Orijinalini görmek için tıklayınız : Hayatım Zehir Oldu...
SOMEONESPECIAL
15-04-2013, 08:53
Öncelikle böyle bir konunun bu forumda ne işi var diye soranınız olabilir. Günümün
büyük bir bölümünü burada geçiriyorum. Araba konusu olmasa da bir çok konunun
burada çözümlendiği, çözümlenmese bile en azından sonuca ulaşmak için işin
içinde olan kişilerin fikirleri, bildikleri, bilgileri doğrultusunda bir şeyler öğrenildiğini
biliyorum.
Bu yüzden özellikle polis, avukat, ya da başına öncesinde böyle bir iş gelmiş, buna
benzer bir sorunu yaşamış olanların fikirlerini çözüme ulaşmak adına benim için çok önemli.
Şu an bu yazıyı yazarken psikolojim o kadar bozuk ki elim ayağım titriyor sinirden.
Konuyu belki bilenleriniz var. Konu üst kat komşusunun kasıtlı yaptığı gürültü. Yaklaşık
1 senedir takışığız bu komşuyla... Dün pazardı saat sabah 10'da başladı eşya çekme sürtme
sesleri. Hadi dedim pazar pazar moralimiz bozulmasın sinir stres yapmayalım çıktık evden
dönüşümüz 21:00 ama aynı gürüldü anlama veremediğimiz bu topukları yere vura vura,
topuklu terlik yada ayakkabı ile dolaşmalar saat 00:30'a kadar sürdü. Dayanamadık artık
güvenliği çağırdık. güvenlik gelene kadar ses kesildi ve güvenlik üst kata çıktığında pijamalarla
kapıyı açıp "Biz yatıyoruz, ne gürültüsü" diyerek savmışlar güvenliği.
Üst katta oldukça kilolu anne kız yaşamakta. Gündüz 10:00 gibi işlerine gidiyorlar akşam
19,00-19,30 gibi gelirler altta hayvan mı var insan mı var dikkat etmeden yaşayan
insan tipi bunlar. Benim 5 yaşımdaki oğlumun sesine istinaden özellikle yaptıklarını
söylemişler sağda solda. Ben altta yaşıyorum benim oğlumdan rahatsız oluyorlarmış
düşünebiliyormusunuz ? Bina tünel kalıp olduğu için küçücük bir para düşürseniz evde
yankılanıyor o kadar yani. Bu arada birde evde köpek var bütün gün evde kalıyor. Bunlar
işten eve geldiklerinde hayvacağız sevinçten bir o yana bir bu yana koşturmakta ve halısız
zeminde o tırnak sesleri beynimin içinde çizilmekte... Bu saatten sonra polis gelir mi ?
gelse ne yapabilir ?
Geçen günü bacaklarımda lekeler çıktı doktora gittim egzama dedi ve sıkıntıdan artık
bacaklarıma vurmuş ve bunun tek sebebi psikolojik rahatsızlıklar dedi. Psikologa sevketti.
O derece yani düşünün. Adım gibi eminim benim çıkıp kapılarına hır çıkartmamı istiyorlar
ama biliyorum ki suçlu duruma düşürmek için bunu yapıyorlar. Karşınızda muhatap alacağınız
bir erkek yok cazgır bir kadın o kadar sivri dilli ki inanın şimdiye kadar siz olsanız 100 kere
gırtlaklardınız.
Site güvenliği bir şey yapamıyor... Bir kere karakola gittim her iki tarafında mülk sahibi olduğu için
olaya karı koca arasındaki kavga gibi baktı. Belediye başkanına gittim o da aynı şekilde
barıştırma taraftarı ama gelin görün ki bu insanlarla oturup aynı sofrada yemek yemeği
aynı kaba sıçamazsınız. Aile yapınıza ters eve kimin girip çıktığı belli değil 1 aydır. Acayip
acayip erkek sesleri filan geliyor zaman zaman. Savcılığa gidip suç duyurusunda bulunsam
ispatlamam gerekiyor. Yeni kanunda kolluk kuvvetleri sadece uyarı yapıp gidiyormuş.
Ev yalıtımı için araştırdım, izmir'de seskes diye bir malzeme buldum salon ve yatakodası
yalıtımı için sadece bu malzeme 5000TL tutuyor. %50 kesilir garantisi veriyor. Soru şiareti yani ?
Allah rızası için bana yardımcı olun... Elim kolum bağlı. Yasal olarak bi şey yapamıyorum...
Katil olmak istemiyorum.
geçmiş olsun. eğer imkanın varsa, evi sat kurtul..
abi bi ses sistemi al daya tavana bi hafta tatile çık, aletide açık bırak, git ağzını burnunu kır desem sen şuçlu olacaksın.
SOMEONESPECIAL
15-04-2013, 08:59
geçmiş olsun. eğer imkanın varsa, evi sat kurtul..
Ya kanka evin tapu yok şu an harçlar yatıyor vs vs vs. Bugün ederi 150 bin TL filan,
Tapu çıktığında ki bu min 1.5-2 sene yerel seçimi bekliyor ağalar... 200-250TL
Neden 50-100 zarar edeyim. Üstelik oturduğumuz sitye ve evimi seviyorum.
Hayır neden ben haklıyken çekip gideyim ki ?
Abi Em-re nikli üyeye mesaj at o evine komsusu yüzünden izolasykn yaptırdı şimdi hiç sıkıntı çekmiyor..
Mevzuya gelince benimde üst komsu topuklu ile sabah 6 da geziyo alarm gibi mk :D
Pislik insan onlar ya gözümün önüne geliyorlarda aynı dert bendede var kısmı olarak alt kattaki kadın her gece anası dadası ile web cam yapıyor anıra anıra her gece kızına hayvan muamelei yapar ödevlerini yaptırırken her ses evde, üst katta yeni evli bi çift var odalar arası bağırarak konuşurlar kazara geç yat bildiğin xxx tv lerdeki sesler, yaz geldimi çimlerde çocuklar top oynar gece saat 12'ye kadar bıktım yani bide han yapı sözde depreme dayanıklı binalar diye reklam yapmışlardı adam yan dairede çişini yapıyor ses benim banyomda.
Hayır neden ben haklıyken çekip gideyim ki ?
Haklıyken 1-2 sene daha bekleyip haksız duruma düşmemek için
Kerem abi benim fikrim şu gayet açık bir teklif sana
Biz evi mütaahhite verdik sende sat evini gel bizim burdan bir daire alalım sana biraz geçte olsa alışırsın bizim buralara hem aracında bana emanet olmuş olur ;)
SOMEONESPECIAL
15-04-2013, 09:02
abi bi ses sistemi al daya tavana bi hafta tatile çık, aletide açık bırak, git ağzını burnunu kır desem sen şuçlu olacaksın.
Aklıma bunun gibi 1000 tane dahiyane süper fikirler geldi ama sonuç odaklı değil.
Ben 1 yapsam karşılığında 2 alacağım bunu biliyorum.
Bana kesin bi çözüm yolu lazım. Haksızlığa uğrayan benim, mağdur olan benim ve ben
bunu hiç bir yasal yol ile ispatlayamıyorum çözümünü bulamıyorum. Bu nasıl iştir ya ?
Elim kolun bağlı insanın zoruna gidende bu zaten...
Alperen-B
15-04-2013, 09:02
Kadın dövülmez ama böyle kadın dövülür! Geçmiş olsun gerçekten. Evi satın kurtulun dicem
belki de o evi çok severek isteyerek aldınız bilemediğim için bişey de diyemiyorum.
Çok sıkıntılı bir durum , aynı sorun bizdede vardı konuşunca anlamıyorlardı biraz daha sert konuşunca sağolsun anladılar..
Sadece 2 bayan olması daha sıkıntılı olmuş..
kendi evinizi kiraya verin sizde istediğiniz yerde otursanız olmazmı, benimde alt katta 3 tane çocuk var dicem ama neyse ağzımı bozmayım şimdi apartmandayım bende gece 10 da balkonda top oynuyorlar hergün uyarmaktan gına geldi bağırmalar çağırmalar allah belasını versin bunların, veya onlardan daha beter birine kiraya verin onlar uğraşsın
Abi iyi güzel de evi satıp kurtulmak varda bir de düzeni bozmak var. Çocuğun okulu, arkadaşlar, akrabalar belki tüm çevre aynı mühitte ve yıllardır orada o yüzden ya bunların huyuna gidip yalvar yakar sesi kestirmek lazım veya gerçekten bıktırıncaya kadar onları taciz etmek gerek sizin tarafınızdan değil başka tanımayan kişiler tarafından. 4 gece uyumasınlar biraz olsun kendilerine gelirler belki.
Eğer gerçekten sağlığınıza da yansımaya başladıysa hiç birşey sen ve ailenden önemli değil aynı semtte veya sitenin farklı dairesini aramaya başla.
Tapu çıkmadan oluyor mu bilmiyorum ama imkan varsa ev kiraya verilip, başka bir daireye kiraya çıkılabilir..
Umarım bir çözüme kavuşursunuz, apartmanda gürültü ses vs. olabilecek şeyler insanlık halidir tabi ama, sizin komşu tam görgüsüz terbiyesiz biri belli ki.
Aklıma bunun gibi 1000 tane dahiyane süper fikirler geldi ama sonuç odaklı değil.
Ben 1 yapsam karşılığında 2 alacağım bunu biliyorum.
Bana kesin bi çözüm yolu lazım. Haksızlığa uğrayan benim, mağdur olan benim ve ben
bunu hiç bir yasal yol ile ispatlayamıyorum çözümünü bulamıyorum. Bu nasıl iştir ya ?
Elim kolun bağlı insanın zoruna gidende bu zaten...
Senin sadece ses mevzusu değilki balkon mevzusuda var i.neliğine yapıyorlar sana domuzlar.
ssdriver
15-04-2013, 09:08
asma tavan + ses yalıtımı yapın tavana bence
abi senin iki üstünde daire varmı :)
Abi kendini bu kadar strese sokacak bir şey yok,biliyorsun bende konu açmıştım yan komşu ile ilgili gece uykudan uyanıp muhabbetlerini dinliyordum.Ses izolasyonu evime yapıldı sana yemin ediyorum çıt ses gelmiyor şimdide benim psikolojim bozuldu ulan evde yoklar mı bunlar acaba diyip geçen gün otoparka inip arabalarına baktım evdeler mi diye..İnanılmaz şekilde ses kesildi.Benim şanslı olduğum kısım sadece 2 duvar yan tarafa bakıyordu maliyet olarak dediğin rakamlara çıkmadı ama izolasyonu gerçekten tavsiye ederim.Evin ısınmasına da faydası oldu o 2 oda diğer odalara nazaran şu anda daha sıcak gerçi bir 10 cm kaybım oldu 2 odada ama değer..
Tavandan gelen sesi kesmesi zor ama otu boku duymassın en azından..
bu gibi durumlarla polis ilgileniyor abi güvenlik uyarısını 1 yapar 2 yapar geçer güvenlik polisi arayıp sürekli bu daireden şikayet var gibisinden derse polis ilk uyarır 2.snde yasal işlem başlatır abi
valla arkadaş allah yardımcın olsun.her binada oluyor böle insan kılığındaki yaratıklar. aynı dert bende de var.dün akşam bende sıkıntı yaşadım alt katta oturan insancıklar yüzünden ruhları sakat ya beyinleri sakat insanların.hatta bu sabah gelip google amcaya ilk sorduğum soru adam dövmenin cezası nedir oldu. burun kırmak daha bir dertli.
sen kendine hakim ol suçlu duruma düşme. elbet bir gün g.tü düşer sana.
Abi kendini bu kadar strese sokacak bir şey yok,biliyorsun bende konu açmıştım yan komşu ile ilgili gece uykudan uyanıp muhabbetlerini dinliyordum.Ses izolasyonu evime yapıldı sana yemin ediyorum çıt ses gelmiyor şimdide benim psikolojim bozuldu ulan evde yoklar mı bunlar acaba diyip geçen gün otoparka inip arabalarına baktım evdeler mi diye..İnanılmaz şekilde ses kesildi.Benim şanslı olduğum kısım sadece 2 duvar yan tarafa bakıyordu maliyet olarak dediğin rakamlara çıkmadı ama izolasyonu gerçekten tavsiye ederim.Evin ısınmasına da faydası oldu o 2 oda diğer odalara nazaran şu anda daha sıcak gerçi bir 10 cm kaybım oldu 2 odada ama değer..
Tavandan gelen sesi kesmesi zor ama otu boku duymassın en azından..
Emre senin çözümün çok mantıklı ama bu o.pular balkonda millet varmı yokmu demeden halı silken balkon yıkana tipler yani mevzu başka ben çok dedim git kafa göz patlat çık diye ölürler falan başımıza iş alırız.
Benzer bir olay benimde başimdaydi 10 lu yaslarinda 3 tane kardes anne baba calisiyor gun boyu kosusturuyorlardi. Tanidik polis vardi cagirdim tutanak tutturdum. babasinin eline verdim kagidi adam cocuklari yuzunden tasinmisti. Apartman kanunu var tehdit edin. Poliside cagirin evinizde otursun bi saat cay sohbet o da sahit olsun
RottingChrist
15-04-2013, 09:16
abi işin içinde kadın varsa iki kere düşün diyorum. hemde senikiler iki tane. ben de apartmanda otopark yüzünden sıkıntı yaşadım ve bir gün fena patladım patlamaz olaydım. herif tam bir pısırık çıktı ama karısına Allah bir dil vermiş susturmak ne mümkün. En son adam karısını susturacağım diye benimle tartışmayı bıraktı o kadar yani. Kadına balta ile dalasım geldi ama kadın işte bu da öfkemi ikiye katladı. Şu beyaz masa mıdır nedir belediyenin bir zımbırtısı. Son zamanlarda çok kişiden duydum her şikayeti dikkate alıp kısa sürede çözüyorlarmış. Hatta sonrasında sana mesaj atıp konuyu hallettik diye bilgi veriyorlarmış. Ama yine diyorum işin içinde kadın olması gerçekten çok kötü bir şans.
Low-Rider
15-04-2013, 09:18
Bazen dexter olmak istiyor insan, Allah yardımcın olsun abi
Emre senin çözümün çok mantıklı ama bu o.pular balkonda millet varmı yokmu demeden halı silken balkon yıkana tipler yani mevzu başka ben çok dedim git kafa göz patlat çık diye ölürler falan başımıza iş alırız.
Bunlar aranıyo o zaman
Kerem abi bunlar ana kız sana iş atıyo olabilirmi ?
