueşek sende ötecek bende ötmeyecek demi diyor.(Sanırım Varex'in nâm'ı babama kadar gelmiş :D :D :D )

bugra_0101
31-10-2013, 12:19
sen bu arabayla istanbulda nasıl geziyorsun arabanın altını vurmadan :)

srkns
31-10-2013, 12:35
Eşşoğlueşek sende ötecek bende ötmeyecek demi diyor.(Sanırım Varex'in nâm'ı babama kadar gelmiş :D :D :D )

:hehe::hehe::hehe:

8.000rpm
31-10-2013, 12:51
vti'ı alırken "2001 70.000km'de arabayı verdik 120.000km'de 98 aldık , üstüne bi de para verdik" diye söylenmişti babam. ama sağolsun "hayata bir daha mı gelecez anasını satiyim" diye de eklemişti..
sağı solu biraz elden geçtikten sonra araba kendine geldiğinde kullanmak istedi. 4500 devirde vites değiştiriyo , dedim baba kesme devam et.. "motoru mu patlatıcan" dedi ama "hadi peki öyle olsun bakalım" dedi devam etti.. sonrasında teybi felan kapattırmıştı motoru dinlemek için.. yarım depo benzinimi de o gün tüketmişti..
sonra typeR aldığımızda da "evlendin artık tek kapı arabayla ne işin var" diye yine söyleniyordu. sonra "bu da öbürü gibi mi?" diye sordu bir gün..
sonrası *****.. benim depo yine boş :D:D:D:D

ERY98
31-10-2013, 13:12
Bazen evin önünde arabayı park ederken, evdekiler zili çalmadan kapıyı açıyordu :) tabiki onun dışında klasik Türk babası mentalitesi bizim pederdede mevcut. :) ne gerek var, bunun optime edilmiş halini sen mühendislerden dahamı iyi bileceksin, orijinalliğini bozuyorsun, bu arabayı annende kullanıyor neden bukadar bağırıyor bu vs vs :) komşumun da hay sesine diyip bam diye camını kapattığı günüde gördüm :)

levent
31-10-2013, 14:09
ae101 ve pörtlek göz Corolla'nın alçak yapısından sonra jip gibi D4D yi aldık 2005 sonunda..

2009 da yayları taktım babama dedim çıkalım denemeye, yine eski dikkatli moda sokucaksın bizi illa dimi, ne gerek vardı orjinalliği bozmaya dedi.. 1 ay sonra kuzenim bize gittiğinde babam demiş "laf ettim ama iyi oldu gerekli gereksiz yatmıyo artık daha hızlı viraj dönebilirim bunla"

babamla 2. araba olarak tsport muhabbeti yaptığımız dönem de şöyle bir şey demişti, alırsak ilk ben sürer bi gazlarım beğenirsem ben binerim ona sana D4D yeter..

annem de uzun yolda hep arkada oturduğundan, bozuk zıplatmalı yollarda der, bunun yayları daha yumuşaklarıyla değiştirsene bir de şunu der bi sonraki arabayı bağımsız süspansiyon alalım da yay takıcaksan bunun gibi esnemesin :)

istanbulda staj muhabbeti gündeme geldiği zaman babama demiştim, arabayı verirsin artık uzak orası şeklinde, babam motor alırız demişti bitane, annem de bi tane evladımız var 2 teker uymaz bize, ya arabayı ver ya bi araba al şu çocuğa diye :)

2. araba konusunda hala annem der hesabın yönetimi bende olsa git yarın al ama babam zamanı var der, ikisinin de canı sağolsun eksik olmasınlar :)

krscan
31-10-2013, 14:20
Evo'yu aldıgımda babannem arabayı ilk gördügünde anaaa bunun kanadıda varımıs demesi ve amcamın ucacak, eksigi oydu onuda taktı demesi :D

aLLen
31-10-2013, 14:25
Valla benim babadan yana sıkıntı yok tak su eksozu donsuz kaldı su araba büne böyle at gibi indir sunu diyor vtec aca aca geziyor 6 Kasım'da askere gidiyorum 12 ay yırtar ortalığı :)

dbahadir
31-10-2013, 14:35
Ne gerek var? :D

cgnozdmr
31-10-2013, 14:47
'' Bu araba çok yakmıyo mu böyle? ''

pasha34
31-10-2013, 17:07
vti'ı alırken "2001 70.000km'de arabayı verdik 120.000km'de 98 aldık , üstüne bi de para verdik" diye söylenmişti babam. ama sağolsun "hayata bir daha mı gelecez anasını satiyim" diye de eklemişti..
sağı solu biraz elden geçtikten sonra araba kendine geldiğinde kullanmak istedi. 4500 devirde vites değiştiriyo , dedim baba kesme devam et.. "motoru mu patlatıcan" dedi ama "hadi peki öyle olsun bakalım" dedi devam etti.. sonrasında teybi felan kapattırmıştı motoru dinlemek için.. yarım depo benzinimi de o gün tüketmişti..
sonra typeR aldığımızda da "evlendin artık tek kapı arabayla ne işin var" diye yine söyleniyordu. sonra "bu da öbürü gibi mi?" diye sordu bir gün..

benzer durum en son aracimi aldigimda babamla benim basima da geldi on dk test etcekti güya yarim saat gazladi depoyi bosaltti, hem oglum korkuom hem de cok zevkliymis diye bagirarak gazliyordu adam, ama cidden onu öyle görmek de cok hoşuma gittiydi, allah razi olsun kullandim sayende boyle bi araba dedi zaten bu bile yetti bana :)

enestezi
31-10-2013, 17:12
aracım civic 1.6 ies
işyerinden 65 yaşındaki abim:"ben bu arabaya binince kendimi yer sofrasına oturmuş gibi hissediyorum"...

İzzet Göçmen
31-10-2013, 19:24
Vazgectim Silindi

M.degirmen
31-10-2013, 23:55
annem:oğlum senin arabanın motoru bozuk galiba baksana nasıl ötüyor :)
kız kardeşim : abi senin araban çok kötü bağrıyo

Mutlu Değerli
02-11-2013, 12:09

ahahahaha :hehe:

emreakkann
16-11-2013, 20:12
preludeyi almaya 2 arkadaşımla beraber izmire gittik baktık gördük arabaya aradık babayı dedim böyle böyle eksikleri var ama ben üstesinden gelirim hallederim dedim (arabanın içine köpek bağlansa durmayacak vaziyetteydi) gitmeden de sadece babam başka bir ludenin fotolarını görmüştü hani bundan alacaz die oda babam telefonda sürekli oğlum daha almadık gel 4 kapı bi araba alalım dedi dedi durdu aman be baba derken bir şekilde aldık geldik :hahaha: denizliye girdik aracın benzin hortumunda sıkıntı var demişti aldığımız amca tüp de full'dü geldik aygazdan tüp aldık araba stop etti çalışmıyor ite ite götürdük babam öyle görünce bizi aralıksız uzun bi süre sövdü kaputun altına baktı herşey darma dağınık içi leş gibi arabanın kendisi yıkık bi halde zaten 2 aylık ameliyatlıydı kalpden baktım durduğu yerde bi sallanmaya başladı oturttum falan hemen kaçtım oradan sonra 2 ay geçti sonunda el atmaya zaman buldum arabaya bir ay gibi bir sürede araç için büyük işler yaptım sonra görünen tablo babam dükkana geldi ben bizim diğer araç vw caddy ile gitmiştim ama öyle bir gelişi var ki camları yarım açmış takmış benim güneş gözlüğünü sunroof'u açmış altdan da bir müzik vermiş parklar falan low&slow geliyo ben baya bi şaşırdım allah allah falan bi durdu yanımda leş gibi balata kokuyo araç otomatik olunca el frenini unutmuş hay baba yapacağın işin diyince almadın 4 kapı bi araba diye başladı gene yerin dibinde gidiyoruz ön tampona süpürge bağlada vatana millete faydamız dokunsun bide şu egzostun ucuna ne takıyorsan tak sağır kediler gibi miyavlıyorum zannedip kafa s**yo diyo şimdi 5 aydır hergün beni arar olum arabayı ne zaman satıyoruz der bıkmadan usanmadan :D :D :D annem bu araba dıştan çok güzel benim çok hoşuma gidiyo bide gönlüne göre okul bittikten sonra eksiklerini yaptın mı daha güzel olur der sürekli ama oda babam gibi ne zaman satıyoruz modda hep :rolleyes: kurban bayramında köyde headersden kopan egzost borusuyla anne baba ile gelinen 60 km yolda geçen konuşmaları da tahmin ediverin artık :angel:

Burak
16-11-2013, 20:21
Genel tepki, genc adamsın ne isin var emekli öğretmen arabasıyla :D

Birkan61
16-11-2013, 20:40
Komşuların çoğunun ortak yorumu ;

" Şu garaja kemençeden başka bi müzikle bineceğin günü sabırla bekliyoruz "

Garajın tam üstündeki dairedeki abla ben geldiğim zaman garaja yanaşırken ;

" biraz daha ses var horona başladık " :D

Annemin yorumu ;

Günde 3 kere araba yıkıyosun şu camları hiç güzel silemiyosun. Bunun üstüne sabunlu suyla bi kova hazırlayıp iner aşağı kızar bana :D

Babam ise arabaya olan ilgime mutlu. Arka tekere bi no büyük yanaklı lastik aldım, götü büyüdük sanki lan kartın borcu bitsin 55 yanak alalım dedi :D

Babam sever spor tipli güzel görünmeyi :)

f.v.güngör
16-11-2013, 22:52
sivasda kalırken cep telefonumu satıp istanbulda egzoz getirtmiştim reno 9 uma 89 modeldi :D

dayımın ilk lafı 1210 aratmayacak iyi olmuş demişti :D

1210 ford eski kamyon dayımın ilk kamyonu halla ellindedi hurdaları toplarken götürdüler kız gibi kapıda yatardı üstünde efsane yazıyordu bem beyaz dayım gelinim diyordu
araba gittinde evde yas havası vardı bende aglamıstım itiraf :D

Burak K.
18-11-2013, 00:43
BMW'ye bagaj üstü çıta taktırdım. :D Çok mu lazımdı dedi? Çok lazım değildi ama olsun yaptırdım baba dedim. :D

Mutlu Değerli
18-11-2013, 17:07
preludeyi almaya 2 arkadaşımla beraber izmire gittik baktık gördük arabaya aradık babayı dedim böyle böyle eksikleri var ama ben üstesinden gelirim hallederim dedim (arabanın içine köpek bağlansa durmayacak vaziyetteydi) gitmeden de sadece babam başka bir ludenin fotolarını görmüştü hani bundan alacaz die oda babam telefonda sürekli oğlum daha almadık gel 4 kapı bi araba alalım dedi dedi durdu aman be baba derken bir şekilde aldık geldik :hahaha: denizliye girdik aracın benzin hortumunda sıkıntı var demişti aldığımız amca tüp de full'dü geldik aygazdan tüp aldık araba stop etti çalışmıyor ite ite götürdük babam öyle görünce bizi aralıksız uzun bi süre sövdü kaputun altına baktı herşey darma dağınık içi leş gibi arabanın kendisi yıkık bi halde zaten 2 aylık ameliyatlıydı kalpden baktım durduğu yerde bi sallanmaya başladı oturttum falan hemen kaçtım oradan sonra 2 ay geçti sonunda el atmaya zaman buldum arabaya bir ay gibi bir sürede araç için büyük işler yaptım sonra görünen tablo babam dükkana geldi ben bizim diğer araç vw caddy ile gitmiştim ama öyle bir gelişi var ki camları yarım açmış takmış benim güneş gözlüğünü sunroof'u açmış altdan da bir müzik vermiş parklar falan low&slow geliyo ben baya bi şaşırdım allah allah falan bi durdu yanımda leş gibi balata kokuyo araç otomatik olunca el frenini unutmuş hay baba yapacağın işin diyince almadın 4 kapı bi araba diye başladı gene yerin dibinde gidiyoruz ön tampona süpürge bağlada vatana millete faydamız dokunsun bide şu egzostun ucuna ne takıyorsan tak sağır kediler gibi miyavlıyorum zannedip kafa s**yo diyo şimdi 5 aydır hergün beni arar olum arabayı ne zaman satıyoruz der bıkmadan usanmadan :D :D :D annem bu araba dıştan çok güzel benim çok hoşuma gidiyo bide gönlüne göre okul bittikten sonra eksiklerini yaptın mı daha güzel olur der sürekli ama oda babam gibi ne zaman satıyoruz modda hep :rolleyes: kurban bayramında köyde headersden kopan egzost borusuyla anne baba ile gelinen 60 km yolda geçen konuşmaları da tahmin ediverin artık :angel:

sende tam eski tip ailelere kriz geçirten tipten bi araç, ve onun masraflısını almışsın beaa :)

canimrecepcim
18-11-2013, 18:15
Komşuların çoğunun ortak yorumu ;

" Şu garaja kemençeden başka bi müzikle bineceğin günü sabırla bekliyoruz "

Garajın tam üstündeki dairedeki abla ben geldiğim zaman garaja yanaşırken ;

" biraz daha ses var horona başladık " :D

Annemin yorumu ;

Günde 3 kere araba yıkıyosun şu camları hiç güzel silemiyosun. Bunun üstüne sabunlu suyla bi kova hazırlayıp iner aşağı kızar bana :D

Babam ise arabaya olan ilgime mutlu. Arka tekere bi no büyük yanaklı lastik aldım, götü büyüdük sanki lan kartın borcu bitsin 55 yanak alalım dedi :D

Babam sever spor tipli güzel görünmeyi :)

bu kemençe ile parketme olayı galiba hastalık gibi birşey.aynı dertten muzdaribim hatta hafif eğim varsa böyle zıplata zıplata araba ile horon diyorum.

utkunoa
18-11-2013, 18:25
babamın hergün arabayı görüp hadi servise gidelim yükseltsinler şu aracı demesi :D

Birkan61
18-11-2013, 18:25
bu kemençe ile parketme olayı galiba hastalık gibi birşey.aynı dertten muzdaribim hatta hafif eğim varsa böyle zıplata zıplata araba ile horon diyorum.

hele pederin sprinter'ı park ediyosam, rampa aşağı bide bizim sokak ileri salarken freni pompalıyorum kafayı esnetiyorum deliriyorum diyebilirim kendimi miami sahillerinde elimde kemençeyle gezerken buluyorum sanki :D :D

H4ro06
18-11-2013, 18:33
Babam tek yorum yaptı.Köyde egzos sesi duyarsam arabaya benzin döker yakarım dedi 😁

GECE8
19-11-2013, 02:40
babam:arabanın ağzına s...mışsın
böyle bağırınca ne oluyo?
uzun yolda adamın kafasi s..lir?
boş işlerle uğraşıyosun
git taktır orjınalını bozma

annem:geldi yine tar tar
araba yere yapışınca ne oluyo
bozucaksın heryerını yenı arabanın.
gece boğuluyorum arabada kapkaranlık içerisi.

