Orijinalini görmek için tıklayınız : anime tutkunu varmı
darkmoon
23-07-2012, 16:36
anime severler varmı forumda ben narutoyu izliyorum 3 yıldır hiç sektirmem her cuma..
death note ızlemıstım iyidir :)
hddsheriff
23-07-2012, 16:38
biz dededen hentaiciyiz :D
Naruto kraldır ya :) Plastik cocukmu lastik cocukmu ne vardı onu çok severdim ben geçen seneye kadarda izliyordum..
darkmoon
23-07-2012, 16:39
death note benim indiriceklerim listesinde sıra gelirse :)
Skyhawk34
23-07-2012, 16:39
naruto çok uzun ugrasılmaz :)
death note izledim güzeldi sevdim o tarz kısa bişeyler varsa yine izlerim :)
biz dededen hentaiciyiz :D
:D başlığı görünce acaba dedim :D :hahaha:
darkmoon
23-07-2012, 16:44
naruto çok uzun ugrasılmaz :)
death note izledim güzeldi sevdim o tarz kısa bişeyler varsa yine izlerim :)
naruto devam etmekde hala zaten güncel olarak naruto başdan izlenir tam paket indirilirse aslında naruto dan başlanır gençliği shippuden e kadar..
kolu bacağı uzayanda one piece ben onu fazla izlemedim.. :)
samurai x de güzeldir.
merttepe
23-07-2012, 16:45
bu dragon ball da fena, bir ara izliodum da şimdi nerden takip edebiliriz?
hellsing ve basilisk bitirdim daha ne zaman 2 si efsane benim için.
darkmoon
23-07-2012, 16:47
bu dragon ball da fena, bir ara izliodum da şimdi nerden takip edebiliriz?
dragon ball çok uzun ben ona bir ara girişicekdimde içinden çıkılıcak gibi değil :) çocukluğu gençliği birde z ball mu ney öyle ayrı bir epi var ara ovalar falanda var galiba sıkıntı yani :D
naruto , death note , one piece ,
Gaara reyizzz
son olarakta Captain Tsubasa izlemeye başladım :D
EMRE KAAN
23-07-2012, 16:47
bende avatarı izledim çok mu bebe işi :)
darkmoon
23-07-2012, 16:49
hellsing ile basiliski mtv den izlediyseniz orda tam bütün sezonu vermediler yalnız.. basilisk 25 episode mtv 12 tanesini falan vermişdi yanlış hatırlamıyorsam.
death note,naruto,naruto shippunden :)katon gamoyu endan :)
darkmoon
23-07-2012, 16:51
bende avatarı izledim çok mu bebe işi :)
yok avatar amerikan animesi bildiğim kadarı ile aslında felsefi 4 element olayı falan çok derin ama anlamak lazım çizgi film gibi izlenirse bir şey anlanmaz tabiki.. gerçekden japon savaşları sırasında gizli lotus yapılanmasına falanda avatarda yer vermişlerdi.
Fma'da çok kral animedir.
Bİ ara Bleach izlerdim gene devam etmem gerek
hellsing ile basiliski mtv den izlediyseniz orda tam bütün sezonu vermediler yalnız.. basilisk 25 episode mtv 12 tanesini falan vermişdi yanlış hatırlamıyorsam.
hayır netten izledim ben yayınlamayanlar vs.
Tsubasa ve pokemonu tüm bölümleriyle nasıl izleriz turkce dublaj :D
Varsa link p.m lütfen :)
tube sitelerinde bir iki izledim sadece tat vermiyor :D
Tsubasa ve pokemonu tüm bölümleriyle nasıl izleriz turkce dublaj :D
Varsa link p.m lütfen :)
Tsubasa Alkışlarlayaşıyorumda var baya bir bölümü
darkmoon
23-07-2012, 17:22
pokemonu tam hakkını vererek izliyceksen şu anda pokemon yalnız devam etmekde 15. sezonda falan ve yaklaşık 15 tanede filmi var.. yani sıfırdan oturup izlerim diyorsan allah kolaylık versin diyim :D :D bu arada torrent sitelerinden paket halinde season ları indire bilirsin alt yazı siterindende altyazıları bulursun.
kickbuttowski
23-07-2012, 18:58
Naruto kraldır ya :) Plastik cocukmu lastik cocukmu ne vardı onu çok severdim ben geçen seneye kadarda izliyordum..
