Orijinalini görmek için tıklayınız : 2 Haziranda Nerdeyiz ? Tabiki İstanbul Park !!! haydeeeee
Low-Rider
02-06-2013, 20:32
drag show oldu mu ?
onursumer
02-06-2013, 20:39
drag show oldu mu ?
ben 5 e doğru çıkıyordum daha yapılmamıştı
individual
02-06-2013, 20:43
güzel bir gündü.diğer virajları görmek sadece sıkıntı oluyor.
saat 6 da cıktık son seans vardı kalmadık supersport dan sonra bugun evo 6 lar 9 lar olsun yiğit arkadasımızın aracı olsun s2000 ler olsun armageddon olsun he bıde sarı cupra arkadasımız ve dıger arkadaslar keyıflı bır gun gecırttıler tesekkur edıyoruz kendılerıne.. supersport lar ıcın bır sey dıyemıyoruz dıyecek bır sey yok murat arkadasımız gene formundaydı:)))
drag show oldu mu ?
yukaridaki fotograf samanyolu tv de de cikti. baya bir haber yapmislardi. bir tek senin arabayi taniyorum :)
tv de roportaj yapan kimdi bilen varmi ??? :)
kaza yapanlara cok cok gecmis olsun
crazydog
02-06-2013, 21:10
Öncekine göre bence çok daha sistemliydi tüm ekibin ellerine saglık ilk gruptaydım keyifliydi valla biraz kaldım bu sefer 350z leri falan izledim sonrada kaçtık zaten tüm ekibin ellerine sağlık bence gayet güzel bi gündü
freelife
02-06-2013, 21:14
yukaridaki fotograf samanyolu tv de de cikti. baya bir haber yapmislardi. bir tek senin arabayi taniyorum :)
tv de roportaj yapan kimdi bilen varmi ??? :)
kaza yapanlara cok cok gecmis olsun
benle yaptılar ama yayındaki benmiydim onu bilemiyorum ...zaten kafa dalgındı erken çıktık :)
Senin rs te skintimi yasandi guzel gidiyordu
freelife
02-06-2013, 21:21
Senin rs te skintimi yasandi guzel gidiyordu
evet ama şu an için bir sıkıntı yok ...korkutmuş sadece ,alışık değil bu kadar gazlanmaya :D
Yokmu video foto vs kimsede?
Arkadaşlar bunlar bizim çektiğimiz videolar.
02.06.2013 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=mDrUb8Tsu_4)
02.06.2013 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=LERtb5sQeVY)
02.06.2013 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=ZKPcMhmU2S8)
02.06.2013 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=QTSQ-keHdiU)
02.06.2013 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=UnLdX0K0eb4)
02.06.2013 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=PHJutnMW6hE)
02.06.2013 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=OeebUajimho)
GuneyOnur
02-06-2013, 21:27
Samanyolu Canlı olarakmı Ropörtaj yaptı yoksa bir program veya haber içinmi ?
evet ama şu an için bir sıkıntı yok ...korkutmuş sadece ,alışık değil bu kadar gazlanmaya :D
Masallah aman bisi olmasin
Leon Cupra vs GT3
Intercity Park Leon Cupra & 997 GT3 - YouTube (http://youtu.be/wlBki-WKI6U)
Yedigim gazlardan,ozellikle kopruyu gectigimiz sabahki yedigimiz gaz,vucudumda reaksiyonlara neden oldun,yuzum kulagim sisti,basim donuyor ve halsizim. İst parka 3:30 da zorla gelebildim. Ozellikle bugra cok ugrasti ;)
Cok ayrinti veremiyecegim cunku etrafda gezemedim :(
Fakat ya millet gitmisti yada seyirci ve araba azdi?
Pistin rekorunu gelistirdim bu halimle ;) 2:14 yapmisim,biara vural bey de F12 ile cikti ama gecemedi,1 sec fark atmisim,nazikce tebrik etmis sagolsun.
Birdahakine saglikli ve "huzurlu" cikariz umarim....
Ayrıca gidişte onursümer; dönüşte, Tayfun abi, Serkan abi, Faruk abi çok teşekkürler hepinize, bizim için keyifli bir gündü :)
Kaza yapan arkadaşlara geçmiş olsun Poloyu duyunca korktuk trübünde,
997TT Murat abi kronometre ile tuttuğumuz bir turda 2.16.1 yapmıştı, diğerlerinde daha hızlı dönmüş demek ki, tebrikler :)
Yedigim gazlardan,ozellikle kopruyu gectigimiz sabahki yedigimiz gaz,vucudumda reaksiyonlara neden oldun,yuzum kulagim sisti,basim donuyor ve halsizim. İst parka 3:30 da zorla gelebildim. Ozellikle bugra cok ugrasti ;)
Cok ayrinti veremiyecegim cunku etrafda gezemedim :(
Fakat ya millet gitmisti yada seyirci ve araba azdi?
Pistin rekorunu gelistirdim bu halimle ;) 2:14 yapmisim,biara vural bey de F12 ile cikti ama gecemedi,1 sec fark atmisim,nazikce tebrik etmis sagolsun.
Birdahakine saglikli ve "huzurlu" cikariz umarim....
muratcim sebin zaman dogru da Vural bey transponder takmadi zamab olcmedi ;)
Yok yok,arkadaslarina tutun demis,1 sec arkada oldugu ogrenince," At sahibine gore kisnermis,tebrik ederim" demis sekerim.
Kronometreyi tutan kisi soyledi,yoksa nerden bileyim...
F 1 halka açıldı - Takvim - 02 Haziran 2013 (http://www.takvim.com.tr/Ekonomi/2013/06/02/f-1-halka-acildi)
benle yaptılar ama yayındaki benmiydim onu bilemiyorum ...zaten kafa dalgındı erken çıktık :)
uzun boylu biriydi :)
t-shirt vardi saclari acik renkli dalgali/kivircik gibi fazla uzun degil :)
ozur dilerim tanimiyorum seni kusuruma bakma :)
Samanyolu Canlı olarakmı Ropörtaj yaptı yoksa bir program veya haber içinmi ?
ogle saatlerinde yaptilar yayini
organizasyon devam ediyordu o anda.
ama pistten cekim yoktu
dedigim gibi o paylasilan resim ve baska resimler vardi
canli olmayabilir
yn_lemans
02-06-2013, 23:44
2 seanstada arabam korumaya gectıgı ıcın basınç kesti malesef:/ bidahakine programı guncelleyip sorunsuz çıkmak nasip olur inşallah, kaza yapan poloyu gorur gormez durdum ama bişey yoktu kulllananlarda şükürler olsun! Bi volvo beni darlardı gereksiz şekilde ama ben şahsen çok eglendim kız arkadaşım rahatsız olsada virajlardan, bidahakine onsuz gelicem :) etkinlik çok güzeldi düzenleyen emeği gecen yarışan izleyen herkeze çok teşekkürler...
yn_lemans
02-06-2013, 23:45
Bu arada çıkarken benimlede samanyolu tv konuştu ama yayınlanırmı bilmem :)
freelife
02-06-2013, 23:47
uzun boylu biriydi :)
t-shirt vardi saclari acik renkli dalgali/kivircik gibi fazla uzun degil :)
ozur dilerim tanimiyorum seni kusuruma bakma :)
yok ben kelim ,kafadan kaybettim :D, o sanırım organızasyon yetkililerinden biri ..
