Orijinalini görmek için tıklayınız : Navitech teyple alakalı - usbden şarkıları okumama sorunsalı
Skyhawk34
05-04-2013, 21:25
öncelikle herkese merhaba ufak bir sorunum oldugu için konu açma gereksinimi duydum :)
teyp navitech in Navitech CDT-4700 MSU (Baştan teybi kır at yak fırlat diyenler olabilir ancak sorun yeni teybe gerek duymamam bu bana yetiyor :) )
http://imageshack.us/a/img841/4796/xb9v90jd4.jpg
ilk başta aux kablosunun fazlasıyla uzun olması nedeniyle gidip bi 16 gb verbatim marka flash bellek aldım
http://imageshack.us/a/img839/4685/60027851275715544978312.jpg
baktım şarkıların kimisi çalıyor kimisi başlangıç anı çalıp öteki şarkıya geçiyor fakat heralde 16 gb desteklemiyor diye 8 gb flash vardı onu kullanıyım dedim toshibanın denedim ve gördüğüm kadarıyla sorun hala devam ediyordu bendeki flashı cıkartıp baska araca taktıgım zaman ise sorun ortadan kalkıyor tüm şarkılar sıkıntısız vaziyette çalıyor
hala sorunun tam olarak nereden kaynaklandıgını çözmüş değilim teyple alakalı birşey ama nedeni nedir onu neden yapar kolay bir şekilde hallolurmu diye sormak istedim şu anda aux kablosundan aynı şarkıları dinleyerek devam ediyorum en ufak bir sorun yok
birde ufaktan pek kaliteli değil ama sorunun neden kaynaklandıgını gormenız acısından bir video çektim belki az çok bir tahmin yürütülür saniye :28 den itibaren
FUtGbSH9kXI
Link : Navitech CDT-4700 MSU - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=FUtGbSH9kXI)
Teşekkürler :)
darkmoon
05-04-2013, 21:40
çok neden olabilir otg kablondan sıkıntı olabilir kablon çok uzun geldi bana benimki kısacık usb flash belleğinin okuma hızından olabilir olabildiğince yüksek okuma hızına sahip usb bellek kullanmanı öneririm ama bunların hiç biri olmassa teypden kaynaklı olabilir. birde şarkılarda isimlerinde türkçe karakter varsa bazen onlarda sapıtır teypler atlama falan yapabilir.. arkadaşın jvc teypde türkçe karakterli dosya isimlerinde şarkıyı başa alıyordu misal..
Skyhawk34
05-04-2013, 21:42
anladım abi sağolasın ama aynı usbyi pioneer marka teybe taktıgım zaman en ufak sorun bile çıkartmıyordu kıllandıran kısmı o taraf
darkmoon
05-04-2013, 21:44
olabilir teypden teybe değişiyor sıkıntı yapma olur böyle şeyler :)
berkay_aydin
05-04-2013, 21:44
fakir herif birde konu açmaış :D :D
Skyhawk34
05-04-2013, 21:46
al işte hemen kır dök yak at tayfası geldi mantıklı açıklamalar isterken değişik olaylar yaşatacaksınız bana :D berkay sen anlarsın bi el atıver teybime :D
darkmoon
05-04-2013, 21:46
yalnız kablo aşırı uzun kaç metrelik kablo aldın sen oraya :D benim otg kablosu teybe giren erkek giriş ile usb ye giren dişi çıkış arası toplasan serçe parmağım kadar kablo var :)
Skyhawk34
05-04-2013, 21:50
yalnız kablo aşırı uzun kaç metrelik kablo aldın sen oraya :D benim otg kablosu teybe giren erkek giriş ile usb ye giren dişi çıkış arası toplasan serçe parmağım kadar kablo var :)
2 metre aux kablosu o zaten baktım çok saçma duruyor ondan flash bellek aldım ama telefonu baglamaya devam edıom o 2 metrelık kabloyla yoksa olmuyor işin içinden cıkamadım calmıyor sarkılarımı :D
darkmoon
05-04-2013, 21:53
o aux kablosumu bende otg kablosu sandım diyorum ne kadar uzun o öyle :) ..
