PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beykent-Beylikdüzü tarafında emlak işiyle ugraşan var mı?

fore
18-08-2013, 14:15
Selamlar herkese,

Beykent tarafında öncelikli olmak üzere emlak işiyle ugraşan var mı aramızda?
Tavsiye ve fikirlere ihtiyacım var konut alımı hakkında.

Teşekkürler

fore
20-08-2013, 23:21
Aranıyor:)))

SOMEONESPECIAL
21-08-2013, 08:00
Sormak istediklerini sorabilirsin ister buradan ister PM ile

Ahmet Saraçoğlu
21-08-2013, 08:02
aynen bütçe nedir?nasıl bi yer aranıyor?

murat-m
21-08-2013, 08:05
Aradığınız nitelikleri yazarsanız forumda o bölgede ikamet eden çok fazla üye var,destek oluruz gerektiği yerde. Allah gönlünüze göre versin şimdiden.

fore
21-08-2013, 10:58
O zaman Aktel Residence hakkında fikirlerinizi alsam??? :)

SOMEONESPECIAL
21-08-2013, 12:10
O zaman Aktel Residence hakkında fikirlerinizi alsam??? :)

KREDİ ÇIKMIYORMUŞ... OTURAKLI BİR SİTE GİBİ AMA KREDİ NEDEN ÇIKMIYOR ?
ARAŞTIRMAK LAZIM. YA TAPU YOK YA ZEMİN SAĞLAM DEĞİL... BENDE 2+1 TERASLI
BİR DAİRE BEĞENDİM AMA SIKINTILI SANIRIM BİZİM JETKENT GİBİ.

Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-aktel-residence-ta-acil-2-plus1-sifir-full-plusfull-esyali-cati-dubleksi-127229539/detay)

BU BEĞENDİĞİM DAİRE
AMA ALTTAKİ "KREDİYE UYGUN DEĞİLDİR"İ GÖRÜNCE VAZGEÇTİM AKTEL DEN....

KİRACI OLARAK DÜŞÜNÜLEBİLİR...

fore
21-08-2013, 12:15
Çatı katlarının krediye uygun olmaması başka bir durum Aktel krediye uygun bir site..

Zemin konusunda biraz bilgi sahibiyim o bölgede işimden dolayı. Çok sağlam değil ama çok çok zayıfta değil. Genel olarak kil içeriği var zaman zaman 20-80cm kireçtaşı katmanları geçer. Kil malzeme olarak, kaya gibi değil tabiki yumuşak ama plastik killerin taşıma kapasitesi vardır. Önemli olan, zeminin kum geçişi barındırmaması çünkü kum ve kil tabakası arasında kilin geçirimsiz yapısından dolayı her zaman su bulunur dolayısıyla kaymaya sebep olur. Bunları da genel bilgi olarak yazayım.

Aktel'le ilgili benim asıl duyduğum yönetim sıkıntıları ve yüksek aidatlar.. 3+1'lerin kışın ısınma gideri sadece 500TL'ye çıkıyormuş galiba. 200TL sabit aidat var, iskan olmadığı için su ortak. 40 TL alınıyor aylık. Ayrıca mutfakta halen tüp kullanıyorlar doğalgaz bir sebepten dolayı bağlanmamış mutfaga.. İskanla ilgili olabilir..

darkmoon
21-08-2013, 12:20
en son proje süresi çok uzamışdı vede kat mülkiyeti kurulmamış kat irtifakı vardı diye biliyorum.. şimdi durumlar nedir bilmem ama kredi çıkmıyorsa demek ki hala durumlar değişmemiş..
kredi çıkmayan evin prim kar değeri her zaman çevre akranlarına göre düşük olur ölçü bellidir..

SOMEONESPECIAL
21-08-2013, 13:40
Çatı katlarının krediye uygun olmaması başka bir durum Aktel krediye uygun bir site..

Zemin konusunda biraz bilgi sahibiyim o bölgede işimden dolayı. Çok sağlam değil ama çok çok zayıfta değil. Genel olarak kil içeriği var zaman zaman 20-80cm kireçtaşı katmanları geçer. Kil malzeme olarak, kaya gibi değil tabiki yumuşak ama plastik killerin taşıma kapasitesi vardır. Önemli olan, zeminin kum geçişi barındırmaması çünkü kum ve kil tabakası arasında kilin geçirimsiz yapısından dolayı her zaman su bulunur dolayısıyla kaymaya sebep olur. Bunları da genel bilgi olarak yazayım.

Aktel'le ilgili benim asıl duyduğum yönetim sıkıntıları ve yüksek aidatlar.. 3+1'lerin kışın ısınma gideri sadece 500TL'ye çıkıyormuş galiba. 200TL sabit aidat var, iskan olmadığı için su ortak. 40 TL alınıyor aylık. Ayrıca mutfakta halen tüp kullanıyorlar doğalgaz bir sebepten dolayı bağlanmamış mutfaga.. İskanla ilgili olabilir..

