PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sahtekar Satıcı- Clio

driftboy
21-12-2012, 17:37
Önceki gün bi clio sport'a gittik, sakaryada hendekte. 11.950 yazıyo ilanda. Neyse aradım dedim abi cebimde yol param noter işleri vs vs hariç 10600 param var, diyosan cıkıp geleyim nakit sayayım eline diye. Çık gel 100 lirada benden 10500 e araba senin dedi. Abi dedim bak bana dediklerinin haricinde bişey çıkarsa başına ekşirim orda diye. yok tek parça değişen var araba komple boyalı başkada bişey yok . İyi dedim yola cıktık gittik. Araba diri duruyo. Kapıları bi açtım içleri full çürük. Tavana bakıyorum bi saçma duruyo. neyse bi baktım cam çatlak sağ kapıyı sürtmüş. Abi dedim bu ne ? dün aksam oldu senden sonra filan yaptırcam öyle vericem vs vs iyi dedim. Kaputu kaldırdım panelin boyası sanki yarım saat önce atılmış. Kulelere bakıyorum bişey yok. Bagaj havuzunu açtım stepne yeri yok :D abi dedim bu ne ? arka alttan vurmuşlar arabaya düzeltmeden tamponu takıp devam etmişler. Kapı içleri full çürük. 157 bin duruyo direksiyon sanki 500 bin.

Neyse soguduk arabadan ama yine son şans dedim kaportacı motorcuya göstereyim motor iyiyse buyukte kazası yoksa 9 bin gibi bi rakama verirse alayım toplarım ufak ufak. Kaportacıya gittim baktı adam fitilleri filan söktü etti sahibi yanımızda ufak tefek masrafları var çürükler vuruklar vs 1000 liraya toparlanır herşeyiyle panel değişik başka yok ama dedi. İyi dedik. Motorcuya gittik motor heryerinden üflüyo. Üst kapakla külbüratör kapağının arasına sıvı conta sıkmışlar, sanki ekmeğin arasına ketçap sıkar gibi. Bu motor 2000 3000 sonra açılır araba yağ eksiltmiş motor üflüyo debriyaj bitik bi cacık olmaz dedi. Sonra kaportacı yanına çağırdı beni , abim uzak durun bırakın dedi. Niye dedim abi arabayı resmen preslemişler, sonra balon gibi ufleyip macunla tesviye vermişler arabaya dedi. Arabada pisti zaten aldım elime bezi çamurlukları filan sildim bi baktım resmen arka çamurluklar kapılardan 1 cm dışarda macundan :D

Sahibine döndüm ne bunlar dedim yaa ben alırken baktırmadım 1 parça degisen boya dediler ben 110 binde aldım bilmiyorum anlamıyorum arabadan dedi, dedim bu araba sana evlat, hani bahane uydurmak amaclı diyosan 8 bine alayım yoksa hayırlı işler. Alma acelem yok dedi. Ki daha önce bana kredi borcum var acil satmam gerek yoksa satmam dedi. Şimdide kalsın satmaya niyetim yok ayağı yapıyo.

Kısacası ucuz diye fotograflarda düzgün duruyo diye sakın yanaşmayın, bu paraya doğan slx alın daha iyi..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-klima-plusabs-plus4-airbag-pluslpg-clio-nun-en-hizlisi-ve-full-2014-muane-82249954/detay/

driftboy
21-12-2012, 17:41
Fotografları :

http://image5.sahibinden.com/photos/24/99/54/big_822499542ym.jpg

http://image.cdn.sahibinden.com/photos/24/99/54/82249954fyw.jpg

ibooo
21-12-2012, 17:48
8 e alsaydın bunları diyecekmiydin?

driftboy
21-12-2012, 17:50
8 e alayım düşüncesi kaportacının beni çekip konusmasının öncesindeydi.

BurakCengizhanoğlu
21-12-2012, 17:50
Sence bu araba fotoğraflarda iyi mi duruyor?

driftboy
21-12-2012, 17:51
Sence bu araba fotoğraflarda iyi mi duruyor?