Emegı gecen herkese tesekkurler tebrıkler için ayrıca saolaun bişeyler yapmaya calıstık
Bu arada çıkarken benimlede samanyolu tv konuştu ama yayınlanırmı bilmem :)
yukaridaki tarifime uyuyor musun :)
Emeği geçen herkese çook teşekkürler , çok keyifli , çok güzel bi organizasyondu ..
ilk seansta yağmurun azizliğine rağmen sonlara dogru biraz keyifli döndük, ikinci seansta çok keyif aldım ..
talihsizlik yaşayan arkadaşlarımız oldu , burdan geçmiş olsun diliyiorum hepsine..
Sıradaki ordanizasyonu sabırsızlıkla beklyorum :icon_tup:
Yine cok guzel bir gundu.Kaza yapanlara cok gecmis olsun.Yalniz kazalarin neredeyse tamami hirs ve sov yaparken gerceklesti bunu net soyleyebiliyorum hatta birinin konusmasina kulak misafiri oldum reklam yapmaya geldigini soyluyordu.Bu gibi durumlarda kendi aldiklari risk umrumda degil ama baskalarini tehlikeye sokanlar oldugunu gorduk..Haricinde organizasyon kusursuzdu bu sefer sadece 40 arabanin fazla geldigini soyledi cogu katilimci.Beyaz ve gri bir evo vardi ikiside muhtesemdi sesleri olsun gidisleri olsun..
Ek olarak:Full stock US megane rs sadece yay ve semi slick lastikle 2:39 dondu bence o trafikte cok basarili.
Öncelikle araçlarında problem yaşayan kaza atlatan arkadaşlara geçmiş olsun..Yağmur olmasa çok daha keyifli olcaktı bugün. 40 araç kesinlikle fazla bugün net şekilde görüldü.Emeği geçenlere teşekkürler.
evolar hayatımı kararttı maşallah hepsine :D
evo6 da çok iyiydi bugün paso yan girdi start finishe
saolsin kardeşim elimizden geldiğimiz kadar yaptik bişiler cok güzeldi bugun eğlendik baya...
Yokmu video foto vs kimsede?
maşallah aracina cok güzel gidio...
Sercan AKCAN
03-06-2013, 01:37
Ins biseyi yoktur sus plaka polo herhlde:(
Araç benim aracım değil.kaza yapan araç 1.4 polo bilip bilmeden tahmin yürütmeyin kimseyide zan altında brakmayın insanlar bni arıyor gçmiş olsun diye.emin olsanz bile bu durumlarda yazmayın.
Araç benim aracım değil.kaza yapan araç 1.4 polo bilip bilmeden tahmin yürütmeyin kimseyide zan altında brakmayın insanlar bni arıyor gçmiş olsun diye.emin olsanz bile bu durumlarda yazmayın.
Kardes bende seni ariyodum
Ksr bakma ole tahmin ettik ve anlik boslugumuza geldi soledm
Zaten snradan editledm ksr bakma tekrar
Sercan AKCAN
03-06-2013, 01:47
Kardes bende seni ariyodum
Ksr bakma ole tahmin ettik ve anlik boslugumuza geldi soledm
Zaten snradan editledm ksr bakma tekrar
Önnemli değil ama gören insanlar paniklemiş nolursa olsun yazmamnz gerekirdi neyse kaza yapan arkadaşlara çok geçmiş olsun
Tholl-ga
03-06-2013, 02:24
Banada telefon geldi 1.4 polo takla atmiş senmisin diye yok dedim pistte degilim
Kaza yapan arkadasa gecmis olsun
o değilde o kadar organizasyon oluyor bi tane lcd televizyon koyun arkadaş o tv ler ne öyle çağ dışı :D
kaza yapan araca tekrar geçmiş olsun..
S.Özeren
03-06-2013, 02:33
kaza yapanlara geçmiş olsun, tabi zemin ıslak pistte kolay değil oluyor böyle şeyler. Kasko hasar karşılamıyor sanırım ?
maşallah aracina cok güzel gidio...
Teşekkürler sizinde iyi
overblack
03-06-2013, 02:37
sormak istediğim birşey var. bugün arkadaşlarla konuşurken aklımıza geldi.istanbulparkta f1 seyrederken pistin heryerinde bulunan kameralar sayesinde bir aracın attığı turu izleme imkanımız var.yarışan yarışmacılarda belli bir ücret ödese ve attıkları turları dvd şeklinde alma imkanları olabilirmi? yoksa bunun için ciddi bir reji ekibi ve altyapıyamı ihtiyaç var?
sormak istediğim birşey var. bugün arkadaşlarla konuşurken aklımıza geldi.istanbulparkta f1 seyrederken pistin heryerinde bulunan kameralar sayesinde bir aracın attığı turu izleme imkanımız var.yarışan yarışmacılarda belli bir ücret ödese ve attıkları turları dvd şeklinde alma imkanları olabilirmi? yoksa bunun için ciddi bir reji ekibi ve altyapıyamı ihtiyaç var?
illaki alt yapı ve ekip gerekli ancak bu böyle bir şey masraflı olur demek değil elbette.Keza masraflı olsa bile bahsettiğiniz gibi pist için para ödeniyor ve karşılığında bu tarz bi hediye ya da ne bileyim bi uygulama olabilir.Bu işte daha uzman olanlar elbette yazarlar ancak bende böyle bir uygulama olmamasının eksiklik olduğunu düşünüyorum.
Kaza yapan hasar gören kişilere geçmiş olsun..
Ben de bir şey farkettim, pistte uzun düzlüklerden sonra viraja gelmeden önce tabelalar neden yok? Kaç metre kaldığını gösteren? 200-150-100-50 diye?
Ben de bir şey farkettim, pistte uzun düzlüklerden sonra viraja gelmeden önce tabelalar neden yok? Kaç metre kaldığını gösteren? 200-150-100-50 diye?
ben onları en son istanbulparkta F1 koşulurken görmüştüm.
ondan sonra hatırlamıyorum
görmedim ama talihsizlik yaşayanlara büyük geçmiş olsun diyorum öncelikle. Geç gitmeme rağmen fazlasıyla keyif aldığım bir hafta sonu oldu benim için. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler...