Enteresan ya çatı katının krediye uygun olmaması ? Zaten sitede tek 2+1 diyor ilanda...
Genel olarak krediye uygun ve tapusu varmış bu ilanda da belirtmiş
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-beykent-aktel-residence-satilik-3-plus1-yapili-masrafsiz-daire-127652996/detay)

murat-m
21-08-2013, 13:46
beylikdüzü cumhuriyet mah. saklıhan konaklarında 3+1 199m2 bulabilirim düşünürseniz.
edit:aktel'i yıllardır sata sata nasıl bitiremediler anlamış değilim.bir çok irili ufaklı firma dünyanın projesini yaptı sattı aktel o lokasyona göre hala çok zayıf.

altima
21-08-2013, 13:54
üstad selam. bana yakın sayılırsın, migrosun arkasında barış mahallesinde oturuyorum bende :D

e5 üstü yada e5 e yakın "0" bina arıyorsan, bauhouse-real arkasını öneririm sana... beykent taraflarına pek gitmedim yeni yapılar hakkında pek bi bilgim yok. "0" olmasına gerek yok, güzel temiz bir site olsun dersen bizim oralarda iyidir.. migrosun arkasında acıbadem hastanesi var 10 dakkalık yürüme mesafesinde orlaarda iyidir.

tşk
Rıdvan.. :icon_tup:

darkmoon
21-08-2013, 21:30
ben beykent beylikdüzü tarafından site şart değilse megakent taraflarını öneririm bir arkadaşda yazmış cumhuriyet mahallesi o civarlar.. biraz arkada kalır ama ön tarafa göre daha az yoğundur daha sessiz sakindir biraz daha bana göre oturaklıdır.. ve ferahdır iş içe keşmekeş birbirine geçmiş binalar yokdur ön cephesi yeşile vadiye bakan binalar bulabilirsiniz..

yanılmıyorsam eğitim vadisi projeside oraya yapılıcak öyle ibr proje vardı orada ilerde epey bir değerlenir o açıdanda.. tabi araştırın genede oralarda günde 5 proje gelir 10 proje gider..

birde şahsi fikrim bence apartmanın en üstünde havuzlu olan binalardan uzak durmanıza yönelikdir şimdi bir moda oldu apartmanların en üst terasına havuz yapıyorlar onun statiğini tutturmak çok zor bir şeydir bir havuz içindeki suyla 50 ton olsa allah göstermesin bir depremde binanın tepesindeki o 50 tonluk hareketli kütle bir sağa bir sola yada öne arkaya hareket edicek binada onun statiğini sağlamak cidden profesyönellik gerektiren bir iş..

onursumer
22-08-2013, 09:37
bende beylikduzu tarafından 2+1 almayı düşünüyorum hazır konu açılmışken iskan vs gibi sorunları olmayan site isimlerini alabilirmiyim hepsine gidip bakayım tek tek :D

SOMEONESPECIAL
22-08-2013, 09:56
Megakent i tavsiye etmem şahsen... Depremde bir çoğunun hafif ve orta hasar aldıkları
biliniyordu ama zamanla unutuldu. Hatta takviye hasar onarım yapılmayan binaların
tapuları verilmedi hala.

Valla ben 960 haneli bir sitede ikamet eden biri olarak kimseye tavsiye etmem sitede oturmasını.
Nerede çokluk orada bokluk hesabı... Adnan Kahveci Mah. Diye geçen ama Gürpınarda kalan
yeni konutlarıda iyice araştırdıktan sonra alın derim. Daha düne kadar (Beylikdüzü Belediye
olana) kadar imar olmayan yerler imara açıldı acayip bir rant var hala ama Allah korusun
o heyelan bölgesine yapılan lüx yapılar ta Büyükçekmeceye kadar iner olası İstanbul Depreminde....

Istanbul Beylikdüzü Gürpinar Beldesi Tehlikeli: Deprem Riski Cok Yuksek (http://www.angelfire.com/de2/zelzele/gurpinar.html)
beylikdüzü zemini nasıl - 22-08-2013 (http://www.tebernuskirecci.com.tr/konut/beylikduzu_zemini_nasil/21146)
Yaşar Acar Fen Lisesi'nin zemini kayıyor! 14-04-2010 (http://emlakkulisi.com/yasar-acar-fen-lisesinin-zemini-kayiyor/36213)

Google dan küçük bir araştırma

fore
22-08-2013, 10:04
2.linteki arkadaş 7 metre altında su bulunuyor diye kestirip atamaz... Öyle birşey yok çünkü.
Zemin tenekenin içindeki peynir değil, heryerde aynı özellii göstermez.. 20metre arayla 3 farklı zemin gördüğüm olmuştur. Neticede küçük/büyük ölçekli müteahhitlik yapıp bu işte ekmek yiyen insanlar var.