Garantisi devam ediyorsa garantiye gönder gitsin :) Değiştirmek istemediğini belirtmişsin ama çok uygun fiyata piooner'ın çift amfi çıkışlı cd'siz teypleri var değiştirmek zorunda kalırsan aklında bulunsun.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-muzik-calar-oto-teyp-pioneer-mvh-1400-2-yil-garantili-vede-faturalidir-sok-fiyat-115855242/detay
Skyhawk34
05-04-2013, 22:00
Garantisi devam ediyorsa garantiye gönder gitsin :) Değiştirmek istemediğini belirtmişsin ama çok uygun fiyata piooner'ın çift amfi çıkışlı cd'siz teypleri var değiştirmek zorunda kalırsan aklında bulunsun.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-muzik-calar-oto-teyp-pioneer-mvh-1400-2-yil-garantili-vede-faturalidir-sok-fiyat-115855242/detay
anladım dostum çok sağolasın kolay bişeyse yaptırırım ama zaten zor bişeyse boşveririm değiştirmeden aux kablomla devam :)
Ben de Navitech kullaniyorum boyle salaklastigi zaman arkadan fisi cikar tak duzeltiyorum :) Genelde flashdiskle kullaniyorum ama bugune kadar oyle sıkıntı yasamadim
Skyhawk34
05-04-2013, 22:38
Ben de Navitech kullaniyorum boyle salaklastigi zaman arkadan fisi cikar tak duzeltiyorum :) Genelde flashdiskle kullaniyorum ama bugune kadar oyle sıkıntı yasamadim
bendede tuşlara basıom bazen yanlıs tus olarak algılıo mesela 1 e basıom 2 ye geçio falan sendede oylemı :D
berkay_aydin
05-04-2013, 22:38
o fiyatın biraz altına burda pioneer deh 5350ub satıyorlar sub çıkışlı filan harika bi teyp :D bu arada belleği çıkartıp takınca düzelmiyorsa çözülecek gibi görünmüyor :) teyp alınıcaksa doğubak'a gitmekte fayda var
Skyhawk34
05-04-2013, 22:40
o fiyatın biraz altına burda pioneer deh 5350ub satıyorlar sub çıkışlı filan harika bi teyp :D bu arada belleği çıkartıp takınca düzelmiyorsa çözülecek gibi görünmüyor :) teyp alınıcaksa doğubak'a gitmekte fayda var
sağol kanka o fikrinide değerlendircem
bendede tuşlara basıom bazen yanlıs tus olarak algılıo mesela 1 e basıom 2 ye geçio falan sendede oylemı :D
Ileri tusuna bastigimda geriye aldigi zamanlar oldu evet :D
tuşlar sapıtmaya başladıysa yeni teyp için para hazırla kontrol entegresi gidiyo demektir değiştirmek o teypten daha pahalı
usb sorununa gelincede aynı usb başka teypte çalışıyosa usb girişi yada çözücüleri bozulmuştur...
az bir ihtimallede olsa kontrol entegresi bozulduğu için kendi kendine iler atıyoda olabilir usbden hariç
Skyhawk34
07-04-2013, 14:33
tuşlar sapıtmaya başladıysa yeni teyp için para hazırla kontrol entegresi gidiyo demektir değiştirmek o teypten daha pahalı
usb sorununa gelincede aynı usb başka teypte çalışıyosa usb girişi yada çözücüleri bozulmuştur...
az bir ihtimallede olsa kontrol entegresi bozulduğu için kendi kendine iler atıyoda olabilir usbden hariç
anladım üstad güzel bi pioneer alalım o zaman :D
Teşekkür ederim ilgili şekilde açıkladıgın için