Armageddon
03-06-2013, 04:16
Öncelikle kaza yapan tüm arkadaşlara geçmiş olsun demek istiyorum....
Günlerdir insanlar polis tarafından zulüm görüyor, dövülüyor, hatta şu an alenen cinayetlerin işlendiği söyleniyor. Ben de dün ve önceki gün kızılay ve tunalıdaki eylemlere katıldım, bol bol bibergazı ve su yedim. Dün Corvettei servise bıraktım yarış balataları almıştım çünkü, arabayı bıraktıktan sonra kızılaydaki eyleme gittim. Eylem çıkışı dönüp arabayı aldım. Gece 5e kadar uyumadım, çünkü ülkede bir devrim gerçekleşiyor ve hem hüzünlü hem de mutluyum... İstanbula gelsem mi gelmesem mi diye çok düşündüm... Gelmeyip kızılaya gidebilirdim ama bayrağımı alıp gelmeye karar verdim sonunda, kızılaya yarın gideceğim.
Bugün toplamda 3 tane düzgün tur atabildim, çünkü dün taktığımız balatalara konulacak hidroliğin ne olacağını araştırmamıştım. Yanlış koyulan hidrolik sıkıntı yarattı. 1 tur attıktan sonra hidrolik hemen kaynamaya başlıyor ve bunu ilk farkettiğimde frenler hiç tutmadığı için az kalsın bariyerlere patlıyordum. Daha sonraları da 1 tur atıp 3-4 tur soğutma turu atmak zorunda kaldım. Attığım turlarda da tahmin edersiniz ki frenlere bir türlü güvenemedim, ne zaman tutup ne zaman tutmayacağını bilemediğim için. Bununla birlikte Ankaradaki eylemlerle uğraşmaktan nos tüpümün dolu olup olmadığını kontrol etmeyi de unutmuşum ve boş tüple gelmişim istanbula. Nos da basamadım, bazı yerlerde gereksiz yere metanol basıp arabanın performansını düşürdüm.
Tüm bunlarla birlikte tabi ki Z06yla ilk defa piste çıktığım için arabanın tepkilerini ve piste uyumunu, viraj hızlarını, fren noktalarını vb anlamam, pratik etmem gerekiyordu, doğru düzgün 3 tur gazlayabilince bunlar da pek mümkün olmadı, bir dahaki sefere artık. KEndimce çok kötü döndüm, pratik yapmış oldum. Ayrıca en iyi turumda da önüme bir MAserati çıktı, onu geçmek için viraj çizgimi bozup zaman kaybettim...
2:20:190 yapmışım ve resmi olarak günün en iyi 3., genelde en iyi 4. süresiymiş. BEnce şimdilik yeter, çok daha aşağılara indiririz inşallah... ŞİMDİ DİRENİŞE DEVAM!!!
Pist Yagmur olmasina rağmen bence eğlenceli ve güzeldi.
350z ler bildigin japon mafyasi gibiydi bi ara hepsi peş peşe yanlayarak girdi düzlüge cok güzel görüntüler geldi.
Porsche düzlükte durdu burnout falan yaptı sanıyorum ki Buğra abi onuda kara listeye aldi.
Mehmet abinin sarı ep3 ü tam bi cup arasi gibiydi :)
Gökhan abim (urfa) her zaman ki gibi efsane :D
Bora abimi zorla pistte çıkarttik dayi ile bizi kırmadı gitti aracı aldı geldi 1bar 0 avans la nasil iyi gittiğini iyi gördük.Maşallah
Emeği geçen herkesin eline sağlık
ps: canberki izleyemedim ya video ceken varsa paylaşirsa sevinirim :D
kubilayk
03-06-2013, 12:02
Kırmızı ve gri evo çok iyi koşuyorlardı helal olsun
ghibli06
03-06-2013, 12:13
350z lerden biri patladi o hareketlerin sonunda, porsche sahibi ne amacla o taskinligi yapti onu da anlamak mumkun degil... Pistteki arkadasimin onunde yanladi 2 350z videolarini koysam arkadan gelenleri nasil tehlikeye attiklarini gorursunuz... Bu tarz hareketlerle guzelim etkinlige golge dusurmeyelim lutfen...
Bende var kaza videolari denk geldi cekerken aksam koyacagim
Oncelikle insanlar sokaklarda direnirken orada olmak vicdan azabi yaratti bana gercekten. Fakat aksam eylemlere katilarak kendimi affettirecegim.
Bunlar bir kenara, muhtesem bir gundu. Istanbul Park'i yagmurdada tecrube ettim. Intihar saldirisi gibiydi, moulded lastiklerle yagmura ciktim :)
Gunes acinca olay ayri boyuta gecti tabi, 2 senelik arka standart balatalarimin hakkin rahmetine kavusmasi bile durduramadi.
45 araba yorumum; Tek hata bos turdan sonra herkesin arka arkaya cikisiydi. Onun disinda bence mukemmeldi. Daha aslinda pist kulturu olusmadigi icin aynasini kicini basini kollamayan arkadaslar vardi benide zor durumda biraktilar fakat adrenalin doruktaydi. Ben boyle devam etmesini isteyenlerdenim. Bazi yerlerde biraz agresif gecisler yaptim fakat sunu unutmamak lazim, bu tarz hareketlere maruz kalmak istemiyorsaniz eger.. Arkanizdan bariz sizden hizli gelip sizi yakalayan kisiye; cizginizin disina cikarak yol verin hic bir sikintiniz kalmaz. Lakin eger arkadakini yavaslatip onun cizgisinde durursaniz o kisi de buldugu noktada atak yapar.
Bazi arkadaslar beni gordugu an yol vermeye basladi en ufacik sikinti yasamadim ikinci seansin part 2 sinde. Part1 de herkes zorladi . Duzlukte gecin diyorsunuz da seanstaki araclarin yarisindan fazlasini ben duzlukte gecemiyorum, benim en hizli oldugum yer virajlar, her duzlukte uzayip, her virajda beni yavaslatmasi mantikli gelmiyor. Tekrar edeyim 45 araba feci zevkliydi. Bir an kendimi Touring Car Challange da hissettim :D
Sikayetler kismi;
Bunu kotu birsey olarak algilamayin, bu elestiri kivaminda bir yazi. Dedigim gibi arkasindan hizli geldigimiz arkadaslar virajlarda beni kastirdi, birakmadilar.. Ama eger onlari gecerken yaptiklarim onlari rahatsiz etmediyse, onlar da bu kapismadan zevk aldiysa sikayet etmiyorum :)
Megane Rs- Hangisi oldugunu bilmiyorum, videolardan bakacagim. 3 viraj 3 kere ustume kirdi bir sekilde, ortalik kalabalik oldugundan arkadas aynasini pek kontrol etmedi sanirim.
