PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tr"deki Air Suspension lu araçlar

Sayfa : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Semii
18-04-2013, 01:03
bu havalı aır rıde ın yol tutusu nasıl bılen varmı ?

Boyle bi sistem sence nekadar yol tutar bro.mantign ne dior yazsana allah askina ? :)

Edit: gerci forumda coiloverdan cok daha iyi yol tutuyor dien arkadaslar vardi. Çökerler simdi bana :D

Benim tek derdim herkes gorduklerini yasadiklarini yazsin kim bilir kac kisi yaptirmayi dusnuyor.insanlar dogrulari gorup karar alsinlar...

Seven7
18-04-2013, 01:10
EM-RE abi senin aracında hiçbir şey olmasa bile 10 kişiden 8'i beğenir, tekrardan maşallah.
Bu kadar aracını yapan kişilerin sorunsuz gezeceğine zaten ihtimal vermiyorum, sadece sorunların önemsenmiyor olması mı diyeyim lafı bile edilemez türden sorunlar olduğunu mu bilmemek şüphelendiriyor insanı. Sonuçta bundan kısa bir süre önceye kadar air denilince akla Bursa geliyordu ve piyasadaki çoğu araba Bursa'dan çıkma. Kişiler fotoğraflar dışında yorumlarını da yazsa çok daha yararlı bir hale gelir.
Şuan tam kafa karıştırıcı hale geldi durum.

elpadre
18-04-2013, 01:10
Boyle bi sistem sence nekadar yol tutar bro.mantign ne dior yazsana allah askina ? :)

Edit: gerci forumda coiloverdan cok daha iyi yol tutuyor dien arkadaslar vardi. Çökerler simdi bana :D

Benim tek derdim herkes gorduklerini yasadiklarini yazsin kim bilir kac kisi yaptirmayi dusnuyor.insanlar dogrulari gorup karar alsinlar...

yok nan cıdden merak edıyrum yol tutusu nasıll genel olarak ben performansa onem verıyrum dunkı adamda deyılım neyn ne oldugunu ıyı bılıyurm hıc aır rıde lı araca bınmedım o yuzden soruyrum nasıldır dıye kotuyse kotudur aga ıyıse ıyıdır alt tarafı bunu merak edıyrum :)

bartubasot
18-04-2013, 01:12
Bursa hayrettin abi yapımı air sahibi olarak bunuda arkadaş cevremizden konustugumuz herkese söyledim ztn kumandanın diotları değişti okadar baskada hiç bir sıkıntı yaşamadım.hava kacırma vs, bazı kumandalarlada sinyal karışıyo arada sırada okadar. Açıkcası böle sıkıntılar duyuncada çok sasırıyorum benim basıma gelmediği için. Çok geçmiş olsun inşallah sıkıntınız halolur.

Semii
18-04-2013, 01:18
yok nan cıdden merak edıyrum yol tutusu nasıll genel olarak ben performansa onem verıyrum dunkı adamda deyılım neyn ne oldugunu ıyı bılıyurm hıc aır rıde lı araca bınmedım o yuzden soruyrum nasıldır dıye kotuyse kotudur aga ıyıse ıyıdır alt tarafı bunu merak edıyrum :)

Neyse kanka ben daha bisi demiyorum.suan kullananlar yazsin bence.ben bunu 2-2.5 sene once kullaniyordum :) suan durum belki farklidir ( hic sanmiyorum yazlan sikayetler ayni )

Ancak Allah askina ben parayi verdim durumu gordum merak eden bassin parayi gorsun modundan cikalim.dunya paralar veriliyor.iyiyse iyi kotuyse kotu diin.son bi ricam kullanicilar yazsin arka sokaktan donup gelenler degil...

EM-RE
18-04-2013, 01:19
Bursa hayrettin abi yapımı air sahibi olarak bunuda arkadaş cevremizden konustugumuz herkese söyledim ztn kumandanın diotları değişti okadar baskada hiç bir sıkıntı yaşamadım.hava kacırma vs, bazı kumandalarlada sinyal karışıyo arada sırada okadar. Açıkcası böle sıkıntılar duyuncada çok sasırıyorum benim basıma gelmediği için. Çok geçmiş olsun inşallah sıkıntınız halolur.

Tesekkur ederim.İnsallah sorunsuz kullanmaya devam edersiniz.
Soylemek istedigim tek sey buydu.
Simdi bartunun yazdigi ile ne hayri usta tahtlara cikti nede benim yazdiklarimla kotu oldu.
Özellikle belirtiyorum konu ne hayri ustaya dönsun nede baska bir garaja...
Zaten susmak isteyenler birsey yazmiyacaktir.
Benim derdim bu airla..

berkercakmak
18-04-2013, 01:25
Geçmiş olsun diyeyim EM-RE
bu konuyu başından beri takip ediyorum, daha aracımı almadan bu konunun peşine düştüm.Aynı senin gibi bende alacağım arabayı sadece bu iş için alacağım. Yazdan beri fiyat alıyorum soruyorum ediyorum. Ama nedense hiçbir adam akıllı cevap alamadık (ha belki aracımız olmadığından şuan sallanmamış olabiliriz) ,
bu air in fiyatı neden yazdan bu yana iki katına çıktı dedik , yaptıran arkadaşlar demediğini bırakmadı bize .
Umarım şu başlık altında şak şak çılıktan çok olumlu olumsuz paylaşımlar yapılır ve ben dahil olmak üzere herkes bilgilenir.

elpadre
18-04-2013, 01:39
Neyse kanka ben daha bisi demiyorum.suan kullananlar yazsin bence.ben bunu 2-2.5 sene once kullaniyordum :) suan durum belki farklidir ( hic sanmiyorum yazlan sikayetler ayni )

Ancak Allah askina ben parayi verdim durumu gordum merak eden bassin parayi gorsun modundan cikalim.dunya paralar veriliyor.iyiyse iyi kotuyse kotu diin.son bi ricam kullanicilar yazsin arka sokaktan donup gelenler degil...

ulen bı soru sordum cvplamadın bıle yol tutusu nasıldı bunun ?

erdi52
18-04-2013, 07:50
Şahsen bursaya 4-5 araç götürdüm hayri ustaya berkay'ın wos wos haricindeki araclarda ciddi bi sıkıntı olmadı. kumanda frekansları karışıyodu bazılarında 50 tl vererek kumandaları değiştirdik. biraz daha sağlam olsun kafamız rahat olsun diye 10 tl verdik 70'lik role felan koyduk.

Muayeneye Ben giricektim evet fakat aracımı gecen hafta sattım yinede sattıgım arkadasla beraber muayeneye gidicem. Kesin Geçer die herhangi bi iddiam yoktu.Kafamdaki olabilecekleri yazdım ,muayeneyi yapan kişiye bağlı dedim eski mesajlara bakılırsa. ben 1,5 yıldı kullanıyorum gayette memnunum ailemle 3 defa karadenize köye gidip geldim 1 ayda köy yollarında kullandım orjinal jantlarıyla.

bi defa arka sağ körük patladı oda benden kaynaklandı 110 lira verdim körük alıp taktım yarım saatte. bunların dışındı ciddi bi sıkıntı yaşayan arkadaşım olmadı. ŞAK ŞAK'cılık için yazmıyorum arkadaşlar bunu. gördüklerimi bildiklerimi ve yaşadıklarımı yazdım.herhangi bi kar yada çıkarım yoktur. Tek amacım yardımcı olmak.beni arayıp yaptırcam diyen arkadaşlara gelip aracı görüp inceleyip bakıp o şekilde karaar vermelerini söylüyorum. İsteyene Herzaman fazladan çayımız var gelip görüp bakıp inceleyebilir.

Örnek alınacak adamsın abi , haklısın kesinlikle :)

Ben şahsınız adına asla yanlış birşey düşünmedim yazdıkalrınız az çok takip ederim , anlatmak istediğim sıkıntı var yazınca zaten yeni gelişmekte olan bir iş herkesin akfasında sorular var ***** burayı okuyanlar da hatrı sayılır kişiler.. İnsanımız okuduğunu evirip çevirip çok farklı noktalara getiriyor bunu hepimiz biliyoruz bu sebepten yaptığınız açıklama tam anlatmak istediğim gibi olmuş elinize düşüncelerinize sağlık :)

EM-RE hocam anlatıklarında haklısın fatihin yazdıklarına birebir katılıyorum. Pm atıyorum müsait bi zamanında bana dönersen sevinirim

oguzhan999
18-04-2013, 08:13
Edt..........

elpadre
18-04-2013, 08:19
yol tutusuu nasıll bunlarınn bı allahın kuluu sordugum soruya cvp alamadım yaw ıllakı custom yapılan ıste sorun olabılır sonucta el işi ınsan uretıyor bunu yol tutusuyla ılgılı bılgı almak ıstıyurm yaaw

erdi52
18-04-2013, 08:23
yol tutusuu nasıll bunlarınn bı allahın kuluu sordugum soruya cvp alamadım yaw ıllakı custom yapılan ıste sorun olabılır sonucta el işi ınsan uretıyor bunu yol tutusuyla ılgılı bılgı almak ıstıyurm yaaw

abi kusra bakma ya :)ben memnundum gayette iyiydi :)

oguzhan999
18-04-2013, 08:28

yahu bi video çekemedik zamanında , gayet başarılı melii abi ama burdan söylemekle olacak iş değil doğru değil bence , bu taraflara geldiğinde ara...şöyle diyim :) jettayla 12*-130 istersen kapıları gösteriyodun arkadan - yada kutu gibi 3-4 şerit değiştiriyodun

elpadre
18-04-2013, 08:36
yahu bi video çekemedik zamanında , gayet başarılı melii abi ama burdan söylemekle olacak iş değil doğru değil bence , bu taraflara geldiğinde ara...şöyle diyim :) jettayla 12*-130 istersen kapıları gösteriyodun arkadan - yada kutu gibi 3-4 şerit değiştiriyodun

toplam kac kgdur tahmınıı + muaneden gecermı bu ıcat ?

