Orijinalini görmek için tıklayınız : Sistemimi nasıl daha iyi çalıştırabilirim.
easy_rider
27-05-2013, 20:03
1 Focal 16 cm komponent önler
arka 16 cm 2 way yuvarlak standart
pioneer 1200 seri ana ünite
4 kanal soundmagnus peak değeri çok yüksek olacağını zannetmiyorum
20 cm alpine woffer
Net ses arıyorum anfiyi değiştirmem mi gerek 4 kanalı 5 kanallı anfi mi alayım ?
ana ünite yeterlimi?
kablolama ve uygulama için anadolu yakasında iyi bir yer tavsiye edermisiniz
Yazdıklarınıza göre 5kanal anfi gerek.Focallerin karakteristiği softtur genelde,önlerde güzel çalar.Yanlız teyibinizde 3 preout olursa iyi olur,
1 Focal 16 cm komponent önler
arka 16 cm 2 way yuvarlak standart
pioneer 1200 seri ana ünite
4 kanal soundmagnus peak değeri çok yüksek olacağını zannetmiyorum
20 cm alpine woffer
Net ses arıyorum anfiyi değiştirmem mi gerek 4 kanalı 5 kanallı anfi mi alayım ?
ana ünite yeterlimi?
kablolama ve uygulama için anadolu yakasında iyi bir yer tavsiye edermisiniz
Bostancı sanayi sitesine çok yakın 'BOR elektronik' diye biyer var ben orada yaptırıyorum. Titiz insanlar için güzel bir yer. Onun dışında Paşabahçede hastane karşısında dükkan var orasıda iyidir paşabahçede herkes gösterir orayı bilir.
D16inside
27-05-2013, 23:17
Yazdıklarınıza göre 5kanal anfi gerek.Focallerin karakteristiği softtur genelde,önlerde güzel çalar.Yanlız teyibinizde 3 preout olursa iyi olur,
3 preout bu nasıl bir özellik acıklarmısın?
devil_berk22
28-05-2013, 01:53
4 kanal anfinizin 2 kanalıyla subwoofer 2 kanalıyla mid takımını besleyip teybin cıkısınada 16cm standart kolonları bağlarsanız güzel ses yakalayabilirsiniz. ancak anfiniz ve 2 yollu kolonları mid ile değiştirirseniz tabiki seste buna oranla daha kaliteli hale gelicektir ancak bu seferde 2 bir anfi ihtiyacı doğacaktır.
sansar34
28-05-2013, 08:16
D class amp ıstedıgınız kadar degıtırıp en ıyısını alın ab class yada a class amp olmadıgı surece hıc bırsey yapamazsınız eger ımkanınız varsa 4 kanallı 50w rms degerınde transıstorlu bı devre yapıtırın karakoyde bu ıslerle ugrasan kısıler var ıstedıgınız sekıldede kutulayabılırsınız 12 dc dc ınverter alırsınız anfıyı onunla beslersınız 200w rms lık temız bı anfınız olur
not: aracın ıcınde son seste sarkı bıle dınleyemezsınız 200w gıbı guclerle ufak capta acık hava konserlerı verılmektedır kolay gelsın..
3 preout bu nasıl bir özellik acıklarmısın?
BU Tek Preout olan
http://img1.mlstatic.com/s_MLC_v_O_f_39575212_9479.jpg
buda 3 preout olan
http://www.carhifi-profi.cz/foto/galery731/deh-80prs-rear.jpg
Preoutlar teypteki sesleri sinyal olarak amfiye yollayan çıkışlardır. Buradan Amfiye girdiğinizde amfide sesi işleyerek güç üretir.
Pioneer 1200 Sanırım tek çıkışlı ve ilk olarak daha profesyonel bir teyp ile değiştirmeniz. Arka kapılardakileride mid takımı yapmanız ve ya ikinci bir mono amfi ile subwooferı beslemeniz yada 5-6 kanal amfi almanız istediklerinizi yapar.
Tabiki bu saydıklarımın maliyeti arttıkça artacaktır. Bütçe ne kadar ?
darkmoon
28-05-2013, 12:02
anfini değiştir.. 5 kanal alma 20 cm lik alpine için ufak bir mono anfi yeterli olur 4 kanalda güzel bir stereo al iyi ses alırsın.
easy_rider
28-05-2013, 12:07
Pioneer DEH-2320UB ana üniteye geçmek istiyorum mono olarak ne önerirsin _?
5 kanal soundmagnuslar için iyi diyiyorlar ?
darkmoon
28-05-2013, 12:14
mono için bütçen nedir bilmiyorum ama ortalama bir xetec yada maqustic işini görür..
ben şahsen 5 kanal sağlam bir marka olmadığı sürece sıcak bakmıyorum 5 kanal anfinin sağlam bir boardu kartı olması lazımki hem monoyu hem stereo yu yani iki ayrı kutupu aynı anda verimli desteklesin.. yoksa laf olsun diye çaldıran anfi çok o başka ama istenilen ses ise o zaman kendini ispat etmiş markalardan bence çıkmamak gerek.