106 gti alma eşiğinden dondugumde annemın dedıgı:
-o araba az yakar dımı kucucuk?
eh normal dedim.
-kaç motor o dedi? (tek bıldıgı budur)
1.6 dedim
-o kucucuk arabada 1.6 motor olur mu?

:D

coder
19-11-2013, 02:58
Babamla araba mevzularımız hep heycanlıdır bizim hatta yarışırız en kısa zamandan bi özet :D

Megatron E21'i İzmir'den aldım Mersin'e getirdim :D
Babam'ın iş yerine gittim devlet dairesinde çalıştığı için akşam 5te herkes servis için dairenin önüne çıkıyor temiz 100 kişi var (stajyer kızlar dahil :D:D)

Neyse yavaş yavaş durdum yanına daha servisler ortada yok ama millet dışarda.

Babamın samimi olduğu arkadaşları gülmeye başladı "Ramazan abi yolda kalmayın haaa" felan gülüyorlar pis pis araba 82 model ya :)

Tüm millet bize bakıyor 1de kesici 2de kesici çatır çutur ses çıkıyor patlıyor araba haahahahah :D hemen babamın telefonu çaldı sesi ben duyuyorum tabi "Ramazan abiiii kalbin durmadı değil mi o ney öyle arabanın kıçı başı oynadı alev çıktı" babamda pis bir gülümseme ve ardından bana dönüp;

"1 Depo mazotuna kalkıyor muyuz?" demesi güldürdü :D

Ertesi gün iş yerine gittim babamın tüm kızlar tip tip bakıyor babamın arkadaşları ise "kaç basıyor bu" diye sorular ehehehe :D

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1463691_584999241565201_1427420663_n.jpg

Sonuç olarak babamla iyiyiz :D

resatgurcuoglu61
19-11-2013, 02:59
Bunlar Yüzünden Aracı Mahalleye Bile Sokmamaya Çalışıyorum :) Zaten Ailem Arabamı Pek Görmez LAfta Etmezler Çünkü Ruh Hastası Olduğumu Biliyolar :D Bütün Araçlarımı Genelde Yere Parkettiğim İçin Bikeresinde Yaklaşık 1-2 Sene Evvel VP Plaka 1.6 İES imi Mahalleye Bırakmıştım Mahalleli İçin Matematik Problemine Dönüşmüştü Coillerde Dahada Pay Vardı Halbuki :D :D Hatta Yaşlı Bir Amca Geçmiş Olsun Oğlum Amortisorlerin Patlamış :D Dedim He Dayı Patlatıp Kaçtılar :D

http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/11/19/da7Ax.jpg

http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/11/19/yhaQY.jpg

ygtrn
19-11-2013, 03:50
en bıktığım soru... ''knka allahaşkına söyle kaç para harcadın bu arabaya?''

sanane amk kaç para harcadıysam harcadım, muhasebesinimi tutucan ulan, evet harcadığım parayla son model sıfır bi araba alırdım nolmuş amk!!! biyerinemi battı??? seviyom ulan bu arabayı işte para harcamak hoşuma gidio, parada benim arabda keyifte SANANE ULAN!!!!! her insanın parasını saçtığı bi hobisi alışkanlığı vardır, kimi gider içer, kimi gider, her gece dosko bar gezer, kimi gider karıya kıza yer, kimi habire kıyafet ayakkabı vs vs alır, kimide gider ot vs vs çeker.... benim keyfimde bu işte ulan, kimseye zararım yok, alkol desen ortam olunca içerim, sigara desen kullanmıyorum, arabay harcadığım paranın yanında sosyal hayatımada gayet yetecek param var, eee napiyim amk arabaya harcamıyımda rulo yapıp üstünemi oturayım.... sen olsan naparsın okadar parayı amk? napacan tabiki gidip boş boş yiğip içip s..çıcan, elde ne var? bence sıfır... ama benim elimde aslan gibi arabam var...

ohhh be rahatladım anasını satam.... şu soruyu her sorana tek nefeste diyebilsem şu yazdıklarımı keşke :D

ProdriveSTI
19-11-2013, 03:59
ohhh be rahatladım anasını satam.... şu soruyu her sorana tek nefeste diyebilsem şu yazdıklarımı keşke :D

Senin ki de bu hesap kanks :D

rZlK6hjf8iw

Link (http://www.youtube.com/watch?v=rZlK6hjf8iw)

ygtrn
19-11-2013, 04:02
he yaaa... diyemedimya la.... :D:D:D:D

S.Özeren
19-11-2013, 04:11
geçen gün dayının teki geldi , yardım lazımmı diye lastikler patladı zannetmiş :D

ailem binmiyor aracıma , çukurdan kaçıp tümsekte sıkıntı çektiğim için , aynı yola gitsek bile taksiye biniyolar :/ nadirdir bindikleri yani

ygtrn
19-11-2013, 04:22
geçen gün dayının teki geldi , yardım lazımmı diye lastikler patladı zannetmiş :D

ailem binmiyor aracıma , çukurdan kaçıp tümsekte sıkıntı çektiğim için , aynı yola gitsek bile taksiye biniyolar :/ nadirdir bindikleri yani

ruh hastasısın olm sen.. manyaksın amk :D:D:D:D

Agah
19-11-2013, 04:58
tek bi tepki var aslında " ipne arabası" :D

gurcell
19-11-2013, 06:37
Esim bile birakti artik laf etmeyi, keyfine bakiyor. Oyle bir imreniyorum ki babasi ile araba zevkini birlikte yasayanlara... Bizimkiler nefret eder arabadan. Sifir albea neyine yetmiyor dusuncesi var hep bizimkilerde :)

Haaa seyimde mi? Tabii ki degil. Sirf babama kizdigim icin 25 yasimda impreza sahibi oldum, lesti , kotuydu ama imprezaydi, cocuklugumun askiydi. Babama inat 1 sene yemedim, icmedim, borclandim ve aldim :)

Her bindigimde once aklima babamin "suborusu mu aldin ne o?" Lafi gelir. Gulerim :)

Oznsrl
19-11-2013, 07:05
Annem: (arabaya hısım akraba bindiğinde ben can çekişirken :D )

- Düz yolda gidemeyen arabamız var

Benimde bıkmadan usanmadan verdiğim tek cevap

- Anne arabada sıkıntı yok tam düz yolda gidebiliyorum :) yollarda sıkıntı var :D :D :D :D

edit: hoşuma gitti facede paylaşiyim bunu :D

Berk007
19-11-2013, 11:05
bana da sat şunları düzgün bir araba al diyorlar. (evo8 ve turbo civic :) )

noVankel
19-11-2013, 11:13
hanım: nasıl 4 kapı bu? hani 4 kapı araba alacaktın vır vır dırı dır......(rx8 ilk aldığımda)

hanım: nasıl 4 kapı bu? hani 4 kapı araba alacaktın vır vır dır dır.......(evo8 ilk aldığımda)

Mutlu Değerli
19-11-2013, 19:55
Esim bile birakti artik laf etmeyi, keyfine bakiyor. Oyle bir imreniyorum ki babasi ile araba zevkini birlikte yasayanlara... Bizimkiler nefret eder arabadan. Sifir albea neyine yetmiyor dusuncesi var hep bizimkilerde :)

Haaa seyimde mi? Tabii ki degil. Sirf babama kizdigim icin 25 yasimda impreza sahibi oldum, lesti , kotuydu ama imprezaydi, cocuklugumun askiydi. Babama inat 1 sene yemedim, icmedim, borclandim ve aldim :)

Her bindigimde once aklima babamin "suborusu mu aldin ne o?" Lafi gelir. Gulerim :)

ahahahahah Suborusu ahahahahhahahahah :hahaha:

hkkcn
19-11-2013, 20:29
benim peder kafa ya bbsleri peder taktı hatta kendi elleriyle hahahah :D gazlıyo bile e30la :D:D

driftboy
19-11-2013, 20:48
arabaya egzoz taktım, düz boru filan. gayet tatlı bi sesi oldu. Aksam babam geldi olm noldu dedi ne için baba dedim egzozu degistirmişin dedi hee dedim güzel olsun diye :D

Saat 1 oldu tam mayıştım bi baktım kalk gidiyoz dedi nereye dedim arabayı yıkayalım dedi aldı anahtarı elimden. Nası gazlıyo görmeniz lazım :D yanlamalar filan bizimki delidir :D eve döndük olmuş olmuş dedi içim rahatladı :D

Sabah arabayı aldı ben işe gidiyorum dedi iyi dedim git, akşam geldi sessiz sessiz döndüm egzoz yok. noldu dedim çok gaza getiriyo beni söktüm attım dedi, nereye attın dedim eskiciye verdim 15 liraya o paraylada orjinalleri taktırdım benden para çıkmadı kaçan sana kaçtı dedi nası sövdüm bilmeniz lazım :D

Okan.A.A
19-11-2013, 22:00
2 hafta önce civici aldığımızın 3.cü günü babamla bir gidip jdm far , stop , filtre , coil ,typer lip ine kadar herşeyi aldık :D Hep dediği bi söz var bana "içinde kalan bişey varsa söyle yapalım bidaha bu yaşlara gelemicen" der sağolsun :)

Oznsrl
20-11-2013, 06:29
2 hafta önce civici aldığımızın 3.cü günü babamla bir gidip jdm far , stop , filtre , coil ,typer lip ine kadar herşeyi aldık :D Hep dediği bi söz var bana "içinde kalan bişey varsa söyle yapalım bidaha bu yaşlara gelemicen" der sağolsun :)

vay beee ne babalar var :) benim babamın arabaya 1 lira katkısı yok arasıra mazot parası veriyor o kadar ahahahah

Burak E.
20-11-2013, 09:49
vay beee ne babalar var :) benim babamın arabaya 1 lira katkısı yok arasıra mazot parası veriyor o kadar ahahahah

onuda vermiyor düşün o derece :D kendi çıkınca bazen benim arabayla ozaman alıyor :D

Erukay
24-11-2013, 15:09
Annem:
-Oğlum düz yolda yavaş gidiyorsun virajda basıyorsun normal değilsin sen.
-Ben varken açma şu egsozu.
-Arada İzmit'e gideriz beraber eve girince söylenir yine vututu yaptık diye :D
Öndekine bu kadar yaklaşma.

Babam:
- ilk egsoz aldığımda sadece sonu değiştirmiştim, muayene uzun yol durumları olunca söktüm. bi daha taktığımda potlu düz boru, sona abart şeklinde taktım. Bunun ayarını mı açtın eskiden bu kadar bağırmıyordu bu dedi :D
-Servisi usta ile beraber kapatmak zorunda değilsin. Sürekli sanayidesin.
-Cut Out yorumu: ben kullanırken sessiz olacak mı yine.
-Yararlı olsa fabrikadaki mühendis takardı, modifiyeli araba alınmaz. vs vs uzar gider böyle.

emreakkann
25-11-2013, 16:03
sende tam eski tip ailelere kriz geçirten tipten bi araç, ve onun masraflısını almışsın beaa :)

yaptık bi hata ama içten içten seviyor sevsede sürekli bir satma isteği bu gün yanına gittim servise oturduk iki dakika bi baktım kaportacıyla beraber benim arabaya gidiyorlar alacaksan 19 a bırakacağız diyo dedim napıyon karışma sen dedi :D :D

Oznsrl
25-11-2013, 17:24
onuda vermiyor düşün o derece :D kendi çıkınca bazen benim arabayla ozaman alıyor :D

desene ben yine iyiyim o zaman :D

blackweb
26-11-2013, 12:52
Ön cam dahil film çektiricem baba.

Babam: Saçmalama karanlık olur.