German_Caddy
19-04-2013, 09:59
Gecmiş olsun... Ama bu sistemler aractan araca degişkenlik gösteriyor.. Bende aracını Silverado ile aynı zamanda yaptırdım suana kadar hiç bir sıkıntı cıkmadı en yuksekte zaten herkezin bildigi gibi sert oldugu için konfor olmuyor.. Direk bursadaki işiçiligi suclamak haksizlik olur benim aracımda makaslı konfor yol tutus on numara coilden daha komfor lu 35 yanak lastıklerle coillerden daha basık sekilde gezerken bile orj konforunda geziyorum dedigim gibi aractan araca degişiyor benim sistemimde yapılan işçiligi gören makas ustaları bile sasırıyor adam imkansizi basarıyor bazı araclarda...;)

EM-RE
19-04-2013, 10:12
Gecmiş olsun... Ama bu sistemler aractan araca degişkenlik gösteriyor.. Bende aracını Silverado ile aynı zamanda yaptırdım suana kadar hiç bir sıkıntı cıkmadı en yuksekte zaten herkezin bildigi gibi sert oldugu için konfor olmuyor.. Direk bursadaki işiçiligi suclamak haksizlik olur benim aracımda makaslı konfor yol tutus on numara coilden daha komfor lu 35 yanak lastıklerle coillerden daha basık sekilde gezerken bile orj konforunda geziyorum dedigim gibi aractan araca degişiyor benim sistemimde yapılan işçiligi gören makas ustaları bile sasırıyor adam imkansizi basarıyor bazı araclarda...;)

Senin adına sevindim ;)

levent--
19-04-2013, 10:14
Kimse kusura bakmasın ama bu iş bana intihar gibi geliyor. 120'le giderken o sistem bir arıza verse beni kim kurtarıcak?
Ki durduğu yerde arıza verip beyni sapıtan sistem giderken de aynı şeyi yapabilir

German_Caddy
19-04-2013, 10:32
Kimse kusura bakmasın ama bu iş bana intihar gibi geliyor. 120'le giderken o sistem bir arıza verse beni kim kurtarıcak?
Ki durduğu yerde arıza verip beyni sapıtan sistem giderken de aynı şeyi yapabilir

Hangi beyinden bahsediyorsunuz alt tarafı 2 tane valf var onlarda koruklerin içindeki havayı geri atma ihtimali yok valflerden 28 bar dayanıklı presli hortum gidiyor köruklere köruklerin patlama olasılıgıda %10 zaten yaptıran kişiler dekor için yaptırıyor gazlamak isteyenler yaptırmıyor ama gazlasan bile yol tutusu cok cok iyi..

German_Caddy
19-04-2013, 10:38
Birde şu var yolda giderken hortum,körük vs hava kacırdı veya patladı zaten tek sag veya sol tek basına inmiyor dengeli indigi için yol hakimiyetini kaybettirecek bir durum yok en fazla çamurluklar açar :D

*AddO*
19-04-2013, 10:46
AGAir Caddy'yi kullandm, sistem gayet iyi. Hayri usta iyi iş çıkarmış. Konforun coiloverdan farki yok. Dekorcuların kesinlikle dusunmesi gerek bu sistemi :))

STP
19-04-2013, 11:21
Hangi beyinden bahsediyorsunuz alt tarafı 2 tane valf var onlarda koruklerin içindeki havayı geri atma ihtimali yok valflerden 28 bar dayanıklı presli hortum gidiyor köruklere köruklerin patlama olasılıgıda %10 zaten yaptıran kişiler dekor için yaptırıyor gazlamak isteyenler yaptırmıyor ama gazlasan bile yol tutusu cok cok iyi..

Hayatında bındıgın en ıyı yol tutan araba neydı?

Göki,ZD
19-04-2013, 11:24
Bi timetrial a bakar çok çok iyi yol tutmalarını görmek

AşkınS.
19-04-2013, 11:29
Air ve coilli aynı marka model araçlar piste girsin denesin göki abininde dediği gibi pilotajda önemli bi etken ama..

XoR
19-04-2013, 11:32
Bi timetrial a bakar çok çok iyi yol tutmalarını görmek

Air pist için uygun olsaydı tüm pist yarışlarında amortisör ve yay kombinasyonu yerineAir olurdu :) hangi pist arabasında Air var ?

Göki,ZD
19-04-2013, 11:33
Air ve coilli aynı marka model araçlar piste girsin denesin göki abininde dediği gibi pilotajda önemli bi etken ama..

2 side aynı viraja, max süratte girsin, air, air olmazsa :D

Semii
19-04-2013, 11:41
2 side aynı viraja, max süratte girsin, air, air olmazsa :D

onun vebalini ödeyemessin hacı :D

German_Caddy
19-04-2013, 11:55
Hayatında bındıgın en ıyı yol tutan araba neydı?

Benim bindiğim en iyi yol tutuşlu arabanın ne önemi var , konuyu neden hemen oraya çektin. Ben karşılaştırmamı arabamın; stock , coilover ve yaylı haline göre yapıyorum. Hepsini denedim çünkü. Sonuç net. Bana soru sorucaksan Caddy ile ilgili sor. Reklama gerek yok.

STP
19-04-2013, 12:00
Benim bindiğim en iyi yol tutuşlu arabanın ne önemi var , konuyu neden hemen oraya çektin. Ben karşılaştırmamı arabamın; stock , coilover ve yaylı haline göre yapıyorum. Hepsini denedim çünkü. Sonuç net. Bana soru sorucaksan Caddy ile ilgili sor. Reklama gerek yok.

Cok cok ıyı yol tutuyo yazıyosun sonrada soru sorunca cevırıp bıde reklam felan karıstırıyosun hayırdır alı? Sızın yol tutus kavramınız ne cok merak ettım. Reklama gerek yok dıyerek benım reklam yapma pesınde oldugumu mu soyledın anlayamadım?

STP
19-04-2013, 12:02
Air pist için uygun olsaydı tüm pist yarışlarında amortisör ve yay kombinasyonu yerineAir olurdu :) hangi pist arabasında Air var ?

Cok ıyı yol tutmasının ımkanı olan bı sıstem degılkı yaw hersey ortada :)

EM-RE
19-04-2013, 12:18
Cok iyi yol tutsun diye yapilsaydi,tirlara koymazlardi..
Hee kötu bir sistem olsaydida tirlara koymazlardi.
http://i1112.photobucket.com/albums/k496/Xdream505/1D29F8ED-8366-49AD-B486-83F70B21FE25-4351-000002A1138CA94F.jpg
Üstünde brüt 24 ton + konteyner var oda sanirim 6 ton civarinda..
Kafayi yedim iyice ya :)

German_Caddy
19-04-2013, 12:24
Cok cok ıyı yol tutuyo yazıyosun sonrada soru sorunca cevırıp bıde reklam felan karıstırıyosun hayırdır alı? Sızın yol tutus kavramınız ne cok merak ettım. Reklama gerek yok dıyerek benım reklam yapma pesınde oldugumu mu soyledın anlayamadım?

Senin reklama ihtiyacın yok.
Bir önceki yazımda belirttiğim gibi, kıstaslarımı okudun. Gerisi beni ilgilendirmiyor şu anda.
Bu konuda tartışacak bir şey yok. Ben Caddy ile ilgili; yaylı, coilli, airli tecrübelerimi edindim ve tercihim kesinlikle air. yol tutuş olsun basıklık halindeki konfor olsun bana göre on numara..

STP
19-04-2013, 12:27
Coil ile kistas ettim diyosun ama markamiydi coil? Kw, koni vs gibi? Yapma coil zaten belli yere kadar tutunur oda tatminkar deil

baretta
19-04-2013, 12:48
Air yaptırmanın amacı en alçak konumda da en yüksek konumda da rahatça konforlu bir şekilde gezmektir , garaja girerken , yokuştan inerken sürtüyorsa arabayı kaldırıp geçersin , yol tutuş falan hikaye onu geçin...

Ben D2 ye 6500 TL verip aracıma taktığımda yol tutsun diye değil arabanın sürteceği yerlerde kaldırıp rahat rahat gezebileyim diye , ailemle gezerken aman oradan yavaş geçeyim sürter aman buradan yavaş geçeyim sürter diye düşünmemek için taktırdım , baktım ki en yüksek konumda konforun k si yok , yol tutuş zaten bahsetmiyorum daha önce KW v2 kullanmış birisi olarak söylüyorum bunu da , e niye verdim bu kadar parayı ben ? O kadar para verip bir de sorunlarla uğraşacak vaktim de yok sabrım da yok benim , konuştum iade ettim sökme ücreti 500 TL almadım sadece he bunu kimse kabul etmez ki Junique ile ilgili böyle bir konu açmıştım zaten teşekkür mahiyetinde...

