Orijinalini görmek için tıklayınız : Gebzeye otobus vs ile gidis?
Bi arac almak icin gebze tatlikuyuya gitmem gerekiyor, otobus tren neyse nasil gidilir? Avrupa yakasindan gidicem
ankara,kayseri vs. giden metro tarzı otobüsler ile gidebilirsiniz.
ykavcioglu
21-05-2013, 13:20
kartal'a kadar metro sonra kartal gebze minübüsü en iyisi.
tatlıkuyu köp.inersiniz
ChtArdARSL
esenlerden veya kavacıktan gebze koop bınersen 45 dk gıdersın.
KA®ANLIK
yolda çok sıkılırım falan derseniz, harem gebze minibüsleri katil yapar sizi,
kadıköye geçip ordan metro ile kartala kadar gidebilirsiniz... trafik derdi olmaz 20-30dk da kartala gidersiniz...
ordan gebzeye minibüs ile devam edersiniz... kafanız rahat olur, sakin sakin gidersiniz...
yolda çok sıkılırım falan derseniz, harem gebze minibüsleri katil yapar sizi,
kadıköye geçip ordan metro ile kartala kadar gidebilirsiniz... trafik derdi olmaz 20-30dk da kartala gidersiniz...
ordan gebzeye minibüs ile devam edersiniz... kafanız rahat olur, sakin sakin gidersiniz...
En mantıklısı metro sonrası minibüs bencede. gebze-harem minibüsünde cam açmak için savaş veriyosun insanlarla.
free-hifi
21-05-2013, 13:24
sen bin aga şehirlerarası bir arabaya alibeyköyden gebze terminalinde in gebze haremin egzotik ortamında mahvolursun arabadan soğursun
Bin ataköyden metroya Esenler otogar ordandan Gebze koop.ile gidersin
En kolay ve zahmetsiz olanı esenlerden Gebze Koop la gelmek. Diğer türlü metrobüs ile kadıköye oradan kartala kadar metro ile oradan da gebze- harem e
Gebze koop la gelin ben alayım size gebzeden abi :)
Metro ve minibus uygun duruyo bu durumda
PiscocuK
21-05-2013, 13:29
500T binerseniz gebzeye kadar gidiyor e5 ten gider tam olarak neresine bilmiyorum.
ykavcioglu
21-05-2013, 13:30
500T binerseniz gebzeye kadar gidiyor e5 ten gider tam olarak neresine bilmiyorum.
tuzla şifa son durak
free-hifi
21-05-2013, 13:30
Metro ve minibus uygun duruyo bu durumda
gazan mübarek olsun :D
En kolay ve zahmetsiz olanı esenlerden Gebze Koop la gelmek. Diğer türlü metrobüs ile kadıköye oradan kartala kadar metro ile oradan da gebze- harem e
Gebze koop la gelin ben alayım size gebzeden abi :)
Bu sekilde gelirsem bu tatlikuyu yakinmi uzakmi kaliyor?
ahmetsahin111
21-05-2013, 13:31
en hızlı en rahat şekilde avrupa yakasından gebze koop. larla gidebilirsin :)
500t şifaya kadar gelir gebze harem ile tatlıkuyu köprüsüne kadar gelirsin
500t yada kartala kadar metroyla gelip gebze hareme binmek mantıklı
gebze kooplar ile çok oyalanırsın
Bu sekilde gelirsem bu tatlikuyu yakinmi uzakmi kaliyor?
hepsi yakın oluyor abi altından geçiyor
aLperTunga
21-05-2013, 13:34
kardeşim esenlerden gebze koopa bin.diğer türlü metrobüs sonrasında harem minübüsü uzatırsın.gebze koopla 1 saate kadar burada olursun bende indiğin yerden alır tatlıkuyuya götürürüm seni.telimi pm atıyorum
PiscocuK
21-05-2013, 13:36
nezaman gitmeyi düşünüyorsun?
kaynarca divan otelin karşısında işyerim en kötü olmadı gel buraya birlikte gidelim saat uyarsa
Tesekkurler arkadaslar netlessin durum yardim talep edicem duruma gore sagolun :)