Orijinalini görmek için tıklayınız : ön göhüslüğü hellaflush sticker ile kaplama
iz_sport
20-09-2012, 18:43
aracımın ön göhüslü güneşten dolayı çatladı ve farklı bir şey yapmak istiyorum ön göhüslüğü hellaflush sticker ile kaplamak istiyorum sizce nasıl olur :)
Nightfish
20-09-2012, 18:44
Çok göz yorar ve dikkat dağıtır bence.
berkay_aydin
20-09-2012, 18:46
louis vuitton veya daha koyu bir kaplama olursa daha güzel olabilir, yada deri alıp kaplayın ?
çok hoş bir sonuç çıkmaz ortaya, kaldı ki hella flush'ın suyunu çıkardılar ülkemizde. bir de ''göğüslük'' olarak yazılır belirtmek istedim.
olmaz tutmaz güneşten açılır.
imkan varsa alcantara kaplayın göğüslükte harika duruyor
ProdriveSTI
20-09-2012, 19:51
+ 555
ucuzundan kaplat daha orijinal durur hem.
hellaflush trendi biteli çok oldu. geldi geçti.. yapmayın..
süper olur çok renkli durur değişik olur yani bence yapın
AtmoSpheriC
20-09-2012, 20:49
o devir atlandı.
benim aracın konsolu gri güneş vurduğu zaman acayip parlıyor beyaz yaparsanız çok daha fazla parlar.bende mat siyaha boyamayı düşünüyorum satmazsam
Hoş olmaz,alternatiflere yöenlmenizi öneririm.
Murat Özcan
21-09-2012, 00:50
bazı araçlarda güzel bazılarında ise çok göz yoruyor
iz_sport
19-10-2012, 17:44
deri kaplamak istemiyorum arabanın full deri zaten degişik hos durucak bişey düşünüyorum ama karar veremedim hala :)
alcantra +111
iz_sport
19-10-2012, 17:46
alcantra +111
maliyeti nedir bunun
bu alcantra pahalımıdır ? nerelerde bulunur
sticker olarak kaplayacağınız desenler çok uzun ömürlü olmaz diye düşünüyorum. sonuçta cayır cayır güneş vuracak oraya. bide onun sökerken kalacak iziyle yapışkanıyla ugrasmış olmayın
iz_sport
19-10-2012, 18:22
sticker olarak kaplayacağınız desenler çok uzun ömürlü olmaz diye düşünüyorum. sonuçta cayır cayır güneş vuracak oraya. bide onun sökerken kalacak iziyle yapışkanıyla ugrasmış olmayın
secenekler ya yeni alıncak yada kaplanıcak :D
painkller
19-10-2012, 18:40
hellaflush kaplayabilirsiniz ama farklı desenlerle, yani daha az göz yoran bir tasarım yaparak siyah beyaz baskı yaptırabilirseniz farklı ve hoş olur bence, ama üstüne bir koruyucu daha yapmak lazım, kaput koruyucu kaplansa sticker kaplamanın üstüne işe yararmı acaba, sonuçta aktif kullanılan bir bölge.
ben karbonfiber kaplama yaptım hem gözü yormuyor hemde güzel bi görüntü ortaya çıktı.....
iz_sport
19-10-2012, 22:33
ben karbonfiber kaplama yaptım hem gözü yormuyor hemde güzel bi görüntü ortaya çıktı.....
onuda dusundum ama olmaz dedıler tutmaz dıyor yapıskan ne alakaysa
Karbon tutmazsa hellaflush'da tutmaz :)
bu alcantra pahalımıdır ? nerelerde bulunur
biraz tuzlu bir malzeme, metrekaresi 150 lira civarı diye biliyorum. kullananlar daha net bilgi verecektir
KeremDOGAN
19-10-2012, 23:31
Hella fuhuş oldu artık. Bence hiç birsey yapmayın.