PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Antalya-Bodrum Arası Yol Tarifi Yardım (ACİL)

ocean0636
17-08-2012, 17:39
Bayram sonu arabayla tatıle cıkmayı dusunuyoruz. Önce bodruma sonra çeşmeye gideceğiz fakat duyduguma gore antalya-bodrum arası yollar cok kotuymus özellikle muğla-milas arası baya kotuymus.
Yolu uzatıp sahilden fethiye ölüdeniz uzerınden gıtsek gene bı 50km cıvarı yol yapım varmıs yollar gene baya kotuymus.
Yolun uzunlugu problem degıl en temiz hangi güzergahtan gıdebılırız ?

Çeşmeyi oldukca ıyı bılıyorum fakat bodrum hakkında pek bır bılgım yok, gideceğimiz otel bodrum gümbette merkeze çok yakınmış..

Ya da olmadı ılk once burdan dırek çeşmeye ordan bodruma geçsek nasıl olur, yollar bızı gene üzermi ?

Gitmeden ön 2 çamurluğa ve kaputa koruyucu fılm cektırıcem, duruma yanı sızın tavsıyelerınıze gore de araya bayram girmeden hemen yarın ilk iş geçici olarak ön lipi söküp arabayı kaldırmayı düşünüyorum..

onursumer
17-08-2012, 18:20
istanbuldan giderken yol çok güzelde bodrumdan aşağısı kotu sanırım

bodruma gittikten sonra çeşme ye kadar yol başarılı o konuda sıkıntı yaşamazsınız

bodrum dan didim yolu uzerinden sokeden otobana girer direk çeşmeye basarsınız

ama anlatya - bodrum arasında hiç fikrim yok

ocean0636
17-08-2012, 18:24
O zaman anladıgım kadarı ile bızım ıcın asıl sıkıntı bodrum milas arasında olacak, bodrum milas arasına alternatif nereden gıdebılırız acaba :confused:

Keeper
17-08-2012, 18:41
bodrum-milas arasında sıkıntı yok. yol çok güzeldir. ama muğla-milas arasında çalışma vardı en son. muğladan sonrasında da sıkıntı yoktu fethiyeye kadar.

onursumer
17-08-2012, 18:41
evet bodrumdan izmir çeşme istanbul arası temiz bir yol oyle abartılıcak kotu denicek bir yanı yok

arada ufak tefek sıkıntılı kesimler olabiliyordu yapım var diye ama artık bitmiştir oralarda

JumboAli
17-08-2012, 18:50
ızmırden bodruma. yol cok guzel sadece bafa golunde bıraz calısma var mıcır heryer s2k ıle gıdersen tas yeme rıskıne gırebılırsın onun harıcınde cok guzel yol.

cesme otoban > ızmır > aydın otoban > soke cıkısı > Soke > Bafa golu > mılas > Bodrum

ocean0636
17-08-2012, 18:52
bodrum-milas arasında sıkıntı yok. yol çok güzeldir. ama muğla-milas arasında çalışma vardı en son. muğladan sonrasında da sıkıntı yoktu fethiyeye kadar.
Yanlış yazmışım muğla-milas arası o zaman :o

evet bodrumdan izmir çeşme istanbul arası temiz bir yol oyle abartılıcak kotu denicek bir yanı yok

arada ufak tefek sıkıntılı kesimler olabiliyordu yapım var diye ama artık bitmiştir oralarda

Bodrum ceşme arası yol cok guzelmıs sanırım, antalyadan bodruma duzgunce gelebılsek ıyı olacakta su mugla mılas arasına alternatıf lazım :D

Ufuk
17-08-2012, 19:50
Abi ben fethiyedeyim yazları ama şuanda olağan dışı olay yüzünden istanbuldayım.O yolu bu yaz en az 5 defa git gel yaptım.İğrenç ötesi çukur dolu iyi 3-4 düzlük var oralarda çok radar var (göcek tüneline kadar radar yok ondan sonra başlıyorlar) bir sağ sapaktan bodrum diye çıktıktan sonra anla kötü bir yol başlıyacak.marmarise gelmeden ışıklar var tabelayla ayrım oraya geçtikten sonra bir dağa çıkıyorsun bütün marmaris gökova körfezi falan gözüküyor oradada asfaltlama çalışması vardı.Bitmiş olabilir.
Bu arada öyle ölüdeniz falan gelme boşuna ciddi ciddi bu son 2-3 sene fethiye çok bozdu.