Abi bende öyle bir şey olsa cam balkon yaparım yine otururum,yeterki bana karşı kasıtlı yapıldığını biliyim deli ederim..Benim komşum kasıtlı yapmıyordu eminim normal konuşuyorlardı ses geliyordu,ya bu sorunlar nedense zaten yeni binalarda var bence...Gokilerde kaç gece yattım hiç ses duymadım keza babamların evindede öyle 20 sene öyle ses sıkıntısı çekmedik altta üstte bebekler büyüdü onlarla beraber bizde büyüdük bir kere sesten dolayı apartmanda sıkıntı olmadı..Ama yeni binalar çıktı çıkalı ben bu tarz sıkıntıları çok duymaya başladım.
abi işin içinde kadın varsa iki kere düşün diyorum. hemde senikiler iki tane. ben de apartmanda otopark yüzünden sıkıntı yaşadım ve bir gün fena patladım patlamaz olaydım. herif tam bir pısırık çıktı ama karısına Allah bir dil vermiş susturmak ne mümkün. En son adam karısını susturacağım diye benimle tartışmayı bıraktı o kadar yani. Kadına balta ile dalasım geldi ama kadın işte bu da öfkemi ikiye katladı. Şu beyaz masa mıdır nedir belediyenin bir zımbırtısı. Son zamanlarda çok kişiden duydum her şikayeti dikkate alıp kısa sürede çözüyorlarmış. Hatta sonrasında sana mesaj atıp konuyu hallettik diye bilgi veriyorlarmış. Ama yine diyorum işin içinde kadın olması gerçekten çok kötü bir şans.
Aynen kadın olması çok kötü kaçak ruhsatsız internet cafe işleten adamı binadan atacam diye kavga ettik tartışma o arbedede annesine vurmadım biliyorum ama kadın şikayetçi oldu rapor aldı mahkemeye verdi darptan 500 tl para cezası aldım ve halen sicilimde çıkıyor halbuki fiske vurmadım başka bir yakınım dövmüştü onu.
SOMEONESPECIAL
15-04-2013, 09:21
Yok sinirden artık ağlama raddesindeyim... Bu konuyu sabah patronlarla da paylaştım,
hazırlıklı olsunlar diye herşeye.
Artık eve eşimin oğlumun üzerinde baskı kurmaya başladım ses yapmayın diye...
Huzurum kalmadı...
cem_subasi
15-04-2013, 09:22
Her apartmanda böle manyaklar var abı aldırmıcaksın takmıcaksın ama işte olmuyo bi saatten sonra ama en güzeli sabretmek yapıcak bişey yok :(
Heee birde abi bizim toplantıda şöyle bir muhabbet olmuştu benim corvettin sesinden şikayet eden kadının 3 tane kedisi var.Bilmem ne kanununda eğer bir komşu hayvandan dolayı şikayet ederse ilk mahkemede tahliye kararı çıkıyormuş.Site yöneticisi söylemişti.Hatta hayvanlarınızı insanları rahatsız etmicek şekilde bakın demişti..Ondan sonra kadının sesi çıkmadı hani ben şikayet ederim diye muhtemelen köpeği var diyorsun bu kanaldanda araştırıp saldırabilirsin.
Ama doğruluğu konusunda bir bilgim yok sadece toplantıda geçen bir muhabbetti bu,araştırmadım açıkçası...
Abi bende öyle bir şey olsa cam balkon yaparım yine otururum,yeterki bana karşı kasıtlı yapıldığını biliyim deli ederim..Benim komşum kasıtlı yapmıyordu eminim normal konuşuyorlardı ses geliyordu,ya bu sorunlar nedense zaten yeni binalarda var bence...Gokilerde kaç gece yattım hiç ses duymadım keza babamların evindede öyle 20 sene öyle ses sıkıntısı çekmedik altta üstte bebekler büyüdü onlarla beraber bizde büyüdük bir kere sesten dolayı apartmanda sıkıntı olmadı..Ama yeni binalar çıktı çıkalı ben bu tarz sıkıntıları çok duymaya başladım.
Heh aynen kardeşim yeni binalar neyse artık yenibosnada her katta 4 daire çoluk çocuk yaşadık büyüdük gram ses yoktu yıllarca, ne zamanki bu eve taşındım ohhoo alt üst sağ sol fark etmez deli gibi ses geliyor heryerden. Kimsenin kastı yok ama oluyor işte heleki üst kattaki çift bi gece dayanamadım türkü söylüyorlar gayri ihtiyari bi sinirle çıktım yukarı gençten bi çocuk dedim kardeşim sana şunu söyliyeyim ne yaparsan aşağıdan duyuluyor en ince ayrıntısına kadar o anladı bazen dayanamıyorlar artık katlanıyoruz xxx seslerine :)
imprezaWRC
15-04-2013, 09:25
Eski outrduğumuz sitede üst kattaki komşu diyemeyeceğim mahlukat, neredeyse 3 ay boyunca evine bir türlü taşınamamıştı. Her Allah'ın günü illa duvarda delecek, asacak, takacak birşey buluyordu.
Yan komşuda bir acaipti, zaman zaman ve sanıyorum sıra geceleri düzenliyordu. Çaldığı müzik zaten ömrümde bana hiç gelmeyecek bir müzik ama o da insan gibi saatlerde o müziği dinlemiyordu.
Evde güzel bir elektronik müzik arşivim var; yan komşuyu Paul Oakenfold ile halettim, üst komşuyada matkap sesine karşılık ilaç gibi gelecek modifiye edilmiş gc8 kasa impreza turbo sesi verdim, huzura erdim.
Bu tipler her ne hikmetse siz güvenliği aradığınızda ya da güvenlik bunların kapısına kadar gelmeden sesleri keserler, inat mıdır, tesadüfmüdür bilemem ama hep böyle oldu.
Hatta bir ara rahatsız edici komşular için düzenlenmiş 20 küsür tane katlanılmaz ses setini de indirmiştim ama onu sadece 1 kere denemiştim, anlık olarak işe yarıyordu :D :D (içinde eski telefon zil ses, köpek havlaması, topuklu ayakkabı sesi...vs vardı )
Okan.A.A
15-04-2013, 09:26
bi kamera ile çıkan sesleri kayıt ettirseniz sonrada şikayette bulunsanız sonuç çıkmazmı acaba
Moruk senin takıntılı olduğunu biliyorum bu olayı çözmek kolay değil yıl oldu uğraşıyorsun en mantıklısı evinin mutfak ve banyosunu parçalanmış sayacaksın 4 5 çocuklu iki eşli bi gardaşımıza kiraya vereceksin sonra ikimiz aşağıda o karılara karşı çıplak gamgam style yapacağız tamammı.
Abi verebiliyorsan kiraya ver aynı siteden başka daire tut.O daireyide bi bekara ver 1 senede canlarından bezdirsin.
bi kamera ile çıkan sesleri kayıt ettirseniz sonrada şikayette bulunsanız sonuç çıkmazmı acaba
Belli bir ses limiti var, kamera kaydından bir iş çıkmaz :icon_tup:
Allah sabır versin gerçekten çekilir iş değil, sizin yerinizde olsam anladığı dilden karşılık verir bende evde fazla ses yapar rahatsız ederdim sanırım
RottingChrist
15-04-2013, 09:33
ben o günden sonra trafikte korna bile çalmıyorum kadınlara. en nefret ettiğim şey tartışma sırasında karşımdakinin dinlemeden sürekli yüksek ses ile konuşması. benim için tartışma orda bitiyor adrenalin tavan yapıyor. :alright:
Aynen kadın olması çok kötü kaçak ruhsatsız internet cafe işleten adamı binadan atacam diye kavga ettik tartışma o arbedede annesine vurmadım biliyorum ama kadın şikayetçi oldu rapor aldı mahkemeye verdi darptan 500 tl para cezası aldım ve halen sicilimde çıkıyor halbuki fiske vurmadım başka bir yakınım dövmüştü onu.
Yiğit Ş.
15-04-2013, 09:35
Allah sabır versin..
Abi tutanak tuttur en temizi hic kiraya verme evinede masraf yapma
aliburma
15-04-2013, 09:37
Heee birde abi bizim toplantıda şöyle bir muhabbet olmuştu benim corvettin sesinden şikayet eden kadının 3 tane kedisi var.Bilmem ne kanununda eğer bir komşu hayvandan dolayı şikayet ederse ilk mahkemede tahliye kararı çıkıyormuş.Site yöneticisi söylemişti.Hatta hayvanlarınızı insanları rahatsız etmicek şekilde bakın demişti..Ondan sonra kadının sesi çıkmadı hani ben şikayet ederim diye muhtemelen köpeği var diyorsun bu kanaldanda araştırıp saldırabilirsin.
Ama doğruluğu konusunda bir bilgim yok sadece toplantıda geçen bir muhabbetti bu,araştırmadım açıkçası...
Kerem abi, bu hayvan konusu gerçekten çok önemli. çünkü 24 saat ses yapıyor desen yalan olmaz. konuyu apartman sitesinin yönetimi ile de paylaşıp, resmi bir tutanak hazırlatabilirsin. hem kadının gürültüsünü hem de apartmanda hayvan beslemesini şikayet edersin. sonra da noterden bir ihtar çekersin, diğer arkadaşların da dediği gibi polis gelir, şahit olduğu konuyu tutanağa döker, polis tutanağına noterden çektiğin ihtarı da eklersin. mahkemede tahliye kararı bile alırsın. ama emin ol apartman yönetimi ve polis tarafından tutanak tutulduktan sonraki birkaç ay içerisinde ya adam olurlar ya da mahkemeye gitmeden evden çıkarlar.
ben de, buna benzemese de böylesine pislik bir durum için yasal yollara başvurmuştum. beni aylarca hiç sallamayan adam, eline konu ile ilgili resmi bir ihbarname gittiğinde neredeyse kapımda yatmıştı! iti öldürme korkut! derler abi...
hocamın evinde gitar kursu görüyordum ki 3-4 kişi aynı anda enstrüman çalıyordu dairede.Yalıtım dediğiniz aynı şeymi bilmiyorum ama duvarda siyah üçgen şeklinde biçimler vardı.Üst ve alt katta ev sakini olmasına rağmen ne hocaya şikayet geldi nede ben şahit oldum.Evden çıkmanız onları mutlu eder galip geldiklerini düşünür karaktersizler.Evinizin tasarımı biraz değişir ama hiçbirşey sağlıkdan önce gelmez.Bu bahsettiğim sisteminde 5000 tl civarlarında olduğunu hiç sanmıyorum eğer benim dediğim sistem değilse.Hocamın durumu öyle aman aman iyi değildi.Eğer para verilmek istenmiyorsa tanıdık polisle desibe ölçümü yapılabilir.Tanıdık olmassa öyle 4-5 saat bekliyceklerini sanmıyorum.belli bir limit vardı üstüne çıkınca ceza kesiliyordu.
Allah yardımcınız olsun
imprezaWRC
15-04-2013, 09:41
Kerem abicim istersen birde bu heriflerle görüş;
ISONEM ses yalıtımı, ses yalıtım boyası, ses yalıtım kaplama, ses yalıtım izolasyon (http://www.isonem.com/isonem/yapi-kimyasallari/ses-yalitim)
maxpower
15-04-2013, 09:58
zabıtaya şikayet edince desibel ölçer aletleriyle gelip tutanak mı tutuyordu, böyle bişeyler vardı abi bi araştırsanıza
benim eski evdede üstüme yeni evli çift taşınmıştı.ben çıkan seslerden hiç rahatsız olmuyordum.kısa sürüyordu.ama yan dairesinde oturan yaşlı çift site yönetimine şikayet etmişlerdi bu durumu adam evine ses yalıtımı yaptırmak zorunda kalmıştı.site yönetim maddelerinde evden mahkeme kararı ile çıkarma durumu olabiliyormuş mahkeme sonucu mecburen yaptırmışlardı.site çoğunluk imzası alınır dava açılır ya adam olunur yada evden mahkeme kararı ile çıkarılırlar.
SOMEONESPECIAL
15-04-2013, 10:05
ARKADAŞLAR ARAŞTIRMADIĞIM HİÇ BİR ŞEY KALMADI VALLA...
YALITIMLA BOYAYLA OLACAK İŞ DEĞİL...
ses izolasyonu & ses yalıtımı | SESKES (http://www.seskes.com.tr/) BU ADAMLAR İŞİ YEMİŞ YUTMUŞ İNSANLAR...
BOHÇALAMA YAPMADIKTAN SONRA SESİ %100 KESEMEZSİN DİYORLAR. BEN DAİREMDEN
TAVANIMI VE DUVARLARIMI İKİ KAT YAPTIRSAM BİLE SESİ KESEMEM. ANCAK ÜST KATTAKİ DE TABANINI VE TAŞIYICI DUVARLARINI YAPTIRMALAYMIŞ... ASLA VE ASLA YANAŞMAZLAR.
KOMŞULARIM KAPALI OTOPARK SİTEYİ VE DAİREYİ SEVİYORUZ ÇIKIP GİTMEK İSTEMİYORUM
KENDİ DAİRESİNİ KİRAYA VERİP KİRAYA ÇIKMAK NE KADAR MANTIKLI Kİ ? VERDİĞİM
DAİREMİN KİRASINI ALAMAYACAĞIM SONRA Bİ DE KİRACIYLA MI UĞRAŞAYIM...
BENİM ANLAMADIĞIM NOKTA HAKLIYKEN NEDEN BEN MAĞDUR OLUYORUM... NEDEN
ELİM KOLUM BAĞLI ? NEDEN YAPTIRIM GÜCÜM YOK ?
YA DA BU İŞİN PROSEDÜRÜ NEDİR ? NETTEN ARAŞTIRDIM KESİN VE KATİ BİR CEVAP YOK. BELEDİYE ARTIK BİZ BAKMIYORUZ YENİ Bİ KANUN ÇIKMIŞ KAYMAKAMLIĞA GİDİP
SUÇDUYURUSUNDA BULUNUN DİYOR. KAYMAKAMLIK SAVCILIK SUÇ OLABİLMESİ İÇİN
İSPAT ETMEN GEREK POLİSE GİT DİYOR. POLİS BARIŞIN DİYOR....
BU İŞİN CEZASI CAYDIRICI ÖNLEMLERİ YOK MU ? 150 TL YE PİMAŞ DİRSEĞİ DEĞİŞTİRDİLER DİYE HASTA OLMUŞTU BUNLARA BİRİ 100 LİRA CEZA KESSE SUSACAK
KAPIYA Bİ POLİS GELSE BELKİ TIRSACAKLAR
SOMEONESPECIAL
15-04-2013, 10:07
zabıtaya şikayet edince desibel ölçer aletleriyle gelip tutanak mı tutuyordu, böyle bişeyler vardı abi bi araştırsanıza
yeni kanuna göne belediye hazretleri ilgilenmiyormuş böyle şeylerle...
Köpek için tahliye kararı aldırın biz alırız diyorlar ama yol gösteren yok ki
SOMEONESPECIAL
15-04-2013, 10:08
benim eski evdede üstüme yeni evli çift taşınmıştı.ben çıkan seslerden hiç rahatsız olmuyordum.kısa sürüyordu.ama yan dairesinde oturan yaşlı çift site yönetimine şikayet etmişlerdi bu durumu adam evine ses yalıtımı yaptırmak zorunda kalmıştı.site yönetim maddelerinde evden mahkeme kararı ile çıkarma durumu olabiliyormuş mahkeme sonucu mecburen yaptırmışlardı.site çoğunluk imzası alınır dava açılır ya adam olunur yada evden mahkeme kararı ile çıkarılırlar.
işin kötü tarafı yönetim diye bi şey yok var ya yasal değil... Tapu yok ya
kimsenin iplediği yok. Bi başıboşluk var. Anca ve anca böyle kavga gürültü
olunca polis geliyor...
emre yeşil
15-04-2013, 10:09
Öncelikle geçmiş olsun bu siz üzerine düştüğünüz sürece sizin için git gide büyüyen bir problem olacaktır ki sanırım bunu da aşmış durumdasın hale bakılırsa bence çok vakit geçmeden daireni masrafını önemsemeden komple mantolama yaptır ses izolasyonu ciddi fayda sağlar rahatsızlığının çoğundan kurtulacağına eminim diğer bir tavsiye ise kim olursa olsun senin sinirlerini bozuyor ise buna müsaade etme olayı tersine çevir sen onun sinirini boz ne bileyim merdivene yağ dök kaysın düşsün suyunu kapat doğal gazını kapat kapısını yapıştır falan yani bu insanları kendine eğlence olarak kullanabilirsin bu benim şahsi fikrim seçim sana kalmış tabi ama ben olsam böyle yapardım. beni pisikopat gibi düşünme :) eğlenmeyi seviyorum bana göre hayatta her şeyden zevk almak lazım.