Ben fore kazık işi yapıyorum. Taşıma gücünü neden illa 2.5'a çıkarması gerekiyor? Üstteki yükün hiçbir önemi yok mu? Kabul edilebilir bina oturması başka birşey heyelan riski başka bir konu. Heyelan sorunu özellikle Pınartepe'de var.. Zaten biliniyor da ama henüz herhangi bir önlem yok. Esenyurt-Beylikdüzü-Beykent'in zemin olarak çok büyük kısmını bilirim parsel parsel olmasa da. Nerede su çıkar nerede kum vardır vs.

Benim konuyu açmaktaki amacım zaten zemin değildi..

Ben biraz daha açayım demek istediğimi, maksimum bütçe 250bin TL diyelim.
Kredi çıkıyor olması lazım.
3+1 tercih sebebi olur.
Amerikan mutfak kesinlikle olmaz
Mümkün olduğu kadar alçak kat, yani maksimum 8 kat diyelim..

Var mı fikri olan:)

SOMEONESPECIAL
22-08-2013, 10:08
2.linteki arkadaş 7 metre altında su bulunuyor diye kestirip atamaz... Öyle birşey yok çünkü.
Zemin tenekenin içindeki peynir değil, heryerde aynı özellii göstermez.. 20metre arayla 3 farklı zemin gördüğüm olmuştur. Neticede küçük/büyük ölçekli müteahhitlik yapıp bu işte ekmek yiyen insanlar var.

Ben fore kazık işi yapıyorum. Taşıma gücünü neden illa 2.5'a çıkarması gerekiyor? Üstteki yükün hiçbir önemi yok mu? Kabul edilebilir bina oturması başka birşey heyelan riski başka bir konu. Heyelan sorunu özellikle Pınartepe'de var.. Zaten biliniyor da ama henüz herhangi bir önlem yok. Esenyurt-Beylikdüzü-Beykent'in zemin olarak çok büyük kısmını bilirim parsel parsel olmasa da. Nerede su çıkar nerede kum vardır vs.

3+1 tercih sebebi olur.

Adakent Serena Bloklarında şu an 2 adet daire var. 225 ila 230 gibi isteniyormuş...
Ama dairelerin içini görmek lazım. Muhit olarak çamlık arkası 3+1 (140m2 brüt)
Tavsiye ederim o siteyi Annemler oturuyor.

fore
22-08-2013, 10:09
Adakent Serena Bloklarında şu an 2 adet daire var. 225 ila 230 gibi isteniyormuş...
Ama dairelerin içini görmek lazım. Muhit olarak çamlık arkası 3+1 (140m2 brüt)
Tavsiye ederim o siteyi Annemler oturuyor.

İlanı filan var mı Abi?

SOMEONESPECIAL
22-08-2013, 10:12
İlanı filan var mı Abi?

Yok valla. Camlarında yazıyor hatta biri alt kat ben istedim almayı ama
evimi satıp alamıyorum.
İstersen camlarda cep nolar filan var... Alabirim numaraları

Ahmet Saraçoğlu
22-08-2013, 10:12
bütçe ve ulaşım beklentisine göre çok güzel yerler var.Araç varsa , toplu taşıma çok sıkıntı değilse arabayla e5 e 5 dakika mesafede eston reşitpaşayı öneririm.Sessiz sakin ,, manzarası var önü açık.
Canlı balkon manzarası
http://t1308.hizliresim.com/1d/q/rsgzd.jpg
http://t1308.hizliresim.com/1d/q/rsh5k.jpg

İçerde olsun toplu taşıma yakın olsun derseniz çift katlı son durağı bitişiği ADA90 var , onunda mazarası güzel , havuzu güzel , daireler vakıftan yeni satıldığı için artık eski salaş halindende kurtulacak cephe , apartman içleri yapılacak.
http://t1308.hizliresim.com/1d/q/rsh5x.jpg

Metrobüse yürüme mesafesi olsun derseniz de düşük bütçede Büyükşehir konutları var.Eski , güvenlik yok (güvenli değil manasında değil , site çevrili değil) , bizimkent var.Öncelikli bütçe ve ulaşım , bina yaşı gibi kriterleri öğrenmek lazım.

fore
22-08-2013, 10:13
Geçicem öğleden sonra o tarafa bi bakayım...Teşekkürler

CaNeR44
22-08-2013, 10:14
Hiper gayrimenkul future park evleri yapılıyor carforure orda inşaattan girmek mantıklımı evler kaliteli ve fiyatları uygun gözüküyor

Birde beylikdüzünde inşaata başlanan yada başlanacak bildiğiniz tavsiye edeceğiniz projeler varsa iyi olur

darkmoon
22-08-2013, 10:23
Megakent i tavsiye etmem şahsen... Depremde bir çoğunun hafif ve orta hasar aldıkları
biliniyordu ama zamanla unutuldu. Hatta takviye hasar onarım yapılmayan binaların
tapuları verilmedi hala.

