Orijinalini görmek için tıklayınız : detailing Ankara
Emre Ekrem
26-12-2012, 12:14
Ankara şaşmazda detailing yapan bir yer vardı, ismini ve adresini bilen varsa bana iletebilir mi?
Ankara şaşmazda detailing yapan bir yer vardı, ismini ve adresini bilen varsa bana iletebilir mi?
Şaşmazda değilde Etlikte düşünürseniz eğer yardımcı olabilirim Boom Garage olarak..
Uygulama yaptığımız araçları facebook sayfamızdan ve web sayfamızdan(güncellenmekte) görebilirsiniz.
www.facebook.com/boomtuning
Boom Garage | Araç Kaplama Ankara, Boya Koruma Ankara, Cam Filmi Ankara, Far Temizliği Ankara (http://www.boomgarage.com)
d.berkay
26-12-2012, 14:02
Sasmazda değil Ivedikteydi o arkadaş.. Ancak devretmis sanırım dükkanı..
Ne tarz bir uygulama yaptırmayı düşünüyordunuz?
OttOman06
27-12-2012, 14:27
ivedikdeki arkadaş devretti dükkanını etlikde boom garage var
Mert dükkanı devretti (Detailing Car) ama tek çalışıyor diye biliyorum istersen no.sunu pm'lerim.
Onun dışında Konya yolunda Gölbaşı istikametinden şehre giderkenki Opet benzinliğin orada bulunan Bu'haar adlı dükkanı tavsiye ederim, Meguiars ürünleri kullanıyor ve aracı 0 km. fabrika çıkış haline geri döndürüyorlar çok iyiler.
mert0640
27-12-2012, 15:10
dükkanı devrettim dogrudur...
halen detailing işine devam etmekteyim imzam daki telefondan ulaşabilirsiniz...
Detailing dendimi size Berkay Abiyi tavsiye ederim!!
Demir Berkay Yavrucuk "DBY Detailing"
İnanın kesinlikle pişman olmazsınız.
http://www.techturkey.com/forum/members/16997-dberkay.html
P.m. atarsanız gerekli geri dönüşü yapar isterseniz telefon numarasınıda mesaj atabilirim ;)
Size yaptığı bir kaç uygulamayı gösterse zaten kararınız bir miktar şekillenir :)
koray ozan
29-12-2012, 23:16
Berkay Yavrucuk iyidir :)
schizophrenic
29-12-2012, 23:26
verilen paranın karşılığı alınsın isteniyosa mert bu konuda çok iyi ,
numarası
0537 623 54 52
Mert'i tavsiye ederim bende.
Uygulaması yapılan arabaları canlı görmedim ama yaptıran memnun olan arkadaşlarım var.
İşini itina ile yapıyor.
tdipower
29-12-2012, 23:37
dükkanı devrettim dogrudur...
halen detailing işine devam etmekteyim imzam daki telefondan ulaşabilirsiniz...
mert kardeşim on numara iş çıkartıyor kesinlikle tavsiye ederim ;)
Mert'ler gecen hafta tanıştık, zaten tanısmadanda detailingdeki ustalığını arkadaslarımdan duymuştum :) yaptıgı birkaç aracı canlı gördüm harkulade..Çarşamba gunü bizim düldül üde bırakıcaz mert e hayırlısıyla.sonucu görmeden tahmin edebiliyorum.ankarada ikamet eden herkesede gönül rahatlığıyla tavsiye ederim..:)
Mert derim baskada bisey demem :)
MERT işinin ehli yaptığı işler ortada emin ol pişman olmazsın
CasabLanca
16-04-2013, 18:12
Mert'ler gecen hafta tanıştık, zaten tanısmadanda detailingdeki ustalığını arkadaslarımdan duymuştum :) yaptıgı birkaç aracı canlı gördüm harkulade..Çarşamba gunü bizim düldül üde bırakıcaz mert e hayırlısıyla.sonucu görmeden tahmin edebiliyorum.ankarada ikamet eden herkesede gönül rahatlığıyla tavsiye ederim..:)
düldülün işi bittikten sonra bal dökme çikolata döküp yalama gibi fantezilerden kaçalım başkan :D:D
düldülün işi bittikten sonra bal dökme çikolata döküp yalama gibi fantezilerden kaçalım başkan :D:D
Eve çıkarttım Ayna olarak kullanıyoruz kanka :icon_tup:
Fastcare Olarak Şaşmaz da yeni bir yer yapıyoruz, tadilatımız sürüyor malesef fakat 15 güne çok özel butik bir mekan açılmış olacak. Ayrıntılı bilgi ve irtibat numaraları için fastcare.com.tr adresini kullanabilirsiniz.
Fastcare Olarak Şaşmaz da yeni bir yer yapıyoruz, tadilatımız sürüyor malesef fakat 15 güne çok özel butik bir mekan açılmış olacak. Ayrıntılı bilgi ve irtibat numaraları için fastcare.com.tr adresini kullanabilirsiniz.
Can Hergüner'i tanırım karting pistinden ötürü baya muhabbetimiz vardır kendisi çok iyi niyetlidir :)
Can Hergüner'i tanırım karting pistinden ötürü baya muhabbetimiz vardır kendisi çok iyi niyetlidir :)
Can bir tanedir :) 10 Mayıs da yeni yerimize bekleriz.
Detailig Garage • Detay Ara Bakm • Oto boya Koruma • Cam Filmi • Detailing Garage Profesyonel Ara Bakm (http://www.detailinggarage.com.tr) yeni yerimize bekleriz arkadaslar
Detailig Garage • Detay Ara Bakm • Oto boya Koruma • Cam Filmi • Detailing Garage Profesyonel Ara Bakm (http://www.detailinggarage.com.tr)
denizalpakinci
23-04-2013, 12:46
Bende yaptırmayı düşünüyorum,pasta cila boya koruma ortalama ne kadara mâl oluyor?Aracı yeni aldım bütçeyi çok zorlamadan Ankarada nereye yaptırabilirim ?
Tesekkurler.
ortalama fiyat alsak süper olur
CasabLanca
24-04-2013, 15:54
Bende yaptırmayı düşünüyorum,pasta cila boya koruma ortalama ne kadara mâl oluyor?Aracı yeni aldım bütçeyi çok zorlamadan Ankarada nereye yaptırabilirim ?
Tesekkurler.
detailing garage merte ulaş ayrıntılı bilgi verir kardeşim
denizalpakinci
25-04-2013, 09:00
detailing garage merte ulaş ayrıntılı bilgi verir kardeşim
Ulaştım abi,çayını içmeye gidicem yakın zamanda :)