O zamanlar haram basık , önemli olan her yerde basık gezmek deyip duruyordu millet , noldu da şimdi önüne gelen air yapmak için yırtınıyor ?

Air Ride yapıyorsanız ; tek amacınız olmalı görsellik....

Konfor , yol tutuş... Yok öyle birşey... Sistemin mantığına ters...

Ben bu sistemi 2012 model 0 km aldığım 3000 km de iken taktığım 7000 km de iken söktüğüm 1.6 TDI Golf'e taktım...

Hee sisteme karşı falan değilim , yine olsa yine yaparım belki görsellik istediğim aracımda ama kimse şakşakçılık yapmasın...

İyiyse iyi , kötüyse kötü... Neye göre iyi neye göre kötü...

halilkarakas
19-04-2013, 13:17
ben ramonun yaptığı arabalardan sadece corsaya bindim...konfor nasıl yok ? 5 cm yay takılmış gibi konfor ve yol tutuş var ...

erdi52
19-04-2013, 13:36
Cok iyi yol tutsun diye yapilsaydi,tirlara koymazlardi..
Hee kötu bir sistem olsaydida tirlara koymazlardi.
http://i1112.photobucket.com/albums/k496/Xdream505/1D29F8ED-8366-49AD-B486-83F70B21FE25-4351-000002A1138CA94F.jpg
Üstünde brüt 24 ton + konteyner var oda sanirim 6 ton civarinda..
Kafayi yedim iyice ya :)

senin durum vahim zaten:D

tuner faruk
19-04-2013, 14:29
Anılın dediği gibi sistemin amacı zaten belli arabam yol tutsun viraj kasıyım vs. diye düşünen varsa yaptırmasın zaten çünkü sistemin amacı çok iyi yol tutturmak değil.

Konfor olarak ve yol tutuşu olarak şunu söyleyeyim amortisörün sertliği yumuşaklığı kişinin isteğine kalmış bi durum ben sert olsun istiyorum derse amortisör ona göre ayarlanıyor yumuşak olmasını istiyorum diyorsa ona göre ayarlanıyor.
Yumuşak olan sistemde ideal kullanım basıklığında aracın konforu yaylı arabanın konforu gibi oluyor.

Anıl senin amortisörler gerçekten çok sertti Türkiye şartlarına göre bu bi gerçek.
Bizde D2'nin sistem mantığını kullanıyoruz fakat amortisör yumuşaklığını kişinin isteğine göre ayarlıyoruz.

Ben gazlayıp yanlayacağım diyen kişi zaten yaptırmasın he ben hard kullanmam düz yolda evet gazlarım durduğu yerde dip basar keyfini çıkartırım gerektiği yerde gerektiği şeyleri yaparım dekor yaparım diyen insan yaptırsın.

aslan
19-04-2013, 14:40
İşte budur Faruk beklenen açıklama teşekkürler

Mr.K
19-04-2013, 15:48
Yahu zaten ydisinda yapan gavurlara vs bakip ozeniyoruz ya,onlarda aslinda amaci disinda kullaniyo.Firmalar zaten off-road use only diyolar.Sitelerine girin inceleyin,normal kullanim sartlarinda vs olan seylerden kullanici sorumludur diyede yaziyo bi cogunda:D

ama tr`de her zaman,bisey yapilirken etinden sutunden yararlanilmak istendigi icin,kimse sadece basar basmaz*net* olarak bakmiyo:D yaninda gene biseyler bekliyo,komfor olsun bide kw3 gibi yol tutsun heeeah :D mis bebekler bebeyi

Mert-
20-04-2013, 13:23
İçeriden sistemi kontrol ederken 2 seçenek mi var? ya dibe kadar basıyor ya da tamamen kaldırıyoruz gibi?Mesela en dibin biraz üzerinde bırakabiliyor muyum?

Boost Up
20-04-2013, 15:53
Merhabalar, dun gecenin 3 une kadar ramorex nickli Ramazan abi ugrasti. Arac alfa romeo giulietta. Aracta air sisteminden once h&r 3.5 luk yay vardi. Teste ciktigimizda virraja girdik, direksiyon bile vurdu Ramazan abi, en ufak atma kopma savurma yoktu. Bende bi coilover kadar yol tutus beklemiyordum tabii ama en az yayli arac kadar yol tutusu var, hatta dahada iyi.

Telefondan yaziyorum, yazimda hatam varsa kusura bakmayin.

TRSemih
21-04-2013, 14:27
34 NCV 02 Giulietta

http://m.youtube.com/watch?v=8C0KyXF6QvE&feature=youtu.be&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3D8C0KyXF6QvE%26feature%3 Dyoutu.be

Mr.K
21-04-2013, 14:30
Giulietta Air Ride - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=8C0KyXF6QvE)

8C0KyXF6QvE

B.Koçer
21-04-2013, 15:03
Ulan berk hayırlısı olsun ne ara yaptırdın airi :D jantları ne ara mavi yaptın hızlı adamsınnn dikkat et bence 4-5 cm daha inebilirse harika olur :)

tuner faruk
21-04-2013, 16:19
Ulan berk hayırlısı olsun ne ara yaptırdın airi :D jantları ne ara mavi yaptın hızlı adamsınnn dikkat et bence 4-5 cm daha inebilirse harika olur :)

Şuan Berk in karter yerde,en dipte gitmesi imkansız zaten karter ve kuleler daha fazla basılmasına izin vermiyor malesef :)

Boost Up
21-04-2013, 17:04
Berkay, degisik bi jant gelicek azcik sabret:D

Faruk valla ellerinize emeginize saglik, o kadar ugrastiniz cocugun arabasi bi moka benzedi hahahahha:D

EM-RE
21-04-2013, 18:23
Dun alfayi sonaxta inceledim,tesadufen karsilastik sagolsun arabasinin her yerine baktirtti, korukler gostergeler,hersey cok stabil calisiyor.İnsallah sorunsuz skntisiz binmeye devam eder.

anıl turan
22-04-2013, 10:35
bende dun Alfayi fenerbahcede gordum, masallahi var..

berkercakmak
23-04-2013, 19:49
Videolarda bir şey dikkatimi çekti. Körüklerde ki havayı boşaltırkende kademeli olarak basılıyor. acaba kontrol dışı bir hava akışı olup şasinin yere vurmasımı önlenmek isteniyor yada başka bir sebebi varmı ? Aracı olan veya bu konu hakkında bilgisi olup aydınlatan olursa çok memnun olurum

bartubasot
23-04-2013, 21:07
Kumandadan kademeli dustugu icin oyle yoksa icerden direk indirebiliyosun

MCN21
23-04-2013, 21:14
elinize saglık güzel olmus :D

bide konuyla alakasız olucak ama aracın sahibi forumdaysa lipi nerden almıs acaba ?

erdi52
24-04-2013, 07:36
Videolarda bir şey dikkatimi çekti. Körüklerde ki havayı boşaltırkende kademeli olarak basılıyor. acaba kontrol dışı bir hava akışı olup şasinin yere vurmasımı önlenmek isteniyor yada başka bir sebebi varmı ? Aracı olan veya bu konu hakkında bilgisi olup aydınlatan olursa çok memnun olurum

bartunun da yazdığı gibi kumanda modülüne bağlı istersen farklı bi modülle bir defa tuşa basmanla körüklerdeki havayı sıfırlayabilirsin

berkayGLRN
24-04-2013, 09:14
http://n1304.hizliresim.com/18/s/mdfhc.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

tuner faruk
24-04-2013, 15:43
elinize saglık güzel olmus :D

bide konuyla alakasız olucak ama aracın sahibi forumdaysa lipi nerden almıs acaba ?

Lip ve marşpiyeller Ramazan abinin Berk'e hediyesi :)

bektas_talay
25-04-2013, 18:17
A3 arkadaşımın Focus benim , audi bitti focusun alt yapısı tamam sadece körükler takılıp bagaj düzenlemesi kaldı pazartesi salı bitmiş olacaktır

http://farm9.staticflickr.com/8530/8681375568_0c953ba06f_z.jpg (http://www.flickr.com/photos/88157189@N07/8681375568/)

http://farm9.staticflickr.com/8404/8681368518_7296b138e9_z.jpg (http://www.flickr.com/photos/88157189@N07/8681368518/)

http://farm9.staticflickr.com/8120/8681368496_3fa37d1afc_z.jpg (http://www.flickr.com/photos/88157189@N07/8681368496/)

http://farm9.staticflickr.com/8526/8680258439_facd10cae0_z.jpg (http://www.flickr.com/photos/88157189@N07/8680258439/)

biz kolduğu söküyoruz çalışıyoruz arkadaşlar yayılıp sefa sürüyor :D

http://farm9.staticflickr.com/8380/8680258417_18d65b68fe_z.jpg (http://www.flickr.com/photos/88157189@N07/8680258417/)

http://farm9.staticflickr.com/8122/8680265983_07232e4947_z.jpg (http://www.flickr.com/photos/88157189@N07/8680265983/)

nostra
25-04-2013, 19:57
Güle güle kullanın ama bence ön yeteri kadar düşmemiş.

erhanarici18
25-04-2013, 23:37
hadi hayırlısı bektaş
senin arabayı canlı canlı göremedik bi türlü

Sam
26-04-2013, 03:48
hadi hayırlısı bektaş

Bro dumandan pek göremezsin zaten :D

Şu air işi bitsin çok fena fotolar gelicek :)

erhanarici18
26-04-2013, 09:16

Şu air işi bitsin çok fena fotolar gelicek :)

JAY Civic
Bektaş Focus
Çağatay A3...

foto değil laaa arabayı istiyom ben
özer kaç kere çağırdı hep işim var işim var

bektas_talay
26-04-2013, 13:34
Güle güle kullanın ama bence ön yeteri kadar düşmemiş.