üstat o ondan değil. megakentin büyükşehire ve belediyeye borcu var itilaf var hala bir türlü o borç itilaf yıllardır düzeltilmedi .. ağır ödeme tabloları çıkartıldı sitelere bazıları ödemedi bazıları taksitlendirdi bir araya getirmeye çalışıyor parayı falan.. oralar çok karışık.. tapuların verilmemesinin tek nedeni o..

ben şahsen ferahlık rahatlık birazda kesim açısından dedim kendim oturucak olsam beylikdüzünde ben oralarda otururdum sessizlik ve sakinliği seviyorum çünkü.. binalar iç içe değil karmaşık dipdibe değil insan araba trafiği kalabalığıda yok yeşil var manzaran var ordaki evlerin çoğu denizi görür en önemli yanı ambarlar çıkışına çok yakın 3 dakikada e-5 desin hemde baya bir yarılıyorsun yolu gelirkende öyle.. aşağı sallasan 5 dakikada büyükçekmece sahildesin.. konum itibariyle en güzel yerlerden biri bence..

gürpınarıda ben şahsen tavsiye etmem..

beylükdüzünde doğru düzgün güzel sitelerde var ama ne yazık ki çoğu yerler sıkıntılı ya belediyeyle ya site kendi yönetimi içinde sıkıntıları var sıkıntısız yer az..

SOMEONESPECIAL
22-08-2013, 10:26
üstat o ondan değil. megakentin büyükşehire ve belediyeye borcu var itilaf var hala bir türlü o borç itilaf yıllardır düzeltilmedi .. ağır ödeme tabloları çıkartıldı sitelere bazıları ödemedi bazıları taksitlendirdi bir araya getirmeye çalışıyor parayı falan.. oralar çok karışık.. tapuların verilmemesinin tek nedeni o..

ben şahsen ferahlık rahatlık birazda kesim açısından dedim kendim oturucak olsam beylikdüzünde ben oralarda otururdum sessizlik ve sakinliği seviyorum çünkü.. binalar iç içe değil karmaşık dipdibe değil insan araba trafiği kalabalığıda yok yeşil var manzaran var ordaki evlerin çoğu denizi görür en önemli yanı ambarlar çıkışına çok yakın 3 dakikada e-5 desin hemde baya bir yarılıyorsun yolu gelirkende öyle.. aşağı sallasan 5 dakikada büyükçekmece sahildesin.. konum itibariyle en güzel yerlerden biri bence..

gürpınarıda ben şahsen tavsiye etmem..

beylükdüzünde doğru düzgün güzel sitelerde var ama ne yazık ki çoğu yerler sıkıntılı ya belediyeyle ya site kendi yönetimi içinde sıkıntıları var sıkıntısız yer az..

Ben Jetkentte oturuyorum. 15-20 güne kadar tapumuzu alacağız inşallah... 2+1 ler 250
yapacak deniyor. Satıp teraslı bi dublex istiyorum Yeşilkent taraflarından inşallah

Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-beykent-merkezde-satilik-4-plus2-dublex-132420990/detay/)

Şu tarz bi şey alıp içini terasını zevkime göre yavaş yavaş yaparım diyorum

darkmoon
22-08-2013, 10:29
Ben Jetkentte oturuyorum. 15-20 güne kadar tapumuzu alacağız inşallah... 2+1 ler 250
yapacak deniyor. Satıp teraslı bi dublex istiyorum Yeşilkent taraflarından inşallah

Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-beykent-merkezde-satilik-4-plus2-dublex-132420990/detay/)

Şu tarz bi şey alıp içini terasını zevkime göre yavaş yavaş yaparım diyorum

aynen yapar o fiyatlar tapusu çıkdımı jetkent 1 mi sizinki.

SOMEONESPECIAL
22-08-2013, 10:35
aynen yapar o fiyatlar tapusu çıkdımı jetkent 1 mi sizinki.

Aynen Lanetli Jetkent-1 :)
O kadar alıştık ki özellikle yeşil alanı ve bloklar arası ki mesafesi ile kapalı garaj, güvenlik,
özellikle çocuklar için alanların oluşu yürüyüş parkuru ile vazgeçilmez oldu ama gel gör ki
benim üst komşumla ilgili sıkıntıdan ben evden soğudum gitmek istemiyorum eve.