O çocuğun adı Luffy D. Monkey animenin adıda One Piece hala devam ediyor 600+ bölüm oldu 10 sezon :)
Initial D'yi artık ezbere biliyorum o kadar çok izledim ki.. Bir de Capeta vardı oda çok iyiydi karting yapan bi çocuğun hikayesi. Wangan Midnight'ıda unutmayalım otoban rollcüleri Porscheler Skylinelar Ferrariler filan.. Eski bi 240Z Fairlady vardı lanetli araba adı Devil Z kimse geçemiyodu o arabayı..
darkmoon
23-07-2012, 19:06
ben yıllar önce daha 350z nin z si yokken 350z ye çok benzeyen bir arabayı bir animede görmüşdüm hatta 350z çıkdığında arkadaşıma ben bu arabayı bir animede görmüşdüm falan dedim :D
tusubasa vardı...
okuldan koşarak gelirdim eve kaçırmayım diye. ulan halbuki bi bölümde ancak sahanın belli bi bölgesi geçilmiş olurdu, neyi kaçıracaksın yani? mesela bi bölümde orta saha ile ceza yayına kadar ilerleyebilirlerdi sadece. saha 402 metreydi mübarek. (390 ya da 375 de olabilir. :D)
hacı adam topa bi vururdu, kaleye gidene kadar top şekilden şekle girerdi. tusu'nun şutları bazen o kadar sertti ki kaleci dizlerinin üstünde topu kucakladığında topun yüksek torkundan kaleye doğru ilerlerdi. (traktörün tarlayı sürdüğündeki izler çıkardı kale önünde.)
savunma da muhteşem sahneler sunardı. sezar'ın şutunu iki bek oyuncusu kale direğine çıkıp sonra biri sağ, diğeri sol ayağını denk getirerek çataldan çevirmişlerdi. yuh!!!
kartal vuruşunu da hiç unutamam. o vuruşu çıkaran kaleciye tüm ekip gözlerini sonuna kadar açar, şok şekilde bakarlardı. (sanki altı pastan top çıkardı.) diğer yandan hiç taç olmazdı, olduğunu hatırlamıyorum en azından.
son olarak gözlerini açma olayına paralel olarak... hacı bunları kim çizdiyse, kapalıyken miniik ağızları açılınca kafanın yarısını götürüyodu. gözlerde ford f250 farları gibi oluyodu şaşkınlık ya da sevinç hallerinde...
bunlar ve daha anlatamadığım bi kamyon saçmalık için ilkokul dönemlerimdeki kıymetli zamanlarımı harcamışım, yuh bana. :) bu arada hatırlamayanlar için, kalecinin adı genzo vakabayaşi'ydi. :D
darkmoon
23-07-2012, 20:21
samurai champloo yuda bir ara takipdeydim. 2004 lü yıllarda sonra yarısında bırakdım aslında tam sezonlarını indirip izlemek lazım.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/f/f4/Champloo3.jpg
İbrahim Erdem
23-07-2012, 20:55
kimse initial d dememiş mi yav. Bence bu siteden herkesin izlemesi lazım.
kickbuttowski
23-07-2012, 21:03
O çocuğun adı Luffy D. Monkey animenin adıda One Piece hala devam ediyor 600+ bölüm oldu 10 sezon :)
Initial D'yi artık ezbere biliyorum o kadar çok izledim ki.. Bir de Capeta vardı oda çok iyiydi karting yapan bi çocuğun hikayesi. Wangan Midnight'ıda unutmayalım otoban rollcüleri Porscheler Skylinelar Ferrariler filan.. Eski bi 240Z Fairlady vardı lanetli araba adı Devil Z kimse geçemiyodu o arabayı..
kimse initial d dememiş mi yav. Bence bu siteden herkesin izlemesi lazım.
Ezbere biliyorum her bi repliğini..
İbrahim Erdem
23-07-2012, 21:19
Ezbere biliyorum her bi repliğini..