Doğru , şaseyi kesmek istemedik ama bu gidişle davlumbazlar sökülüp şase kesilecek ve alt muhafaza iptalinden sonra tamamen düşecek

hadi hayırlısı bektaş

Skodayı gördün demi , bunu görmedin sen :D

enjektör ve turbo büyütmeyi bekle asıl duman için

foto değil laaa arabayı istiyom ben
özer kaç kere çağırdı hep işim var işim var

aynen geçen gördüm geçtim önüne duman attımda sen değilmişsin galiba özer dedi :D

FaBeRgE
26-04-2013, 13:55
focus sadece air için mi bu kadar söküldü ? Eğer öyle değilse air için nereler sökülüyor ? Aracı basıcaz diye sonradan aracın her tarafından ses gelmesin :)

bektas_talay
26-04-2013, 16:08
focus sadece air için mi bu kadar söküldü ? Eğer öyle değilse air için nereler sökülüyor ? Aracı basıcaz diye sonradan aracın her tarafından ses gelmesin :)

hayır normalde sökülmüyor , sadece ben temiz işcilik istediğim için kendim söktüm
ses gelme gibi bir problem yok bu sadece bir uydurma yani ben arabamın heryerini söktüm taktım neredeyse 50 kere ama ses gelmiyor iş düzgün yapılır soketler kırılmaz ise ses gelmez :)

normalde arka koltuk çıkıyor , arka bagaj havuzu boşaltılıyor tüp vs geldiğinden , ve göstergenin nereye koyulmasını istiyorsanız orası okadar tabiki haliyle ön takım arka takım :)

berkoral
26-04-2013, 17:01

tesekkür ettim, 18 jant var sırada inşallah. jant alayım biraz daha incek.

berkoral
26-04-2013, 17:03
Dun alfayi sonaxta inceledim,tesadufen karsilastik sagolsun arabasinin her yerine baktirtti, korukler gostergeler,hersey cok stabil calisiyor.İnsallah sorunsuz skntisiz binmeye devam eder.

Rica ederim ne demek her zaman, inşallah sizin araçta istediğiniz gibi olur.

berkoral
26-04-2013, 17:03

kumanda da indirme tuşuna basıp çekiyorum, basılı tutunca kendi sonuna kadar iniyor.

erhanarici18
27-04-2013, 01:31
aynen geçen gördüm geçtim önüne duman attımda sen değilmişsin galiba özer dedi :D

iki kere gördüm de park halindeydi
yeşil jantlar vardı :D

dumanı da anca pedere yedirirsin zaten :D :D :D

S.Özeren
27-04-2013, 01:34
Doğru , şaseyi kesmek istemedik ama bu gidişle davlumbazlar sökülüp şase kesilecek ve alt muhafaza iptalinden sonra tamamen düşecek

şase traşlatmak diyelim biz bu işe ,kesmek deyince millet yanlış anlar :D çok bir traşlatmakta gerekmiyor bildiğim kadarıyla ucundan hafif traşlı sünnet iş görüyor . yanlış mı biliyorum ?

Jerky
27-04-2013, 02:30
Orjinal bir sistemin pist performansı, yol tutuş konusunda fikir verebilir sanıyorum.

Ultimate Track Car Challenge - Air Lift Performance Bagged Subaru STi @ 2012 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=1ScCHuaCLrM&list=UUf55aAf-YBQAywnnwqX3Edg&index=1)

1ScCHuaCLrM

Fatih_
27-04-2013, 21:35
Hala koyulmamış ben koyayım bari gördükçe içim gidiyor :)
HayroAir

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/401205_563866653657410_361475241_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/922753_563866406990768_1485236165_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/417851_563294160381326_1715591858_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/72843_563264467050962_951462083_n.jpg

_sinan_
27-04-2013, 21:56
Vallahi bmw'yi hiç beğenmedim açıkcası. Sanki 64 impala uzadıkça uzuyor arkada doğru düz. Bmw karakterini kaybetmiş bence, umarım sahibi beğenir : )

Tarık V.
27-04-2013, 22:01
Vallahi bmw'yi hiç beğenmedim açıkcası. Sanki 64 impala uzadıkça uzuyor arkada doğru düz. Bmw karakterini kaybetmiş bence, umarım sahibi beğenir : )

e93'lerin üstü açıkkenki havası hep öyle ama benim çok hoşuma gidiyor :)
Jant ve lip hoşuma gitmese de eline sağlık Hayrettin abinin. Farklı bir jantla arkayı da hafif kaldırdığı zamanı düşünemiyorum :p

low&slow
29-04-2013, 01:24
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-frc1/484562_10201161178939937_1714637621_n.jpg

Air loading :)

Etu55
29-04-2013, 02:14
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-frc1/484562_10201161178939937_1714637621_n.jpg

acil daha gösterişli janta ihtiyacı var :)

bmw bbs lm lerle değilde karpuzlarla yıkım durur :cool:

Berat_yapi
29-04-2013, 02:26
[IMG]http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-frc1/484562_10201161178939937_1714637621_n.jpg

Pug olarak tek galiba ? Maşallah çok iyi duruyor..

ahmetmalcok
29-04-2013, 02:56
Pug olarak tek galiba ? Maşallah çok iyi duruyor..

galiba bende oyle saniyoru , rengini degistirsende jantlarin bir nebze daha gosterebilir kendini masallah .

Mr.K
29-04-2013, 14:26
yahu su arkadan itisler bi yanlarken vs genel bi bilgi verseler ne guzel olur

CBT
30-04-2013, 17:47
valla pejoya maşallah. airden sonra bomba olucak bence. takipteyim :) bu arada böyle yırtık bi jant rengi yakışır o kadar basıklığa bence :D

tuner faruk
03-05-2013, 20:26
http://i.imgur.com/bqJXy0x.jpg?1

Bu haftanın Spy shot ı :)

hüsor
03-05-2013, 20:30
206 nın sadece önlere mi air olucak ?

mhmtyyl
03-05-2013, 21:35
acil daha gösterişli janta ihtiyacı var :)

bmw bbs lm lerle değilde karpuzlarla yıkım durur :cool:

bu araca karpuz jantlar emin misin?

low&slow
03-05-2013, 22:37
206 nın sadece önlere mi air olucak ?

http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-frc1/485580_10201211247471619_1583691054_n.jpg

Komple yapılıyor. Önler yüksek fotoğrafta arkalarda bu şekilde :rolleyes:

erhanarici18
03-05-2013, 22:52
yıkım geliyo :)
insigniaaa

KOSEREN
03-05-2013, 22:54
Of of o koca çamurluk içleriyle ne basılır insignia.Kışın belediye ye kiralanılır,air in parası çıkar :D

ENGean
04-05-2013, 00:40
insignia yı merak ettım.

öncekı sayfada kırmızı cabrıo nun oldugu 4.resımde arkada civic var, air olacagı ıcınmı camurlugu sokulmus durumda acaba arkdslar bılgısı olan varmı ?

Seven7
04-05-2013, 01:07
insignia yı merak ettım.

öncekı sayfada kırmızı cabrıo nun oldugu 4.resımde arkada civic var, air olacagı ıcınmı camurlugu sokulmus durumda acaba arkdslar bılgısı olan varmı ?

Engin abi o araca da air yapılıyor bildiğim kadarıyla, 17 jantlarının üzerine oturtacaklardı aracı. Ama şimdiye kadar çıkmış olması gerekiyordu baya zaman geçti çünkü.

Tarık V.
04-05-2013, 09:55
insignia yı merak ettım.

Abi o civic'e 18 jant koyacaklarmış, Hayri abi de dip basarken jantın nereye geldiğini daha rahat görmek için sökmüş çamurluğu.

Fatih_
04-05-2013, 21:23
Engin abi o araca da air yapılıyor bildiğim kadarıyla, 17 jantlarının üzerine oturtacaklardı aracı. Ama şimdiye kadar çıkmış olması gerekiyordu baya zaman geçti çünkü.

HayroAir

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/931245_483026008437326_1468563224_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/944270_483026148437312_1852365101_n.jpg

ENGean
05-05-2013, 00:39

Abi o civic'e 18 jant koyacaklarmış, Hayri abi de dip basarken jantın nereye geldiğini daha rahat görmek için sökmüş çamurluğu.

tşkler arkdslar cvplar ıcın.
air bile olsa camurlukları söktürme işlemine sıcak bakamadım malesef.

KOSEREN
05-05-2013, 00:43
Bu air işinde gözü tamamen karartmak gerek sanırım..

Gökhan Bilgin
05-05-2013, 01:13
O civic o halde yürümez 17leri taktığımızda lk ya gitmiyodu giderde araba için gitmemesi iyi olur :D

gökan
06-05-2013, 19:56
cıvıc cok kotu duruyor

Fatih_
06-05-2013, 21:59
Jant seçimi yanlış bence.

Renge uyumlu bir jant takılırsa çok dikkat çekici olur

tunceR
06-05-2013, 22:01
sunroof sonradan mı yoksa özel sipariş mi civicin

Melih-Ö
06-05-2013, 22:02
İnsigniayı bugün canlı gördüm, dehşetül vahşet :D

Vtec
06-05-2013, 22:08
sunroof sonradan mı yoksa özel sipariş mi civicin

Sonradan yapılma diye biliyorum

KOSEREN
07-05-2013, 00:24
Honda'nın ilacı oem vti jantı..