Ahmet Saraçoğlu
15-04-2013, 10:10
Abi ne yaparsan yap kavga etme , onlu yaşlarımda aynen bu şekilde yere para düşse ses olacak , topluklarınla büraz güçlü yürüsen gümbürtü kopan yapıda bi binada kiraci idik Ankarada.(Öyle ki , yan komşu yeni evli çiftin seslerini dahi duyabiliyodun :D)
Altımızda da yeni evli ama hafiften cins bi eleman vardı.Evdeki yürüme sesinden başka hiçbi ses olamamsına ramen başımıza tebelleş oldu adam.Babamında enteresan bi huyu var.Başta alttan alır , yüz verir , haklı olsada ses çıkarmaz , sonra birden cinlenir :D ,bu şekilde adamı tepemize çıkardı , adam babamı işten arıyor şöyle ses var böyle ses var , sen olmasan baltayla dayanmıştım kapıya vss vss diye.Babam tamam bitanem tamam canım diyip duruyor....
Sonra bi gün halamın nişanı öncesi 8-10 u geçmeyecek akraba toplanıldı.Babamda yeni gelicek işten.Bu kapıda yakalamış babamı yine isyanlara girmiş.Babam ne olduyse o sabrın taşması anını geçip ağız yüz Allah ne verdiyse dalmış.Biz tabi geciktik olayı anlayana kadar üst kattan.Ama olay bittiğinde babamın vurduğu eli morarmıştı siz hesab edin :D kapıda başlayan darp onun evinin içinde son bulduğu için haneye tecavüze girmiş...Bidaha görmedim o adamı , sıfır evdi ama huzur kalmadıığ için tad alamadık bi süre biz o evde yaşamadık , sonrasında taşındık vss ama nezarethanedir mahkemedir derken 90ların ortasında olan olay 2010 da mı ne silindi sicilden...Aman uzak dur diyim.
Şimdi baba evinde üst komşumuz var , kendi aile içlerinde çok şiddetliler , ablanın çoluğa çocuğa saydığı küfürün haddi hesabı yok :D , çoğu zaman bağırtı arası küfürle uyanıyodum :D , ama yüzyüze en ufak bi saygısızlığımız yok çift taraflı.Onun için problem de yok.Gürüştü vss hepsinin ötesinde birebir ilişki önemli aslında.Sizde o birebir ilişki gitmiş.Onun için hır gür olmaması için ya sat-kirala taşın ,, yada yalıtım yap kulağını tıkamış ol abi.Ama yinede münakaşaya girme derim.
Öncelikle geçmiş olsun bu siz üzerine düştüğünüz sürece sizin için git gide büyüyen bir problem olacaktır ki sanırım bunu da aşmış durumdasın hale bakılırsa bence çok vakit geçmeden daireni masrafını önemsemeden komple mantolama yaptır ses izolasyonu ciddi fayda sağlar rahatsızlığının çoğundan kurtulacağına eminim diğer bir tavsiye ise kim olursa olsun senin sinirlerini bozuyor ise buna müsaade etme olayı tersine çevir sen onun sinirini boz ne bileyim merdivene yağ dök kaysın düşsün suyunu kapat doğal gazını kapat kapısını yapıştır falan yani bu insanları kendine eğlence olarak kullanabilirsin bu benim şahsi fikrim seçim sana kalmış tabi ama ben olsam böyle yapardım. beni pisikopat gibi düşünme :) eğlenmeyi seviyorum bana göre hayatta her şeyden zevk almak lazım.
bu iyi bir fikre benziyor :)
SOMEONESPECIAL
15-04-2013, 10:13
Emre'ciğim tamam haklısın ama bunlar zaten onlarla uğraşmamı beni suçlu duruma düşürmek
istiyorlar... Balkon pimaş dirsekleri çatlaktı 3 ay yalvardım baktım olmuyor noterden ihtarname
çektim s.ke s.ke yaptırdı 150 TL para verdi diye bunları yapıyor büyük ihtimalle.
Yani insanlıkla tatlı dille anlamayacaklar bunu biliyorum. Kapılarına çıkıp kapısını çalsam
haneye tecavüz diye polisi çağıracak onu da biliyorum. Huzurum kalmadı ki ve ev ne iş
bütün yaşantı mı etkiledi. Şu an çalışmam gerikirken polis tanıdık arıyorum mesela akşam
evde 1 saat misafir edip tutunak tutturayım diye...
RottingChrist
15-04-2013, 10:18
abi tanıdık plis vs. yok mu? şöyle göz korkutmalık bu adam işi ciddiye aldı detirtecek bir durum yaratamazmısın. yada mahalle karakoluna bir klima falan taktır ufaktan işini görürler diye düşünüyorum.
Komşunun sorumsuzluğundan dolayı senin bir dünya masraf yapman ne derece mantıklı abi.Bence forumdan ya da çevrenden 2 kişi ayarlayıp giydirin polis kıyafetlerini gönderin komşuya şikayet var deyip yalandan tutanak vs tutsunlar gözdağı wersinler belki etkisi olur.150 lira için hasta olduysa böyle bişey yaparsanız sizi bayaa bş idare eder sanırım.
emre yeşil
15-04-2013, 10:23
Emre'ciğim tamam haklısın ama bunlar zaten onlarla uğraşmamı beni suçlu duruma düşürmek
istiyorlar... Balkon pimaş dirsekleri çatlaktı 3 ay yalvardım baktım olmuyor noterden ihtarname
çektim s.ke s.ke yaptırdı 150 TL para verdi diye bunları yapıyor büyük ihtimalle.
Yani insanlıkla tatlı dille anlamayacaklar bunu biliyorum. Kapılarına çıkıp kapısını çalsam
haneye tecavüz diye polisi çağıracak onu da biliyorum. Huzurum kalmadı ki ve ev ne iş
bütün yaşantı mı etkiledi. Şu an çalışmam gerikirken polis tanıdık arıyorum mesela akşam
evde 1 saat misafir edip tutunak tutturayım diye...
Aklıma gelen diğer bir seçenekte kendi daireni kiraya verip başka bir daireye kiraya çıkman olacak aklıma gelen başka bir şey yok maalesef yada gerçekten kanunen hak aramaya devam etmek zorundasın ama evdeki huzur her şeydir o yüzden sakin kafayla mantıklı bir karar ver ve kısa sürede uygula huzura er inşallah hayırlısı olur.
delSol_power
15-04-2013, 10:23
Geçmiş olsun.
Apartmanda yaşama kültürüne sahip olmayan bir milletiz maalesef. Böyle tiplerden ben de çok çektim zamanında. Gidip şikayet ettiğimde, öldürmekle tehdit bile ettiler.
Evden çıkmadığınız veya üst komşunuz evden gitmediği serece bundan kurtulmanın yolu yok maalesef.
Ses yalıtımıyla filan da çözemezsiniz. Çünkü inşaat sırasında yapılması gerekirdi: yüzer döşeme, vs ile.
Size tavsiyem, kiraya çıkın. Şimdi oturduğunuz evi de kiraya verip, bir şekilde maddi olarak dengelemeye çalışın. Bu arada para biriktirip, müstakil ev almaya çalışın.
abi çok geçmiş olsun anlayabiliyorum seni daha önce bizim üstümüzdeki kiracıyla cok sorunumuz olmuştu buna benzer adam karısını dövüyodu gürültü patırtı aşağıda duramıyoduk.çok şükür taşındılar sonradan.. sen en iyisi onların işe gidiş istikametini ver bana ben kaza süsü veririm olaya sıkma canını =)
Splendour
15-04-2013, 10:30
arkadaşımda aynı dertlerden komşusuyla takışıyordu,o ses yapıyordu sonra o.ister inanın ister inanmayın cocugun evine birşeyler musallat oldu.kafayı yedi en son kameralar bağlattı.şuan ev boş,kendi evi varken kirada yaşıyor.
Öncelikle geçmiş olsun. Umarım başınıza bela almadan çözülür.
Sanırım çok daireli ve yönetimi kurulmuş bir sitede oturuyorsunuz.
Kat mülkiyeti kanununda aşağıdaki gibi bir madde var.
Ben şöyle yapardım, yönetim tarafından konuyla ilgili toplantı yapılmasını isterdim.
gerekiyorsa yöneticiyi misafir eder durumu gözlemlemesini isterdim.
daha sonra bu durumu bir tutanak ile kayıt altına alıp, önce karakola şikayette bulunur,
daha sonra hukuki olarak evi tahliye ettirmeye çalışırdım.
Ev sahibi olmak komşusunu hayattan bezdirme hakkı tanımıyor.
Ayrıca hassas kayıt yapıp desibel cinsinden gürültüyü kayıt altına alabilirseniz de
mahkeme sürecinde lehinize kullanılabilir.
Konuyla ilgili bir avukattan prof destek almanız daha sağlıklı olur.
iyi günler.
DÖRDÜNCÜ BÖLÜM
Kat Maliklerinin ve Kat İrtifakı Sahiplerinin Borçları
A) Kat Maliklerinin borçları:
I - Genel kural: Madde 18 – Kat malikleri, gerek bağımsız bölümlerini, gerek eklentileri ve ortak yerleri kullanırken doğruluk
kaidelerine uymak, özellikle birbirini rahatsız etmemek, birbirinin haklarını çiğnememek ve yönetim planı hükümlerine uymakla, karşılıklı olarak yükümlüdürler.
Bu kanunda kat maliklerinin borçlarına dair olan hükümler, bağımsız bölümlerdeki kiracılara ve oturma (Sükna) hakkı sahiplerine veya bu bölümlerden herhangi bir suretle devamlı olarak faydalananlara da uygulanır; bu borçları yerine getirmiyenler kat malikleriyle birlikte, müteselsil olarak sorumlu olur.
SOMEONESPECIAL
15-04-2013, 10:38
Bu akşam 155 i arayacağım bakalım. Gelecekler mi ? Gelip tutanak tutacaklar mı ?
Ya da polis bi tanıdık bulmam lazım...
tunerviper
15-04-2013, 10:38
abi geçmiş olsun, kadınların en korktugu şeylerden biri böcek ve faredir bir şekilde evlerine fare v.s. sokarsan bir nebze sogutursun evden ve taşınmalarına sebep olabilir. Benim hatun sırf bu yüzden ev değiştirdi evde ufak böcek gördü diye :)
Bende de var aynı dert :) bir kaç kere gürültü yaptıklarında elektrik sigortalarını indirdim sularını kestim :) ama senin yapman gereken onları eve sokmamak ve çözümün kapı kilidindeki anahtar deliğine japon sıkmak bak sokabiliyormu anahtarı içeri. :D :D
SOMEONESPECIAL
15-04-2013, 10:46
Öncelikle geçmiş olsun. Umarım başınıza bela almadan çözülür.
Sanırım çok daireli ve yönetimi kurulmuş bir sitede oturuyorsunuz.
Kat mülkiyeti kanununda aşağıdaki gibi bir madde var.
Ben şöyle yapardım, yönetim tarafından konuyla ilgili toplantı yapılmasını isterdim.
gerekiyorsa yöneticiyi misafir eder durumu gözlemlemesini isterdim.
daha sonra bu durumu bir tutanak ile kayıt altına alıp, önce karakola şikayette bulunur,
daha sonra hukuki olarak evi tahliye ettirmeye çalışırdım.
Ev sahibi olmak komşusunu hayattan bezdirme hakkı tanımıyor.
Ayrıca hassas kayıt yapıp desibel cinsinden gürültüyü kayıt altına alabilirseniz de
mahkeme sürecinde lehinize kullanılabilir.
Konuyla ilgili bir avukattan prof destek almanız daha sağlıklı olur.
iyi günler.
DÖRDÜNCÜ BÖLÜM
Kat Maliklerinin ve Kat İrtifakı Sahiplerinin Borçları
A) Kat Maliklerinin borçları:
I - Genel kural: Madde 18 – Kat malikleri, gerek bağımsız bölümlerini, gerek eklentileri ve ortak yerleri kullanırken doğruluk
kaidelerine uymak, özellikle birbirini rahatsız etmemek, birbirinin haklarını çiğnememek ve yönetim planı hükümlerine uymakla, karşılıklı olarak yükümlüdürler.
Bu kanunda kat maliklerinin borçlarına dair olan hükümler, bağımsız bölümlerdeki kiracılara ve oturma (Sükna) hakkı sahiplerine veya bu bölümlerden herhangi bir suretle devamlı olarak faydalananlara da uygulanır; bu borçları yerine getirmiyenler kat malikleriyle birlikte, müteselsil olarak sorumlu olur.
İşte bütün sorunun ana kaynağı bu... Oturduğum site 960 daire ve 10 bloktan oluşan bir site.
Yani bir blokta 96 daire var. Ama gel gör ki tapu olmadığı için hiç bir şey yasal değil.
Mevcut yönetim bile. Herşey havada kalıyor. Tapu şerhinde sitede ve bloklarda köpek
beslenemez ibaresi olmasına rağmen tapu olmadığı ve birçok şey yasal olmadığı için
kisme yasal olarak bi şey yapamıyor. Jenkentten arıyorum dediğinde polisin sesi değişiyor
umursamıyor yani...
SOMEONESPECIAL
15-04-2013, 10:48
abi geçmiş olsun, kadınların en korktugu şeylerden biri böcek ve faredir bir şekilde evlerine fare v.s. sokarsan bir nebze sogutursun evden ve taşınmalarına sebep olabilir. Benim hatun sırf bu yüzden ev değiştirdi evde ufak böcek gördü diye :)
Yemin ederim aklıma neler geliyor... Üst ve son katta... Bunu ancak balkonuna atarak
yapabilirim o da çatıya çıkmam lazım... Alt kattan üst katın balkonuna bi çuval fare
sokmayı bende isterim...
tegci_09
15-04-2013, 10:55
geçmiş olsun aynı sorunu validem evindede yaşıyor üstteki kadın sürekli gürültü çıkarıyor çok araştırdım ama malesef kanunen yapabileceğimiz birşey yok kocası tekme tokat dövdüğü halde yine yapıyor psikolojik sorunlu sanırım nasıl iştir bende çözemedim.evi satmak çözüm değil bence
Yemin ederim aklıma neler geliyor... Üst ve son katta... Bunu ancak balkonuna atarak
yapabilirim o da çatıya çıkmam lazım... Alt kattan üst katın balkonuna bi çuval fare
sokmayı bende isterim...