Kafamdaki de teraslı bi daire alıp modifiye etmek...:)

Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-4-plus1-deprem-sonrasi-bulvar-ustu-satilik-sifir-dublex-104581941/detay/)

Bunlar emsal daireler. Alttakini yapmış üzerine 100 TL koymuş mesela

murat-m
22-08-2013, 10:37
megakentin derdi çok başkaydı da Allah'tan bir çözüm yolu bulundu,mülk sahipleri tapularını alıyorlar, yoksa 2008-2009'a kadar bölge imar planlarında komple yeşil alan gözüküyordu ;) Darısı jetkentteki mülk sahiplerinin başına çünkü yıllarca tapu alamamanın ızdırabını çektiler.beylikdüzü bölgesinde şu an için 250.000tl bütçe aralığında beyazkent sitesi ?,çağdaş sitesi,teras konutları,bizimkent,evrim 2 sitesi,ada 90,koçerler sitesi,basındoğa sitesi,emekevler,imamoğlu sitesi,kardelen sitesi,çamlık sitesi,erenler sitesi v.s. oturmuş sitelerde mülk bulunabilir,iyice araştırmak gerek. bölgeye gittiğinizde büyükşehir mah. b kısım atrium çarşısında "cem emlak" can veya cem bey yardımcı olabilirler.

darkmoon
22-08-2013, 10:39
terasda at koştur çok güzel :) koyucan nargileni püfür püfür terasda :)

jetkent 1 in konumu çok güzel halletiler onlar sıkıtıları kalmadı yakında çıkar tapu..

XoR
22-08-2013, 10:39
Aynen Lanetli Jetkent-1 :)
O kadar alıştık ki özellikle yeşil alanı ve bloklar arası ki mesafesi ile kapalı garaj, güvenlik,
özellikle çocuklar için alanların oluşu yürüyüş parkuru ile vazgeçilmez oldu ama gel gör ki
benim üst komşumla ilgili sıkıntıdan ben evden soğudum gitmek istemiyorum eve.

Kafamdaki de teraslı bi daire alıp modifiye etmek...:)

Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-4-plus1-deprem-sonrasi-bulvar-ustu-satilik-sifir-dublex-104581941/detay/)

Bunlar emsal daireler. Alttakini yapmış üzerine 100 TL koymuş mesela

Bu evleri kışın ısıtmak ciddi masraf yahu :)

SOMEONESPECIAL
22-08-2013, 10:40
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-emlak-34-megakent-te-satilik-240m2-4-plus1-dublex-hic-oturulmamis-101246546/detay/)

Şu daire Megakentte olmasaydı çok uygundu benim için...
Bizimkentte acayip bi otopark sıkıntısı var. Aslında Altları garaj olarak planlanmış ama
yapılmamış bir emlak konut projesi... İnsanlar arabalarını akşam park edip kısa mesafelere
taksi ya da dolmuşla gidiyorlar yerini kaptırmamak için.

hddsheriff
22-08-2013, 10:40

3+1 tercih sebebi olur.

Eğer lokasyon ters olmayacaksa Bahçeşehir armina evlerine bir bak istersen

darkmoon
22-08-2013, 10:41
megakentin derdi çok başkaydı da Allah'tan bir çözüm yolu bulundu,mülk sahipleri tapularını alıyorlar, yoksa 2008-2009'a kadar bölge imar planlarında komple yeşil alan gözüküyordu ;) .

onlar halledildi esas sıkıntı su ve elektirkden çıkdı diye biliyorum :) şantiye elektriği kullanmış bütün megakent yıllarcana :) o yüzden bir fatura çıkardılar sanırım bunun içinde alt yapı masraflarıda var epey tuzlu mevlalar çıkdı.. :) onları ödetmedende tapu vermiyorlar ben öyle biliyorum en azından :)

SOMEONESPECIAL
22-08-2013, 10:43
Bu evleri kışın ısıtmak ciddi masraf yahu :)

Yok be Koray... Tepekentte arkadaşımın villası var 3 katlı... Yoğuşmalı kombi
taktırdı Baymak... Allah seni inandırsın şortla geziyor kışın evde gelen fatura 150 tl.
Kaldı ki tepekent acayip esen bi yer. Burada da taktırsan gelsin max 200-250 TL.
Mantolama çok farkediyor... Bi de güneş enerjisi taktırıp sıcaksuyuda doğalgazdan
ayırırsan makul olur gibime geliyor