E.Bozoglu
07-05-2013, 00:29
http://imageshack.us/a/img12/4876/32076614046793613971880.jpg

tuner faruk
07-05-2013, 13:27
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/944219_605813956095285_1427774460_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/944840_605814242761923_214026820_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/302973_605814492761898_1735966830_n.jpg

İnsignia'nın detaylı fotoları bugün yarın gelir,Corsa'da Cuma günü bitmiş olucak İnşallah :D

Göki,ZD
07-05-2013, 13:29
Şişman kamyon hafta sonuna yetişmezse yazıflatıcam seni:):D:)

tuner faruk
07-05-2013, 13:31
Şişman kamyon hafta sonuna yetişmezse yazıflatıcam seni:):D:)

Huahaua :D Bir yandanda onunla ilgileniyoruz dün Emre abiylede konuştuk :)

Göki,ZD
07-05-2013, 13:36
Haberim var kolay gelsin, ben yine söyliyim tehdit edim dedim :D

Low-Rider
07-05-2013, 13:39
hey maşallah her hafta başka arabalar çıkıyor ortaya elinize sağlık, liftte gelmiş mis gibi olmuş

enesTI2
07-05-2013, 13:39
Yasin Hayırlı olsun kardeşim =) bitirde bi Foto moto çekelim :)

aslan
07-05-2013, 13:42
Bu cumartesi şu Ramazanın yanına bir uğrayalım bakalım yakından görmek lazım yaptığı işleri

aybarsdnr
07-05-2013, 14:09
Leon a yaptırmak konusunda çok kararsızım. doğru bir jant seçimiyle güzel olur gibi ama değer mi acaba

eneserol
07-05-2013, 14:22
Aybars kıyma arabana her tarafını delik deşik edecekler :(

Low-Rider
07-05-2013, 14:31

Montaj yapılırken nereler deliniyor bilgi verir misiniz?

tuner faruk
07-05-2013, 14:38

Bilmediğimden soruyorum nereleri deliniyor gerçekten?

Tarık V.
07-05-2013, 15:14
Maşallah çok güzel bir başlangıç yaptınız, Allah utandırmasın.

halilkarakas
07-05-2013, 15:19
Maşallah çok güzel bir başlangıç yaptınız, Allah utandırmasın.

yaptıkları 10. araba :S :D

halilkarakas
07-05-2013, 16:49
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/919906_605879532785734_282943673_o.jpg

berkercakmak
07-05-2013, 18:55
http://imageshack.us/a/img12/4876/32076614046793613971880.jpg

suan ***** sitede satılık olan mı ?

Tarık V.
08-05-2013, 21:46
yaptıkları 10. araba :S :D

Ben başlangıç ile en son yaptıkları aracı kastetmedimki, sonuç itibari ile ne kadar eski bir düşünce olsa da faaliyete yeni geçen bir mevzu. Yekten takip ediyoruz zaten herkesi :)

S.Özeren
11-05-2013, 09:03
İnsignia bitmis halini cok merak ediyorum

AhmetYılmaz
11-05-2013, 09:18
İnsigniayı dün akşam gördüm. Gerekeni yapmış. :D

|| CaNeR ||
11-05-2013, 10:43
İnsignia'nın jantlarının modeli nedir ?

BerkayKamaci
11-05-2013, 15:43
Yasin arkadaşımızın corsası kendi foruma üye değil resmi ben paylaşıyorum. Customworks Ramazan usta tarafından yapıldı araba.

http://i.imgur.com/lzdSdtz.jpg

YsnErhn
11-05-2013, 16:46
Corsa efsanee olur. Masallah

alper_pug
11-05-2013, 17:50
Takla atacak gibi duruyor corsa :)

tuner faruk
11-05-2013, 19:57
İnsignianın fotoğraflarını çektik bugün teslim ettik yarına kadar koyarım fotoğraflarını, Yasin'in aracıda Perşembe akşamı bitti jantları değiştikten sonra fotoğraflarını çekecektik değişmiş bu hafta çekeriz:)

GokhanK.
12-05-2013, 13:17
Şu muayene işi ile ilgili olarak açıklama yapıcak arkadaşlar vardı ne oldu onlara ? :)

akucukdogan
12-05-2013, 13:45
Yine zevk meselesi ama corsanın jantları beni değiştirin diye çığlıklar atıyor resmen. :)

TuGaY_TaN
12-05-2013, 14:04
Kafa basık bı moda trend dı ama corsa eşşeğin kulağına su kacırmıs :) tüm araclara masallah :)

İbrahim Erdem
12-05-2013, 20:15
Corsa amuda kalkmış :D

painkller
12-05-2013, 20:30
maşallahı var araçların vallahi. yalovada bir scirocco var dip basık duruyor park halinde yürürken hiç görmedim ama, air var diye zannediyorum bilen duyan varmı?

birde muayne işini bende merak ediyorum nasıl oluyor ?

dragon07
12-05-2013, 20:34
corsa taklaya gelmiş :D

Tarık V.
12-05-2013, 21:08
Zekice :)

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/944289_486315784775015_769671901_n.jpg

SiMaO
12-05-2013, 21:18
maşallahı var araçların vallahi. yalovada bir scirocco var dip basık duruyor park halinde yürürken hiç görmedim ama, air var diye zannediyorum bilen duyan varmı?

birde muayne işini bende merak ediyorum nasıl oluyor ?

Facebookta gördüm bende 77 plakalı beyaz air yapılmış gebzede başka bi yer daha yapıyor air ordada yeşil megane III focus veya mondeo ve farklı araçlar yapılmış fotoları görmüştüm

tuner faruk
12-05-2013, 22:46
Muayene için daha öncedende yazmıştım yine yazayım kullanılan körükler TÜV onaylı fakat şimdiye kadar muayeneye giden bir araç olmadı bizim yaptığımız.

tuner faruk
14-05-2013, 23:14
Opel İnsigniAir :)

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/599262_609005702442777_2115762035_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/601821_609005289109485_1536735248_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/954626_609004619109552_290037818_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/942758_609005239109490_68498682_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/405629_609005149109499_2068810459_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/969832_609004972442850_1545929672_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/970305_609004899109524_942172101_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/969660_609005472442800_760404791_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/417958_609005765776104_1068740989_n.jpg

Devamı: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.609004089109605.1073741829.567770023233012&type=1

E.Bozoglu
15-05-2013, 00:04
http://imageshack.us/a/img560/2481/22975614046787280639127.jpg

stak67
15-05-2013, 00:17
insignia değilde önündeki l200 ne kadar güzel görünüyor öyle

ALPER-VNS
15-05-2013, 05:30
ya kızmayın zevk meselesi ama bu dip basık airli arabalar bozukmuş da o yüzden böyle duruyomuş gibi geliyo bana :) mercedeslerin, touareglerin bozuluyo da dip basılıyo ya o hesap :)

CGTY
15-05-2013, 07:28
ya kızmayın zevk meselesi ama bu dip basık airli arabalar bozukmuş da o yüzden böyle duruyomuş gibi geliyo bana :) mercedeslerin, touareglerin bozuluyo da dip basılıyo ya o hesap :)

Aynen bana da öyle geliyor. Benim E39'a bile millet, noldu amortisör mü patladı diye soruyordu. Bunlara gelen tepkileri düşünemiyorum bile. :)

Air var diye arkayı sonuna kadar indirmemek lazım bence. Ön dip olabilir ama arka bi tık yüksek bırakılsa daha iyi durur. Faydalı bi sistem tabi orası tartışılmaz.

Tnc Ens
15-05-2013, 08:45
Air'in haram basık olarak değerlendirilme çağlarındayken...

http://j1305.hizliresim.com/19/h/n2nyq.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

http://p1305.hizliresim.com/19/h/n2nyt.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Kadyr
15-05-2013, 08:47
Bizim arkadasta yapti air mondeo ya hem kirmizi kaplatti hem air.guzel duruyorda suan isteyim resim yok malesef

Seven7
15-05-2013, 09:20
Bizim arkadasta yapti air mondeo ya hem kirmizi kaplatti hem air.guzel duruyorda suan isteyim resim yok malesef

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/943722_137056459820675_1004833287_n.jpg

Bu mudur? Gölcük semalarında geziyor bu araç. Marjinal bir duruşu var.

SiMaO
15-05-2013, 14:09
Aynen bu araç
Maşallah insigniayın arkayı 1-2 tık kaldırıp foto çekmek lazım bi garip duruyor böyle

m. ali öz
15-05-2013, 19:11
İnsignia güzel olmuş elinize sağlık. Ve öndeki L200 çok iyiymiş :)

Draniela
15-05-2013, 19:27
Aynen bu araç
Maşallah insigniayın arkayı 1-2 tık kaldırıp foto çekmek lazım bi garip duruyor böyle

Oturan boğa :)

yagizgokmen
15-05-2013, 20:59
İnsignia air güzel olmuş birde arka silecek dikkatimi çekti :)

oğuz
16-05-2013, 19:18
süspansiyon bu kadar esniyor araç kaldırılıp indirilince.rot yada balans ayarlarında problem olmuyor mu.yay takınca bizim araçta rot ayarı oynamıştı da merak ettim..