3 yol var abi önünde.
ya sen de pislik yapıp onları bezdireceksin, ya hukuki süreci bekleyeceksin ki Türkiye de ne zaman sonuçlanır belli değil. Ya da evi değiştireceksin.
ben tasvip etmesem de 1. yolu seçerdim, kimse yüzünden masraf edip huzurumun kaçmasını istemem. Elimden ne geliyorsa da yaparım, bazen insanlar çok kaşınıyorlar.
Allah yardımcın olsun inan ne kadar sıkıntılı olduğunu tahmin edebiliyorum. bende aynı durumu yasadım ama karşımda gevşek bi adam vardı. garip garip konuşmalar el hareketleri bildiğin tahrik ediyordu. nasıl aldıysam elime polis aldı elimden. polis gelinceye kadar bırakmamışım.. sonra can güvenliğimiz yok diye daireden taşındılar..
SOMEONESPECIAL
15-04-2013, 10:59
3 yol var abi önünde.
ya sen de pislik yapıp onları bezdireceksin, ya hukuki süreci bekleyeceksin ki Türkiye de ne zaman sonuçlanır belli değil. Ya da evi değiştireceksin.
ben tasvip etmesem de 1. yolu seçerdim, kimse yüzünden masraf edip huzurumun kaçmasını istemem. Elimden ne geliyorsa da yaparım, bazen insanlar çok kaşınıyorlar.
Tamam eyvallah... Ama o benim üst katımda... 1-0 önde...
Haklısın neden masraf yapıp kaç senedir severek oturduğum evden gideyim ?
overblack
15-04-2013, 11:03
bence sen onlara bir gün hard core bi gün bukkake uygulasan bişicikleri kalmaz adaş :)
SOMEONESPECIAL
15-04-2013, 11:06
bence sen onlara bir gün hard core bi gün bukkake uygulasan bişicikleri kalmaz adaş :)
Abi 1,50 boy 1,5 metre genişliğe sahip su aygırlarından bahsediyorum.
Yürüdükleri zaman avizede vibrasyonlan ses oluşuyor
Onur Şanlı
15-04-2013, 11:07
her daim seni rahatsız edebilecek aktiviteye sahip bir komşunun ruh halını anlamak lazım.
Ya sana karşı büyük bir gıcıklığı var ya da gerçekten kafayı yemişler.
Ev satmak kolay değil bence gidip konuşman lazım.sakin sakin olayı anlatmak ve anlayış istemek gerekir.
mehmetelt
15-04-2013, 11:07
100 liraya bir polis kıyafeti alın. bir arkadaşınıza giydirin. çıksın üst kata işte gürültü yaptığınız ses ve video kayıtlarıyla ispatlanmıştır. bir sonraki ilk şikayette şu kadar para cezası bir sonrakinde mahkeme kararıyla evi tahliye kararı çıkar diye korkutsun. sizin hayal gücünüze kalmış yapacağınız konuşma. biraz uçuk bir fikir ama benim aklıma bu geldi
zehirsiz süs tarantulalarından al abi 4 5 tane kapı altından acık camdan bi şekilde at içeriye :D
zehirsiz öldürmez ama korkudan öldürebilir oda var :d
Abi 1,50 boy 1,5 metre genişliğe sahip su aygırlarından bahsediyorum.
Yürüdükleri zaman avizede vibrasyonlan ses oluşuyor
Bu insan degil ki zaten hayvanat bahcesine gitmesi lazim onun belediyeye yukarida ayi besliyorlar de hergün ihbar polis belediye gelsin belki kacar giderler
walla ew alma komşu al dedikleri bu olsa gerek bence ewe erkek gelip gidiyor diyorsunuz eger üst kat komşusunun giriş katına bir küçük kamera yerleştirip ewe giren cıkan erkek çok ise site olarak bi imza toplarsınız...en azından ciddiyetin farkına varır düşüncesindeyim walla alllah sabır wersin....
Abi bence sana iş atıyorlar, 2 hayvan görünümlü yanıyo kesin, EGT yüksek olmaşı..
Gördüler uzun boylu karizma adamı..
aynı dertten bende muzdaribim abi yaşıma ver ben tepkimi logitech z6650 ile full dubstep muzik acarak koyuyorum sesleri kesiliyor. hani malesef hayvan bile bi süre anlar ancak bunlar bambaşka birşey kackere rica ettik yok sabahın köründe topklu ıle gezmeler dolap falan cekmeler cok ilginç gerçekten ancak birşey dıyemıyor insan kolay gelsin çok
Simdi isin rengi belli oldu.
SOMEONESPECIAL
15-04-2013, 11:22
Abi bence sana iş atıyorlar, 2 hayvan görünümlü yanıyo kesin, EGT yüksek olmaşı..
Testis geçme laa
aynı dertten bende muzdaribim abi yaşıma ver ben tepkimi logitech z6650 ile full dubstep muzik acarak koyuyorum sesleri kesiliyor. hani malesef hayvan bile bi süre anlar ancak bunlar bambaşka birşey kackere rica ettik yok sabahın köründe topklu ıle gezmeler dolap falan cekmeler cok ilginç gerçekten ancak birşey dıyemıyor insan kolay gelsin çok
Ah güzel kardeşim yalnız olsam var ya.... Bunların sesi yaptıkları saat 23,00'ten sonra...
Asıl ses gece yarısı el ayak çekildikten sonra kasten başlıyor... O saatte de benim
oğlum uyumuş oluyor... Evde tek olsam neleri göze alacağım da...
Abi şöyle 2 tane psikopat arkadaşın yok mu kapıya yollasan sürekli yada telefon numaralarını buldurup rahatsız ettirsen :)
gerekirse ben ve arkadaslarim gelip bir gecede tasinmalarini sagliyabiliriz :) bu yuzden en ust katta oturuyorum :)
SOMEONESPECIAL
15-04-2013, 11:29
Abi şöyle 2 tane psikopat arkadaşın yok mu kapıya yollasan sürekli yada telefon numaralarını buldurup rahatsız ettirsen :)
Cebi var mevcut ama suç işlerim dağıtırsam...
SOMEONESPECIAL
15-04-2013, 11:30
gerekirse ben ve arkadaslarim gelip bir gecede tasinmalarini sagliyabiliriz :) bu yuzden en ust katta oturuyorum :)
Tamam bekliyorum PM atarmısın ?
volume81
15-04-2013, 11:43
hahahha :D
http://www.canavm.com.tr/FB,268,25,knorr-yoresel-anali-kizli-corbasi-hazir-corbalar-knorr.png
Abi karakter olarak nasıl bir insansın ama ben olsam gecenin 3'ünde kalkar tavana çivi çakardım şikayet olup kapıya gelince uyku sersemi haliyle uyuyorum yeaaa diye pişkinlik yapıp sonra tekrar yapardım 2.ye geldiklerinde uyuyorum ses felan duymadım dersin sonra yat uyu 2-3 gün böyle yap sorun çözülür :)
Kerem abi sarp`i sal,acsin pipiyi isesin kapisinin onune,sonra cocuktur diyip gec sikayete gelirse de :)
oda olmadi hanimi yolla abi sarpla birlikte 1hafta akraba komsu biyere,ne yapiyosan yap.Simdi isin rengi degisiyo hanim ve cocuk evde olunca.O 1haftalik surecte bu sefer sen basla aynilarini yapmaya,ama yoneticiyide uyar.Sen eyleme baslamadan once gelsin 1gun misafirin olsun belli bir muddet,sonra hakliyken haksiz duruma dusme.
Ne kadar ses cikartmassan o kadar tepene bincekler cunku*ki binmisler* ALLAH kadin bagirisindan cirkefliginden korusun,cok zor.Erkek gibi dusunemiyosun mecbur cekiceksin,el dahi kaldiramassin*kadina siddete hayir*..
aklima baska bisey gelmedi,sakin ola ki evden vs tasiniyim deme.Kendi duzenini niye bozasin.
o 1hafta boyunca alem yap*calgi cengi,muzik* bass`i yukari daya.Hatta bi tavsiye daha desibel cihaziyla olc durumu,son ses muzik dinle vsvs.Alt yan vs komsunuda uyar.
Aklima bitek bunlar geldi valla..
Abi karakola git eve sessizce girin polisi kimse gormesin ama polis sahit olursa is biter
burakcan
15-04-2013, 12:04
abi konuyu okudum ve malesef yasal olarak birşey yapamassın iki diyalogla halletmeye çalışacaksınız artık allah yardımcınız olsun kesinlikleüst kata çıkıp asabi davranmayın suçlu çıkarsınız
ismailozkan_01
15-04-2013, 12:26
öncelikle geçmiş olsun , bir polis olarak fikrimdir ve bazı günlerde karşılaştığım olaydır komşuların birbirine yüksek ses veya müzik yayını ile rahatsızlık vermesi gecenin ilerleyen saatlerinde polis açısından yaptırımını söyleyeyim biraz komik ama...
kabahatler kanunu madde 36 dan işlem yapılır aynen aktarıyorum
Gürültü
Madde 36 - (1) Başkalarının huzur ve sükununu bozacak şekilde gürültüye neden olan kişiye, elli Türk Lirası idarî para cezası verilir.
SOMEONESPECIAL
15-04-2013, 12:28
öncelikle geçmiş olsun , bir polis olarak fikrimdir ve bazı günlerde karşılaştığım olaydır komşuların birbirine yüksek ses veya müzik yayını ile rahatsızlık vermesi gecenin ilerleyen saatlerinde polis açısından yaptırımını söyleyeyim biraz komik ama...
kabahatler kanunu madde 36 dan işlem yapılır aynen aktarıyorum
Gürültü
Madde 36 - (1) Başkalarının huzur ve sükununu bozacak şekilde gürültüye neden olan kişiye, elli Türk Lirası idarî para cezası verilir.
Bu ikinci ve üçüncü gelişlerinde katlanarak devam ediyormuş.
3,den sonra da olay mahkemelik oluyormuş diye duydum bende...
edit: 2013 gerçek sahış 88TL olmuş
http://zabita.denizli.bel.tr/userfiles/file/kabahatler_kanunu_2013_yili_idari_para_cezalari.pd f
ismailozkan_01
15-04-2013, 12:33
Bu ikinci ve üçüncü gelişlerinde katlanarak devam ediyormuş.
3,den sonra da olay mahkemelik oluyormuş diye duydum bende...
edit: 2013 gerçek sahış 88TL olmuş
http://zabita.denizli.bel.tr/userfiles/file/kabahatler_kanunu_2013_yili_idari_para_cezalari.pd f
doğrudur en son 2012 de bu işlemi yapmıştım :D eğer ki dairenizde sizden başka rahatsız olan vs varsa onlarla beraber şikayetçi olup olay mahkemeye intikal ettirilebilir avukat arkadaşlar daha detaylı yardımcı olabilir...
SOMEONESPECIAL
15-04-2013, 12:34
doğrudur en son 2012 de bu işlemi yapmıştım :D eğer ki dairenizde sizden başka rahatsız olan vs varsa onlarla beraber şikayetçi olup olay mahkemeye intikal ettirilebilir avukat arkadaşlar daha detaylı yardımcı olabilir...
Hastaneden rapor almayı bile düşünüyorum.
kelalper
15-04-2013, 12:38
yaw kolayı var. Her gün bunlar evden çıktıktan sonra çık kapılarına dandirik bir anahtarı kır kilitlerinde. Eve giremesinler. Çilingir cart curt uğraşsınlar. Ertesi gün gene bir sonraki gün gene yap. Kamera falan da yoksa kanıtlayamazlar. Etrafa iyice bak kamera falan olmasın. Ya da gündüz üstünde dolap falan olduğuna emin bir yerden incecik bir delik aç yukarı kata ki talaş tozundan deliği anlamasınlar. Oradan pis koku veren tüple hava bas yukarı. Çıldırırlar kesin.
Alt komşumuz benzer sıkıntıdan %100 haklı olarak geldi, 00'a kadar istediğinizi yapın, fakat 00dan sonra biraz daha dikkatli olun lütfen dedi, bir daha olmayacağını belirttim, ondan sonra 1 hafta içinde çok gürültü yaptık.( çok fazla arkadaşım gelmişti, kaçınılmaz oldu yani) O gelmeden gidip ben özür diledim, durumu belirttim.
Bence üstteki komşuları gidip sakince uyarırsanız bi çözüme ulaşabilirsiniz. Hala devam ediyorlarsa da onlar insanlıktan nasibinin almamış, komşuluk konusunda pek bilgili insanlar olmadığından hukuki yollara başvurun derim.
pegeout 106
15-04-2013, 12:57
Allah Saßır Versin Aßi
Kerem abi bu aralar senin çok yi bir motivasyona ihtiyacın var Tayfun abi sendende rica ediyorum abi organizyonu ayarla
Kerem abi buna istinaden söylüyorum
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/152883-hadimkoy-yolu-magandalik-ornegi-5.html
Abi buda daha önceki org.umarım herşeyi anlatır :)
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/132212-08-09-2012-cumartesi-mangal-4.html
Eeee ne yapıyoruz o zaman?
matthardy
15-04-2013, 13:00
uğraşılmaz.
babamında beşiktaşta başına geldi.
2 zibidi taşıntı alt katına,sürekli bir gürültü...
ne yaptıksa olmadı.
ricamı etmedik,beşiktaşta gece önlerinimi kesmedik..
ne nuh ne peygamber dediler.
en son babam taşındı öyleki kendi eviydi.
kiraya verdi dikilitaşa taşındı.
aradan 3 yıl geçti bu zibidiler gitti babam kendi evine geri döndü
zabıtaya şikayette bulundunuzmu peki?
Akın Sarıkaya
15-04-2013, 13:19
100 liraya bir polis kıyafeti alın. bir arkadaşınıza giydirin. çıksın üst kata işte gürültü yaptığınız ses ve video kayıtlarıyla ispatlanmıştır. bir sonraki ilk şikayette şu kadar para cezası bir sonrakinde mahkeme kararıyla evi tahliye kararı çıkar diye korkutsun. sizin hayal gücünüze kalmış yapacağınız konuşma. biraz uçuk bir fikir ama benim aklıma bu geldi
ben de bunu yazacaktım, gerçek polis çağırmak istediğimde ilgilenmiyorlar demiştiniz, iyi bir oyunculukla gözlerini baya bi korkutabilirsiniz bence.. devam ederlerse ikinci,üçüncü kez kapılarını çaldığınızda işe yarayabilir.. hatta bu son uyarımız aksi takdirde tutuklama kararı çıkacaktır ya da yüklü para cezası falan gibisinden korkutmak da iyi olur bence :D
semprimena
15-04-2013, 13:26
Köpeği bahane ederek, durumu şikayet edeceğinizi söylerseniz bir nebze düzelebilirler belki.
Umarim o kokanalar burayi okumuyorlardir
ben internet ihbar bölümünden şikayet etmiştim. 15 20 gün sonra kapıya iki tane üniformalı polis gidince işlet değişti hemen tabi. :) etkili oluyor yani şikayet edin siz hiç uğraşmayın.