Canlısını görmek istemezsin ozaman ?

semavi
21-12-2012, 17:53
Sanmıyorum... 8e alsa zaten ederi bu karşı tarafta düştü, yavaş yavaş toplarım derdi arkadaş. Düşüncesi makul bence.

sedat s
21-12-2012, 17:55
kardesım benı yanlıs anlama ama 10500e 2000 model klımalı aırbag vsvs özellıklerde araba almaya gıdıosun sonrada cacık cıktı dıosun. bunlar bence gayet olagan seyler zaten arabada yorgun oldugunu fotolardan bellı edıo sen bu basına gelen olayları kendın son paragrafında acıklamassın zaten" Kısacası ucuz diye "

RADEON
21-12-2012, 17:57
direksiyonu görünce fotolarda ben olsam vazgeçerdim

Onurkk06
21-12-2012, 17:57
e arkadaşa ilanda söylenen şeyler harici çıkmış demek ki satıcı sahtekar neden üstüne gidiosunuz ki arkadaşın ben de onu anlamadım araba 5 milyarlık da olsa söylenenlerden çok şey çıkınca sen kaşınmışsın mı oluyor ?

driftboy
21-12-2012, 17:58
kardesım benı yanlıs anlama ama 10500e 2000 model klımalı aırbag vsvs özellıklerde araba almaya gıdıosun sonrada cacık cıktı dıosun. bunlar bence gayet olagan seyler zaten arabada yorgun oldugunu fotolardan bellı edıo sen bu basına gelen olayları kendın son paragrafında acıklamassın zaten" Kısacası ucuz diye "

Evet ucuz diye gittim, ama olay arabanın ucuz olması degil. Muhabbet gidince arabanın kazalı çıkışı, bagaj havuzunun ezik oluşu, panelin değişmiş yada düzeltilmiş oluşu, arabanın heryerinin macunlu oluşu, kapının vuruk oluşu,tavanın ve direklerin işlemli oluşu motorun bitik oluşu ve telefonda defalarca ısrar etmeme ragmen hiçbişey yok arabanın bi parça değişeni var komple boyalı başka bişey yok deyişi..

e arkadaşa ilanda söylenen şeyler harici çıkmış demek ki satıcı sahtekar neden üstüne gidiosunuz ki arkadaşın ben de onu anlamadım araba 5 milyarlık da olsa söylenenlerden çok şey çıkınca sen kaşınmışsın mı oluyor ?

:Bravoo:

Talih.b16
21-12-2012, 17:58
ulan ne hıyar adamsın:)ben nereliyim sorsana bana abi araba var bi soruştur diye.hendekli diilmiyim ben...2 dkda çözerdik sıkıntı çıkmazdı:)

driftboy
21-12-2012, 17:59
ulan ne hıyar adamsın:)ben nereliyim sorsana bana abi araba var bi soruştur diye.hendekli diilmiyim ben...2 dkda çözerdik sıkıntı çıkmazdı:)

Abi olay birden oldu zaten. Salı 3 4 gibi konuştuk yakın diye çarşamba bastık gittik, gitmez olaydık :D

Talih.b16
21-12-2012, 18:01
hendek olum orası,ulan arabayıda vermez size 1 kamyonda sopa atarlar öle gönderirler adamı:)neyse geçmiş olsun kardeşim

AhmetYılmaz
21-12-2012, 18:02
Böyle bi konu açmak lazım aslında sahtekar satıcılar diye.

driftboy
21-12-2012, 18:02
hendek olum orası,ulan arabayıda vermez size 1 kamyonda sopa atarlar öle gönderirler adamı:)neyse geçmiş olsun kardeşim

Valla 2 araba gidince hem gezmek olsun hem arabayı alalım diye öyle bi durum olmadı :D

Eyvallah abi :)

FaBeRgE
21-12-2012, 18:03
ya arkadaşlar ne diyorsunuz siz ? Arabanın fiyatı özellikleri vs. bence hiç önemli değil bu konuda, satıcıya sorunları sorulmuş ve verilen cevapların aksi çıkmış mı çıkmış. Bence önemli olan budur, neden şimdi arkadaşı yargılıyorsunuz anlamadım. Telefonda konuşulurken şurası çürük,stepne yeri yok denmiş mi denmemiş.

Talih.b16
21-12-2012, 18:04
lan olum 2 araba diil 2 kamyon adam gitsen fark etmez :)

driftboy
21-12-2012, 18:07
ya arkadaşlar ne diyorsunuz siz ? Arabanın fiyatı özellikleri vs. bence hiç önemli değil bu konuda, satıcıya sorunları sorulmuş ve verilen cevapların aksi çıkmış mı çıkmış. Bence önemli olan budur, neden şimdi arkadaşı yargılıyorsunuz anlamadım. Telefonda konuşulurken şurası çürük,stepne yeri yok denmiş mi denmemiş.