Low-Rider
16-05-2013, 19:27
süspansiyon bu kadar esniyor araç kaldırılıp indirilince.rot yada balans ayarlarında problem olmuyor mu.yay takınca bizim araçta rot ayarı oynamıştı da merak ettim..

Balans ile alakası yok bu durumun.

Yay sökmek için amortisörü söküyorsun doğal olarak rot ayarın bozulur

m. ali öz
16-05-2013, 19:36
İnsignia air güzel olmuş birde arka silecek dikkatimi çekti :)

liftback :icon_tup:

yagizgokmen
16-05-2013, 20:35
liftback :icon_tup:

baktım google dan bi kaç model daha var sahibinden de baktım onlarda da yoktu :D

AYHAN ÜLKER
16-05-2013, 23:01
Oyy massllahhhh ;)

es026
17-05-2013, 13:28
Maşallah çok büyük emekler var fakat bir şeyin aşırısı hoş olmuyor. Dip basık görüntü her araçta göze hitap etmiyor. İnsignia olmamış malesef.

levent--
17-05-2013, 14:57
Arabayı yere sıfırlayanlar 1, bodybuilding yapıp sonuna kadar şişenler 2.

Bu 2 sine de bir şeyi çok yapmanın illa güzellik getirmeyeceğini anlatmak gerekir. Herşey tadında güzel.

Emr53
17-05-2013, 15:08
BorAir ;)
http://s1305.hizliresim.com/19/k/n4xff.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Dragger
17-05-2013, 16:35
Fotograf cekerken arkayı 1 tık yukarda bırakmak lazım :)

İnsignia ordan kaybetmis, jantları da cok güzel degil bana göre.

Elinize emeğinize saglık tabiki :)

tuner faruk
17-05-2013, 16:40
İnsignia ön arka eşit marşpiyel düz olacak şekilde böyle duruyor arkası önden daha fazla düşüyor ve araçta daha önceden konkav jant olduğundan arkada kamberde var o nedenle bu şekilde duruyor şahsen benimde gözüme hitap etmiyor ama sahibi bu şekilde istediğinden yapacak bişey yok :)

ENGean
18-05-2013, 01:24
genelde cogu airli araclarda arka daha fazla ddusuyor,neden acaba?

Mr.K
18-05-2013, 01:43
valla konuyla alakasız belki ama geçenlerde simsiyah bitane insignia gördüm(nerde gordugumu bıle hatırlamıyorum:hehe:)
jantları orj opelde 20-21-22 neyse artık
gayet tatlı basıktı zımba gibi duruyodu:D basmakla olmadıgı bazı ıslerın insignia canlı örnek.

gökan
18-05-2013, 02:04
İnsgna bnde begenmedim...birde qrka onden basik olunca cok kotu gozukuyo

Berker Y.
18-05-2013, 14:10
Bide air'ın tadına biz bakalım dedik MAŞALLAH..

http://img109.imageshack.us/img109/1401/img20130518wa0000.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/109/img20130518wa0000.jpg/)

JDM VTİ
18-05-2013, 14:21
maşallah kardeşim çok güzel olmuş.

XoR
18-05-2013, 14:22
Şu air'li arabaların garip duruşlarından dolayı sevmiyordum. Ama Punto yıkım olmuş duruşu çizgisi karoser ile air basıklığının uyumu mükemmel maşallah.

desibel
18-05-2013, 14:33
punto harbiden çok iyi olmuş basıklık jant falan harbiden mükemmel olmuş kazasız belasız kullanmak nasip olsun...

EMİR
18-05-2013, 14:43
puntonun jantlar nedir öyle ya :) yıkım yıkım daha iyisi olamazdı herhalde :)

Seven7
18-05-2013, 15:07
Son zamanlarda çıkan belki de en güzel araçlardan biri olmuş Punto. Jant seçimi de nokta olmuş. Maşallah.

serkanaygün
18-05-2013, 15:14
Puntonun jant renk basıklık kombinasyonu nokta atışı olmuş. Herşey yerli yerinde. Maşallah diyelim.

fussy
18-05-2013, 15:19
Punto çok iyi olmuş be :icon_tup:

levent
18-05-2013, 15:31
Punto her şeyiyle 10'u haketmiş gerçekten :)

bora1311
18-05-2013, 15:38
punto harika olmuş :)

doush
18-05-2013, 15:42
Punto'ya bir kaç sayfa daha yorum yazabiliriz o kadar güzel olmuş

hüsor
18-05-2013, 15:45
Punto inanılmaz maşallah :)

ERTAN
18-05-2013, 16:33
Punto çok güzel olmuş maşallah

nitrO_Oxide
18-05-2013, 16:45
punto ezmiş :)

erdalss
18-05-2013, 16:50
puntoyu çorluda gördüm sanırsam gerçekten çok tehlikeli o değilsede airsiz aynısı var. maşallah gerçekten fevkalade :)

taytay
18-05-2013, 17:07
punto herşeyiyle mükemmel olmuş maşallahh .

sülüman
18-05-2013, 17:16
araçta nerde duruyor nasıl calısıyor onun fotosunu koyarmısınız.

berkayGLRN
18-05-2013, 22:47
Punto cok guzel olmus masallah ..

exvitermini
18-05-2013, 22:59
punto harbiden olmuş...

KOSEREN
18-05-2013, 23:02
Punto ya bi tam altında benden :)

h.guroglu
18-05-2013, 23:02
punto harbiden nokta atışı olmuş maşallah

Kadyr
18-05-2013, 23:19
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/943722_137056459820675_1004833287_n.jpg

Bu mudur? Gölcük semalarında geziyor bu araç. Marjinal bir duruşu var.

Evet o gezmeye gelmistir oraya.arac degisik oldu kaplama rengini bana sorsaydi arkadasim ates kirmizi derdim yada audi mavisi var onu derdim ama bunu begenmis.air iyi oldu yoksa tas dusuruyorduk icinde:)

Birkan61
18-05-2013, 23:30
Evet o gezmeye gelmistir oraya.arac degisik oldu kaplama rengini bana sorsaydi arkadasim ates kirmizi derdim yada audi mavisi var onu derdim ama bunu begenmis.air iyi oldu yoksa tas dusuruyorduk icinde:)

mondeoyu yakın zamanda bende gördüm gölcükte. Gölcükte okuyorum :)

nitrO_Oxide
18-05-2013, 23:46
Bugün kullandık baya indir kaldır kurcaladık :D

Maşallah kocaman

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/487444_376424622476037_1472677554_n.jpg

ENGean
19-05-2013, 01:01
corsa nın jantlar degısıcek mı?

nitrO_Oxide
19-05-2013, 08:11
corsa nın jantlar degısıcek mı?

Jant basit iş engin ya değişir :)

gece rüyama girdi nalet corsa :D

aqustic
20-05-2013, 08:22
Aracın dört tarafını airle yere tamamen indirdikten sonra içerden düğme ile arkayı iyice yukarı kaldırınca ön taraf yere sürtüyor mu arkadaşlar?

erdi52
20-05-2013, 13:24
Şu muayene işi ile ilgili olarak açıklama yapıcak arkadaşlar vardı ne oldu onlara ? :)

yaşıyolar merak etme hocam ayrıca açıklama derken neyi kasdettin anlamadm.?

aracımı sattım alan arkadaşla beraber gidicez ve görücez geçicek mi geçmiycekmi sonucuda buraya belirticem en azından herkesin az çok bilgisi olur.

GokhanK.
20-05-2013, 14:53

aracımı sattım alan arkadaşla beraber gidicez ve görücez geçicek mi geçmiycekmi sonucuda buraya belirticem en azından herkesin az çok bilgisi olur.

Açıklama derken ; geçip geçmediğini yada sorun çıkartıyorlar mı çıkartmıyorlar mı? gibi açıklamalar.

Sonuç olarak dünya kadar insan sırf şu muayene davası yüzünden air e soğuk bakıyor. O yüzden yani...

oguzhan999
20-05-2013, 16:32

kanka kaç ay oldu senin muayene ? 4-5 aydır dönüyo muhabbeti dimi

erdi52
21-05-2013, 08:26
Açıklama derken ; geçip geçmediğini yada sorun çıkartıyorlar mı çıkartmıyorlar mı? gibi açıklamalar.

Sonuç olarak dünya kadar insan sırf şu muayene davası yüzünden air e soğuk bakıyor. O yüzden yani...

işte bizde görücez bakalım sorun çıkartıcaklarmı. dediğin gibi muayene olayından dolayı soğuk bakan bi çok arkadaşm var benmde.

kanka kaç ay oldu senin muayene ? 4-5 aydır dönüyo muhabbeti dimi

aynen knk ya arabayı verdiğim cockta çalışıyo şehirdışına gelip gidiyo zamanı yok gidemedik bi türlü:confused:

Boost Up
22-05-2013, 17:32
http://i744.photobucket.com/albums/xx82/Boost_Up/675E4620-314B-4346-9B62-4E2E20C17BD8-9335-000006158437F967_zpsf4b05237.jpg

therev
22-05-2013, 17:35
kanka daha guzel fotosu var arabanin onu koyun :)

Boost Up
22-05-2013, 17:37
kanka daha guzel fotosu var arabanin onu koyun :)

hangisi, bende doğru düzgün bu var sadece yav

h.savas
22-05-2013, 18:56
alfa bana göre bu güne kadar yapılmış en güzel airli araç,maşallah...

m. ali öz
22-05-2013, 19:00
Alfa tadında olmuş maşallah

ondertopcu
22-05-2013, 21:20
Alfa cok cok iyi olmus Masallah

dkaya87
22-05-2013, 21:31
punto'yu tek geçerim maşallah.

cix boy
22-05-2013, 23:35
alfa çok iyi ya maşallah

Dragger
23-05-2013, 18:07
Punto son zamanlarda gördüğüm en güzel airli araba :) Mini jantları, basıklığı vs müthiş. :)

Alfa da güzel olmuş, audi jantları yakışmış.