:D :D :D İlk arabam e30 u aldığımda bu diyalog geçmişti aramızda 7 sene önce filandı :)

Artık alıştı ses çıkarmıyor :)

Burak E.
26-11-2013, 16:50
desene ben yine iyiyim o zaman :D

şükret haline yani :)

Aktaş61
26-11-2013, 17:46
annem "polis gördüğümde söylicem, egzoz takanlara yazdıkları gibi sanada ceza yazsınlar arabayı alçaltmaktan çevreye rahatsızlık veriosun yavaş gidiosun " diyor :D

Mutlu Değerli
28-11-2013, 20:57

Benim pederde keşke böyle olsa be karrşim... Ahh ahh nerde.. Arkadaşım S2000le geldi evin önüne, pederde balkondan gördü tabi, dedigi lafa bak ''O araba niye öyle alçak, üstünüzden tır geçicek. 2tane koltugu var ne boka yararkii''

Bu düşüncedeki bi babanın Dip Basık VTi hayali kuran ogluyum bende :D :D

Boldenon
28-11-2013, 21:25
Babamin klasik lafi Ne gerek var :D

Ahaa aynen :)

Bundan önceki bir aracıma yaptığım ses sistemine tepkisi, sesi aniden açıp şaka yapmaya kalktığımda daha ağır olmuştu. "S...cem şimdi belanı" gibi :))

fatihcelik
28-11-2013, 21:43
aracımda ;filtre downpipe orta iptal wastgate sesli dumpvalve var 2.viteste gaza oturuyorum 5.viteste bırakıyorum hemen hemen herkes aynı şeyi söylüyor dili olsa konuşcak hıammınaa :D

Burak K.
29-11-2013, 00:06
Ön plakayı söktüm,facebookda görmüş galiba fotoğrafı. :D Plakan nerde dedi,dedim söktüm. Heh iyi yapmışsın şimdi onu g.tüne yapıştırda arkadan seni görenler tanısın dedi. :D

TigeR
29-11-2013, 00:32
Ön plakayı söktüm,facebookda görmüş galiba fotoğrafı. :D Plakan nerde dedi,dedim söktüm. Heh iyi yapmışsın şimdi onu g.tüne yapıştırda arkadan seni görenler tanısın dedi. :D

öldüm gülmekten :hahaha::hahaha::hahaha:

sweap07
29-11-2013, 07:40

ahahahhahahaha yakıldım resmen ahauhuhuhhhuhuhhguh :D :D

Mutlu Değerli
08-12-2013, 00:51

ahahahahha :cokgreen:

SmT
08-12-2013, 00:55

Töbe töbe :D:D

KGüneyli
08-12-2013, 01:01
Honda, Dayken cok konusurdu bi ihtiyar asabi komsum.
Jant aldım, Onlar ne öle kapkara dedi.
Bastım, Sokağa giremiosun eziyet cekiosun baban görsünde s.b... dedi:D
Komple düz boru cektim, Semte girdiğim an anlamış :D Sende s.... sürülecek akıl yok dedi.

Şimdi focus'a orjinal biniyorum. AKıllanın galiba yakında evlenirsinde sen dio. Güzelde bi kızı var verirse evlenicem hahahha :D

Mutlu Değerli
16-12-2013, 23:16
Komple düz boru cektim, Semte girdiğim an anlamış :D Sende s.... sürülecek akıl yok dedi.

Şimdi focus'a orjinal biniyorum. AKıllanın galiba yakında evlenirsinde sen dio. Güzelde bi kızı var verirse evlenicem hahahha :D

hahahah :D :D güzelse yazıl tabii

ferroo
16-12-2013, 23:20
aynen guzelse kacırma :)

Burak E.
16-12-2013, 23:26

hahahahahaha ben sana dedim cok gazlama mahallede diye sonra komsular laf ediyor diye..

kız guzelse yazıl kanka babası seni okeylemiş :D

Ali Burak Şık
04-01-2014, 18:18

hauhahaahgjhgskdjfh efsane ayar vermiş yalnız :D:D

burakgunay
04-01-2014, 18:44
Yıllardır hayalini kurduğum hb kırmızı vtecimi, pedere aylarca dil dökerek aldım. Yemin ederim o kadar yalvardım ki adam artık beni s.. etmek için aldı. Aldığı günden beri de vırvırvır konuşur. 11 ayda sadece bir kere bindi arabaya, onu da ben zorladım al bi kullan diye "BU NE LAN 15 DK KULLANMAYA 100 LİRA VERSELER KULLANMAM" dedi. Gelip gidip memur spec 3 binde vites değiştiriyo, tork az olduğundan bu araba gitmiyo olm sen niye aldın bunu sapık mısın deli misin falan diyodu, dedim bi bas bakalım gittiği yere kadar diye vtec açılır açılmaz "ulan eşşoğlueşşek bu araba nasıl gidiyo ben senin altına bunu nasıl güvenip de aldım Allah belamı versin yürüyen tabut bu" falan diye söylendi :D :D hala daha sevmez ısrarla da belirtir her seferinde. her allahın günü bana dizel clio linki atar facebooktan. onu da sedan atar özellikle, daha bi memur spec. Ruhuna işlemiş garibimin.

suprolla
04-01-2014, 18:59
babam tam arabacı hatta amerikan toplama hayali var garajda
her işte yardım eder sağolsun...dün turbo aldım corollaya ne zaman takıyoruz ne kadar hızlı olcak dedi...eksikler var dedim kartı verdi al ne bekliyorsun dedi ne desem bilemedim :D

mert_can 41
04-01-2014, 20:14
Eski araba düşmanı babama biriktirdiklerimle ve ufak annemin desteğiyle ilk arabamı zorla almaya götürdüm giderken honda düşmanı olan babam şuhan mert diyorum ki bak kırmızı spor koltuk alalım olmazsa typer koltuğu istiyo kullanınca bu araba gitmiyo lan diye söyleniyo tek söylediği arabayı sürtünce yükselt şunu böyle arabamı olur amk (spor gazatesi) diyo tamam baba sen acemisin bu konulara yükseltim diyorum tüm çukurlardan durarak geçiyo bak sürtmüyo diyo enson 2-3 yıl sonra s2000 almayı düşünüyo sahibindende her gün bakıyo honda almasaydım babamın zoruyla e36 coupe alıcaktım şu aralarda cant konusunda tartışma halindeyiz :D arkadaşlarımda arabayı yükseltmicem dedikçe ruh hastası diyo dip not düşünldüğü kadar basık değil sadece çevremde basık arabanın B si yok :D

sweap07
04-01-2014, 21:04
Yıllardır hayalini kurduğum hb kırmızı vtecimi, pedere aylarca dil dökerek aldım. Yemin ederim o kadar yalvardım ki adam artık beni s.. etmek için aldı. Aldığı günden beri de vırvırvır konuşur. 11 ayda sadece bir kere bindi arabaya, onu da ben zorladım al bi kullan diye "BU NE LAN 15 DK KULLANMAYA 100 LİRA VERSELER KULLANMAM" dedi. Gelip gidip memur spec 3 binde vites değiştiriyo, tork az olduğundan bu araba gitmiyo olm sen niye aldın bunu sapık mısın deli misin falan diyodu, dedim bi bas bakalım gittiği yere kadar diye vtec açılır açılmaz "ulan eşşoğlueşşek bu araba nasıl gidiyo ben senin altına bunu nasıl güvenip de aldım Allah belamı versin yürüyen tabut bu" falan diye söylendi :D :D hala daha sevmez ısrarla da belirtir her seferinde. her allahın günü bana dizel clio linki atar facebooktan. onu da sedan atar özellikle, daha bi memur spec. Ruhuna işlemiş garibimin.

ahahahah haykırdım resmen yürüyen tabut hahahahahahahhaha :D :D

Dctrlprn
04-01-2014, 21:38
Babamla sanayi çıkışı caddeye çıktık eve dönücektik. Geniş bi U dönüşü vardı yüklendim gaza baya bi drift spec olayına girdik. Bi kaç saniye şok oldu daha sonra:

+ Vay pez.. nasıl topladın direksiyonu lan, banada öğret böyle *** attırmayı :D

mmtrıza
04-01-2014, 22:43
her işte yardım eder sağolsun...dün turbo aldım corollaya ne zaman takıyoruz ne kadar hızlı olcak dedi...eksikler var dedim kartı verdi al ne bekliyorsun dedi ne desem bilemedim :D

sabah akşam elini öpmen lazım babanın

suprolla
04-01-2014, 23:10
sabah akşam elini öpmen lazım babanın

elimden geldiğince gönüllerini hoş tutmaya çalışyorum :)

levent
04-01-2014, 23:26
elimden geldiğince gönüllerini hoş tutmaya çalışyorum :)

turbo ne aldın kanka ;)

Gökhan Bilgin
04-01-2014, 23:30
Birkere babamla beraberken yol bozukluğundan dolayı lastiklerimizde bitmişti araba savruldu birden virajı dönerken indi neyse baktı bişey yok buna şimdi koylovır alsak savrulmazdık dimi dedi yıkıldım o an nefesim kesildi :D

atituti
04-01-2014, 23:34
genel olarak bizimkiler böyle şeylere karşı ama annemde spoiler babamdada 5 kollu jant hastalığı var , 206 varken annem tutturmuştu arabaya şu çıkıntılardan taktırsana diye :D babamda 5 kollu jant olmayan arabaya binmez , yıldız jant olsa iyi olur der :D nerden dolandıysa ağzına.eskiden bi sevgilim vardı e34 varken tantaviden nato yoluna bağlanan yolda hep yanlardım gözleri kapalı eve kadar bırakırdım sonra :D cok seviyodu orda yanlamayı hala bazen ordan geçerken yanlama isteğim uyanır sonra bir bakarım altımda fwd :D şimdi manitada yok e34 de yok sıradanlaşmışım uzun süredir

suprolla
04-01-2014, 23:49
turbo ne aldın kanka ;)

td04 kanka:icon_tup:

Onur Fatih
05-01-2014, 00:24

aynen benimki de meraklı ne kaldı başka yapacak diyor yapılacak çok şey var diyorum yapalım da en sonunda sen soldan ben sağdan kolumuzu çıkaralım hafif eğelim uçuşa geçelim diyor :D
geçen annemle izmite gittiler yoldayken beni aradı konuşurken bi dakika dedi kapattı birden aradan 3-4 dakika sonra bidaha aradı bi audiyi tokatladım şimdi konuş dedi şaştım kaldım valla seviyorum adamı

levent
05-01-2014, 01:21
td04 kanka:icon_tup:

güzel güzel basınçla güzel üfleriz :icon_tup:

Burak.
05-01-2014, 02:08
babam:
senin arabaya binilmiyor oğlum arabaya iniyoruzz :D

Haha cok iyidi bu :D :icon_tup:

SerhatA.
05-01-2014, 02:19
Valla babam araba konusunda ağzını açmaz ama arabama pek binmez sürdüğünde de park sis gezer :) Kasislerden çapraz geçer güzel park etmeye çalışır..

JackJones
05-01-2014, 04:36
Ailede sıkıntı yok babam sisleri açıp gezer arabayla :) akraba eş dost araba hastası olduğumu bilir taa küçüklükten beri... şimdide en çok dedikleri şeylerden bi kaçı arabayı yıkaya yıkaya parlata parlata eskitti valla , buna araba de başka bişey deme gibisinden :) Kötü olarakta yüksek meblalı bişeyler yaptığımda ne kadara yaptırdn sorusundan olum sen kafayı mı yedin bu kadar para harcanır mı araba bu vs vs...

ruudvan
05-01-2014, 04:51
bizim peder beyde geçen haberleri izlemiş.eve geldim seninki gibi olan arabaları bağlıyolarmış diyo.

Mutlu Değerli
05-01-2014, 13:37

Valla senin baban demekki biraz halden anlıyor gibi, bende VTi alın diye dil döküyorum, bakalım iş seninki gibi baştan sektir etmeye kadar gidiyor :D

Babamla sanayi çıkışı caddeye çıktık eve dönücektik. Geniş bi U dönüşü vardı yüklendim gaza baya bi drift spec olayına girdik. Bi kaç saniye şok oldu daha sonra:

+ Vay pez.. nasıl topladın direksiyonu lan, banada öğret böyle *** attırmayı :D

ahahahhaa bu fena :D

Valla babam araba konusunda ağzını açmaz ama arabama pek binmez sürdüğünde de park sis gezer :) Kasislerden çapraz geçer güzel park etmeye çalışır..

Ailede sıkıntı yok babam sisleri açıp gezer arabayla :) akraba eş dost araba hastası olduğumu bilir taa küçüklükten beri... şimdide en çok dedikleri şeylerden bi kaçı arabayı yıkaya yıkaya parlata parlata eskitti valla , buna araba de başka bişey deme gibisinden :) Kötü olarakta yüksek meblalı bişeyler yaptığımda ne kadara yaptırdn sorusundan olum sen kafayı mı yedin bu kadar para harcanır mı araba bu vs vs...

Ulen böle yazanları görünce deliriyorum arkadaş, benim peder niye böle bi adam degil yaa :D

bizim peder beyde geçen haberleri izlemiş.eve geldim seninki gibi olan arabaları bağlıyolarmış diyo.

hgasldgsajdg ahahahah :D :D

dqn
05-01-2014, 13:59
Bizim pederde keşke birazcık arabalara ilgili olsa. 6 ay araba yıkatmadığını bilirim. Leş gibi biner. Bakımları bile bana kitler. Sadece binmek için biner. Arabaya tek yaptığı benzin almaktır. Bu yüzden çok sert atışırız. Babam yüzden 15 yaşımda sanayideydim. 16 yaşımda tek başıma polisaj yapıyodum :D

thedevil
05-01-2014, 15:04
çoluk çocuk sahibi adamsın ne ne işin var bu arabayla...

