Orijinalini görmek için tıklayınız : hasarlı araç onarımı işçiliğin dibi
tdipower
12-08-2012, 22:16
LT0pwGA1aWE
işçilik on numara valla ülkemizde de bu kadar titiz çalışılsa keşke :)
murat çelik
12-08-2012, 22:23
ayı fatih var şaşmazda gelde işiçilik gör adama parayı ver 3parcadan araba yapsın hasarsız dıye sat
Bence ülkemizde bundan çok daha sanatkar insanlar var. Sorun işçiliklerinin haklarını alamamaları. E hakkını alamayıncada şişirme iş yapıyorlar haliyle:)
murat çelik
12-08-2012, 22:27
Bence ülkemizde bundan çok daha sanatkar insanlar var. Sorun işçiliklerinin haklarını alamamaları. E hakkını alamayıncada şişirme iş yapıyorlar haliyle:)
aynen katılıyorum ne cevherler var parayı ver yeterki işini yapsın zevk alarak:)
tdipower
12-08-2012, 22:34
ayı fatih var şaşmazda gelde işiçilik gör adama parayı ver 3parcadan araba yapsın hasarsız dıye sat
abi onu bırak sen bu kadar hassas ölçüm düzeltme yapan robot gördünmü :D bırak ayı fatihi :hahaha::hahaha:
cevherler olabilir de donanım varmı bu kadar.
CasabLanca
12-08-2012, 22:38
fatih oto boya kaportanın yaptığı işleri videoya çeksek discovery channela 2 sezonluk belgesel çıkardı kanka :hehe:
ArasFırat
12-08-2012, 22:44
arabayı niye komple boyadılar ki. yep yeni araba.. Bi ara oto king de buna benzer bi olay olmuştu.. yan taraf sürtme izi vardı lokal tamir yapılacaktı komple yan tarafı boyamışlar isyan çıkmıştı serviste :D
dragstar
12-08-2012, 22:45
makineye helal valla, adamın işçiliğini geçinde
Low-Rider
12-08-2012, 22:46
Adamlar mekanın reklamı için çekmişler videoyu belli,makina iyiymiş
murat çelik
12-08-2012, 22:48
fatih oto boya kaportanın yaptığı işleri videoya çeksek discovery channela 2 sezonluk belgesel çıkardı kanka :hehe:
vidyo deyılde yaptıgı araçların resımlerı elınde mevcut ilk son hali adamın elındekı takım yetkılı servıslerın hıç bırınde yok desem yerıdır:)
coolvtec
12-08-2012, 22:52
bir de çıkan faturayı göreydik ...
63owen63
12-08-2012, 22:56
işçilik hakikaten iyi de faturayı cidden merak ettim :d
EMRE KAAN
12-08-2012, 22:59
ayı fatihi gerçekten görmeniz gerek de hacı bizim türkler bu adamların aldığı paraları alsalar o parayla 3 tane araba yaparlar bunu göz ardı etme :D
murat eken derım tek gecerım hakkınıı alıyor arcı bırakıyorsun aracı almaya gıttıgınde abı on farların bır seyı yoktu dıyorsun nıye deyıstırdın soruyorsun bıze gelen aracların hepsını oem parcalarla deyısım oluyor dıyor ve gorunume onem verıyor s ı komple boyatmaya bıraktımızda on farlar arka stoplar sankı fabrıkadan sıfır cıkmıs gıbı aldık aracı yetmemıs gıbı bır de ustune sıfır jant lastık takmıstı :D
+1453 Almanya da yetkili servislerdeki saatlik ücreti burda x kaportacıya ver bakalım ne şaheser yaratır ! Bizde kaporta anlayışı stage 5 e kadar. Stg1 galerici işi, 2 memur işi 3 standart binici işi 4 +60 işi, 5 sıfırdan toplama (çok az kişinin vakıf olduğu piskopatlık derecesinde işi bilen adamların yaptığı iş) :) Parada aynı oranda değişiyor...
Bulut Y.
