Orijinalini görmek için tıklayınız : Samsung Galaxy Ace mi yoksa HTC Desire C mi?
Kendimce artık akıll telefon kullanmam gerektiğini düşünüyorum ve giriş seviye bir telefon almak istiyorum. Bu ikisi arasında kaldım. Gönlüm HTC'den yana ama sizlerinde bir fikrini alayım dedim.
15 aydır ace kullanıyorum sarj süresi dışında gayet memnunum...
JosephuS
05-10-2012, 21:03
1 yıldır Ace kullanıyorum rahat ve kullanışlı ama 2.el Galaxy S2 de alabilirsin üzerine 100 lira falan koyup..
luckdove
05-10-2012, 21:05
Galaxy Ace'i tavsiye etmem açıkçası. Özellikle pil durumu çok kötü. wireless ve bluetooth kapalıyken bile pil inanılmaz çabuk bitiyor.
Galaxy Ace'i tavsiye etmem açıkçası. Özellikle pil durumu çok kötü. wireless ve bluetooth kapalıyken bile pil inanılmaz çabuk bitiyor.
battery saver diye bir program var indirdim kurdum vs şarj süresi cok iyileşti cok fazla telefonda konusuyorum yeri geliyor oyun oynuyorum wireles günün 12 saati acık ve pil tam sarj olduktan 2-2,5 gün sonra bitiyor
battery saver diye bir program var indirdim kurdum vs şarj süresi cok iyileşti cok fazla telefonda konusuyorum yeri geliyor oyun oynuyorum wireles günün 12 saati acık ve pil tam sarj olduktan 2-2,5 gün sonra bitiyor
şaka gibi :eek: play store'da varmıdır acaba uygulama ?
dışardayken mobil veriyi süreklı kapamak yada cepde kabloyla gezmekten bıktım çünkü :)
2.2.5 mu oha iphoneda 1 günü bitirirsem kar sayıyıorum bence htc iyidir soruya gelirsek
bence 8150 wonder daha mantıklı
samsungun hiç bir modelinde malzeme kalitesi yok, 1 senedir HTC kullanıyorum tek bir sorunum bile olmadı tavsiye ederim ;)
TolgaEsentepe
06-10-2012, 08:28
Tanıdık falan varsa 2. El daha özellikli cihaz alabilirsin. 2si arasında desire, ayrıca wonder düşünebilirsin..