:icon_tup:
http://www.youtube.com/watch?v=3uieQeBCkiQ inceden spoiler. En sevdiğim battle lardan biri :)
wangan midnight nasıl onu hiç izlemedim bak :)
http://img63.resimup.net/di/YYMU.jpg
Ben Şeker kız Candy seyrediyodum ne güzel çok şekerdi yav:)
code geass izlemenizi tavsiye ederim kısa zaten uzun uzun seyredemem derseniz code geass candır :D
Emir_b16a
05-02-2014, 21:22
:D
onepiece
naruto shiuppuden
bleach
toriko
full metal achemist
pokemon
gintama
death note
vs vs daha adı aklıma gelmeyen bi ton animeyi bitirdim bitmeyenleride haftalık takipteyim :D
animefreak ten ingilizce alt yazılı seyrediyorum aman dublajlı izlemeyin bi boka benzemio :)
Tam bir naruto hayranıyım :D galiba yaklaşık 5 senedir izliyorum :) dattebayo :D
Neon Genesis Evangelion . Kısa bir anime , Pacific Rim'in ilham kaynağı :)
free-hifi
06-02-2014, 09:05
Şükür kimse erotik mevzusuna girmemiş :D
Dünyanın ilk sanal, hologram Divası Vocaloid > Hatsune Miku huzurlarınızda
..::Dünyanın ilk sanal, hologram Divası Vocaloid > Hatsune Miku huzurlarınızda - Video12.11.2010M-GEN-13 Kasım 2010Ufuk Tarhan'dan Futurist Ufuk Tarhan – Gelecek Güzel Gelecek ::.. (http://www.ufuktarhan.com/detay.asp?id=1174)
Eşek kadar adam oldum ama halen daha izliyorum. Manga takip etmeye alışamadım bi türlü. Anime severlere aşağıdakini tavsiye ederim. henüz ilk sezon bitti ama ben çok çok beğendim.
Shingeki no Kyojin Serisi Online Türkçe Altyazılı izle (http://www.turkanime.tv/anime-seri/Shingeki-no-Kyojin)
anime derken?
anime var anime var
:D :D
naruto güzeldi bir kaç bölüm izlemiştim ama ben bu internetten indirme işlerinde pek başarılı değilim izlemek istesem indirmeden direk açıp nerden takip edebilirim ?
Helsing de çok hoşuma gidiyordu MTV de izliyordum ama onuda takip edememiştim.
Bu arada şu initial D baya iyimiş böyle bi çizgi dizi olduğunu hiç düşünmezdim.
Gunes G.
06-02-2014, 09:55
Voltronla baslayan hikayem, tsubasa ile devam etti. Zaman zaman araya thundercats gibi japon/usa ortak uretimi animeler girdiysede, esas tadi Initial D ile almaya basladim.
Sonra bleach, naruto, death note, basilisk, evangelion diye devam etti...
Bu kadar animeyi japonca izlemekten artik japonca fazlasiyla normal hale gelmeye basladi, bircok kelime ve kalibi ogrenmenin yaninda bir takim ufak cumleler bile kurabilir oldum. Ustune dusup japonca konusmayi ogrenmeyi ileriki hayatimda planliyorum, sevdigim bir lisan, guzel bir tinisi var :)
darkmoon
06-02-2014, 10:29
ben işden güçden düzenli takip edemiyorum ara ara bırakıyorum misal 4 ay / 6 ay izlemiyorum sonra torrent den toplu halde indirip her gün üç dört bölüp ardı ardına izliyorum.. çok keyifli oluyor..
şu an takip ettiğim one piece ve naruto var.. narutoyu en son 340 . bölümde bırakdım one piece de 608. bölüm de :)
altyazısı düzenli çıkan birazda keyifli adamı boğmıycak anime tavsiyesi edicek olan varsa listeme ekleyebilirim.. :)
Helsing,bleach, death note, basilisk dışında :)
izlemeyenlere Rurouni kenshin , samurai 7 ve Last Exile tavsiye ederim.. sanırım bunları mtv vardı türkçe dublaj lıda nette bütün sezonlarını bulabilirsiniz..
Hortlatıyorum o halde.
İzleyecek film bulamamamdan ötürü kısa seriler tüketiyorum şu sıra.
Baccano'ya başladım son olarak, 7. bölümdeyim. Şu ana kadar oldukça güzel gidiyor. Animelerde görmeye alışkın olmadığımız bir kurguya sahip, bu seriyi ilgi çekici kılıyor. Toplamda 16 bölümlük bir seri ve ilk 2 bölümü atlattıktan sonra konu yavaş yavaş açılmaya başlıyor. Yine alışkın olmadığımız şekilde çok fazla karakter var ve hepsinin üzerinde aynı derecede duruluyor diyebilirim. Bu bir ana karakter olmadığı hissiyatını verdi bana şimdiye kadar. Elbette ki bu durumda ilerleyen bölümlerde kimin ne olacağı, nasıl ilerleyeceği düşüncesini bilinçaltına yerleştirip seriye olan bağlılığı ve merakı arttırıyor.