12-08-2012, 23:06
antalyada 3 arabadan 1 tane yapıp sattılar alıcı arkadas 1 sene sora telefon acıp tesekkür etti mükemmel bir araba satmışız falan övdü baya :D
omer_yildir
12-08-2012, 23:07
Makine bizde var aynen bu sekilde hatta kaynaksiz yapistirma ve percinleme ile camurluk, b diregi gibi hasarli govde parcalarini degistiriyoruz.
bole işçiliği tr de heryer yapsa kazalı diye satılan arac göremeyiz piyasada :D
ama en az bunun kadar iyi hatta daha kaliteli iş yapan yerler var
ön tamponun boyası koyu olmus bu arada
Ersin ÖREN
12-08-2012, 23:14
Beyler şu ayı Fatih'i çok met ettiniz adresi telefonu nedir ? bi kaporta boya işim var fiyat alayım.
gop mahmut usta bu robotlardan bi nesil üstün :D
bi arabada en uyuz olduğum şey arka çamurlukların değişimi
Adamlar arabayı yıkayıp verdi yav o bile yeter.. car-o-liner türkiyede 1 tane var diye biliyorum başka duymadım hiç..
araci komple boyamadilar da, ben de faturayi gercekten merak ettim :)
yedek parcayi ve boyayi gectim,saat ücreti gercekten ciddi yüksek almanya'da..
Linkkkkk ???
Wölfl Unfallinstandsetzung Taufkirchen - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=LT0pwGA1aWE&feature=player_embedded)
Wölfl Unfallinstandsetzung Taufkirchen - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=LT0pwGA1aWE&feature=player_embedded)
Allah razi olsun:))
murat eken derım tek gecerım hakkınıı alıyor arcı bırakıyorsun aracı almaya gıttıgınde abı on farların bır seyı yoktu dıyorsun nıye deyıstırdın soruyorsun bıze gelen aracların hepsını oem parcalarla deyısım oluyor dıyor ve gorunume onem verıyor s ı komple boyatmaya bıraktımızda on farlar arka stoplar sankı fabrıkadan sıfır cıkmıs gıbı aldık aracı yetmemıs gıbı bır de ustune sıfır jant lastık takmıstı :D
yuhh cok iyiymiş abi ya :icon_tup::icon_tup:
Bulut Y.
12-08-2012, 23:53
2 parça passatın birleştirilip lokal boyalı diye satıldıgını biliyorum.yapıştırılan parça ile ön kısım aynı renkti hsp edin :D
audilover
12-08-2012, 23:57
Makina dogus otodada var yani bilgidim kadari ile profesyonel calisan tum firmalar bunu kullaniyor.
Akihiko Saito
13-08-2012, 00:04
Fatih dediğiniz kişi detaylı detaylı çalışıyormu?
Yoksa sadece ölü araçlarımı diriltiyor?
Kaynak yapılmadığı sürece macun kullanmayacak kadar yetenekli olan birisi lazım bana..
Şaşmazda Bayram usta ile Varan kaportada iyidir, benim tercihim her zaman Bayram usta olur.
aynen katılıyorum ne cevherler var parayı ver yeterki işini yapsın zevk alarak:)
bence fazlasıyla alıyorlar işçilik parasını. en azından kocaeli de öyle. ben günlük 25 liraya çalışıyorum. aracı sadece lifte kaldırmak için 3 yevmiyemi veriyorum. bir aksın birini söküp ufak bir yay takıp tekrar montajına da 2 yevmiyemi veriyorum. kimse çok biliyosan kendin yap o adamın zanaati bu demesin lütfen.
Taha Fedai
13-08-2012, 00:43
Kayseride tenekeden cj5 yapan usta var...Süslü ali
Akihiko Saito
13-08-2012, 00:51
bence fazlasıyla alıyorlar işçilik parasını. en azından kocaeli de öyle. ben günlük 25 liraya çalışıyorum. aracı sadece lifte kaldırmak için 3 yevmiyemi veriyorum. bir aksın birini söküp ufak bir yay takıp tekrar montajına da 2 yevmiyemi veriyorum. kimse çok biliyosan kendin yap o adamın zanaati bu demesin lütfen.
Aynen öyle,
Herkes babasından kalma evlerin kirasıyla iş yaptırmıyor beyler..
Bende daha geçen hafta, kaportacının 1 günde halledebileceği bi iş için 3 günlük yevmiyemi verdim. (Sadece işçiliğe)
Ki ben o adamlardan daha ağır bir işte çalışıyorum.
Bu ülkede para kazanmak için kıçından ter akanlar sadece kaportacılar değil.