Deagles48
17-08-2012, 19:59
Çok kötü değil fakat bodrum milas yolunun belli bir yerinde çalışma vardı en son mıcırlı kumlu ve biraz çukurlu bir yol coil'li s2k biraz zorlayabilir

997TT
17-08-2012, 20:59
Daha yenı gectım sayılır,Antalyadan gelıceksenız,Tavas yolunu kullanmayın,Aydın tarafından gelın.
Yolda yer yer calısmalar var,ozellıkle yatagana kadar.Ancak Germencık yolunu kullanıcaksanız,fazla bır sey yok ama kalabalık...

grkm
17-08-2012, 21:23
gümbette pek çok otelin otoparkı yok ve kalabalık bir yer olduğunu söyleyebilirim. s2000 e iyi bir yer bulmak gerekir

TurboJDM
17-08-2012, 23:45
Fethiye muğla arası şuan sorun yok pazar günü fethiyeye salı günü muğlaya gittim tüm yol duble yol. ama yatağandan ilerisi bilememde varsa yatağan bodrum arası vardır :)

Jön Türk
17-08-2012, 23:50
ATA ile git gidersen s2000 ile rezil olursun dur kalk zaten 2 parmak yere

ocean0636
18-08-2012, 00:29
ızmırden bodruma. yol cok guzel sadece bafa golunde bıraz calısma var mıcır heryer s2k ıle gıdersen tas yeme rıskıne gırebılırsın onun harıcınde cok guzel yol.

cesme otoban > ızmır > aydın otoban > soke cıkısı > Soke > Bafa golu > mılas > Bodrum
Anladım ya bro bodruma gıttıkten sonrası cok sıkıntı olmaz heralde asıl bodruma gıdıs sıkıntı :S

Abi ben fethiyedeyim yazları ama şuanda olağan dışı olay yüzünden istanbuldayım.O yolu bu yaz en az 5 defa git gel yaptım.İğrenç ötesi çukur dolu iyi 3-4 düzlük var oralarda çok radar var (göcek tüneline kadar radar yok ondan sonra başlıyorlar) bir sağ sapaktan bodrum diye çıktıktan sonra anla kötü bir yol başlıyacak.marmarise gelmeden ışıklar var tabelayla ayrım oraya geçtikten sonra bir dağa çıkıyorsun bütün marmaris gökova körfezi falan gözüküyor oradada asfaltlama çalışması vardı.Bitmiş olabilir.
Bu arada öyle ölüdeniz falan gelme boşuna ciddi ciddi bu son 2-3 sene fethiye çok bozdu.
Yapma yauw hepten ıcıme kurt dustu sımdı :(

Çok kötü değil fakat bodrum milas yolunun belli bir yerinde çalışma vardı en son mıcırlı kumlu ve biraz çukurlu bir yol coil'li s2k biraz zorlayabilir
Kanka bu yol bızı baya zorlıcak gıbı

Daha yenı gectım sayılır,Antalyadan gelıceksenız,Tavas yolunu kullanmayın,Aydın tarafından gelın.
Yolda yer yer calısmalar var,ozellıkle yatagana kadar.Ancak Germencık yolunu kullanıcaksanız,fazla bır sey yok ama kalabalık...
Abi tavas yolunu kullanacaktık ama eger bozuksa orayı kullanmayalım, kalabalık olması sıkınyı degıl germencık daha uygun gıbı

gümbette pek çok otelin otoparkı yok ve kalabalık bir yer olduğunu söyleyebilirim. s2000 e iyi bir yer bulmak gerekir
Çeşme gıbıyse otopark buyuk sıkıntı valla napıcaz bılmıyorum. Belkı bılıyorsundur gideceğimiz otel isis: :::ISIS::: Bodrum | TURKEY ::: (http://www.isis.com.tr/)