İlla bi muhalefet cıkıcak burası TechTurkey, hazırlıklı açtım zaten konuyu ben :)

lan olum 2 araba diil 2 kamyon adam gitsen fark etmez :)

Biz sapanca suyu içip gittik hani abiiiiiiiiiiiii :D arada kumundanda yedik hahahaha :D

Günkut
21-12-2012, 18:09

Olay ucuzluk degil söylenenlerden baska cıkması aracın ben rexi satarken sol camurluk boyancak dedigimde arabamı almaya geldiler tek işlemde sol camurluk içindi yani başka birşey cıkmamıstı aracımda onunda öyle olması lazım :)

131mirafiori
21-12-2012, 18:16

Talih abi nerelerdesin abim ya özlettin görüşemez olduk :(

driftboy
21-12-2012, 18:19

Adam BİM'de müdür artık, işten çıkıyo 6 sürahi bira içiyo, sonra evinde uyuyo :D

devil_berk22
yanlış anlamada direksiyondaki o taksici işi kaplama ve koltukların lime lime olmuş hali bile beni arabdan soğuttu 5-6 bin veririm deseydin 8 bile fazla buna

SekoLive
direksiyonu magirus hariç binek araçda böyle saranların ilanını direkt kapatıyorum. belki araba cok temiz ama direkt gözüme batıyor.

driftboy
21-12-2012, 18:22
Direksiyonun üzerindeki magirus spec kaplama sökükmüş özellikle gitmeden sordum, ama bi müddet kaplamalı gezdiği halde direksiyon paramparçaydı

sinan-s
21-12-2012, 18:23
Araba cacık duruyor zaten....

Talih.b16
21-12-2012, 18:27

koray vallaha 8 git 5 cık rutine bağladım kendimi görüşürüz ya işallah buralardayım

fatihtemizer
21-12-2012, 18:30
Kardesım dıkkatlı ol fazla ucuza kacma:)

c20let
21-12-2012, 18:31

Öyle yazan kişiler kısıtlı bütçeyle bir şeyler yapmak isterlerse anlarlar neden bu kadar sinir bozucu olduğunu. Nasıl rahat rahat konuşup arabasının iyi durumda olduğunu idda edebiliyor bu insanlar.

ghibli06
21-12-2012, 18:35

konuyla çok alakasız ama, zamanında Hendek'te limandan yaklaşık 30 kont. malımız var XXXoğullarıyla anlaştık, sağolsunlar malımızı zor indirdik Ankaraya'ya, ne anlaştığımız fiyat oldu ne de anlaştığımız zaman, malı indirdiğimize dua ettik :)

131mirafiori
21-12-2012, 18:39
koray vallaha 8 git 5 cık rutine bağladım kendimi görüşürüz ya işallah buralardayım

Abi oturalım bi akşam bir yerlerde :) İlk zamanlarda ki gibi alıp çorbacıya götürmeyin ama :D Gelin ev müsait :)

Talih.b16
21-12-2012, 18:44
konuyla çok alakasız ama, zamanında Hendek'te limandan yaklaşık 30 kont. malımız var XXXoğullarıyla anlaştık, sağolsunlar malımızı zor indirdik Ankaraya'ya, ne anlaştığımız fiyat oldu ne de anlaştığımız zaman, malı indirdiğimize dua ettik :)

vallaha klasik hendek işleridir normal yani:)tr deki bütün illegal işleri hep hendekte duyabilirsiniz öldürülen öldüren kalan eden mafya çafya,cok iyidir hendeğin insanı aslında ama genellemek lazım bişi yapıcaksan iyi araştırmak lazım

taytay
21-12-2012, 18:46
direksiyonu magirus hariç binek araçda böyle saranların ilanını direkt kapatıyorum. belki araba cok temiz ama direkt gözüme batıyor.
ben çok seviyorum kanka :D

vallaha klasik hendek işleridir normal yani:)tr deki bütün illegal işleri hep hendekte duyabilirsiniz öldürülen öldüren kalan eden mafya çafya,cok iyidir hendeğin insanı aslında ama genellemek lazım bişi yapıcaksan iyi araştırmak lazım

akyazı nasıldır ? :)