131mirafiori
05-01-2014, 15:21
Lan olum manyakmısınız satın şunu alın model bi araba ??? Bizim komşularda da bu var hep :D

Ozgu_Akcan
05-01-2014, 15:33
arabam vtec II onde plaka kullanmam on 6.5 arka 5. cm dusuk 17 janlarım tesısatım bı arada duz boru eksozum vardı 4.5 senede babam 1 kere bındı kullanmadı bıle annem cok sevıyo arabamı tesısatı acar oyle gezerız bı gun dedımkı anneme eksozmu yoksa mugen cam ruzgarlıgımı dedıkı EKSOOZZZ tamam dedım gıttım taktırdım ama ben rahatsız olmaya basladım ıstedıgın yere gıdemıyosun vs muayne tarıhı geldı cattı tabı araba orjınal yaylar takıldı eksoz sokuldu annem dıyo cabuk yaptır su muayneyı arabayı eskı halıne getır arabanın butun ozellıgı gıttı dıyo :D

Mutlu Değerli
09-01-2014, 21:41
Lan olum manyakmısınız satın şunu alın model bi araba ??? Bizim komşularda da bu var hep :D

ahh o komşular ahh o anneler babalar :D Bilmezlerki araçlar değerli...

tibet
10-01-2014, 21:49
2008 model pejo 308i verip 98 model vtı aldım dedım bızımkılere az daha tımarhaneye kapatacaklardı benı .babam oglum hıc mı aklın yok o araba o kadar para edermı?annem yavrum cok hızlı gıtmıyor degılmı?hanım verdın guzelım arabayı aldın hurdayı?birde üste para verdıgımı duysalardı bu msjı bakırköyden yazıyor olurdum sıze :))

Mutlu Değerli
10-01-2014, 22:39
2008 model pejo 308i verip 98 model vtı aldım dedım bızımkılere az daha tımarhaneye kapatacaklardı benı .babam oglum hıc mı aklın yok o araba o kadar para edermı?annem yavrum cok hızlı gıtmıyor degılmı?hanım verdın guzelım arabayı aldın hurdayı?birde üste para verdıgımı duysalardı bu msjı bakırköyden yazıyor olurdum sıze :))

ahahahahdsjkashdajlka ahahha :D Off ya öldüm bittim ben :D :D

mad_max1978
10-01-2014, 22:52
memur kesiminde ve ailede çok laf söyleyen var ama inadına devam:)onlar laf söyledikçe daha çok bağlanıyorum

Mutlu Değerli
12-01-2014, 16:29
Peder araba alıcak almasınada iş biraz garip yönlere kaymaya başlayınca bendede taktikler gelişiyor.

Dizel araba alalım diyor, sebebine bakın: Benzinli araba suya girdimi stop eder, dizel araba etmez.

Suda ne işimiz var baba, kayıkmı bu hhha...na :D :D

Ben bişey dediysem onu yaparım er yada geç. ''Ya o ya hiç'' mantalitesinde oldugumdan her allahın günü ''VTEC alın'' diyorum, az kaldı pes edicekler al şu 30bini ne *** yiyosan ye dicekler :D o gün yakındır...

mert_can 41
12-01-2014, 16:46
3-4 saat önce geçen annemle babam arasındaki konuşma
Annem-mert bu araba halen ötüyo neden ötüyo
Babam - egzoz dan ötüyo onuda sökersek bu arabanın bir anlamı kalmaz bunlar böyle :D

tuzemen
12-01-2014, 17:12
geçen babamla beraber c2 ile bi kaç yere gittik, başladı söylenmeye :) yok benim ilk aldığımda bu araba daha iyiydi.her tarafından ses geliyor, bu yayları taktın mahvettin arabayı.her tarafa sürtüyor vs vs.özelikle yazılıma ve yaylara kafayı takmış durumda.bu araba neden duman atıyor motorunu bitirmişsin bunun, ufak biyere alt lipi sürtünce suratının şekli felan değişiyor.sıkıntı yani :))

Mutlu Değerli
22-01-2014, 14:21
3-4 saat önce geçen annemle babam arasındaki konuşma
Annem-mert bu araba halen ötüyo neden ötüyo
Babam - egzoz dan ötüyo onuda sökersek bu arabanın bir anlamı kalmaz bunlar böyle :D

Senin yorumları devamlı takipteyim, Peder tam bizim kafadan :D

geçen babamla beraber c2 ile bi kaç yere gittik, başladı söylenmeye :) yok benim ilk aldığımda bu araba daha iyiydi.her tarafından ses geliyor, bu yayları taktın mahvettin arabayı.her tarafa sürtüyor vs vs.özelikle yazılıma ve yaylara kafayı takmış durumda.bu araba neden duman atıyor motorunu bitirmişsin bunun, ufak biyere alt lipi sürtünce suratının şekli felan değişiyor.sıkıntı yani :))

alışılageldik bi peder seninkide :D

mert_can 41
22-01-2014, 14:30
Senin yorumları devamlı takipteyim, Peder tam bizim kafadan :D

allaha şükür o konuda rahatım eski gazcılardanmış gerine gerine anlatır yaptıklarını halen de içindeki gazcı yerinde benden daha hızlı kullanıyo tek kötü yanı fazla seviyo arabayla uğraşmayı şimdiki arabayı ömür boyu saklarız sana başka alırız diyo arabaya olan planlarını duyunca inanamıyo arkadaşlarım tanıyınca inanıyolar :D

Ozgu_Akcan
22-01-2014, 16:46
sene 2007 fılan sahın var o zaman babamda celık jant eksoz tesısatı fılan ben yaptırdım yayları kestırdım bırazcık neyse bıgun gezıyorum arabayla ufak bı ıslaklık gordum tabı dururmuyum 3 den 2 ye sag sol gıttım bıraz toparladım neyse 1 saat fılan gectı uzerınden peder benı arıyo

peder: nerdesın lan sen ?
ben: nakkastayım baba hayırdır?
peder: napıyosun nakkasta ?
ben: içiyoruz baba hayırdır ne oldu ?
peder: senı cemıl abın görmus
ben: eee ne olmus gormuste
peder: ulan pez...... arabanın anasını ......muşun ?
ben: ya yok ne alakası var ben bısı yapmadımkı baba sakın sakın geldık buraya ıste
peder: ulan adam plakaya kadar verdı hıyaragası bana haber gelmıcekmı sanıyosun sen bundan sonra bulursun arabayı... der ve kapatır.
ben: hımmınaa sankı bakımları kendı yaptırıyo ( alkolunde vermıs oldugu cesaretle kendı kendıme konusuyorum)

bır kere yakalandım boyle daha sonra uskudarda onun gorebılcegı yerlerde pek bısı yapmamıstım :D

aykutsafakyaman
22-01-2014, 20:43
aynen benimki de meraklı ne kaldı başka yapacak diyor yapılacak çok şey var diyorum yapalım da en sonunda sen soldan ben sağdan kolumuzu çıkaralım hafif eğelim uçuşa geçelim diyor :D
geçen annemle izmite gittiler yoldayken beni aradı konuşurken bi dakika dedi kapattı birden aradan 3-4 dakika sonra bidaha aradı bi audiyi tokatladım şimdi konuş dedi şaştım kaldım valla seviyorum adamı

En çok özendiğim şeydir bu heralde ama hiç merakı olmadı . Uzun yollar hep beni kanser etti .90 ı geçmez. En son amerikan parkları da taktırdım .
- Oğlum sen farı bozmuşun sinyaller niye yanıyo parkları yaktım ben
+ Ben yaptırdım baba modülle nasıl olmuş ?
- Nerde abudik kubidik bişey var buluyosun serseri .

Bi de geçen bi Trabzonlu amcayla muhabbet ediyoduk .
- Ha bu arabanın farlari niye garip yanayiler ?
+ Ben ettirdim onları amca nasıl olmuşlar ?
- Heh şimdi oldu et onu bi de yerlanbir . Ula ne alıp veremediğiniz var bu arabalarlan

Mutlu Değerli
23-01-2014, 09:30
sene 2007 fılan sahın var o zaman babamda celık jant eksoz tesısatı fılan ben yaptırdım yayları kestırdım bırazcık neyse bıgun gezıyorum arabayla ufak bı ıslaklık gordum tabı dururmuyum 3 den 2 ye sag sol gıttım bıraz toparladım neyse 1 saat fılan gectı uzerınden peder benı arıyo

peder: nerdesın lan sen ?
ben: nakkastayım baba hayırdır?
peder: napıyosun nakkasta ?
ben: içiyoruz baba hayırdır ne oldu ?
peder: senı cemıl abın görmus
ben: eee ne olmus gormuste
peder: ulan pez...... arabanın anasını ......muşun ?
ben: ya yok ne alakası var ben bısı yapmadımkı baba sakın sakın geldık buraya ıste
peder: ulan adam plakaya kadar verdı hıyaragası bana haber gelmıcekmı sanıyosun sen bundan sonra bulursun arabayı... der ve kapatır.
ben: hımmınaa sankı bakımları kendı yaptırıyo ( alkolunde vermıs oldugu cesaretle kendı kendıme konusuyorum)

bır kere yakalandım boyle daha sonra uskudarda onun gorebılcegı yerlerde pek bısı yapmamıstım :D

ahahausdhuasdjasgdashgd :hoo:

EMRair
23-01-2014, 10:03
ilk aldığım gün yolda gidiyoruz kompresore bindi araba:))
babam:"oğlum ne patlıyo laan"

EMRair
23-01-2014, 10:10

abi süper yaaa:D:D

Mutlu Değerli
23-01-2014, 21:10
Az önce Facebookta denk geldim :D Peder amcamız fena yakalamışş :D :D

https://imagizer.imageshack.us/v2/815x719q90/845/0vjm.jpg

Risendark
24-03-2014, 13:15
Peder geçen gün arabaya 5 lik yay taktırmış Whatsapp tan foto atınca şok oldum :) :)

Met
24-03-2014, 14:01
Peder geçen gün arabaya 5 lik yay taktırmış Whatsapp tan foto atınca şok oldum :) :)

Sizin pederler whatsapp bile kullanıyo anasını satayım :D
Benim baba mı çok yaşlı acaba :D

Dookan
24-03-2014, 14:07
babam aldgm btn arabalara once aklin yok doye baslamistir.zamanla hepsini sevmistir.golf ume 270 hp binerken cok seviyodu 400 hp yapinca pek anlamadi bile adamcagiz.cnku basinc full boost 4500 de geldigi icin babam o devri hic gormez yani ona kalsa araba hizlanacagina yavaslamisti eskiden270 hp binen adam 140 hp atmosferik binmeye baslamisti.6 aydan 6 ay a bndgi icin cok da problem olmadi terazi spec aeabalarimi ilk yillar fotosunu cekerdim smdi o da baydi komsular bnm fast and furious gbi hic bitmek bilmeyen noslarla 500 600 km hiz fln yptgimi saniyolar.komsularin kucuk cocuklari binmek istiyo da analari izin vermiyodu :) izin verenlerde sanki go kart pistinde izler gbi heycanla izliyolardi

Berke
24-03-2014, 14:17
Bizimkileri sedan vti'a ikna ettim zar zor 4 kapı zart zurt diye. Gittik aldık zır stock. 3 gün sonra eski vti'dan kalma tüm parçaları (cai, komple egzoz, headers, coilover) taktım. Anneme gel bir tur atalım dedim. İlk vtec açmamla beraber annemin tepkisi "Naptın olum yine arabaya" oldu :):)

Risendark
24-03-2014, 14:19
Sizin pederler whatsapp bile kullanıyo anasını satayım :D
Benim baba mı çok yaşlı acaba :D

Yas 43 babamin Benden sosyal takılıyor face twitter vs. Herşey var :) :)

metehancihangir
24-03-2014, 14:20
benim ailem daha almadan yapıcaklarıma müsade etmiyolar özellikle kamber ayarına çok takıyolar babam ve abim tekerleri yamuk arabamı olurmuş doğru düzgün bişey al diyolar

Met
24-03-2014, 14:25
Yas 43 babamin Benden sosyal takılıyor face twitter vs. Herşey var :) :)

senin baba gençmiş cidden :)

benim ailem daha almadan yapıcaklarıma müsade etmiyolar özellikle kamber ayarına çok takıyolar babam ve abim tekerleri yamuk arabamı olurmuş doğru düzgün bişey al diyolar

doğru söylüyorlar. sağlıklı değil aşırı kamber :)

Risendark
24-03-2014, 14:37
@Met senin peder kaç yaşında ??

Met
24-03-2014, 14:41
@Met senin peder kaç yaşında ??

51 yaşında kardeşim :)

tuner faruk
24-03-2014, 14:48
Corollaya ben binerken çok söyleniyodu ozaman onda 190 vardı pek corollaya binmezdi bende 6 cm bastım şeffaf far aldım falan filan 190 nını satınca belirli bir süre beraber binmek zorunda kaldık ozamanlar çok kafamı ütelemişti bu ne biçim şeffaf far yolu göremyorum kaldır şu arabayı topal eşşek gibi gidiyosun yolda diyodu :D Neyse kaldırdım corollayı tabi 3.5 cm vogtlandla :D farları filan orjinale çevirdim filtre düz boru ve yaylı olarak verdim hala binmeye devam ediyo geçen muayeneye gittiğimde orta susturcuyu taktım geldiğimde orta susturucuyu söktür hemen eski sesine daha çok alıştım diyo :D

Benim arabalarımada bindi adamı en sevdiği arabadan bile soğuttum 190 ı 8 cm basmıştım bindi tur attı bune oğlum mercedes bu bukadar basılırmı insafın yokmu demişti :D Sonra Crx i aldım bu ne lan böyle tabut gibi dedi delsolü aldığımda çok beğenmişti üstünü açtık beraber gidiyoruz egzoz yok coil yok bak bu böyle güzel i akşam verde Bebekte takılyım demişti dedim baba düz yol bi kesiciye kadar bassana dedim 5.500 den sonra bana bi baktı kesiciye girince bunun şanzumanı ne kadar uzun böyle devir bitmedi be dedi :D
Tabi basıp egzozdan sonra hayatta binmedi:D
Tekrar Crx alınca bu sefer yine aldın tabutu eskisine benzemesin dedi ilk orjinal hallerinde binerken bu daha iyiymiş ya sakın basıyım falan deme egzoda koyma bak klimalı sunrooflu mis gibi araba dedi coilleri taktım egzozu taktım al yine topal anıran eşşek olmuş bu daha binmem buna aynı sana benziyo dedi :D Halada binmiyo :D

same-34
24-03-2014, 15:03
Eniştemde 90 Model Swift GTI vardı. Araç kara direksiyon,mekanik ve görsel olarak çok eksiği vardı,LPG'de kullanıyorduk (Benzine geçmiyordu :D) 1.Vites 75km 9000RPM ;)
Aracı ondan alıcaktım engel oldu tüm ev halkı. Babama diyorum ki: Bunu çelik barlarla sağlamlaştırıcam. - Eşekoğlueşek bir de ralli arabası yapıcağını söylüyor :D ...