Bu gidişle air yapmak için bir araba alcam herhalde :D

Schumi
23-05-2013, 23:31
Punto ve Alfa bence en yakışıklı Airli araçlardan. Birde Insignia var. Ben nedense şu VAG grubunda araç basılınca arka tekerin öne gelmesine acaip derecede uyuz oluyorum.

ErdemEKŞİ
23-05-2013, 23:41
Giulietta Air Ride - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=8C0KyXF6QvE)

8C0KyXF6QvE

arkadaki rcz e de air ride yapıldı mı? videosu bulunabilir mi?

nefret007
24-05-2013, 11:18
Merhaba ;
Bende bir kaç kare paylaşayım,
Prof. Fotoğrafları bir kaç gün içerisinde yine bu başlık altında paylaşırım.

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/428054_10151607690078390_1017111788_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/431867_10151611912333390_1556784223_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/375161_10151592724863390_1196523991_n.jpg

Seven7
24-05-2013, 13:48
Bu bagajdaki kompresör hep mi çalışıyor, böyle buzdolabı gibi mi hep?

E.Bozoglu
24-05-2013, 13:54
Bu bagajdaki kompresör hep mi çalışıyor, böyle buzdolabı gibi mi hep?

Hayir sadece hava bitince devreye giriyor ama abartılı bi sesi yok benim aracımda duymuyorum bile ben :)

Oconner
24-05-2013, 16:14
Mondeo çok sert

Arda K.
27-05-2013, 02:21
http://i44.tinypic.com/65n494.jpg

Tnc Ens
27-05-2013, 07:17
Air her araca takılmamalı :p

erdi52
27-05-2013, 08:47
Air her araca takılmamalı :p

bak sen sebep :D :p

uqur
27-05-2013, 21:32
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-modifiye-araclar-otomobil-satariz-takasta-yapariz-126329216/detay
anladığım kadarıyla airla geçmiş muaneden

STP
27-05-2013, 21:48
http://i44.tinypic.com/65n494.jpg

bılader bagaj ıcı aır sıstemının fotosu mevcutmu?

erhanarici18
27-05-2013, 22:51
mondeoya çok yakışmış
maşşallah

halilkarakas
27-05-2013, 23:27
bılader bagaj ıcı aır sıstemının fotosu mevcutmu?

aga normal lpg tüpü düşün stepne yerine olan simitlerde oluyor , birde 2 karış kadar kompresör :D

edit: corsayı göreyim diyosan o ayrı

STP
27-05-2013, 23:27
yegen bende zaten lpg var :D anadın :D

halilkarakas
27-05-2013, 23:45

1 tüp daha kaldırırmı o araba bilemem bea :D

STP
27-05-2013, 23:48
bıze uymaz bu ıs sanırsam galıba zannımca :D

tuner faruk
28-05-2013, 00:57
bıze uymaz bu ıs sanırsam galıba zannımca :D

Selçuk abi görende çok uzaktasin sanicak:D Çik gel bigün dükkana hem yapilan işleri gör hem nasil tüp kullanacağimiza karar verelim :D İster yangin tüpü koy ister nos tüpü :D

free-hifi
28-05-2013, 11:20
Murat KIR kardeşimden.

http://o1305.hizliresim.com/19/w/nk3gk.jpg
http://p1305.hizliresim.com/19/w/nk3gs.jpg
http://p1305.hizliresim.com/19/w/nk3gx.jpg
http://o1305.hizliresim.com/19/w/nk3h2.jpg

SiMaO
28-05-2013, 11:31
Bu araçtaki air söküldü sanırım araç airsiz satılıyordu ?
Takılalıda fazla olmadı air'in aslında...

erdi52
28-05-2013, 11:51

abi mondeo' da lpg li koltuğun arkasında büyük tank vardı stepne yerinde değildi.onu iptal ettik 2 tane 45'lik tüp koyduk yanyana. şimdi önünede mdf kestirip halıyla kaplıycaz tertemiz olucak die umuyoruz. bu şekildede yapabilirsin aslında.

Mr.K
28-05-2013, 11:59
valla ank engin bi 5serisi koymus facete fenaa :D

Seven7
28-05-2013, 12:00
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-modifiye-araclar-otomobil-satariz-takasta-yapariz-126329216/detay
anladığım kadarıyla airla geçmiş muaneden

Bu kişiye mesaj attım, air ile muayeneden geçtiğini söyledi.
Eğer muayene işinde sorun yoksa bu çok iyi haber.

_driver_
28-05-2013, 14:25
http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/156426-air-ride-kiaceed.html

BurakCengizhanoğlu
28-05-2013, 15:30
Aracımız gebzede gökairde yapıldı
http://i40.tinypic.com/1z6qgg.jpg
http://i40.tinypic.com/2yls10x.jpg

STP
28-05-2013, 16:30
Selçuk abi görende çok uzaktasin sanicak:D Çik gel bigün dükkana hem yapilan işleri gör hem nasil tüp kullanacağimiza karar verelim :D İster yangin tüpü koy ister nos tüpü :D

Tamam yawru islerim bitsin gelicem :) bakalim bagaji oldurmezsek bisiler yapariz :)

Fatih_
29-05-2013, 20:21
video
https://www.facebook.com/video/video.php?v=579039332140142

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/968882_344325075693760_721450585_n.jpg

ONUR ELM
05-06-2013, 01:25
https://m.facebook.com/#!/story.php?story_fbid=466663583418211&id=100002237213793&ref=m_notif&notif_t=backdated_content&actorid=100002237213793&__user=567694840
Bir air ride'de Kayseri'den Tamami ile KAyseri tasarimi...

tuner faruk
05-06-2013, 17:07
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/v/935514_10151629806624323_166314867_n.jpg?oh=8174e1 604c78f0ef153d7b4bb37d7f4a&oe=51B1315F&__gda__=1370603885_0fb75b3f73ab2f598dba9bbf3bd5cfc 3
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/8899_10151629807484323_1662233577_n.jpg?oh=184a827 30df7cef942df424f020c5754&oe=51B15274&__gda__=1370608536_42d1204aadd2a22d2149b63767a4318 c
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/v/946252_10151629808029323_1484907479_n.jpg?oh=33da5 505e36f7d5b8011e7dfb3667e13&oe=51B12F01&__gda__=1370598441_4cb079047f73728a3887114bfa60683 b
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/971149_10151629812724323_1021354164_n.jpg?oh=0329a fd29f59b4d1f8559c3ec059d24d&oe=51B16227&__gda__=1370601754_5ae413e0756bd073d9496210385abd2 2

İnsigniAir-2 :)

tuner faruk
05-06-2013, 17:15
mAqpjFs1V90

IMG 1851 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=mAqpjFs1V90)

Corsa B GSİ Airride-Sahibi forumdan arkadaşımız hatta airridelı haliyle Pazar günü İstanbul Parktaydı :)

murat86
05-06-2013, 17:23
IMG 1850 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=FMssPPnAjuM)

Buda benden gelsin :)

h.guroglu
05-06-2013, 17:37
ya youtube videoları bir bendemi açılmıyor sizde sorun varmı bekliyor bekliyor bir sorun oluştu diyip duruyor 1 haftadır

taytay
05-06-2013, 17:46
ya youtube videoları bir bendemi açılmıyor sizde sorun varmı bekliyor bekliyor bir sorun oluştu diyip duruyor 1 haftadır

:)
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/156951-youtube-de-sikinti-ceken-varmi.html

Bu arada corsa çok hoşuma gitti maşallah ,insignia ya bi gözüm alışamadı arkası daha basık gibi ondna herhalde .

SiMaO
05-06-2013, 19:22
Corsa çok iyi olmuş bi APP şart bence :) Maşallah

E.Bozoglu
05-06-2013, 20:46
http://imageshack.us/a/img827/9931/img0060jvf.jpg
http://imageshack.us/a/img823/4857/img0063to.jpg

CGTY
05-06-2013, 20:58
Araba kendine gelmiş, maşallah. Allah kaza bela vermesin.

OmeR-FE
05-06-2013, 21:32
Merso dökmüş. MaşAllah.

_driver_
06-06-2013, 02:52
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-iznik-karadeniz-otodan-turkiyede-tek-5.20i-125374396/detay

Met
06-06-2013, 02:58
Airride ın ortalama fiyatları nedir şuanda ?
Fiyatlarda düşüş var mı ?
Bayağı yaygınlaştı çünkü.

murat86
06-06-2013, 08:58

3000-4000 arası değişiyo diye biliyorum araca göre bilgi almanız gerekiyor.