Yigit (Sanirim)- Sari Megane Rs Trophy galiba. Oncelikle cizgin superdi, 8. virajda sogutmadaydim onumden gectin ve cok keyifle izledim. Videoda da var, adam burayi cozmus diyoruz :)
Fakat ayni zamanda onumde 5 araba varken ve atak yapiyorken solumdan oyle geldin ki asiri dikkatim olmasa yada o ustume gelen Megane lardan biri olsam kesin cakismistik. Orada gorup biraktim ve gittin ama istedigim gitmemen beraber turlamamizdi fakat bir daha karsilasamadik, bunun icin de uzuldum, cizginden birseyler ogrenebilirdim ; )
Kimse yazdiklarima kirilmasin lutfen, iyi niyetle yaziyorum bunlari. Videoyu yayinlayinca da goreceksiniz zaten kufur yok birsey yok, genelde gulusmeler var.
Birde Mehzent e serzenisim var, Mehmet birak ta gidelim yaaa hahaha :D
Edit: Kazalar..
Oncelikle butun arkadaslara gecmis olsun. Fakat baktigimda kazalar olmamasi gereken noktalarda gerceklesti ve bu da gereksiz hareketlerden dogdunu dusundurdu bana.
Emre turgut
03-06-2013, 12:53
Dun icin hem guzel hem uzucu birgundu ayni seansi paylastigim arkadaslara sari corvette corsa gsi bmw ye ve 350z ye cok gecmis olsun yagmurunda azizligine geldik bende araci fazla yormak istemedim en nihayetinde hep birlikte bu atmosferi yasamak guzeldi emegi gecen ve bize bu sansi veren istanbulpark a bugra abiye tesekkurler
ghibli06
03-06-2013, 12:58
Onurcan pistin zevki insanlar birbirini tanidikca daha cok cikar :) S/F de gecemedin ama sen de araba da virajlara cok iyi giriyorsun tebrik ederim... 40 yerine 30 arac sanki daha iyi olur gibi, pist yonetimi ve organizatorler bunu gozden gecirirler diye umuyorum, bir de sehir disindan gelenler 8 de gelmese? Sabah 5 te ciktik ama yolda pompa rolem arizalandi onunla ugrasirken arkadaslarim gec kaldi ama sagolsun organizasyondaki arkadaslar hemen yardimci olup seanslari kaydirdilar, emin olun cok stresli oluyor sabah oraya yetisme telasi...
emeği geçen herkese tebrikleri, ellerinize sağlık. amacında kaldığı sürece, kurallar uygulandığı sürece sıkıntı çıkmaz inşallah.
Hakan Girginer
03-06-2013, 13:24
Dün ben de çok karmaşık duygular içinde gittim İstanbulpark'a.
K grubundaydım.
Açıkçası, kendi ellerimle yaptığım aracımın en büyük sınavı olacaktı bu.
İki gün önceden alelacele bir fren soğutma sistemi de yapmıştım, ama test edilmiş bir sistem değildi. (Bana gecenin bir saatine kadar yardım eden Uyumsuz Element, çok sağol, e mi..)
Diğer yandan bu piste ilk defa ayak ve tekerlek bastım.
Velet, benim kapasitemin ve beklentilerimin çok çok üstünde bir performans verdi.
Pist kalabalıktı. Herkes heyecanlı idi, ama benim denk geldiğim tüm arkadaşlar da çok efendi idi. Arkamda, yanımda birini gördüğüm an gaz kestim, yol verdim. Bunun tek istisnası ana düzlük oldu. Orada da, start/finish çizgisinden sonra viraj çizgimi bozmak pahasına da olsa bana yakın olan herkese yol verdim.
Neyse.. İlk turum 3 dakika idi, daha sonra 2:44 yaptım. Bence hiç fena olmadı.
Toplam 6 hızlı turum var. (yaklaşık 4 soğutma turu attım)
Bilanço şu şekilde:
Yarım depo benzin.
Yaklaşık 8 litre su (water injection)
Balatalar sağlam (soğutma sistemi işe yaradı yani)
Lastikler fıstık gibi
En yüksek yağ sıcaklığı - 105C, kırmızı bayraktan sonra sıcak motorla çıkınca 114C
En yüksek su sıcaklığı - 94C
Maksimum manifold basıncı - 15 psi
Maksimum devir - 7842 (kompresyon sırasında - devir kesici 7350'de devreye giriyor)
Maksimum EGT - 922C, kırmızı bayraktan sonra sıcak motorla çıkınca 1005C (bu biraz yüksek geldi bana)
5. vitesi hiç kullanamadım. Önceleri 2. viraj sonrasında 2 ve 3 arasında gidip geliyordum, 8. virajdan çıkarken 4 yapıyordum, sonra ana düzlükte frenden sonra üçte bırakmaya başladım, çok zaman kazandım. Arka düzlükte tam fren noktasına geldiğimde 4 bitiyordu (7300 devir).
Yağ sıcaklığı 114 olduğunda soğutmaya geçtim, arka düzlüğe çıkmadan 97 seviyesine düşmüştü.
Ancak, çok kel alaka bir sorun yaşadım.
Akşam eve dönerken çok yavaş gitmeye karar verdim. Büyük bir keyifle müzik açtım, elimde çay bardağım (termos ile çay getirdim de), ağzımda sigara, saatte 60 km hızla giderken bir anda gaz pedalı boşaldı. Kenara çektim, bir baktım, kaz kelebeğinin mili kırılmış. 15 yıllık gaz kelebeği, kırılmak için benim Orhanlı gişelerinden geçip üst geçidin ortasına gelmemi beklemiş.
Neyse.. toplamda yarım saatlik işi var. Daha sağlam yaparım, bu sefer 20 yıl gider.
Böyle bir gündü işte.
Haa, unutmadan..
Ben heyecan yaptım, fotoğraf motoğraf çekmedim. Elinde fotoğraf, video olan varsa, paylaşırsa çok makbule geçer.
Son olarak, ben pistte elimden geleni yaptım, gözüm hep aynalarda arkamdakileri, yanımdakileri kolladım, ama eğer herhangi bir arkadaşın herhangi bir şekilde kaygı duyduğu, hoşlanmadığı, yoluna engel olan bir konumda bulundu isem, özür dilerim.