Met
24-03-2014, 15:04
Corollaya ben binerken çok söyleniyodu ozaman onda 190 vardı pek corollaya binmezdi bende 6 cm bastım şeffaf far aldım falan filan 190 nını satınca belirli bir süre beraber binmek zorunda kaldık ozamanlar çok kafamı ütelemişti bu ne biçim şeffaf far yolu göremyorum kaldır şu arabayı topal eşşek gibi gidiyosun yolda diyodu :D Neyse kaldırdım corollayı tabi 3.5 cm vogtlandla :D farları filan orjinale çevirdim filtre düz boru ve yaylı olarak verdim hala binmeye devam ediyo geçen muayeneye gittiğimde orta susturcuyu taktım geldiğimde orta susturucuyu söktür hemen eski sesine daha çok alıştım diyo :D

Benim arabalarımada bindi adamı en sevdiği arabadan bile soğuttum 190 ı 8 cm basmıştım bindi tur attı bune oğlum mercedes bu bukadar basılırmı insafın yokmu demişti :D Sonra Crx i aldım bu ne lan böyle tabut gibi dedi delsolü aldığımda çok beğenmişti üstünü açtık beraber gidiyoruz egzoz yok coil yok bak bu böyle güzel i akşam verde Bebekte takılyım demişti dedim baba düz yol bi kesiciye kadar bassana dedim 5.500 den sonra bana bi baktı kesiciye girince bunun şanzumanı ne kadar uzun böyle devir bitmedi be dedi :D
Tabi basıp egzozdan sonra hayatta binmedi:D
Tekrar Crx alınca bu sefer yine aldın tabutu eskisine benzemesin dedi ilk orjinal hallerinde binerken bu daha iyiymiş ya sakın basıyım falan deme egzoda koyma bak klimalı sunrooflu mis gibi araba dedi coilleri taktım egzozu taktım al yine topal anıran eşşek olmuş bu daha binmem buna aynı sana benziyo dedi :D Halada binmiyo :D

o değilde sizin corollayı çok seviyodum ben :D her fırsatta söylerim bilirsin :D

MDeniz
24-03-2014, 15:08
sattığım arabadaki müzik setini bildiğinden binerken arabaya şapka ve güneş gözlüğüyle biniyordu baba hayırdır dediğimde tanımasınlar evlat bedava verseler binmem de bakma mecburuz lafını yemiştim :D resmen utanıyordu bende inadına dımtıs dımtıs :D

delta0o
24-03-2014, 15:23
askerden geldim orda biriken parayla(astektim hakkaride kırsalda hıc para harcayamadım :) Turbo 106 gtı alıcam amcaoğlundan babamda yanımda alma olum bunu yeni geldin zaten oralardan bide burdayken korkulu rüyalar görmeyelim vs hiç razı değil tabi bi şekilde yolunu yaptım aldım.
Bi gün arabasını baskasına vermıs benden istedi.İşten dönüşte almaya gidiyorum bi yerlerden çuf çuf sesler gelıyor biri fena sıkıyor dıyorum kendı kendıme :) geldım dukkana babam nerde dedım az once musterıye fena kızdı gitti dediler.anlamdım tabı o sıkan bızım peder bey.geldi sonra bu araba cok yakıyor sabahtan berı bı dunya benzın koydum bıyere de gıtmedım ama fena gidişide var bu çuf sesi hosuma gitti benımkıne de takılır mı diyor :):)

tuner faruk
24-03-2014, 15:27
o değilde sizin corollayı çok seviyodum ben :D her fırsatta söylerim bilirsin :D

Bilirim bende seviyodum halada seviyorum orjinalde olsa güzel duruyo namussuz :D

skunk11
24-03-2014, 16:20
Eski kız arkadaşım eski 106 varken;

-" Bas biraz daha mkdumun arabasını millet götümü başımı görsün etek giydiğimde" demişti :D

ertesi gün yayları sökmüştüm :D

es026
24-03-2014, 16:39
Dışarıda arkadaşlar genelde oğlum otoparkta yatırmak için araba almışsınız diyor.

Babam ise Trafik Polisidir oğlum bak efendi gibi kullan millete ceza yazıyoruz senden laf yemeyelim. :D Aklıma geldikçe yazarım çok orjinal tabirleri vardır modifiyeli araçlara :D

mustafamutlubas
24-03-2014, 16:51
Az önce Facebookta denk geldim :D Peder amcamız fena yakalamışş :D :D

https://imagizer.imageshack.us/v2/815x719q90/845/0vjm.jpg

Olm bu bizim foto :D babam surekli takipte:) Benimki typer aldirmicam diye baya kavga etti aldiktan 2 hafta sonra arabalari degismeye basladik:) surekli yarisiriz otobanda rollingden tut drag bile yaptigimz oldu :) s2000 i typer kadar sevmiyor hem dar hemde yere cok yakin diye :) babamin en sevdigi sey 1-2 kesici :D he bide typeri aldigim hafta ver bi cigerleri acilsn dedi cesme otobaninda 262 yapti :D

Mutlu Değerli
24-03-2014, 18:51
Olm bu bizim foto :D babam surekli takipte:) Benimki typer aldirmicam diye baya kavga etti aldiktan 2 hafta sonra arabalari degismeye basladik:) surekli yarisiriz otobanda rollingden tut drag bile yaptigimz oldu :) s2000 i typer kadar sevmiyor hem dar hemde yere cok yakin diye :) babamin en sevdigi sey 1-2 kesici :D he bide typeri aldigim hafta ver bi cigerleri acilsn dedi cesme otobaninda 262 yapti :D

o gün birsesli, demirci, bugra... filan senin babandan gelcek yorumlara kenetlendik :D kafanızı kırarım, akıllı olun gelirim yanınıza filan... ahahahasjdhaskjdhakhd hatırladıkça gülüyorum :hahaha:

Okan.A.A
24-03-2014, 20:31
Lion egzosu söktürüp ss magnum taktırdım babamın ilk tepkisi bune la böyle sesi hiçbişeye benzemiyo eskisini taktır oldu. Sonra aracını servise götürdüğünde , bizim servisteki çıraktada civic varmış ee baba dedim. Vanalı egzos yapmış sesi çok güzeldi aynı eski egzos gibiydi senin 500 liramış dedi. Param yok baba dedim gel ben yaptırayım dedi :D :D

Ali Özdoğan
24-03-2014, 22:51
Ticariye 9x16 ları taktık
peder:ulan bu nee taksi bu taksii manyakmısın oğlum çok yaktırıcak bunlar arabaya çıkart bunları hemen dedi.
Aradan 1 hafta geçti arabayı bastım cumartesi günüydü o gece çalıştım sabaha kadar sabahta arabayı babama vericektim sabah eve gitmeye korktum,neyse eve gittim yattım uyudum 2 saat sonra evin içinde bagırısmalar falan valıde sakınlestırmeye calısıyo:)kalktım ve sonra..
Peder:Ulan namusssuz ben nasıl binerim bu arabaya 55 imden sonra beni milletemi güldürüceksin
yolda millet benle dasak geçicek hanım ben bu cocuuu öldürürüm.....

Aradan bi süre geçtikten sonra;
Peder:oğlum yolda millet bana bakıp bakıp gülüyo bugün bi zibidi trafıkte sıkısıkken actı camı
Dayııı Hastasıyııızzzz diye bagırdı dedi

Adamcagız neler cektı yaav:D

Artık baya alıştı bazen arkadan takıp edıyorum kassıslerde fena sag sol yapıyor her cukurdan kaçar
Artık oda Hasta:)

ferroo
24-03-2014, 23:21
mıllette ne babalar var masallah :) genel laflar ben arabayı basınca muhendıs dusunemısmı fln fln :D

Risendark
24-03-2014, 23:50
mıllette ne babalar var masallah :) genel laflar ben arabayı basınca muhendıs dusunemısmı fln fln :D

O klasik zaten bi aralar bizimkide baya katıydı eve bindiğimiz arabayla oynamaya çalışyodum arabayı yapan mühendis salak mı yok ne gerek var boşa para harcıyosun gibisinden sonra bana özel araba alınca bi haller oldu gitti kendi yay taktırdı bastı arabayı,uğraşıyo bakalım şimdilik bana bişey yaptırmıyo :D sırada egsoz var dedi en son :D

Risendark
25-03-2014, 00:00
yanlış post...

academian97
25-03-2014, 01:43
Konu güzelmiş, toplasan kitap olur.
Takip.

ilbeyyagci
25-03-2014, 07:46
Anneanne tepkisi: Bunun diğer kapıları nerede be kızanım ?

Baba tepkisi: 3.000'den sonra güzel bağırıyor tam piç arabası gibi.

Anne tepkisi: Oğlum bununla pazara gitsek bagajda yer kalmaz patatese soğana.

Abimin tepkisi: HULOOOOOOĞĞĞĞ

Mutlu Değerli
25-03-2014, 22:30

benim peder aşagı mahalledeki Civic'i gördükçe ''sende bunlardan istiyosun demi, götü yere yakın olanlardan... öyle arabamı olurmuş, yolda giderken herkes üstünüze gülecek. Atlamalardan (kasis) geçerken arkanızdakilerden küfür yiyeceksiniz'' filan diyor. Düşüklükle ilgili genel bi sıkıntı var pederlerde :D

Konu güzelmiş, toplasan kitap olur.
Takip.

Eyvallahhh :icon_tup:

weST.27
25-03-2014, 22:51
pejo varken pek bi iyimser değildi babam ama corsada baya bi benimsedi modifiyeyi

marşpiyeli spoilerı sisi gsi panjuru hoperlörleri pandizot kaplamayı hepsini beraber kendimiz taktık :)

arabayı bi ara benden çok almaya başladı focusu kullanmıyordu :D

en son basınca içine sıçmışsın eline sağlık dedi :D artık elleme şebeğe çevirme iyi şuan diyor

Renaultolog
25-03-2014, 23:05
kangooyu kafadan basınca babam klasik laf "ee bunu böyle yaptın da noldu parana yazık"
büyük kuzenim "bu ne lan kıçı kalkık kafası yerde cansever gibi duruyo araba" :D

som306
25-03-2014, 23:12
eski si varken egzosu çapraz gökyüzüne vermiştim babam aynen şöyle demişti;

- bune olum arkandan gelenin ağazına vermişsin git düzelt şunu

Risendark
26-03-2014, 00:13

21 sayfa içinde en çok güldüğüm post oldu amcaya selam :D :D

Ahmet Saraçoğlu
26-03-2014, 00:20
1.2 çekiyomu??

VolkanA.
26-03-2014, 00:22
Babam gencliginde eski kasa miafori sanzimanli satilik 131 gormus annesinin bileziklerini satip almis arabaya sticker yapistirsam laf soyler. Kafasini utuledim baba teybi degistirelim birakin bassi hoparlorleri degistirelim falan dedim 1 sene tinlamadi en son tamam gidelim dedi bir baktimki sticker istemeyen adam 2 tane bass anlasmis taktiriyo. Xenon taktiriyo garezi banami anlamadim :D

emre55
26-03-2014, 00:36
......................

sde30
26-03-2014, 00:59
Abim tam bir e30 düşmanıdır aldığım ilk e30 yüzünden birbirimize girdik beraber çalışıyorduk işimizi ayırdık o derece :D

Tabi sonra onu sattım falan daha sonra 3.25 aldım bi tane abime bunu sabah lpgciye götürür müsün lpg takılacak dedim iyi götürürüm dedi ağzının ucuyla neyse sağolsun götürdü

Gün içinde ustam arıyo kardeşim buralarda yanlıyosun insan bi uğrar falan deyince noluyo lan dedim :D

Mahalleden arkadaş aradı onun peşine abi o nasıl geçişti yanımdan mermi gibi geçtin dedi ikinci şok :D

Bende abimi aradım abi nabıyon ?