ALPER-VNS
13-08-2012, 01:02
bmw falan topluyo sw e39 u vardı vs. o fatih usta mı hacı bu fatih usta
antalyada 3 arabadan 1 tane yapıp sattılar alıcı arkadas 1 sene sora telefon acıp tesekkür etti mükemmel bir araba satmışız falan övdü baya :D
:Bravoo: :hehe: :hehe:
bmw falan topluyo sw e39 u vardı vs. o fatih usta mı hacı bu fatih usta
:icon_tup:
ta kendisi
https://www.facebook.com/#!/fatihotokaporta
civic@ef
13-08-2012, 08:35
türkiyede bunu metre yontemı ile yapıyolar fark yok :D
imprez30r
13-08-2012, 10:14
Yaw adamların işçiliğimde bir kusur mu gördünüzde kazandıkları paralara laf söylüyorsunuz. Yurt dışında işçilik her zaman pahalıdır. Fransada fuarda standları söken hintli pakistanlı adamlara kaç para ödüyoruz bilseniz çıldırırsınız. Fuar firması 1 saat çalışma ücreti olarak 500€ alıyor. Çalışanlarda Hintli Pakistanlı. Amerika da da bir çok insan kendi arabasının bakımını kendi garajında yapıyor bu yüzden. Çalışan adamın hayat standartını kazanması için kazanması gereken para o. Ama yaptığı işi de en iyi şekilde yapıyor.
Tayfun-E30
13-08-2012, 10:35
Fatih dediğiniz kişi detaylı detaylı çalışıyormu?
Yoksa sadece ölü araçlarımı diriltiyor?
Kaynak yapılmadığı sürece macun kullanmayacak kadar yetenekli olan birisi lazım bana..
macunsuz egri parça düzelmez.. ayrıca ekmek köfte ilişkisi bunlar otomobil lüks bir araçtır iyi boyatmak gerçekten dert ama boyayanda hakkını alsın biz az kazanıyoruz diye zanaatkarda az kazanmasın..
ALPER-VNS
13-08-2012, 14:12
:icon_tup:
ta kendisi
https://www.facebook.com/#!/fatihotokaporta
kafamı s2m gitmedim ona :)
H22Power
13-08-2012, 14:17
Dünyada işçiliğe en az değer veren ülkelerden biri Türkiye
Hasar tamir listesinde işçilik bölümüne abooov abi işçiliği çoook yazmışsın demediğin gün
Seninde arabanı güzel toplarlar Türkiye :D
zeipower
13-08-2012, 15:27
Eldiven çalışan ustalar, Tertemiz bir mekan :)
güzel bir reklam çekimi.
bahadı-R
13-08-2012, 16:05
laaa bende ilk başta dedim herhade çmurluğu düzeltecekler :)
o karı onu yakında bidaha vurur zaten..
o karı onu yakında bidaha vurur zaten..
Ahahah. Kilit yorum geldi işte. :D Öyle bir tipi var hakkaten. :D
Yanlız adamların makinası bildiğin SELET yada SELECT neyse ondan değil mi işte ?
Edit : CELETTE miş makinanın adı.
referance
13-08-2012, 17:49
İşçilik hakikaten güzel ama güzel olmasının sebebi makinalar herşey adamların elinin altında bizde öyle değilki olum 13 yarım al yandan fırıncıyı aradın mı? reserve yapacakya ama şuda bir gerçek ne kadaaaaa ekmek o kadaaaaa köfte :D
en basitinden tr de kı ustalar agzında sigara külü düşene kadar dökmeden sökuyo :) adam eldıven tulum vs giymişşş.... :)
bosuna takım calısı el ovunur dememısler maha lıft car o lıner sase tezgahı bu tezgahtan turkıyede en fazla 20 tane vardır bunun dıstrıbutorunde calısıyodun ordan ıyı bılıyorum adam berner kımyasal kullanıyo helal olsun
trde kalbur ustu yapılıyr boyle makınası olan avrmı trde mılım ayarlayan
türker42
18-08-2012, 19:32
bizim kaportacılar bilgisayarını genelde yazıhane p*rn* sitelere girmek için tutar
adamlar çok ince çalışmış gerçekten bizde de ustalar 2 arabayı 1 araba yapıyolar kaynatıp oda maharet :)
-HAKTAN-
18-08-2012, 21:11
Hersey iyi güzel hosta o tavan niye boyanır anlamadım hasarlı resimlerinden tavan kısmı pek belli olmuyor ama o hasardan tavana bisey olacağını zannetmiyorum arap yağı bol bulunca muhabbeti gibi olmus :D