SOMEONESPECIAL
15-04-2013, 13:48
ben internet ihbar bölümünden şikayet etmiştim. 15 20 gün sonra kapıya iki tane üniformalı polis gidince işlet değişti hemen tabi. :) etkili oluyor yani şikayet edin siz hiç uğraşmayın.
internat ihbar bölümümü ? Link varmı ?
internat ihbar bölümümü ? Link varmı ?
link bu abi, şikayet linkine tıklayarak açılan sayfada yapıyorsun.
https://www.iem.gov.tr/iem/?menu_id=34
spree1903
15-04-2013, 14:18
Mahkemeye ver kuzuya dönerler
bizimde yan apartman spor salonu sabah 9 da baslıyor aksam 10 a kadar filan sürekli yüksek sesli müzik , ıkınma , bagırma sesleri agırlık kaldırırken ... kafamız sikildi ama polis birsey yapamıyor , bu saatler icinde serbestmis ... ses o daya o kadar cok geliyorki telefondan herhangi bir müzik bulma programını actıgınızda direk sarkının ismi cıkıyor !! kısacası polis hicbirsey yapamıyor , o taraftaki duvara yalıtım yapmayı düsünüyoruz sanırım yapıcak bisi yok , sizede gecmis olsun
SOMEONESPECIAL
15-04-2013, 14:25
bizimde yan apartman spor salonu sabah 9 da baslıyor aksam 10 a kadar filan sürekli yüksek sesli müzik , ıkınma , bagırma sesleri agırlık kaldırırken ... Kafamız sikildi ama polis birsey yapamıyor , bu saatler icinde serbestmis ... Ses o daya o kadar cok geliyorki telefondan herhangi bir müzik bulma programını actıgınızda direk sarkının ismi cıkıyor !! Kısacası polis hicbirsey yapamıyor , o taraftaki duvara yalıtım yapmayı düsünüyoruz sanırım yapıcak bisi yok , sizede gecmis olsun
işte insanın aklı bunu almıyor. Nasıl polis bi şey yapamıyor ?
Ya da orası nasıl ruhsat almış ?
Low-Rider
15-04-2013, 14:29
işte insanın aklı bunu almıyor. Nasıl polis bi şey yapamıyor ?
Ya da orası nasıl ruhsat almış ?
Abi ciddi mi sordun bunu :) Bu ülkede paranın açamıyacağı kapı var mı ?
Hakan Girginer
15-04-2013, 14:31
Bir yıllığına kiraya çık, evini de öğrencilere kirala.
Öğrencileri itina ile seç.
Sonra evine geçer, bir boya badana yapar oturursun mis gibi.
Bir yıllığına kiraya çık, evini de öğrencilere kirala.
Öğrencileri itina ile seç.
Sonra evine geçer, bir boya badana yapar oturursun mis gibi.
ahaha :D iyi cözümmüsde öyle ögrencilere boya badanadan fazlası gerebilir .
aslında en güzel onların bir üst dairesini tutmak :hahaha:
abi geçmiş olsun, alt komşuyum o 1-0 önde diye düşünme, ben asıl benim alt komşumdan çekiyorum. köpeği gezdirmiyorlar, balkonu resmen tuvalet olarak kullanmışlar. bir de yazık hayvana akşama kadar ağlıyor. şu aralar yağmurlu falan iyiyiz de tam altımızdaki balkonun *** çukuru olması sıcak havalarda sıkıntı yaratıyor gayet. hayvan besle demiyorum yanlış anlaşılmasın, balkonda mangal yak abi, çok iyi çözüm. bas kuyruk yağını da yansın bir güzel.bi gün balık, bir gün sakatat bence bir yerden sonra bıkar.
SOMEONESPECIAL
15-04-2013, 14:50
ahaha :d iyi cözümmüsde öyle ögrencilere boya badanadan fazlası gerebilir .
Aslında en güzel onların bir üst dairesini tutmak :hahaha:
öyle bi imkan olsa tutmayan şerefsiz !
Ama en üst kattalar 15. Yanında dublex var onlara
hiç bir şekilde rahatsızlık vermiyorlar
Yiğit G.
15-04-2013, 15:29
etkiye tepki denedinmi... Gece saat 3-4 sularında ses yap... tavana vur mesela... hergün düzenli yap... belki vazgeçerler... Olmadı narkotike isimsiz ihbar yap uyuşturucu satıp kadın pazarlıyorlar diye... rezilliğin ötesini yaşarlar... Ben köpeğim var diye giriş katı aldım ki alttakine pati sesi gitmesin diye , kapıcı gibi oturuyorum sırf insanlar rahat etsin , sesden köpelden rahatsız olmasınlar diye... Anladıgım kadarıyla anlattıgın kadarıyla yani sen sakin bir insansın , anlayışlı bir insansın ki seni bile delirtmişler başkası olsa davalık hapislik olur delirir yani... Ses izalasyonunun böyle yüksek seslere çözüm olacagını sanmıyorum yani öyle eşya çekmeği falan o kadar kesemez.. Kesen vardır eminim ama onlarda kesin ya küçültür evdeki alanı yada çok pahalıdır... Bence sen etkiye tepki dene :D
erdem325
15-04-2013, 15:36
şu bahsedilen numaradan polis olayı aslında çok mantıklı..
biraz sert yüzlü elemanlar seçilip bir iki kez olay tekrarlanırsa sonuca ulaşılabilir gibi..
hatta biz elen şikayet üzerine bir saattir alt komşunuzun evindeyiz, olan gürültüye biz de şahidiz, yatıyoruz biz numaralarını da yapmayın, memuru kandırmaktan ayrıca bir şuç daha işlemiş olursunuz vs vs gibilerinden de konuşmalar etkili olur diye düşünüyorum..
veya gerçekte polis bir tanıdık bulunup, rica minnet eve çağırılıp olaya bizzat şahit olmaları da sağlanabilir..
elbet çıkar birileri, ***** ülkemizde tanıdık eş dost ahbap olaylarıyla hızlanıyor bu işler..
Kardeşim geçmiş olsun çok etkili bir yöntem önericem
Çivi Çiviyi söker yöntemi
Ses gelir gelmez alıyorsun eline et kesme tahtasını
sapından tutup hayvan gibi tavana vuruyorsun ses kesilene kadar
yada bir basto al ses gelir gelmez oturdugun yerden dürtükle
o ses çıkardıkça sen daha fazlasını yap o çıkardıkça sen daha fazla yap
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir Tekdirden anlamayanın hakkı kötektir
abi şikayet en güzeli bak emin ol. mahalleye bir ekip arabası gelip onların kapınına bir çıksın bak ertesi sabah o mahalle dedikoducuları nasıl mahalleyi kaynatıyorlar. sıfr mahalleye utançlarından parmak ucunda yürürler. tecrübeyle sabit :)
abi bazılarına acayip bazılarına saçma gereksiz ve cins gözükecek ama.. tavsiyem evde olmadıkları bir vakit dairelerinin kapısına üst tarafına domuz yağı sür.. ne işe yarar deme 1 ay sonra olanları izle :)
SOMEONESPECIAL
15-04-2013, 16:01
abi bazılarına acayip bazılarına saçma gereksiz ve cins gözükecek ama.. Tavsiyem evde olmadıkları bir vakit dairelerinin kapısına üst tarafına domuz yağı sür.. Ne işe yarar deme 1 ay sonra olanları izle :)
onu nereden bulacağım ? Büyüye filan girmesin bi de günaha girmeyelim
sizin oralarda varsa şalvarlı et de olması lazım lüks kasaplarda bulunur kolayca biliesiniz genelde büyü için kullanırlar ama biz yapmayı bilmiyoruz ama onlar öle sanacak :D bir iki derken onlar korksun kadınların böyle konulara takıntıları çok büyüktür.. unutmayın ;) küçük b,r olay gelmesin size korkudan eve giremezler o kadar diyim bırak ses yapmayı napcaz diye bir taraflarını yırtarlar tecrübe ile sabittir :D
Öncelikle çok geçmiş olsun, bizimde üst kat komşumuzla sıkıntımız var, duvarlar incecik vs.
Çok yaratıcı tavsiyeler var, ama eğer ruhsat sebebiyle yasal birşey yapamıyorsanız benim önerim kapı altından tahta kurusu gibi sıkıntı yaratıcak sürekli çoğalacak bir böcek türü atın uğraşıp dursunlar..
SOMEONESPECIAL
15-04-2013, 16:13
Allahım Yarabbim nelerden medet ummaya başladım
Kerem abi bizim burda domuz ürünleri satan yer var orda vardır eğer süreceksen:) sorayım varmı diye
zaten olayın özü burda ...cahille anladığı dilden muhattap olacaksınız onların kafası böyle konulara çalışır sizin bizim düşünmez abi ...onlar büyü sanar korkar oda bunlara yeter.. büyü olması için sürtmek yetmiyor zaten vardır daha başka işler bizim olayımız korkutmak değilmi .. bırkaın korksunlar onlara karşı en iyi silah olur..
Ses izolasyonu yönünden bakarsanız, tavana izolasyon olabilirse + olarak birde komşuların parkenin altına köpük döşetmek mantıklı olabilir ve ayak seslerini kesebilirsiniz. Tabi kabul eder mi bilinmez bu durumda ama.
Allahım Yarabbim nelerden medet ummaya başladım
abicim onlar senin ruh halini bozdu sende onlarınkini boz :) basit ve kolay çözüm...
RottingChrist
15-04-2013, 16:19
kapıya kesik horoz kafası koysun. çok sesiniz çıkarsa sizi de keserim hesabı :eek:
abicim onlar senin ruh halini bozdu sende onlarınkini boz :) basit ve kolay çözüm...
birader en sağlamı git uyar baktın güzellikle olmyor sabaha karşı matkap çalıştır
köpek düdüğü al bitane birde gece sabaha karşı zille kibrit çöpü ama aşağı kapıdan
bende yanda vardı sinema sistemi artı kara şahin düştü filmi ile cözdüm bir günde:)
kapıya kesik horoz kafası koysun. çok sesiniz çıkarsa sizi de keserim hesabı :eek:
Oldu olucak bide mermi bıraksın :D
batıl inanç yönünden kadınlar fena kuruntuludur.. misal eşimin teyzesi evde bir paçavra buldu küçük bir muska dediler neyse bu bulununca aldı bir telaş bunları sonra enişte kaza geçirdi biraz sıkıntılar üst üste geldi vs. bunlar bağladı olayı muskaya evden taşındılar avıclara gittiler .. aradan bir sene geçti kızı evlencek eski eşyaları çeyiz felan karıştırıken bir bebek hırkası buldular ya bunda küçük bir muska olcaktı dediler.. evet işte o küçük muska o buldukları muska bebeğe takmışlar zamanında... işte o batıl inanç bütün düzeni bozdu hemde hiç yoktan yere...
neden sizin üskatti bacılarda kaçmasın... :D
ulasstoprak
15-04-2013, 16:24
Gürültüyü sesi kayıt et mahkemye ver ...
RottingChrist
15-04-2013, 16:28
abi sen en iyisi senin evde TT ye özel bir parti ver. bu karıları ya bir daha göremezsin yada çoğalıp tekrar gelir. en azındsn %50 şansın var. :)
Köprü altından bi tinerci bulun 100 lira para verin o halleder :)
SOMEONESPECIAL
15-04-2013, 16:29
Konu geyiğe sarmadan kilitleyelim konuyu...
Şimdi 1 saat sonra çıkacağım işten insanın evine giderken ayakları geri geri gider mi ?
Evimden soğuttu şerefsizler...
Emniyeti ara evde erkeklerin oldugu bir zaman
Fuhuştan şüpheleniyorum girenin çıkanın haddi var hesabı yok de
şikayette bulun baskın yapsınlar
RottingChrist
15-04-2013, 16:32
herifler 1 sigara içi sat komandosunu öldürdü 100 tl için daireye şarbonlu zarf gönderir öldüklerinden emin olmak için nbc taruzu yaparlar.
Köprü altından bi tinerci bulun 100 lira para verin o halleder :)
Konu geyiğe sarmadan kilitleyelim konuyu...
Şimdi 1 saat sonra çıkacağım işten insanın evine giderken ayakları geri geri gider mi ?
Evimden soğuttu şerefsizler...
abi sen dediğimi unutma belki direk bir çözüm değil ama psikolojileri mahvolsun onların sana yaptığından daha fena olurlar diğer türlü direk etki anca polis vs. benimki onların sana yaptığının aynısı.. sinirleri bozulsun biraz bakalım o zaman ne ses yapcaklar.
Kerem abi herşey iyi güzel hoşta sonra gelen gideni aratmasın abi?
Kerem abi herşey iyi güzel hoşta sonra gelen gideni aratmasın abi?
çirkef ve şişman kadından daha kötü bişey var mıdır?
abi apartmandan imza yoplamaktan baska çare yok gibi görünüyor
Avukat ile görüşmenizi tavsiye ederim. Site yönetimiyle ve rahatsız olan başka komşular varsa birlikte hareket edebilirsiniz, iyi organize olunursa herkes kendi üstüne düşeni yaparsa haklı tarafın siz olacağı aşikar. Ortada normal bir durum yok egzama ve Psikolog raporlarınız ile ciddi bir yaptırım olabilir düşüncesindeyim. Ancak bu süreçler kolay olmayacaktır zaman, sıkıntı ve para gider. Allah sabır versin.
ulasstoprak
15-04-2013, 16:44
Tuvalet ışıklıgından pıs koku gönder ince hortum vs vasıtası ile herkez kokudan rahatsız olup ya gönderirler yada kovarlar..
Yiğit G.
15-04-2013, 16:45
Tuvalet ışıklıgından pıs koku gönder
tuvalet ışıklığından pis koku gönder ne demek hocam açıklarsan seviniriz :D :D
ulasstoprak
15-04-2013, 16:50
Bi bidonun içerisine pis koku yayacak madde doldur kapagına silikonla hortum bagla içinde bir miktada hava kalsın hortumun ucunu onun penceresinin önüne çıkar tel ile bidonu sıktıkca içindeki pis kokulu hava onun banyosuna dolacaktır ( tesisatcı cagıracak kokuyu bulamıcak falan filan ya ) ulan ciddi cidd oturdum yazdım yanlız ha.. :D
Bu sıkıntıyı çekmeyen yoktur sanırım. Ben bu sebeple bundan sonraki evlerimi müstakil veya en üst kat harici tercih etmeme kararı aldım.
Daha önceki evim giriş katı idi ve yatak odasının altında hidrofor dairesi vardı dakika başı tak tuk sesleri geliyordu , izolasyon v.s. çözemedik ve ben sorunu çözdüm EVİ SATTIM ...
Alt kattan kat betonunu deldirin zemine yaklaştığında çok ince matkap ucu ile duvara yakın bir yerden delik açtırın gece ses çıkarmaya başladıklarında delikten kokulu sprey sıkın.Mümkünse direk salona yapın.
Taşınmak da çözüm değil bence müstakil evde oturuyorum komşunun köpeği 7/24 havlıyor bahçede olduğunda ve umursamıyorlar. Küçük bir köpek de değil(eğitimsiz rot). Hayvana dokunamıyorum o da canlı. Hafta sonu evde oturup kafayı dinleyeceğime evden çıkıyorum ses yüzünden.