Oncelikle insanlar sokaklarda direnirken orada olmak vicdan azabi yaratti bana gercekten. Fakat aksam eylemlere katilarak kendimi affettirecegim.
Bunlar bir kenara, muhtesem bir gundu. Istanbul Park'i yagmurdada tecrube ettim. Intihar saldirisi gibiydi, moulded lastiklerle yagmura ciktim :)
Gunes acinca olay ayri boyuta gecti tabi, 2 senelik arka standart balatalarimin hakkin rahmetine kavusmasi bile durduramadi.
45 araba yorumum; Tek hata bos turdan sonra herkesin arka arkaya cikisiydi. Onun disinda bence mukemmeldi. Daha aslinda pist kulturu olusmadigi icin aynasini kicini basini kollamayan arkadaslar vardi benide zor durumda biraktilar fakat adrenalin doruktaydi. Ben boyle devam etmesini isteyenlerdenim. Bazi yerlerde biraz agresif gecisler yaptim fakat sunu unutmamak lazim, bu tarz hareketlere maruz kalmak istemiyorsaniz eger.. Arkanizdan bariz sizden hizli gelip sizi yakalayan kisiye; cizginizin disina cikarak yol verin hic bir sikintiniz kalmaz. Lakin eger arkadakini yavaslatip onun cizgisinde durursaniz o kisi de buldugu noktada atak yapar.
Bazi arkadaslar beni gordugu an yol vermeye basladi en ufacik sikinti yasamadim ikinci seansin part 2 sinde. Part1 de herkes zorladi . Duzlukte gecin diyorsunuz da seanstaki araclarin yarisindan fazlasini ben duzlukte gecemiyorum, benim en hizli oldugum yer virajlar, her duzlukte uzayip, her virajda beni yavaslatmasi mantikli gelmiyor. Tekrar edeyim 45 araba feci zevkliydi. Bir an kendimi Touring Car Challange da hissettim :D
Sikayetler kismi;
Bunu kotu birsey olarak algilamayin, bu elestiri kivaminda bir yazi. Dedigim gibi arkasindan hizli geldigimiz arkadaslar virajlarda beni kastirdi, birakmadilar.. Ama eger onlari gecerken yaptiklarim onlari rahatsiz etmediyse, onlar da bu kapismadan zevk aldiysa sikayet etmiyorum :)
Megane Rs- Hangisi oldugunu bilmiyorum, videolardan bakacagim. 3 viraj 3 kere ustume kirdi bir sekilde, ortalik kalabalik oldugundan arkadas aynasini pek kontrol etmedi sanirim.
Yigit (Sanirim)- Sari Megane Rs Trophy galiba. Oncelikle cizgin superdi, 8. virajda sogutmadaydim onumden gectin ve cok keyifle izledim. Videoda da var, adam burayi cozmus diyoruz :)
Fakat ayni zamanda onumde 5 araba varken ve atak yapiyorken solumdan oyle geldin ki asiri dikkatim olmasa yada o ustume gelen Megane lardan biri olsam kesin cakismistik. Orada gorup biraktim ve gittin ama istedigim gitmemen beraber turlamamizdi fakat bir daha karsilasamadik, bunun icin de uzuldum, cizginden birseyler ogrenebilirdim ; )
Kimse yazdiklarima kirilmasin lutfen, iyi niyetle yaziyorum bunlari. Videoyu yayinlayinca da goreceksiniz zaten kufur yok birsey yok, genelde gulusmeler var.
Oncelikle butun arkadaslara gecmis olsun. Fakat baktigimda kazalar olmamasi gereken noktalarda gerceklesti ve bu da gereksiz hareketlerden dogdunu dusundurdu bana.
teşekkürler bende ilk defa çıktım istanbulparka pisti çözmeye aracın limitini görmeye çalışıyodum çok kalabalık gurubun içine düşünce aralardan kaçıp sıyrılmak için uğraştım gruptan kopup gidim diye biraz o sıralarda çok yakınlaşmış olabiliriz o anki heyecandan hatırlamıyorum hiç tam ne olduğunu :)
teşekkürler bende ilk defa çıktım istanbulparka pisti çözmeye aracın limitini görmeye çalışıyodum çok kalabalık gurubun içine düşünce aralardan kaçıp sıyrılmak için uğraştım gruptan kopup gidim diye biraz o sıralarda çok yakınlaşmış olabiliriz o anki heyecandan hatırlamıyorum hiç tam ne olduğunu :)
video varmı yiğit,onurcan beğendiyse izlemek lazım videonu :)
video varmı yiğit,onurcan beğendiyse izlemek lazım videonu :)
video var 3 tane.sabahki yağmurlu ilk seansın videosunu yüklüyorum şimdi onda pek bişey yokta 2.seansın kırmızı bayraktan öncesi ve sonrası videoları var onlar keyifli olmuş akşam yüklicem :)
neothenew
03-06-2013, 16:18
Çok keyifli bir gündü, A ve D seanslarında çıktım. Motorumun gücü doğrultusunda olabildiğince viraj kasarak zaman yapmaya çalıştım, zira düzlüklerde 150 beygir oldukça yetersiz geldi 200+beygirlik arabalara kıyasla... A seansında babam da yanımdaydı, ilk 3 tur yağış yoktu, video kaydına göre sırasıyla 3:08 - 3:02 - 3:01 - 2:57 dönmüşüm, son iki turumu ise hafıza dolduğu için kaydetmemiş... Babamın keskin virajlar öncesindeki yorumları ile videoyu izlerken çok eğlendik:)
D sensına tek başıma çıktım, şansımıza güzel yağış vardı seans boyunca, ama beklediğimden az etkiledi ıslak zemin, asfalt gerçekten çok farklıymış, zımpara gibi:)
Bu seansta sırasıyla 3:00 - 3:00 - 3:00 - 2:58 - 2:53 - 2:54 ve 2:53 turlar atmışım. Özellikle videoları izleyince farkettim, ilk turlarda bazı virajlara çok yanlış giriyormuşum, son üç tur bir iki viraja düzgün girince sürede ciddi fark olmuş, pistteyken anlamıyor insan farkı:)
En büyük şansım, her iki seansta da ilk çıkış yapan 3 arabadan biri olmamdı, en azından araba geçmekle uğraşmadım, beni geçmek isteyen hızlı araçlara da olabildiğince yol vermeye çalıştım. Turlarımı istikrarlı atmaya çalışırken genel olarak zamanımı geliştirebilmem de keyif verdi.
Kumho KU 36'lar kuruda zaten iyiydiler, ıslakta ise beklediğimden çok daha iyi performans sağladılar, yine de 19 mayısla birlikte toplamda 60 dakikalık istanbul park turları sonunda sağ ön lastiğin orta kanalları eridi gitti, ön arka rotasyonu şart oldu.