SekoLive
21-12-2012, 18:48
tafo sen bize cupradaki direksiyonu yolla aynı sekilde kaplamalı bi dirksiyon yollarız :D farkda istemeyiz

Talih.b16
21-12-2012, 18:51
ben çok seviyorum kanka :D

akyazı nasıldır ? :)

hiç farketmez al birini vur ötekine:)ama cok güzel yerdir emin olun hendek akyazı harika yerlerdir ama karanlık işi coktur ben cok seviyorum.

taytay
21-12-2012, 18:51
tafo sen bize cupradaki direksiyonu yolla aynı sekilde kaplamalı bi dirksiyon yollarız :D farkda istemeyiz

seviyorum ama yapmam taksici veya dolmuscu olsam ilk yapıcağım şey şaka deil :D

taytay
21-12-2012, 18:53
hiç farketmez al birini vur ötekine:)ama cok güzel yerdir emin olun hendek akyazı harika yerlerdir ama karanlık işi coktur ben cok seviyorum.

aslen bende sakaryalıyımda yaşamadım hc
Akyazıdan bi araba almıstım baya bi üçkağıtcı çıktılar ama yinede aldım :) Babam demişti dikkat sakattır orlar falan dedi dinlemedik ondan sordum :)

ToNy
21-12-2012, 18:53
direksiyonu görünce fotolarda ben olsam vazgeçerdim

:icon_tup::icon_tup::icon_tup:

Talih.b16
21-12-2012, 18:56
aslen bende sakaryalıyımda yaşamadım hc
Akyazıdan bi araba almıstım baya bi üçkağıtcı çıktılar ama yinede aldım :) Babam demişti dikkat sakattır orlar falan dedi dinlemedik ondan sordum :)

aynen doğrudur,buyuk sözü dinlemek lazım:)hele Sakaryalıysa:)

brsmustang
21-12-2012, 19:00
fiyatıda çok uygun değilmiş bence neyse geçmiş olsun.

Kadir54
21-12-2012, 19:05
Gelmeden önce başlık açsaydın keşke bu aracı almaya gidecem vs vs diye. Yardımcı olurduk size azda olsa. Evet hendek -sapanca - karasu ve özellikle Akyazı çok tehlikelidir. ama buralardan araba alınmaz anlamına gelmez illaki dürüst satıcılar bulunur fazlasıyla..

SekoLive
21-12-2012, 19:08
seviyorum ama yapmam taksici veya dolmuscu olsam ilk yapıcağım şey şaka deil :D

ozaman bas istifayı gel sana taksi var istanbulda :D

EREN34
21-12-2012, 19:33
Adapazarın'da 10 araba satılıksa 1 yada bilemedin 2 tanesi alınabilir durumdadır:D

Aile tarafı Sapanca'lıda:D

tylan
21-12-2012, 20:08
Geçen sene şuanki bmw 'mi almamıştım alum siteden araç bakıyordum 2001 3.20 d buldum sakarya karasu'da bi galeriden aradım araba'da gram boya yok cok temız falan filan dedi.dedim abi çanakkale'den gelicez bişey çıkmasın almayız.Yok dedi ne çıkacak tamam dedim satılmazsa 3 gun sonra gelıyoruz görüşürüz. tamam dedi oda. yarım saat sonra telefon bu galerici, kardeş merhaba biri daha talip oldu arabaya haberın olsun. ee dedim nasip değilmiş yok dedi bana kapora gonder sana bağlayım 3 gün. Yok dedim görmediğim arabaya kapora vermem saol. Adam bı başladı bana saydırmaya nasıl saydırıyor biz böyle esnafız şöyle esnafız yalan yok bizde sen bize üç kağıtcı şerefsizmi diyorsun,ben 56 yasındayım yalanmı soylıcem falana bağladı.Bende dedim tamam. Eniştem sakarya'da öğretmen yarın gelsın baktırsın ustasına tamam derse soylıcem 500 tl kapora verıcek tamammı ? dedim. Tamam dedi bende dayımı aradım rica ettım gitmiş demiş, benım merkezde ustam var oraya gidelim. Adamların cevabı konsomatrismi bu servis servis gezsın cık dısar da araba, bin bi tur at ver kaporayı git olmuş. bakmış eniştem durum sakat para cekıcem dıyıp uzaklaşmış. :) Şimdi'de araç bakıyorum ama sakarya'daki leri hemen elıyorum daha'da ordan çöp bile almam

Melih-Ö
21-12-2012, 20:17
Geçmiş olsun Ozan. Malesef insanlara güven olmuyor.