----------------------------
Öneri olarak
Tabii ki Death Note. Şimdiye kadar daha iyisini göremedim. Türünün en iyisi kesinlikle. Bu seride yaşadığım o, bölüm bitişinde, hemen ertesi bölüme geçip izleme hevesini başka bir seride yaşayamadım. Özünde ince felsefi bir yaklaşım olması da cabası. Tümü 37 bölüm.
Gantz var önerebileceğim. Toplam 46 Bölüm. Kan, vahşet ve biraz cinsellik içerir. Merak uyandıran, ilginç bir konusu olan bir seri.
Ergo Proxy; işlenişi ve anlatılanlar altından sorguladığı şeyler ile 23 bölümlük ağır bir animedir. Dümdüz bir bakış açısı ile sürekli sıradaki bölüm->sıradaki bölüm->sıradaki bölüm mantığıyla izlerseniz sevemeyebilirsiniz. Seri anlatılmak istenilen kadarını anlatıyor; gerisi biraz söylemler, sorgulamalar ve düşünceler üzerine kafa yormaktan geçiyor. Velhasılıkelam bu seri distopik. Çizimler ile bu hava ve karamsarlık oldukça iyi destekleniyor. Dümdüz izlerseniz 5/2 zevk alırsınız, üzerine ne kadar düşünürseniz alacağınız zevk o kadar artacaktır.
Great Teacher Onizuka, şimdiye kadar izlediğim en komik animedir. Gülmek için bir seri arayanlara kesinlikle tavsiyem. Bölüm sayısı: 43.
Steins Gate'i en sona sakladım. Bilim-Kurgu severseniz kesinlikle izleyin. Bilim-Kurgu sevmezseniz de kesinlikle izleyin. İzleyin bu seriyi. İlk 5 bölümü atlatın, geri kalan 19 bölüm git gide daha çok saracak. Bittiğinde ise ilk bölüme tekrar bir göz atın. ( :
SULTANOGLU
10-05-2015, 11:19
Veee bir eklemede ben yapim Dragon Ball un yeni serileri geliyor aşırı heycanlıyım :D
Borno anime seyreden yokmu ..
Borno anime seyreden yokmu ..
Abi konuya girmeden bunu yazacağını tahmin etmiştim. Sen testonun birazını fakire fuckaraya dağıt abi kurbanın olayım, yoksa yanına gelirken götümüze teneke bağlamak zorunda kalacağız. : ))))
Yok gecen bi arkadas sordu borno anime var dediydi ben seyretmem yoksa :D
AyrtonSenna
11-05-2015, 07:17
Anime diyince aklıma ilk gelen one piece'dir 1999'dan beri yayın hayatına japonyada devam ediyor bir ara star tv vermişti fakat müstechen içerikli olduğu için kaldırmıştı bende 3 senedir izliyorum bütün sezonlarını izledim şu an yeni bölüm çıkmasını bekliyorum:D
Anime diyince aklıma ilk gelen one piece'dir 1999'dan beri yayın hayatına japonyada devam ediyor bir ara star tv vermişti fakat müstechen içerikli olduğu için kaldırmıştı bende 3 senedir izliyorum bütün sezonlarını izledim şu an yeni bölüm çıkmasını bekliyorum:D
Mustehcenmi?? Bakiyim bi nasil bi sey..
AyrtonSenna
11-05-2015, 09:11
Mustehcenmi?? Bakiyim bi nasil bi sey..
Cem abi senin istediğin tarza yakın diyebiliriz:D
Cem abi senin istediğin tarza yakın diyebiliriz:D
Indiriyorum moruk tum seriyi :)
BugraH4N
11-05-2015, 12:30
anime desinde
Helsing Kraldır 2 serisinide izledim
sonra devil my cryın animesi var
full metal alcemist yine 2 serisi var
Güncellere gelirsen
One piece konu yavas ilerliyor ama sarıyor
Naruto desen zaten filler king filelrlerden konu cok sapıtıyor bıraktım 330 larda bi ara bitsin anime fillerleri ayrı animeyi ayrı izleyecem
fairy Tail su an guncel takip eden en baba seri cizimler bazıları için sıkıntı yaratabilir dikkat +16 :D
sengoku kyojin arada beklemedeyiz
death note yi bi sevemeyen benim herhalde
BugraH4N
11-05-2015, 12:32
ek not Bleach unutmusum en acilinden donmesini beklediğim animedir kendisi :D