Ben 2+1 güney batı cephe 350 den aşağı ödemedim bu kış. Alt kat boş olduğundan

murat-m
22-08-2013, 10:46
onlar halledildi esas sıkıntı su ve elektirkden çıkdı diye biliyorum :) şantiye elektriği kullanmış bütün megakent yıllarcana :) o yüzden bir fatura çıkardılar sanırım bunun içinde alt yapı masraflarıda var epey tuzlu mevlalar çıkdı.. :) onları ödetmedende tapu vermiyorlar ben öyle biliyorum en azından :)
haklısın halledildi tabi ki o problemler, ama geçen sene ;) ondan önceki 15 yılın cezasını çekti suçu günahı olmayan bir çok insan. güzel bir bölge olma yolunda ilerleyecek gün geçtikçe,elektrik su işleride hallolur:icon_tup:

darkmoon
22-08-2013, 10:49
haklısın halledildi tabi ki o problemler, ama geçen sene ;) ondan önceki 15 yılın cezasını çekti suçu günahı olmayan bir çok insan. güzel bir bölge olma yolunda ilerleyecek gün geçtikçe,elektrik su işleride hallolur:icon_tup:

eğitim vadisi projesi var orda değişdimi proje yapıcaklarmı.. bir iki villa projesinide sırf o eğitim vadisi projesi yüzünden yerlerini değiştirdiler .. yalnız tapular çıkar ve o eğitim vadisi projesi hayata geçerse megakent ordaki en hızlı prim yapan yerlerden biri olur..

SOMEONESPECIAL
22-08-2013, 10:49
terasda at koştur çok güzel :) koyucan nargileni püfür püfür terasda :)

jetkent 1 in konumu çok güzel halletiler onlar sıkıtıları kalmadı yakında çıkar tapu..

Daire başına 15,000 TL ile haraç alarak hallettiler.
Ama benim hala pek inancım yok. Seçim yatırımı en azından 2014 belki diyorum.
Teras için güzel fikirlerim var yahu

http://l1308.hizliresim.com/1d/q/rsj3c.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://l1308.hizliresim.com/1d/q/rsj4k.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://t1308.hizliresim.com/1d/q/rsj4q.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

SOMEONESPECIAL
22-08-2013, 10:53
Daire alacak arkadaşlar özellikle ses yalıtımına dikkat etsinler....
Mümkünse oturumlu bina ise gece gidip baksınlar eve. Sesi dinlesinler
sonra benim gibi mahkemelik olmayın :icon_tup:

darkmoon
22-08-2013, 10:53
güzelmiş özellikle perguleli olan ikinci resim diğerleri butik otel gibi onlarda çok şık :) hayırlısı inşallah olur..

çıkar o jentkent 1 yıkımın eşiğinden döndü 2001 di galiba sizde onlar içindemiydiniz sonradanmı aldınız evi bilmiyorumda çok mağdur oldu insanlar ben ellerinde pankart açıp jentkentin önünde olan insanları hatırlarım..

SOMEONESPECIAL
22-08-2013, 10:55
güzelmiş özellikle perguleli olan ikinci resim diğerleri butik otel gibi onlarda çok şık :) hayırlısı inşallah olur..

çıkar o jentkent 1 yıkımın eşiğinden döndü 2001 di galiba sizde onlar içindemiydiniz sonradanmı aldınız evi bilmiyorumda çok mağdur oldu insanlar ben ellerinde pankart açıp jentkentin önünde olan insanları hatırlarım..

http://t1308.hizliresim.com/1d/q/rsj99.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

o günlerden bi kare :) Ben 2005 te bile bile aldım.... Elimdeki para ona yetiyordu çünkü.
Hatta 5 milyar şerefiye parası verdim :)

murat-m
22-08-2013, 10:55
eğitim vadisi projesi var orda değişdimi proje yapıcaklarmı.. bir iki villa projesinide sırf o eğitim vadisi projesi yüzünden yerlerini değiştirdiler .. yalnız tapular çıkar ve o eğitim vadisi projesi hayata geçerse megakent ordaki en hızlı prim yapan yerlerden biri olur..
o bölgede konut imarı yok zaten ;) o yüzden sadece eğitim kurumlarına tahsis edilebiliyor fakat dikkat ederseniz sadece ana cadde üzerine:) arka kısımlara belki yıllar sonra yeşilvadi projesi yapılacak ama en az 2 yerel seçimi daha proje adayı olarak geçirecek ;) ve yapılacağı zaman da bu büyük projeyi yapan mevcut ilçe belediyesi değil, büyükşehir belediyesi olacaktır.zira bu tarz projelere bütçesi ne yazıkki yok belediyenin. megakent bölgesi artık üvey evlat değil beylikdüzü'nde ;) her yer gibi kabul gören bir bölgedir,yapılan projeler biter,oturumları başlanır ve üstünden 3 yıl geçer megakent uçar.;)