Dodoo
21-12-2012, 20:18
Sakaryadan uzak durulması gerektiği belirtilmiş, doğru denmiş :D Elini veren kolunu kaptırır :D

Eyüp
21-12-2012, 20:22
Yorumlar abartılı olmuş , her ilin iyiside var kötüsüde...

Başına gelende yazık olmuş ama fotolardan araç zaten hoş durmuyor , yanına gidip teyit etmişsin..

Dragger
21-12-2012, 20:29
Bu fotograflara bakıp iyi bir araba beklemek hayal olurdu zaten.

Talih.b16
21-12-2012, 20:30
Sakaryadan uzak durulması gerektiği belirtilmiş, doğru denmiş :D Elini veren kolunu kaptırır :D

çokta abartmamak lazım okadar diil.iyiside var kötüsüde var sadece araştırmak lazım okadar sıkıntı yaşamamak için.sakaryada araçlarla ilgili sıkıntı cok araç olması ve nerdeyse sakaryanın yarısının sanayii veya otomotivle ilgili işler yapılması.sanayii cok gelişmiş bizde iyi kullanan da kötü kullanada var

Kadir54
21-12-2012, 20:30
Geçen sene şuanki bmw 'mi almamıştım alum siteden araç bakıyordum 2001 3.20 d buldum sakarya karasu'da bi galeriden aradım araba'da gram boya yok cok temız falan filan dedi.dedim abi çanakkale'den gelicez bişey çıkmasın almayız.Yok dedi ne çıkacak tamam dedim satılmazsa 3 gun sonra gelıyoruz görüşürüz. tamam dedi oda. yarım saat sonra telefon bu galerici, kardeş merhaba biri daha talip oldu arabaya haberın olsun. ee dedim nasip değilmiş yok dedi bana kapora gonder sana bağlayım 3 gün. Yok dedim görmediğim arabaya kapora vermem saol. Adam bı başladı bana saydırmaya nasıl saydırıyor biz böyle esnafız şöyle esnafız yalan yok bizde sen bize üç kağıtcı şerefsizmi diyorsun,ben 56 yasındayım yalanmı soylıcem falana bağladı.Bende dedim tamam. Eniştem sakarya'da öğretmen yarın gelsın baktırsın ustasına tamam derse soylıcem 500 tl kapora verıcek tamammı ? dedim. Tamam dedi bende dayımı aradım rica ettım gitmiş demiş, benım merkezde ustam var oraya gidelim. Adamların cevabı konsomatrismi bu servis servis gezsın cık dısar da araba, bin bi tur at ver kaporayı git olmuş. bakmış eniştem durum sakat para cekıcem dıyıp uzaklaşmış. :) Şimdi'de araç bakıyorum ama sakarya'daki leri hemen elıyorum daha'da ordan çöp bile almam

Hangi galeri acaba adını hatırlıyormusunuz :D

Ghan
21-12-2012, 20:39
Bu sakarya neden böyle ya,2 kere araba baktık bu yaz adam ies için bi arkadan kazalı boyası var az dedi arabanın başına gelmeyen kalmamış,opel astra baktık araç 130binde gözüküyo,kaputu açtık 286bin triger değişme kağıdı yapıştırılmış,insan onu söker bari,sakaryadan ne zaman birinin araba baktığını duysam yamuk çıkıyo.Sakaryalılar alınmasın ama araba alınacak yer değil sakarya yanaşmayın ordaki araçlara.

tylan
21-12-2012, 21:24
Hangi galeri acaba adını hatırlıyormusunuz :D

valla tam hatirlamiyorum biz luks araba calisiyoruz sadece diyorlardi. bu arada ilk once enistem sonra dayim yazmisim hizli yazdigimdan enistem gitmisti bakmaya yarin sorarim o hatirliyorsa yazarim buraya.

uGuR8505
21-12-2012, 21:29
bu clionn sahibiyle bende yaklasık olarak 15 dk falan konustum arabası için çok guzel konusuyordu gel gor hiç bişeyi yok vs.. son anda bunu almaktan vazgeçtim edirneye gittim araba almaya bos yere zaman kaybından son anda kurtulmusum sanırım...

coolvtec
21-12-2012, 21:34
arkadaşım geçmiş olsun.