Turlarım bittiğinde izlerken zevk aldığım arabalardan biri kırmızı MX-5 (Godless Commie) oldu, sesi de gidişi de çok güzeldi, sahibinin emeğine sağlık... Bir diğeri de elbette Marutti'ydi, hızlı gitmenin her şey olmadığını, önemli olanın İstanbul Park'ı yaşamak olduğunu oradaki herkese gösterdi, helal olsun sana kardeşim...
Kaza yapan, ya da sorun yaşayan arkadaşlar oldu, hepsine geçmiş olsun. 40 araba ve rolling start özellikle öğleden sonra seanslarında seyir zevki verdi, ama virajlarda bir o kadar da tehlikeli görünüyordu, neyse ki ciddi bir durum olmadı. Park yönetimi en uygun kararı alacaktır kanaatindeyim...
onurgoyunc
03-06-2013, 16:46
Piste cikmis Volvo V40 kimindir? Hangi motorlu? Fotograflar konusunda gördümde
serkan demir
03-06-2013, 16:58
hava yağmurlu olmasına rağmen güzel bir gün yaşadık emeği geçen herkese teşekkürler süper çalışan bir ekip vardı her ne kadar brifinge giremeden piste girmiş olsakta sorun yaşamadık.
spiker abi ayaküstü verdi brifingimizi:)
sorun yaşayan, kaza geçiren arkadaşlara geçmiş olsun.
yinelenen her seferinde daha iyi olan organizasyonlar yaşarız inşallah.
Bugra;resmi sureleri alsak sekerim? Arac-isim olani...
Piste cikmis Volvo V40 kimindir? Hangi motorlu? Fotograflar konusunda gördümde
Bendim o, t3, 1.6t 150 hp
hondablo
03-06-2013, 19:31
öncelikle kaza yapan arkadaşlara çok geçmiş olsun ve emeği geçen herkeze çok teşekkürler ederim başta bugra başkana :D pist çok keyifli bir okadarda araçlar için çok yorucuydu ilk defa girdim istanbulpark a çok keyif aldım 0,6 barda yeterince keyif aldım
ufaktan bir geçiş videomu paylaşıyım dedim stlegal abimle birlikte yan yannn :D
smoketeg - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=zhNghxDFQTI&feature=youtu.be)
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151719513661584
Sikayetler kismi;
Arka arkaya pistteyken aynı gitmek çok keyifliydi. Yağmurda bu pistin bukdar tutunacağını tahmin etmedim ama inanılmazdı. Daha sonrasında senin yanında oturup bilgilerimizi ve senin agresif pilotajın birleşince çok iyi süreler çıkarmışızdır ve uzun zamandır hiç bukdar güldüğümü hatırlamıyorum:)))
üzerimize kıran megane rs siyah mat olandı , ygt megane 8ci viraj çizgini keyifle izledik , sc miata sesi ve kontrollü pilotajı süperdi.
kaza yapan arkadşlara geçmiş olsun.
Arka arkaya pistteyken aynı gitmek çok keyifliydi. Yağmurda bu pistin bukdar tutunacağını tahmin etmedim ama inanılmazdı. Daha sonrasında senin yanında oturup bilgilerimizi ve senin agresif pilotajın birleşince çok iyi süreler çıkarmışızdır ve uzun zamandır hiç bukdar güldüğümü hatırlamıyorum:)))
üzerimize kıran megane rs siyah mat olandı , ygt megane 8ci viraj çizgini keyifle izledik , sc miata sesi ve kontrollü pilotajı süperdi.
kaza yapan arkadşlara geçmiş olsun.
Yagmur super deneyim oldu gercekten ama tahmin ettigin uzere ben baya korktum hahaha : D Tren gibi gidisimiz muhtesemdi, biliyorsun gran turismo dada ayni yerde ciktigimizdan sen cikarsan bende gelirdim haha :)
Beraber ciktigimiz inanilmazdi, ne gulduk ya : ) YGT nin 8.viraj cizgisi gercekten cok iyiydi arkasi 10derece disarda ayak gazda, kilitli diff aktif :)
onurgoyunc
03-06-2013, 22:56
Bendim o, t3, 1.6t 150 hp
Yeterli geldi mi araç sizin için? Memnun musunuz?
Yagmur super deneyim oldu gercekten ama tahmin ettigin uzere ben baya korktum hahaha : D Tren gibi gidisimiz muhtesemdi, biliyorsun gran turismo dada ayni yerde ciktigimizdan sen cikarsan bende gelirdim haha :)
Beraber ciktigimiz inanilmazdi, ne gulduk ya : ) YGT nin 8.viraj cizgisi gercekten cok iyiydi arkasi 10derece disarda ayak gazda, kilitli diff aktif :)
o kilit sayesinde virajdada ayak hep gazda işini iyi yapıyo maşallah :)kendimi bi dışardan izleyemedim merak ettim nasıl görünüyo diye yokmu video?
freelife
03-06-2013, 23:25
o kilit sayesinde virajdada ayak hep gazda işini iyi yapıyo maşallah :)kendimi bi dışardan izleyemedim merak ettim nasıl görünüyo diye yokmu video?
birdahaki sefer için öneride bulundum bende, tv den yayınlıyorlar orda onu cd olarak daha sonra seans seans herkese ayrı ayrı stabilirler . herkes talepte bulunsa belki birdahakine kendimizi cd den seyreder hemde hatalarımızı görmüş oluruz .
Olabilir, bana yandan dalma girisimin var o kesin de :) fakat videolari direnise katilmis arkadaslara saygidan yayinlamiyorum. O gun vicdan azabi cektim, yarin aksam meydanlardayim :) bu isler bitsin tadina bakariz ;)
Olabilir, bana yandan dalma girisimin var o kesin de :) fakat videolari direnise katilmis arkadaslara saygidan yayinlamiyorum. O gun vicdan azabi cektim, yarin aksam meydanlardayim :) bu isler bitsin tadina bakariz ;)
ben de çektiğim fotoğrafları paylaşmakta kararsız kaldım belki bekleyenler vardır diye paylaştım ama vicdan azabı bende de var.
@Bugra; Resmı zamanlar ne zaman yayınlanıyor?
Bırde duyduguma gore Best Time yapana odul varmıs,ben fazla kalamadım cok hasta oldugum ıcın,nedır odulum ;)
Armageddon
04-06-2013, 02:18
Direnişin bitmesi biraz sürecek, adam istifa edecek de veya başka şeyler olacak da... Daha biraz var o günlere bence heyecanı kaçabilir videonun. Bizim Başar'ı bulup videoları alabilirsem ben de koyacağım video :)
Hakan Girginer
04-06-2013, 02:30
Beyler, "en hızlı Miata" dalında ödül var mı?