SOMEONESPECIAL
22-08-2013, 10:59
Belediyenin yanındaki çamlığın yanına da bi proje başlıyor...
Topraktan girsek teslime kadar kanırtırlar mı acaba ? Demir Romance da güzel ama
ya çok pahalı akü.... 400-450 den başlıyor yeni daireler. Semerkant filan. O paraya
Gürpınarda müstakil ev bulunur

murat-m
22-08-2013, 11:02
Belediyenin yanındaki çamlığın yanına da bi proje başlıyor...
Topraktan girsek teslime kadar kanırtırlar mı acaba ? Demir Romance da güzel ama
ya çok pahalı akü.... 400-450 den başlıyor yeni daireler. Semerkant filan. O paraya
Gürpınarda müstakil ev bulunur
Şahinler holding'in arsasına yapılacak projeden bahsediyosun abi sanırım.nacizhane bir kardeş tavsiyesi temel atılıp su basma seviyesine gelmeden düşünmeyin derim.Belediye ile mahkeme mevzuları var çünkü.

darkmoon
22-08-2013, 11:02
orda en son kalan hem yeşil hemde boş yerlerden biri doldurmazlarsa bence çok daha güzel olur.. beylikdüzü öyle bir hale geldiki boş bulan apartmanı dikiyor siteyi yapıyor ama unuttukları bir şey var her yeri beton yapa yapa insanlara yaşam alanı bırakmadılar..

SOMEONESPECIAL
22-08-2013, 11:05
Şahinler holding'in arsasına yapılacak projeden bahsediyosun abi sanırım.nacizhane bir kardeş tavsiyesi temel atılıp su basma seviyesine gelmeden düşünmeyin derim.Belediye ile mahkeme mevzuları var çünkü.

Eyvallah... Bu belediyenin işine aklım ermiyor. Her proje ile mahkemelikler...

orda en son kalan hem yeşil hemde boş yerlerden biri doldurmazlarsa bence çok daha güzel olur.. beylikdüzü öyle bir hale geldiki boş bulan apartmanı dikiyor siteyi yapıyor ama unuttukları bir şey var her yeri beton yapa yapa insanlara yaşam alanı bırakmadılar..

En büyük sıkıntı o yaşam alanı bitecek... Trafikte artısı olacak... Gelecek umut verici değil :(

murat-m
22-08-2013, 11:09
Eyvallah... Bu belediyenin işine aklım ermiyor. Her proje ile mahkemelikler...

En büyük sıkıntı o yaşam alanı bitecek... Trafikte artısı olacak... Gelecek umut verici değil :(

beylikdüzü'nün yolları bir belde belediyesi iken 80.000-90.000 nüfusa göre yapıldı ve dizayne edildi, şu an 250.000 vatandaş ikamet ediyor bölgede,cılkı çıktı yolların millet arabasını nerdeyse evine çıkartıcak otopark yokluğundan.

SOMEONESPECIAL
22-08-2013, 11:11
beylikdüzü'nün yolları bir belde belediyesi iken 80.000-90.000 nüfusa göre yapıldı ve dizayne edildi, şu an 250.000 vatandaş ikamet ediyor bölgede,cılkı çıktı yolların millet arabasını nerdeyse evine çıkartıcak otopark yokluğundan.

Karşı komşum belediyede çalışıyor. Bayramda beraberdik; Beklenen 2017 nüfusu 500,000 :)

darkmoon
22-08-2013, 11:16
eskiden bizim kent ve orda üç beş site varken beylükdüzü cennet gibi gelirdi bana.. şimdi tam kalabalık curcuna olmuş etraf bir markete giriyim dedim park yeri bulamadım 50 metre ileriye bırakdım arabayı :) ..

SOMEONESPECIAL
22-08-2013, 11:22
Peki size bi akıl danışayım. Oturduğum daire inşaat firmasının yaptığı şekli ile
yani masraf istiyor. Bu şekilde mi satayım yoksa dekore ettikten sonra mı satayım.

murat-m
22-08-2013, 11:24
Karşı komşum belediyede çalışıyor. Bayramda beraberdik; Beklenen 2017 nüfusu 500,000 :)
annem muhtar.beylikdüzünün en küçük mahallesi olmasına rağmen nüfusu 20.000 :) adnan kahveci mahallesi ve barış mahallesi evlere şenlik nerden baksan 60.000 kişi yaşıyordur ayrı ayrı :D:D

darkmoon
22-08-2013, 11:25
annem muhtar.beylikdüzünün en küçük mahallesi olmasına rağmen nüfusu 20.000 :) adnan kahveci mahallesi ve barış mahallesi evlere şenlik nerden baksan 60.000 kişi yaşıyordur ayrı ayrı :D:D

muhtarlık iş merkezinin içindemi.. :)