bu konudan iki sonuç çıkıyor.
1-mümkün olduğu kadar, yaşadığın şehirden veya çok yakınından araba alacaksın.
2-galeriden araba almayacaksın (bkz. ms 44)g

uGuR8505
21-12-2012, 21:45
arkadaşım geçmiş olsun.

bu konudan iki sonuç çıkıyor.
1-mümkün olduğu kadar, yaşadığın şehirden veya çok yakınından araba alacaksın.
2-galeriden araba almayacaksın (bkz. ms 44)g

galeri konusunda bnce çok on yarglı olmamak lazım hepsi bir değil.ama dikkatli olmak lazım tabi yok arbayı gostermem su bu diyen adamdan araba alınmaz tabi... çanakkaleden arba almaya gitmstm saolsnlar otobustn indgm yerden gelip aldılar kahvaltımı oglen yemegimi ısmarladılar vs.

tylan
21-12-2012, 22:01
galeri konusunda bnce çok on yarglý olmamak lazým hepsi bir deðil.ama dikkatli olmak lazým tabi yok arbayý gostermem su bu diyen adamdan araba alýnmaz tabi... çanakkaleden arba almaya gitmstm saolsnlar otobustn indgm yerden gelip aldýlar kahvaltýmý oglen yemegimi ýsmarladýlar vs.

Kendi memleketim diye demiyorum ama canakkalenin araclari temiz oluyor cunku memur,asker kenti bide yuruyerek 10 dk da gidecegin yere arabayla yarim saatte gittigin icin milletin arabasi yatiyor hep kapinin onunde trafik kazalariaz sonucu olumle biten cok nadir oluyor :-D ama ikinci el araclar haddinden fazla pahali canakkalede evelsi gun 98 doganin 12.000 e satildigini gordum sahsen ben ikinci el arac alicaksam izmiri tercih ediyorum su anki aracim dahil dort defa izmirden arac aldik sukur husrana hic ugramadik ama buca daki.galericileri kimse ovmuyor nedense :-)

uGuR8505
21-12-2012, 22:04
Kendi memleketim diye demiyorum ama canakkalenin araclari temiz oluyor cunku memur,asker kenti bide yuruyerek 10 dk da gidecegin yere arabayla yarim saatte gittigin icin milletin arabasi yatiyor hep kapinin onunde trafik kazalariaz sonucu olumle biten cok nadir oluyor :-D ama ikinci el araclar haddinden fazla pahali canakkalede evelsi gun 98 doganin 12.000 e satildigini gordum sahsen ben ikinci el arac alicaksam izmiri tercih ediyorum su anki aracim dahil dort defa izmirden arac aldik sukur husrana hic ugramadim

gerçekten dedklernin dısında en ufak bi fark çıkmadı fiyat biraz pahalı olabilir ama değer temiz araba iyi para=) bide benimde sansım var sanırım biraz edirne - çanakkale ve alanyadan araba aldım 3 ude dedikleri gibi çıktı=)

driftboy
21-12-2012, 22:07
Sakaryayı cok iyi biliyorum helede akyazı hendekte dönen değişik olayları :D Zaten sakaryada okuyorum yani yaptıgım 100 km yol bişey degil. Ama telefonda o kadar guvenli konusup sonra böyle galeyana gelmek sıkıntı oldu. Zaten 10 liraya cliodan pek bişey beklemiyodum. ama bu kadarda kötü olmasıydı canımı sıkan. Hani bebek gibi bi araba beklemiyodum ama bana kazasız filan denipte heryeri işlemli çıkınca sıkıntı başladı. Bide bana kredi borcum var deyip araba basında öldürmeye çalışınca zaten satmaya niyetim yok deyince iyice kıllandım. olay kısaca bu yani :)

uGuR8505
21-12-2012, 22:12
Sakaryayı cok iyi biliyorum helede akyazı hendekte dönen değişik olayları :D Zaten sakaryada okuyorum yani yaptıgım 100 km yol bişey degil. Ama telefonda o kadar guvenli konusup sonra böyle galeyana gelmek sıkıntı oldu. Zaten 10 liraya cliodan pek bişey beklemiyodum. ama bu kadarda kötü olmasıydı canımı sıkan. Hani bebek gibi bi araba beklemiyodum ama bana kazasız filan denipte heryeri işlemli çıkınca sıkıntı başladı. Bide bana kredi borcum var deyip araba basında öldürmeye çalışınca zaten satmaya niyetim yok deyince iyice kıllandım. olay kısaca bu yani :)

telefonda asırı iddalı konusuyordu bu kadar kotu olmasına sasırdım:S

driftboy
21-12-2012, 22:16
bende ona guvendim işte..