Fethiye muğla arası şuan sorun yok pazar günü fethiyeye salı günü muğlaya gittim tüm yol duble yol. ama yatağandan ilerisi bilememde varsa yatağan bodrum arası vardır :)
Anladım zaten yolun ufak tefek kısımları can alıcı noktalar yanı bı 5km lık yolda on tarafa gelecek taşlar omrumden bı 5 yıl alır heralde

ATA ile git gidersen s2000 ile rezil olursun dur kalk zaten 2 parmak yere
Valideden yana problem olmazsa bu gıdısle atayla gıdcek gıbıyız s2k ıle gıdersek hadı arabayı kaldırıp on tarafa komple koruyucu folyo cekttırdık yolu cozduk dıyelım otopark yoksa yada var ama yer yok vale arabayı alıyorsa mumkun degıl ben uyuyamam bılıyosun :D

ocean0636
18-08-2012, 01:36
Yardımcı olan herkese çok tesekkur ederım tech'ı sevıyorum ya :) :)
***** yol raporlarından sonra s2k ıle gıtmekten vazgectım, dıger arabayla gıdecegız..

tayreep_john
18-08-2012, 02:59
Sakın s2k ile gitme bugun geçtim o yolu aydın otobani çıkışından milasa kadar her 10 km de bir tek seride düşüyor :((

Eyup Duygun
18-08-2012, 10:00
Göl tarafı cok felaket sıyah s2000 icin facia olur bence.Milas bodrum arası yollar süperde.Diger tarafları yarım adanın felaket.Akyarlar ıcı falan vs..

gokcell13
18-08-2012, 11:15
Mert dun bodrum'dan geldım.1 haftadır oralardaydım.Mugla Antalya arasında kale yolu var.Denızlıye yakın gelır 50 km bodruma kestırmedır.Yol yapım calısması var orayı kullanma.Diger yollar acık yer yer tek serıt oluyor yol.Sıkıntı yok.Bodrum, marmaris girisi kaymak asfalt :)

özcan07
18-08-2012, 11:21
mert s2k ile gitme yazık edersin ben nisanda oralardaydım yollarda bir dünya çalışma vardı

ceyhun737
23-07-2014, 11:35
Sağlam hort oldu kusuruma bakmayın yeni konu açmaktan iyidir. Antalyadayım Bodrum'a tatile gideceğim türkbüküne , arabayla gideceğim yol hakkında hiçbir bilgim yok yardımcı olur musunuz

ek310
23-07-2014, 14:39
bende türkbüküne gideceğim, mucur ve yol durumu hakkında güncel bilgi varsa süper olur yoksa, Aydın üzerinden dolanıp gideceğim.

ceyhun737
23-07-2014, 16:47
Aynen bende korkuteli Denizli üstünden gitmeyi planlıyorum

ceyhun737
23-07-2014, 17:56
Güncel olsun

i-vtec07
23-07-2014, 19:37
antalyalıların bilgisi olsun. ısparta yolunda çalışma varmış giden araçların belaltı full zift.