SOMEONESPECIAL
15-04-2013, 17:00
Şimdi 3 tane ****** dolmuş eve köpeğin peşinden koşturuyorlarmış ayakkabılar la...
sedat2626
15-04-2013, 17:00
Ses izolasyonunu çok iyi bir şekilde yapmanız gerekiyor ozaman en az seviyede olacak sekilde bi araştırın bence bunları uzman kısılerden derım abicim
İşin en kötü kısmı belirli bir süre sonra insan o sese endeksli yaşıyor ve sürekli onu dinliyorsunuz acaba ses yapıyorlar mı diye ? Yani aslında psikoljiniz bozuluyor ve tam bir takıntı haline geliyor. Adam adım atsa duyuyorsunuz , psikolojik olarak kafadan silmeye çalışmak lazım biraz.
Aklıma gelen eve video sistemi kurun ve her ses çıkardıklarında kayıt a alın kayıt ı alırken saat erkense pencereden güneşi çekin , TV yi açın saati çekin takvimide belirli edicek birşeyi unutmayın her türlü kanıtı çekin durumu belli edicek belirli bi süre sonra yeteri kadar veri olduktan sonra avukata gidin elimde bu bu var durum bu deyin elbet bişiler yapılır
Burak-Akın
15-04-2013, 17:16
büyük geçmiş olsun, oturduğunuz yerden taşınıp giderseniz gereksiz insanlar yüzünden düzeninizi bozmuş olursunuz. Gidip sert bir dille konuşsanız kavga çıkabilir oda hiç hoş olmaz.. Bence gidin ve yalıtım yaptırın; araştırın hangisi iyi hangisi kötü paraya kıyın yaptırın şu illeti. Madem başka bir çözüm yok onlarda tepinsin dursun
Sokakta saat satan zencilerden 3 tane çevir abicim,yolla bi rahatlatsın onları.Ciddiyim.
By_MuGeN
15-04-2013, 17:21
ya karakola git yada savcılığa davacı şikayetçi şeklinde ifadeni ver ama o uzun bi sürec pek bir sonuç getirmez bence en güzeli taşınmak ya da apartmanda imza toplayın savcılığa dilekçe ile genel huzuru bozmak kabahatinden tahliyesini sağlayın
Hakan Girginer
15-04-2013, 17:22
Lütfen şu filmi izleyin:
Pacific Heights (http://www.imdb.com/title/tt0100318/?ref_=sr_1)
bence yapılması gereken en mantıklı şey izolasyon.
Eşinizi ve çocuğunuzu 1 haftalığına başka bi yere götürün ve alt komşunuza durumu bildirip 1 hafta boyunca elinizden geleni yapın bu tip insanlar laftan sözden anlamaz zaten yasal yollarla işinizi çözmek oldukça zor o sebeple onları yıldırmalısınız hiç değilse sizin ne yaşadığınıza canlı şahit olmalılar
Allah yardımcın olsun çok kötü bir durum ... başka yere taşının diyeceğim her yerde bu tip insanlar vardır ama hiç yoktan üstünüzde olmaz
painkller
15-04-2013, 18:28
abi zor bir durum, bizim üstümüzdede ailenin bir oğlu var benden 2-3 yaş büyüktür. obazite ve embesil gibi takılıyor. gece saat 12 1 de eşya çekmeler, lambur lumbur sevinmeler, zıplamalar bigün salona inicek o olucak. lakin laftan anlamayan tipler değiller. arada bir alltan veriyorum ses sistemiyle normale dönüyorlar. bu dediklerim ayda 3-4 kez max oluyor.
son 2 aydır ne ses var ne soluk, bası amfiyle evde denemiştim sanırım onun etkisinde hala :D
sizinkilere en iyi çare polistir abi. canını sıkma dicem, babamda böyle şeyleri kafasına takıyor ve 2-3 gün sonra insan düzgün uyuyamayınca bu kafasına sorun oluyor. yer ediyor. ama sen ginede kendini rahatlatmaya bak. kaba kuvvet değilde bu işlerde kısasa kısas çok işe yarıyor yani en azından çoğu kişide. bencede ya polis yada aileni bir gece gönderip, evde parti pijamalı yüksek seste gerilim veya aksiyon bol sigürültülüsünden filmi iyi olur düşüncesindeyim. gelenede noldu uyuyordum dersin.
Aynısını benim alt komşum bize yapıyor, apartman değil bütün semt'te çıkıp benim adımı verip karı pazarlıyor eve karı atıyor semtin ahlakını bozuyor bunlar şerefsiz bunlar vatan haini felan dedi ama bütün semt benide ailemi de bilir o yüzden içim rahat. bir kere ben bunu yakaladım gittim dövdüm bi daha gördüm anneme laf felan attı yanımdayken bi daha dövdüm artık polislik bi olay yok çünkü semtin polisleride tanıdık adamları çağırmıyoruz bile alıştılar çünkü geliyor uyarıyor gidiyor tipini görseniz alsan alınmaz satsan satılmaz evi çöp ev gibi kokuyor seside bir cırtlak bir cırtlak artık alıştım bağırmaya başladığı anda sus ***** ................. diye bende çıkışıyorum susuyor o diş gösterdikçe sizde diş gösterin bence abicim.
biz odaların yerlerini değiştirdik onların sürekli kullandığı odaları boş olan odalarla değiştirdik. Salonda oturuyorlarsa siz oturma odası onlar mutfakta yemek yiyorsa siz salonda sesi %50 ye indirirsin bide inceden yalıtım bu olay çözülür abi baktın olmuyor... Eve bizi davet et bi hafta misafirin olalım.. Sonra o düşünsün ne yapsam diye :)) Kolay gelsin
Hakan Girginer
15-04-2013, 18:59
* TechTurkey partileri verin. Yemek yapıp getirelim.
* Kapılarının önüne sürekli tavuk tüyü, süpürge teli, ölü örümcek , kırık çatal, yırtık fotoğraf bırakın. Gerisine karışmayın.
* Yatak odasının tavanını delin, sağlam bir dübel ve kanca takın. O kancaya bir tel bağlayın, diğer ucunu duvara tespit edin. Tel gergin olsun. Geceleri çişe mişe kalktığınzda elinize bir askı alın, keman mızrabı gibi tutarak telin üzerinde gezdirin. Ortalıkta hayalet hikayeleri anlatın, inşaat sırasında en üsk kattan düşen işçilerin hayaletleri olabilir mesela.
* Her gürültü geldiğinde kapılarına gidin, yumruklayarak çalın kapıyı.
* Tavana ucuzundan hoparlör(ler) monte edin. Sürücüler tavana yapışık olsun. Alarmlı radyoya bağlayın, siz evde yokken abuk subuk saatlerde alarm çalsın. Bunu CD player ya da bilgisayar ile yapıp çığlık sesi kullanmak daha verimli olacaktır.
* Hamamböceği toplayın, kapılarının eşiğine azıcık bal döküp böcek kavanozunu oraya yan çevirip bırakın.
İzolasyon en kesin çözümdür bu tip binalarda.
İbrahim33
15-04-2013, 20:13
Karşındaki erkek olsa bir şekilde durumu halledersin , gereğini yaparsında , karşındakinin kadın olması iyice elini kolunu bağlar insanın.En kötüsüde bu herhalde.
devil_berk22
15-04-2013, 20:15
Abi sanırım jetkent te oturuyorsun orada 3 sene oturdum insanları biraz laf anlamaz tipler Allah yardımcın olsun ses yalıtımı yaparak olabildiğince çözmeye çalış başka türlü katil olursun.
yeminle okurken aynı ahlaksızlıklar kendime yapılmış kadar kötü etkilendim.
aynısı bana yapılsaydı, şayet hukuki olarak da elimden birşey gelmeseydi ne yapardım? diğer arkadaşların söyledikleri gibi ben de onları bezdirme yoluna giderdim çaktırmadan. mesela bi gazete kağıdının üzerine *** sıçıp kapılarına sıvardım vs...
polis karakoluna veya adliyedeki suçüstü savcılığına bildirirseniz bu kişi (ler ) hakkında Sulh Ceza Mahkemesinde kamu davası açılacaktır. 5237 Sayılı Türk Ceza Kanunu'nun 183. maddesi ; "İlgili kanunlarla belirlenen yükümlülüklere aykırı olarak , başka bir kimsenin sağlığının zarar görmesine elverişli bir şekilde gürültüye neden olan kişi, 2 aydan 2 yıla kadar hapis veya adli para cezası ile cezalandırılır
ayrıca
5326 sayılı kabahatler kanunu;
GÜRÜLTÜ
Madde 36 - (1) Başkalarının huzur ve sükununu bozacak şekilde gürültüye neden olan kişiye, elli Türk Lirası idari para cezası verilir.
(2) Bu fiilin bir ticari işletmenin faaliyeti çerçevesinde işlenmesi halinde işletme sahibi gerçek veya tüzel kişiye bin Türk Lirasından beşbin Türk Lirasına kadar idari para cezası verilir.
(3) Bu kabahat dolayısıyla idari para cezasına kolluk veya belediye zabıta görevlileri karar verir.
Ancak madde 36'nın 1. maddesindeki elli türk lirası 2013 yılı için 88 TL'dir. Ya sizi şikayet edecek kişi bunu kanıtlaması gerekli ya da apartmanda yeteri kadar imza toplaması gerekli, bu davranışın devamında ev sahibi olsanız bile apartmandan atılabilirsiniz.
para cezalarının düşük olmasına aldırmayın o cezayı yemek ve ödemek psikolojik açıdan çok yıpratıcıdır.
Abi bence tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır güzelce konuşmayı dene önce. Eğer olmazsa çirkeflikte TT'nin fikirleri çıkartır onu hiç merak etme.
Okurken ayarım kaçtı allah sabır versin. Onun bi üst katını satın almak lazım.
inan_hndn
15-04-2013, 21:00
Valla abi aynı dert bizim evde de vardı hala da varlar.Yeni evli bir çift var bayan 18 erkek 22 yaşında.Resmen gece evde maç yapıyorlardı.Yeni evliler diye bişi demiyorduk ama en sonunda bir gece gezmeden geldiler ve dış kapının anahtarını evde unutmuşlar.Gecenin saat 3 de zile basınca ben daha dayanamayıp adamı gırtlakladım.Babamlar felan ayırdılar beni şimdi daha ses soluk yok herşey normale bindi.
En son annem konuştu düzeldiler.Yani gözlerini korkutmak yetiyor düzeliyorlar kısa bir sürede.Allah sabır versin abi tek diyeceğim bu..
misery1903
15-04-2013, 21:09
Sizden daha cahil ve gereksiz insanlar kaba kuvvet veya burada belirtilen yöntemler kullanıldığında canınızı daha çok sıkacaklardır. Siz burada önerilenleri yaptığınızda evde eşiniz çocuğunuz varken karşı bir hareket yaparlarsa katil olursunuz.
İzolasyon ve yasal yolları arayın. Sizin onlara yapabileceğiniz her şeyi onlar da size yapabilir.
Ses ölçüm cihazlarını araştırın, emsal davalara bakının, yasal yardım alın. Apartman toplantısında bu probleminizi belirtin, size karşı kasıtları olduğu açık açık orataya çıkınca komşularınız her türlü yardımı yapacaklardır, yasal işlemler kat kat kolaylaşır.
Yemin ederim çok üzüldüm ama konuda bazı fikirler var sinirim bozuldu gülmekten yaş geldi gözümden,kapıya *** sıvamak bile önerilmiş inanamadım :D gerçekten aileyi gönderin 2gün tech partisi verelim evde onlar düşünsün.
yigitblr
15-04-2013, 22:22
Alt katımızda 12-13 yaşlarında ergenliğini doruklarda yaşayan bir genç kızımız ikamet etmekte.Gece 10a kadar son ses müzik dinliyor arkadaş bu müzik açtıkça bende kardeşimi alıp bunun odasının üstünde tepiniyorum.Geçen yolda gördüm çektim konuştum kızı bu seferde ben gece 10a kadar istediğimi yaparım diyor.Annesi de bununla konuştuğumu öğrenip bizim eve site yönetiminden ihtar mektubu yollamış.Annem nedenini sormak için aşağıya inince de anneme falan bağırmaya başladı.sonra biz gidip bir iki görününce sorun kalmadı gül gibi geçiniyoruz:)Biraz sert durmak,kabadayı olmak bazen en iyisi.
erhanarici18
15-04-2013, 22:30
peygamber sabrı varmış abicim sende
TolgaEsentepe
15-04-2013, 22:43
bu yeni evli çiftler hiç üst katımıza taşınmadı ya arkadaş nasıl oluyormuş görseydik :D
Subaru_STI
15-04-2013, 23:18
aynı sorun bizim evdede var. yukarıdaki komşuyla anlaşamıyoruz. sürekli bir alem, sürekli bir saz çalımı, bağrışlar çağrışlar, kadının topuklu ayakkabıyla tak tuk evde gece gündüz yürümesi, gece gündüz demeden evin eşyalarını sürekli değiştirmesi vs vs derken artık canımıza tak etmişti. sürekli söylüyorduk gürültü yapmayın etmeyin ama nafile. kavga vs ile sorun çözülür mü çözülür, ama hukuk o kadar ilginç işliyor ki adam öldürene birşey olmaz, biz adam yaralamaktan tonla hapis cezası da yatabiliriz, el kol bağlı.
bunun yasal şöyle bir çözümü var, ben uzun araştırmalar sonucu bulmuştum :
1- eve zabıta çağırıyorsunuz gürültünün olduğu anda. yalnız bu çağırma süresi akşam 10-11 civarından sonrasını kaplıyor. gündüz yukarda bomba da patlatsa kimse karışamaz gürültüsüne.
2- gelen zabıtalar desibelmetre ile yukardan gelen sesin şiddetini ölçüyorlar. yine bunun belli bir telerans aralığı var. eğer sürekli aşılmıyorsa bu aralık önemsemiyorlar ama her daim böyle sesler gürültü aralığı geçiyorsa hemen orada tutanak tutuyorlar.
3- daha sonra bu yasal onaylanmış belge ile hukuki işlemi başlatıyorsunuz. artık suç duyurusu, dava , polis karakol allah ne verdiyse.
ilk başlarda ceza çok cüzzi bir miktar. ama bu tekrarlanırsa katmer katmer katlanıyor ceza ki zaten binlerce on binlerce lira seviyelerine geldiğinde ödeyemeyecek duruma gelecekler ve evden çıkma durumunda kalacaklar.
En iyi çözüm bu. benim uygulamama fırsat kalmadan sesler azaldı, insanlığa geldiler artık. ama siz kesinlikle bunu deneyin. işe yarayacak tek çözüm.
Kpss hazrlniyrm ve ust katimda surekli gece 2, 3 saz caliniyor artik sabrim tasti ciktim duzgun dille uyardim anlayisliymis sustular..
SOMEONESPECIAL
16-04-2013, 08:39
Bir laf vardır "Çirkefe taş atma üzerine sıçrar" diye... Ben yalnız bekar olsaydım
komik, iğrenç, abzürt seçeneklerin bin kat katmerlisini yapardım... Şimdiye kadar
çoktan bitmişti bu iş ama, gelin görün ki karşındakiler çirkef. Evde eşim ve çocuğum
kalıyor bu tip insanların ne yapacağı belli olmaz.
Dün emekli polis memuru güvenlik müdürünü geri püskürtmüş püsküllü belalar.
Güvenlikte tutanakları 3 oldu ama dün akşam çıt yoktu. Demek ki insan gibi yaşanabiliyormuş
üst katta. Bu da kasten yapıldığının bir kanıtıdır benim için.