CooLeqenD
06-06-2013, 10:09
Corsa B çok güzel olmuş yaaa.. Bileydim air olduğunu ona özel fotoğraflar çekerdim, istanbul park' da :) Kazasız belasız inşallah :)

murat86
06-06-2013, 10:26
Corsa B çok güzel olmuş yaaa.. Bileydim air olduğunu ona özel fotoğraflar çekerdim, istanbul park' da :) Kazasız belasız inşallah :)

Teşekkürler işin komik yani intercity nin sitesindeki resimlerde bile bitane resmim yok :)

anıl turan
06-06-2013, 10:33
Teşekkürler işin komik yani intercity nin sitesindeki resimlerde bile bitane resmim yok :)

pistte tur atmis miydiniz? araci limitlerde zorladiginizda yol tutusu nasildi? standart - yay - coil over - airride olarak karsilastirabilme imkaniniz oldu mu?

murat86
06-06-2013, 10:40
pistte tur atmis miydiniz? araci limitlerde zorladiginizda yol tutusu nasildi? standart - yay - coil over - airride olarak karsilastirabilme imkaniniz oldu mu?

Ewet 1 seans pistteydim voglant 4 cm lik yay mevcuttu onları cıkartıp airı takınca cok korkmustum yol tutuşu nasıl olucak diye şu kadar söyliyim iki tur tam performans kullandım pisti ezbere biliyorum çizgiyi bozmadım ne önden nede arkadan kayma yaşadım :) Ki yağmurda yağıyordu g gurubundaydım. ilk turda raptor öndeyken ciddi vurdum dreksiyona banamısın demedi ki yoldada denedim bi kopma yaşamadım ama siz nasıl kullanırsınız bilmiyorum ben memnunum.

tuner faruk
06-06-2013, 13:52

Metincim yaygınlaşmış olması kullanılan malzeme fiyatlarını düşürücek anlamına gelmiyor ki herkesin kullandığı malzeme ve işçilik kalitesi farklı o nedenle böyle bir düşünce yanlış olur :)

Bizim fiyatlarımız aracına göre 3.500 ile 4.000 TL arasında değişmekte :)

S.Özeren
06-06-2013, 13:53
Metincim yaygınlaşmış olması kullanılan malzeme fiyatlarını düşürücek anlamına gelmiyor ki herkesin kullandığı malzeme ve işçilik kalitesi farklı o nedenle böyle bir düşünce yanlış olur :)

yaygınlaştıkca rekabet ortamı oluşur ve fiyatlar düşmeye başlar anlamında söyledi bence

Daha önceki coil işlemlerinde falan hep fiyatlar tavandan tabana doğru gittiği için normal bir beklenti ki bencede öyle olucaktır :)

yusufbatırel
06-06-2013, 14:43
video
https://www.facebook.com/video/video.php?v=579039332140142

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/968882_344325075693760_721450585_n.jpg
fd6 resmının vıdeosuna tıkladıgında baska bır cıvıc cıkıyor aırlı:)

yusufbatırel
06-06-2013, 14:44
mersedes dusundugum gıbı mıs olmus cıkartma kapakları

erdi52
06-06-2013, 14:58

:icon_tup:

tuner faruk
06-06-2013, 17:02
yaygınlaştıkca rekabet ortamı oluşur ve fiyatlar düşmeye başlar anlamında söyledi bence

Daha önceki coil işlemlerinde falan hep fiyatlar tavandan tabana doğru gittiği için normal bir beklenti ki bencede öyle olucaktır :)

Coiloverın gideriyle Airrideın gideri arasında dağlar kadar fark var.Coiloverın işten anlayan bir tornacıda çok rahatlıkla yapabilir.

Misal olarak söyleyeyim kullanılan rekorlar boyutlarına göre fiyat farklılığı göstermekte en küçük kullanılan rekorun fiyatı 3€ en büyüğü 15€ bir araçta farklı büyüklükte neredeyse 25 tane rekor kullanılıyor 1 körüğün fiyatı 65€+KDV kullanılan kompresörün özelliğine göre fiyatı 450-650 TL arasında kullanılan tank 150-300 arasında sadece torna işçiliği 750-800 TL tutmakta Amortisör işçiliği 350-400 TL arasında ki kullanılan amortisör aracın kendi amortisörü ise eğer kendi amortisörü değilde başka amortisör kullanılacaksa + amortisör parası.

Uzaktan görüp yaa 1.500 e mal edip 3.500 diyip 2.000 lira para kazanmak gibi bir olay yok yani.

O yüzden kimse rekabet arttı fiyat düşer diye birşey beklemesin giderler ne zaman düşerse fiyatta o zaman düşer :)

S.Özeren
06-06-2013, 17:20
Coiloverın gideriyle Airrideın gideri arasında dağlar kadar fark var.Coiloverın işten anlayan bir tornacıda çok rahatlıkla yapabilir.

Misal olarak söyleyeyim kullanılan rekorlar boyutlarına göre fiyat farklılığı göstermekte en küçük kullanılan rekorun fiyatı 3€ en büyüğü 15€ bir araçta farklı büyüklükte neredeyse 25 tane rekor kullanılıyor 1 körüğün fiyatı 65€+KDV kullanılan kompresörün özelliğine göre fiyatı 450-650 TL arasında kullanılan tank 150-300 arasında sadece torna işçiliği 750-800 TL tutmakta Amortisör işçiliği 350-400 TL arasında ki kullanılan amortisör aracın kendi amortisörü ise eğer kendi amortisörü değilde başka amortisör kullanılacaksa + amortisör parası.

Uzaktan görüp yaa 1.500 e mal edip 3.500 diyip 2.000 lira para kazanmak gibi bir olay yok yani.

O yüzden kimse rekabet arttı fiyat düşer diye birşey beklemesin giderler ne zaman düşerse fiyatta o zaman düşer :)

coil sadece bir örnekti zaten dediğin gibi coilin bir gideri yok yapılan gider , kazanılan paranın yanında hiç bişey :)
air ride sisteminin ne kadara patladığını az çok biliyorum ,zamanında sistem toplamaya kalkmıştım :)

O sebepten ötürü ben rekabet arttıkca fiyat düşüşü olcağını tahmin ediyorum hatta eminim.

fiyat düşerse bu air ride yaptırcağım anlamına gelmiyor kendim adıma konuşmuyorum fiyat için. Benim adıma 5bin olmuş 2 bin olmuş farketmez bununda altını çizmek isterim.

trgy
06-06-2013, 17:40
3500 4000 tl ye bu işi yapıyorlarsa çok kaliteli bir coilover alırım kafam rahat dolaşırım yav.kimse kusura bakmasın ama air e o kadar para vermem.

yurt dışından sipariş edildiğinde de aynı paralara geliyor gibi.

s.özenin dediği gibi fiyatların düşeceğine bende inanıyorum.

SekoLive
06-06-2013, 18:49
yapılıpda çoğalınca düşmeyen bir fiyat gösterin :) illaki düşer. eğer airciler bir sendika yada oda kurmazlarsa.

faruk işleriniz güzel gözükyor hayırlı işler :)

Low-Rider
06-06-2013, 18:58
Fiyatlar zamanla illa ki düşer hem rekabet hemde işleri açılan esnaf toplu mal almaya başlar daha ucuza alır vsvs

tuner faruk
06-06-2013, 20:04
Sadece Air işi yapanlar için birşey diyemem ama biz sadece Air işi yapmıyoruz bugün bitirdik desek yine diğer işlerimize devam ederiz he bize şurda şu fiyata yapıyolar diye gelenlere zaten orda yaptırın diyoruz bizim fiyatımız belli düşmeyeceğinide net olarak söylüyorum.Kimse rekabet için 4 tane takılacak körüğü 2 tane takmaz ben orda giderleri yazdım toplu aldığında yapılan iskontoda çok büyük şeyler değil çünkü pnömatik malzemeleri genelde yurtdışından ithal edilen ve döviz kurunda satılan malzemeler bu nedenle fiyat düşmez. He kimse rekabet edicem diye 300 lira içinde 1 hafta 10 gün bir araçla uğraşmaz gideri yüksek olan bir iş bu o nedenle fiyatların düşmesini beklemeyin arkadaşlar.

yapılıpda çoğalınca düşmeyen bir fiyat gösterin :) illaki düşer. eğer airciler bir sendika yada oda kurmazlarsa.

Eyvallah Serkan abi sağol :)

3500 4000 tl ye bu işi yapıyorlarsa çok kaliteli bir coilover alırım kafam rahat dolaşırım yav.kimse kusura bakmasın ama air e o kadar para vermem.

yurt dışından sipariş edildiğinde de aynı paralara geliyor gibi.

s.özenin dediği gibi fiyatların düşeceğine bende inanıyorum.

Tamamen zevk meselesi Turgay abi kimisi coilover takıp gezmeyi sever kimi yay ile kimi air ile.Bundan kusura bakılacak birşey yok burda yapılanların yurtsdşından bir farkı yok zaten kaldıki yurtdışından aldığın bi malzemeyi ya bu valf bozuldu gelinde şunu değiştrin diyemezsin.

taytay
06-06-2013, 20:07

haha adam sendika veya oda dedi ya ulan kanka :)

erdi52
07-06-2013, 08:57

air olayında malesef fiyatların düşmesi biraz zor :)

he düşer aldığın körüğün kompresörün daha uygununu bulursun ve bunu fiyata yansıtırsın. Şu anda yapılan sistemlerden malzeme kalitesini düşürerek fiyatı çok uygun hale getirebilirsin ama malzemeden dolayı en ufak bi problem yüzünden doğacak sonuçları kimse göze alamaz. :)

CooLeqenD
07-06-2013, 09:12

Merak etmeyin büyük ihtimal bende vardı resimleriniz, eve gidince karıştırayım vardır büyük ihtimalle :)