Pistteki tek Miata olmamın rolü de büyük bu başarıda.
bugramutlu
04-06-2013, 02:42
Beyler, "en hızlı Miata" dalında ödül var mı?
Pistteki tek Miata olmamın rolü de büyük bu başarıda.
abi o zaman en yavaşada ödül verilsin tanıdığım yavaş bi arkadaş var.
Yeterli geldi mi araç sizin için? Memnun musunuz?
Arac test araci, 150 hp olusu duzluklerde cok geride birakti ama virajlarda farklari kapatmaya calistik :)
buğra helal olsun sana marutin ve sen artık idolsunuz diyim sana
crazydog
04-06-2013, 13:27
valla helal buğra sana hem marutiyle hem kaskınla süperdin :D:icon_tup:
Turbo Opel Astra vardı eski kasalardan çok güzel yürüyordu,o aracın sahibi siteden mi? speclerini bilen var mı?
birdahai organizasyon ne zaman ?
KA®ANLIK
05-06-2013, 09:29
Turbo Opel Astra vardı eski kasalardan çok güzel yürüyordu,o aracın sahibi siteden mi? speclerini bilen var mı?
beyaz Ankara plaka ise şu araç;
kendisi siteye üye,
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/150371-astra-mk3-gsi16v-z20leh-powered-vmax.html
ghibli06
05-06-2013, 09:34
Ankara plakalı ise, Ankara'ya dönerken benzinlikte kornalaştık, her yer karışık olduğu için bir an önce Ankara'ya dönme çabasında olduğumuz için konuşup tanışamadık kusura bakmasın, bir dahakine inşallah...
beyaz Ankara plaka ise şu araç;
kendisi siteye üye,
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/150371-astra-mk3-gsi16v-z20leh-powered-vmax.html
Evet sanırım bu arabaydı sahibini tebrik etmek lazım ciddi anlamda güzel giden ve merak uyandıran bi araba,Maşallah Allah kaza bela vermesin.
Bir dahaki Yarış ne zaman yada olucak mı
Net bir tarih yok arkadaşlar Temmuz ayı içinde olması düşünülüyor .
crazydog
05-06-2013, 15:15
4 gözle bekliyorum :D
Evet sanırım bu arabaydı sahibini tebrik etmek lazım ciddi anlamda güzel giden ve merak uyandıran bi araba,Maşallah Allah kaza bela vermesin.
aynen o linkteki Astra istanbul parktaki,,arabada sıkıntı olmasına rağmende gayet güzel gitmiş videolarından izlediğim kadarıyla ;) ,,
Ali ile birlikte giricektik nasip olmadı :) bakalım bi sonraki organizasyona katılcam inşallah bende
Uyumsuzelement
07-06-2013, 17:42
Dün ben de çok karmaşık duygular içinde gittim İstanbulpark'a.
K grubundaydım.
Açıkçası, kendi ellerimle yaptığım aracımın en büyük sınavı olacaktı bu.
İki gün önceden alelacele bir fren soğutma sistemi de yapmıştım, ama test edilmiş bir sistem değildi. (Bana gecenin bir saatine kadar yardım eden Uyumsuz Element, çok sağol, e mi..)
.
Abi sende sağol,kendi arabamda da senin arabanda da senle beraber çalışmaktan tarifsiz bir keyif alıyorum en kısa zamanda bişeylere daha başlamak dileğiyle:D:D
Hakan Girginer
07-06-2013, 18:36
Abi sende sağol,kendi arabamda da senin arabanda da senle beraber çalışmaktan tarifsiz bir keyif alıyorum en kısa zamanda bişeylere daha başlamak dileğiyle:D:D
Çok sağol kaptan.
Hakan Girginer
07-06-2013, 23:08
Bu arada...
(Fotoğrafın gerçekliğinden kuşku duyulmaması adına kareye imzamı da dahil ettim. Bilenler bilir.)
http://img838.imageshack.us/img838/1859/20130607234743.jpg
Arkalar da var tabi.
Hakan Girginer
07-06-2013, 23:09
Bir de:
http://www.good-win-racing.com/miata/images/items/MiataBig64mmThrottleBodyNA.jpg
Henüz elimde değil, yarın geliyor.
Hayırlı olsun. Bu kadar çabuk hangi kargo şirketi ile geldi. Sanırım Amerika'dan.
Hakan Girginer
07-06-2013, 23:41
USPS, ABD'nin PTTsi.
Postacı getirip verdi.
Bir de 3M'in aşındırıcı padlerinden aldım mı, gerektiğinde rotorları temizleyip değiştiririm balataları.
Bunları günlük kullanım için düşünemem bile.
aynen o linkteki Astra istanbul parktaki,,arabada sıkıntı olmasına rağmende gayet güzel gitmiş videolarından izlediğim kadarıyla ;) ,,
Ali ile birlikte giricektik nasip olmadı :) bakalım bi sonraki organizasyona katılcam inşallah bende
Temmuzda sizi pistte izlemek isteriz :)
bugramutlu
08-06-2013, 19:15
heyecanla bekliyorum =))
bugramutlu
08-06-2013, 22:42
Temmuzda kesın....
idmanlara başlamak lazım 40 dakika için :D
Ilk haftasinda olsa bari gecenkinine gelemeyen baya insan oldu.
Sıcaklık tek sorun olur okadar. Idmanlar baslasın tabı ;)
AOF sınavlarından dolayı gecenki organızasyona katılamamıstım ama bu sefer bi manı olmassa bende katılıcam temmuzun 2.veya 3. haftası güzel olur :)
Temmuzun ilk haftası olsa güzel olur hazırlıklara başlayalım şimdiden fwd record için :)
Temmuzda kesın....
2tekeRR lere ne zaman vıze cıkacak :)
Temmuzun ilk haftası olsa güzel olur hazırlıklara başlayalım şimdiden fwd record için :)
onun icin pek hazirliga gerek yok gibi : D
30'unda draglar var bence ilk haftası zor, 2 veya 3. hafta olur diye düşünüyorum :D
Zamanini sormak aklima gelmedi ama 7 tem galiba.
