PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Cafe-Restaurant isim önerileri

EvoX
06-05-2012, 10:54
Arkadaşlar restarurant ve cafe tarzı biryer açıcaz isim arıyoruz . Markalı bir yerde olabilir . Mado tarzı yemek ve tatlısı olan . Sadece cafe değil . Markalı da olabilir veya daha kaliteli isimlerde . Beğendiğiniz gittiğiniz yerler ve nesi ünlüyse yazarsanız sevinirim :) . Herkese teşekkürler moderatör arkadaşlar gereksiz bulursa silinebilir. Yazmak için yazmayalım lütfen arkadaşlar . Yardımcı olucak arkadaşlar yazsın :) .

Chn53
06-05-2012, 10:58
salaş mekanlarda dürüm adana tantuni lahmacun vs güzel oluyor :)

EvoX
06-05-2012, 10:59
salaş mekanlarda dürüm adana tantuni lahmacun vs güzel oluyor :)

Öyle değilde Mado tarzı daha nezih bir ortam arıyoruz :) . Tabiyki onlarda olur fakat cafe tarzıda olucak . :) Teşekkür ederim yinede :) . Dün Ankara'dan geldim orda da baktım hoşuma giden tek yer Ezilli ydi sanırım ismi . Mekan , ortam , dış görünüş güzeldi onun gibi bir yer . :)

Dodoo
06-05-2012, 11:00
Tavuk dünyası diye yeni bir marka var, franchise da veriyor ama ne isterler bilmiyorum, burada (maltepe sahil) iyi iş yapıyor. Uygun olursa düşünülebilir bence. Eğer böyle fast-food tarzı birşey düşünürseniz tabi :)

Fiyatları da uygun, porsiyon 6.9tl :)

EvoX
06-05-2012, 11:02
Tavuk dünyası diye yeni bir marka var, franchise da veriyor ama ne isterler bilmiyorum, burada (maltepe sahil) iyi iş yapıyor. Uygun olursa düşünülebilir bence. Eğer böyle fast-food tarzı birşey düşünürseniz tabi :)

Fiyatları da uygun, porsiyon 6.9tl :)

Fiyatlar gerçekten uygunmuş ama dediğim gibi hem markalı hemde cafe-restaurant tarzı bir yer :) . İsim önerileriniz varsa o da olabilir tabi :) . Magnum düşünüyoruz bulamazsak :).

Dodoo
06-05-2012, 11:04
Kaliteli işletme bence heryerde iş yapar, illa markaya para vermek zorunda da değilsiniz, mekanın yeri güzel ve siz işinizi en iyi şekilde yaptıktan sonra gerisi gelir zaten :)

EvoX
06-05-2012, 11:05
Kaliteli işletme bence heryerde iş yapar, illa markaya para vermek zorunda da değilsiniz, mekanın yeri güzel ve siz işinizi en iyi şekilde yaptıktan sonra gerisi gelir zaten :)

İşletme ve mekan çok güzel . Sahil kenarında zaten :) . Dediğim gibi güzel bi isim veya marka arıyoruz :) . Teşekkür ederim yorumunuz için :).

Dodoo
06-05-2012, 11:07
Kolay gelsin bol şans, hayırlı olur umarım :)

EvoX
06-05-2012, 11:08
Kolay gelsin bol şans, hayırlı olur umarım :)

Çok teşekkür ederim :) . İnşallah herşeyin hayırlısı :) .

yigitblr
06-05-2012, 11:11
cafemafe olabilir?

EvoX
06-05-2012, 11:14
cafemafe olabilir?

