Orijinalini görmek için tıklayınız : tiguan 1.4 tsi 160
selam arkadaşlar
***** sitedeki bazı ilanlarda 2011 model makyaj öncesi kasa tiguanlar 151-175 hp arası işaretlenmiş. Makyaj öncesi kasalarda 160 lık motor kullanıldı mı, kullanıldıysa 4motion la yakıt tüketimi nasıldır?
edit:konuyu yanlış yere açmışım, aşırı beslemeye taşınabilir mi
Makyaj öncesi 1.4 tsi 150 lik olarak geçer.Makyaj sonrası da sadece DSG olanlar 150 olarak geçer onun haricinde manuel olarak 122 ve 160lık versiyonları da mevcuttur.
Ekonomik bir araç değildir ama o fiyatlara da alternatifi olmayan şık bir araç.4 motion olması bana birşey ifade etmiyor açıkcası jip alıyorum diyerek almam tiguanı hiçbir zaman o yüzden 122 manuel tercih edilmeli hem fiyatııda uygun.
Tiguan çok hoşuma giden bir araç 160 hp lik olanını kullananlar performansının çok iyi olduğundan söz ederlerdi.Yakıt konusuna gelirsek 122 ile 160 hp çok farklı yakmazlar
Arkadaşım kullanıyor 150 lık versıyonunu ve hıc ekonomık degıl.Tabı ıkıncı el fıyatına bakılacak olunursa hem sık hem 4 ceker hemde performansı guzel bır secenek.Ortalama hep 10 lıtrelerde dolasıyor kendısı de ekonomıye kasmadıgı ıcın.
Arkadaşım kullanıyor 150 lık versıyonunu ve hıc ekonomık degıl.Tabı ıkıncı el fıyatına bakılacak olunursa hem sık hem 4 ceker hemde performansı guzel bır secenek.Ortalama hep 10 lıtrelerde dolasıyor kendısı de ekonomıye kasmadıgı ıcın.
150 Hp araç 10 lt gayet ekonomik 100 hp lik sedanlar 10 litreden fazla yakıyorlar
mert_leon
11-03-2013, 20:04
Benim aracım tiguan 4motion 160 lık motor. 10 lt şehir içi ortalaması var aracın. Ayrıca şehir için bu fiyatlara alınacak en ekonomik ve kullanışlı araç olduğunu idda ediyorum. Vergisi bir kere 1.4 binek araç diliminden ödeniyor. Karda da üstündeki yaz lastikleriyle beni baya mutlu etti. Haberlere kadar çıktık. Bu rakama alınacak en mantıklı araç. 122 lik ile 160lık arasındada yakıt farkı olacağını sanmıyorum. Araç 1800 kg civarında 122 lik motor bunu kaldırana kadar yakacağını yakar zaten ;)
teşekkürler cevaplar için