ceyhun737
23-07-2014, 20:47
Korkuteli üstünden gitsek sıkıntı olur mu

MUZO
23-07-2014, 21:10
Her ay denizliye gidip geliyorum aracımda düşük öncelikle korkuteli yolunu kullan yalnız gündüz çıkarsan asfalt erimiş durumda olur yer yer ona dikkat etmen lazım düzlerçamından sonra yol tek şeride düşüyor gidiş geliş oluyor ama sıcak asfalt sıkıntı yaşamazsın önüne kamyon almadıktan sonra 1.vitese kadar düşürüyorlar korkuteline kadar sıkıntı yok ondan sonra yol çalışması var eski yola veriyorlar orası biraz sıkıntı ama giderken şerit iyi ama dönüş şeridi biraz kamyonlar yüzünden bozulmuş dikkatli olman lazım sonrasında birşey yok söğüte kadar burası yol ayrımı burda tercih yapman lazım ya sahil yolu yada denizli tarafına dönceksin ben yakın zamanda gitmedim ama arkadaşım gitti 1 ay önce tesadüf 2 gün öncede yolu sordum nasıl diye iyi dedi bir sıkıntı yokmuş diğer yolu tercih edersen tavas ayrımına kadar yollar temiz tavastan muğlaya dönünce tavas sonuna kadar da düzgündür sonrasıda bozuk olucağını sanmıyorum bayadır gitmedim fakat bol virajlı olur kale tarafı öyle mıcırlı yollar yok dangalak birine denk gelmezsen yolları silme geçen taş falan gelmez aracına bol radarlı yollar bunlar şimdi tek tek yazarsam uzun olur belli saatleri ve yerleri var sadece şuna dikkat et hilmi beken shell var korkuteline gelmeden mantar fabrikası falan var orada sivil gezici radar oluyor füme clio symbol ona aman diyem dikkat et hiç farkına varmıyorsun ben bile son anlarda farkediyorum :D sınır 90 100 e kadar yolun var yoksa bayram sonu cezan gelir :)

Jön Türk
23-07-2014, 22:10
Datköye gelmeden tek şerite düşüyor yol kamyonu arkasına kalırsan biraz oyalanıyosun.Korkuteli Söğüt arasında yol çalışması var eski yola veriyorlar arkadaşın dediği gibi biraz bozuk.Daha sonra Çavdır'a dikkat et giderken yada dönerken mutlaka radar yada çevirme olur.Denizli merkezden geçeceksen eğer cankurtarandan sonra mıcır çalışması var ona dikkat et.

ceyhun737
23-07-2014, 22:16
Teşekkürler detaylı açıklama için:) o zaman Denizli üstünden mi git diyorsunuz? Sabah erkn saatte çıkıcam erimiş olur mu asfalt

ceyhun737
23-07-2014, 22:21
Ben yollardaki merkezlerin isimlerini bilmiyorum . Korkutelinden sonra söğüt ondan sonra Denizli'ye doğru döneceğim sonra nereler geliyor ?

Jön Türk
23-07-2014, 22:35
Denizliye gelmeden Serinhisar'dan sonra yol ayrımı geliyor oranın yol durumunu bilmiyorum.Denizli Nazilli Aydın dolaşabilirsin ama yol uzar. Maps'dan bak istersen.

ceyhun737
23-07-2014, 22:38
Serinhisardan tavada veriyor yandex

ceyhun737
23-07-2014, 22:39
Tavas demek istedim

i-vtec07
23-07-2014, 22:50
Ben yollardaki merkezlerin isimlerini bilmiyorum . Korkutelinden sonra söğüt ondan sonra Denizli'ye doğru döneceğim sonra nereler geliyor ?

korkutelinin içine girme boşuna direk çevre yolundan devam et derim içi biraz karman çorman oranın.ondan sonra denizli yoluna sapıcaksın. söğüt denizli yoluna saptıktan sonra geliyo . ben en son gittiğimde denizli nazilli aydın arası yol durumu çok güzeldi. :icon_tup:

M3CSL
23-07-2014, 23:27
mapste var zaten aydın uzerınden gıdılırse yol cok uzar gorunuyor en az 100 150 km.
Dıger yoldan sakın gıtmekte fayda var

Harunde
23-07-2014, 23:30
hangi araç ile yola çıkacağın çok önemli kale-muğla merkez arasında ciddi çalışma var yollar bozuk tek şeridi ve yer yer bozuk kısım problem olmaz ise antalya-söğüt-acıpayam -tavas-kale- muğla yolunun kullanabilirsin
ancak araç basık ise antalya- söğüt-denizli merkez- aydın-söke-milas yolunu kullanman daha mantıklı 50km fazla ama yol rahat.

M3CSL
23-07-2014, 23:56
Neden fethıye uzerınden gelenyol tercıh edılmıyor merak ettım.

ceyhun737
24-07-2014, 06:12
Benim kia gt ile gideceğim az sonra yola çıkmayı düşünüyorum. Yandex navigasyona göre gideceğim tavaş üzerinden götüyor