Yigit,bugun senin aracini yurtdisinda kullanan pilotlarla konustum,2:25 yapmalisin,ha bundenden yarina degil ama bu yil bitene kadar ;)
Çok keyifli bir gündü, A ve D seanslarında çıktım. Motorumun gücü doğrultusunda olabildiğince viraj kasarak zaman yapmaya çalıştım, zira düzlüklerde 150 beygir oldukça yetersiz geldi 200+beygirlik arabalara kıyasla... A seansında babam da yanımdaydı, ilk 3 tur yağış yoktu, video kaydına göre sırasıyla 3:08 - 3:02 - 3:01 - 2:57 dönmüşüm, son iki turumu ise hafıza dolduğu için kaydetmemiş... Babamın keskin virajlar öncesindeki yorumları ile videoyu izlerken çok eğlendik:)
D sensına tek başıma çıktım, şansımıza güzel yağış vardı seans boyunca, ama beklediğimden az etkiledi ıslak zemin, asfalt gerçekten çok farklıymış, zımpara gibi:)
Bu seansta sırasıyla 3:00 - 3:00 - 3:00 - 2:58 - 2:53 - 2:54 ve 2:53 turlar atmışım. Özellikle videoları izleyince farkettim, ilk turlarda bazı virajlara çok yanlış giriyormuşum, son üç tur bir iki viraja düzgün girince sürede ciddi fark olmuş, pistteyken anlamıyor insan farkı:)
En büyük şansım, her iki seansta da ilk çıkış yapan 3 arabadan biri olmamdı, en azından araba geçmekle uğraşmadım, beni geçmek isteyen hızlı araçlara da olabildiğince yol vermeye çalıştım. Turlarımı istikrarlı atmaya çalışırken genel olarak zamanımı geliştirebilmem de keyif verdi.
Kumho KU 36'lar kuruda zaten iyiydiler, ıslakta ise beklediğimden çok daha iyi performans sağladılar, yine de 19 mayısla birlikte toplamda 60 dakikalık istanbul park turları sonunda sağ ön lastiğin orta kanalları eridi gitti, ön arka rotasyonu şart oldu.
Turlarım bittiğinde izlerken zevk aldığım arabalardan biri kırmızı MX-5 (Godless Commie) oldu, sesi de gidişi de çok güzeldi, sahibinin emeğine sağlık... Bir diğeri de elbette Marutti'ydi, hızlı gitmenin her şey olmadığını, önemli olanın İstanbul Park'ı yaşamak olduğunu oradaki herkese gösterdi, helal olsun sana kardeşim...
Kaza yapan, ya da sorun yaşayan arkadaşlar oldu, hepsine geçmiş olsun. 40 araba ve rolling start özellikle öğleden sonra seanslarında seyir zevki verdi, ama virajlarda bir o kadar da tehlikeli görünüyordu, neyse ki ciddi bir durum olmadı. Park yönetimi en uygun kararı alacaktır kanaatindeyim...
Ben de sizinle A grubundaydım(lacivert Scirocco), yol verme/alma konusunda teşekkür etmek için belirttim. :icon_tup:
Son 4-5 tur boyunca 330xi ile, bir kez önüme doğru gelince benim kasıtlı mesafe bırakmam hariç, apayrı zevkli şekilde birbirimizi zorladık, burdan selam olsun :) , son iki tur copilotumun tempodan midesi bulandı :D toplam 9 tur attık.
Organizatörlere çok teşekkür ediyorum böyle bir imkan için, daha önce Doğuş'un organize ettiği VW'ler İst. Park'ta etkinliği sayesinde 2 kez çıkmıştım... Bu şekilde "pist günü" kültürü gelmesi çok mutlu etti ve geçişlerin yasak olmaması ayrı bir zevk kattı. Devamını dört gözle bekliyorum :icon_tup:
neothenew
10-06-2013, 13:26
Ben de sizinle A grubundaydım(lacivert Scirocco), yol verme/alma konusunda teşekkür etmek için belirttim. :icon_tup:
Son 4-5 tur boyunca 330xi ile, bir kez önüme doğru gelince benim kasıtlı mesafe bırakmam hariç, apayrı zevkli şekilde birbirimizi zorladık, burdan selam olsun :) , son iki tur copilotumun tempodan midesi bulandı :D toplam 9 tur attık.
Organizatörlere çok teşekkür ediyorum böyle bir imkan için, daha önce Doğuş'un organize ettiği VW'ler İst. Park'ta etkinliği sayesinde 2 kez çıkmıştım... Bu şekilde "pist günü" kültürü gelmesi çok mutlu etti ve geçişlerin yasak olmaması ayrı bir zevk kattı. Devamını dört gözle bekliyorum :icon_tup:
Eyvallah, intercitypark web sitesinde start finish düzlüğünde scirocco-megane yanyana çekilmiş fotoğrafımız da var, güzel görüntü olmuş. Düzlük sonunda viraj öncesi geçiyorsunuz zaten:)
Bir dahaki pist etkinliğinde görüşmek üzere.
Bir sonraki Pist etkinliği hakkında bilgisi olan var mı sitede yayınlanan hiçbir ibare göremedim, kaldırılmasından korktum açıkçası
Bir sonraki Pist etkinliği hakkında bilgisi olan var mı sitede yayınlanan hiçbir ibare göremedim, kaldırılmasından korktum açıkçası
+1 , ayda en az bir kez olacak deniyordu ? ben de dört gözle bekliyorum :/
Intercity İstanbul Park Etkinlikler: 07 Temmuz 2013: Intercity İstanbul Park Pist Günleri III (http://www.intercitypark.com/etkinlikler/07-temmuz-2013-intercity-istanbul-park-pist-gunleri/)
Konu açılacak mı? Veya buradan yine indirim olacak mı? Facebook'a bile reklam verilmiş. :)
crazydog
18-06-2013, 13:51
banada maille geldi yine indirim olacakmı? tarih belli oldu ya yine başladı kaşıntım aksilik olmazsa yine pistteyim :D
bugramutlu
18-06-2013, 19:35
banada maille geldi yine indirim olacakmı? tarih belli oldu ya yine başladı kaşıntım aksilik olmazsa yine pistteyim :D
gel gel :D
o değilde pistte kasko geçmiyormu varmı öyle birşey? mesela biyere vurduk. gidip dışarda suraya tek taraflı vurdum diyemezmi adam
o değilde pistte kasko geçmiyormu varmı öyle birşey? mesela biyere vurduk. gidip dışarda suraya tek taraflı vurdum diyemezmi adam
Vicdanı tamam diyorsa der tabi.
Vicda falan geçtim onuda kasko bi bakar fren izi varmı falan diye. Kolayca yemezler gibi geliyor.
Vicdanlik bi durum yok bence ben bugun duvara carpsam seve seve odeyecek.daha once kaldirima vurdum resim cektim gece karanlik dilekce yazdim yaptirdim.merak ettigim bunlar yapilir ama intercity bu arac su saatte pistte idi falan oyle bir muhabbet oluyormu?olmuyorsa mesela son yarista yesil rocco veya 350z gider biyere vurur resim ceker tek basina gider anlasmali yere yaptirir