Arabayı test ediyorum ..ına ...duğum ne gidiyo beee 6 silindir başka ...ına ...yum dedi kapattı öyle dondum kaldım bende :D

yakaan
26-03-2014, 03:49
Abim tam bir e30 düşmanıdır aldığım ilk e30 yüzünden birbirimize girdik beraber çalışıyorduk işimizi ayırdık o derece :D

Tabi sonra onu sattım falan daha sonra 3.25 aldım bi tane abime bunu sabah lpgciye götürür müsün lpg takılacak dedim iyi götürürüm dedi ağzının ucuyla neyse sağolsun götürdü

Gün içinde ustam arıyo kardeşim buralarda yanlıyosun insan bi uğrar falan deyince noluyo lan dedim :D

Mahalleden arkadaş aradı onun peşine abi o nasıl geçişti yanımdan mermi gibi geçtin dedi ikinci şok :D

Arabayı test ediyorum ..ına ...duğum ne gidiyo beee 6 silindir başka ...ına ...yum dedi kapattı öyle dondum kaldım bende :D

hahaah cok guldum yaa :D:D

Mutlu Değerli
26-03-2014, 13:01
kangooyu kafadan basınca babam klasik laf "ee bunu böyle yaptın da noldu parana yazık"
büyük kuzenim "bu ne lan kıçı kalkık kafası yerde cansever gibi duruyo araba" :D

Ahahaudhaushduahuaha Cansever :D :D

:hahaha:

Ahahahaha :cokgreen:

Mavi Reno'nun rengine bayıldım, jant ve basıklık kombinasyonuda süper :icon_tup:

powERS
26-03-2014, 14:39
cansever iyimiş :D

twiyede ilk başta dıştan bakanlar kem küm yapıyoda içine binince.

ne acaip arabaymış lan bu.. ee iyimiş bu. diyip öne arkaya bakmalar filan :)

emregc8
28-03-2014, 22:58
Ben ilk Camaromu aldigimda bizimkiler cok söylendiler ne gerek var cok yakar bu felan diye ama sonradan alistilar CLK320 ye cabuk alistilar ama...

GC8 in sesine cok söylendi annem, tabi yas 33 oldu bu arada Oglum git adam gibi bir araba al felan dedi bunlar bos adam isleri kendi meslegine konumuna yakisan seyler yap felan desede; Bugün Subaru Her gün Subaru... oldu
Abim cok sevdi makinayi bazen change yapiyoz arabalari ama komsular ne düsünüyor bilmiyorum

aroglu
14-04-2014, 15:42
http://i.hizliresim.com/djo2PZ.jpg (http://hizliresim.com/djo2PZ)

güncel çekelim :)

gökan
14-04-2014, 16:44
okuldakı ogretmenler bu surtmuyormu yere:D

Burak K.
14-04-2014, 16:56
Arabayı bastım babamın daha haberi yok haberi olunca ağzıma s.çmasa iyi. :D Belki farketmez. :D :D

turbo&quattro
14-04-2014, 17:17
Yasitlarin cocuklariyla oynuyor senin ugrastigin seylere bak.

eticet06
14-04-2014, 19:53
Volvo yu aldıktan sonra defı ve afr takılı beraber sasmaza gıdıyorum yoldada anlatıyorum bu basınc saati bu hava yakıt kendıde tır şöforu , babamı naklıyecıler sıtesıne bırakırken bır yanımdan 106 geçtı :) eksozlu felan bende varex ı actım sıktım dırek peşine :) ama araba 3500 devire kadar ölü gibi babam bagırıyor bana defiye bakarak hanı basınc gelmedimii ? :) koltuga yapıstırdı anda basınc geldı diyoo :)

ferroo
14-04-2014, 20:53
Arabayı bastım babamın daha haberi yok haberi olunca ağzıma s.çmasa iyi. :D Belki farketmez. :D :D

valla sesli güldümm :D:D:D

exvitermini
14-04-2014, 21:04
babam kendi arabasına hiç dokundurtmazdı.slx imiz varken arkasındaki yazıları sökmüştüm tam 1 hafta küfür etmişti bana :). .ok mu varda söktün bilmem ne birsürü saydırmıştı.hiçbirşey yaptırmazdı,kendi araban olsun istediğini yap karışırsam şerefsizim derdi.
durumlardan dolayı 30 yaşında ilk arabama sahip oldum.bugüne kadar içimde uhte kalan herşeyi yaptım.tabiki ilk işim alçaltmak oldu.ve diğer işlemler.beni tanıyan aile,arkadaş ve eş dost un yorumları

babam:ne gerek vardı oğlum bukadar alçak arabaya.az yükselt şunu ama genede sen bilirsin banane lan diyo :D
annem:oğlum zor olmuyormu böyle kullanmak
eşim:az yükselt canım benim için :D
abim:az daha bas pampa der :D
babannem annanem:oglum binip inemiyoruz bari tek kapı almasaydın derler hep

en son tow hook yaptırdım babam gördü bune lan kimi oturtacaksın üstüne dedi.cocuklar üstüne düşer falan dedi :D ne diyeceğimi şaşırdım

::ZaFeR::
14-04-2014, 21:07
Senede sadece 2 ay memlekette olabildiğimden,pek fazla karışmıyorlar.Sadece sat bi üst modelini al diyorlar bazen :D

BirkanYazici
14-04-2014, 21:11
Babam sanayi esnafı olduğundan sıkıntı yok gti a egsozu birlikte yaptık :D
Geçen gün dükkana gittiğimde arabayı kafadan biraz daha bastım bak şimdi daha güzel oldu dediğinde bende şaşırmıştım :D

sanctuary35
14-04-2014, 22:33
parçası pahalı diyenleri vurmak istiyorum. sanki bişi bozulunca onlara aldırıyorum

EmreS13
14-04-2014, 22:41
Şu ara klasik laf
"lan oğlum araba çok güzelde bi basss şunu yaa" :D

Ssamet
14-04-2014, 23:23
'Hiç kirlenmiyo mu lan bu araba' :D

Oğuzhan Ç.
15-04-2014, 01:42
Sile sile bıkmadın mı :) Böyle alçak olunca ne oluyor altını sürtmüyor musun fix yorumlar :)

Rec.O
15-04-2014, 07:31
27 Gün sonra askere gideceğim 3 seneye kadar babamın arabasına bindim, ve sonra kendi imkanlarımda al sat yaptım kendi arabamı aldım babamın arabasına yapmadığım kalmadı 3 seneye kadar, babamın en son geçenki söylediği laf :

babam:Oğlum askerden gelince şu arabalara set met takmayı jant takmayı bırak artık..
ben: tabi baba tabi gelince bitti artık ( yerse ) :D

blade_berkay
15-04-2014, 08:29
"Kangoyu napcan bu genç yaşta onu sat honda pejo al " :D alıştım artık he deyip geçiyorum :)

BurakOzdemir
15-04-2014, 08:39
bizim peder bey benim focus st'yi otoparkta göremeyince, senin manifold'lu araban nerde demişti... :)

B.Koçer
15-04-2014, 08:56
Bir gün dısarı cıkarken birşey sınırlendi peder bey normalde aile sipek gidicektik dizel le :D

- Cuprayı al
- Neden baba
- Al cupranın anahtarını getir

neyse aldım bi cıktık bap güp cat gidiyo stres attı demekki :D

Berkel
15-04-2014, 09:40
Babam arada biner arabama, kendi arabası gibi kasislerden uçarak geçer bi gün bırakıcak tamponu diye çok korkuyorum unutuyo bindiği arabanın şeklini :). tabi klasikler yorumlar var hurda aldık, 22 yaşında araba mı alınır sürekli sorun çıkarıyor diye söyleniyordu rektefiyeye kadar. İlginçtir Vw servisine gidincede başlıyor oğlanın arabası daha az sorun çıkarıyor bu nasıl iş diye. taktik olsa gerek :)
bide ilk aldığımızda arabayı park etti anahtarı verirken

-gitmiyor bu araba al anahtarı derken bir sırıtışı vardı içi rahatladı adamın :)

Sonra ısındı arabaya ya benle beraber kafa yoruyor uğraşıyor yardım ediyor bende şanslılardanım sanırım :)

Efsanelerden biride

Temde gidiyoruz yol hafif sıkışık ben yanda oturuyorum bi tane e46 bmw uçarak yanımızdan geçti ilerde yavaşlayıp önümüze girip 4 lü yaktı,

- ne yapıyo lan bu küfür mü ediyor (selektör yapmaya çalışıyo :) farlar tabi kapalı başaramıyo yapmayı)
- yok baba sen devam et takma
- derdi ne lan bunun (selektörde yapamamasından dolayı iyice sinirlendi :D)
-yarışçak herhalde dedim
- vay yavşak (vites küçülür, gaza oturulur :) )

Mutlu Değerli
16-04-2014, 12:42
Babam arada biner arabama, kendi arabası gibi kasislerden uçarak geçer bi gün bırakıcak tamponu diye çok korkuyorum unutuyo bindiği arabanın şeklini :). tabi klasikler yorumlar var hurda aldık, 22 yaşında araba mı alınır sürekli sorun çıkarıyor diye söyleniyordu rektefiyeye kadar. İlginçtir Vw servisine gidincede başlıyor oğlanın arabası daha az sorun çıkarıyor bu nasıl iş diye. taktik olsa gerek :)
bide ilk aldığımızda arabayı park etti anahtarı verirken

-gitmiyor bu araba al anahtarı derken bir sırıtışı vardı içi rahatladı adamın :)

Sonra ısındı arabaya ya benle beraber kafa yoruyor uğraşıyor yardım ediyor bende şanslılardanım sanırım :)

Efsanelerden biride

Temde gidiyoruz yol hafif sıkışık ben yanda oturuyorum bi tane e46 bmw uçarak yanımızdan geçti ilerde yavaşlayıp önümüze girip 4 lü yaktı,

- ne yapıyo lan bu küfür mü ediyor (selektör yapmaya çalışıyo :) farlar tabi kapalı başaramıyo yapmayı)
- yok baba sen devam et takma
- derdi ne lan bunun (selektörde yapamamasından dolayı iyice sinirlendi :D)
-yarışçak herhalde dedim
- vay yavşak (vites küçülür, gaza oturulur :) )

Ahahahhahahahaha :cokgreen:

Tugral
16-04-2014, 14:38
Daha önce yazmıştım ama geçenlerde başıma gelen bir olayı daha paylaşayım istedim. 2 hafta önce subi duman atıyor. Sekman kırdık falan diye düşünüyorum. Motor yaptırıcam kafaya koydum kesin sekman dedim içimden. Babamda emekliliğin keyfini sürüyor. Bende işe gidiceğim için babamdan rica ettim, huyunu bildiğim içinde giderken gazlama sakın, gömlekde gitmesin elden dedim. Tamam dedi, anahtarları verdim yavaşça otoparktan çıktı gitti. Usta aradı 15 dk sonra beni. Oğlum babanın bir gelişi vardı , çaldılar arabayı kaçırıyorlar sandım baban indi verdi anahtarı gitti dedi. Tabi Erkan abide alışık babama. Dünde oturmuş konuşuyoruz , sordum babama neden gazladın motor gidik masraf açıcan başıma diye, ne olcak lan zaten motor yaptırmıycanmı gömleğide ben alırım deyince sustum :D Sonrada araba bitince bana ver ben bir Isparta yoluna çıkıcam allah ne verdiyse basıp dönücem. Tedirgin bir şekilde arabayı alacağım günden haberdar olmamasını diliyorum allahtan :D

atituti
16-04-2014, 15:01
babama 225 35 19 tekerlekli arabayi bir kere verdim 225 00 19 olarak geri döndu amk :)

vtec26
16-04-2014, 15:11
2 sene önce Babama egzoz filtre yapalım dediğimde, napcan olum çok yakar, gerek yok, arabayı bozcan diyodu(Kendisi sanayide usta). vtec2 ye bigün sabahtan simota filtreyi taktık arkadaşla, öğlende sanayide düz boru sona da kalitesiz bitane son susturucu(royal wolf) taktık(egzozcuda babamın tanıdığı :D) ama babamın haberi yok. Bi gittim babamın dükkana gazlamadan sakin sakin, tabi araba hırlıyor, bana bi bakışı vardı, ""Ulan b.k vardı da yaptırdın" gibilerinden. Ertesi gün babam vtec2 le gitmiş dükkana. Dedim kesin sökcek hepsini. Akşam tesadüfen bakkala giderken caddeden sesler geliyor. Ulan dedim kim sıkıyor böle , heyt be diyorum içimde, babam bi geçti önümden inamadım :D

Mutlu Değerli
18-04-2014, 13:20
Daha önce yazmıştım ama geçenlerde başıma gelen bir olayı daha paylaşayım istedim. 2 hafta önce subi duman atıyor. Sekman kırdık falan diye düşünüyorum. Motor yaptırıcam kafaya koydum kesin sekman dedim içimden. Babamda emekliliğin keyfini sürüyor. Bende işe gidiceğim için babamdan rica ettim, huyunu bildiğim içinde giderken gazlama sakın, gömlekde gitmesin elden dedim. Tamam dedi, anahtarları verdim yavaşça otoparktan çıktı gitti. Usta aradı 15 dk sonra beni. Oğlum babanın bir gelişi vardı , çaldılar arabayı kaçırıyorlar sandım baban indi verdi anahtarı gitti dedi. Tabi Erkan abide alışık babama. Dünde oturmuş konuşuyoruz , sordum babama neden gazladın motor gidik masraf açıcan başıma diye, ne olcak lan zaten motor yaptırmıycanmı gömleğide ben alırım deyince sustum :D Sonrada araba bitince bana ver ben bir Isparta yoluna çıkıcam allah ne verdiyse basıp dönücem. Tedirgin bir şekilde arabayı alacağım günden haberdar olmamasını diliyorum allahtan :D

:D :D Baba gizli hızlılardanmış

babama 225 35 19 tekerlekli arabayi bir kere verdim 225 00 19 olarak geri döndu amk :)

ahaudhauhauhahaha :D :D

2 sene önce Babama egzoz filtre yapalım dediğimde, napcan olum çok yakar, gerek yok, arabayı bozcan diyodu(Kendisi sanayide usta). vtec2 ye bigün sabahtan simota filtreyi taktık arkadaşla, öğlende sanayide düz boru sona da kalitesiz bitane son susturucu(royal wolf) taktık(egzozcuda babamın tanıdığı :D) ama babamın haberi yok. Bi gittim babamın dükkana gazlamadan sakin sakin, tabi araba hırlıyor, bana bi bakışı vardı, ""Ulan b.k vardı da yaptırdın" gibilerinden. Ertesi gün babam vtec2 le gitmiş dükkana. Dedim kesin sökcek hepsini. Akşam tesadüfen bakkala giderken caddeden sesler geliyor. Ulan dedim kim sıkıyor böle , heyt be diyorum içimde, babam bi geçti önümden inamadım :D

Ne babalar var arkadaş... :)

ronay
18-04-2014, 14:00
bizimkide küfür edip duruyor bu arabanın koltukları nerde die ( :

döşemeciye verdim diorum (1 ay önce) geçenlerde senin döşemeci koltuklarla beraber kaçtı herhalde dio xd

powERS
18-04-2014, 14:20
bizimkilerde anca mana bulsun ..