Yorumunuz için teşekkürler hepsini kaydediyorum akşam hepsine bakıcaz :) .

ahmetbaha-drs
06-05-2012, 11:20
Bence mekanın ismi otomobil bölümünde yazıyor:) FUSION. farklı zevklerden oluşan yeni birşeylere deniliyor işte genelde:)
türkçesi: füzyon
"erime, kaynaştırma anlamlarında kullanılır
yemek baglaminda da degisik mutfaklarin tarzini (or.: fransiz-japon) birlestiren, sanirim ilk amerika'da cikmis olan bir modadir. ozellikle 80'lerde populer olmus, bu cins yemekleri servis eden bir alay pahali lokanta acilmasina neden olmustur."

EvoX
06-05-2012, 11:39
Bence mekanın ismi otomobil bölümünde yazıyor:) FUSION. farklı zevklerden oluşan yeni birşeylere deniliyor işte genelde:)
türkçesi: füzyon
"erime, kaynaştırma anlamlarında kullanılır
yemek baglaminda da degisik mutfaklarin tarzini (or.: fransiz-japon) birlestiren, sanirim ilk amerika'da cikmis olan bir modadir. ozellikle 80'lerde populer olmus, bu cins yemekleri servis eden bir alay pahali lokanta acilmasina neden olmustur."

Çok teşekkür ederim hiç aklımama gelmemişti :) . El elden üstündür bu olsa gerek :) .

Görkem.Y
06-05-2012, 11:44
'' Selanik '' benim önerim .

mirafiori
06-05-2012, 11:49
''tantana'' isim önerim :)

EvoX
06-05-2012, 11:53
Çok teşekkürler ekledim :) .

Evrenoz
06-05-2012, 12:05
Midpoint, big cheffs veya kırıntı markaları vazgeçilmezimdir.. Sadece markası bile sattırır

Chn53
06-05-2012, 12:06
Öyle değilde Mado tarzı daha nezih bir ortam arıyoruz :) . Tabiyki onlarda olur fakat cafe tarzıda olucak . :) Teşekkür ederim yinede :) . Dün Ankara'dan geldim orda da baktım hoşuma giden tek yer Ezilli ydi sanırım ismi . Mekan , ortam , dış görünüş güzeldi onun gibi bir yer . :)

dediğiniz yeri ilk sizden duydum . ya ben bilmiyorum yada siz adını yanlış hatırlıyorsunuz :)

EvoX
06-05-2012, 12:16
Ez ile başlıyor siyah mermer ve beyaz lı yol boyu 4-5 bina var takı vs. bir sürü şey olan bir yerdi resmini çekmiştim ismine bakarım :) . Bilim kolejinin biraz gerisinde kalıyor :). İsimler için teşekkürler . Big cheffs gördüm benimde hoşuma gitti teşekkürler . :)

Edit : Hatta JJ plaka sanırım 2006 üstü mavi sti vardı doluydu sanırım fmic,carbon kaput vs. :).

Ahmet Saraçoğlu
06-05-2012, 12:25
cafepie

yada piepie

CeM öZeR
06-05-2012, 12:30
Valla bende bir ara cafe açmayı düşündüm. İsmin çok güzel olduğunu düşünüyorum. Cafe ismini "Keyf-i Seyran" olarak düşünebilirsiniz.

doncarlo
06-05-2012, 12:32
babil olabilir ona gore dekor vs guzel durur.

myworld
06-05-2012, 12:46
cafezistan,cafe bahane, bonjour cafe & restaurant,station cafe & restaurant,koseptide göz önünde bulundurmak lzm onun için ne kdr yazsak uyum sağlaması zor ;) bu arada bu samsunda açılcak galiba nerde düşünüyorsunuz :)

corrado
06-05-2012, 15:36
soruları peş peşe yazmışsınız.birazda karışık veya ben anlamadım.
eğer her şey hazır siz sadece isim arıyor iseniz,deniz kenarında olmasını da göz önüne alarak"lebi derya " derim.

yok franchise almak isteriz derseniz.
Neşve Çay Kahve - Mutluluk veren lezzetler... (http://www.nesve.com/?ea=subelerimiz)
nesve yi önerecektim ama samsun da sube varmış malesef.