SOMEONESPECIAL
22-08-2013, 11:26
muhtarlık iş merkezinin içindemi.. :)

Sürmen Center

murat-m
22-08-2013, 11:27
Peki size bi akıl danışayım. Oturduğum daire inşaat firmasının yaptığı şekli ile
yani masraf istiyor. Bu şekilde mi satayım yoksa dekore ettikten sonra mı satayım.
bana kalsa satacağın daireye hiç masraf etme abi. 20 harcayıp evin üstüne 10 koymaktansa 20 kalsın cebinde,yeğenimiz kocaman olmuştur para lazım sana.kardeş tavsiyesi

darkmoon
22-08-2013, 11:28
herhalde orasıdır çaprazında bir alış veriş merkezi var yol başında :) gitmişliğim var muhtara ibr bilgi almak için sağolsun kırmadılar verdiler içerde iki bayan vardı.

darkmoon
22-08-2013, 11:30
ben yeni gördüm o yazıyı ben satıcağım eve masraf yapmam parasından değil sadece benim yapıcağım dekor tasarım belki eve geçicek olanın zevkine uymıycak oda kendi zevkine göre yıkıp tekrar yapıcak o yüzdne en güzeli yapmadan vermek oturan zevkine keyfine göre tasarlar evi.. tabi şahsi fikrim :)

murat-m
22-08-2013, 11:34
herhalde orasıdır çaprazında bir alış veriş merkezi var yol başında :) gitmişliğim var muhtara ibr bilgi almak için sağolsun kırmadılar verdiler içerde iki bayan vardı.

Orasidir ;) bizimkentin tam karsisinda:D

SOMEONESPECIAL
22-08-2013, 12:05
bana kalsa satacağın daireye hiç masraf etme abi. 20 harcayıp evin üstüne 10 koymaktansa 20 kalsın cebinde,yeğenimiz kocaman olmuştur para lazım sana.kardeş tavsiyesi

ben yeni gördüm o yazıyı ben satıcağım eve masraf yapmam parasından değil sadece benim yapıcağım dekor tasarım belki eve geçicek olanın zevkine uymıycak oda kendi zevkine göre yıkıp tekrar yapıcak o yüzdne en güzeli yapmadan vermek oturan zevkine keyfine göre tasarlar evi.. tabi şahsi fikrim :)

http://l1308.hizliresim.com/1d/q/rsk7u.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://t1308.hizliresim.com/1d/q/rskb7.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://t1308.hizliresim.com/1d/q/rskc7.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://m1308.hizliresim.com/1d/q/rslc5.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Benim dairem; Daire tipi olarak Jetkent in en kullanışlı 108m2 olan daire tipi,
konum, cephe, kat olarak emsallerinden 1 adım önde zaten de... acaba dedim :soru:

darkmoon
22-08-2013, 12:13
güzel olmuş balkonuda içeri almışsınız :)

SOMEONESPECIAL
22-08-2013, 12:17
güzel olmuş balkonuda içeri almışsınız :)

Her ne kadar 2+1 olsa da yeri geliyor bisiklet filan koyuyoruz... Ben jant lastik atıyorum bazen :)
İstediğimde hiç kapanmamış gibi açıyorum bütün camları. Güzel ama pek kullanışlı değil
cam balkon. Fitilleri her sene değiştirmek lazım artı 14, kat olduğu için şiddetli rüzgar ve
yağmurda sıkıntı oluyor.

Ahmet Saraçoğlu
09-06-2014, 21:26
abiler , bir daire alma durumumuz olduğu için hortlatıyorum konuyu.Yarın sabaha haber verip bağlamamız lazım.Oturayacağız yatırım için yaz sonu okul sezonuna kadar veya biraz daha fazlasına kadar duracak sonra satılacak.Jetkent 1 sitesinde perlavistaya en yakın cadde üstündeki binada perlavista cepheli.Göl ve denizi görüyor.İçi yapısız 10 küsürüncü katta.180 m2 lik tipten tapulu.
235 +5 te komisyona bırakacaklar.Jetkenti hiç bilmiyorum ilk defa girdim.Onuniçin orda oturan veya tanıdığı olan , civarı bilen birileri varsa cevap bekliyorum..Kısa vadede , yaptırarak veya yaptırmayarak duruma göre.Prim yaparmı sizce??
(((Kerem abiden yorum bekliyorum özellikle ama bi kaçgündür onlne deil , face dende yazdım , yarına cevap vermem gerekiyor)))

Gta1994
10-06-2014, 00:19
arayan varsa koşuyolunda satılık dairem var ( Kadıköy - Koşuyolu )
vazgeçmiştim satmaktan ama taşınmak zorundayım
ev medipol hastanesinin yan sokağında

isteyen olursa pm