Ahmet Bby
18-04-2014, 14:39
Turuncu renk fiorino var sevmediğim klişe yorumlardan birisi ( eş , akraba, komşu ) bu rengi çok mu aradın... Maşallah diyen yok hiç.

Mutlu Değerli
24-04-2014, 20:57
bizimkide küfür edip duruyor bu arabanın koltukları nerde die ( :

döşemeciye verdim diorum (1 ay önce) geçenlerde senin döşemeci koltuklarla beraber kaçtı herhalde dio xd

ahahahahah :D :D

vtiaras
24-04-2014, 21:44
Babam aracım için şu vtec i kim icat ettiyse diye bir giriyor devamını size bırakıyorum :) aracıma maalesef ailemden kimse binmiyor binmekte istemiyor eşim özellikle warex i koydukduktan sonra hiç binmek istemiyor satmam için hepsi gözümün içine bakıyor hele geçen hafta silivriye gittiğimde warex i kapamayı unutmuşum yaz kış kalan bütün komşuları uyandırınca babam bayağı bi sektirdi :)

Risendark
24-04-2014, 22:30
Babam vtec sportu alınca baktı önü havada gidelim de şu arabayı basalım böyle olmuyo dedi 5 lik yay takırdı kendisi ben bişey demeden şimdi bi egsoz bulda adam akıllı bişeyler taktıralım diyo :D adam 40 yaşından sonra eski haline döndü :D

ferroo
24-04-2014, 22:31
babam yenı aldıgım focusa bunadamı yazılım yapıcan cok yakıyo yazılımlıyınca ama ıyı gıdıyo haa dıyo :D

doush
24-04-2014, 23:57
ablamın son yorumu;
bu kadarcık arabaya mı o kadar para verdin?

tylan
25-04-2014, 00:25
3 gun once 97 model 2.0 Opel vectra aldim direk babamin tepkisi kac motor bu 2000 cc 2.5 v6 sini neden almadin onlar daha iyi gidiyor oldu :-D

focus musty35
25-04-2014, 00:27
komsu anneme solemıs senın oglan madem bınmıcektı neden almıs bu cooper ı sadece hafta sonları bınılen arac dıe :D

volkan23
25-04-2014, 11:14
yenı aldığım si ye babam bındı hatta kendı kullandı dedı gıtmıyo bu sonra ben gectım 4 200 hala gıdıyo babam dedı saga cek cektım cok ciidi bi şekılde olm uçak alsaydın nıe daha vergı verelim ki uçak al o zaman hyr senın amacım maaşımızı trafık subesıne baglıyalım dıyosn ama benım nıetım yok :) dedi ındı yolun ortasında dıyom gel ewe bırakyıım gıt dıyo gelmiyorum :) annem zaten oğlum asvalta surtuluyo bu dıbı düşecek :)

Mutlu Değerli
09-05-2014, 19:04
Babam aracım için şu vtec i kim icat ettiyse diye bir giriyor devamını size bırakıyorum :) aracıma maalesef ailemden kimse binmiyor binmekte istemiyor eşim özellikle warex i koydukduktan sonra hiç binmek istemiyor satmam için hepsi gözümün içine bakıyor hele geçen hafta silivriye gittiğimde warex i kapamayı unutmuşum yaz kış kalan bütün komşuları uyandırınca babam bayağı bi sektirdi :)

Baban japonları okşayıp seviyor demek ajkhdaskjhd :D :D

komsu anneme solemıs senın oglan madem bınmıcektı neden almıs bu cooper ı sadece hafta sonları bınılen arac dıe :D

:)

yenı aldığım si ye babam bındı hatta kendı kullandı dedı gıtmıyo bu sonra ben gectım 4 200 hala gıdıyo babam dedı saga cek cektım cok ciidi bi şekılde olm uçak alsaydın nıe daha vergı verelim ki uçak al o zaman hyr senın amacım maaşımızı trafık subesıne baglıyalım dıyosn ama benım nıetım yok :) dedi ındı yolun ortasında dıyom gel ewe bırakyıım gıt dıyo gelmiyorum :) annem zaten oğlum asvalta surtuluyo bu dıbı düşecek :)

AFy
09-05-2014, 21:38
Son 3 araçtır rutin tepki. "Yine mi tek kapı ? "

eren53
09-05-2014, 22:54
her gören boyası soyulcak artık bu kadar yıkanır mı diyo :)

evolution_9
09-05-2014, 23:28
git adam gibi bi araba alsana kendine

Mutlu Değerli
06-08-2014, 17:16
Yokmu yeni hikayeler, yazmayalı baya uzun zaman olmuş :D

::ZaFeR::
06-08-2014, 19:04
Yeni araba aldım.Çoğu kişi beğendi.Olumsuz ya da ilginç bi yorum almadım şimdiye kadar :D

Orcun_Simsek
06-08-2014, 19:23
Yakin zamanda aldigim 93 eg hb civic hakkında yapilan yorumlar.
Annem: olum daha eskisi yokmuydu bunun. Müzeden falan alsaydin bari. Pazar günü götür pazara SAT.
Babam: Bu arabalar hic tutulmuyorMUŞ, çok yakiyorMUŞ, 3000-4000 TL ediyorMUŞ, Parcasi cok pahaliyMIŞ , Sanayiden cikmazMIŞ , seni fena kaziklamislar , hemen SAT bunu.
Adem abi: Bunu alana kadar palio Alsan daha iyiydi. Büyük hata yapmissin. Satabiliyorsan hemen SAT.

Araca binildikten sonraki yorumlar;
Annem: Aslında o kadar eski değilmiş , Olum yavaş yavaş yavaş ....... Yavaş , bunu boyatsak sifir gibi olur.
Babam: Motoru iyiymis. Seri araba. Neden bize bakıyorlar( arabayi babam kullanırken) , bi boyatsak kral araba , eline para geçtikçe yaptir bin.
Adem abi: has...tir nasil motor var l*n bunda. Bunu kirmiziya boyatirsan alirim elinden.

VW6R
06-08-2014, 19:26
Her arabama bir önce ki daha güzeldi denmesinden o kadar sıkıldım ki.. .Bir de hani bir daha polo almayacaktın..

metehancihangir
06-08-2014, 19:56
Benim yorumlar değişti Megane II aldım yavaş yavaş dolduruyorum arabayı bizimkiler artık aldığım şeylerden sıkıldılar madem paran buna yetti borcu bitmeye yaklaşınca satarız en dolusunu alırız sana böyle lamba takıyım ampul alıyım falan uğraşma diyolar :D

KÖROĞLU
06-08-2014, 19:57
Kız gibi en kirmizisindan mx-5'e bakarken allahim suna bak nasip biseyel deneme halifeden gelen aman yamuk yumuk bisey bunu mu beğendin yorumu beni benden almistir :)

Bi de her coupe aracima yapilan yine mi kapisiz aldin yorumu bitirir beni :) biz tavandan giriyoruz sanki içeri :)

ömerve
06-08-2014, 19:59
E34
Çok yakıyordur bu sat kurtul :)

KÖROĞLU
06-08-2014, 20:00
Kız gibi en kirmizisindan mx-5'e bakarken allahim suna bak nasil birşey dememe valideden gelen aman yamuk yumuk bisey bunu mu beğendin yorumu beni benden almistir :)

Bi de her coupe aracima yapilan yine mi kapisiz aldin yorumu bitirir beni :) biz tavandan giriyoruz sanki içeri :)

Modlara sesleniyorum edit geri gelsin :) mobil cihaz otomatik düzeltmesi sebeptir yukarıdaki post'a

Sevgiler :)

FurkanElsiz
06-08-2014, 20:35
üşenmedim tüm sayfaları tek tek okudum ne babalar var :D ehliyete yazıldığım gün annem "heh s.çtık" dedi babam zaten her gün vazgeç şu sevdadan laflarında kararlı :D ama en sinir edeni de abimin "boş işler" demesi..

Anıl E.
06-08-2014, 20:39
Leon'dan sonra ep3 typer alınca annem evde uzun süre sinir krizleri geçirmişti .

" Götür geri ver sahibine bu arabayi , o leon ne kadar güzeldi bembeyaz arabaya benziyordu ne kadar tertemizdi , bu heykele camdan bile bakasım gelmiyor " :( demişti .

Çok araba alıp satmanın verdiği muhalefet laflardan biri de genelde es dost akraba çevresinde görülür

" Galericilik yapsana . "

Okan.A.A
06-08-2014, 20:56
Babamla aramız çok iyi sürtme sıkıntısı çekmeyim diye 195 40 16 lastik bile buldu :D

mert_can 41
06-08-2014, 21:41
Civic i satarken sana cupra alacam diyodu gitti kendine e90 aldı :D

aldıktan sonra geçen diyolog

babam: bunu aldık ama bunun içi bej spor olmaz bu ama buna bir cant alırız birde cam filmi çektirelim sonra m tamponda takarız ozaman olur dimi ama

ben: olur baba logoyuda carbon mu yapsak napsak

babam : yok böbrekleri siyah yapalım logolara sonra bakarız :hahaha:

birde basmaya ikna edersem hiç sorun olmaz ama bir türlü ikna olmadı honda dan sonra :D

hondayı da satarken arabayla bir yere gitti eve geldi duydunmu arabayı bağırtım biraz dedi hmm duydum yedin benzini dedim tamam lan koyarız diyodu :D

MBuğra
06-08-2014, 23:03
Eş, dost, ailenin yorum yapacaği bi EP3'üm olsun da inşallahta, sonra gelir buraya yazarim :)

erhanarici18
06-08-2014, 23:22
eski leona 3.5 luk yay koymuştum sanki yerin dibine soktum arabayı
her lafında yerin dibine sokardı peder bey
geçen haftalarda bi bora aldık daha noterde aradı bak alçatmak yok diye :D :D :D

Sh4rk
06-08-2014, 23:32
:D yorumlar fena geriden 2-3 sayfa okudum

fatihob
06-08-2014, 23:50
Alfam var çevremdekilerin yorumlarını yazmıyayım tahmin edin :)

Şöyle söyliyeyim 147yi ilk alıcağımda babam onlara kasko yapılıyormu diye sordu :D

Boldenon
06-08-2014, 23:54
düz borudan sonra babamın yorumu:

-bune lan bozuk traktör gibi :)

slave
07-08-2014, 00:39
valla babam çok kızardı o ne arkadan ses çıkartıyor öle filan ama gel görki bir gün anahtarı bıraktım hb si br geldim dükkana araba yok babam yok sitenin yukarısında biri kesicide gidiyor , yerlere yattım gülmekten sonra geldi yanıma arkadaşlarıda vardı şaşırdım indi tekdediği bunun bir kanadı eksik bu nasi bişey ,
2. vakada yolda gurbetçi birine denk gelmiş çok selektör yapmış basıyor beni arıyor berkan 200 oldu basıyorum oğlum hala gidiyor bu nasıl bişey bir yandan da gülüyor hiç unutmam.
annem çok kızarda ama tünelde basınca çok hoşuna giderdi .ama hep destek oldular valla bir tek yolda dikkat et kimseye bişey yapma abartıya kaçma yeter dediler allah razı olsun

Hakan-N
07-08-2014, 01:02
arabaya bir parça aldıktan sonra ya da bişey yaptırdıktan sonra fix lafı vardır babamın ''Daha yaptırcak bişey kalmadı para harcama artık yeter bu kadar'' veya ''bk vardı bu kadar alçaltacak yolda zigzag çiziyoruz başım döndü çukurdan kaçmaktan'' son zamanların hit lafları bizde bunlar :D

B.Koçer
07-08-2014, 08:57
bir gün apartmandan cıktım otoparkta yuruyorum

cocuklarını gezdıren babalardan 2 si benım arabanın arkasına gecmıs fıkır alısverısı yapıyorlar

dedim sunları bi uyandırayım kumandaya bastım tak tuk acıldı kapılar bunlar telaşlandı :D

noldu abi hayırdır dedim

berkay bu egsozlar orjinalmi çift cıkıs
cıft cıkış ise ikisi calısıyor mu
calısıyorsa nasıl yaptın

sorular bunlar :D abi dedim calısıyo ıkısıde bastım marşa geçin dedim arkaya bi gaz

alfayı hatırlayan arkadaslar dumanın boyutunu bılır :D

komşularıma cok güzel bir armağanım olmuştu haha :D

fussy
07-08-2014, 09:21
yorumlar çok iyi :D

özgür67
07-08-2014, 09:23
benimde en ayar olduğum muhabbet arabaları sevdiğimi bildikleri için bazı arkadaşların en az 2 sene kullanıp değişim yapsamda yine mi arabayı değiştirdin demeleri oluyor.

ali_utku
07-08-2014, 09:41
Benim Ailem genel olarak pek laf etmezler arabalarıma yada arabaya yaptıklarıma.Zaten senede toplam 5 10 gün anca görüyorlar.Babam otomotiv sektöründe, motor mekanik bilgisi bayagi iyidir.Arıza durumunda çok danışmışlığım vardır.Hatta aynı şehirde olduğumuzda alır kendince eksiklerini tamamlar arabamın, bakımını yaptırır vs. sağolsun.