KGüneyli
21-12-2012, 22:27
fotograflardan belliymiş aracın ne oldugu.

RSBurak
21-12-2012, 22:27
sakaryanın yüzde 90 ı anlamaz arabadan :D çarpışan oto gibi araç kullanıyorlar bazıları aracımı eski görüp tribe giriyorlar çarpsa aklı gidicek parça fiyatlarından.:)

muratburunce
22-12-2012, 00:45
fotolardan belli ediyor tabi ama insan fotoda belki kötü çıkmıştır diye bi ümit gidior insan :) araba alma heycanı ve sevinci ile... tabi satıcının yalan beyanları ve kandırma çabaları insanı soğutuyor... neyseki siz oraya kdr gitmişken alamadan gelmeyim diyip almak gibi hata yapmamışsınız aracı :) öyle yapan arkadaşım varda... aksaraydı sanrım oraya gidip yıkık dökük corsa gsi alıp gelmişti... yolda gelirken motor kulğı kopmuş saniyeye girmiş daha bismillah... geldi ankaraya zor bela el freni tutmuyor araç yıkık dökük fln rezaletti... 5 miyara almıştı 5 milyar harcadı adam edemedi sattı :) neyse konu nerden nereye geldi :D umarım istediğiniz gibi bir araç bulur alrısınız en kısa sürede hewesiniz kırılmadan :)

nostra
22-12-2012, 02:20
herşeyi geç , araca 11bin kişi bakmış. 1 seneye yakın süredir de ilanı var. arabanın resimler bebek bile olsa gidilmez. düzgün yada az masrafla toplancak bi araç olsa 8-9 ay internette durması imkansız.

Volkann
22-12-2012, 02:35
sapancaya araba almaya gelecek olanlar gelmeden önce bizimle iletişime geçsin. hava karanlıkken değil aydınlıkken tehlikeli buralar :)

Hakan Burak
22-12-2012, 02:41
sapancaya araba almaya gelecek olanlar gelmeden önce bizimle iletişime geçsin. hava karanlıkken değil aydınlıkken tehlikeli buralar :)
Sapanca kral memleket severim de, bana tehlikeli gelmedi hiç bir zaman. Tabi dayılar falan orda onunda etkisi var. :D Sakarya'nın başka bir yerini bilemem ama.
Edit: Volkan kardeşim Sapanca'ya geldim, senin arabayı da gördüm bir kaç kez ama görüşemedik. Bir dahakine paslaşalım kardeşim. :)

gökberk
22-12-2012, 02:46
Sakarya'nın iyi esnafı, adamı da vardır... Ayakta öpeni de..

Öpüldüğünü anlarsın ama zevk almaya bakarsın o saatten sonra :D

Ozan'ın hatası danışmamak olmuş bizimkilere..

arifozcelik
22-12-2012, 05:16

millet elini verip kolunu kaptırsın, ben çalışmaya diye izmir'den kalkdım hendek'e geldim, niyet biraz kariyer yapmaktı hendekli olduk 6 sene geçti komple kendimi kaptırdım.

harbiden arada bu gibi durumların olabileceği insanlar çıkıyor dikkatli olmak lazım varsa tanıdık biriyle alış/verişe gitmek lazım.

bu durum sadece hendek için geçerli değil benzer bir olay gebzede başımıza geldi bizde hendekden çıkıp gebzeye araba bakmaya gitmişdik, yani heryerde bu tür insanlar var malesef

driftboy
22-12-2012, 12:31
bi umut gittik bi ton küfür edip geldik kısacası :D

turkerrr
22-12-2012, 12:55
direksiyonunda o zamazingoyu gördüğüm her arabadan koşarak uzaklaşırım :)

burakcan
22-12-2012, 16:52
geçmiş olsun en azından sanayi esnafı adam çıkmışta söylemiş ya onlarda patates çıksaydı ?

driftboy
22-12-2012, 17:05
Delikanlı ustalar.. Daha sonra öğrenseydik sakaryada kendi ustamıza gösterince olay değişirdi