Orijinalini görmek için tıklayınız : König Kilogram - O.Z. Superturismo LM
Levent Y.
21-04-2013, 13:37
Halı hazırda aracımda kullanmakta olduğum 18 inc O.Z. jantlarımı könig kilogramlar ile değiştirmeyi düşünüyorum. Sadece O.Z. jantlar10,0 kg iken köngler 8,25 kg. Arada ciddi bir fark mevcut, bu jantı kullanan, bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim. En çok merak ettiğim şey dayanıklı olup olmadığı, çok fazla çukura girdiğimden en öncelikli kriterim bu...
cabriolet
21-04-2013, 13:48
Ben daha önce 5 sene civarı könig jant kullandım gerçekten çok sağlamdı ama her modeli aynı mıdır bilmiyorum :) şimdi oz ultraleggera kullanıyorum bunlar ne kadar dayanıcak bakıcam bu arada jantlarım 18" ve 215/35/18 lastikle kullanıyorum minide..
Konigler gayet dayaniklidir, kilogram, miligram serileri enkeiden aldıkları MAT teknolojisiyle üretilir. Gönül rahatligiyla kullanabilirsiniz.
LM benim aracımda,
Kilogram ise, çok sevdiğim bi abimin aracında mevcut. İkiside Golf, biliyosun zaten Levent.
Kilogramı'da alınca siyaha boyatıcak mısın? Eğer boyatacaksan LM dursun ya.
Kendi fikrim, kilogram dolu dolu göze cidden hoş gelen bir jant. Tek kötü yanı, ufak durması. 18 inç gibi durmaması. Benimde cidden beğendiğim bir jant hatta jant kararı verirken 2 jant arasında kalmıştım biliyosun sende;
http://www.techturkey.com/forum/karsilastirmalar/130189-oz-superturismo-lm-mi-konig-kilogram-mi.html
LM ise, daha agresif tutuyor aracı. Ve senin renk takıntına daha uygun olduğunu düşünüyorum.
Sadece 1.4kg fark var aralarında. 205taban16 jant ile 225taban18 jant arasında tahmini 1-2sn olduğunu düşünürsek. 1.4kg'lık fark hızda sana katacağı pek birşey olduğunu düşünmüyorum. Hız için istiyorsan girişme.
Görüntü olarakta ikisi de aynı güzelliği yaratıyor, ama LM ile araç daha agresif duruyor.
Son karar yine senin ama bence LM kalsın
9.7kg LM
8.3kg Kilogram
UK-Type-R
29-04-2013, 23:57
Ben mg kullanıyorum 7.8 kg henuz bukulme vb seylerle karsılasmadım gayet saglıklı ve hafif
bende konig kullanıyorum oz alıpta bir çok kez yamultan çatlatan gördüm ben konigde böyle bir şey yaşamadım allaha şükür
ve oz dan 1 kiloya yakın daha hafifi olması lazım bnm konigler bile