Güvenlikten 3 tutanak, hastaneden de rapor alacağım cumartesi günü. Artık gürültü
yaparlarsa emniyetten memur arkadaşlara sesi dinlettirip suç üstü yaptırarak yasal yollara
başvuracağım.
Şimdilik durum bu. Güvenliği de öylesine sindirmiş ki adamlar abi bizi bulaştırma biz
sana tutanakların fotokopilerini verelim polis çağır demeye başladılar.
Allah sonumuzu hayıreylesin...
Bir laf vardır "Çirkefe taş atma üzerine sıçrar" diye... Ben yalnız bekar olsaydım
komik, iğrenç, abzürt seçeneklerin bin kat katmerlisini yapardım... Şimdiye kadar
çoktan bitmişti bu iş ama, gelin görün ki karşındakiler çirkef. Evde eşim ve çocuğum
kalıyor bu tip insanların ne yapacağı belli olmaz.
Dün emekli polis memuru güvenlik müdürünü geri püskürtmüş püsküllü belalar.
Güvenlikte tutanakları 3 oldu ama dün akşam çıt yoktu. Demek ki insan gibi yaşanabiliyormuş
üst katta. Bu da kasten yapıldığının bir kanıtıdır benim için.
Güvenlikten 3 tutanak, hastaneden de rapor alacağım cumartesi günü. Artık gürültü
yaparlarsa emniyetten memur arkadaşlara sesi dinlettirip suç üstü yaptırarak yasal yollara
başvuracağım.
Şimdilik durum bu. Güvenliği de öylesine sindirmiş ki adamlar abi bizi bulaştırma biz
sana tutanakların fotokopilerini verelim polis çağır demeye başladılar.
Allah sonumuzu hayıreylesin...
tüm apartman imza verirse evini bile sattırabilirsiniz yasal yollardan.
SekoLive
16-04-2013, 08:46
abi geçmiş olsun bızdede bu sorun var ama bizimki daha beter ev kendımızın ama kracı ust katta tepınıyor ve hatır için aile dostumuzun yalvar yakar ricasıyla verdk kızına evı uc dort senedır hatır ıcın çiğ tavuk yenır olayını yaşıyoruz ama lımıtlerını bıtırdıler eksıden gun almayq başladılar evlnmeden once ben burada oturucam diyip onları cıkartmadgmıza cok pişmanım. Evde 3 çocuk ıkıtane kavga eden yetıskin var ve cocuklar prof. Hiperaktif bolta rakipler. umarım bu yaz cıkartırız evdekilerde rahat ederler.
SOMEONESPECIAL
16-04-2013, 08:49
tüm apartman imza verirse evini bile sattırabilirsiniz yasal yollardan.
Yok kardeşim... 96 daireli bir apartmandan bahsediyoruz. Bir gördüğünü bir daha görmüyorsun ki
birlik beraberlik olsun. Zaten olsaydı bugüne kadar tapularımızı alırdık.
huseyinturk
16-04-2013, 08:51
Yapılabilecek çok seçenek yok ama iki kadın olmaları evlerini böcek fare basarsa yazık olur fikrini getirdi aklıma.. Ne korkarlar yazık...
Kerem abi bakayımmı bugün sana d...z yagı?
aynı sıkıntıyla bizde uğraşıyoruz abi Allah yardımcımız olsun
Hakan Girginer
16-04-2013, 10:07
Kerem abi bakayımmı bugün sana d...z yagı?
"Domuz" sözcüğünü nokta nokta şeklinde sansürlemek mi gerekiyor?
benim 11 aylık oğlumda sürekli oyuncaklarıyla parkeye vurup ses çıkartıyor kerata.. Halı ses çıkarmadığı için özellikle parkeye gidip vuruyor oyuncaklarını..
Alt komşu şikayet etmedi ama ben de daha özen gösteriyim şu gürültü işine.
Ne insanlar var daha 3 gun once uyardm adam 3.40 ta gitar calmaya basladi insani katil ederler valla ya
"Domuz" sözcüğünü nokta nokta şeklinde sansürlemek mi gerekiyor?
Yoo ama direk o şekilde yazmak iyi olmaz diye düşündüm :cool:
Hakan Girginer
16-04-2013, 10:37
Yoo ama direk o şekilde yazmak iyi olmaz diye düşündüm :cool:
Vay be..
Domuz yağı için en iyi yer, Kozmaoğlu.
Ben sık sık alışveriş yaparım. Domuzun içine başka bir şey katmazlar.
RottingChrist
16-04-2013, 12:24
belediye şaşırmış ta evin içinde yol çalışması yapıyormuş gibi bişiy işte :o
bu yeni evli çiftler hiç üst katımıza taşınmadı ya arkadaş nasıl oluyormuş görseydik :D
RottingChrist
16-04-2013, 12:26
benimki sürekli koştuğu için altları yumşak patik aldırıyorum hanıma. :D
benim 11 aylık oğlumda sürekli oyuncaklarıyla parkeye vurup ses çıkartıyor kerata.. Halı ses çıkarmadığı için özellikle parkeye gidip vuruyor oyuncaklarını..
Alt komşu şikayet etmedi ama ben de daha özen gösteriyim şu gürültü işine.
cerkez_kral
16-04-2013, 12:39
abi aynısını bizim üst kattakilerde yapıyodu ortancı kardeşim adamı sallamayla kovalayınca iş karakolda çözüldü evi satıp gittiler
zor durum valla çıkar ağzını burnunu kırarsın da bayan işte bence sesleri kaydetip bu seslerle dava açılabilr belki
SOMEONESPECIAL
16-04-2013, 12:52
Evi satılığa çıkarttım
en ıyısını yapmışsın abı:)
SOMEONESPECIAL
16-04-2013, 13:34
Olayda 2. perde
Beni yönetime eşini karısını dövüyor diye şikayet etmiş hanımefendiler
çok zor bi durum:icon_wack:(:cool:
insanlar kavun degilki dibini koklayasın
sanırım bunun için demişler ev alma komşu al
SOMEONESPECIAL
16-04-2013, 13:39
Resmen iftira atmaya başladı. Bunun kanunda yeri varmı acaba ?
manevi tazminat davası olabilir herhalde
insanların yüzüne bakamıyorum rezil oldum dersen.
Kerem abi nasıl bu kadar sakin davranıyosun anlamıyorum, hak hukuk un amk, böyle bi iftiraya ben maruz kalsam camdan sallandırırım o kevaşeleri :ofk:
painkller
16-04-2013, 13:49
Olayda 2. perde
abi biliyorum sakin olmaya yada en azından öyle görünmeye çalışıyorsun. bencede en iyisini yapıyorsun lakin bunların yaptıkları insanlık değilki, sükunetten anlasınlar. bence bahsetmiştin ilk başta, rclerine giren erkeklerin hesabı yok diye birgün fuuştan ihbar ver. gibisinden yorum okumuştum. bence bu artık tam yeri.
Kerem abi nasıl bu kadar sakin davranıyosun anlamıyorum, hak hukuk un amk, böyle bi iftiraya ben maruz kalsam camdan sallandırırım o kevaşeleri :ofk:
Göki gel senle Kerem abiyi bir ziyarete gidelim
Olayda 2. perde
Oha artık. Tabi balinalar doğal ortamlarından çıkınca böyle oluyorlar. İnsanı ters birşeyler yapmak için zorluyorlar. Aileniz olmasa çok şey yapılırdı ama onlar için bırakın gidin, hiçbir şey yapmayın. Böyle tiplerden uzak herhangi bir ev daha güzel gelir size.
Painkiller
16-04-2013, 13:54
İnsanlar nasıl katil oluyor artık daha iyi anlıyorum. Sabrınıza hayran kaldım, ben olsam bu kadar sabredemezdim. Bir an önce kurtulmanız dileğiyle, geçmiş olsun.
Resmen iftira atmaya başladı. Bunun kanunda yeri varmı acaba ?
nesen yerine gelsin canim abim,gul biraz.
kesin forumu okuyolar :D :hehe:
---------------------------------------------------
konuya donucek olursak,valla ne dicegimi bilemedim.
Arsizlarmis hakikatten..
Bannemin sokaginda 2tane 80yaslarinda bakire kardesler var,onlarinda kapisinin onune araba cektigimde boyle konusuyolar abuk subuk.Bigun bannem soyleyince durumun vahimligini anladim.
O yuzden zenci saatci ornegi verilmisti onceki sayfalarda ise yarayabilir.
Abi sinirim bozuldu valla yuh.
SOMEONESPECIAL
16-04-2013, 13:56
Yok şu an yaptığı kesinlikle beni tahrik etmek. Beni suça teşvik etmek.
Haklıyken suçlu duruma düşürmek ;)
SOMEONESPECIAL
16-04-2013, 13:58
Bu arada site güvenliği ve yönetimini nasıl korkuttuysa
adamlar resmen kendi göbeğini kendin kes dediler...
Güvenlikten ve yönetimden bi cacık olmaz anlaşıldı.
onursumer
16-04-2013, 14:08
yuh artık ya
abi bunlara en iyisi çaktırmadan ufak ufak pislik yapmak onceki bocekti fareydi vs vs
birde aklıma şu geldi eğer o şekilde yonetime şikayette bulunmuşlarsa yonetimde bu konuda yazılı vs bi kayıt veya şahitlik yapma ihtimalleri varsa
eşiniz ile iftira gibi birşeyden şikayetçi olma şansınız olabilirmi acaba ?
Göki gel senle Kerem abiyi bir ziyarete gidelim
Gidip ne yapıcaz ?
Gidip ne yapıcaz ?
Üst katı bir ziyaret yapardık
Üst katı bir ziyaret yapardık
Fedai ye benzer bi tipmi var bende, yazmak için yazma Aslan..
İş o raddeye gelirsek Kerem abi bizi 5 e katlar sen rahat ol, yazımıda iyi okursan ben olsaydım demişim ama ben değilim..
Boşuna demiyorlar ev alma komşu al diye , Allah yardımcınız olsun işiniz zor..
Dövseniz darptan uğraşcaksınız , başka türlü çözümü yok.Çok sıkıntılı bir durum..
SOMEONESPECIAL
16-04-2013, 15:22
Peki bende bel altı vursam bunları...
Sabahın 10,00'unda evden çıkıyorlar evdeki köpek akşama kadar yalnız...
Bunu hayvansever derneklere filan şikayet edebilirmiyim.
abı sat evı kurtul cok cıddıyım ya sıte cok oralarda cekılcek gıbı deıl mazallah sınırıne hakım olamazsın felan
Abi acaba şimdi sen bunları şikayet etsende bişey olmuyor nasıl olsa. E ozaman bizde onlar gibi yapalım nasıl olsa onlarda şikayet etse bişey olmayacak ? Yani onlar bizi bezdirecegine biz onları bezdirelim .
Geçmiş olsun, çok üzücü bir durum.Bende de aynı sıkıntı vardı üst katı haftada 1-2 uyarıyordum. 2 tane 4 - 5 yaşında çocuğu var.
Sonra benim çocuğum oldu.O zamandan beri ya kendi çocuğumun bağrış çağırışından onların sesini artık duymuyorum ya da sesleri kesildi.Hiç dikkat etmedim.Tek fark ettiğim çocuğum olduğundan beri bu konu aklımdan tamamen çıkmış :D
Al bu da sana biraz espri ile karışık morel olsun :D
Messi komşusundan kurtulmak için bakın ne yaptı? (http://emlak.haber7.com/emlak-gundemi/haber/1014600-messi-komsusundan-kurtulmak-icin-bakin-ne-yapti)
abi durum ortada işte önceki dediğimi boş geçelim.. ok.. bak ciddiyim cevval bir abla var bizim burda istersen.. olmadı kendin bul tanınmayan biri kapısına gitsin rezillik çıkarsın.. kocama yazmış felan diye bir cıngar koparsın arada da bassın sopayı.. ablamları bir haşlasın :D yani baya bir gürültü çıksın apartmanda herkes dökülsün kapıya karıları orosp. yerine koysun.. bütün herkese güzel bir rezil olsunlar..
SOMEONESPECIAL
16-04-2013, 16:28
abi durum ortada işte önceki dediğimi boş geçelim.. ok.. bak ciddiyim cevval bir abla var bizim burda istersen.. olmadı kendin bul tanınmayan biri kapısına gitsin rezillik çıkarsın.. kocama yazmış felan diye bir cıngar koparsın arada da bassın sopayı.. ablamları bir haşlasın :D yani baya bir gürültü çıksın apartmanda herkes dökülsün kapıya karıları orosp. yerine koysun.. bütün herkese güzel bir rezil olsunlar..
Olur mu dersin ?
Başarılı bi düşünce uygulanırsa baya işe yarar :icon_tup:
Olur mu dersin ?
abi neden olmasın çivi çiviyi söker.. :D özelden yazdım zten bu sana iki yol açar ya kadınları kurtarıp sana iyi bakmalarını sağlarsın yada iyice rezil eder onların kaçmasını sağlarsın.. düşünsene milletin kocasına sevgilisiyle takılan kadınlar apartmanda bu bütün herkesin ilgisini çeker :D
burkaykalyon
16-04-2013, 16:43
Kerem Abi Yalan Dünya dizisini hiç izledin mi bilmiyorum ama orada bir Zerrin karakteri var. Onun gibi bir kadın bulup göndersen ne derdin kalır ne tasan. Yemin ederim bak. Videolarını aç izle. Kötü komşulara karşı birebir yöntemleri vardı bir bölümde. :D
Ancak bu olayı yaptığında kadının başı belaya girmeyecek şekilde ayarlanması lazım.
söylediklerimi yanlış anlayamayın kimseyi küçümsemiyroum yada hor görmüryorum.. konsomatris yada gece aleminde takılan yaşı 40 larda bir abla onların a. kor orda azını açamazlar gün yüzü görmemiş laflar duyarlar onların çirkefleiği kendi dairesinde o tür hayat yaşan kadınlar erkekleri bile dize getirir .. yaa hatta valla bak gece çıkıcan travsti bulucan :D yeminle ne olcak ver 500 kağıt yeminle iflahını okur onalrın.. :D yalan da bulur dolanda başı belayada giremz ...
kerem abi iftira atmak hoş olmaz. sen zaten bunca zaman durduğuna göre beyfendi bir adam olduğunu kanıtlamışsın. sana yakışmaz iftira attırmak falan. bence sen eğer katlarda kamera yoksa, şahıslar evde yokken cidden çok kuvvetli yapıştırıcılar vs ile kapısını piç et.
delikte anahtar kır. arabası varsa kör noktada fan kısmında yumurta kır 1 koli. lastiklerini yar.
dikkat ettiysen bu işler beyfendilik ile olmuyor. laftan anlamazlar. yeri geldi mi heleki iftira atılır noktaya gelindi mi bence sende artık gerekeni yap..
harbiden düşününce ne olcak onlarda insan konuşcan derdini anlatcan ne kadar istersin dicen onalr yapar bu işi kadın gibi sonuçta hatta bir travestiyle başları belaya girerse kimseye yüzleri tutmaz :D
kerem abi iftira atmak hoş olmaz. sen zaten bunca zaman durduğuna göre beyfendi bir adam olduğunu kanıtlamışsın. sana yakışmaz iftira attırmak falan. bence sen eğer katlarda kamera yoksa, şahıslar evde yokken cidden çok kuvvetli yapıştırıcılar vs ile kapısını piç et.
delikte anahtar kır. arabası varsa kör noktada fan kısmında yumurta kır 1 koli. lastiklerini yar.
dikkat ettiysen bu işler beyfendilik ile olmuyor. laftan anlamazlar. yeri geldi mi heleki iftira atılır noktaya gelindi mi bence sende artık gerekeni yap..
bunlar o prosedürü geçmişler reis bunlara mustahak durumda konuyu okursan adam iftira atmışlar zaten .. eşini felan dövüyor diye.. bunlar iftara sayılmaz hem :D sadece ders vermek amaçlı..
bunlar o prosedürü geçmişler reis bunlara mustahak durumda konuyu okursan adam iftira atmışlar zaten .. eşini felan dövüyor diye.. bunlar iftara sayılmaz hem :D sadece ders vermek amaçlı..
tamamını okudum yazılanların. iftira atmak bence vicdanen yanlış birşey. kadınlar bu pisliği yaptı diye bunca zaman beyfendi gibi durmuş bi adam da mı iftira atsın. bu konuda ayrılıyoruz yoksa geri kalan her türlü pislikte aynı fikirdeyiz. ben olsam göki gibi çoktan parçalardım yani. olay benim hayat kalitemi değiştiriyorsa adamı madam ederim. kerem abi çok bile durmuş.