Geçen yıl 2-3 ay kadar iş yoğunluğundan dolayı araç sıkıntısı olmuştu.Bende kendi aracımı babama bıraktım.Aks da sıkıntı vardı onu yaptırmış, 4 tanede lastik almış.Neyse arabayı almaya gittiğimde bi baktım lastikler turanza.Sehir içi kullanımda yol tutuşu zayıf olduğunu biliyorum ama hevesini kırmamak için hiçbir şey demedim aldım arabayı.

Gel zaman git zaman 1 ay kadar önce yine beraberiz, gün boyu işle alakalı dolaştık şehir dışına çıktık.Gün sonunda 1 2 konuda görüşlerimiz ters düştü ufaktan atıştık, geri dönüyoruz.Yan koltukta oturuyor bizimki, çıt ses yok.Bende bi taraftan gün boyu sigara içmediğim bi taraftan da atışmanın gerginliğiyle yüksek tempolu olarak sürüyorum arabayı. Yol da virajlı biraz.20 dk sonra bizimki dayanamadı demekki tek söylediği şu oldu ;

-Tutmuyor a.... kodugumun lastiği :D

gökan
07-08-2014, 09:45
Akrabalar gelince tek kapı arabaya dedemle anneannemi bindirdim yemin ederım kkısının ınmesı 15 dk buldu kslp krızı gecırcektı 😁

bugra_0101
07-08-2014, 09:50
tek sıkıntı arabanın yere yakın olması onun dışında bizim peder zevkle scirocco sürüyor :)

Suleyman
07-08-2014, 11:11
Kapısız araba niye aldın, bu arabayı hiç sevmiyorum, hız arabası almışsın..

sizler için aldım zaten :Deli:

Suleyman
07-08-2014, 11:12
Kapısız araba niye aldın, bu arabayı hiç sevmiyorum, hız arabası almışsın..

sizler için aldım zaten :Deli:

Akraba yorumları :D

ha_SaaaN
07-08-2014, 11:51
Honda varken üst komsumla cok kavga ederdik arabada eksoz var diye. Rahatsız oluyodu hanımefendi. işin kötü tarafı kız arkadasımın ablasıydı kendısı bide. En sonunda ayırdı bizi rahatladı. Daha o gün bu gun eksozlu bi arabaya binemedim

41AF101
07-08-2014, 12:02
- Komşuların tepkisi
* Yine mi arabayı değiştirdin sen iyi para götürüyorsun heralde bu işten.
* Garajdan çıkartırken lip takılıyor genelde katır kutur sesler çıkarken (şuanki arabam hariç) . Zorla zorla tamponu kırmaya niyetin var heralde :D

Babam : Sağolsun ilk önce tepki verir ama sonrasında destek olur :) Benden daha çok gazladığı oluyor , İzmitli arkadaşlarla buluşmaya gitmiştim (arkadaşın arabasıyla). Baktım babam peşimizden Eski arabam Corsayla gazlıyor. Herkesin tepkisi baban 10 numara adam kıymetini bil :D

Arabayı basıcam diyorum , dur bende geliyim sen şimdi fazla indirirsin diyo :)

Annem : İndirme şu arabaları trafiği aksatıyorsun hem kendine eziyet ,hemde arkandan küfür yiyosun.
e5 te azcık gaza dokunsam araba sektiği için çok hızlı gidiyormuşuz sanıyo heralde başımı şişiriyor. :)

svtec
07-08-2014, 12:07
Her yorumda kizip ilan acip arabayi satim kurtulayim diyor daha sonra vazgeciyorum.... en gicik oldugum durum atabada sikinti ciktiginda arabaya yaptiklarimin kafama kakilmasi ve yas itibari ile aile babasi olcan bu ne bicim araba yorumlari oluyor... ben hep istanbulda yazin 15 gun kadar tekirdagda yazliktayim ***** arac basik vay anam toprak yolda gitmez bu nasil gidiyon bunla esin hamile tek kapi eziyet vs vs yiliyor ve ilan aciyorum... ya atabanin termostati patladi ... ya iste bu kadar dusurursen egzost felan boyle olur... ya ne alaka desen anlatamiyorsun... filtre takarsin ses cok oluuor hem cok yakiyor derler kendileri 2014 arabaya lpg takinca sorun yok siboplari eline alsin goruscez :) ya daha birsuru hikaye var herkeste ayni seyler var yilda 2 kez arabama binetlrr ama demedikleri kalmaz sanki onlar icin araba aliyoruz :) allahtan esim alisti ama yine kizdim ilana koydum aarabayi :)

keskinli_ali
07-08-2014, 12:32
niye bunun 4 kapılısını almıyorsun- ikibin motor bu çok yakmaz mı- bu araba çok yerden gidiyor :)

Burak VTEC
07-08-2014, 12:37
Biraz okudum bunlar yazıldıysa özür dilerim şimdiden:)

1-)Bunun niye koltukları yok, şu kumaşları ne diye söktün tertemizdi bunun içi:beuj:

1-i-)Araba koltuklarını evde gören arkadaş: Oooo adam koltuk fantezisini eve taşımış:D:D

2-)Gizli egzoz mu yaptırdın çakal gibi(şair burda açık hava filtresinden gelen sesten bahsediyor)

3-)O kocaman hoparlör ne düğün mü var arabada:icon_wack

4-)O direksiyon ne öyle go-kart gibi(offsetli omp yorumu)

zOnstyLe
07-08-2014, 19:05
Babam onun arabasını ellemiyeyim diye karışmaz hatta ben çalıştıgım için yayları bile o goturup taktırdı ama gecen akşam bindiğinde dayanamadı; şunu az daha indirde giderken g*tümüz yere değsin nasıl binip iniyosun su amk spor gazetesi arabaya :D dedi ben pert :D:D

CenKeR
07-08-2014, 19:19
babamın en son air olayından sonra film koptı zatenn bu ne böyle beni sinir etm ek için mi yaptırdın araba yere değiyor kaldır bunu
istanbuldan geldim lüleburgazda ilk airli araç evin önüne koydm tabi en dipte evinde kahve var ordan çıkan arabaya gidiyormuş tmapona sağına soluna bakıyor herkes babam evde delirmş
eve geldim amk spor gezetsi modeli kaldır o arabayı bırakma öyle herkes arabayla oynuyor diye bir girdi bunu yapan mühendis gerizekalı mı diyerek çıktı :D
o gün bu gundur evin onunde alçak gmrünce telefor eder söver gider kaldırrı :D

İbrahim33
07-08-2014, 20:53
geçenlerde sadece selamlaştığım uzaktan bir arkadaş benim arabayı gördü.

fiat mı , bi halta yaramaz fiat. onun yerine 2005 model fsi golf veya 1.6 102 bora alsaydın , hem daha donanımlı hem de daha performanslı ve ekonomik olurdu. ne de olsa o bir vw.

he canım he gülüm dedim , bundan sonra görürsemde selam vermem öyle bir öküze.

volkan23
08-08-2014, 10:20
geçen ışıkta bi passat 2bin tdi durdu yanımda bana bakıp gaz maz veriyo babam dedı geçebılırmısın bunları dedım baba kurallar gereği şehir içi yarışmıyorum dedim bas bas geçemezsin zaten dedi neyse egzozu açtım kalktım bır iki üç ayırdım bı sonrakı işıkta adam camı ındırdı kardeşim bu araç ne kadar dedi dedım abı 15 16 lira civarı lan bu nasıl gidiyo ben buna(passattan bahsediyor) 50 bınlıra verdım gitmıo amk dedı babama baktım sonra dıyo aslında iyi araç ya satma :) sonra kardesım anlatıyo dıyo abı babam senın araca bınınce cosuyo mılletle yarışıyor verme dedı kendı arabasıda war benım aracımlar işe gidip geliyor :) nasıl bı çelişki çözmedim. :)

powERS
08-08-2014, 22:00
Leon'dan sonra ep3 typer alınca annem evde uzun süre sinir krizleri geçirmişti .

" Götür geri ver sahibine bu arabayi , o leon ne kadar güzeldi bembeyaz arabaya benziyordu ne kadar tertemizdi , bu heykele camdan bile bakasım gelmiyor " :( demişti .

Çok araba alıp satmanın verdiği muhalefet laflardan biri de genelde es dost akraba çevresinde görülür

" Galericilik yapsana . "

o değilde şu adam 106 gti alsam da alsam diye neler söyledi şu forumda. şimdi tayyar diyor yahu.

çatı adayı olacak adam. :D

i-vtec07
08-08-2014, 22:43
valla ben onu bunu bilmemde hızlı,şekil araban varsa anında kanka sayında bi artış oluyo .. :D

şuan cıvıc var 1.6 otomatik selam veren yok :D

bide şu niye golf almadın diyenler bi bitmediniz .

SinanAdalı
09-08-2014, 01:46
Annem : Şu arabana baktığın kadar kendine bakmıyosun.
Annem : Yeter artık temizleme boyası inceldi.
Arkadaşlar : Arabanı çizcez.
Arkadaşlar : Hadi sinan'ın arabasına binip sigara içelim :D (içirmiyorumda)
Kız arkadaşlar : Sinan senin arabanla aranda ciddi bi ilişki var.

turboman
09-08-2014, 02:10
yeni sattığım integrada coilsprink (çin malı yani) coillerle dip basık basket topu edasıyla kız arkadaşım bininceki yorumu:ya senin araban neden bu kadar sekiyo teypten istediğim şarkıyı bi türlü ayarlıyamıyorum.bende en sonunda dayanamadım torpidodan kumandayı çıkarınca yüzü güldü garibimin.ertesi gün baktım kumanda yok sen tut kumandayı çantaya at sonra beni ara kumandan çantamda ne gezio sanki ben koydum alahallah.... :D

atituti
09-08-2014, 10:52
Bi ara bende accord varken duz boru egsoz falan yapmistim 1 2 hafta oyle gezdim sonra kafa çorba olunca sökmustum , o arada aileyle gezerken her tunele girdigimizde 5-3 yada 3-2 maceralarim oldugu icin giriste hemen camlari acardi bizimkiler :-D simdi korkuyolar dizelde tork gelince aman hizlandik yavasla diyolar

Murat Ç.
09-08-2014, 13:44
valla ben onu bunu bilmemde hızlı,şekil araban varsa anında kanka sayında bi artış oluyo .. :D

şuan cıvıc var 1.6 otomatik selam veren yok :D

bide şu niye golf almadın diyenler bi bitmediniz .

hahahah niye Golf almadın :) şaka bi yana Civic inde Türkiye de üretilmesi dışında sıkıntısı yok güzel araba takma kafana :)

Mutlu Değerli
09-08-2014, 14:45
yeni sattığım integrada coilsprink (çin malı yani) coillerle dip basık basket topu edasıyla kız arkadaşım bininceki yorumu:ya senin araban neden bu kadar sekiyo teypten istediğim şarkıyı bi türlü ayarlıyamıyorum.bende en sonunda dayanamadım torpidodan kumandayı çıkarınca yüzü güldü garibimin.ertesi gün baktım kumanda yok sen tut kumandayı çantaya at sonra beni ara kumandan çantamda ne gezio sanki ben koydum alahallah.... :D

hahaha :D :D

Murat Ç.
09-08-2014, 15:32
Golf 7 1,2 tsı en son 100 tl katkılı shell 95 oktanla 330 km gitti şehiriçi sakin kullanım 100 ü geçmedim çogu zaman

Murat Ç.
09-08-2014, 15:35
Golf 7 1,2 tsı en son 100 tl katkılı shell 95 oktanla 330 km gitti şehiriçi sakin kullanım 100 ü geçmedim çogu zaman

Edıt yanlış yere oldu bu post :(

K0213
09-08-2014, 15:42
Genelde kalasik araçları ve ağır tadilatları sevdiğim için alığım araçları ilk gören komsularımız;

*Daha kötüsünü bulamadın değil mi?
*ee bunun hiç bir şeyi kalmamış.
*Sen iyice kafayı yedin oğlum. (elinde büyüdüğüm komşular)
*Bunun son halini görmek lazım asıl. (bana güvenen komşular)

Yoruma sebep olan araçlarımdan biri :)
http://img195.imageshack.us/img195/28/imag0276n.jpg

Emrecan-R
09-08-2014, 15:44
Allahtan babamda eski vtec ci ilerde arabam oldugunda sorun olmaz :)

Ufuk
09-08-2014, 16:02
Etmediği laf yok arabama. Yok gittin aldında mazotuda yakıtıda vergiside kaskosuda başlar.

Araba sevmiyor genel olarak.Ona göre en güzel araba orjinal araba.

Ertekin
09-08-2014, 16:07
Oğlum çok yakmıyormu bu (Babam)

http://s2.postimg.org/lcqebw6fd/IMG_1928.jpg (http://postimage.org/)
resim gönder (http://postimage.org/index.php?lang=turkish)

BuğraTuna34
09-08-2014, 17:04
Ne yapsam söver sonra anneme gidip işini biliyor kerata der :D

Bulut Y.
09-08-2014, 21:19
Komurlemi calisiyor diyorlar

http://instagram.com/p/rcBNLuHqTF/

Bulut Y.
09-08-2014, 21:20
Instagram (http://instagram.com/p/rcBNLuHqTF/)

metehancihangir
09-08-2014, 21:53
Instagram (http://instagram.com/p/rcBNLuHqTF/)

ahahah çok iyi ya :D kara tren misali

Muharrem C.80
09-08-2014, 22:31
300 basıyomu bu diyenler var... Hani 340 desem gider abi diyecek tipler. İnsanla uğraşmak zor hani.