SOMEONESPECIAL
16-04-2013, 16:59
kerem abi iftira atmak hoş olmaz. Sen zaten bunca zaman durduğuna göre beyfendi bir adam olduğunu kanıtlamışsın. Sana yakışmaz iftira attırmak falan. Bence sen eğer katlarda kamera yoksa, şahıslar evde yokken cidden çok kuvvetli yapıştırıcılar vs ile kapısını piç et.
Delikte anahtar kır. Arabası varsa kör noktada fan kısmında yumurta kır 1 koli. Lastiklerini yar.
Dikkat ettiysen bu işler beyfendilik ile olmuyor. Laftan anlamazlar. Yeri geldi mi heleki iftira atılır noktaya gelindi mi bence sende artık gerekeni yap..
ama o bana iftira atmış... Karısını çocuğunu dövüyor bütün gece demiş :)
Splendour
16-04-2013, 17:00
köpek düdüğü alıp kullanabilirsin hocam köpekleri var demişsin
tamamını okudum yazılanların. iftira atmak bence vicdanen yanlış birşey. kadınlar bu pisliği yaptı diye bunca zaman beyfendi gibi durmuş bi adam da mı iftira atsın. bu konuda ayrılıyoruz yoksa geri kalan her türlü pislikte aynı fikirdeyiz. ben olsam göki gibi çoktan parçalardım yani. olay benim hayat kalitemi değiştiriyorsa adamı madam ederim. kerem abi çok bile durmuş.
zaten bende onu diyorum beyfendiliği bozmamak için kadına kadın :D olucak hee eğerki mevzuyu başlatcak olay hakkında diyorsan o ilk aklıma gelen.. o oldu ama bir sürü seneryo yazılır.. bu işe mesela yolda bu kadının arabasına çarptı veya yol kavgası baya tartıştılar .. sorna bizim eleman dedi seni bulucam görücen diye.. :D zaten biliyor evi gün sonra pat kadıpa seni bulcam demedimmi di,ye vercek küsküyü.. meselaa... daha bir çok şey olur...
coolvtec
16-04-2013, 17:04
her işte bir hayır vardır. bence de kiraya ver başka bir yere taşın. belki daha fazla seversin gittiğin yeri. gruruna yedirmeden en temizi bu.
bu tiplerle uğraşmaya kalkınca sinirin daha çok bozulur, yıpranırsın. sonuça varamama ihtimalin de var ki, bu durumda herşey boşa gider, yıprandığınla kalırsın.
kısa vade için sana CİPRAM yazıyorum kardeşim. her sabah yarım parça iç, ohhh, misss. :)
SOMEONESPECIAL
16-04-2013, 17:04
Ya benim susmamın tek sebebi bu tiplerin sağı solu belli olmaz...
Tutar 2 tane tinerci salar çocukla eşimin üstüne. çekincem o.
Yoksa bu iş çoktan bitmişti.
SOMEONESPECIAL
16-04-2013, 17:07
köpek düdüğü alıp kullanabilirsin hocam köpekleri var demişsin
düşündüm onu da ama duvarlar arası ne kadar etkili olabilir ki ?
ama o bana iftira atmış... Karısını çocuğunu dövüyor bütün gece demiş :)
tamamdır abim de bence git döv ama iftira atma. şunun için
Namus sahibi bir şeyden habersiz mü´min kadınlara (zina suçu) atanlar dünyada ve ahirette lanetlenmişlerdir. Ve onlar için büyük bir azab vardır. (24/23)
İftira Üzerine Ayetler (http://www.izafet.com/ayet-hadis-ve-dualar/391774-iftira-uzerine-ayetler.html)
aslında sadece bunun için değil bundan da önemli olan bir vicdan var. onlar pislikler ve pislikliklerini bu şekilde dile getiriyor olabilirler. sen kalitene yakışır şekilde durmuşsun bu zamana kadar. senin kalitene iftira atmak yakışmaz.
dediğim gibi her türlü ufak tefek *** püsür caydırma işlemini yap.
coolvtec
16-04-2013, 17:08
bel altı olaraktan ise bunlar gayet yapılabilir. :D
seb hiç haberin yokmuş gibi davran. aaaa, bak ben dedim size dersin komşulara :D
Ya benim susmamın tek sebebi bu tiplerin sağı solu belli olmaz...
Tutar 2 tane tinerci salar çocukla eşimin üstüne. çekincem o.
Yoksa bu iş çoktan bitmişti.
abi herşeyi geçtim ama işte o mevzu var zaten hep söylediklerimde ne olursa olsun senden geldiğini bilmemesi gerekiyor.. valla ben boş vaktimde gelip kendim bile saldırcak durumdayım.. yada dur .. abi aklıma yine bişi geldi ama bizim burda çevik kuvvetin orda polis elbiseleri satan yer var bir elbise bir kağıt çıkılsa kapıya buyrun hanımefendi alalım sizi karakola diyip götürsek bir yere daya azına silahı akıl dur hesabı korkutulsa.. olmamı.. :D
SOMEONESPECIAL
16-04-2013, 17:10
tamamdır abim de bence git döv ama iftira atma. şunun için
Namus sahibi bir şeyden habersiz mü´min kadınlara (zina suçu) atanlar dünyada ve ahirette lanetlenmişlerdir. Ve onlar için büyük bir azab vardır. (24/23)
İftira Üzerine Ayetler (http://www.izafet.com/ayet-hadis-ve-dualar/391774-iftira-uzerine-ayetler.html)
aslında sadece bunun için değil bundan da önemli olan bir vicdan var. onlar pislikler ve pislikliklerini bu şekilde dile getiriyor olabilirler. sen kalitene yakışır şekilde durmuşsun bu zamana kadar. senin kalitene iftira atmak yakışmaz.
dediğim gibi her türlü ufak tefek *** püsür caydırma işlemini yap.
Ha yok canım o kadar uzun boylu değil... Allah korkusu olmasa uğraşırdım diyorum ya...
Herşey yasal yolla olsun, haklıyken haksız duruma düşmeyeyim istiyorum....
Burası 960 daireleri bir site ve ben 2005 dan beri buradayım... 2 sene bekar oturdum.
İnsanlar az çok tanıyorlar kimin ne *** olduğu belli de insanların eli kolu bağlı kalıyor böyle.
bel altı olaraktan ise bunlar gayet yapılabilir. :D
seb hiç haberin yokmuş gibi davran. aaaa, bak ben dedim size dersin komşulara :D
yemin olsun korkulur sizden :D:D:D:D
SOMEONESPECIAL
16-04-2013, 17:12
abi herşeyi geçtim ama işte o mevzu var zaten hep söylediklerimde ne olursa olsun senden geldiğini bilmemesi gerekiyor.. valla ben boş vaktimde gelip kendim bile saldırcak durumdayım.. yada dur .. abi aklıma yine bişi geldi ama bizim burda çevik kuvvetin orda polis elbiseleri satan yer var bir elbise bir kağıt çıkılsa kapıya buyrun hanımefendi alalım sizi karakola diyip götürsek bir yere daya azına silahı akıl dur hesabı korkutulsa.. olmamı.. :D
Bütün pislik fikirler senden çıkıyor...:D
Yaw dana insanca korkutamazmısın ? İlla ağzına bi şey sokmak zorundamısın :)
Kaldı ki bu resmen adam kaçırmaya girer... Valla işte o zaman adamın anasını bellerler
Ha yok canım o kadar uzun boylu değil... Allah korkusu olmasa uğraşırdım diyorum ya...
Herşey yasal yolla olsun, haklıyken haksız duruma düşmeyeyim istiyorum....
Burası 960 daireleri bir site ve ben 2005 dan beri buradayım... 2 sene bekar oturdum.
İnsanlar az çok tanıyorlar kimin ne *** olduğu belli de insanların eli kolu bağlı kalıyor böyle.
abi katlarda ve otoparkta kamera var mı ? en önemlisi varsa bile kayıt yapıyor mu ?
SOMEONESPECIAL
16-04-2013, 17:17
abi katlarda ve otoparkta kamera var mı ? en önemlisi varsa bile kayıt yapıyor mu ?
Yok abicim yok....
Bütün pislik fikirler senden çıkıyor...:D
Yaw dana insanca korkutamazmısın ? İlla ağzına bi şey sokmak zorundamısın :)
Kaldı ki bu resmen adam kaçırmaya girer... Valla işte o zaman adamın anasını bellerler
abi senin dediğin insan tipini aklıma gelince :D bunlar az bile kalır.. ama demin bir abiye anlattım olayı oda dediki öle yapcana evi boşaltıyormuş gibi yapsın.. kiraya veriyorm desin iki tane travestiyi oturtursun eve 1 hafta :D hadi diyor onlarla uğrasın :D
Yok abicim yok....
e tamamdır abim işte :) çok kuvvetli tutkallarla neler neler yapılmazki. evlerinde yokken kapıyı fırça ile tutkallıyorsun. her noktasını. hem açılıp kapanırkenki birleşim noktalarını hemde yüzey kısmını. yerlere falanda dök paspaslarının altına kadar. bunu senin yaptığını bilemicekki. arabasına tutkallar yumurtalar. neler neler ufkun geniş abi yardır işte :D
150 tl evlat acısı gibi koyan kadına bu neler hissettirmezki :D
pislik bir fikir daha var aslında :D ama bu sefer can yakmak korkutmak yok.. bu kadar adamız forumda hergün birimiz kapısna gitsin.. :D randevu evi diye :D her gece ama aralıksız
-meraba adresi bilmem kim verdi bize karı lazım diye
.. :D :D ama her gece deli olurlar deli...
SOMEONESPECIAL
16-04-2013, 17:23
e tamamdır abim işte :) çok kuvvetli tutkallarla neler neler yapılmazki. evlerinde yokken kapıyı fırça ile tutkallıyorsun. her noktasını. hem açılıp kapanırkenki birleşim noktalarını hemde yüzey kısmını. yerlere falanda dök paspaslarının altına kadar. bunu senin yaptığını bilemicekki. arabasına tutkallar yumurtalar. neler neler ufkun geniş abi yardır işte :D
150 tl evlat acısı gibi koyan kadına bu neler hissettirmezki :D
Ama direk şüpheli kim olacak onların ve insanların gözünde ? Ahanda BEN :)
SOMEONESPECIAL
16-04-2013, 17:25
pislik bir fikir daha var aslında :D ama bu sefer can yakmak korkutmak yok.. bu kadar adamız forumda hergün birimiz kapısna gitsin.. :D randevu evi diye :D her gece ama aralıksız
-meraba adresi bilmem kim verdi bize karı lazım diye
.. :D :D ama her gece deli olurlar deli...
.................................................. ............................
Ama direk şüpheli kim olacak onların ve insanların gözünde ? Ahanda BEN :)
burda söylenen herşeyde sen olucaksın zaten :) sana kafayı takmışlar sonuçta. yasal olmayan her çözüm şeklinde mevzu senden geldiği bilincek. ya yasal yoldan takılcaksın yada forever illegal :D ben severim illegali yani. bizim insanımız adamlıktanda efendilikten de anlamaz.
Ben binaya her girişimde üst komşum akıllanmadan önce elektriklerini kesiyordum , arada suda olabiliyordu...
Ufak ufak canlarını sıkıyordum , evde kimse yoksa gece birden yüksek ses müzik açıyordum..Sonra yukardakilerin uyandıklarını anlayınca kapatıyordum.Komşuyla uğraşmak çok sıkıntılı bir iş..
SOMEONESPECIAL
16-04-2013, 17:27
burda söylenen herşeyde sen olucaksın zaten :) sana kafayı takmışlar sonuçta. yasal olmayan her çözüm şeklinde mevzu senden geldiği bilincek. ya yasal yoldan takılcaksın yada forever illegal :D ben severim illegali yani. bizim insanımız adamlıktanda efendilikten de anlamaz.
Bunlar anca ve anca yasal yolla bi şey halledemezsem olacak şeyler...
Bu akşam emniyete gidip bi görüşme yapacağım. Hayırlısı
delSol_power
16-04-2013, 17:28
Abicim, sat kurtul. O evden artık sana ve ailene hayır gelmez maalesef.
SOMEONESPECIAL
16-04-2013, 17:28
Abicim, sat kurtul. O evden artık sana ve ailene hayır gelmez maalesef.
Açtım ilan ***** SİTEYE :):):)
abi bak bir sürü fikir sundum :D makara yapmıyorum senin tarif ettiğin insan tiplerini bilirim lanet onlara.. neyse bu fikirler cidden işe yarar basit kolay şeyler aslında uygulandığında basitlik çıkar onlar rezil olur... birini tanımadan uyuz olursun ya işte ben bu karılara iflit oldum arkadaş.. :)
abi yasal olan yollar denenir ama.. şu koskoca sitede yükesek amir tandığı olan yakını olan biri yokmu bu olay çabuk halledilsin.. kadınları iki kez karakola alsalar.. biter bu olay
Geçmiş olsun, çok üzücü bir durum.Bende de aynı sıkıntı vardı üst katı haftada 1-2 uyarıyordum. 2 tane 4 - 5 yaşında çocuğu var.
Sonra benim çocuğum oldu.O zamandan beri ya kendi çocuğumun bağrış çağırışından onların sesini artık duymuyorum ya da sesleri kesildi.Hiç dikkat etmedim.Tek fark ettiğim çocuğum olduğundan beri bu konu aklımdan tamamen çıkmış :D
Al bu da sana biraz espri ile karışık morel olsun :D
Messi komşusundan kurtulmak için bakın ne yaptı? (http://emlak.haber7.com/emlak-gundemi/haber/1014600-messi-komsusundan-kurtulmak-icin-bakin-ne-yapti)
Aklıma Cemil SONSES geldi direk. Bana öyle bir ev bul ki emlakçı residans olsun böyük olsun önüm arkam sağım solum yavşak olmasın...